Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Warszawa – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Port Praga near Old Town

Port Praga near Old Town – opinie

Stefana Okrzei 18, Praga Północ, 03-710 Warszawa, Polska

Nr 1260 z 2 035 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 87 opinii o apartamencie

8,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    7,4

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    8,8

  • Udogodnienia

    8

  • Personel

    8,6

  • Stosunek jakości do ceny

    8,2

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 37

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    5,8
    Obiekt polecam, tylko ze względu na świetną lokalizację.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie zaniedbane. W obiekcie nie było posprzatane, wszędzie kurz i brud, jedynie pościel była wymieniona.

    Lokalizacja obiektu jak i cały budynek na plus. Sprawne przekazanie kluczy. Wygodne i czyste łóżko.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    10
    Mieszkanie czyste, schludne i dobrze wyposażone.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie czyste, schludne i dobrze wyposażone. Dodatkowo 400m od centrum Pragi i galerii wileńskiej, świetne połączenie z reszta miasta, kontrakt z właścicielem konkretny i bez zbędnych pytań, gorąco polecam te lokalizacje :)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    6,7
    Ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było dość czysto. Brudne blaty, stół, strasznie klejący okap. W łazience kamień. Zaniedbano czyszczenie tych miejsc.

    Lokalizacja, wygodne łożko, łatwe przekazanie kluczy.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    5,8
    Dobry kontakt z właścicielami, bez kontaktowy system odbioru...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie nowe ale nie dosprzatane, wymaga większej uwagi. Kapa na pościeli skrajnie brudna. Nieprzyjemny zapach z kanalizacji można spróbować czymś zniwelować.

    Dobry kontakt z właścicielami, bez kontaktowy system odbioru i zdania kluczy, fajna lokalizacja, nowy budynek, bez wątpienia wymieniona i czysta pościel.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2018

    2,5
    Nic.
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo brudne , zaniedbane mieszkanie. Śmierdzące w każdym miejscu. Szczególnie łazienka. Kurzowe koty na podłodze a pod łóżkiem stara szczotka (brudna!) do zamiatania! Poduszki (Jaśki ) śmierdzące , prześcieradło brudne i wygniecione. Łazienka to brud i smród . Ręczniki wygniecione i tylko jeden( mimo) ze rezerwacja na dwie osoby. Aneks kuchenny - jeden wielki brud , kurz . Wszystko było brudne. Coś strasznego. Jak można tak traktować własne mieszkanie. Nigdy więcej tam nie wrócę .

    Nic.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 14 kwietnia 2018

    7,5
    Dobra lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko względnie Ok, może więcej dbałości o czystość. Miałem wrażenie, że mieszkanie długo stało nieużywane (dużo kurzu).

    Dobra lokalizacja. Obiekt nowy.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 27 marca 2018

    8,8
    wrażenia pozytywne, miejsce do polecenia w tej cenie
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    nieszczelne drzwi balkonowe, cały czas wiało, ponadto brak możliwości domknięcia kabiny prysznicowej, woda rozlewała się na kafle i także do pokoju, widać to po rozmoczonej ościeżnicy w łazience, która zapewne już jest do wymiany

    pokój był dokładnie taki jak na zdjęciach, idealny dla podróżującej pary, wygodne łóżko, czyste ręczniki,

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2017

    10
    Doskonale wyposażony nowoczesny apartament.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Doskonale wyposażony nowoczesny apartament. Bardzo atrakcyjna przemyślana aranżacja wnętrza. Sprawny system przekazania i odbioru kluczy. Wszystko spełniło wszystkie oczekiwania. Obiekt z całą pewnością godny polecenia.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2017

    6,3
    Dobra lokalizacja , blisko stacji metra.
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Materac na łóżku bardzo słabej jakości o grubości połowy standardowego . Chyba warto zainstalować coś lepszego.

    Dobra lokalizacja , blisko stacji metra.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 28 września 2017

    8,8
    Ładne, świeże mieszkanie (dokładnie takie jak na zdjęciach)...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ładne, świeże mieszkanie (dokładnie takie jak na zdjęciach) w nowoczesnym budynku, wszystkie przydatne rzeczy w wyposażeniu mieszkania takie jak żelazko, suszarka do włosów, talerze, sztućce, lodówka, tv, internet itp. Balkon dodatkowym atutem. Dobra lokalizacja, bardzo łatwo dostać się wszędzie komunikacją miejską. Wygodny system przekazania kluczy. Wszystkim, którzy mają wątpliwości bardzo polecam pobyt w tym miejscu!

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2017

    6,7
    dobry kontakt z właścicielem, łatwość odbioru kluczy o...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    brak naczyń, sztućców oraz garnków i patelni przystosowanych do kuchenki indukcyjnej. Te które są nie nadają się do takiej kuchenki.

    dobry kontakt z właścicielem, łatwość odbioru kluczy o każdej porze dnia i nocy

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2017

    9,2
    Polecam :)
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośna okolica - ciężko wytrzymać z otwartym oknem, przeciekający brodzik, przez który śmierdzi w łazience.

    Bliskość miasta, wyposażenie, czystość, super system przekazania klucza

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2017

    7,5
    Na pewno wrócę.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Niestety balkon od strony ulicy i otwarcie okna latem powoduje hałas.

    Wszędzie blisko tam gdzi epotrzebowałem. Po drugiej stronie ulicy restauracja z przystępnymi cenami i pysznym jedzeniem. Na rogu piekarnia ze świerzymi wypiekami na śniadanie.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 5 maja 2017

    9,2
    Czysto, ładnie i komfortowo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak płynu do naczyń.

    Bardzo miły gospodarz, bezproblemowy odbiór i zwrot kluczy. Nowe mieszkanko, małe, ładne, zadbane, nowoczesne, czysto :-) polecam jak najbardziej, idealne dla 2 osób. Dokladnie jak na zdjeciach.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    9,6
    Polecam!
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny, nowocześnie urządzony apartament. Świetna lokalizacja. Blisko restauracje jak i sklepy.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    6,3
    Mimo wielokrotnych próśb, nie doczekałem się wystawienia...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Mimo wielokrotnych próśb, nie doczekałem się wystawienia faktury za pobyt.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 28 grudnia 2018

    9,2
    pobyt uważam za udany chętnie bym skorzystała ponownie
    • Grupa
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Cisza w nocy po mimo dobrej lokalizacji

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2018

    7,1
    Nie ma Wi-Fi!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma Wi-Fi...

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    8,3
    Świetna lokalizacja, Żabka w tym samym budynku na parterze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi

    Skrzypiący materac w łóżku.

    Świetna lokalizacja, Żabka w tym samym budynku na parterze. Dobry kontakt z właścicielem.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 maja 2018

    9,6
    polecam ten obiekt w 100%
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szybkie przekazanie kluczy, super lokalizacja, apartament taki jak w opisie.

    polecam ten obiekt w 100%

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    9,6
    Bezproblemowy, miły właściciel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bezproblemowy, miły właściciel. Bardzo dobry kontakt.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    7,5
    Super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 marca 2018

    9,2
    Bezproblemowy, uprzejmy właściciel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    brak suszarki do włosów

    Bezproblemowy, uprzejmy właściciel

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 14 marca 2018

    8,3
    Świetny kontakt z właścicielem.
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieszczelna kabina prysznicowa.

    Świetny kontakt z właścicielem. Wygoda odbioru i oddania kluczy.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    6,9
    Lampa papierowa 😁
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lampa papierowa 😁

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 3 marca 2018

    7,5
    Tv czasami nie można było włączyć.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tv czasami nie można było włączyć. Pilot do tv nie działał. Brak dostępu do internetu

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 lutego 2018

    9,2
    Wszystko ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2017

    10
    Super
    • Grupa
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sam nie wiem

    Wspaniale mieszkanie nic dodac nic ujac polecam

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    5,8
    Gospodarz super. Wyposazenie apartamwntu to kleska.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wyposazenia w kuchni. Jeden maly rondelek. Zero patelni itd.

    Gospodarz i odbior kluczy plus elastycznosc w wymeldowaniu.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 11 listopada 2017

    4,6
    Niestety fetor z kanalizacji byl nie do zniesienia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety fetor z kanalizacji byl nie do zniesienia

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 10 października 2017

    9,6
    Super cena i sposób przekazania kluczy,polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mily wlasciciel,elastyczny i bezproblemowy. Zaopatrzenie kuchni bardzo dobre - znalezlismy nawet otwieracz do wina.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    5,8
    Brak ogrzewania i nieprzyjemny zapach z łazienki roznoszący...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Brak ogrzewania i nieprzyjemny zapach z łazienki roznoszący się na cały pokój

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 18 lipca 2017

    9,2
    Godne polecenia miejsce, przyjazne zwłaszcza dla par.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Brodzik cieknie i zalewa łazienkę.

    Bardzo dobra lokalizacja, wygodne łóżko. Przyjazny sposób odbioru kluczy, sympatyczny i pomocny właściciel.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 16 czerwca 2017

    8,8
    Świeże mieszkanie dokładnie takie jak na zdjęciach, bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Skrzypiące łóżko

    Świeże mieszkanie dokładnie takie jak na zdjęciach, bardzo przyjemne :)

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 26 marca 2017

    10
    Polecam !!!
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nowocześnie urządzone mieszkanie

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 22 marca 2017

    9,2
    Bardzo fajny lokal :)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    brak suszarki i microfali

    lokalizacja, miły gospodarz, cena, balkon, łazienka

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 20 marca 2017

    5,0
    brak papieru toaletowego, brudno
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    brak papieru toaletowego, brudno

    Pobyt: Marzec 2017

Obiekt ma także 31 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 37

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!