Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Krynica-Zdrój – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Puenta Aparthotel

Puenta Aparthotel – opinie

ul. Czarny Potok 39 B, 33-380 Krynica-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 294 opinii o apartamencie

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,7

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,5

  • Bezpłatne WiFi

    9,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 15 październik 2022

    10
    POLECAM!!!!zdecydowanie!
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi

    do doskonałości brakuje tylko zmywarki i pralki

    znakomite położenie, apartament bardzo czysty, ciepły, świetnie wyposażony, przestronny i wygodny. Znakomita łazienka - luksus! W aneksie kuchennym wszystkie niezbędne naczynia, sztućce itp.

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 5 październik 2022

    9,0
    Bardzo udany weekendowy odpoczynek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Obiekt położony w oddali od ruchu ulicznego i innych obiektów. Daje to poczucie komfortu i stwarza wspaniałe warunki do odpoczynku w ciszy i spokoju. Apartamenty komfortowe, przestronne z wieloma udogodnieniami. Bardzo kameralne miejsce idealne nie tylko do odpoczynku ale tez i np. pracy zdalnej.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 18 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartamenty bardzo dobrze wyposażone, przestronne, dookoła super przestrzeń i piękne widoki. Idealne miejsce na odpoczynek z dala od tłumów i hałasu, jest możliwość przyjazdu z psem. To jedna z najfajniejszym miejscówek w jakich zdarzyło nam się zatrzymać. Polecam w 100% :)

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 18 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 12 wrzesień 2022

    10
    Weekend w Beskidzie Sądeckim.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi

    Nie było takiej rzeczy :))).

    Obiekt spełnił nasze wszystkie oczekiwania. Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni odnośnie lokalizacji... jeżeli ktoś szuka obiektu w celach rekreacyjno - wypoczynkowych - myślimy, że nie będzie rozczarowany. Dodamy jeszcze(dla podróżujących z psem), że jest to ośrodek akceptujący ziwerzęta :))).

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 21 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój, kultura Gospodarza i gości. Dostęp do skromnego, ale wystarczającego placu zabaw. Jeśli ktoś szuka dobrego standardu i odpoczynku od codzienności serdecznie polecam.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 16 sierpień 2022

    10
    Cudowny wypoczynek w cudownym miejscu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 55,
    • 13 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszystko mi się podobało

    Tak naprawdę wszystko, wspaniałe przestrzenne profesjonalnie przygotowane miejsce do doskonałego wypoczynku. Miła właścicielka doskonale zna się na tym co robi i dostarcza najwyższa jakość. Dziękujemy.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 14 sierpień 2022

    10
    Wspaniały pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 3 noclegi

    Przestronny apartament z dużym tarasem. Budynki i apartamenty tak zaprojektowane, żeby każdy z użytkowników cieszył się ciszą i spokojem oraz intymnością. Obiekt bardzo przyjazny dla zwierząt.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 10 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 10 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce naprawde pełne uroku na uboczu spokój, cisza, las, rzeczka, kawałek od miasta i niedaleko w góry. Nikt nikomu nie przeszkadza mimo dosc sporej ilości gości, apartament zaskakuje naprawde jest wszystko co potrzebne. Pieski mile widziane, nas zachwycony.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 6 sierpień 2022

    10
    Znakomity wypoczynek, cisza, spokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nie było takich rzeczy

    położenie, stan i wyposażenie apartamentów

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 6 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce,cisza,spokój.Apartament czysty,wygodny,wszystko zgodne z opisem.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 26 lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus to goście, którzy zarezerwowali apartament obok i w przeciwnym domku. Darcie, przekleństwa, dzieci biegające i krzyczące przy naszym tarasie.

    Bardzo czysty i przyjemny apartament. Piękne widoki. Idealne miejsce na wypoczynek. Miła obsługa.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 24 lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce na odpoczynek w ciszy i spokoju, czysto, przejrzyście, kawka na tarasie. Bardzo polecam, jeśli będę w Krynicy to na pewno wrócę.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 24 lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    cudowne miejsce wokół przepiękna przyroda

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 26 czerwiec 2022

    10
    Cisza i święty spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Było wszystko jak być powinno.

    Wszystko.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 21 czerwiec 2022

    10
    To urocze miejsce zachęca do powrotu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 65,
    • 3 noclegi

    Cicha i spokojna okolica. Budynek położony na wzniesieniu z pięknym widokiem. Idealne miejsce na wypoczynek.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 7 czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Cisza i poranny śpiew ptaków.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 27 maj 2022

    9,0
    Wrócimy w przyszłym roku - kolejny raz.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Wszystko super. Trochę daleko do centrum. Pobyt wśród zieleni i ciszy to rekompensuje.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 10 maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniały obiekt, blisko lasu, dzięki czemu można się cieszyć ciszą i spokojem. Oczarował nas za pierwszym razem, dlatego chętnie tu wracamy.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 6 maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce, piękne apartamenty, okolica..miejsce w którym naprawdę można odpocząć

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 26 kwiecień 2022

    10
    Wróciliśmy bardzo zadowoleni, nie spodziewaliśmy się aż takiego komfortu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja, bardzo miła Pani właścicielka, pięknie urządzone pokoje. Czuliśmy się bardzo komfortowo. W apartamencie cieplutko i przytulnie. Wnętrza utrzymane na wysokim poziomie. Ogromnym plusem jest dodatkowe pomieszczenie do przechowywania np. własnych rowerów czy sprzętu narciarskiego. Naszym zdaniem to najpiękniejszy ośrodek w Krynicy.

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 25 kwiecień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miło wspominam pobyt z rodziną który spędziliśmy w święta wielkanocne. Przemiła właścicielka pani Ewa oraz przepiękny apartament który spełniał wszystkie potrzeby. Bardzo polecam to miejsce.

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 5 kwiecień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 65,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez uwag

    Komfortowe apartamenty, ciekawe otoczenie, bardzo mila i pomocna właścicielka

    Pobyt: luty 2022

  • Ocena dodana: 29 marzec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce, bardzo miła i pomocna właścicielka.

    Pobyt: marzec 2022

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: