Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Krynica-Zdrój – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Puenta Aparthotel

Puenta Aparthotel – opinie

ul. Czarny Potok 39 B, 33-380 Krynica-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 202 opinii o apartamencie

9,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,7

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 24 Maj 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne miejsce, ciche 😊 rewelacyjna obsługa wszystko na najwyższym poziomie 👍

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 12 Maj 2020

    10
    Cudownie :) Z przyjemnością tu wrócę :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi

    Bardzo wygodny obiekt, otoczony zielenią. Z tarasu rozciągają się piękne widoki. Dookoła cisza i spokój, śpiew ptaków, zapach zieleni. Apartament przestronny, komfortowo wyposażony, z aneksem kuchennym i lodówką. Łóżko bardzo wygodne. Dostępne Wi Fi w dobrej jakości. Czyściutko. Wszędzie pięknie pachnie. Bardzo miła Właścicielka <3

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 7 Maj 2020

    10
    Udany pobyt z rodziną
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Wygodny apartament 45. Kompletnie wyposażony. Bardzo czysto. Duży teren, miejsce na ognisko, za ogrodzeniem rzeka. Taras z leżakami.

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 8 Marzec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miło by było gdyby na podłodze, choćby w sypialni było coś milszego niż płytki. Kawałek dywanika albo wykładziny? Poza tym wszystko top. Rewelacyjnie

    Wszystko

    Pobyt: Marzec 2020

  • Ocena dodana: 7 Marzec 2020

    10
    Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny czysty apartament z dużym zapasem wyposażenia: ręczniki, zastawa itp. Narciarnia na miejscu. Możliwość wypożyczenia wanienki, krzesełka niemowlęcego, łóżeczka, sanek. Regularnie i dokładnie odśnieżony podjazd, dobrze oświetlony parking. Życzliwa obsługa.

    Pobyt: Marzec 2020

  • Ocena dodana: 2 Marzec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drobna rzecz, woda podczas prysznica przelewa sie na całą łazienkę.

    Bardzo przyjazne miejsce, miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Marzec 2020

  • Ocena dodana: 25 Luty 2020

    10
    Super miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła Pani gospodarz, która naprawdę pomaga w wszystkim. Fajna lokalizacja i to, ze dużo przestrzeni, nie czujesz się zamknięty w małym pokoiku. Psy tez mile widziane :-)

    Pokoje przestrzenne, nowoczesne i czyste. Fajne miejsce blisko i centrum i stoku. Duzo zieleni i przestrzeni kolo domkach.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 2 Luty 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Świetna lokalizacja dla korzystających ze stoków na Jaworzynie. Wyjątkowo wygodne i przestronne apartamenty, oraz dużo przestrzeni wokół domów. Dobre miejsce dla kogoś, kto unika gwaru centrum, ale ceni sobie bliskość infrastruktury miejskiej (sklepy, kawiarnie itp.).

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 1 Luty 2020

    10
    Polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Naprawdę godny polecenia, lokalizacja świetna, blisko sklepy i stok.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 1 Luty 2020

    10
    Wspaniałe, wygodne, czyste i świetnie urządzone miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super.

    Możliwość zabrania psa, duży komfortowy apartament, wygodne łóżka, prysznic z WC i deszczownicą, dodatkowo osobne WC, lada kuchenna przy której można zjeść rodzinne śniadanie, duże szafy w których można duuuuzo zmieścić, wszystko dopracowane pod każdym szczegółem. U mnie duży plus za normalne wieszaki :) Nie brakowało nam niczego od suszarki do włosów po ściereczki i płyn do naczyń. Blisko wyciąg dla początkujących. Rewelacja, na pewno wrócimy w to miejsce.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 28 Styczeń 2020

    10
    To był cudowny, aktywny odpoczynek w tym miejscu do którego na pewno jeszcze wrócę z rodziną.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Bardzo kameralne i przytulne miejsce, w którym można komfortowo odpocząć i naładować akumulatory. Apartament wyposażony we wszystkie niezbędne sprzęty. Idealne miejsce na każdą porę roku.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 25 Styczeń 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna baza wypadowa na pobliskie stoki, 200 metrów od lodowiska, polecam na pobyt rodzinny. Czysto, ciepło, wygodne łóżka, w pełni wyposażona kuchnia, ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego. Na pewno tu wrócimy.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 25 Styczeń 2020

    10
    Wygodnie i spokojnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów

    Obiekt położony w cichej okolicy, w pobliżu lasu, aczkolwiek w niedalekiej odległości od sklepów. Spędziliśmy zimowy tydzień wygodnie i komfortowo, korzystając z okolicznych stacji narciarskich. Otoczenie obiektu bardzo przypadło do gustu dzieciom, a pies również mógł się tam wybiegać do woli.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 25 Styczeń 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Obiekt godny polecenia .Wszystko pozostawia miłe wspomnienia z pobytu i obcowania z gospodarzem . Warunki mieszkaniowe i obsługa super .

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 21 Styczeń 2020

    10
    Pobyt udany, przedewszystkim był śnieg na stokach oraz czarne jezdnie. Super!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów

    Brak koszy do sortowania śmieci - w apartamencje, oraz mała liczba worków, Kosze były przed budynkiem i najlepiej odrazu do nich wyrzucać ale komu po całodniowej jeździe chce się biegać. Ale to taki szczegół. Jeszcze przydałby się temometr na zewnątrz.

    Przestronny apartament, dobrze wyposażony. Znakomity widok z okien na góry i las, położony w cichej i spokojnej okolicy. Ze 2 km od centrum i tyle też od gondoli na Jaworzynę. Dobra baza wypadowa samochodem na okoliczne wyciągi, nawet możliwy bezpłatny dowóz na niektóre z nich ale musi być minimum 4 narciarzy, szczegóły w ulotkach. Niestety nas była trójka i niepróbowaliśmy z tego skorzystać. Aczkolwiek busy do przewozu narciarzy bez koszy takich jak w Czechach na narty - stały pod stokiem. Miła i pomocna obsługa recepcji.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 20 Styczeń 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jednej nocy było zimniej

    Wszystko było ok, psiaki mile widziane

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 15 Styczeń 2020

    10
    Pobyt był zdecydowanie udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi

    Za mało papieru toaletowego oraz worków na śmiecie.

    Stosunek jakość cena. Wygląd hotelu.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2020

    10
    Super szkoda że tylko jedna doba bo bardzo fajnie bylo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg

    Wszystko było ok . Było czysto wyposażenie pełne nic nie brakowało miejsce ciche spokojne ładna okolica nie daleko lodowisko.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super standard i czystosc

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 18 Grudzień 2019

    10
    zdecydowanie polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi

    brak!

    Czysty, przestronny apartament, świetnie wyposażony we wszystkie niezbędne przedmioty. Znakomity widok ze wszystkich okien na góry i las. Położenie w bardzo cichej i spokojnej okolicy - ok 2 km od centrum i tyle też od gondoli na Jaworzynę, a więc wszystko w zasięgu spaceru, ale na narty konieczny dojazd samochodem. Miła i pomocna obsługa recepcji.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2019

    10
    Szczerze polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super

    Polecam

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2019

    10
    cisza, spokój, wygoda, design
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Byłam tu po raz kolejny i na pewno znowu przyjadę. Świetny design i wygoda, przestronność. Pani w recepcji niezwykle uprzejma i pomocna. Dziękujemy!

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2019

    10
    Idealnie :)
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dziękuje za kolejny wspaniały pobyt :)

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce, ładnie, czysto, wygodnie; dobra lokalizacja, urocze otoczenie. Z.pewnością wrócimy :-) POLECAM!!!

    Pobyt: Listopad 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: