Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Polen
  3. anmeldelser av hotell i Masovia
  4. anmeldelser av hotell i Warszawa
  5. Anmeldelser av Mamaison Residence Diana

Anmeldelser av Mamaison Residence Diana

ul. Chmielna 13 A, Sródmiescie, 00-021 Warszawa, Polen

Nr. 4 av 220 hoteller i Warszawa

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 1485 omtaler av hotellet

9,3

Poengfordeling

  • Renhold

    9,4

  • Komfort

    9,4

  • Beliggenhet

    9,7

  • Fasiliteter

    9,2

  • Personale

    9,3

  • Valuta for pengene

    9,1

  • WiFi (gratis)

    9

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 10

  • Vurdert: 26. juli 2019

    8,3
    «Veldig greit sted å bo i Warszawa.»
    • Ferietur
    • Par
    • Ettromsleilighet
    • Bodde 4 netter

    Frokosten kanskje...

    Beliggenhet. Stille, men likevel nær alt!

    Gjennomførte opphold i juli 2019

  • Vurdert: 5. desember 2018

    10
    «Bra»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Ettromsleilighet
    • Bodde 3 netter

    Frokosten var bra, sengene gode alt var bra.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 10. september 2018

    10
    «Et flott stort rom.»
    • Ferietur
    • Par
    • Ettromsleilighet
    • Bodde 2 netter

    Et flott stort rom. Rent og ordentlig. God frokost

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 2. juni 2018

    10
    «Det aller meste veldig bra.»
    • Alenereisende
    • Ettromsleilighet
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Ingenting

    Det aller meste veldig bra. Er stamgjest...

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 11. januar 2018

    10
    «Super leilighet / stort rom midt i sentrum til super pris»
    • Alenereisende
    • Ettromsleilighet Premium
    • Bodde 24 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kjøleskapet bråket kanskje vel mye...

    Det aller meste - størrelse på leiligheten, lokalitet, pris, super vennlig betjening, utstyrt kjøkken +++

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 10. november 2015

    8,8
    «Beliggenheten og rommene var veldig bra.»
    • Gruppe

    Badene burde hatt et sminkespeil med bedre lys. Veldig få bord i frokostsalen. Det kunne vært en bar el lignende i forbinnelse med resepsjonen. Her var kun en pizzarestaurant som alltid var full av mennesker. Dere bør ikke tilby skyss fra flyplassen til slike vanvittige priser. Sjåføren snakket ikke engelsk, han var ustelt, og hadde verken vekslepenger eller bankterminal. Vi betalte 650 zl, og vi kunne bestilt ca 10 taxier til samme prisen.

    Beliggenheten og rommene var veldig bra. Rommene/suitene var så store at vi kunne samle hele reisefølget på 16 personer på et sted. Gode senger.

  • Vurdert: 2. mai 2015

    10
    «Beliggenheten er helt topp, rommene/suitene er pene og...»
    • Par

    Savner shampoo og balsam i dusjen, såpedispesere og såpen der er ubehaglig. Savner også flaskene med vann som vanligvis står på rommet når man ankommer. Hvorfor ikke ha noe alkohol i minibaren?

    Beliggenheten er helt topp, rommene/suitene er pene og rene, betjeningen er hyggelig og imøtekommende.

  • Vurdert: 26. mars 2015

    8,8
    «Veldig fine suiter i et rolig men sentralt strøk av byen.»
    • Ferietur
    • Par

    Vaskepersonalet kom på døren for å rydde før 10.00. Det syns vi er tidlig når en skal lage frokost og nyte den. Ble derfor ikke til at vi benyttet oss av den servicen, men ryddet selv.

    Veldig fine suiter i et rolig men sentralt strøk av byen. Muligheten til å lage frokost selv syns vi er deilig.

  • Vurdert: 1. september 2015

    10
    «Utmerket service og fantastiske rom.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Utmerket service og fantastiske rom. Hotellet ligger bra til i forhold til byen/gamlebyen.

  • Vurdert: 27. april 2015

    10
    «Alle fire parene fikk oppgraderte, ekstra store suiter.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Alle fire parene fikk oppgraderte, ekstra store suiter. Nydelig , innholdsrik frokost. Sentral beliggenhet.

Det finnes 7 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 10

Se bilder av Mamaison Residence Diana tatt av andre gjester

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: