Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pokoje Gościnne Wiślna

Wiślna 5, Oude Stad, 31-007 Krakau, Polen

#24 van de 81 B&B's en herbergen in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 712 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het trappenhuis: oud en slecht onderhouden. De kamer is erg basic en de douche is aan vervanging toe.

    Erg goed ontbijt, erg vriendelijke eigenaar, die ons van het vliegveld ophaalde! Kamer zeer schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    Prima en ruim appartement midden in het centrum.Alle highlights op loopafstand. Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    We moesten vele trappen beklimmen naar ons appartement, maar dat went op een gegeven moment wel.

    Het ontbijt was heerlijk,met zorg bereid. Keuze genoeg en elke dag weer lekker.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Super verblijf met heel goed ontbijt en 40 meter van de markt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten helemaal bovenin.60 treden lopen

    40 meter lopen van het marktplein. Zeer goed ontbijt.Wij hoefden geen vleesbeleg.Volgende dag kregen we 4 soorten kaas,echt heerlijk! Super vriendelijk personeel,niet opdringerig.Helpen wanneer je erom vraagt. Komen je gratis ophalen bij het vliegveld.Terug kan je ook bij hun regelen voor een normale prijs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,6
    heerlijk verblijf midden in centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was ontzettend lekker en iedere dag anders, eigenaar was erg vriendelijk. De locatie ligt midden in het centrum, top! Goed te bereiken vanuit het vliegveld.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer.

    Ruim aanbod tijdens het ontbijt, ruim appartement voor een gezin van 4 personen. Zeer vriendelijke eigenaars, erg bezorgd en steeds behulpzaam. Top locatie op enkele meters van de grote markt van Krakau.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Super prettig ontvangen door Michael op het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super prettig ontvangen door Michael op het vliegveld. Heerlijk ontbijt en super locatie. Ook behulpzaam met het boeken van tours en we konden onze bagage op de laatste dag zonder extra kosten achterlaten om nog door de stad te wandelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Ideale uitvalslocatie voor stedentrip Krakoa i.c.m. bezoek Auschwitz.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden de 3-persoonskamer en deze had wellicht wat groter gemogen. Wij zelf slapen altijd in het pikke donker alleen was deze kamer qua verduistering het tegenovergestelde. Dat vonden wij dus een groot nadeel omdat het in Polen een dik half uur eerder licht is als in Nederland werden wij voor 05:00 uur al wakker van het licht. Dan kun je zeggen doe je je ogen dicht, dat doe je ook bij slapen maar toch merk je dat het licht is in kamer.

    De locatie is top! op nog geen 50 meter van Rynek Glówny [Grote markt], ontbijt was elke ochtend weer een feestje waar naast de gebruikelijke broodjes,beleg, sappen,koffie en yoghurt er iedere ochtend een verassing was in de vorm van flensjes, gevulde eieren, gebakken ei, etcc. Michael en z'n vrouw zijn gastvrij wat ik persoonlijk niet van Polen had verwacht [maar dat was mijn onjuiste veronderstelde aanname]. Locatie is voor slecht ter been zijnde geen aanrader omdat je aardig wat oude krakend houten treden op moet om bij je "pokoje" te komen [geen lift!!]. Ook de airportshuttle, opgehaald en gebracht door Michael was tip top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Super locatie, maar niet geschikt voor lange mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wenteltrap. Had gelezen dat het laag was maar het was extreem laag op sommige stukken. Ik ben 1.70 en moest op sommige stukken bukken. Ook was het best gehorig.

    De locatie. Zeer dicht bij het centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    9,6
    Perfect hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed hotel voor een weekend of weekje Krakau. Hotel is op 50 meter lopen vanaf de grote markt (Rynek Glowny) met de lakenhal, Mariakerk en terrasjes. Ik was een weekend met mijn ouders in Krakau. Dus het was ideaal voor ons. Vriendelijke eigenaar die ons van vliegveld heeft gehaald en gebracht. Ontbijt was perfect en meer dan genoeg. We kregen het niet op. Als je iets bij wilt hebben omdat er toch iets op is, gewoon even vragen en het wordt aangevuld. We hebben een perfect weekend gehad. Als ik weer naar Krakau ga dan kom ik zeker in dit hotel terug. Onze kamer was netjes, wel oud, maar de badkamer was onlangs gerenoveerd dus bijna nieuw.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    ontbijt is uitermate goed, misschien wel teveel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    1 keer nieuwe bad handdoeken had gemogen in bij 3 overnachtingen, maar ook niet gevraagd, dus wellicht ook gekregen, indien gevraagd.

    ontbijt is uitermate goed, misschien wel teveel. top verzorging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    7,5
    Goed hotel, perfectie locatie en heel vriendelijk!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het vinden van de ingang was iets minder, er stond nergens duidelijk aangegeven waar we naar binnen moesten. We hebben moeten bellen naar de receptie. Wij kwamen 's avonds aan bij het hotel en het hek was dicht daardoor wisten we niet waar we naartoe moesten.

    Top locatie! Je zit meteen op een groot plein waar veel te zien is, zoals: restaurantjes, winkels. Het personeel was erg vriendelijk en het ontbijt was ook lekker!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    3,8
    Niet voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine wenteltrap buiten om bij de kamer te komen. Niet handig met de koffers,goed moeten bukken om je hoofd niet te stoten. Kleine badkamer.

    Dicht bij het marktplein. Proper.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Michael, de eigenaar van het hotel, is erg hartelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Michael, de eigenaar van het hotel, is erg hartelijk en zorgend. Je hoeft het maar te vragen en het wordt geregeld: transport van en naar het vliegveld of een trip naar Auschwitz.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We bleven 4 nachten en werden (gratis) door de eigenaar in de aankomsthal van het vliegveld opgehaald, onderweg naar het hotel nog tips gekregen over polse restaurants. Hadden tweepersoonskamer geboekt maar kregen gratis update voor de studio met 2 aparte slaapkamers, SUPER! De ligging is perfect, 50 meter van de grote markt. Wel moet je 52 trappen lopen, er is geen lift. In oud gebouw met krakende vloeren, maar moderne en zeer schone badkamer. Ontzettend lekker en uitgebreid ontbijt met elke dag een andere lekkernij (gevuld flensje, tosti, warme worstjes, gebak) naast uitgebreid kaas/worst/brood/joghurt. Kleine ontbijtkamer waar je door de vriendelijke eigenaresse bedient wordt en je koffie en eieren vers toebereid worden. We hadden ook een dag Auschwitz/Zoutmijnen geboekt met vertrek om 7:15, die dag kregen we (zonder meerkosten) een lekker lunchpakket mee. Bij een volgend bezoek aan Krakau komen we zeker weer terug bij Pokoje Gościnne Wiślna!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    De ligging geweldig, eigenaar super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging geweldig, eigenaar super vriendelijk. Heeft ons gehaald en gebracht naar luchthaven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Locatie midden in de oude stad .
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie midden in de oude stad . Vriendelijke ontvangst. Heel lekker ontbijt .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren geen handdoeken aanwezig

    Ontbijt, wat trouwens exclusief boeking was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    heerlijk uitgebreid ontbijt, perfecte locatie en hele...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk uitgebreid ontbijt, perfecte locatie en hele vriendelijke eigenaar

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,9
    Ideaal qua ligging voor en trip in Krakau, 50m van de Grote Markt (Old Town)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Veel trappen, niet voor mensen die moeilijk te been zijn.

    Super ontbijt! Ligging! Gastvrijheid!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Accomodatie op zijn Pools op een geweldige locatie in een fantastische stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Bruine vloerbedekking in de kamer

    Gastvrije vriendelijke mensen. Lekker gevarieerd ontbijt, meer dan genoeg. Geweldige stad. Accommodatie is schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Voor de prijs was het uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte

    Ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trap

    Ruim mooi en schoon kamer Smaakvol ingericht. Heerlijk persoonlijk gemaakt ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Vriendelijk en behulpzam personeel en de accommodatie ligt in het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    9,2
    geweldige dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4-6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Goed uitgebreid en verzorgd ontbijt . Prima locatie zoals al eerder aangegeven en eigenaar die goed wilde meedenken!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    10
    Locatie kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie kan niet beter. Verder alles prima en goede verzorging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,2
    Top locatie voor een top prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere ligging kan je niet hebben. En dan voor deze prijs,super!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,3
    Heerlijk hotel voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wenteltrap buiten naar 3e verdieping.

    Perfecte locatie. Zeer vriendelijke eigenaar die ons gratis ophaalde van het vliegveld. Goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,1
    Rustige, ruime kamer met aparte badkamer en kleine...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer op 2de verdieping, enkel bereikbaar via smalle wentelende buitentrap op binnenplaats.

    Rustige, ruime kamer met aparte badkamer en kleine kookfaciliteit. Locatie is dicht bij het centrale marktplein met Lakenhal.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    9,6
    het hotel midden in het centrum met alles binnen loop...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het hotel midden in het centrum met alles binnen loop afstand en vriendelijke eigenaar die je ook van en naar de luchthaven brengt en haalt en ook dagtrips organiseert en dan de prijs kwaliteits verhouding meer dan goed echt aan te bevelen

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    5,8
    Transfert luchthaven naar appartement was gratis, doch enkel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Transfert luchthaven naar appartement was gratis, doch enkel bij aankomst. Werd niet vermeld bij boeking. Ontbijt inbegrepen, doch 2e koffie te betalen, derde dag geen bruin brood meer en geen spek meer in de eieren. Prijs 30 zloty per persoon per dag betaald, indien niet via reservatie was dit 12 zloty. Hiervoor moesten we toch een extra koffie kunnen krijgen.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Perfecte ligging, midden in de oude stad
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beetje gedateerd, hoewel schoon. Jammer dat de eerste dag het ontbijt niet geregeld was en de taxi vergeten was op de dag van vertrek.

    Perfecte ligging, midden in de oude stad

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Top locatie voor een heel zacht prijsje!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het inchecken was klein beetje verwarrend doordat er geen receptie is.

    Top locatie voor een heel zacht prijsje! 50 meter van het centrum plein. Ophaalservice is heel handig en goed geregeld. De kamer is prima met een zeer goede airco(wat handig van pas komt in de warme zomers).

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen airco en de keuken was niet echt beschikbaar. Er waren wel borden en bestek om bv ontbijt op te eten. De badkamer was niet goed schoongemaakt. De receptie is niet 24 uur per dag open, ondanks dat dat staat aangegeven bij de faciliteiten.

    De locatie was perfect. Ook was het personeel heel aardig en de kamer erg groot. De prijs/kwaliteit verhouding was wel uitstekend naar ons idee.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    8,3
    Centraal gelegen;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De metalen wenteltrap op de binnenkoer - om op de 3de verdieping te geraken - is voor iets 'langere' en oudere mensen niet ideaal alhoewel te doen. Géén lift.

    Centraal gelegen; 4-persoonskamer OK waar wij verbleven. Het kleine keukentje is wél goed bruikbaar voor kleine bereidingen. Gratis ophaling van Balice luchthaven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    6,3
    Locatie in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toegang tot de accommodatie. Eerst een lange donkere gang. Vervolgens een kleine binnenplaats. Buiten trap naar het appartement waarbij gebukt moet worden gelopen om niet je hoofd te stoten.

    Locatie in het centrum

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het appartement is te bereiken via een hele hoge wenteltrap. Zeker voor mensen met hoogtevrees is dat even op de tandjes bijten.

    Top locatie! Je bent direct op de grote markt met leuke terrasjes, restaurants en winkeltjes.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    5,4
    goede ligging bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wenteltrap buiten tegen gevel gevaarlijk! Vinden van de locatie onduidelijk, hebben verantwoordelijke moeten bellen om binnen te geraken.

    goede ligging bij centrum

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    9,2
    We werden opgehaald van het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Waterkoker beschikbaar maar koffie/thee zelf kopen of meebrengen. Handdoeken werden niet gewisseld.

    We werden opgehaald van het vliegveld. Michal reed ons naar de zoutmijnen en op de laatste dag van ons verblijf naar Auschwitz en bracht ons daarna naar het vliegveld: een geweldige service voor een schappelijke prijs. We hebben heerlijk ontbeten bij Podsloncem op Rynek Glowy, met uitzicht op het plein. De locatie is geweldig, het is ook erg leuk om in zo'n oud gebouw met authentiek trappenhuis een kamer te hebben. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    10
    Zo vlakbij het grote plein
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Oud pand, met een wat griezelige ingang, maar binnenin was het uitstekend.

    Zo vlakbij het grote plein

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden lagen niet heel lekker

    Locatie is top!

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    9,2
    De locatie kan niet beter
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie kan niet beter

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pokoje Gościnne Wiślna

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: