Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Zakopane – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Pensjonat Telimena

Pensjonat Telimena – opinie 3-gwiazdkowy

Droga do Białego 7b, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 232 opinii o hotelu

8,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,4

  • Komfort

    7,6

  • Lokalizacja

    8,4

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    8,5

  • Stosunek jakości do ceny

    7,7

  • Bezpłatne WiFi

    8,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    7,9
    Pensjonat położony w super okolicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania raczej słabe i monotonne. Godzina przyjazdu wcześniej była podana a i tak pokój nie był gotowy. Chcialem studio na wyższym piętrze dostałem na parterze. Troszkę muszą popracować nad tym i będzie dobrze. Pozdrawiam

    Pensjonat położony w super okolicy.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    8,3
    Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi

    W pokojach przydałoby się odświeżenie niektórych mebli. Brak windy i wspinanie się na 2 piętro z bagażami.

    Śniadania pyszne bez zarzutu niczego nie brakowało, lokalizacja też bardzo dobra, piękny widok na Giewont z pokoju i balkonu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    7,5
    Pokoje i ich wyposażenie były Ok, położenie pensjonaty super...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tu mam jeden minus pensjonat telimena nie ma sali zabaw ani basenu jak reklamują, ma te udogodnienia Biały Potok. Oczywiście mogłam korzystać z tego obiektu, ale z dzieckiem w klatkach przy minusowej temperaturze raczej z spacerków nie skorzystam.

    Pokoje i ich wyposażenie były Ok, położenie pensjonaty super wszędzie blisko i można było bezpłatne wypożyczyć sanki duży plus. Śniadania Ok. Dwie godziny Aquapark u super sprawa, ale trzeba dojechać

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    6,3
    Zdecydowanie nie jest to poziom, którego mogłoby się spodziewać w stosunku do ceny.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój zdecydowanie nieadekwatny do standardu 3 gwiazdek- opinia poparta na tle dużej ilości pokoi w innych miejscach. Łazienka z wanną, która już wiele przeszła. Widać, że cały budynek swoje najlepsze lata ma już za sobą. Śniadanie mało urozmaicone. Jedynie największy wybór był w pieczywie. Ale z czym je zjeść? Basen wraz z sauną owszem jest ale w budynku obok. Szkoda że czynny tylko od 16.00 do 21.00 w ścisłym, zimowym sezonie!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2019

    7,9
    Bardzo dobra lokalizacja, blisko do wyjścia na spacery po...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 5 noclegów

    Bardzo dobra lokalizacja, blisko do wyjścia na spacery po pobliskich pięknych dolinach. Do Krupówek 15 min spacerkiem. Karczma pod nosem. Bardzo dobre śniadania, duży wybór, co chwilę uzupełniane :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    9,6
    miło spędzony czas, chciałbym to powtorzyć latem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    zamienic wanne na prysznic, regularnie odśnieżać schody wejsciowe, zwlaszcza podczas opadow śniegu.

    sniadania smaczne, łóżka trochę za miękkie, cisza i spokoj dookola, duze parkingi, cieplo w pokojach, wygodne i nastrojowe oswietlenie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    7,1
    Miła obsługa, czyste pokoje choć nie zawsze jest możliwość...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeżeli wcofercie obiektu widnieje dostęp do jacuzzi to dobrze by było żeby zostało w końcu naprawione.

    Miła obsługa, czyste pokoje choć nie zawsze jest możliwość noclegu w zakupionym obiekcie (właściciel ma 3 i tu jest loteria)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    4,0
    Z informacji nie wynikało że będziemy zakwaterowani w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Z informacji nie wynikało że będziemy zakwaterowani w sąsiednim budynku. Na plus że nas jednak przekwaterowali. Jacuzzi nie działało, woda w basenie raczej chłodna. Jak na trzy gwiazdki pokój dosyć ubogo wyposażony. Brak wody do picia w pokojach. W Zakopanem jest wiele lepszych miejsc do polecenia.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    3,5
    Śniadanie .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Obiekt oferuje basen i czytając ofertę mamy wrażenie że basen jest w obiekcie. Niestety basen jest w budynku obok około 100 metrów. Po basenie na zewnątrz spacer, polecam zwłaszcza z dziećmi. Budynek II piętrowy bez windy, tak że wózek dziecięcy lub niepełnosprawny nie ma szansy. Wejście do budynku wymaga również pokonania schodów o wys około 2 m. Budynek nie remontowany od dawna. W budynku zapach jak w starych domach wczasowych. Ręczniki stare, brak dywanika koło wanny. Szklanki na wodę są ale wody już nie ma. Za te pieniądze porażka. Ja osobiście za żadne pieniądze nie chciałabym być w takim obiekcie. Przemęczyłam się jedną noc i dziękuję bardzo. W ofercie również zestaw kosmetyków - ja ich nie widziałam owszem było mydło w pojemniku które wisiało na ścianie czy to zestaw ? dla mnie nie. Ponadto zdjęcia które są nie dotyczą tego obiektu tylko budynku tej samej spółki który jest obok. jest to ewidentne wprowadzenie w błąd. W pensjonacie również nie ma placów zabaw dla dzieci są w budynku obok. Owszem jest grupa osób która szuka takich noclegów ale nie za 160 zł od osoby. Lepsze noclegi znajomi mieli w kwaterach prywatnych za 50 zł. W budynku jest mniej niż na kwaterze prywatnej.

    Śniadanie .

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    10
    Pokoje przestronne I czyste to na plus;
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - Nie działo jacuzzi( po całym dniu chodzenia po górach nasz wybór noclegu w dużej mierze opierał się na miejscu z sauną...jacuzzi) na szczęście sauna dzialala, moim zdaniem jeśli coś nie jest zgodne z ofertą powinno to być zaznaczone I cena powinna być niższa choćby o 10% - brak informacji na bookingu że jadalnia, recepcja i pozostale atrakcje sa w innym budynku...może i to nie problem wielki przejść do budynku obok ale jednak fajnie byłoby wiedzieć wcześniej...i wiąże się to jednak z koniecznością choćby suszenia włosów...

    Pokoje przestronne I czyste to na plus;) ale nie byly nowoczesne;p taki styl trochę jak prl w pokoju cieplutko, bylo kilka kaloryferow więc rzeczy mokre można było suszyć. Na plus też spory balkon, ładny widok na góry, bardzo wygodne łóżka I miła obsługa ;) Co do śniadania było dobre,ale nie rewelacyjne...pieczywo super, serki I wedlinki tez ;) ale po porzednich noclegach w tej samej cenie jednak nie bylo az tak wielkiego wyboru..brak czegoś na słodko typu : ciasto czy deser, z owoców było tylko jabłko I gruszka...kawa średnia w smaku- brak ekspresu..Ale ogólnie każdy mógł znaleźć coś dla siebie Przydałby się lekki powiew nowoczesnośc tak zeby dorownac konkurencji:)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    7,9
    Dobrze spędzony czas!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak windy w obiekcie, mały minus za przechodzenie na śniadanie do obiektu obok.

    Pensjonat zlokalizowany w zacisznej okolicy Zakopanego z widokiem na góry stosunkowo blisko do centrum i szlaków. Smaczne śniadania, czysty pokój, miła obsługa i wygodne łóżko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    10
    Kapitalny pensjonat.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok i tyle w temacie...Polecam 👍👍👍

    10 minut do centrum. Duży czysty i cichutki pokój z przedpokojem, duża łazienka, no i widok z okna na Giewont !!! Zarąbista jadalnia,śniadanie w cenie. Wybór różności na śniadanie powala z nóg !!! Wędliny , jajka , kilka rodzajów sera owoce..po prostu szok. POLECAMY 👍👍👍👍👍

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    9,2
    Śniadania różnorodne i obfite.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój mógłby być większy i łazienka na wyższym standardzie.

    Śniadania różnorodne i obfite. Sala zabaw dla dzieci doskonala dla zajęcia czasu dzieci, dużym plusem jest możliwość relaksu w spa i Aquaparku po spacerach górskich.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 września 2018

    7,5
    Jestem zadowolona z pobytu. Znam Zakopane więc wiedziałam dokładnie czego oczekuję i uzyskałam to.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 7 noclegów

    Śniadania były smaczne ale podawano dopiero od 8 co jest trochę późno jak na Zakopane dla osoby wybierającej się w góry.

    Śniadania były smaczne ale podawano dopiero od 8 co jest trochę późno jak na Zakopane dla osoby wybierającej się w góry.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    8,8
    Bardzo blisko Doliny Białego. Natura na wyciągnięcie ręk
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Specyficzny zapach (pokój 108), ale byliśmy z psem więc bardzo nam to nie przeszkadzało ;)

    Lokalizacja: bardzo blisko Doliny Białego. Wystarczyło wyjść z pensjonatu i było się już w lesie z potokiem. Różnorodne śniadania, bardzo smaczne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    10
    Super obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa, Pani zaproponowała inny ich hotel, w którym było spokojniej i dużo przyjemniej. Nie było problemu z parkingiem i pozostawieniem auta na dodatkową noc.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    3,8
    Bylismy w Białym Potoku niestety bardzo śmierdzi na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bylismy w Białym Potoku niestety bardzo śmierdzi na korytarzu wlasciciele powinni cos z tym zrobic cena nie adekwatna do warunków napewno tu nie wrócimy.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    7,1
    Cena do jakości duży minus
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólnie pokoje czyste i zadbane choć wystruj komunistyczny(telimema, nie wiem jak w innych), widać że za Gierka hotel miał wysoki standard bo teraz odbiega od reszty. Mimo tego że w łazience było czysto to smród który tam panował jest nie do opisania. Choć nie ma co zarzucić personelowi bo byl bardzo miły to drugi raz już tam nie wrócę.

    Bardzo miła i pomocna obsługa, śniadanie w formie szwedzkiego stołu do tego bardzo smaczne. Basen, jacuzzi i sauna w dobie hotelowej. Smaczna karczma za płotem.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    8,3
    lipec w Zakopanem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Czajnik na korytarzu, ale ponieważ nie było kompletu gości nie był to problem

    Wygodny duży pokój z widokiem na góry, w cichej okolicy, bezpłatne 2 godziny w Aqua parku, obfite i urozmaicone śniadanie

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,2
    Najlepszy z moich pobytów w Zakopanem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 6 noclegów

    Na drugim piętrze kłopoty z ciepłą wodą. Ale była, tylko trzeba było czasem poczekać.

    Czyste i dobrze wyposażone pokoje. Bardzo dobre śniadania. Super lokalizacja blisko szlaków. Doskonała karczma Biały Potok.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    8,8
    Miło, wygodnie, przyjemnie :) Polecam !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Pyszne śniadania w formie bufetu szwedzkiego ;) Pokoje codziennie sprzątane :) Miła obsługa :) Do Krupówek i aquaparku ok. 20- 25 minut spacerkiem . Z mojego balkonu piękny widok na Giewont :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 lipca 2018

    10
    Opinia zakopane - na pewno qrocimy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    brak kontaktu z prądem po obu stronach łóżka, niestety wanna choć można skorzystać z prysznica, brak czajnika w pokoju,

    Duży pokój, bezpłatny parking, pyszne syte śniadania, możliwość korzystania z Aquaparku w cenie noclegu, duży balkon z widokiem na Giewont, dużą szafę w przedpokoju

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 1 lipca 2018

    4,6
    Nic
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Beznadzieja, prlowska jakość, nie warte nawet 50 zł od osoby a co dopiero 100. Brak lodówki w pokoju, brak kubka do zrobienia kawy, czajnik na korytarzu

    Nic

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 27 czerwca 2018

    9,6
    Z pewnością tam powrócę... :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    - jedynym małym minusem było nie w pełni sprawne jacuzzi w pensjonacie (działa tylko 20% dysz)

    - przemiła i uczynna obsługa (!) - czystość (codziennie sprzątane) - smaczne śniadania - atrakcje w cenie (sauna / basen / Aqua Park) - lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    7,5
    Widok na śpiącego rycerza wspaniały.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    3 ☆ to za dużo. Śniadanie skromne jak na 3☆ Brak czajnika, lodówki, suszarki w pokoju. Pokój czysty ale zużyty. Remont parkingu powodował duży hałas. Brak gniazdek.

    Widok na śpiącego rycerza wspaniały. W cenie hotelu 2 godz. dziennie/os. aquapark, karczma z 10% rabatem, 15 min. do Krupówek. Ogólnie pozytywny tylko te 3☆ nie pasują.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2018

    9,6
    Świetne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    świetna lokalizacja, widok na Giewont z balkonu, cisza i spokój, 15minut spacerem do Krupówek, po spacerach basen, jacuzzi i sauna w cenie, pyszne śniadania, obok obiektu klimatyczna karczma Biały Potok z dobrą kuchnia i pięknym kominkiem. Pokój i łazienka czyste, ręczniki wymieniane codziennie, polecamy.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 8 maja 2018

    6,3
    Przyjemnie i milo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania w tym samym budynku co nocleg, herbata, szklanki i czajnik w pokoju, osobne mydło do mycia rąk na umywalce.

    Śniadania smaczne, wygodny materac, lokalizacja hotelu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    6,3
    Lokalizacja hotelu była ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania w osobnym budynku, basen w osobnym budynku nie było to zaznaczone w opisie hotelu, czajnik na korytarzu 1 na 10 pokoi trzeba było sobie herbatę zalać na korytarzu bo czajnika nie wolno zabrać do siebie.

    Lokalizacja hotelu była ok

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 22 lutego 2018

    9,2
    Bardzo miły pobyt. można się wyciszyć i zrelaksować.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Apartament bardzo duży i komfortowy lecz nie najnowszy, mimo to bardzo czysto. Śniadania bardzo smaczne i obfite lecz brakowało mi deseru do kawy w postaci ciasta/ciastek. Położenie świetne. Ciche miejsce z którego wszędzie jest blisko. 15 min spacerkiem do Krupówek, 10 min pod Wielką Krokiew i to droga, na przełaj max 5min. Szlak górski 30 metrów od hotelu. Polecam.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2018

    9,6
    Pobyt oceniany za udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Doskwierało trochę brak gniazdek. Dwa w łazience i jedno znaleźliśmy za biurkiem :-(

    Pobyt oceniany za udany. Czysto, miły personel, super widok z okna prosto na „śpiącego rycerza”.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2018

    7,9
    Pobyt udany,warunki dobre, miła obsługa .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakowało w pokoju czajnika bezprzewodowego.

    Posiłki smaczne,dla każdego coś dobrego -zwłaszcza obiadokolacje, niska cena w stosunku do serwowanych dań , bardzo bogate menu. Obsługa przemiła i pomocna gościom.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2018

    4,2
    ogólnie pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    Brak w pokojach suszarki do włosów, mydełek, butelki wody. Codzienne sprzątanie ograniczało się do wyrzucenia śmieci i wymiany ręczników. Łóżek nikt nie słał. Brak wcześniejszej informacji, że basen znajduje się w innym budynku. Na basenie nie działa jacuzzi. Nikt nie przyjmuje uwag i każdy odsyła do kogoś innego (jak na wczasach z FWP, zresztą jest to stary, wyremontowany obiekt z FWP)

    Posiłki były bardzo smaczne

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2017

    7,1
    Spoko hotel na wypad ze znajomymi w góry.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi

    Popsuta sauna, mała liczba gniazd elektrycznych w pokoju. Pokoje trochę zaniedbane, przydałaby się renowacja.

    Bardzo dobre śniadania. Przestronny pokój. Miły personel. Dobra lokalizacja. Zniżki do karczmy w pobliżu. Możliwość wejścia do aquaparku.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    6,7
    pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    W łazience śmierdziało stęchlizną, pokoje w różnych standardach, ale wszystkie za taką samą cenę od osoby. Zimna kawa. Byłem tam już trzeci raz, ale odniosłem wrażenie, że jakość spadła wraz ze wzrostem ceny za pokój.

    śniadania ok. widok ok. lokalizacja super.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 4 września 2017

    8,3
    Mój pobyt się udał ponieważ była super pogoda,w pokoju przebywało sie rano i wieczorem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Mankamenty-brak gniazdek przy łozkach do ładowania np.komórki.bylo 1 za szafką nocną,ktora trzeba było odsuwać by je znależć. 2/Brak czajnika w pokoju i lodówki 3/Poduszki na łózkach cienkie,sprane

    Sniadania w formie bufetu smaczne,elegancko wszystko.Mankament...brak gniazdek przy łozkach do ładowania np.komórki.bylo jedno za szafką nocną,ktora trzeba było odsuwać by je znależć

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2017

    10
    Polecam cały zespól pensjonatów Dolina Białego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Polecam cały zespól pensjonatów Dolina Białego. Okolica cicha, a jednocześnie blisko do centrum, pod skocznię do Kuźnic. Bardzo miła obsługa. Czysto. Świetne śniadania. Karczma z bardzo dobrym jedzeniem przy wejściu do zespołu pensjonatów. Duży parking w cenie pobytu. Bardzo miłym akcentem jest to, że w cenie pobytu dostajemy możliwość korzystania z sauny, basenu, jacuzzi w pensjonacie. Poza tym również w cenie pobytu otrzymujemy możliwość bezpłatnego wejścia do aquaparku w Zakopanem. Na pewno szukając miejsca na kolejny pobyt w Zakopanem zacznę od Doliny Białego.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2017

    9,6
    Ciche przyjemne miejsce oddalone jakieś 10min spacerkiem od...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania w formie bufetu, 2 godzinny pobyt w Aquaparku w gratisie oraz basen sauna i jacuzzi dla gości hotelowych.

    Ciche przyjemne miejsce oddalone jakieś 10min spacerkiem od Krupówek . Basen, jacuzzi oraz sauna dostępna dla gości. Czysto i przyjemnie.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2017

    4,2
    Brakuje mini lodówki ,gniazdek koło nakastlików .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakuje mini lodówki ,gniazdek koło nakastlików ...telefony ładowaliśmy na zmianę w łazience ... no i balkon - goły beton bez krzeseł i nawet mini stolika

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 19 lipca 2017

    8,3
    KaKo
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niepotrzebnie rozpylany zapach w pokoju.Wietrzenie nie pomagało.

    Znakomita lokalizacja,wręcz idealna dla miłośników wycieczek.Widok na Giewont z okna.Mila i sympatyczna obsługa.Pani,zawsze uśmiechnięta.Jeśli wrócę to w to miejsce.Polecam

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 20 lutego 2017

    6,7
    Drogo jak na oferowany standard. Remont niezbędny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 6 noclegów

    Pensjonatowi przydałby się porządny remont. Pokoje są czyste, ale: popękane umywalki, stare, pokryte ciemnym nalotem wanny. W pokoju charakterystyczny "zapaszek". Łóżka stare, bardzo miękkie, zwyczajnie niewygodne, ze zjeżdżającymi materacami. Ciśnienie i temperatura wody w kranie - tragedia. Aby się wykąpać trzeba było puścić najpierw wodę, poczekać ze 20 minut i leciała ledwo ciepła. Ciśnienie - dramat, parę razy w trakcie porannej toalety woda zwyczajnie przestawała lecieć. Ogólnie pokój - standard lat 90.

    Śniadania pyszne, na bieżąco donoszone świeże produkty, ogromny wybór: płatki, świeże owoce, wędliny, sery, jajecznica, jajka sadzone, paróki/kiełbaski, warzywa, dżemy, miód, kilka rodzajów pieczywa. Oczywiście kawa, herbata, soki (te ostatnie słabe). Obsługa bardzo sympatyczna i gotowa do pomocy. Lokalizacja super - zaraz za ogrodzeniem mały stok narciarski, las, trasy biegowe i spacerowe. Do Wielkiej Krokwi z 15-20 minut piechotą (z dzieckiem i sankami ;) ). Cisza i spokój (mimo, że byliśmy w szczycie wyjazdów zimowych). Na terenie pensjonatów wystarczająco miejsc do parkowania. Tuż obok karczma z pysznym jedzeniem i miłą obsługą.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    7,5
    Sniadanie urozmaicone , smaczne ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakowało mi wyposazenia lazienki w suszarke i kosmetyki tj zel, szampon , mydelko.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 13 lutego 2019

    10
    Fantastycznie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok.

    Ogólnie wszystko było ok,sam pensjonat,pokój,śniadania😀

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    7,9
    Cena adekwatna do warunków biarąc pod uwagę wstęp do aqaparku dla gości w cenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Łazienka wymaga remontu.

    Położenie bezpośrednio wejściu na szlak. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    9,2
    pobyt zaliczam do udanych
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 5 noclegów

    witam śniadania dobre łóżko wygodne przestronny pokój jestem zadowolona

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    6,3
    Lokalizacja super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zimne kaloryfery w zimę, zimna woda albo jej brak. Nie polecam.

    Lokalizacja super.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 2 lutego 2019

    10
    Wyjazd bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Posiłki, położenie obiektu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    7,9
    Vódka to zło !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Śniadanka pierwsza klasa i obsługa na stołówce na 5 +

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    4,6
    Lokalizacja i czystość.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel wymaga gruntownego remontu! Jedyny pozytywny aspekt tego miejsca to lokalizacja oraz czystość.

    Lokalizacja i czystość.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    8,8
    Sala zabaw dla dzieci
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie i basen w innym budynku

    Sala zabaw dla dzieci

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    8,8
    Śniadania pierwsza klasa , każdy znalazł coś dla siebie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania pierwsza klasa , każdy znalazł coś dla siebie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    5,0
    Pensjonat nie zasługuje na trzy gwiazdki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pensjonat nie zasługuje na trzy gwiazdki. Powinien przejść gruntowny remont. Jest po prostu staro i nieprzyjemnie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    7,5
    Było super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko 👌 szkoda że nie działało jacuzzi.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    9,2
    Fajny pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kłopoty z internetem

    Jedzenie super,miła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    5,4
    Dobrze ze była pogoda do spacerów...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda ze czas zatrzymał się 30 lat temu. Telewizory LCD nie podnoszą standardu pokoi.

    Lokalizacja. Knajpa tuż obok pensjonatu. Cisza wokół obiektu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    8,3
    Lokalizacja,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak suszarki do włosów w apartamencie

    Lokalizacja,

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    8,3
    Robak w jedzeniu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Robak w jedzeniu

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    7,5
    Pobyt bardzo udany wrocilismy zadowoleni i wypoczeci
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lazienki prosze sie o remont

    Sniadania pyszne, urozmaicone I dla dzieci i doroslych

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    7,5
    Przyjemne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 10 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak lodówki w pokoju.

    Śniadania,obsługa,lokalizacja,bogata oferta w dobrej cenie m.in. basen,pokój zabaw,siłownia,sauna

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    10
    Było bardzo przyjemnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    10
    Śniadania smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszędzie blisko. Z okiem widok na góry. Obok Karczma, w której można smacznie zjeść.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    9,6
    wygodne łóżka, duże balkony i tarasy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    nie przyjemny zapach w pokoju 108 a i innym pokoju co mieliśmy było ok

    wygodne łóżka, duże balkony i tarasy. Fajny basen i sauna

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    7,9
    Pokój dwuosobowy bardzo przestronny i czysty, śniadania...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój dwuosobowy bardzo przestronny i czysty, śniadania bardzo smaczne.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 lipca 2018

    10
    Mega fajny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniały widok,bardzo bardzo miły personel,smaczne sniadania

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 lipca 2018

    9,6
    Fajnie tylko za krótko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    Pogodę

    Łóżka były wygodne i śniadania były pyszne.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 1 lipca 2018

    8,3
    Duże pokoje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak mydła i płynu do kapieli w łazience. Śniadanie w budynku obok.

    Duże pokoje. Wygodne łóżka. Ładny widok z okna

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 1 lipca 2018

    6,3
    sniadania smaczne
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 7 noclegów

    Ukladanie kostki i halas od rana slabo. Oczekiwalam odpoczynku a nie remontu na wakajach.

    sniadania smaczne

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    7,1
    Dobre śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    prysznic.

    Dobre śniadania.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    5,8
    Fajna lokalizacja, miły i pomocny personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wykładzina mocno już nadużyta... Nic specjalnego, niewygodne łóżka

    Fajna lokalizacja, miły i pomocny personel

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    10
    Było super, Myślę że jeszcze tam wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Wszystko

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,2
    Cicha, spokojna okolica, niedaleko góry. Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Czysty pokój, śniadanie dobre (spory wybór).

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    9,2
    fajnie bylo, mila obsluga, sauna i basen, w cenie pobytu, utrzymane w idealnym porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    nic

    widoki

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 1 marca 2018

    7,5
    Karnety na basen w ramach pobytu, bardzo przyjemna karczma...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    Karnety na basen w ramach pobytu, bardzo przyjemna karczma współpracująca z pensjonatem znajdująca się tuż obok.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 lutego 2018

    8,8
    super lokalizacja na cichy pobyt, wszędzie blisko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    placówka trochę trąci myszką, taki dawno odświeżony PRL

    pokój duży i wygodny, wszędzie tak czysto jak się dało, śniadania OK, obsługa bardzo miła

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    5,8
    ok
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    późny PRL

    położenie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2018

    6,3
    Śniadania były smaczne, a łóżko bardzo wygodne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Dziwny zapach w pokoju,łazienka do kapitalnego remontu.

    Śniadania były smaczne, a łóżko bardzo wygodne.

    Pobyt: Styczeń 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: