Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Krynica-Zdrój – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Puenta Aparthotel

Puenta Aparthotel – opinie

ul. Czarny Potok 39 B, 33-380 Krynica-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 216 opinii o hotelu

9,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,8

  • Lokalizacja

    9,7

  • Udogodnienia

    9,7

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    9,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 18 marca 2019

    10
    narciarski weekend
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Apartament bardzo komfortowy, spędziliśmy udany weekend. Pokoje duże i wygodne z dużymi balkonami. Zastosowano ogrzewanie podłogowe. Bardzo duża przestrzeń dookoła obiektu. Możliwość przyjazdu z pupilami. Bardzo dobra lokalizacja, blisko wyciągów i tras narciarskich.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    9,2
    Bardzo miłe miejsce na weekend oraz na dłuższy pobyt. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 55,
    • 2 noclegi

    Drobiazg: może trochę brakuje mikrofalówki w aneksie kuchennym...

    Apartamenty bardzo obszerne, dużo miejsca, wygodnie. Duża łazienka z bardzo wygodnym, ogromnym prysznicem. Wygodne, duże łóżka. Czysto, ciepło. Do rozładowania/załadowania samochodu można podjechać pod same drzwi. Bardzo dobre położenie - cicha okolica, a jednocześnie niedaleko do głównej ulicy i sklepów. Miłe otoczenie apartamentów - właściwie na skraju lasu, niedaleko potok. Po prostu ładnie. Gospodyni bardzo miła, uprzejma i uczynna.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    10
    Super miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów

    Brak.

    Świetne miejsce na ferie zimowe. Byliśmy we czworo, dwoje dorosłych i dwoje dzieci. Ponieważ przyjechaliśmy na narty, to bardzo się nam podobała "narciarnia" - osobne pomieszczenie w holu przeznaczone na przechowywanie sprzętu. Apartament przestronny, dobrze wyposażony, czyściutki; dobrze wyposażona kuchnia, fantastyczna łazienka z dużą kabiną prysznicową wyposażoną w deszczownicę. Gorąco polecam!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    9,6
    Wygodny apartament, dużo przestrzeni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 7 noclegów

    Apartament dobrze wyposażony. Lokalizacja bardzo dobra. Przy dużych opadach śniegu konieczne było użycie łańcuchów, aby podjechać na parking w okolicach apartamentu. Poza tym reszta była OK.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    9,2
    Przestronny i elegancki nowoczesny apartament, można śmiało brać!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 3 noclegi

    Dwa minusy tylko: łóżko za miękkie dla dorosłego chłopa i głupi designerski okrągły zlew w kuchni - nic nie można umyć bez zachlapania blatu, który jest przez to podatny na szybkie zniszczenie.

    Absolutnie ekstra były kącik do pracy i kabina prysznicowa. Wi-Fi bez uciążliwej procedury dostępu też chwalę.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 października 2018

    9,6
    Piękne miejsce, apartament bardzo komfortowy i czysty, teren...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak możliwości płatności kartą

    Piękne miejsce, apartament bardzo komfortowy i czysty, teren obiektu ogrodzony, parking. Bardzo miła obsługa. Blisko do Jaworzyny :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    10
    Idealny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg

    Nie było takiej rzeczy.

    Dużo przestrzeni w apartamencie i na terenie ośrodka. Piękne otoczenie, ciekawe zagospodarowanie terenu, wszystko bardzo przemyślane.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    10
    Miejsce idealne dla każdego
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Świetny obiekt położony w cichej i spokojnej okolicy, jednocześnie blisko do centrum Krynicy. Właścicielka bardzo miła, apartament nowoczesny, czysty, gustowny. Wszystko co potrzebne na miejscu, dobrze wyposażona kuchnia. Na pewno tu wrócę.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 3 noclegi

    Dodatkowy pokój połączony jest bezpośrednio z salonem. Moim zdaniem lepiej jeśli były by tam drzwi.

    Lokalizacja w spokojnej okolicy. Miły personel. Wygodny dojazd samochodem pod sam apartament. Bardzo duża powierzchnia apartamentu. Duży taras.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    8,8
    Ładny widok, cisza i spokój, szybki czas zameldowania i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Trochę daleko od samego centrum, ale miało to też zalety.

    Ładny widok, cisza i spokój, szybki czas zameldowania i wymeldowania, bardzo przestronny apartament.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    10
    Najlepsze w Krynicy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Nie mam żadnych zastrzeżeń do obiektu.

    Obiekt w najlepszej jakości w całej Krynicy.Bez słów nie do opisania po prostu bajka.Pozdrawiam Właścicielkę.Powrót pewny.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2018

    9,6
    Apartament był rzeczywiście przestronny (ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 7 noclegów

    Troszkę brakowało możliwości zamówienia na miejscu posiłków.

    Apartament był rzeczywiście przestronny (ok. 40 m2), czysty, z świetnie wyposażonym aneksem kuchennym i dużą łazienką oraz tarasem. Ośrodek jest bardzo dobrze umiejscowiony, na uboczu, a jednak niedaleko centrum i Jaworzyny Krynickiej.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    10
    Najlepszy obiekt w Czarnym Potoku!!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było rewelacyjne ❤️❤️❤️dziękujemy na pobyt j będziemy polecać

    Zdecydowanie polecamy🔥! Najlepszy wybór na nocleg w spokoju w Czarnym Potoku!!! 🤛jeżeli jeszcze będę wyruszać w tamte kierunki to tylko do Puenta❤️pozytywy wg mnie : 1)ogromna przestrzeń apartamentów 55m2 a nie klitki 20m2 za 800zł🤩, 2)bardzo pomocny i miły personel🤝 3)duże tarasy 🌳4)smaczne śniadanie🍔 5)spokój i cisza a nie hałas i trylion aut jak w dużych hotelach 🧘‍♂️6)w środku ekskluzywne pokoje i łazienka oraz kuchnia z full wyposażeniem (można wszystko ugotować i usmażyć i tak tez zrobiliśmy :)) ) 👌, nie widziałam jeszcze tak porządnego i eleganckiego obiektu (wysoka klasa) 🏡7)blisko do każdego Spa z któregokolwiek się korzysta i blisko do sklepów wiec można kupić co się chce 💰💛🛀8)widok na zieleń wokół , typowy relaks ⛵️🌈🌼9)internecik bez zarzutu🌵lepsza jedna noc w Puenta niż 3 noce w jakimś kolosie 💐😘

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2018

    10
    Udany wypoczynek, pełen wrażeń a to miejsce to raj na ziemi. Żal wyjeżdżać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce cudowne!!! Nie ma słów które by opisały jacy jesteśmy zadowoleni z wypoczynku. Wyposażenie, pokoje łazienka wszystko na wysokim poziomie. POLECAM SERDECZNIE!!!!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2018

    9,6
    Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Chętnie wybierzemy się tam ponownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Drzwi wewnętrzne dość trudno przesuwne.

    Z pomieszczeń, to salon z kuchnią. Inne cechy: cisza, ładne widoki, czyste powietrze, duża przestrzeń do dyspozycji klientów. Miła obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    10
    Idealne miejsce na spokojny wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Nie wyobrażam sobie, co mogłoby komukolwiek tutaj nie pasować, przeszkadzać lub budzić jakiekolwiek zastrzeżenia. Jednocześnie koryguję swoją sugestię co do płynu do naczyń, którą zawarłem w opinii podczas poprzedniego pobytu. Płyn do naczyń jak najbardziej oczywiście jest ;)

    Apartamenty na najwyższym światowym poziomie. W każdym miejscu widać sens zastosowania konkretnych rozwiązań, a wyposażenie udowadnia, że w Puenta Aparthotel nic nie jest dziełem przypadku. Obiekt składa się z 3 domków, w których znajdują po 4 apartamenty - całość położona jest na terenie blisko 2 hektarów. Dwa na parterze o powierzchni 55 i 65 metrów kwadratowych, dwa na górze o powierzchni 45 metrów kwadratowych. Apartamenty na dole mają bezpośrednie wyjście na zewnątrz, gdzie znajdują się meble ogrodowe. Apartamenty na górze mają balkon o powierzchni około 14 metrów kwadratowych. Na terenie obiektu znajduje się odrębne miejsce na ognisko i/lub grilla ze stołami i krzesłami - do swobodnego korzystania. Wokół idealna cisza. No i bardzo sympatyczna właścicielka.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    10
    Apartamenty najwyższej jakości, do tego cisza wokół. święty spokój w cudownym otoczeniu przyrody.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 55,
    • 3 noclegi

    Nie wyobrażam sobie, co mogłoby komukolwiek tutaj nie pasować, przeszkadzać lub budzić jakiekolwiek zastrzeżenia. Jedynie co można ulepszyć to skoro jest aneks kuchenny warto byłoby wyposażyć go w ręczniki papierowe (zamiast ścierki) i płyn do mycia naczyń w ilości choćby jako starter.

    Apartamenty na najwyższym światowym poziomie. W każdym miejscu widać sens zastosowania konkretnych rozwiązań, a wyposażenie udowadnia, że w Puenta Aparthotel nic nie jest dziełem przypadku. Obiekt składa się z 3 domków, w których znajdują po 4 apartamenty - całość położona jest na terenie blisko 2 hektarów. Dwa na parterze o powierzchni 55 i 65 metrów kwadratowych, dwa na górze o powierzchni 45 metrów kwadratowych. Apartamenty na dole mają bezpośrednie wyjście na zewnątrz, gdzie znajdują się meble ogrodowe. Apartamenty na górze mają balkon o powierzchni około 14 metrów kwadratowych. Na terenie obiektu znajduje się odrębne miejsce na ognisko i/lub grilla ze stołami i krzesłami - do swobodnego korzystania. Wokół idealna cisza. No i bardzo sympatyczna właścicielka.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    10
    Bardzo życzliwe nastawienie właścicielki do gości.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo życzliwe nastawienie właścicielki do gości. Przestrzeń, czystość,cisza. Komfortowe wyposażenie apartamentu. Bardzo zadbany teren. Polecam dla ludzi, którzy szukają ciszy i spokoju.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    9,2
    Zadbane miłe i spokojne miejsce na wypoczynek .
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodne przestronne i czyste apartamenty pięknie położone w niedalekiej odlegości od Jaworzyny Krynickiej , ale również z widokiem na zachodnie zbocze Góry Parkowej .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    9,6
    Rewelacja w ciszy i spokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 3 noclegi

    Jedyny drobny minusik to brak telewizji kablowej, dzieciaki po powrocie z wojaży na TV nie mieli żadnego kanału dla siebie, niestety TV nie obsługiwał również formatów bajek na pendrive.

    Miejsce do odpoczynku rewelacja. Cisza i spokój, a do centrum zaledwie 2,5km :-) Dla dzieciaków mini plac zabaw, 2 hamaczki, 2 huśtawki, miejsce do grillowania. Sklepy (Delikatesy Centrum, Żabka, Biedronka) w odległości do 1km, także nie ma problemów z zakupami na śniadanie i kolację. Kuchnia super wyposażona.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    9,6
    Tygodniowy pobyt, lipiec 2018.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dojazd do centrum zajmuje trochę czasu, z powodu remontów

    Tygodniowy pobyt, lipiec 2018. Piękne okolice przyrody. Nowoczesny, o dużej powierzchni apartament. Pani w recepcji bardzo przyjazna. Bardzo polecam miejsce.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 lipca 2018

    9,2
    Pobyt bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny apartament, cudownie wykończony, aneks kuchenny przewyzszył moje oczekiwania, a widok z okna zapiera dech w piersiach. Pani na recepcji bardzo miła, a co najlepsze akceptuje zwierzęta więc duży plus.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 27 czerwca 2018

    10
    To był strzał w dziesiątkę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Serdecznie polecam. Cudowne miejsce na wypoczynek. Plac zabaw dla dzieci, cisza i spokój. Właścicielka po prostu złoty człowiek kochana, serdeczna i bardzo chętnie pomoże. My z pewnością wrócimy.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    10
    Polecam, super lokalizacja na rodzinny wypoczynek 😉 Wszystko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 14 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam, super lokalizacja na rodzinny wypoczynek 😉 Wszystko co moze być potrzebne na co dzień, było dostępne w apartamencie, a jeśli czegoś nie ma to zawsze można dopytać pani właścicielki😉

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    10
    Rewelacyjne miejsce , pięknie położone , cisza , spokój , a...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjne miejsce , pięknie położone , cisza , spokój , a jednocześnie samochodem bliziutko do centrum Krynicy . Apartament przestronny , ładny , wygodny , jest wszystko co możemy potrzebować na urlopie. Teren wykoszony , zadbany -bajka ! Na mega plus super nastawienie dla piesków przez Panią właścicielkę i nie ma dodatkowych opłat za pieska ,co często wykorzystują np hotele i liczą grube opłaty za to, co raczej zniechęca do pobytu. Na pobyt z pieskiem idealnie bo jest dużo miejsca i w apartamencie i na zewnątrz . Bardzo polecamy !

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    10
    Bardzo dobry stosunek ceny do jakości, bardzo komfortowe...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg

    Bardzo dobry stosunek ceny do jakości, bardzo komfortowe apartamenty, dużo przestrzeni, czysto i pachnąco. Wygodne łóżka, a to podwójne nie jest łączone. Bardzo zadbany teren wokół, trawka przystrzyżona, hamaczek i zapach lasu...

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 19 maja 2018

    10
    Bardzo wygodne,przestronne,czyste i funkcjonalne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne,przestronne,czyste i funkcjonalne apartamenty z wyposażonym aneksem kuchennym. Na piętrze taras z widokiem na góry. Ogromny i zadbany teren wokół. Możliwość grillowania. Spokojne miejsce nieco oddalone od centrum Krynicy. /ok. 30 min.pieszo/. Komfortowy pobyt. Blisko do Jaworzyny Krynickiej i Muszyny na szlaki górskie. Właścicielka zawsze służy pomocą. Polecamy.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    Obiekt jest położony w pięknym otoczeniu zieleni, lekko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt jest położony w pięknym otoczeniu zieleni, lekko odsunięty od centrum oferuje idealną ciszę. Same pokoje są nie nagannie czyste. Kuchnia w pełni wyposażona w niezbędne gadżety do przygotowywania posiłków. Obsługa bardzo miła, kompetentna. Czy to samemu, czy z rodziną idealna miejscówka.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    10
    Super właścicielka hotelu z nieodłączną labradorką Fioną.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super właścicielka hotelu z nieodłączną labradorką Fioną. Bardzo duży i świetnie zagospodarowany teren zielony. Położony blisko kolejki na Jaworzynę i innych szlaków turystycznych w cichej części Krynicy (Czarny Potok). W pobliżu duża różnorodność sklepów (marketów i mniejszych sklepików) i miejsc gdzie można zjeść. Świetnie miejsce dla podróżujących z psem i/lub z dziećmi.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2018

    10
    Aparthotel czyli apartamenty z recepcją.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg

    Aparthotel czyli apartamenty z recepcją. Hotel rezerwowałem pół godziny przed przyjazdem. Potwierdzenie rezerwacji natychmiastowe! Miejsce absolutnie piękne. Cisza i spokój. 3 min jazdy samochodem od centrum. Sklepy w pobliżu. Blisko do Jaworzyny. Pięknie wykończone wnętrza, wyglądają na nowe. Bardzo dużo przestrzeni w apartamencie. Śniadanie typu szwedzki stół + ciepłe dania według życzenia. Bardzo fajnie rozwiązane. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Super na wypad z rodziną lub znajomymi. Polecam!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 marca 2018

    10
    Po wejściu do apartementu opada szczęka :-) Jest bardzo dużo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Po wejściu do apartementu opada szczęka :-) Jest bardzo dużo miejsca, bardzo czysto i super prysznic. Można przyejchać z psem. Teren wokół obiektu jest olbrzymi.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    10
    Super miejsce na pobyt w Krynicy, polecam. Na pewno przyjadę tu w następnym roku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 7 noclegów

    Super apartament, komfortowo wyposażony, położony 2 km. od stacji narciarskiej Jaworzyna Krynicka. Bardzo wygodny dojazd z pętli busów odległej ok. 200 m od hotelu do stacji narciarskiej i do Centrum miasta. Bardzo uczynni właściciele oferują także transport na narty własnym transportem.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce na wypoczynek. Malownicza okolica i kameralne miejsce, wszędzie blisko, zarówno do stoków jak i do centrum miasteczka. Apartament bardzo zadbany, czysty i ładny. Napewno wkrótce wrócimy. Pozdrawiamy!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2018

    10
    Nic dodać nic ująć - super pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przesympatyczna właścicielka☺️ Apartament wyposażony super. Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek - cisza i spokój, czyli wszystko co potrzebne aby odciąć się od codziennego zgiełku miasta. Na pewno jeszcze tam zagościmy.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2017

    10
    Doskonale wyposażony przestronny apartament.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Doskonale wyposażony przestronny apartament. Miła obsługa. Niezwykle magiczne miejsce. Całość obiektu zbudowana w niesamowicie przemyślany sposób, zasługujący na niejedną nagrodę architektoniczną. Fantastyczny krajobraz. Rewelacja.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2017

    10
    Fantastyczny weekend...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Pokój przepiękny, czysty i komfortowy. Nie było problemu z późnym zakwaterowaniem. Bardzo miła obsługa, zawsze do dyspozycji. Bardzo spokojna i czysta okolica, przepiękny widok z tarasu. Właścicielka o wielkim sercu, z ciągłym uśmiechem na twarzy! W dniu wyjazdu żałowaliśmy że nie możemy zostać na dłużej, ale na pewno będziemy częściej odwiedzali Puentę ! Do zobaczenia na wiosnę! :)

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 10 października 2017

    10
    Wypoczynek udany. Nawet nasz dwuletni syn był zachwycony miejscem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Brak

    Bardzo urokliwa okolica. Można w końcu oderwać się od codzienności w takim miejscu. Mimo sporej ilości gości w pensjonatach nadal było cicho i spokojnie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 29 września 2017

    10
    Apartament jest super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 12 noclegów

    tylko pogoda

    Apartament jest super! doskonała lokalizacja, wyposażenie bardzo dobre, obiekt położony jest na niezwykle uroczym terenie. Pobyt bardzo udany, poza pogodą, która w tym roku wyjątkowo się nam nie udała.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    Obyy zawsze udawało mi się trafiać na takie miejsca.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów

    Do tej pory odwiedzałem Krynicę głównie zimą, teraz znalazłem miejsce dzięki któremu Krynica stała się dla mnie atrakcyjna przez cały rok. Idealne miejsce do odpoczynku ale też miejsce, w którym można spokojnie popracować i odizolować się od miejskiego hałasu i pośpiechu.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 2 września 2017

    10
    Zdecydowanie najlepszy wyjazd tych wakacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów

    Miejsce zdecydowanie godne polecenia! Wspaniała lokalizacja, oddalona od centrum, sklepy w pobliżu, szlak za zakrętem. Na obiekcie mini plac zabaw dla dzieci, grill + ognisko oddalone od budynków. Widok imponujący.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    10
    Niesamowity. Byliśmy pod wrażeniem!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Niesamowity obiekt! Na samym wejściu czuć serdeczność właścicielki. Mega wygodne łóżka, przepiękny taras, czyściutko wręcz ekskluzywnie jak na taką cenę. Na pewno wrócimy nie raz!!!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 27 lipca 2017

    10
    Raj na ziemi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 7 noclegów

    Puenta po raz drugi spełniła nasze wszystkie oczekiwania.Zachwyca wspanała lokalizacja,przestrzeń terenu i elegancko urządzonych apartamentów.Czystość nieskazitelna.Piękne ,zadbane w detalach tereny zieleni(ukłon dla Pana Andrzeja) Szacunek dla Pani Właścicielki za stworzene takiego obiektu-RAJ NA ZIEMI.Pani Ewa jest niezwykła,ujmuje jej serdeczność i profesjonalizm.Po pobycie w Puencie ciężko odnaleźć się w innej przestrzeni.....

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 13 lipca 2017

    10
    wspaniałe komfortowe miejsce do wypoczynku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg

    jestem tu po raz kolejny i nadal wszystko jest na najwyższym poziomie, szacunek dla Pani właścicielki, wspaniała osoba. pozdrowienia od całej naszej rodzinki :)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2017

    10
    Urocze miejsce w polskich górach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi

    zdecydowanie za krótki pobyt :-)

    Cisza, spokój, bardzo miła i uprzejma obsługa. Przepiękny widok z balkonu :-) Całkowite wyposażenie, niczego nam nie brakowało. Polecamy!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2017

    10
    Fantastyczne miejsce. Cudowna właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mi się podobało! 😊

    Przemiła Pani właścicielka. Fantastyczne miejsce na wypoczynek. Apartamenty bardzo czyste,gustownie urządzone, przestronne. Nie znajduje słów żeby wyrazić swoj zachwyt. Na pewno tam wrócę.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2017

    10
    Zawsze najlepsi!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niezmiennie najwyższy poziom pod każdym względem, a przy tym urzekająca otwartość i serdeczność Właścicielki, znów wspaniale odpoczęliśmy, dziękujemy i pozdrawiamy!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 4 marca 2019

    10
    Jak zawsze wszystko wzorowo!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 65,
    • 2 noclegi

    Jak zawsze wszystko wzorowo!

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 25 lutego 2019

    10
    Cicho i przytulnie
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam uwag

    Miła i życzliwa obsługa

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    10
    Wszystko w porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w porządku

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Przyjazne miejsce (dla psów również:)!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przyjazne miejsce (dla psów również:)! Cisza, spokój, ładne otoczenie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 8 lutego 2019

    10
    gorąco polecam😊
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam się do czego przyczepić

    Lokalizacja Czystość Obsługa Przestrzeń Komfort

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2019

    9,6
    Wrócimy na pewno, miejsce fantastyczne
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak mikrofalówki

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2019

    10
    Review
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament 55,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak mydła i szamponu dla zapominalskich pod prysznicem.

    Schludnie, czysto i nowocześnie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    9,2
    Był bardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów

    Świetne miejsce, super warunki.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    10
    Lokalizacja świetna i pieski miłe widziane :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja świetna i pieski miłe widziane :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2018

    10
    idealne miejsce na złapanie oddechu :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    serdecznie polecam, wszędzie blisko a równocześnie cisza i spokój, na pewno tu wrócę

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    10
    Wszystko na plus
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takich, wszytko profesjonalnie...

    Wszystko na plus

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Rewelacyjne miejsce na odpoczynek.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Rewelacyjne miejsce na odpoczynek. Cisza, spokój i wygoda.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    10
    Ładnie urządzone apartamenty.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ładnie urządzone apartamenty. Rozległy i przyjaźnie urządzony teren.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Wszystko,byliśmy tam drugi raz i nie ostatni.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 8 noclegów

    Wszystko,byliśmy tam drugi raz i nie ostatni.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    Všechno
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Všechno

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    10
    Świetny wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce do wypoczynku. Cisza spokój dookoła zieleń .

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 lipca 2018

    9,6
    Apartamenty duże , przestrzenne i bardzo wygodne .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartamenty duże , przestrzenne i bardzo wygodne . Piękna okolica , cisza spokój. Właściciele dbają o czystość i porządek.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    10
    Niesamowite miejsce na odpoczynek wśród zieleni, gór, a...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 6 noclegów

    Niesamowite miejsce na odpoczynek wśród zieleni, gór, a jednocześnie tak blisko do centrum.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    10
    Bylo świetnie, piękny krajobraz i cisza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 65,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżka były wygodne, bardzo podobała mi sie lazienka - bardzo komfortowa dla osoby niepełnosprawnej.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2018

    10
    Jestem bardzo zadowolona z pobytu i napewno wrócę tam...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu i napewno wrócę tam jeszcze nie raz . Bardzo mila obsługa .

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 30 maja 2018

    10
    Czysto, przestronne pokoje, piękne widoki.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Super lokalizacja, przepiękna okolica, widok z tarasu przepiękny. Śpiew ptaków, który roztacza się dookoła- cudowny.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,6
    Idealne miejsce na udany, rodzinny wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi

    Świetne miejsce na wypoczynek. Cisza, spokój, rewelacyjne widoki. Apartament dobrze wyposażony jest czysto i wygodnie. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    Świetne miejsce na kilka dni w Krynicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 45,
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niewygodne łóżko

    Super lokalizacja

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    10
    Bardzo dobre miejsce godne polecenia!
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko bardzo czyste i przyjemne! Polecam

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    10
    Na 100% wróce tam!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 45,
    • 2 noclegi

    Wspaniałe miejsce!!!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 23 marca 2018

    10
    Położenie i atmosfera
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament 55,
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie i atmosfera

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 marca 2018

    10
    Tak
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg

    Tak

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 12 marca 2018

    9,6
    Miejsce godne polecenia, idealne na wypoczynek :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament 45,
    • 1 nocleg

    Miejsce godne polecenia, idealne na wypoczynek :)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 7 marca 2018

    10
    wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament 65,
    • 1 nocleg

    wszystko

    Pobyt: Marzec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: