1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Krynica-Zdrój – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Puenta Aparthotel

Puenta Aparthotel – opinie

ul. Czarny Potok 39 B, 33-380 Krynica-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 284 opinii o apartamencie

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,7

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    9,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 29 Listopad 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zadziwiła mnie wielkość (mała) TV oraz brak kontaktu przy tv (jeden z wieczorów miał być filmowy), trochę daleko od centrum, więc każdy wieczór jako kierowca 😉

    Obsługa, Nowocześnie, wyposażona kuchnia, super łazienka, podgrzewana podłoga, duży balkon, duża przestrzeń, Billard, ognisko

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 14 Listopad 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę na początku zimno w pokojach ale na prośbę o ciepłej dogrzano

    Ładny duży i wygodny apartament

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 13 Listopad 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    zapomnieliśmy szamponu, szkoda, że w łazience go nie było.

    Świetna lokalizacja w otoczeniu pięknej zieleni, piękny widok z okien apartamentu. Apartamenty bardzo przestronne, wygodne i czyste. Przemiła obsługa. Chętnie jeszcze kiedyś odwiedzimy całą rodziną.

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 24 Październik 2021

    10
    W skali od 1-10 oceniamy na 12
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bajkowe położenie, cisza, spokój, z dala od miejskiego zgiełku, świetne miejsce na wypoczynek. Apartamenty komfortowe, z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym, dużą łazienką i wygodnymi łóżkami. Pozdrawiamy bardzo miłą i sympatyczną właścicielkę😊

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 17 Październik 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja z dała od zgiełku miasta 🥰

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 17 Październik 2021

    10
    Wyjątkowy
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 10 Październik 2021

    10
    Jestem zadowolony, polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Polecam!

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 26 Wrzesień 2021

    10
    Było cudownie, piękne widoki, świerze powietrze
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Nie ma rzeczy która by nam się nie podobała. Wszytko bardzo dobrze zorganizowane i zaplanowane. Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Dziecko i my zadowoleni.

    Zachwyciła nas przede wszystkim przestrzeń apartamentu, czystość, dziecko miało miejsce do zabawy. Aneks kuchenny dobrze wyposażony. Właściciel na prośbę dostawił nam łóżeczko dla dziecka oraz krzesełko do karmienia. Była również możliwość udostępnienia wanienki. Podróżowaliśmy z rocznym dzieckiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno wrócimy.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2021

    10
    Wspaniały pobyt,szkoda,że tak krótko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja w cichej,spokojnej okolicy.Obiekt pięknie zagospodarowany wśród okolicznych wzniesień. Mnóstwo zieleni i przestrzeni do wypoczynku na łonie natury.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Lokalizacja, przestrzeń, komfortowy i wygodny apartament

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2021

    10
    Spokojne miejsce z ładnym widokiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Zamykanie bramy na noc.

    Położenie w spokojnej okolicy. Ładne widoki na okoliczne szczyty. Niedaleko do kolejki na Jaworzynę. Duży i wygodny apartament.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2021

    10
    Pobyt należy do udanych, piękne widoki, bardzo pomocni, mili gospodarze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zapewniona cisza i spokój.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 6 Wrzesień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę za daleko do centrum idąc pieszo.

    Spokój i otoczenie.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 23 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowe miejsce w Krynicy
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 7 noclegów

    Wyjątkowe i autentyczne miejsce do pobytu w Krynicy. Trochę na uboczu, ale dzięki temu zapewnia błogą ciszę i spokój. Apartamenty są bardzo komfortowe i wyposażone we wszystko co może być potrzebne do codziennego funkcjonowania. Teren obiektu zapewnia dużo atrakcji, w każdej chwili można zejść do pobliskiego potoku albo wejść na szlak. Co najważniejsze miejsce bardzo psiolubne!

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 23 Sierpień 2021

    10
    Przestrzennie, cicho, klimatycznie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma takiej rzeczy.

    Obiekt spełnia wszystkie wymagania. Wyposażenie kuchni, duża łazienka z fajnym dużym prysznicem na dwie osoby. Materace wygodne z czystą świeżą pościelą. Właściciel obiektu bardzo przyjemny. Dostaliśmy pokój godzinę wcześniej. Pies miał gdzie się wybiegać. Widok na góry i las. Odpoczęliśmy wszyscy. Do centrum jest kawałek ale blisko jest przystanek z darmową komunikacją po mieście. Biedronka, Delikatesy parę minut od obiektu. Polecam bo warto!!!

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2021

    9,0
    mimo wszystko było świetnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    brak możliwości wykupu wyżywienia na terenie

    czystość, cisza i spokój a także dużo miejsca

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 15 Sierpień 2021

    10
    Urocze, komfortowe,ciche
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    No jak mam się do czegoś przyczepić,może trochę za jasno w sypialni bo od wschodu ale to jak ktoś ma problemy ze spaniem😉

    Fantastyczne miejsce, komfortowy duży apartament, świetnie wyposażony, poza centrum w cichym zakątku z pięknymi widokami,przestrzeń dookoła,cisza, taras.Do centrum Krynicy spacer, ale w pobliżu są sklepy. Nic więcej nie potrzeba.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 11 Sierpień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    P

    Wszystko zgodne z opisem. Przepiękne, magiczne i spokojne miejsce. Można się wyciszyć i odpocząć. Bardzo ciekawy pomysł na obiekt wypoczynkowy. Serdecznie polecam na wypady z rodziną i nie tylko.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 9 Sierpień 2021

    10
    piękny i funkcjonalnie zaprojektowany obiekt, przestrzenny, zadbany i bardzo przyjazna atmosfera.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 8 noclegów

    Przestrzeń ! Piękne i zadbane otoczenie domów, bardzo przyjazna atmosfera. Polecam z czystym sercem

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 2 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mila pani na recepcji obiekt w bardzo spokojnym i cichym miejscu idealny dla rodzin z dziećmi gorąco polecam

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przecudowne miejsce. Idealne na relaks.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2021

    10
    Stanowczo można tu odpocząć i spędzić miły czas w bardzo przyjaznym ludziom i psom miejscu.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi

    Bardzo udany krótki urlop w Puencie. Właścicielka obiektu jest bardzo sympatyczna, pomocna, dla mnie ogromnym plusem jest to, że autentycznie lubi zwierzęta i obiekt jest im przyjazny. Teren hotelu jest rozległy, bardzo dobrze utrzymany, znajduje się na nim wiele atrakcji (miejsce ogniskowe, hamaki, ławki, plac zabaw, zróżnicowany teren spacerowy). Same budynki i apartamenty: sprytnie usytuowane, tak, że nikt nie zagląda nikomu w okna, apartamenty bardzo czyste, kompleksowo wyposażone, użyteczny aneks kuchenny, czyściutka pościel, naczynia, łazienka - wszystko tip - top. Jest segregacja śmieci, dbałość o czystość i porządek na najwyższym poziomie. Apartamenty są bardzo przestronne, wygodne, zapewniają prywatność i komfort. Ważne jest też położenie obiektu: praktycznie w lesie, cicho, bardzo czyste powietrze. Blisko do szlaków prowadzących na Jaworzynkę Krynicką. Bardzo dobre miejsce startowe na wycieczki piesze i rowerowe. Jestem bardzo zadowolony z pobytu i z przyjemnością przyjadę tu ponownie.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2021

    10
    Byłam już kilka razy i wrócę! Z przyjemnością ogromną :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi

    Piękne, komfortowe miejsce. Bardzo przestronne apartamenty wyposażone we wszystko i jeszcze więcej niż trzeba. Aneks kuchenny super. Łóżka bardzo wygodne. Duży balkon z pięknym widokiem. Cisza i śpiew ptaków. Zapach lasów. Położenie bajeczne. Przemiła właścicielka. Bardzo polecam o każdej porze roku.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 9 noclegów

    Byłoby super, gdyby była jakaś lampka do czytania poza tą przy biurku, ale to drobiazg

    Przemiła właścicielka. Fantastyczne, bardzo zadbane miejsce; poza centrum Krynicy, więc cisza i spokój (przypuszczam, że niekoniecznie w pełni sezonu, zależy od sąsiadów) a jednocześnie możliwy wygodny dojazd do centrum (8 min) bezpłatną komunikacją miejską.

    Pobyt: Czerwiec 2021

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: