Noclegi Loty Wynajem samochodów Wycieczki i atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Pensjonat Magnolia Hotel i Restauracja

Pensjonat Magnolia Hotel i Restauracja – opinie 2-gwiazdkowy

Brodzica, 22-500 Hrubieszów, Polska

Ocena

Na podstawie 25 opinii o hotelu

8,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,3

  • Komfort

    8

  • Lokalizacja

    8,2

  • Udogodnienia

    8,3

  • Personel

    9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 15

  • Ocena dodana: 6 Grudzień 2018

    9,2
    Bardzo przyjemny
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Duży pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie ściany, dość mocno niesie się głos z sąsiednich pokoi

    Generalnie bardzo przyjemne miejsce. Dobra kuchnia i czysto w pokoju. Plus za czajnik i herbatę na wyposażeniu. Na pewno jeszcze odwiedzę.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2018

    7,1
    Co z tą ceną?
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Duży pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    1. Denerwująca jakość pilota tv. Może wina baterii, ale warto to sprawdzać przygotowując pokój dla kolejnego gościa. Musiałem podchodzić do małego telewizora, aby "zaskoczył". I tak nie zawsze się to udawało. No i ten nagły zanik sygnału... 2. Jak to jest z ceną? W recepcji wystawiono cennik, gdzie pokój 1 osobowy kosztuje 100 zł. A ze strony Booking.com wyniósł złotych 120.....

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2018

    10
    Jeden na milion
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Duży pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyjątkowe miejsce, doskonałe jedzenie i bardzo życzliwa, profesjonalna obsługa. Pół życia spędzam w hotelach a to jest jedno z nielicznych miejsc gdzie WSZYSTKO jest, WSZYSTKO działa i NIC nie jest problemem. Bardzo wygodny pokój, przepiękny ogród - z czystym sumieniem polecam!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 15 Kwiecień 2019

    10
    " Godny polecenia"
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemne miejsce, świetna lokalizacja. Śniadanie bardzo smaczne i sympatyczna obsługa. Miejsce godne polecenia.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 19 Marzec 2019

    6,3
    Miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Duży pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Miła obsługa.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 2 Grudzień 2018

    8,3
    świetne miejsce.miła obsługa dobre jedzenie.Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    śniadanie obfite i smaczne

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 Maj 2018

    6,7
    hotel zdecydowanie lepiej prezentuje się na zewnątrz niż w środku
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Duży pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Pokój ok ale ścięte ściany były dość kłopotliwe dla wysokiej osoby. Niewygodnie umiejscowiony telewizor. Malutka ale czysta łazienka

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 Maj 2018

    7,1
    Dobre miejsce na nocleg ale nie na dluzszy pobyt poniewaz holel jest przy ruchliwej drodze
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodne lozka bardzo smaczne I swieze jedzenie

    Pobyt: Maj 2018

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 12 Grudzień 2015

    7,5
    Personel jest bardzo przyjazny i pomocny.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Jest to pensjonat i chyba nie miał teraz w grudniu zbyt dużego obłożenia. Być może dlatego produkty oferowane na śniadanie były mocno przetworzone, z długim okresem przydatności do spożycia (serki topione itd.) - a można było zaoferować naprawdę dobre śniadanie z lokalnie dostępnych świeżych składników. Jeśli ktoś nie jada mięsa, wybór był dość ograniczony - nawet najlepsza jajecznica jedzona codziennie może się znudzić. Ogromny minus za zapachy kuchenne, panoszące się wszędzie, z którymi personel próbuje walczyć za pomocą powtykanych w gniazdka "odświeżaczy" elektrycznych. Niestety one tylko maskują zapachy (wnikające w ubrania i we włosy), a dodatkowo działają uczulająco. W moim pokoju stężenie tych chemicznych odświeżaczy było tak duże, że musiałam najpierw porządnie wywietrzyć pomieszczenie - w grudniu nie było to zbyt przyjemne.

    Personel jest bardzo przyjazny i pomocny. Duże pokoje, ciekawie zaaranżowane, przyjemne ogrzewanie podłogowe w łazience, czysto.

  • Ocena dodana: 21 Wrzesień 2015

    6,7
    Piękny ogród, ładna okolica, mili ludzie.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa

    Niedopracowana łazienka (brak wentylacji mechanicznej, usterki w urządzeniach sanitarnych pogarszające komfort użytkowania prysznica i wc). Długi czas oczekiwania na posiłki (za mało personelu).

    Piękny ogród, ładna okolica, mili ludzie. Lokal ogólnie przyjemny - wg standardów pensjonatu a nie hotelu.

  • Ocena dodana: 9 Kwiecień 2015

    10
    Wszystko zgodnie z opisem, zdjęcia w pełni odpowiadają...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Wszystko zgodnie z opisem, zdjęcia w pełni odpowiadają rzeczywistości, ponadto kuchnia, pokoje i obsługa zdecydowanie ponad standard motelowy, wiele hoteli *** mogło by się wzorować

  • Ocena dodana: 19 Kwiecień 2016

    8,3
    Dobrze działający internet, pyszne jedzenie, w miarę cicho
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Dobrze działający internet, pyszne jedzenie, w miarę cicho

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2015

    8,3
    czysto, dobre śniadania, bardzo miła obsługa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    czysto, dobre śniadania, bardzo miła obsługa

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2015

    8,3
    Na minus: palenie śmieci (w tym też plastikowych) na tyłach...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Na minus: palenie śmieci (w tym też plastikowych) na tyłach ośrodka

  • Ocena dodana: 9 Kwiecień 2015

    10
    Lokalizacja wyśmienita kuchnia obsługa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Lokalizacja wyśmienita kuchnia obsługa

Obiekt ma także 9 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 15

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: