Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. śląskie – opinie o hotelach
  4. Gliwice – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Pod Platanem Gliwice

Pod Platanem Gliwice – opinie

ul. Marcina 35, 44-153 Gliwice, Polska

Nr 1 z 18 hoteli w mieście Gliwice

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 137 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    8,3

  • Udogodnienia

    9

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9,1

  • Bezpłatne WiFi

    9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 65

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    10
    Przecudownie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przecudownie! Piekna okolica, cudowny, czysty i baardzo cieply pokoj! Sniadanie przepyszne, darmowa herbatka i wspaniala kawa i cappuccino z maszyny dostepne dla gosci 24h. Panie z obslugi bardzo bardzo mile i pomocne. Spedzilismy pod platanem 5 dni, panie udostepnily pralke do zrobienia prania, rano szykowaly na swiezo ciepla jajeczniczke! Lozko w pokoju bardzo duze i wygodne. Calodzienny, (i nocny) darmowy dostep do krytego basenu z podgrzewana woda. Niedaleko restauracja z pysznym jedzeniem. Serdecznie polecamy pod platanem! Jeden z ladniejszych, wygodniejszych i przyjemniejszych miejsc w ktorych sie zatrzymalismy ...od lat, na pewno wrocimy!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    9,6
    - bardzo miła obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - bardzo słabe wyciszenie pokoju

    - bardzo miła obsługa - bardzo ładny i komfortowy pokój, wygodne łóżko - ogólnie dostępna mikrofalówka po napisaniu prośby na ten temat - ekstra !!! - kawa i herbata do dyspozycji gości przez cały pobyt

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    9,6
    Wszystko, czego potrzeba.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto. Obiekt świeżo po remoncie. Kawa, herbata bez ograniczeń. Wygodne łóżko. Urządzony, wyposażony pokój - Wi-Fi, biurko, komoda, duże lustro, oświetlenie. Wygodnie, gustownie urządzona łazienka.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    9,6
    Bardzo smaczne śniadanie, bardzo miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo smaczne śniadanie, bardzo miła obsługa. Parking na miejscu. Basen, sauna obok korty tenisowe. przy tej cenie rewelacja. jak skończy się remont restauracji będzie mega fajnie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    8,3
    Życzliwość personelu, śniadanie na wysokim poziomie,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak dostępnej restauracji w lokalu.

    Życzliwość personelu, śniadanie na wysokim poziomie, dostępność basenu, duży parking przed objektem, estetyczne pokoje, TV.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    10
    Przemiła Pani właścicielka.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła Pani właścicielka. Bardzo pomocna. Bardzo fajne miejsce, czyściutko, miła rodzinna atmosfera. Pyszne śniadanko. Bardzo polecam i dziękuję na pewno jeszcze wrócę.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    8,3
    Czysto, przyjemnie, w zaciszu, w miłej atmosferze. Polecam !
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 5 noclegów

    przydałoby się coś do ciągłego podgrzewania kiełbasek i parówek na śniadaniu. Niestety jeśli pojawisz się z opóźnieniem na śniadaniu kiełbaski będą chłodne :/

    Pani w recepcji wyjątkowo uprzejma i pomocna! (obecna w pracy 26 oraz 30.11.2018) Wnioskuję o podwyżkę!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    7,9
    Bardzo mila obsluga.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt najwidoczniej jest powoli dostosowywany do standardow dobrego hotelu. Brak restauracji by zjesc kolacje to olbrzymi mankament. W pokoju bylo bardzo czysto i schludnie jednak basen to brudna woda pukle wlosow plywajace na dnie grzyb na suficie a w saunie bardzo stare wykonczenie wymagajace szybkiej wymiany.

    Bardzo mila obsluga. Panie sa chetne do pomocy za kazdym razem. Gosc czuje sie zaopiekowany i komfortowo. Standard pokoju wysoki lazienka bardzo na plus. Wygodne lozka. Niestety ogrzewanie szwankuje. Sniadanie bardzo smaczne choc male pomieszczenie nieco klaustrofobiczne.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    8,8
    ogólnie bardzo przyjemny pobyt, bardzo czysto, dobre śniadanie, miła obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Economy
    • 2 noclegi

    trochę kłopotliwy może być dojazd, w nocy nie było łatwo trafić do hotelu, po przybyciu późnym wieczorem nie było gdzie ani co zjeść, na szczęście mieliśmy ze sobą prowiant

    bardzo czysto, obfite śniadanie, personel bardzo uprzejmy i pomocny, bez problemu dostaliśmy do pokoju dwa łóżeczka dla małych dzieci, hotel położony jest w zacisznej okolicy, na obrzeżach lasu, obok stawu, z dala od innych zabudowań i ruchliwych dróg (co oznacza, że raczej trudno się tam dostać bez samochodu), dwukrotnie w ciągu dwóch dni obserwowaliśmy z okna dzięcioła zielonego

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    9,6
    Byłoby idealnie, gdyby ukryć prowizję Bookingu
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Doliczanie 10% za "prowizję Bookingu". Szkoda, bo wystarczyło podnieść nieco cenę, a tak niesmak pozostał. To tak jakby w restauracji dokuczali opłatę za gaz, bo na nim smażone było danie.

    - Obiekt całkowicie nowy, - Bardzo wygodne łóżko, - Czysto, - Miły personel, - Basen, - Dobrej jakości zastawa stołowa na śniadaniu (przydałaby się jajecznica)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    10
    Piękne miejsce i cisza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Bardzo spokojna i cicha okolica. Nocowaliśmy przed zawodami pływackimi i udało nam się w pełni wypocząć. Wygodne łóżka, cisza, pyszne śniadanie oraz bardzo miła Pani w Recepcji. Najważniejsze, że zwyciężyliśmy w zawodach pływackich Gliwice Night&Lights 2018 - więc hotel sprawdził się w 100%:).

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    10
    Super, polecam wszystkim, którzy szukają spokoju i życzliwych ludzi.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Economy
    • 2 noclegi

    Dla mnie i mojej rodziny spełnił wszystkie oczekiwania.

    Super miejsce, lokalizacja, spokój, miła obsługa, śniadania rewelacyjne, pachnąco w pokojach, świetny basen do pływania, polecam to miejsce w 100%. Przyjechaliśmy na koncert zespołu FEEL do miejscowości Knurowo. Damian, Alicja i Roksana ze Zbąszynia. Pozdrawiamy wszystkich.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    9,6
    Bardzo ładne miejsce na spokojny nocleg
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Teren jeszcze lekko nieuporządkowany, ale z dużym potencjałem.

    Bardzo ładna, spokojna okolica, piękny duży pokój z bardzo wygodnymi łóżkami, smaczne śniadanie, piękne jeziorko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    10
    Fantastyczna obsluga, bardzo przyjazni wlasciciele, bardzo...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczna obsluga, bardzo przyjazni wlasciciele, bardzo czysto, przyjemnie, basen do dyspozycji o kazdej porze, pobyt w tym miejscu to wyjatkowa przyjemnosc. Bardzo polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    10
    Było cudownie.
    • Grupa
    • 4 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa perfect! Czuliśmy się jak w domu. Pokoje czyste i przestronne. Polecam wszystkim chcącym cieszyć się ciszą i spokojem oraz spędzić aktywnie czas :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    5,4
    UWAGA: dodatkowa opłata 10%!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    UWAGA: hotel pobiera dodatkową opłatę 10%, która nie jest wliczona w cenę prezentowaną na booking.com. Z informacji wynika, że jest to podatek miejski, choć taki obowiązek podatkowy prawdopodobnie nie istnieje na terenie gminy wiejskiej, na której znajduje się hotel. Szkoda, bo obiekt ma swój potencjał. Ja więcej nie wrócę.

    Hotel z dużym potencjałem. Niestety polityka cenowa niweczy ten potencjał - obiekt pobiera dodatkową opłatę 10%, która nie jest wliczona w cenę. Poczułem się oszukany.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    6,7
    Śniadanie było smaczne ,obsługa bardzo miła,
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Niestety poza miłą obsługą ,która bardzo się starała żeby zadbać o gościa ,nie mogę powiedzieć miłych rzeczy ,restauracja była w remoncie ,nieczynna o czym niestety nie doczytałam na stronie i przyjeżdżając do obiektu wieczorem chciałam zamówić kolację ....na szczęście miałam resztę swoich kanapek , dojazd jest fatalny , łóżka niestety niezbyt wygodne ,za miękkie materace ,problem z telewizją bo był chyba słaby sygnał lub problem z nadajnikiem i tak naprawdę można było obejrzeć 2 programy . Na minus jest też brak czajnika w pokoju ,co przy niedziałającej restauracji dla mnie byłoby oczywistą sprawą... same pokoje niezbyt dobrze wygłuszone ,było słychać każdego kto szedł korytarzem . Woda ciepła była ale trzeba bardzo długo puszczać zanim poleciała ciepła woda . Mój chłopak wstał z łózka do łazienki i walnął głową w skos dachu ,co nie było zbyt przyjemne. Minus jest także za to że za przedłużenie wymeldowania z pokoju za każdą godzinę płatność była 20 zł , co nie spotkało mnie w innych hotelach nigdy , niestety okoliczność była taka,że musiałam zdecydować się na taką opcję .

    Śniadanie było smaczne ,obsługa bardzo miła,

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    9,6
    Uroczy hotel położony w cichej i spokojnej okolicy, przemiła...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    słabo wyciszone pokoje

    Uroczy hotel położony w cichej i spokojnej okolicy, przemiła i pomocna obsługa, możliwość korzystania z basenu, bardzo smaczne śniadania

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    5,4
    Dobre miejsce na jedną noc, bardzo dobre śniadania (duży...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To mój drugi pobyt, tym razem na dłużej i pojawiło się kilka minusów: codziennego sprzątania, brak środków czystości (papier toaletowy, mydło), brak ręcznika podłogowego w łazience, brak reakcji ze strony hotelu na głośna muzykę i rozmowy innych gości

    Dobre miejsce na jedną noc, bardzo dobre śniadania (duży wybór), ładna okolica, zaledwie 20 min do centrum Gliwic, ładnie urządzone pokoje

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    8,8
    Lokalizacja hotelu zaskoczyła mnie pozytywnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Nocowałem w pokoju nr 2. Brakowało mi w nim małego biurka w pokoju, można by pomyśleć o klimatyzacji w pokoju.

    Lokalizacja hotelu zaskoczyła mnie pozytywnie. Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna. Śniadania bardzo dobre. Na plus możliwość korzystania z basenu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    9,2
    Świetna lokalizacja, blisko Gliwic a jednak w lesie, spokój,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój czteroosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Świetna lokalizacja, blisko Gliwic a jednak w lesie, spokój, cisza, przemiły personel, fajne pokoje, ekstra klimat dworku. Dobra kawusia i pyszne śniadanie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 września 2018

    10
    Piękne, klimatyczne miejsce, przepyszne śniadania, przemili...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Otwieranie okien dachowych i brak stolika z krzesłem w małym pokoju

    Piękne, klimatyczne miejsce, przepyszne śniadania, przemili i pomocni właściciele, dbający o każdy szczegół, pokoje małe ale przytulne, z bardzo wygodnym łóżkiem.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    10
    Przytulne pokoje, śliczne, czyste łazienki, niesamowicie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Droga dojazdowa średnia- chociaż to nie wina obiektu.

    Przytulne pokoje, śliczne, czyste łazienki, niesamowicie uprzejma obsługa, dostęp do basenu, smaczne śniadania w niewygórowanej cenie- polecam na weekendowy wypoczynek bardzo! Mimo kiepskiej pogody bawiliśmy się świetnie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    10
    z przyjemnością wracałam po pracy pod Platanem
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Fantastyczne miejsce na mapie noclegów w Gliwicach i okolicach. Otwarte i gościnne podejście do każdego gościa, dbanie aby wszystko było na jak najwyższym poziomie. Odległość od miasta 20 samochodem to duży atut, jest czas na spacer przy jeziorku, ścieżką do lasu, po ciężkim dniu można odetchnąć spokojem. Śniadania przepyszne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    10
    Przemili właściciele, bardzo dbający o komfort...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma takiej rzeczy😄

    Przemili właściciele, bardzo dbający o komfort odwiedzających. Niesamowita obsługa, życzliwa i pomocna. Czyściutkie i z gustem urządzone pokoje. Basen! Duży i czysty! Przepyszne śniadania. Piękna i spokojna okolica☀️😄

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    9,2
    Bardzo malownicze położenie i otoczenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W obiekcie jest bardzo dobra akustyka, co powoduje, że bez wysiłku wiadomo co robią inni. Minus - faktura tylko w godzinach 8-16. To do dopracowania.

    Bardzo malownicze położenie i otoczenie. Szybki dojazd nawet do Sosnowca. Na życzenie można prawie wszystko.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    6,7
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Brak lodówki i czajnika w pokoju, w upalne dni pokój mocno nagrzany, otwarte okno dachowe na noc to możliwość deszczu w łóżku. Toalety i prysznice przy basenie czekają na odnowienie.

    Bardzo fajnie urządzone pokoje, basen bardzo przyjemny

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    9,2
    Obiekt przekroczył moje oczekiwania.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak wieszaków na płaszcze, brak szafy.

    Bardzo uprzejmy personel, świetne śniadanie, odnowione czyste pokoje. Basen , ośrodki sportowe,

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    10
    wszystko na 5!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    wszystko na 5!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    9,6
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen sauna dostępne za darmo bardzo dobre śniadanie

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2019

    10
    Profesjonalna i kompetentna obsługa w recepcji , obfite...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Profesjonalna i kompetentna obsługa w recepcji , obfite śniadanie w formie bufetu

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2019

    9,6
    Ale ok miły pobyt...polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie miałem jak wysuszyc włosów....bo już w wszystkich hotelach to standard..

    Miła obsługa....czysto....wygodne łóżka......

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    9,2
    Cisza, klimat budynku
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Cisza, klimat budynku

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    9,2
    Duży basen, klimatyczna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak przedpokoju, wchodzi się w zasadzie bezpośrednio do pokoju ale to drobiazg

    Duży basen, klimatyczna lokalizacja

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    10
    Cudnie, domowo, miło, przyjacielsko, cicho!
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokój!!!

    Cudnie, domowo, miło, przyjacielsko, cicho!!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 21 grudnia 2018

    8,3
    Na pewno tam wrócę
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak możliwości zjedzenia czegokolwiek, brak baru i restauracji

    Śniadanie wyśmienite, Pokoje czyste , łózka wygodne jak nigdzie indziej. Basen

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    10
    Wszystko😁
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Economy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko😁

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    10
    Cudowne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce. Wspaniały personel. Wyśmienite jedzenie. Jak u mamy :)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    8,8
    Możliwość skorzystania z basenu i sauny.
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Możliwość skorzystania z basenu i sauny. Bardzo dobre śniadanie, w pokoju czysto.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    10
    Domowa atmosfera, przemiły personel, czysciutko, śniadanko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Domowa atmosfera, przemiły personel, czysciutko, śniadanko pyszniutkie, czego chcieć więcej. Polecam w 100 procentach.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    9,6
    Rewelacyjne śniadania.
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Rewelacyjne śniadania. Przemiły personel. Polecam!!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    9,6
    Super obsluga szczegolnie p.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super obsluga szczegolnie p.Dorota.Fantastyczny hotel super basen.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Pani Dorota jest najlepszą wizytówką tego miejsca ;
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt miękkie łóżko ( materac )

    Pani Dorota jest najlepszą wizytówką tego miejsca ;)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    6,7
    Personel, pokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Economy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen brudny śmierdzący, personel wspaniały , brak możliwości zjedzenia kolacji na miejscu

    Personel, pokój

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    4,6
    na jeden dzień służbowo ok ja byłem cztery doby i już tam raczej nie pojadę
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    strasznie miękkie materace ale niektórzy tak wolą

    śniadanie ok

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    6,3
    Cena, śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Brak restauracji, szybkość wifi

    Cena, śniadanie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 listopada 2018

    10
    Super czystość. Pyszne śniadanie. Spokojna okolica. Polecam.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Bardzo czysty obiekt. Smaczne śniadania.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Atmosfera.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Atmosfera. Bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    9,6
    Polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Śniadanie smaczne, miła lokalizacja, przytulny pokój, sympatyczny personel. Polecam.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    10
    Polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam. Miła obsługa, czyste pokoje. Pyszne śniadanie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 25 października 2018

    9,6
    Super relaks po całym dniu pracy.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Jedna jedyna rzecz. Za bardzo miękkie łóżko.

    Śniadania pyszne i bardzo miła obsługa. Lokalizacja ciche i spokojne miejsce. Polecę na pewno znajomym.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 października 2018

    9,6
    Super hotel, miło schludnie, dostęp do basenu, pyszne...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój czteroosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super hotel, miło schludnie, dostęp do basenu, pyszne śniadanie, bardzo cicha okolica.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    10
    Bardzo serdecznie pozdrawiamy Panią z recepcji :) Nowożeńcy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Bardzo serdecznie pozdrawiamy Panią z recepcji :) Nowożeńcy

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    9,6
    Przemiła obsługa wciąż obecna :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła obsługa wciąż obecna :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    9,2
    Dzięki noclegowi "Ppd Platanem" spotkanie rodzinne uważam za bardzo udane.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja od centrum.

    Rewelacyjna atmosfera, uprzejma obsługa i mega wygodne łóżka.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    10
    Naprawdę byłem mile zaskoczony!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Naprawdę byłem mile zaskoczony!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    5,4
    Dobrze, że tylko jedna noc!.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Obsługa, skrzypiące schody, niedopasowane drzwi do pokoju, hałasujący inni goście bez kontroli obsługi.

    Śniadanie było wspaniałe, basen.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    10
    Fantastyczne miejsce.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko. Przytulny pokój, wygodne łóżko, cisza, atmosfera budynku.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    8,8
    Ładne czyste pokoje, miła obsługa, cisza i spokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji

    Ładne czyste pokoje, miła obsługa, cisza i spokój

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    10
    Fajna oaza ciszy po dłuższej drodze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt idealny na odpoczynek cisza spokój miła obsługa czyste pokoje. Polecam i zatrzymam się tam ponownie.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    6,3
    Korty tenisowe.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce budowy. Brak restauracji.

    Korty tenisowe.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    7,9
    Dopiero zaczynają:)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 4 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety nie było ciepłej wody pod prysznicem.

    Dostępność basenu. Sam w sobie obiekt jest ładny, nowy, czysty.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 lipca 2018

    10
    Wszytko zgodnie z opisem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszytko zgodnie z opisem. Rewelacyjne śniadanie. Gorąco polecam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    8,3
    Wąskie łóżko
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wąskie łóżko

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 czerwca 2018

    9,6
    Czyste ładne zadbane pokoje, bardzo mila i uprzejma obsługa,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czyste ładne zadbane pokoje, bardzo mila i uprzejma obsługa, cena alkoholu w hotelu na duży plus ;)

    Pobyt: Maj 2018

Obiekt ma także 43 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 65

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Pod Platanem Gliwice zrobionych przez Gości