Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Business Center Phoenix Apartments – opinie

Wynalazek 2/91, Mokotów, 02-677 Warszawa, Polska

Ocena

Na podstawie 38 opinii o apartamencie

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,6

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,4

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    10

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 15

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    10
    Nocleg na bis :)
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg

    -

    Bardzo ładny, ergonomiczny apartament, w nowym budynku - miał wszystko, czego potrzeba. Mimo tego, że nie widziałam właściciela, kontakt z Nim oceniam na 10 :) Odpisał mi błyskawicznie, telefonicznie był dostępny na "pierwszy dzwonek" :) A w samym mieszkaniu czuliśmy się bardzo zaopiekowani - był tam przygotowany spis wszystkich przydatnych rzeczy - numery taksówek, wykaz restauracji, mapki itp. Pomocne i sympatyczne :) Uwaga - TV można obrócić w stronę strefy sypialnianej, fajny bajer, my odkryliśmy to późno, może komuś się przyda.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    10
    Apartament bardzo przytulny, perfekcyjnie zaprojektowany i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Apartament bardzo przytulny, perfekcyjnie zaprojektowany i wyposażony. Lokalizacja bardzo korzystna. To jeden z najlepszych apartamentów w którym byłem do tej pory.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    10
    Pobyt przed wylotem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja blisko lotniska, taxi na lotnisko jedzie 5 min. Dogodne godziny odbioru i oddania kluczy, bardzo czyste i dobrze wyposażone mieszkanie, w tym herbata, kawa i kosmetyki. Mieszkanie w nowym bloku z ochroną, cisza i spokoj, okna mieszkania wychodzace ns patio. Szybki i bezproblemowy kontakt z wynajmujacym. Mieszkanie idealne do wynajmu przed poranną podróżą z Okęcia, podejrzewam, że na dłuższy pobyt również bardzo dobre.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    9,6
    Dobra lokalizacja pod kątem Domaniewskiej, znakomity design obiektu, komunikatywny gospodarz. Super!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    brak.

    Słodka niespodzianka (pierniki, ciasteczka) na łóżku, nie jest to coś na co zwracam uwagę i co jest ważne ale była to bardzo miła niespodzianka po bardzo trudnym i ciężkim dniu. Po drugie sam fakt, że gospodarz pojawił się i osobiście wręczył klucze uważam za duży szacunek i dbałość o detale. No i po trzecie fajny design wnętrza.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 maja 2018

    9,2
    Obsługa uprzejma i pomocna, bezproblemowy odbiór kluczy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Obsługa uprzejma i pomocna, bezproblemowy odbiór kluczy. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia i wygodne łóżko. Dobra lokalizacja. Czysto i cicho. Duży plus za bezpłatny parking.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    10
    Dostępność herbaty - po męczącym dniu to było niezwykle miłe.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czuć zapach papierosów, zwłaszcza w łazience

    Dostępność herbaty - po męczącym dniu to było niezwykle miłe. Nie oczekiwałam, wiec byłam miło zaskoczona

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    10
    Wspaniały wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Blisko do lotniska.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    10
    Wspaniały apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma takiej rzeczy.

    Wszystko super, czysto ,cicho ,bezpiecznie i wszystko tak jak w opisie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    8,8
    Bardzo dobry kontakt z właścicielem i ten bardzo pomocny.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry kontakt z właścicielem i ten bardzo pomocny. Czysto.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2018

    10
    Super coś i ktos
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Lokalizacja. Standard. Styl. Szybki i merytoryczny kontakt z wlascicielem

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    9,6
    Super pobyt
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za gorąco. Trafilismy na upaly I wiatrak nie wystarczył.

    Super urzadzone mieszkanie. Blisko lotniska

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    10
    Lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja. Cena. Miła obsluga

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 lipca 2018

    7,1
    Obsługa była bardzo sprawna.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko bardzo skrzypialo. Było bardzo gorąco

    Obsługa była bardzo sprawna.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 maja 2018

    8,8
    czysto, cicho, wygodnie, niczego nie brakowało, dobra cena
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    czysto, cicho, wygodnie, niczego nie brakowało, dobra cena

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    10
    Świetny i bezproblemowy Gospodarz.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Świetny i bezproblemowy Gospodarz. Mieszkanie czyste i dla 3 osób - komfortowe. Bardzo dziękuję !

    Pobyt: Maj 2018

Obiekt ma także 7 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 15