Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Peregrinus Rooms & Apartments

Zwierzyniecka 25, Oude Stad, 31-103 Krakau, Polen

#156 van de 269 hotels in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 575 beoordelingen over dit hostel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    Prima hotel om stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Fruitsap bij ontbijt is niet voorzien.

    Beetje sobere inkomhal, maar personeel is vriendelijk. Op tweede verdieping is gemeenschappelijk keukentje, hebben we niet gebruikt. Onze kamer was groot en netjes. Ontbijt is niet super uitgebreid maar wel in orde (worst, ei, brood, confituren, beleg, ontbijtgranen, koffie en heet water - geen fruitsappen). Wegens vroeg vertrek (06u50) kregen we 's morgens ontbijt to go mee.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    Acceptabel omdat de ligging gunstig is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Geen gordijnen in de kamer, een van de twee kamers klein zonder kastruimte en een absurd kleine douche. Moeten vragen om de kamer op te ruimen en als je dan bij de balie komt over dit onderwerp dan wordt er doodleuk gezegd : dat staat in de voorwaarden waarvoor u getekend heeft! Sterk vervuilde matrassen. Personeel niet echt vriendelijk: jongeren die niet opgeleid zijn voor deze taak.

    Gunstige ligging t.o.v de belangrijke bezienswaardigheden / oude centrum. Hoge kamers dus qua temperatuur goed. Beddegoed prima schoon. Redelijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    5,8
    eenvoudig, maar vlakbij het gezellige marktplein in het oude centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    iets te eenvoudig qua inrichting. Op foto's op de site ziet het er heel anders uit. Het is absoluut geen appartement, geen bankstel/eethoek. Gewoon een kamer met een bovenverdieping (matrassen op de grond!) en een badkamer.

    Goedkoop en vlakbij het centrum. Het gezellige marktplein ligt op 5 min. wandelen. Tip; elektrische car voor een korte rondrit.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,5
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik zag in mijn mail dat we 2 persoon aparte bedden hadden ,maar we kregen een stapelbed. Vriende

    Het ontbijt was geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,1
    De prijs kwaliteit verhouding is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Faciliteiten
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We deelden de badkamer met 5 andere kamers. Dit wisten we pas in het hotel:

    De locatie was uitstekend!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,4
    De locatie was prima, klein stukje lopen naar de grote markt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren heel slecht helaas. Klein smal 2-pers bed met een matras van 4cm dik. We lagen letterlijk op de houten lattenbodem. In de eerste nacht hebben we dat 's nachts aangeven, 's ochtends weer maar er kon niks aan veranderd worden. Dus hebben wij besloten na 1 nacht een ander verblijf te gaan zoeken voor 2 nachten die volgden. We kregen van 1 nacht ons geld terug.

    De locatie was prima, klein stukje lopen naar de grote markt.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    Super leuk
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nvt

    Super leuk

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    8,3
    De medewerkers & de locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De medewerkers & de locatie

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: