Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. wielkopolskie – opinie o hotelach
  4. Poznań – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie PURO Poznań Stare Miasto

PURO Poznań Stare Miasto – opinie 4-gwiazdkowy

Stawna 12, Stare Miasto, 61-759 Poznań, Polska

Nr 8 z 121 hoteli w mieście Poznań

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2661 opinii o hotelu

9,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    9,2
    Miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    to blotka niemająca wpływu na ocenę , mianowicie brak możliwości wypożyczenia rowerów. Niby zima wiec rowery jeszcze w serwisie ale jednak zimą tez można jeździć na rowerze.

    Miła obsługa. Pokój baaardzo czysty. Lokalizacja świetna - wszędzie bliziutko można dojść pieszo.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    10
    Bardzo wygodne łóżka, świetna organizacja pod względem...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne łóżka, świetna organizacja pod względem zarządzania pokojem, wszystko można dostosować na multimedialnym tablecie, obsługa bardzo miła i przyjazna

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    10
    Zachwyt designem w centrum Poznania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Rewelacyjna lokalizacja, wspaniała obsługa, genialny wystrój. W kwestii designu PURO przewyższa wszystkie inne obiekty w tym przedziale cenowym. Bez względu, czy jest to wyjazd rekreacyjny, czy biznes - warto!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    8,3
    Nowoczesnie, ale male pokoje
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Male pokoje, troche glosno od ulicy, malo miejsca na rozpakowanie sie (brak tradycyjnej szafy) malo intymne lazienki

    Nowoczesna ‚obsluga’ pokoji prywatnym padem, Podgrzewana podloga w lazience, opcja wymeldowania przez pada

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    5,8
    Brak dbałości o szczegóły. Hotel utrzymany w takim sobie stanie a w sumie nowy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Hotel w miarę nowy ale bardzo poodbijany na holach (ten zielony kolor jest po prostu okropny- wygląda gorzej niż szpital) jak i w pokoju. Dodatkowo pokój bardzo mały. W porównaniu do Puro Kraków - bardzo słabo.

    Lokalizacja, lobby

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    8,3
    Bardzo wygodne łóżko !
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak papci dla gości.

    Bardzo wygodne łóżko ! Jeśli ktoś chce się wyspać to Puro jest hotelem z idealnymi warunkami do pełnowartościowego snu :) oraz jak w każdym Puro możliwość picia herbaty lub kawy o każdej porze dnia i nocy :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    6,3
    Pisałem maila odnośnie wystawienia faktury.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pisałem maila odnośnie wystawienia faktury. Dwa dni nie mam odpowiedzi. Dzwoniłem dzisiaj przed południem i pani mówiła ze w ciągu pół godziny będę miał na mailu. Niestety minęło 6 godzin imię mam dalej faktury. Jestem zawiedzony. Nie polecam

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2019

    9,2
    Komfortowy, służbowy pobyt.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Było odrobinę głośno w pokoju, mimo lokalizacji na drugim piętrze. Ale widocznie strona hotelu była słaba, ponieważ podczas poprzednich pobytów było cicho.

    Bardzo dobre śniadania, miły i pomocny personel. Pokoje przytulne, łóżka wygodne, trochę małe pokoje, na pobyt jednoosobowy ok, ale dla dwojga byłby trochę za mały.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    10
    Super hotel!
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Super hotel! To nasz kolejny w nim pobyt i za każdym razem jest lepiej. Wszystko było na najwyższym poziomie. Bardzo pomocna obsługa. Śniadanie przepyszne i co bardzo rzadkie w polskich hotelach, bardzo duży wybór potraw wegetariańskich i jarskich. Na pewno jeszcze przyjedziemy.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    10
    Śniadania były wyśmienite!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    brak

    Śniadania były wyśmienite! Czysto, cicho, blisko centrum. Na holu całodobowy bezpłatny dostęp do napojów - kawy, herbaty, czekolady. Bardzo udany wyjazd.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    9,6
    Bardzo dobra lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Na taki standard hotel powinien zapewnić pełny komplet kosmetyków łazienkowych (dostępne było mydło i żel) oraz pantofle. Parking hotelowy dla gości mógłby być darmowy lub tańszy.

    Bardzo miła obsługa i świetna lokalizacja. 5 min spacerkiem od rynku. Sauna w cenie pokoju jest kolejnym plusem.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    9,6
    Świetny nowoczesny i niebanalny wystrój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny nowoczesny i niebanalny wystrój. Bardzo ładnie i trochę inaczej niż wszędzie. Rewelacyjna lokalizacja, koło wielu super knajpek i restauracji.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    8,3
    Lokalizacja, nowy budynek hotelowy, wygodne łóżko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mała sauna (de facto dla max 2 osób), mała siłownia ograniczona do podstawowych sprzętów, brak żelazka i serwisu kawowego w pokoju (aczkolwiek był dostępny serwis w lobby hotelowym).

    Lokalizacja, nowy budynek hotelowy, wygodne łóżko.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2018

    9,2
    Bywam w Poznaniu mniej więcej co dwa tygodnie czy wybiorę Puro ?
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Reasumując dwie noce w zimnym pokoju sumarycznie za 1000 złotych . Reszta Ok ale nie ma to chyba znaczenia . Najfajniejszy był poranny gorący prysznic i gorąca kawa na śniadanie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2018

    9,6
    Bardzo dobry, nowoczesny Hotel w dogodnej lokalizacji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Superior
    • 3 noclegi

    Hotel idealny! dla indywidualnego pobytu. W przypadku par zbyt mała intymność wynikająca ze szklanych ścian toalety. Nie musi ale może przeszkadzać?

    Doskonała lokalizacja, wysoki komfort pokoju i całego obiektu, bardzo miły i pomocny personel. Hotel w nowoczesnym stylu z licznymi udogodnieniami.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    8,8
    Smaczne śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie można zarezerwować miejsca parkingowego w tym hotelu. Znalazłem parking płatny obok hotelu samodzielnie, a obsługa parkingu widząc mnie z walizką- poinformowała mnie, że mogę zapłacić za parking w hotelu. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że hotel pobrał o 20 zł więcej niż na miejscu zapłaciłbym u parkingowego. To niesmaczne - bo przecież nie hotel dokonywał mi rezerwacji. Spodziewałbym się raczej odwrotnej sytuacji, gdzie płatność w hotelu byłaby niższa niż na parkingu. Wielki minus za zdzierstwo.

    Smaczne śniadanie. Dobra lokalizacja

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    10
    Bardzo fajny hotel w centrum Poznania
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak możliwości wcześniejszej rezerwacji miejsca parkingowego. Przy pełnym parkingu w hotelu i pełnych parkingach strzeżonych w sąsiedztwie jeżeli komuś będzie zależało na czasie to trzeba będzie mieć dodatkowe pół godziny na szukanie miejsca dla samochodu.

    Lokalizacja obiektu idealna, tuż przy Starym Rynku, wszędzie blisko. Pokój przestronny, czysty. Funkcjonalna łazienka. Sterowanie światłem, TV, ogrzewaniem itd za pomocą tabletu bardzo intuicyjne i wygodne. Obsługa bardzo miła. Polecamy każdemu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2018

    7,1
    niekorzystny stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    brak możliwości zrobienia sobie w pokoju kawy lub herbaty, automat w lobby nie rozwiązuje sytuacji, gdy lubisz wypić rano coś ciepłego w łóżku. Przereklamowane śniadania: mały wybór zwyczajnych rzeczy, uzupełnianie brakujących dań , a nawet wrzątku z dużym opóźnieniem. Restauracja przy hotelu również nie spełniła oczekiwań.

    bardzo wygodne łóżka, wspaniała pościel, fajne i klimatyczne lobby

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    10
    Pokoje super, obsługa bardzo miła, śniadanko pyszne!
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety do hotelu dotarliśmy bardzo późno, a ze względu na spotkanie zamknięte, które odbywało się w restauracji nie mogliśmy nic zjeść, bar otwarty tylko do 23.00 więc wypić też nic się nie udało. Szkoda. Z parkingiem też był problem, hotelowy pełen, ledwo znaleźliśmy miejsce na płatnym pod hotelem.

    Pokoje super, obsługa bardzo miła, śniadanko pyszne!!! Blisko na rynek- duuuży plus. Stanowczo za krótko, planujemy przyjechać na ciut dłużej i tym razem z dziećmi 😃.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    8,3
    Wygodny, ciekawie zaprojektowany hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Brak możliwości rezerwacji parkingu. Brak możliwości skorzystania z restauracji o godz. 16:00 z uwagi na rezerwację.

    Bardzo wygodne łóżka, ładna łazienka.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    10
    Wszystko!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic nie można wskazać.

    Wszystko! Pokój, hol, kanapy i ekspres do kawy, czekolady itp. Mam tylko nadzieję, że nie obniżą jakości z czasem. Jak na razie to trzymają poziom i niech tak zostanie. Tu się wraca.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    5,8
    Recepcja, tablet w pokoju
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałasy piętro wyżej które nie pozwoliły mi zmrużyć oka , dramat - jakby ktoś remont robił w środku nocy !!! obsługa w barze średnio przyjemna delikatnie mówiąc . Brak mini baru w pokoju, brak możliwości rachunku w barze „ na pokój „ bez preautoryzacji karty .. jestem zawiedziona ..

    Recepcja, tablet w pokoju

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    Bardzo wygodne łóżko, ładny pokój, ciekawy wystrój całego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior Plus
    • 1 nocleg

    Bardzo ograniczony wybór w zakresie darmowego drinka powitalnego, jaki przysługuje dla pokoju o podwyższonym standardzie.

    Bardzo wygodne łóżko, ładny pokój, ciekawy wystrój całego hotelu. Duży plus - dostępna cały czas bezpłatna kawa i herbata.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    9,6
    Jednodniowa wycieczka do Poznania aby zwiedzić centrum miasta i spotkać się ze znajomymi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie jest łatwo zaparkować w pobliżu, ew parking hotelowy jest dość drogi - co jednak jest konsekwencją lokalizacji hotelu w obrębie Starego Miasta.

    Świetna lokalizacja, idealne miejsce na piesze zwiedzanie centrum Poznania. Hotel komfortowy, czysty. Super miła i przyjazna obsługa. Na 4 piętrze jest maleńka siłownia i sauna, wystarczająca dla max 4 osób. Pokoje niewielkie, ale ciche i przytulne. Inteligentny system sterowania pokojem za pomocą tableta. Nowoczesny design - nam się podobał, ale nie wszyscy zapewne docenią widok z sypialni na wnętrze łazienki ;-)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    8,8
    Bardzo miła obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małe niedociągnięcia - jedna para klapek w pokoju dwuosobowym, końcówka żelu pod prysznic.

    Bardzo miła obsługa. Pomimo tego że byliśmy przed godziną meldunku i chcieliśmy tylko zostawić bagaż, został nam zaproponowany pokój. Ekspres do kawy w części ogólnodostępnej - poezja. Najwygodniejsze poduszki na jakich spałem do tej pory.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    10
    Wyjątkowo dobry hotel. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Polecam wszystkim ten hotel, postaram się wymienić kilka powodów, które to uzasadniają: 1. Bardzo czysto w pokoju. 2. Duże, wygodne łóżko. 3. W łazience znajdują się kosmetyki dobrej jakości. 4. W pokoju dostępny jest tablet, za pomocą którego można np. ustawiać temperaturę, oświetlenie. 5. W telewizji dostępne były programy, które akurat chciałem oglądać (a w wielu innych hotelach ich nie było). 6. W nocy w obiekcie była cisza, można się wyspać mimo, że obiekt jest w ścisłym centrum miasta. 7. Bardzo dobra lokalizacja - przy samym Starym Rynku. Obok hotelu znajduje się przystanek Małe Garbary, z którego jeździ wiele linii tramwajowych i autobusowych do różnych części miasta. 8. Wyjątkowo uprzejma i chętna do pomocy obsługa w recepcji. 9. Do dyspozycji gości jest automat z kawą i herbatą (napoje są bezpłatne) - bardzo dobra kawa, polecam. 10. Przy rezerwacji z wyprzedzeniem cena nie była zbyt wysoka, a warunki o wiele lepsze niż w niektórych obiektach za podobną cenę. Podsumowując, jeden z najlepszych hoteli w Poznaniu, a być może i najlepszy.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    9,6
    Bardzo dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Bardzo dobra lokalizacja. Spacer na stary rynek zajmuje nie więcej niż 5 minut, po drodze od razu mija się świetne restauracje. Dużym plusem jest ekspres do kawy i herbaty z którego w lobby mogą korzystać goście. Obsługa bardzo miła i pomocna. Śniadania w formie bufetu bardzo dobre.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    7,5
    Lokalizacja jest świetna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tablet w nocy sam zaczął piszczeć i nas obudził. Światło w łazience samo się zapalało i gasło. Pilot nie działał, tablet się rozładował i zasypialiśmy przy włączonym telewizorze. Drzwi od łazienki zahaczały o futrynie przy zamykaniu.

    Lokalizacja jest świetna. Pokój był cichy i ciepły, klimatyzacja dobrze działała. Bardzo przyjazne psom.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    6,7
    Lokalizacja na plus!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    W hotelu 4* przynajmniej w recepcji, na prośbę klientów mogliby oferować odżywkę do włosów. Nawet odpłatnie... Zameldowaliśmy się ok. 21, niestety restauracja była zamknięta, brak możliwości zamówienia nawet napojów...

    Dobre śniadanie, dosyć duży wybór. Blisko głównych atrakcji miasta.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Wysoka nota za całość.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Materace mogłyby być twardsze :)

    Hotel Puro w Poznaniu - doskonała, profesjonalna, nienachalna, komunikatywna, idealnie w punkt obsługa. Dobra organizacja obiektu. Dla naszych potrzeb, pod kątem wydarzenia w którym braliśmy z żoną udział idealna lokalizacja. Dojazd bez większych przeszkód. Polecamy.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    8,8
    Polecamy z jednym minusikiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Bardzo wysokie opłaty za parking i śniadania-wydaje się jakby to były dodatkowe ukryte koszty noclegu. Koszt śniadania na miarę 5 gwiazdkowego hotelu w Paryżu.

    Bardzo ładny hotel,nowocześnie wyposażony. Windy, w pokoju sterowanie tabletem. Łazienki czyste, wygodne łóżka, Na dole w holu strefa wypoczynkowa, kawa bez limitu dla gości. Pokoje wyposażone w TV, sejf, suszarka, lodówka. Blisko starówki więc wszędzie można dotrzeć piechotą. Okna dźwiękoszczelne czego się obawiałam bo blisko dość ruchliwej ulicy, w koło miejski parking

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    8,3
    Generalnie ok, ale śniadanie rozczarowuje
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    śniadanie słabiutkie- jednego dnia nic na ciepło ( puste podgrzewacze) , drugiego najzwyklejsze parówki, sparzony boczek i zimna jajecznica - jedynie jajka na miękko ok, naleśników brak. Zimny bufet choć skromny ale ok ( brakowało warzyw)

    dobre położenie , uprzejma obsługa, ekspres do kawy na holu

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Na powitanie pyszny Rogal Marcinek , miłe panie w recepcji ,...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na powitanie pyszny Rogal Marcinek , miłe panie w recepcji , zapach kawy unoszący się po hotelu .Czyściutkie pokoje i ta szeleszcząca pościel 👌👌👌👌 Urozmaicone śniadanie . Super lokalizacja ,wszędzie blisko . polecam Puro jest mega ❤️👌👌i na pewno tu wrócę

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    10
    Komfort, wygoda i przytulność w najnowocześniejszym wydaniu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Doskonała lokalizacja, świetny design, ale przede wszystkim obsługa! Od samego zameldowania, aż do ostatnich chwil w hotelu wszelkie wątpliwości rozwiązywało od ręki dwóch na prawdę sympatycznych panów: Kacper i Łukasz. Mimo sporej liczby gości w recepcji, zameldowanie przebiegło błyskawicznie, zorganizowanie taksówki z precyzją szwajcarskiego zegarka, polecenie na prawdę świetnej knajpy - żaden kłopot. Nie był to mój pierwszy pobyt, ale ten na pewno będzie zapamiętany na długo.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    10
    Świetne miejsce i fantastyczni Pracownicy!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Lokalizacja doskonała - 2min spacerem od Starego Rynku. Nowocześnie urządzone wnętrze, bardzo estetyczne. Pokój, lobby bardzo czyste i przestronne. Bardzo wygodne łóżko i dobrze wyposażona łazienka. Każdy znajdzie coś dla siebie, ponieważ hotel oferuje np. rowery, konsole do gry, wycieczki z przewodnikiem. Duże patio ze stolikami i kanapami. W pokoju woda mineralna, a w lobby expres do kawy, herbaty, czy czekolady dla gości hotelowych. Bardzo ciekawa opcja sterowania pokojem za pomocą tabletu (światło, TV, ogrzewanie podłogowe, room service i inne)! Szybkie i stałe WiFi. Ale to co najważniejsze, to pracownicy! Niezwykle uprzejmi, zawsze uśmiechnięci, otwarci i chętni do pomocy. Zawsze ktoś jest w recepcji, można zejść do lobby, lub skontaktować się za pomocą tabletu z pokoju. Pracownicy to najważniejszy punkt hotelu, bez Nich nawet najlepsze miejsce nie miałoby tego klimatu. To był mój drugi pobyt w PURO, następny za tydzień. Świetna restauracja Nifty No.20. Bardzo przestronna i wygodna. Bardzo smaczne jedzenie, duży wybór, wysoki standard obsługi i samej kuchni.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    10
    Fantastyczny PURO to fantastyczni Pracownicy!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Kolejny pobyt w PURO potwierdza wysoką klasę hotelu. Rewelacyjna obsługa, zawsze uśmiechnięci Pracownicy chętni do pomocy. Najwyższy poziom obsługi plus uśmiech i bezproblemowość! Fantastyczne miejsce, blisko Starego Rynku. Nowoczesny wystrój lobby i pokoju. Bardzo wygodne łóżko, ciekawe udogodnienia w postaci np. tabletu do sterowania światłem, klimatyzację, czy TV w pokoju bardzo ułatwiają i uprzyjemniają pobyt. WiFi działa bardzo dobrze, szybko i bez problemów. Doskonałe miejsce na weekend w Poznaniu. Świetna lokalizacja i niesamowity komfort hotelu! Główny plus PURO to jednak fantastyczni Pracownicy, którzy tworzą domową wręcz atmosferę. Kolejny pobyt w PURO już za tydzień!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    9,6
    Naprawdę fajny hotel w którym można odpocząć po ciężkim dniu :-)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hmm... To jeden z nielicznych hoteli w którym naprawdę nie ma się do czego przyczepić :-) Chyba wykładziny powoli proszą już o wymianę.

    Wszystko! Designerskie wnętrza, pokój skrojony w sam raz, choć może mógłby być nieco większy. Świetna restauracja hotelowa z przyjemna atmosferą co nie jest oczywiste w hotelu. Żałuję, że tak mało czasu miałem żeby po prostu podelektować się tym miejscem. Podgrzewana podłoga w toalecie - jak dla mnie strzał w 10! Następnym razem Poznaniu nie będę już szukał innego hotelu. To hotel 4*, ale nie jeden 5* nie dorasta temu do pięt. A! Śniadanie rewelacyjne.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 listopada 2018

    5,4
    Pokój wielkości mojej szafy, brak czajnika co za tym idzie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój wielkości mojej szafy, brak czajnika co za tym idzie brak możliwości zrobienia sobie kawy czy herbaty z samego rana, hotel bardzo dobrze wyciszony ze strony ulicy, już sam hotel w środku chyba zrobiony z kartonu, sąsiadów słychać bardzo mocno

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    9,6
    Bardzo udany pobyt. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Potrawy na cieplo podczas sniadania powinny byc na zyczenie. Jajecznica z podgrzewacza nie smakuje najlepiej.

    Nowoczesny wystroj, lokalizacja, ciekawy wybor na sniadaniach, swobodna atmosfera

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Pokój spełnił moje oczekiwania, elegancki, czysty, toaleta...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Nie było minusów.

    Pokój spełnił moje oczekiwania, elegancki, czysty, toaleta przyjemna, podgrzewana podłoga, możliwość korzystania z tableta, świetna lokalizacja blisko na Rynek oraz możliwość zrobienia sobie herbatki po chłodnym dniu jak najbardziej ;)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    9,2
    Przyjemnie spędzony czas. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Niezbyt ciekawy widok z okna pokoju na dach.

    Super wygodne lóżko , nigdzie tak dobrze nie spalam. Pyszna kawa, dostepna przez caly dzień , urozmaicone śniadania. Przytulne miejsce. Bardzo dobra lokalizacja hotelu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    10
    Idealny hotel w samym centrum Poznania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Hotel zaskakuje już od samego wejścia - uproszczony sposób czekowania, wysmakowany wystrój pokoi oraz części wspólnych. Niezwykle przyjazny i intuicyjny koncept korzystania z tabletu którym gość steruje oświetleniem, ogrzewaniem , telewizorem - ale także zamawia dania z hotelowej restauracji. Personel hotelu kompetentny i zawsze gotowy służyć pomocą. Dania w restauracji - pyszne. Kiedy będę w Poznaniu - na 100% zamieszkam tu ponownie!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 19 października 2018

    10
    wspaniale cieplo, jak w pieknej willi, bajce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi

    wszystko super

    Wspanialy hotel. Przemila obsluga. Zarezerwowalismy najpierw Andersie, bardzo nie milo tam bylo, generalnie automat, pralnia. Bez uroku. Po jednej nocy przebukowalismy sie na PURO hotel. Wspanialy hotel, cudowna atmosfera, maz i dzieci szczesliwe. Atmosfera jak w domu, cieplo przyjemnie, spokojni kulturalni goscie. Nigdy wiecej zaden inny hotel w Poznaniu (bylismy juz chyba we wszystkich oczywiscie tych lepszych) Jedzenie przepyszne, wszystko wypieszczone na talerzu- wszystko naturalne. Dla mnie 5 gwiazdek. Czysciutko w pokojach, lazienki wyszorowane. Polecam Wam dziewczyny!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    10
    Rewelacyjne miejsce w samym centrum Poznania!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Przy rezerwacji "na ostatnia chwilę" wysokie ceny w porównaniu do innych hoteli, ale i tak warto. Sugeruję jednak przemyślenie wcześniejszej rezerwacji, wtedy ceny są porównywalne, a standard o wiele wyższy.

    Lokalizacja doskonała - 2min spacerem od rynku. Nowocześnie urządzone wnętrze i choć przeważnie wolę klasyczne, tutaj wszystko było idealne i bardzo estetyczne. Pokój, lobby bardzo czyste i przestronne. Bardzo wygodne łóżko i dobrze wyposażona łazienka. Każdy znajdzie coś dla siebie, ponieważ hotel oferuje np. rowery, konsole do gry, wycieczki z przewodnikiem. Duże patio ze stolikami i kanapami. W pokoju woda mineralna, a w lobby expres do kawy, herbaty, czy czekolady dla gości hotelowych. Bardzo ciekawa opcja sterowania pokojem za pomocą tabletu (światło, TV, ogrzewanie podłogowe, room service i inne)! Ale to co najważniejsze, to pracownicy! Niezwykle uprzejmi, zawsze uśmiechnięci, otwarci i chętni do pomocy, co ważne w nowym miejscu. Zawsze ktoś jest w recepcji, można zejść do lobby, lub skontaktować się za pomocą tabletu z pokoju. Za dwa tygodnie znów będę w Poznaniu i już zarezerwowałem pokój w PURO. Niech to będzie najlepszą rekomendacją! :-)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    9,2
    Świetny hotel w rewelacyjnej lokalizacji w samym centrum...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Niestety tablet sterujący pomieszczeniem czasem się zawiesza.

    Świetny hotel w rewelacyjnej lokalizacji w samym centrum Poznania. Serwis na bardzo wysokim poziomie, rewelacyjne śniadanie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    10
    Super wygodne łóżko, klimatyczny bar z przemiłym wieczorem...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super wygodne łóżko, klimatyczny bar z przemiłym wieczorem jazzowym gratis podczas pobytu, niezmienna od lat jakość. Po kilku wizytach w Puro (szczególnie tej rozczarowującej na Kazimierzu) moim zdaniem perełka w koronie tej marki! No i przyjęte oświadczyny w tych wspaniałych okolicznościach to zdecydowanie wielki plus :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    9,6
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Pokoje są odrobinę za małe, jednak inne komfortowe dodatki to rekompensują.

    Doskonała i bardzo pomocna obsługa, wspaniałe i syte śniadania (bogaty wybór), czystość i komfort, doskonała lokalizacja. Na terenie hotelu stylowe foyer, gdzie można popracować lub odpocząć w wygodnych fotelach i napić się wspaniałej kawy, herbaty lub czekolady z ekspresu, którą każdy może sobie sam przygotować przy użyciu karty do pokoju.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,6
    Ogólnie jestem zadowolony , jeśli kiedyś będę w Poznaniu na pewno wybiorę ten hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Brak czajnika oraz ekspresu do kawy w pokoju. Trochę za wysoka cena parkingu hotelowego w stosunku do cen wynajmu pokoju .

    Rewelacyjna lokalizacja , wysoka kultura pracowników hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    9,2
    Udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje i korytarze wymagają już odświeżenia.

    Lokalizacja, 250 m od Starego Rynku. Miłe dziewczyny na recepcji. Duże okna w pokoju. Nowoczesny design hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    9,6
    Hotel z pięknym desingiem, nowoczesny, zadbany.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Hotel z pięknym desingiem, nowoczesny, zadbany. Plusem jest też restauracja która znajduje się w budynku hotelu, bardzi smaczne jedzenie i szeroki wybór z karty drinków. Miła obsługa. Plus za darmową pyszkną kawe :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    7,5
    bardzo dobre śniadanie, perfekcyjne wyszkolony personel,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    zepsuta klimatyzacja w pokoju (nie udało się naprawić), zbyt mały blat do pracy na komputerze i niewygodne krzesło - bardzo twardy plastik

    bardzo dobre śniadanie, perfekcyjne wyszkolony personel, świetny design wnętrz, sterowanie funkcjami w pokoju (światło, telefon itp) z ekranu tabletu na ścianie pokoju

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    10
    Super miejsce w Poznaniu
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pierwszej nocy ktos robil remont w hotelu. Ale obsługa bardzo profesjonalna, po interwencji przeprosiła i zaprzestano halasowac.

    Obsługa, obsługa i jeszcze raz wspaniała obsługa. I śniadanie! Pyszne, różnorodne, w ładnym otoczeniu. Lokalizacja tez świetna, bardzo blisko rynku.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    8,3
    Przepyszne śniadanie, rewelacyjna obsługa pokoju tabletem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Doszkolić kelnerów obsługujących w trakcie śniadania, są bardzo mili, jednak brak im doświadczenia. Informować, że wóz dostawczy zablokował na 15 minut wjazd na parking ( b.duże utrudnienie, ponieważ w okolicy są drogi - ulice jednokierunkowe).

    Przepyszne śniadanie, rewelacyjna obsługa pokoju tabletem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    8,8
    Bardzo przyzwoity, wygodny hotel w samym centrum Poznania
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    To był krótki pobyt, ale podczas tych dwóch dni nie zauważyłem żadnych rzeczy wymagających szybkiej poprawy. Personel recepcji bez problemów obsłużył rezerwację, pokój był zgodny z jej specyfikacją, mały, lecz bardzo rozsądnie urządzony. Sterowanie większością funkcji odbywa się z pomocą tabletu, więc jest i wygodnie i nowocześnie. Warto podkreślić świetne położenie tuż przy starym poznańskim rynku. W pobliżu znajdują się nie tylko zabytki, ale również mnóstwo kawiarni, pubów i restauracji na każdą kieszeń i gust.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    8,8
    Bez efektu wow
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Silownia klaustrofobiczna Nijakie śniadanie w tym nie do końca rozmrożony chleb na śniadaniu

    Strefa wypoczynku przy recepcji- największy plus Bardzo przyjazny personel Blisko starego rynku

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    7,5
    Tym razem PURO zawiodło
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Hotel wynajął patio na imprezę z głośną muzyką, którą wyłączono dopiero o 23:00 po interwencji gości hotelowych. W hotelu o takim standardzie to nie do pomyślenia!

    Łóżko bardzo wygodne.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    10
    Bardzo przyjemni recepcjoniści, czysty pokój, nowoczesne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemni recepcjoniści, czysty pokój, nowoczesne udogodnienia, sterowanie pokoju tabletem, wypożyczenie rowerów, możliwość wypożyczenia żelazka, ręczniki, architektura budynku

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2018

    8,3
    Bliskość Rynku Głównego, strzeżone parkingi tuż pod hotelem,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo Małe pokoje i łazienka, przy łóżeczku dla dziecka, problem ze swobodnym przejściem.

    Bliskość Rynku Głównego, strzeżone parkingi tuż pod hotelem, bardzo smaczne śniadanie. Obsługa przez tablet.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    9,6
    SUper obiekt w swietnym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Brak info o parkingu podziemnym. Drogi parking.

    SUper obiekt w swietnym miejscu. Bdb sniadania i restauracja przylegajaca do Hoelu. Darmowy express do kawy. Czyste recnizki i swietnej jakosci chemia kapielowa w pookju. NIc dodac nic ujac hoe 10/10. Dodatkowo rowery do wypozyczenia w cenie, parasolki takze. swietny klimat.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    7,9
    Dobra lokalizacja i dobre śniadanie jak na PURO
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    bardzo mały pokój jak na hotel 4* ,ręczniki w łazience jak w PRLu lekko zniszczone i postrzępione z wiszącymi nitkami .

    Dobra lokalizacja i dobre śniadanie jak na PURO

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    10
    Świetny hotel usytuowany w centrum miasta.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Widok z okna.

    Pokój utrzymany na bardzo dobrym poziomie. Hotel czysty, świetnie położony z bardzo sympatycznym i pomocnym personelem. Z przyjemnością wrócimy tam w przyszłości.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    9,2
    1. Kompetentna i pomocna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    1. Dość drogi parking, 70 PLN.

    1. Kompetentna i pomocna obsługa. 2. Bardzo dobra lokalizacja. Z dobrym dojazdem, blisko Rynku. 3. Duże miejsca parkingowe. 4. Stylowe wnętrza.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    10
    Miejsce inne, niż wszystkie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Innowacyjny brand, który istnieje już w kilku miastach dla ludzi ceniących sobie nowoczesny styl i rozwiązania. Pokój obsługiwany za pomocą tabletu, urządzony w oryginalnym dla siebie klimacie. Wyposażony we wszystko co potrzebne aby odpocząć w tym miejscu. Hotel oferuje również dostęp do kawy i herbaty 24/7, a nienaganne lobby i taras na zewnątrz wyposażony w wygodne miejsca zaprasza gości do chwili relaksu. Oprócz tego recepcja oferuje wypożyczalnie konsol PS4, XBOX, jak i rowerów. W barze spotkasz się z miłą i profesjonalną obsługą, co na pewno sprzyja atmosferze tego miejsca. Lokalizacja obok starego miasta, co stanowi dobrą bazę wypadową pod zwiedzanie, a w pobliżu znajdziecie wiele atrakcji gastronomicznych, a wieczorem kilka barów. Jak najbardziej polecam.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    9,2
    POLECAM GORĄCO!!!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie działający pilot ;) ale to drobnostka, bo i tak czasu na oglądanie TV było bardzo mało

    Pokoje urządzone w nowoczesnym stylu, sterowanie z TABleta. Śniadania rewelacyjne. Lokalizacja fantastyczna, szczególnie dla tych, którzy cenią sobie bliskość rynku miasta.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    7,5
    Pokoje, restauracja, obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas od strony ulicy, mimo zamkniętych okien. Brak możliwości wyłączenia klimatyzacji.

    Pokoje, restauracja, obsługa. Bardzo dobre śniadanie. Dogodne miejsce do zwiedzania miasta.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    8,3
    GLOSNY KLIMATYZATOR!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju bylo glosno! Z powodu glosno dzialajacego klimatyzatora czy wentylstora, ktorego nie dalo sie manualnie wylaczyc- tylko z poziomu tabletu. To najwiekszy minus! Przeslania wszystkie inne plusy. A szkoda bo hotel jest ladny i czysty.

    Obiekt jest przepiekny!! Fajny dizsjn i bardzo urokliwie!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    10
    Multimedialny system obsługi w pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drogi parking

    Multimedialny system obsługi w pokoju. Urokliwe patio, nieograniczony dostęp do napojów gorących. Mimo lokalizacji w centrum nic nie zakłócało ciszy w pokoju - sobotnia noc

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    7,9
    czystość i wygodne łóżka, klimatyzacja, bliskość Starego...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    a) okna/drzwi okiennych w pokoju nie można było w ogóle zamknąć - niebezpieczeństwo wypadnięcia na ulicę b) zbyt wczesne "przeganianie" gości przez wszechobecne panie pokojowe, zaglądające do pokojów już od 7:30 czy aby pokój nie jest już zwolniony do sprzątania - co przy jest niezbyt komfortowe dla gości c) wyłączenie przez personel recepcji zasilania w pokoju po wystawieniu faktury o godz. 8:30, jakby jej wystawienie oznaczało, że gość już opuścił pokój. d) szklane drzwi przesuwne z uszkodzoną prowadnica dolną

    czystość i wygodne łóżka, klimatyzacja, bliskość Starego miasta, obsługa restauracji, obszerne przestrzenie dla spotkań i rozmów.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    10
    Pomieszczenia komfortowe, eleganckie i przytulne.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nic do poprawy.

    Pomieszczenia komfortowe, eleganckie i przytulne. Wszystko na najwyższym poziomie. Najbardziej spodobały mi się osoby pracujące w hotelu - wszyscy bardzo mili w naturalny sposób, bez sztuczności. Młode osoby, ale posiadające klasę w każdej sytuacji. Przepyszna bezpłatna lemoniada z cytryną i miętą, darmowe kawy w ekspresie w hallu. Żal było odjeżdżać.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    6,3
    Rozczarowanie
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    - bardzo słabo działająca klimatyzacja, mimo ustawienia temperatury na minimum było bardzo duszno w pokoju - bezsensowne sterowanie wszystkiego tabletem - mały, ciasny pokój; według opisu miał mieć 20mkw, miał może połowę z tego - praktycznie niedostępny i koszmarnie drogi parking, na szczęście naokoło są liczne alternatywy - brudna łazienka wydzielona od pokoju jedynie szklaną ścianą

    Lokalizacja, personel

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    7,9
    Śniadania smaczne, ale trochę monotonne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Należy zmienić operatora, który rozlicza płatności (chodzi o anulowanie preautoryzacji). W moim przypadku zwrot środków na koto trwał 7 dni!

    Śniadania smaczne, ale trochę monotonne. Bardzo czysto.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    6,7
    Jeżeli ktoś nie przyjeżdża autem to ten hotel spokojnie można polecić.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Mimo iż hotel podaje, że ma parking to jednak nie informuje (przynajmniej tutaj na bookingu), że za dobę jest to dodatkowy koszt 70 zł. Parking jest podziemny i wygodny, więc za to jest plus, ale powinna być informacja, że jest on płatny. Tym bardziej, że wysłałem jeszcze maila do obsługi hotelu w sprawie parkingu, dostałem odpowiedź i wciąż nikt mnie nie poinformował, że parking jest kosztem dodatkowym. Kiedy ten fakt zgłosiłem na recepcji, pani (chyba kierowniczka recepcji) też się tym nie przejęła i jedyne co zaproponowała to że mogę zaparkować w innym miejscu. Drugi minus to ten, że większość kanałów telewizyjnych miała problem z obrazem, który się zacinał i wieszał, prawidłowo docierał tylko dźwięk. Byliśmy tylko dwa dni i większość poza hotelem, więc nam to nie przeszkadzało, ale mimo wszystko tak nie powinno być.

    Pokoje były schludne i czyste, co chyba jest najważniejsze, aczkolwiek rzeczywiście trochę małe. Niemniej wystrój jest przytulny, a wyposażanie wygodne, pokoje mają też dobre oświetlenie. Śniadania były smaczne i było z czego wybierać, taki hotelowy standard, niestety jednak kawa była tylko z automatu. Największym plusem hotelu jest bez wątpienia jego położenie. Do Rynku pieszo jest 5 minut drogi, bardzo blisko jest też Ostrów Tumski z Katedrą i nawet na Jezioro Maltańskie jest tylko pół godzinki spacerem.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    9,6
    Łóżko, system sterowania z tabletu, doskonałe śniadanie,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Organizacja bardzo głośnego eventu do godz. 1 w nocy na terenie hotelu bez uprzedzenia gości! Chciałem spać, a nie mogłem...

    Łóżko, system sterowania z tabletu, doskonałe śniadanie, dobra atmosfera, design

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2018

    9,2
    Bardzo wygodne łóżko!
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior Plus
    • 1 nocleg

    Bardzo wygodne łóżko!!!!, dobrze dobrana kolorystyka pokoju , dająca poczucie świeżości i relaksu. Fajny dizajn i butelka dobrego wina czekająca w pokoju, smaczne i urozmaicone śniadanie. Cena trochę wariacka za lepszy pokój, ale standard rekompensuje. Polecam ten hotel!!!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    9,6
    Matowe szkło na całe zło :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szklana szyba między pokojem a łazienką/wc to, jak dla mnie, zbyt ryzykowne rozwiązanie. Jeśli jest się samemu w pokoju to nie ma znaczenia. Ale jeśli jest ktoś jeszcze....hmmm, niby jest kotara, ale tylko od strony pokoju, od przedpokoju już nie. Stąd moja propozycja: mat na szybie po całości.

    Hotel jest bardzo ładny. Świetnie usytuowany, na obrzeżach Starówki, w zacisznym miejscu. Z łatwością można dojść na Ostrów Tumski i Śródkę. W okolicy pełno knajpek. Śniadanie było pyszne.

    Pobyt: Czerwiec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu PURO Poznań Stare Miasto zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: