Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. warmińsko-mazurskie – opinie o hotelach
  4. Ostróda – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Promenada

Hotel Promenada – opinie 2-gwiazdkowy

ul. Mickiewicza 3, 14-100 Ostróda, Polska

Nr 20 z 26 hoteli w mieście Ostróda

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 359 opinii o hotelu

7,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,3

  • Komfort

    7,2

  • Lokalizacja

    8,5

  • Udogodnienia

    7,2

  • Personel

    8,2

  • Stosunek jakości do ceny

    7,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    7,1
    Hotel Promenada b. dobra lokalizacja, ale małe pokoje i łazienki pozostawiające sporo do życzenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Zdecydowanie nie podobała mi się łazienka i brak kabiny prysznicowej . Był tylko brodzik z nieestetycznymi, nie spełniającymi funkcji zasłonami ... i niestety woda rozlewała się na łazienkę ..Pokoje też były bardzo małe...

    Bardzo dobra lokalizacja , nad samym jeziorem , w pobliżu również lokale gastronomiczne ze smaczną kuchnią , Miła obsługa na recepcji

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    10
    Goraco polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie bylo nic takiego

    Wszystko, a najlepsza byla obsluga. Wszystkie Panie uprzejme, pomocne i przy tym rzeczowe, wlaczajac w to Panie obslugujace sniadania. Az zal bylo wyjezdzac!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2019

    9,2
    Hotel położony w bardzo dobrym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Głośno od przejeżdżających pociągów oraz widok z okna na dachówki.

    Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Wszędzie blisko i oczywiście, jezioro i łabędzie pod samym oknem.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    7,5
    Dobry wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny mankament związany z hotelem to ten ze Obiekt prócz strony z widokiem na jezioro ma jeszcze druga stronę. Okna z drugiej strony budynku wychodzą na ruchliwą drogę i przejazd kolejowy.

    Z hotelu , a przynajmniej z jego części rozpościera się piękny widok na pobliskie jezioro i zadbaną małą promenadę . Hotel jest zlokalizowany w centralnej części miasta, blisko stąd do zamku i amfiteatru. Hotel udostępnia bezpłatny kącik kawowy , który jest otwarty dla wszystkich gości. Parking przy hotelu choć nieduży to jednak jest wystarczający nawet dla większych aut. Pokoje schludne, czyste. Łóżka wygodne. Krótko mówiąc wszystko co potrzeba bym mieć dobry wypoczynek.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    8,3
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    W sumie drobiazg - pod prysznicem mogłaby być półeczka, zasłona zamiast kabiny też była trochę uciążliwa. Ale to naprawdę detal.

    Świetna lokalizacja - tuż obok dworca PKP. molo, jeziora, zamku. Bardzo miły personel, otwarty na potrzeby gościa. Możliwość zrobienia sobie w ramach opłaty herbaty i kawy. Dość komfortowe warunki. Polecam!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    3,8
    Nie polecam na dłuższy pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Wyjątkowo niemiła recepcjonistka, zajęta prowadzeniem prywatnych rozmów przez telefon. Sprawiała wrażenie jakby goście hotelowi jej przeszkadzali. Parking trochę za mały . W łazience brak kabiny prysznicowej,. W pokoju od strony ulicy nie da się normalnie przespać nocy ze względu na hałas przejeżdżających pociągów. Zimno w pokojach, przy mrozie -9 kaloryfery były letnie.

    Smaczne śniadanie, spory wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, piękny widok z restauracji na jezioro.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    8,3
    Usytuowanie piękne jezioro miła obsługa zainteresowanie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spoko czysto wszystko na miejscu tylko wkurzają przejeżdżając tuż obok pociągi całą dobę

    Usytuowanie piękne jezioro miła obsługa zainteresowanie gościem Polecam

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2018

    10
    Wszystko mi się podobało.
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Wszystko mi się podobało. Ogólnie super hotel za tak niską cenę. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    7,1
    Pół na pół
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Okna pokoju wychodziły na ulicę i tory kolejowe. Gdy przejeżdżał pociąg towarowy czuć było drgania w pokoju.

    Bardzo blisko z hotelu do stacji kolejowej. Hotel jest położony w okolicy jeziora i kilku restauracji

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 listopada 2018

    7,5
    Wspaniałe położony hotel wszędzie blisko polecam wszystkim...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie działający telewizor

    Wspaniałe położony hotel wszędzie blisko polecam wszystkim którzy chcą być w Ostródzie dłużej i podziwiać piękno miasta, bliskość jeziora sprawia że chce się wyjść na długi spacer i podziwiać pływające łabędzie i inne piękne ptaki.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    10
    polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nie mam uwag

    bardzo miła obsługa, dobra lokalizacja, świetny stosunek jakości do ceny, smaczne i duże śniadanie, w niedziele w nocy cicho i spokojnie, dobry hotel w delegacji, otrzymałam zniżkę 10% do pubu przy promenadzie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    7,1
    Generalnie wszystko było OK - tak, jak być powinno, poza...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak windy to totalnie nieporozumienie. Naprawdę są ciekawsze zajęcia niż bieganie z bagaeżem po schodach.

    Generalnie wszystko było OK - tak, jak być powinno, poza jednym - brakiem windy

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 września 2018

    8,3
    Jesteśmy oczarowani krótkim pobytem w Ostródzie w ostatnim weekendzie wakacji.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Obiekt przydałoby się odświeżyć.Zasłony mogłyby być zastąpione roletami.Według mnie jasna wykładzina trudna do utrzymania w czystości w takim obiekcie.

    Czytając opinie przed wyjazdem zawsze staram się już mieć jakieś informacje gdzie jadę.Także pokój doskonale umiejscowiony z balkonem i widokiem na jezioro,nie na ulicę i tory kolejowe -dla nas to podstawa i w związku z tym cisza i spokój.Pachnąca czysta pościel i wygodne łóżko.Obiekt przyjazny dla zwierząt.Byliśmy z małym pieskiem.Spacer poranny rewelacja! Za hotelem już byłem nad jeziorem wśród zieleni,łabędzi,kaczek i wielu ławek-perfekcyjna lokalizacja.W pobliżu restauracje,pokazy grających fontann.Drogi rowerowe,drewniane leżaki,mola widokowe.Dogodne godziny zakwaterowania,a szczególnie wymeldowania.Elastyczny czas na spokojne spożycie śniadania.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    9,2
    Hotel polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie było bardzo smaczne i duży wybór jedzenia. Jedynie na " dzień dobry" był mały problem w recepcji ponieważ recepcjonistka nie mogła znaleźć mojej opłaty online za pokój. Nerwówka trwała dobrych 20 min, szkoda tylko, że mają tam taki bałagan, ale ogólnie pobyt był bardzo miły.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    8,0
    Personel miły.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nie podobała mi sie lokalizacja hotelu. Z nazwy hotelu sądziłam, że bedzie cicho i spokojnie, Niedaleko wody z promenadą dla spacerowiczów. Było zupełnie odwrotnie. Lokalizacja hotelu tuż przy ruchliwym rondzie, w zasięgu wzroku tory kolejowe z ruchliwą i głosna kolejką. Az dziw, że udało sie zasnąć.

    Personel miły. Hotel czysty. Śniadanie bardzo smaczne i urozamicone.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    4,2
    Odgłos pociągów w nocy i hałas dobiegający z pobliskich...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odgłos pociągów w nocy i hałas dobiegający z pobliskich pubów trwający do późnych godz nocnych, nie pozwalający spać lub powodujący przebudzenie w środku nocy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    7,1
    Hotel godny polecenia na krótki pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Brak lodówki w pokoju może być uciążliwy Brak windy też może być odczuwalny Brak klimatyzacji w upalne dni może zepsuć dobre wrażenie - choć w pokojach są wentylatory :)

    Śniadania godne polecenia - naprawdę bardzo dobre :) Świetna lokalizacja (jak ma się pokój od strony jeziora, a nie od torów kolejowych :) )

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    5,4
    Wizyta w sierpniu 2018
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie w miejscu bardzo hałaśliwym. W sąsiedztwie ok. 15 m od ruchliwej ulicy, a z drugiej strony ok. 20 od obiektów rozrywkowych (głośne gry komputerowe i piwiarnia na wolnym powietrzu) oraz sąsiedztwo dostaw i dzialalności pracowników sasiednich firm wykonujących głośne prace. Brak klimatyzacji w pokojach uniemożliwia zamknięcie okien kiedy jest hałas. Stołówka bez klimatyzacji bardzo gorąca.

    Dobre śniadania i niezły porządek w pokojach.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    5,8
    Standard pokoju pzeciętnego motelu, a nie hotelu dwugwiazdkowego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój masakra. Z małym oknem jak w suterynie a nie w hotelu dwugwiazdkowym, duszny, zepsuty wentylator, cieknaca spluczka, sniezacy malutki telewizor . Łóżka niestarannie pościelone, po odsunięciu kołdry ukazało się pogniecione male przejścieradło (zalaczam zdjęcie). Panie na recepcji nie zainteresowane zgłoszonymi usterkami (opowiedziały że trzeba zgłosić na następny dzień pokojowej) -rano wyjezdzalam. Oswietlenie pokoju bardzo slabe, co przy ciemnym pokoju uniemożliwia czytanie książki. W nocy hałasy z pobliskich lokali, ale o tym poinformowano.

    Bardzo dobre śniadanie, duzy wybor i smaczne. Położenie blisko jeziora.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    7,1
    Wiatrak w pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klub pod oknem. Bardzo glosno. Za male okna( tylko 1). Brak windy. Brak wykupienia obiadow.

    Wiatrak w pokoju. Duza lazienka. Duzy wybor produktow na śniadanie. Blisko dworca pkp.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    8,3
    Wrócę.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Niestety mocno dał się we znaki brak klimatyzacji w pokojach. Wentylatory nie nadążały ze stworzeniem choć minimalnego komfortu przebywania w pokojach. Dotyczy to również restauracji w której serwowane były śniadania. Klimatyzator na ten czas nie był włączony...

    Świetna lokalizacja, smaczne śniadanie, czystość w pokojach i w całym hotelu.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    7,9
    Położenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Okno wychodzi na promenade bary i restauracje, było więc bardzo głośno do rana. Ponadto pokój ze ściętym dachem czyli bardzo gorąco latem. Brak klimy, dostępny wiatrak.

    Położenie

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    5,4
    Byłam tylko na jedną noc więc nicwięcej nie mogę się wypowiedzieć.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak parkingu(ten przed hotelem bardzo mały!!!), widok z okna na ruchliwą ulicę i z torami kolejowymi (hałas mimo zamkniętych okien), brak klimatyzacji (jedynie wiatrak), prysznic z zasłonom niezbyt komfortowy.

    Plusem jest to, że blisko jest promenada. Śniadania bardzo dobre w formie szwedzkiego stołu.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    7,5
    Śniadania bardzo smaczne, świeże pieczywo, jajeczka w różnej...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Brak chociaż małej lodóweczki. W moim pokoju przydałby się także jakiś stolik na środku pokoju.

    Śniadania bardzo smaczne, świeże pieczywo, jajeczka w różnej postaci, paróweczki, płatki dla dzieci i wszystko co potrzebne do śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    5,4
    duże pokoje
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    NA TRZECIM ZDJĘCIU WIDAĆ RESTAURACJE LALO NAD WODĄ-UWAGA TO NIE OŚRODEK JAK CHCĄ WPROWADZIĆ W BŁĄD OSOBY Z PROMENADY (B.NIE ŁADNIE BO TE ZDJĘCIE W MOIM PRZYPADKU ZADECYDOWAŁO O WYBORZE), śniadanie bardzo skromne, słychać głośno przejazd kolejowy naprzeciwko, mały parking

    duże pokoje

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    7,1
    Polecam na krótki pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji w pokojach wymuszał otworzenie okna, a za oknem przejazd kolejowy i ruchliwa ulica czyli hałas. Restauracja hotelowa otwarta tylko na czas śniadań, to trochę dziwne.

    Lokalizacja obiektu jest zarówno zaletą (tuż nad jeziorem i piękną promenadą) jak i wadą (przejazd kolejowy). Czysto i schludnie, personel uśmiechnięty i pomocny. Całkiem smaczne śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 maja 2018

    6,7
    Doskonała lokalizacja, zaraz przy zejściu do jeziora, samo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niemiłe recepcjonistki. Panie chyba nie słyszały o uśmiechu do klienta. Zmienialiśmy pokój 3 razy. Przy rezerwacji zamawiałam pokój z balkonem i widokiem na jezioro. Poszliśmy do pokoju, który był bez balkonu, a widok na śmietniki.. zmieniliśmy pokój na taki z balkonem, od strony ulicy. A o 20:30 zadzwoniła do mnie pani z recepcji informując, ze WE WTOREK (chyba ze wzgledu na majówkę) odbywa się impreza w klubie przy hotelu i może być głośno. Wiec o 21 zmienialiśmy pokój kolejny raz .. otrzymaliśmy pokój bez balkonu. Po pierwsze, wystarczyło przy meldowaniu udzielić dokładnych informacji o imprezie (ostra impreza techno do 6 rano, którą i tak było słychać z pokoju) i szczegółach pokoi, tym bardziej ze byliśmy jedynymi klientami przy recepcji, wiec pani miała czas który mogłaby nam poświecić, opowiedzieć wszystko a nie byłoby całego zamieszani; a po drugie, zapłaciliśmy za pokój z balkonem, otrzymaliśmy bez, a recepcjonistka próbowała mi wmówić, ze nie może rozliczyć tego pobytu inaczej, bo rezerwacja jest przez booking. Panie w recepcji znudzone, jedna siedziała na stole w holu, ciagle rozmawiające przez prywatny telefon.. szkoda, szkoda ..

    Doskonała lokalizacja, zaraz przy zejściu do jeziora, samo centrum miasta. Świetne śniadania, bardzo miłe panie na kuchni. Hotel wyglądał naprawdę ładnie wewnątrz, pokoje czyste.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    6,3
    Bardzo blisko jeziora, ale hotel nie nadaje się na wypoczynek weekendowy. Zamienia się w klub nocny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Straszny hałas z nocnego klubu, który jest przyklejony do hotelu i od przejeżdżających pociągów. Klub nocny przy hotelu to GRUBE nieporozumienie. Właściciel mógłby zrobić użytek z tego miejsca i urządzić restaurację, która na pewno przyniosłaby więcej zysków, ponieważ goście z chęcią przyjeżdżaliby na weekend, zamiast uciekać z hotelu przed hałasem. Jeśli przyjeżdżasz do Ostródy się zrelaksować, wyspać - z soboty na niedzielę w tym miejscu NIE MA SZANS. Cały hotel dudni od głośnej muzyki, a dodatkowo od ulicy Mickiewicza przed wejściem hotelu wrzeszczących, rozemocjonowanych ludzi wychodzących na papierosa z dyskoteki. Dodatkowo, kiedy już ryk muzyki ustanie około 4.00 rano, na równe nogi zerwie Cię przejeżdżający pociąg. Jeśli pójdziesz spać o 17.00 jest szansa że do 23.00 się wyśpisz, bo potem już jest ostro. Na piętrze słychać głosy osób, które wynajęły hotel tylko po to, żeby po dyskotece wziąć prysznic, umyć sobie włosy i suszarą nawalać o 4.00 rano, a następnie walić drzwiami tak, że aż ich nie wyrwie z zawiasów. Kiedy i 4.00 rano już myślisz, uf pośpię chociaż 4 godziny, nic mylnego o 7.00 zerwie Cię głośne radio w sąsiednim pokoju. Właścicielu drogi! Pomyśl o gościach, którzy szukają spokoju, zainwestuj trochę w restaurację, a zrezygnuj z tej idiotycznej dyskoteki. Nie tylko goście hotelowi skorzystają, ale i mieszkańcy i inni turyści. Restauracji nad samym jeziorem jest naprawdę mało! ps. Dodatkowo na śniadaniu podano nieświeżą wędlinę, lekko zzieleniałą.

    Lokalizacja nad samym jeziorem, pokoje czyste i bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 marca 2018

    5,4
    Raz wystarczy ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Totalnie beznadziejne łóżka. Małe, niziutkie tapczaniki, których boczne deski są wyższe od materaca. Nadają się na "zielone szkoły" dla dzieci.

    Jedynie lokalizacja - bliskość jeziora.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    9,2
    Jak na tę cenę- hotel oceniam jako doskonały.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Gniazdka elektryczne- przydałoby się żeby elektryk je przejrzał.

    Jak na tę cenę- hotel oceniam jako doskonały. Czystość, śniadanie, przyjazny personel- bardzo fajnie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    7,1
    Hotel Promenada w sumie na PLUS, polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odgłosy z dyskoteki z soboty na niedzielę - pomocne mogą być stopery, łazienka mogła być bardziej komfortowa ...

    Super lokalizacja blisko do centrum miasta , jeziora ,terenów zielonych, miła obsługa, dobre śniadanie i wyśmienita kawa

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    7,1
    Miło spędzony czas.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    do minusów mogę jedynie zaliczyć odgłosy dochodzące z dyskoteki która odbywała się z soboty na niedzielę w budynku hotelu.

    Bardzo dobre śniadanie , miła obsługa , lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2018

    7,1
    Nie polecam pobytu na weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośno i blisko pociągu i dyskoteka , która organizowana jest w hotelu w każda sobotę ( za ta nieprzespana noc powinna byc udzielana bonifikata 50%)

    Najbardziej bliskość jeziora i pływających łabędzi oraz kaczek

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2018

    5,8
    W miarę schludnie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel blisko torów kolejowych i ulicy. Nie jest to zbyt komfortowe. W opisie jest informacja o dostępnej restauracji oraz barze. W rzeczywistości jest ich brak! NA kolację musiałem się udać na miasto w poszukiwaniu jakiegoś lokalu. To kpina z rezerwujacych! Duży minus! Proszę zmienić informacje na stronie!

    W miarę schludnie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 28 grudnia 2017

    8,3
    Zadowalajaco :)
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Hotel spełnił nasze oczekiwania, przede wszystkim jest bardzo czysto,śniadania dobre, położony w centrum nad jeziorem. Ogromny plus za niepobieranie opłat za zwierzęta.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 23 listopada 2017

    6,3
    Czysto, dobre śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety na booking jest informacja, że w soboty może docierać hałas z klubu. Warto może by wspomnieć, że hałas jest taki, że nie można spać, bo dyskoteka znajduje się za ścianą, a pod oknami zataczają się pijani ludzie! Jak dla mnie totalna porażka.

    Czysto, dobre śniadanie

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 22 listopada 2017

    5,0
    nie polecam!!!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    dobre wrażenie zepsuła zorganizowana przez hotel niemalże całonocna dyskoteka, o której hotel informuje gości niewłaściwie, taka sytuacja dyskwalifikuje to miejsce...

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 21 listopada 2017

    6,7
    Śniadanie bardzo smaczne, wszystko świeże, duży wybór.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel jest przy ruchliwej ulicy, nawet przy zamkniętych oknach hałas jest dokuczliwy. Nie działała spłuczka w toalecie:(( Nie ma windy, przy ciężkim bagażu to spory kłopot:((

    Śniadanie bardzo smaczne, wszystko świeże, duży wybór. Miła obsługa.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 14 listopada 2017

    5,8
    Obiekt broni się tylko ceną. Nie polecam na dłuższe pobyty.
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    W pokoju był bardzo nieprzyjemny zapach, dochodzący prawdopodobnie z kanalizacji. Poza tym nasz pokój był na 3 piętrze, bez windy, bo średnio wygodnych schodach. Drzwi nie były pełne, a z jakąś szklaną szybką. W jednym z sub-pokojów ostre skosy.

    Położenie nad jeziorem. Możliwość płatności kartą. Niezłe śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    8,8
    Obsługa była bardzo miła, sympatyczna i bardzo pomocna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jedyny mankament w pokoju to to, że łózko podwójne nie jest podwójne tylko są zsunięte dwa pojedyncze łóżka. Reszta jest ok.

    Obsługa była bardzo miła, sympatyczna i bardzo pomocna. Śniadanie pyszne i urozmaicone. Pokoje zadbane.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 8 października 2017

    7,5
    Dobry stosunek jakości do ceny.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ze spłuczki całą noc lała się woda. W korytarzu było czuć zapach papierosów, niestety w łazience w pokoju również, szło przez wentylację. Co do innych rzeczy bez zarzutów za tę cenę.

    Dobry stosunek jakości do ceny. Śniadanie ok.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 2 października 2017

    7,1
    Bardzo smaczne śniadanie, świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Niestety w związku z tym, że w pobliżu jest dyskoteka jest niestety bardzo głośno i trudno było zasnąć... Potrzebna była nawet interwencja w recepcji. Na szczęście dyskoteka szybko sie skończyła..

    Bardzo smaczne śniadanie, świetna lokalizacja.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 29 września 2017

    7,1
    Czysto,smaczne śniadnie ale głośno
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo duży hałas przejeżdzających z dużą prędkością pociągów co uniemożliwia wyspanie się.Hotel usytuowany jest przy samym torowisku.Warto poprosić o pokój od strony jeziora.

    Czystość i dobre śniadanie

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    2,9
    Nigdy więcej !!!
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Co do pokoi - wchodzą do pokoju czuło się zapach papierosów wymieszany z odświeżaczem powietrza, który mimo wietrzenia pokoju nie udało się pozbyć. Miało być łóżko dwuosobowe a na miejscu okazało się, że są dwa łóżka jednoosobowe. Na naszą uwagę pani z recepcji powiedziała, że oni innych nie maja ( mimo że na stronie booking zaznaczałam łóżko dwuoosobowe) i że za tą cenę nie sprzeda nam apartamentu. Co do samych łóżek - były bardzo niewygodne, jedno z nich było zarwane. Przez dwie noce, które spędziliśmy tam odbywały się niedaleko hotelu imprezy ( o jednej z niej wiedzieliśmy bo poinformowano nas o tym wcześniej ) więc dwie noce z rzędu nie przespane. Śniadania normalne - nawet smaczne. Jedno jest pewne: na pewno tam nie wrócę. Jak ktoś chce odpocząć to na pewno nie w tym hotelu. A i połowa gniazdek była powyrywana i żeby można było podłączyć telefon do ładowarki trzeba było się natrudzić.

    nic

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    5,8
    Totalny średniak
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Szkoda, że obiekt nie informuje na stronie, że w piątki i soboty organizowane są tam dyskoteki. Byłem w Ostródzie na egzaminie i liczyłem, że spędzę noc przed nim w ciszy i spokoju, niestety nie byłoby to możliwe bez stoperów do uszu. Uwaga na bardzo śliską podłogę w łazience.

    Śniadanie było w porządku.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2017

    6,3
    Ogólnie było w porządku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Przydałaby się klimatyzacja.

    Hotel na swojej stronie ostrzega o możliwości hałasu dochodzącego z nocnego klubu a zapomniał poinformować, że po drugiej stronie ulicy jest przejazd kolejowy, który nocą jest dość uciążliwy. Natomiast nocny klub jest nieczynny.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2017

    7,5
    Dobra lokalizacja całkiem smaczne śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo wcześniejszej informacji o dyskotece nie podejrzewałem że o 3 w nocy pijana młodzież będzie chodzić po pokojach próbując dostać się do środka polecam zamykać pokoje!!!

    Dobra lokalizacja całkiem smaczne śniadanie

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2017

    10
    Pokoik schludny, śniadanie pyszne i sycące, obsługa przemiła...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Można by poprawić jakość obrazu w TV, ale w końcu na urlopie nie to jest najważniejsze :)

    Pokoik schludny, śniadanie pyszne i sycące, obsługa przemiła - polecam!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 24 lipca 2017

    9,6
    Nad samym jeziorem, molo, restauracje, sklepy, w pobliżu...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi

    Non stop przejeżdżają pociągi i główna droga, ale można się wyłączyć i odebrać jako frajdę dla dziecka.

    Nad samym jeziorem, molo, restauracje, sklepy, w pobliżu centrum handlowe, rossmann, pepco itp.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2017

    6,3
    Mimo w/w peoblemow następnym razem chetnie skorzystam z tego hotelu-dobry stosunek ceny do noclegu.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Problemy z telewizją-często sam się wyłączał telewizor.Hałas w nocy-w pobliżu tory kolejowe i często jeżdżące pociągi.Brak telefonu w pokoju-brak możliwości kontaktu z recepcją/trzeba chodzić/.

    Śniadanie obfite i różnorodne,

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2017

    6,7
    Dobry na krótki pobyt biznesowy
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi

    Brak windy przy trzech piętrach i dużym bagażu . Hałas i drżenia wywołane częstymi przejazdami pociągu. Głośna muzyka w weekend. Dziwna energia w jednym z pokoi.

    Lokalizacja, śniadania, czystość

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    7,9
    Polecam Hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Hotel obok linii kolejowej, ale tak już ona przebiega przez Ostródę. Nie można się mocno skarżyć.

    Śniadanie bardzo smaczne i różnorodne. Pokój czysty i komfortowy.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2017

    7,9
    ... sympatyczny hotel w doskonałym miejscu :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    telewizja (słaby odbiór, mała ilość kanałów), brak „uczciwej” kabiny prysznicowej (brodzik z zasłonką to trochę przeżytek)

    smaczne śniadania, winda, życzliwa i pomocna obsługa ...

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 23 maja 2017

    8,8
    W mieście nad jeziorem..
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Obiekt mieści się blisko stacji kolejowej, pociągi potrafią obudzić wcześnie rano. Pokoje od strony jeziora na pewno są przyjemniejsze.

    Czyste pokoje, ciepły klimat, miła obsługa.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 3 maja 2017

    7,9
    Dostaliśmy bardzo duży i wygodny pokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nie ma windy. W piwnicy działa nocny klub - basowe dźwięki docierały do pokoju na 2. piętrze. Nie było dramatu, ale osoby z lżejszym snem powinny pomyśleć o zatyczkach do uszu.

    Dostaliśmy bardzo duży i wygodny pokój. Śniadanie było smaczne i urozmaicone. Lokalizacja hotelu jest znakomita.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 1 maja 2017

    6,3
    Lokalizacja ok ale nie można się wyspać.
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie przy torach kolejowych jest wielkim minusem, gdyż kilka przejeżdżających w nocy pociągów skutecznie budzi. Także działająca tuż obok hotelu dyskoteka czynna do 4 rano powoduje, że trudno zasnąć. Minusem jest też maleńki parking.

    Lokalizacja jest w samym centrum Ostródy i jej plusem jest bliskość jeziora i promenady.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 27 kwietnia 2017

    9,2
    Hotelik przyjemny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Mały mankament to śniadania które panie z kuchni sprzątają ze stołu pół godziny wcześniej.

    Hotelik przyjemny. Śniadania 5+. Panie recepcjonistki sympatyczne. Ogólnie polecam.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    5,4
    Nie polecam, ze względu na ogólny hałas, czułem się jak w kartonie nie w pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Hałas od ulicy ,hałas w obiekcie, cała noc nieprzespana, nigdy nie zdecyduje się tam na nocleg, ktoś rozmawia w obiekcie wszystko słychać, drzwi nie można zamknąć cicho bo odgłos jak uderzenie bębna

    Śniadanie najlepsze jakie jadłem

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2017

    5,8
    Odradzam chcącym spać w lykędowe noce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Informacja o klubie nocnym podana na booking. Com nie sugeruje, ze do 4-tej rano słychać głośne dudnienie i buczenie w pokojach, a jedynie, ze można skorzystać z zabawy w tymże klubie. Chcącym przespać cała noc w łykęd odradzam ten hotel.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 24 lutego 2017

    7,5
    Hotel z minusem.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji. To zdecydowanie duży minus. Na miejscu można zjeść jedynie śniadanie. Niestety opis na stronie booking.com wprowadza w błąd bo zaznaczone jest tam, że obiekt posiada restaurację. Tam można zjeść tylko śniadanie.

    Pięknie położony. Nad samym jeziorem i jednocześnie w centrum Ostródy.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    8,0
    Bardzo mili ludzie,szczególnie taksówkarze
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bez uwag

    Było znakomite

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    10
    Sauna, lokalizacja, widoki
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sauna, lokalizacja, widoki

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 4 lutego 2019

    9,6
    Trochę mało miejsca na parkingu.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę mało miejsca na parkingu. Reszta bez zarzutu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    8,3
    Smaczne śniadanie i super lokalizacja
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wygodne łóżko i bardzo mały telewizor

    Smaczne śniadanie i super lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    7,5
    Personel , spacery, blisko jeziora, jedzenie na mieście...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Hałas pociągów,brak lodówki i czajnika w pokoju,

    Personel , spacery, blisko jeziora, jedzenie na mieście,kultura miejscowych kierowców.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    8,3
    Cena
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cena

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    9,6
    Podobało mi się. Dziękuję.😉👍
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła posługa i pomocna. Dziękuję bardzo!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    7,5
    Było super.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Było super.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 24 listopada 2018

    8,8
    Śniadanko pychotka personel miły
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Nieszczelne okno

    Śniadanko pychotka personel miły

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    5,8
    Bardzo duzy hałas, pociagi i auta z ulicy.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo duzy hałas, pociagi i auta z ulicy. nie moglam odpocząć.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    7,5
    Lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanko troszkę male

    Lokalizacja

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    7,9
    bardzo profesjonalny personel
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    położenie przy kolei jest fatalne, brak parkingu

    bardzo profesjonalny personel

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    6,3
    Jak za komuny :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimat niczym z PRL. Łóżka jak na koloniach, stary wentylator, łazienka sprzed 20lat..

    Śniadanie byli ok. Chłodnik rewelacja!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    7,0
    Nie było ogrzewania.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Nie było ogrzewania. W pokoju zimno.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    9,2
    Położenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka

    Położenie

    Pobyt: Październik 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: