Wejherowska 10, Jeżyce, 60-446 Poznań, Polska
Stosunek jakości do ceny
7,7
Bezpłatne WiFi
7,0
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 21 czerwca 2026
Magdamarta
HolandiaJacuzzi niestety robiło oczyszczenie w środku nocy o 2:30 co potrafiło wyrwać ze snu i wystarczyć. Pasowałoby zmienić ustawienia.
Apartament z jacuzzi super sprawa na romantyczny wypad I nie tylko. Blisko sklepy i jakieś knajpki - fajnie, że hotel jest położony na obrzeżach I można uniknąć zatłoczonego miasta.

Ocena dodana: 19 czerwca 2026
Mariola
PolskaKabina prysznicowa nie działa idealnie, był problem z odpływem wody
Korzystalismy tylko ze śniadania . Bardzo dobre ,duży wybór,smaczne. Bardzo sympatyczne i pomocna obsługa.
Marcin
PolskaCiekawy klimat pokoju. Lokalizacja blisko Lidla więc można zrobić zakupy ;) smaczna kawa z ekspresu. Pokój mieliśmy od strony ulicy i trochę się obawiałem czytając wcześniejsze komentarze ale praktycznie nie było słychać samochodów.
Mateusz
PolskaByło ok, pokój wysoki więc w górnych częściach zalega kurz ale nie wpływało to na komfort
Przestrzenny pokój, parking, cichy pokój, śniadanie
Jakub
Polskamiła obsługa
Ocena dodana: 12 czerwca 2026
Krzysztof
PolskaJedyne do czego mogę się przyczepić podczas mojego krótkiego pobytu w hotelu to bardzo przeciętne śniadanie w stylu kontynentalnym. Nie było złe ale nie zapadło w też specjalnie w pamięć.
Wystrój pokoju bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Lokalizacja umożliwiła łatwy dojazd do centrum biznesowego. Panie w recepcji były bardzo pomocne, a miejsc parkingowych pod samym hotelem było sporo.
Ocena dodana: 4 czerwca 2026
PolskaHałas. Blisko ruchliwej drogi
Pokoj bardzo czysty. Wygodne łóżka
Ocena dodana: 29 maja 2026
Jacek
PolskaMusiałem dopłacać za zamówienie jedzenia do pokoju. Z czymś takim spotkałem się po raz pierwszy. Łazienka w pokoju za kotarką. Średnia czystość pokoju - na drzwiach było widać plamy i odciski rąk. Bardzo słaby i niestabilny internet.
Bardzo przyjazny i pomocny personel. Bliskość lotniska i drogi szybkiego ruchu.
Ocena dodana: 6 maja 2026
Aniela
PolskaPierwszy pokój, który dzięki fajnej Pani z recepcji zmieniliśmy
Wyjątkowość obiektu

Ocena dodana: 5 maja 2026
Artur
PolskaDa się przeżyć. Za taką cenę, może być.
Ocena dodana: 4 maja 2026
Tłuczek
PolskaZbyt głośno w nocy
Coś innego
Ocena dodana: 27 kwietnia 2026
Katarzyna
Polskamam obiekcje do jednej rzeczy - pokój był czysty, byliśmy w pokoju 103. ale zwracam uwagę żeby wymienić słuchawkę prysznicową i odkamienic deszczownice, bo kamień uniemożliwiał normalny prysznic. nie jest to jakaś wielka rzecz (sama pracowałam jako pokojowa) więc zwracam uwagę by to ogarnąć, reszta była super posprzątana
Palarnia była świetnym zamysłem, ja to tam lubię, podobały nam się też światła w pokoju
Ocena dodana: 21 kwietnia 2026
Magdalena
Polska- rozpadające się krzesło, - urwany uchwyt od wewnątrz kabiny prysznicowej, - niedziałający prawidłowo prysznic (radio, masażer, z deszczownicy ciekło-mimo, że nie była używana) - brak możliwości ustawienia klimatyzacji (duszność w pokoju) - brak wygłuszenia drzwi (dźwięki z korytarza były bardzo słyszane) - rozerwana cerata pod prześcieradłem, która zsuwała się wielokrotnie w nocy, -niedziałająca winda -niestety nie wszystkie gniazdka działały Cała masa prywatnych, zalogowanych kont na platformach typu Netflix czy YouTube - pracownicy hotelu powinny konta wylogować po wymeldowaniu gości
+ wystrój, + oświetlenie, + duże lustro, + możliwość wykupu śniadań (ale brak ekspresu) + czysta i miękka pościel, + bardzo wygodne i duże łóżko, + blisko lotniska

Ocena dodana: 20 kwietnia 2026
Łucja
PolskaPokój nadaje się do remontu, grzyb na silikonach. Lustra w farbie. Wygładzina brudna.
Bardzo miła i pomocna obsługa.
Ocena dodana: 2 kwietnia 2026
Marta
PolskaZa zamówienie pizzy dostałam karę 35 zł bo ich restauracja była otwarta i nie można było trochę bez sensu mały wybór jedzenia w restauracji dlatego chcieliśmy zamówić coś innego , materac blisko wanny z hydromasażem trzeba bardzo uważać żeby nie zalać bo zostanie za to pobrane 200 zł , łóżko to zwykły materac zamiast łóżka
Trochę daleko od centrum , pokoje były czyste super oświetlenie w pokoju
Ocena dodana: 20 marca 2026
Kinga
PolskaPokój wymaga lekkiego odświeżenia i małych poprawek np wymiany pękniętej płytki czy też wyprania i uzupełnienia kompletu zasłon oraz porządnego odkurzenia elementów wyposażenia np. Lamp czy ozdób. Ogólnie to były drobiazgi które bardzo nie przeszkadzały w jednodniowym pobycie. Koniecznie do naprawy winda. Trzeba też wiedzieć, że hotel jest położony blisko bardzo ruchliwej kilkupasmowej ulicy.
Jacuzzi w pokoju było świetnym dodatkiem, woda czysta i cieplutka. Łóżko bardzo wygodne, pokój bardzo przestronnny i ciekawie zaprojektowany. Świetny duży telewizor w pokoju. Bardzo duży balkon choć niestety bez mebli tarasowych a by się przydały. Cena, jacuzzi w pokoju, bliskość Poznania oraz klimat nietypowego wyposażenia pokoi są największymi atutami hotelu.

Ocena dodana: 20 marca 2026
Marcin
PolskaKorzystna lokalizacja, bezpłatny parking przy ulicy. Pokój zadbany, zgodny z opisem, czysty. Hotel mogę polecić.
Ocena dodana: 16 marca 2026
Paulina
PolskaPajęczyny i temperatura od ciągle działającej wanny i to ze nie było wieszaczków koło niej
Wanna z hydromasażem, koń na balkonie
Ocena dodana: 13 marca 2026
Marcin
Wielka BrytaniaBardzo miły personel, zwlaszcza pani z recepcji,
Pobyt: grudzień 2025
Ocena dodana: 9 marca 2026
Katarzyna
PolskaBrak czajnika i kawy i herbaty w pokoju
Ocena dodana: 23 lutego 2026
Paulina
PolskaZa niska ilość wody w jacuzzi . Przy jej wylatuwaniu poziom przez 3 dni tylko sie obniżał a nic nie było dopuszczane po za tym były dwa rodzaje dysz. Na boku i na dole. Działały tylko na dole. Po to się tyle płaci żeby wszystko było sprawne. 1300 za dwie noce raczej już wymaga pewnych rzeczy
Personel miły. Prawie wszystko było tak jak należy. Zdjęcia w 100% zgadzają się z rzeczywistością
Ocena dodana: 22 lutego 2026
Klaudia
PolskaMałym minusem było to że w trakcie naszego pobytu zimą mimo nagrzewającej klimatyzacji w pokoju było trochę zimno
Polecamy ten hotel :) Apartament z jacuzzi ekstra! Plus za tv z dużym wyborem aplikacji między innymi netflix,HBO itd Restauracja - pyszne dania oraz drinki Dostępny darmowy parking
Ocena dodana: 20 lutego 2026
Wiktoria
PolskaW regulaminie ( kartce , która znajdowała się w pokoju ) nie było nic napisane o tym że nie można zamawiać usług Glovo - jedzenia z zewnątrz do hotelu. Może wydaje się to logiczne że nie można ponieważ restauracja hotelu jest stratna jednak w regulaminie nie ma o tym mowy że jest to zabronione. Pani która pracowała na recepcji twierdziła iż odciągnięte będą pieniądze z kaucji . Dodatkowo wystąpiła awaria ciepłej wody i nie zostaliśmy poinformowani o tym bezpośrednio od obsługi hotelu - dopiero po naszym telefonie że jest coś nie tak wyjaśniono nam sytuację. Rozumiem że na takie rzeczy nie mamy bezpośrednio wpływu jednak wpływa to na komfort pobytu. W pokoju , w którym przebywaliśmy było też dużo kurzu ( rolety , przestrzeń za łóżkiem ) i inne elementy np. listwy. Dlatego też uważam, że cena wpływa na jakość usług , ponieważ 369 za noc chociażby przy tej awarii powinna być niższa. Lokalizacja hotelu jednak jest bardzo przystępna więc myślę że kolejny raz wybrałabym również Hotel Ramka z nadzieją że będzie lepiej.
Ocena dodana: 14 lutego 2026
Chianciano Terme, Włochy
Brno, Czechy
Bürserberg, Austria
Górno, Polska
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego