1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Krynica-Zdrój – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Puenta Aparthotel

Puenta Aparthotel – opinie

ul. Czarny Potok 39 B, 33-380 Krynica-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 243 opinii o apartamencie

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,7

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 18 Kwiecień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podjazd

    Kuchnia i jej wyposażenie

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 21 Marzec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duże, przestronne, ciche, znakomicie wyposażone i ładnie położone apartamenty. Rewelacja!

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 19 Marzec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez zarzutu

    Fantastyczne miejsce, komfortowe pokoje, blisko do kolei gondolowej na Jaworzynę.

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 15 Marzec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi

    Fantastyczna lokalizacja, pełno zieleni. Można tu naprawdę odpocząć, wsłuchując się w szum potoku. Apartament jest duży, czysty z pięknym widokiem na góry. Bardzo miła Pani właścicielka :) Z pewnością tam wrócę!

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 11 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament 65,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    ŚWIETNA ATMOSFERA. WSPANIAŁĄ PANI WŁAŚCICIELKA. BARDZO DZIEKUJEMY.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 5 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny obiekt, spokojne miejsce :) jak najbardziej polecam!!!! 🙂

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 25 Sierpień 2020

    10
    Piekne widoki, uprzejma właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Lokalizacja. Bliskość miasteczka i jaworzyny, a zarazem cisza i spokój.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2020

    10
    Z czystym sumieniem polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeden drobiażdżek wspomniany powyżej

    Niezwykle fachowo pomyślany i zrealizowany pomysł na turystyczny biznes. Miejsce świetnie dobrane, na uboczu, ale jednak niedaleko do centrum. Świetne, duże i czyste apartamenty z fajnym wyposażeniem. Fajne widoki na okolicę. Jeśli już musiałbym się do czegoś przyczepić to do braku jakiegoś mydełka pod prysznicem. Reszta zorganizowana absolutnie wzorowo!

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 5 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysty i przestronny apartament. Wyposażony we wszystko co potrzebne. Łóżko bardzo wygodne. Lokalizacja trochę na uboczu od centrum ale za To cisza i spokój oraz piękne widoki.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2020

    10
    Wspaniały czas spędzony z rodziną w tak pięknym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Lokalizacja obiektu super, cisza, spokój. Wokół obiektu dużo zieleni, obiekt bardzo przyjazny dla zwierząt. Wnętrze komfortowe, wysoki standard. Dobrze wyposażona kuchnia. Duża przestronna łazienka. Duży taras, z pięknymi widokami. Bardzo dobry kontakt z przemiłą właścicielką hotelu. Miejsce na super odpoczynek w każdą pogodę. Szczerze polecam, już planuję kolejne wakacje w tym miejscu.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2020

    9,0
    Świetny wypoczynek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja na wypoczenek. Cisza i spokój. Apartament czysty, zadbany, przestronny. Dzieci były bardzo zadowolone. W pobliżu strumyk, miejsce na grilla. Polecam!

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 24 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 5 noclegów

    Cudowne miejsce, komfort, spokój i wygoda, czysto i bezpiecznie. Pomocny gospodarz, możliwość wypożyczenia gier. Byliśmy kolejny raz i z pewnością nie ostatni. Polecamy :-)

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 24 Lipiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Wszystko

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2020

    9,0
    To nasz drugi pobyt w Puencie i oba udane.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 11 noclegów

    Niezbyt wygodne łóżko na dostawce.

    Apartament przestronny, czysty, ładny widok z balkonu, zadbane otoczenie, spokój, dużo przestrzeni na spacery z psem, miejsce na ognisko. Gospodyni sympatyczna. Blisko do Jaworzyny Krynickiej,

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 16 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w jak najlepszym porządku.Czysto,cicho.Polecam,🙂

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko tak jak w opisie. Czysto, wszystko zadbane Pani właścicielka bardzo mila i pomocna. Miejsce wyjatkowe na odpoczynek od miasta. W razie potrzeby blisko znajduja sie sklepy.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 12 Lipiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 7 noclegów

    Pozytywy trochę w kontrze do minusów. :) Spokój i cisza powodują, że niestety jest dość daleko do centrum, a w okolicy ciężko znaleźć miejsce do zjedzenia. Spacer do centrum (deptak) to kilkadziesiąt minut, ale są darmowe busy, mniej więcej co godzinę, więc nie jest źle. :)

    Cisza i spokój, z dala od ulicy. Można w tym miejscu odpocząć od zgiełku. Bardzo miła atmosfera i wypoczynek na łonie przyrody. Stosunkowo blisko, żeby zrobić niezbędne zakupy, ok 500 m.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 12 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak altany nad grillem

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2020

    10
    Piękne miejsce na górski wypoczynek!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealne miejsce, cisza, spokój, szum rzeki i śpiew ptaków 🙂! Apartament bardzo zadbany , czyściutki i pachnący! Serdecznie polecam!

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 5 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament 45,
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja super, trochę oddalona od centrum, blisko szlaki turystyczne, cisza i święty spokój. Apartament świetnie wyposażony, bardzo wysoki standard. Mega taras. Bardzo sympatyczna, miła i troskliwa Pani (chyba właścicielka), grzeczny piesek i rozkoszny kot. Bardzo polecamy 🥰🥰🥰

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2020

    10
    Miejsce sprzyjające pełnej regeneracji w cudownym otoczeniu natury z dala od hałasów miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 7 noclegów

    Lokalizacja cudowna. Z dala od ulicy. Budynki oddalone od siebie - nikt nikomu nie zagląda w okna. Z pięknymi widokami na góry i stoki. Dużo przestrzeni. Nie słychać było sąsiadów tylko śpiewy ptaków od rana do późnego wieczora. Blisko sklep Żabka lub Biedronka. Tuż obok darmowy busik jeżdżący pomiędzy dwoma wyciągami (przez centrum miasta)

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2020

    10
    Magiczne miejsce. Polecam wszystkim, którzy poszukują równowagi i spokoju,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi

    BRAK

    Lokalizacja, przyroda, położenie, cisza, śpiew ptaków, rzeka tuż obok obiektu, piękny las - bajkowe miejsce.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 8 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miło,cicho,dobra lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 6 Czerwiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Za mały telewizor.

    Lokalizacja, wyposażenie kuchni.

    Pobyt: Czerwiec 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: