Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o hotelach
  4. Warszawa – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Mamaison Residence Diana

Mamaison Residence Diana – opinie

ul. Chmielna 13 A, Śródmieście, 00-021 Warszawa, Polska

Nr 4 z 220 hoteli w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1485 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    9,7

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    9,1

  • Bezpłatne WiFi

    9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 10 Sierpień 2019

    10
    Super! Przy następnym pobycie w centrum Warszawy będę chciał się tutaj zakwaterować.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe Suite
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja w centrum z parkingiem, o który ciężko w ścisłym centrum Warszawy. Bardzo przestronny apartament, i dobra restauracja usytuowana w tym samym budynku - nawet nie trzeba z niego wychodzić.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 3 Sierpień 2019

    9,6
    Miejsce warte polecenia ze wzg na pomocny personel, wyposażenie, przestronność pokoju, lokalizację.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 4 noclegi

    Na duży plus zasługuje wyposażenie pokoju. To mój drugi pobyt. W porównaniu do poprzedniego pobytu (co było miłą niespodzianką) w pokoju znalazł się kapsułkowy ekspres do kawy.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2019

    5,4
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak reakcji na prośby gości ujętych w rezerwacji(łóżko małżeńskie zamówione a otrzymaliśmy dwa pojedyncze i mimo prośby o zmianę nic nie zrobiono)

    Lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2019

    10
    Świetny hotel w centrum Warszawy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Premium
    • 1 nocleg

    Wg mnie cena śniadań jest za wysoka, bardziej opłaca się wyjść na chmielną czy na nowy świat i zjeść coś w jednej z licznych knajpek.

    Hotel super położony, w samym centrum Warszawy, także można się poruszać po centrum na piechotę. Pokój bardzo przestronny, z częścią sypialną i salonikiem z kanapami oraz aneksem kuchennym. Osobna łazienka i toaleta - tego chyba jeszcze w żadnym hotelu nie widziałam - świetna sprawa! Nie jest najtańszy, ale warto.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 22 Czerwiec 2019

    10
    Fantastyczne miejce :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 2 noclegi

    Byliśmy bardzo mile zaskoczeni, personel przemiły, ponieważ nie można było otworzyć okna w naszym apartamencie, otrzymaliśmy bez żadnych uwag dużo lepszy apartament w tej samej cenie, apartamenty przestronne, czyste, komfortowe, urządzone z wielkim smakiem. 10 na 10 :)

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 16 Czerwiec 2019

    7,9
    Fantastyczna lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kiepski wjazd. Do bramy z ul. Brackiej wjazd naprawdę trudny. Można zostawić kawałek samochodu przy skręcaniu. Pewnie odrobina wprawy i będzie lepiej. W samym garażu też ciasno ponadmiare. Sama winda do garażu ok ale na dole kiepsko z manewrami. No i co mnie rozwaliło-super 2 pojemne szafy i....ani jednego wieszaka. Trzeba wozić wlasne?

    Fantastyczna lokalizacja. Ścisłe centrum,chmielna, a kamoenkca w podwórzu, cichutko. Na dole restauracja. Śniadania w dobrej cenie acz wybór skromny ale można wyjść na Chmielna i...do koloru!

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 28 Maj 2019

    10
    Cisza i spokój, można odpocząć od gwaru.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza i spokój, można odpocząć od gwaru. Bardzo dobra lokalizacja. Uśmiechnięty i pomocny personel hotelu. Przestronne i dobrze wyposażone pokoje. Polecam.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 16 Maj 2019

    7,1
    lokalizacja i czystość - NA PLUS.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 4 noclegi

    Klimatyzacja, która kompletnie nie działała. Podczas pobytu były bardzo chłodne dnie i noce, w związku z czym w pokoju było ogromnie zimno. Chcieliśmy podwyższyć temperaturę klimatyzacją, która niestety nie działała. Recepcjonistka absolutnie bezwstydnie poinformowała nas, że klimatyzacja kompletnie nie działa, nie jest włączona. Kiedy zapytałam czy to chwilowa awaria, dostałam odpowiedź, że nie. Po prostu nie działa i tyle. Podkreślam, że nie usłyszeliśmy najmniejszego poczucia wstydu w jej głosie, wręcz czułam się niezręcznie, że w ogólnie ośmieliłam się spytać o klimatyzację. Dostaliśmy mały grzejnik. Recepcjonistka, która przyjmowała nas w pierwszy dzień również tragedia, rozmawiała ze mną jakby mnie nie rozumiała lub ignorowała to co mówię.

    Lokalizacja bardzo dobra. Czysto. Po wcześniejszej rezerwacji mieliśy zapewniony parking.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 5 Maj 2019

    9,2
    Świetna lokalizacja, w centrum, a kameralnie i cicho.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 4 noclegi

    Brak naturalnej wentylacji pokoju.

    Świetna lokalizacja, w centrum, a kameralnie i cicho. Bardzo uprzejma obsługa. Dobrej jakości restauracje w budynku hotelu. Przestronny apartament.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 1 Kwiecień 2019

    8,3
    Pokój duży studio .Miłe zaskoczenie
    • W parze
    • Studio
    • 3 noclegi

    Spalone pieczywo serwowane w restauracji Mąka i woda

    Sniadanie skromne jak na 4 * , ale własciwie wszystko było . Jedynie zostaliśmy niewłasciwie poinformowani w recepcji ,że sniadania są do 10.30 a w wekendy 0,5 godz. dłuzej ,czyki wychodzi ,że w niedziele do 11.00. Przysliśmy w niedzielę 10.25 i ostatnim rzutem załapaliśmy sie na śniadanko , ponieważ punkt 10.30 nastepowało sprzatanie stołu szswedzkiego . Bardzo duzym minusem pieczywo własnego wypieku ,ale tak spalonego dawno nie widziałam .I to każda sztuka chleba i bułki .Bolał mnie i męza zołądek

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 31 Marzec 2019

    10
    na pewno znowu tam wrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    brak uwag

    Świetna lokalizacja. Duży, funkcjonalnie urządzony pokój, bardzo wygodne łóżko, bardzo cicho mimo położenia w centrum. Podziemny garaż. Bardzo sympatyczna i życzliwa obsługa. Na parterze dobra włoska restauracja "Mąka i woda". Jest to moje ulubione miejsce noclegu w Warszawie.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 11 Marzec 2019

    10
    bardzo dobra lokalizacja , komfortowe warunki wypoczynku,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament Exceptional
    • 2 noclegi

    trudno było trafić , może dodać w opisie że wjazd jest dosyć wąską bramą, ponieważ adres jest inny niż wjazd od ul.Brackiej

    bardzo dobra lokalizacja , komfortowe warunki wypoczynku, bardzo miła obsługa, spokój i brak ulicznego gwaru,

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 10 Marzec 2019

    10
    Wszystko Rewelacyjne.Obsługa na najwyższym poziomie.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel Przemiły i Pomocny. Wszystkie Życzenia Spełnione 😊 Możlwość zakwaterowania przed godziną meldunku 😊 Udogodnienia/ Czyściutko i milutko. Wspaniała również obsługa w restauracji „ Mąka i Woda.” Znakomite jedzenie. Było nam bardzo miło spędzić u Państwa weekend. Szczerze Polecam.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 4 Marzec 2019

    8,3
    Polecam....
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel znajduje sie w dość ruchliwym miejscu nad restauracją. Warto wziąć to pod uwagę szczególnie w weekend. Robi sie dość hałaśliwie. Również ze względu na lokalizacje parking jest niestrzeżony podziemny za 54pln albo można zaparkować przed hotelem przy restauracji...o ile jest miejsce. Odnalezienie wjazdu do hotelu może być kłopotliwe. Warto zapoznać sie z tym przed przyjazdem.

    Bardzo czysto i estetycznie. Dostawka dla dziecka byla duza i wygodna. Lokalizacja doskonała jeśli nie oczekujesz ciszy i spokoju. Jednak uczciwie trzeba przyznać że spory ruch wieczorny nie był bardzo uciążliwy, nawet w weekend. Doskonała restauracja w hotelu

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 22 Luty 2019

    7,9
    Hotel godny polecenia i zawsze kiedy jestem w Wawie to wlasnie tam sie zatrzymuje .
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lekko monotonny wystrój ale to jest marginalny problem .

    Bardzo duże pokoje do tego dwie toalety! Perfekcyjnej lokalizacja j miła obsługa . Ponadto bardzo dobrz restauracja w budynku wiec wszystko to jest dla mnie ważne .

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 Luty 2019

    10
    Świetne miejsce na krótki pobyt w stolicy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    Niewielki minus - zablokowane okna dachowe. Tak wiem - klimatyzacja, ale jednak.

    Bardzo uprzejmy personel. Bardzo liczne udogodnienia (można się czuć jak w domu). Czysty, obszerny pokój. Dodatkowa toaleta (wielka rzadkość). Dwie restauracje. Centrum fitness. Lokalizacja - praktycznie w samym centrum, a jednak jest cicho i spokojnie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 Luty 2019

    8,8
    Polecam, fajna lokalizacja, fajny personel i smaczne śniadanie ;)
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Hałas nocą z ulicy, jednak to centrum Warszawy - ale z tym się liczyłem ;)

    Fajne Śniadanie , jak na osobę na diecie znalazłem wszystko co potrzebowałem ;)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 27 Styczeń 2019

    7,1
    Hotel ok gdyby nie Pan parkingowy i nocne hałasy zza okna ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Pan obsługujący parking nie uprzejmy, zachowywał się jak władca placu. Nie potrafił grzecznie wytłumaczyć jak wjeżdża się na parking podziemny, nie fajnie jak obsługa odzywa się do gościa na " ty " Czystość 3/5 mogło być lepiej. Hałas, pomieszczenie dźwiękoszczelne oprócz okien, w nocy hałasy dobiegające zza okna ( możliwe że z poniższej restauracji ) Ogólnie noc nie przespana

    Lokalizacja, parking podziemny, restauracja, nowoczesny design. Dobrze wyposażony aneks kuchenny, sztućce, talerze, garnki itp.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 26 Styczeń 2019

    9,6
    Piękny przestronny apartament, łazienka, ubikacja dodatkowa,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Premium
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny przestronny apartament, łazienka, ubikacja dodatkowa, aneks kuchenny. Restauracja „mąka i woda” na parterze, dostępna do godziny 22:00 z super pizzą i pysznymi przystawkami! Nie ma czego się przyczepić!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 9 Styczeń 2019

    9,2
    Lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Woda bytelkowana dostępna tylko z minibarku w cenie 10pln za 330ml, brakuje również zestawu herbata kawa skoro każdy pokój wyposażony został w czajnik.

    Lokalizacja. Wyjście z bramy na Chmielną, 3 kroki do Nowego Świata. Obiekt czysty, codzienny serwis.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 Styczeń 2019

    10
    Z pewnoscia powrocimy - perfekcyjne duze apartamenty,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    Nic mi nie przychodzi na mysl ...

    Z pewnoscia powrocimy - perfekcyjne duze apartamenty, wysmienite sniadanie, restauracja ponizej, same centrum, jakosc do ceny rewelacja jak dla mnie!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 Grudzień 2018

    9,2
    Krótki wypad do stolicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Premium
    • 2 noclegi

    Widok z okna nie występuje. Apartament jakkolwiek komfortowy, to widać po nim, że ma już wielu gości za sobą.

    Bardzo przestronny apartament z kilkoma pomieszczeniami. Dobrze wyposażony, komfortowy. Dobra lokalizacja, w pobliżu sporo restauracji, barów i atrakcji.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 8 Grudzień 2018

    10
    Idealny nocleg w Warszawie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Przy każdym pobycie w Warszawie nocujemy w hotelu Mamaison Residence Diana. Jest on bardzo komfortowy, czysty, przyjazny dzieciakom i w idealnej lokalizacji (ul. Chmielna). Polecam gorąco wszystkim pobyt w tym hotelu!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 Grudzień 2018

    10
    Komfort i wygoda. Polecam!
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Nocujemy tutaj już nie pierwszy raz. Duże pokoje, wygodne łóżka, pyszne śniadania w restauracji na parterze. Wygodna lokalizacja w centrum Warszawy, a jednocześnie cisza i spokój.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 Wrzesień 2018

    10
    Super hotel w mega dobrej lokalizacji, pokój przestronny,...
    • Grupa
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było nic takiego co mnie sie nie podobało

    Super hotel w mega dobrej lokalizacji, pokój przestronny, czysty, wszystkie sprzęty działające. Personel bardzo pomocny i miły.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2018

    9,6
    Jeśli ktoś zdecyduje się właśnie tu zamieszkać podczas pobytu w Warszawie nie będzie żałował.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 4 noclegi

    Widać, że obiekt nie narzeka na brak odwiedzających, którzy pozostawiają po sobie liczne ślady pobytu.. Tu i ówdzie obite ściany i szafki kuchenne, zarysowane meble, nieco psują pierwsze wrażenie po wejściu do pokoju. W trakcie pobytu wrażenie to jednak szybko mija - pokój i łazienka są bardzo czyste, a wynajmujący zadbał nawet o takie drobne, acz bardzo potrzebne rzeczy, jak ręcznik papierowy i czy płyn do mycia naczyń.

    Obiekt bardzo dobrze zlokalizowany, nie tylko umożliwia łatwy i szybki dostęp na Stare Miasto, ale dzięki bliskości połączeń komunikacyjnych (głównie autobusowych) można szybko dostać się do innych, wartych odwiedzenia, części Warszawy (np. dojazd do Łazienek czy, Muzeum Polin zajmuje ok. 10 - 15 minut). Istotne jest to, że wynajmowany pokój jest klimatyzowany, dzięki czemu po zwiedzaniu miasta można naprawdę odpocząć (w trakcie pobytu temperatury na zewnątrz oscylowały wokół 30 stopni). W pełni wyposażony aneks kuchenny umożliwia sprawne przygotowanie np. śniadania (to dla tych, którzy nie lubią wcześnie wstawać :) Pomaga w tym bliskość znanej warszawskiej piekarni. Na słowa wyróżnienia zasługuje również personel obsługujący recepcję i personal sprzątający - pomocny i uśmiechnięty.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 Sierpień 2018

    9,2
    Potrzebowaliśmy nolegu na 1 dzień. Wszystko było tak, jak w opisie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Premium
    • 1 nocleg

    Miła obsługa. Hotel musiał zmienić nam pokój, więc otrzymaliśmy pokój o wyższym standardzie w tej samej cenie. Polecamy też śniadanie (cena może nie jest za niska, ale biorąc pod uwagę pobliskie knajpki i restauracje, to w tej cenie można się naprawdę najeść), może nie było za dużego wyboru (choć był szwedzki stół), ale to, co było przygotowane, było przepyszne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 Czerwiec 2018

    10
    Zawsze chętnie tu wrócę
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    brak kawy i herbaty w pokoju. Nie dopytywałem się w recepcji ale przy takim standardzie to chyba nie jest luksusem ?

    To moja kolejna wizyta w tym hotelu , dlatego nie było zaskoczenia . Personel pomocny . Nie było problemu z wcześniejszym zameldowaniem . Dodatkowo otrzymałem pokój o wyższym standardzie niż w rezerwacji .Polecam gorąco to miejsce.Mnóstwo restauracji i barów wokół .Chmielna , Nowy Świat , Centrum w zasięgu krótkiego i spokojnego spaceru.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 1 Czerwiec 2018

    7,9
    Podobał mi się cały apartament - duży, z wszelkimi wygodami,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Premium
    • 1 nocleg

    Brak informacji o innym adresie bramy wjazdowej. Pan na recepcji był jakiś zmęczony, nie wskazał drogi do windy i co gorsza nie poinformował o sposobie użytkowania tejże. Nie wszyscy muszą wiedzieć że trzeba wykorzystać kartę żeby uruchomić widnę panie recepcjonisto.

    Podobał mi się cały apartament - duży, z wszelkimi wygodami, klima wydajna, wifi takoż. Kuchnia wyposażona jak należy. Łazienka przyprawiła o zawrót głowy - piękna wanna z hydromasażem itp, masa kosmetyków wszelkiego rodzaju.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 19 Maj 2018

    10
    Gorąco polecam wszystkim odwiedzającym Warszawę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    Piękny i bardzo przestronny hotel w centrum Warszawy na Chmielnej. Oferujący apartamenty z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym za stosunkowo niską cenę. Bardzo czysto i cicho. Obsługa hotelu profesjonalna i bardzo miła. Gorąco polecam wszystkim.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 Maj 2018

    9,6
    Poza jedną uwagą, reszta była naprawdę na poziomie :)
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Chciałem wziąć kąpiel w wannie - korek po zamknięciu był tak nieszczelny, że .... pozostał tylko prysznic.

    Poza jedną uwagą, reszta była naprawdę na poziomie :)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 4 Maj 2018

    10
    parking, możliwość pozostania w apartamencie do godz.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    jeden kanał TV dla dzieci uzupełniłby doskonały obraz apartamentu :)

    parking, możliwość pozostania w apartamencie do godz. 12 w dniu wyjazdu, jakość klimatyzacji (efektywna, cicha), apartament niezwykle wygodny i ładnie urządzony, obsługa bardzo miła i pomocna.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 Maj 2018

    9,6
    Hotel znajduje się w atrakcyjnym miejscu Warszawy a mimo to...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    Hotel znajduje się w atrakcyjnym miejscu Warszawy a mimo to w hotelu jest cisza i można się wyspać w komforcie. Bardzo duża przestrzeń w pokoju, super wyposażony aneks kuchenny. Bardzo miła obsługa i cały pobyt przebiegł idealnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 Kwiecień 2018

    5,4
    Dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Premium
    • 2 noclegi

    Nie podobało mi się to, że wybrałam wg mnie inny apartament niż dostałam. Tłumaczenie personelu - zdjęcia są poglądowe. Rozumiem, że poglądowe, ale też nie może być tak, że wchodzi się do apartamentu i widzi się coś innego. Skończyło się na tym, że po mojej interwencji, pokazano mi 3 inne pokoje(podobne do pierwotnego) i wybrałam "mniejsze zło".

    Lokalizacja. Obiekt w centrum, blisko wszędzie, a jednocześnie cicho i spokojnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 Kwiecień 2018

    10
    tradycyjnie zbyt mało czasu na inne atrakcje....
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Mała niedogodność to dwa materace na łóżku, no i jak dla mnie trochę za miękko.

    Doskonała lokalizacja , cisza jak i wielkość oraz wyposażenie apartamentu.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 7 Kwiecień 2018

    6,3
    Po rozmowie telefonicznej i potwierdzeniu że pracownik z...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Studio
    • 1 nocleg

    Po rozmowie telefonicznej i potwierdzeniu że pracownik z rodziną jest to jest jedna i ta sama osoba w na dwóch rezerwacjach mimo to po zapłaceniu gotówką w hotelu , ja zostałem obciążony za drugą rezerwację , więc nie będę się doszukiwał po kogo stronie jest odpowiedzialność za poniesienie kosztów , jeśli opłata nie zostanie zwrócona , to nasze firmy nie będą w przyszłości korzystać z Państwa usług. z poważaniem . Radosław Sydonowicz.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 29 Marzec 2018

    9,6
    Jestem zadowolona.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo bylo zimno w pokoju. A jak wlaczylam zeby cieplo bylo, to warczala klimatyzacja bardzo cala noc, a i tak cieplej nie bylo. No i troche za glosno przed obiektem, samochody i ludzie krzyconce do siebie pozno wieczorem.

    Wszystko zawsze jest super w Daianie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 Marzec 2018

    9,6
    Obsługa hotelu jest niezwykle uprzejma i uczynna, bardzo...
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    nie zdążyliśmy zjeść śniadania, ale mam nadzieję, że są iście królewskie, koszt śniadania jest na poziomie marki Sheraton, ale dzięki doskonałej lokalizacji, wokół hotelu znajduje się mnóstwo alternatyw na zjedzenie pysznego posiłku...

    Obsługa hotelu jest niezwykle uprzejma i uczynna, bardzo stara się by zachęcić nowych gości do częstego odwiedzania... apartament był bardzo przestronny, czysty i przytulny, w przypadku pobytu na jedną dobę przejazdem przez Warszawę trudno znaleźć więcej walorów, ale zdecydowanie wrócimy jeszcze do tego miejsca.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 4 Marzec 2018

    8,8
    warto
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Nieprzespana noc po włączeniu sie alarmu przecipozarowego i nocnej ewakuacji, w konsekwencji nieudany występ na konkursie i trauma u córki.

    Przyjemny, przestronny i czysty pokoj

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 26 Luty 2018

    10
    Profesjonalna obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament Exceptional
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Profesjonalna obsługa. Super pracownicy... zawsze uśmiechnięci i bardzo pomocni. Panowie w Recepcji potrafili udzielić mi odpowiedzi na każde pytanie często rozwiązując mój problem.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 Luty 2018

    10
    Fantastyczny hotel na pobyt w sercu Warszawy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Premium
    • 1 nocleg

    Znakomity, kameralny hotel w samym centrum Warszawy, doskonały zarówno na pobyt biznesowy jak i wypoczynek. Duże przestronne pokoje, właściwie apartamenty. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 Luty 2018

    7,5
    Dużo przestrzeni
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak nawet jednej buteleczki wody w cenie pokoju, śniadanie (suchy prowiant) na wynos zdecydowanie nie polecam, oczekiwałem jakichś kanapek, owoców a dostałem musli dwa rodzaje jogurt pitny + reszta do zrobienia sobie samemu, a jak to zrobić nie mając sztućców czy jakiejkolwiek miseczki - reszta Ok

    Dużo przestrzeni

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 9 Luty 2018

    9,2
    Elegancki wystrój, pełna wygoda, ręczniki zgodnie z prośba...
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kuchnia niedopasowana do potrzeb- był czajnik, nie było kubków. Był nóż, lodówka i zlew, lecz zabrakło talerzy

    Elegancki wystrój, pełna wygoda, ręczniki zgodnie z prośba złożone w serduszka

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 31 Styczeń 2018

    10
    Jak zwykle wspaniały wypoczynek:)
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Studio
    • 1 nocleg

    Jak zwykle za gorąco na korytarzach - duszno. Kiedyś mieliście w foyer, przy wejściu do hotelu przepiękną, olbrzymią rzeźbę. Nadawała ton, charakter. Teraz jest tak pusto. Brakuje czegoś na dzień dobry.

    Wszystko mi się podoba. To jest wyjątkowe miejsce. Odpoczynek w komfortowych warunkach, z miłą obsługą, pysznym jedzeniem. Sam hotel (w sercu miasta) schowany wewnątrz kamienicy stwarza swoistą enklawę. Super pomysł. Genialna winda na parking. Miło, ciepło, czyściutko i przytulnie. Obsługa wspaniała- kulturalna, wielojęzyczna. Pokoje przestronne, wygodne, zapewniające w 100% komfort pobytu. Apartamenty mają wspólny klimat -ja jeszcze nie trafiłam na pokój, którego wystrój by się powtórzył. Mistrzostwo. Towarzystwo wyśmienitej restauracji Mąka i Woda dopełnia na maksa wyjątkowość tego miejsca. 6+

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 4 Styczeń 2018

    10
    Komfortowo urządzony, przestronny pokój w doskonałej lokalizacji
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Premium
    • 3 noclegi

    Bardzo wygodny, przestronny pokój z aneksem kuchennym, wyjątkowo ładnie urządzony, czysta duża łazienka. Hotel położony w doskonałej lokalizacji, blisko atrakcji turystycznych, w centrum miasta, z dobrą komunikacją , jednocześnie hotel jest cichy. Personel bardzo pomocny. Wyjątkowe miejsce.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 19 Grudzień 2017

    10
    Luksusowe, ciche miejsce tuż przy Nowym Swiecie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Otrzymałam apartament, który zdecydowanie przewyższał zamówiony. Był przestronny, bardzo czysty, bardzo wygodny. Doskonała lokalizacja. Polecam z całego serca

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 14 Grudzień 2017

    10
    Świetna oferta za sensowne pieniądze .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili pracownicy recepcji, przestronny, czysty apartament, świetne położenie - blisko do punktów zainteresowania ale cicho i spokojnie. Świetna knajpka w budynku.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 3 Grudzień 2017

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament Exceptional
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nikt zdaje się nie sprawdził stanu technicznego urządzeń (jaccuzi) ale szybka i bezproblemowa zamiana apartamentu na +

    Bardzo miły i pomocny personel, świetna lokalizacja, przestronny apartament. Wrócę tam.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 1 Grudzień 2017

    10
    Blogi spokój w centrum miasta
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament Exceptional
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widoczne ślady użytkowania i upływu czasu w garderobie oraz łazience

    Rozmiar apartamentu, dodatkowe wyciemnienie sypialni i oczywiscie jacuzzi w pokoju - idealne warunki do wyciszenia i wypoczynku ukryte w samym centrum miasta :)

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 29 Listopad 2017

    9,6
    Pobyt był udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Menu restauracji

    Łóżko bardzo wygodne, dla córeczki było przygotowane łóżeczko turystyczne. Łazienka w wysokim standardzie. Możliwość realizacji zamówień z restauracji w pokoju. Obsługa przemiła.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 Listopad 2017

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Z racji tego ze bylismy pierwszy raz dostalismy apartament klase wyzej od rezerwowanego. Baaaardzo duzy, w łazience jacuzzi, dwa telewizory. Dodatkowym atutem jest restauracja maka i woda, ktora znajduje sie na parterze kamienicy i oferuje pyszne dania.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 Listopad 2017

    9,2
    miejsce idealne, komfort zapewniony, obsluga uprzejma i...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    po co pisac ze jest internet jesli wifi praktycznie ma predkosc zerową ; jak na te klase i cene sygnal telewizyjny tez moglby byc normalny a nie pixelowac ze tv nie dalo sie ogladac;. Reszta bez zastrzezen,

    miejsce idealne, komfort zapewniony, obsluga uprzejma i pomocna

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2017

    7,1
    b.dobra lokalizacja, duże mieszkanie, ale sypialnia...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Premium
    • 3 noclegi

    styl mieszkania kwestią gustu (raczej tandetne lata 90e), ale brzydko pachnące kanapy były nieprzyjemne (pokój 307, zostawiliśmy o tym informację); kuchnia bez zmywarki, co trochę nie pasuje do XXI wieku; Pan na recepcji na pytanie o spa/basen nie poinformował, że można korzystać z siostrzanej Reginy***** za darmo (szkoda, kąpielówek itd nie mieliśmy), wyczytaliśmy dopiero w pokoju; cena zbyt wygórowana jak na standard; miły pobyt ale nie wrócimy ponownie;

    b.dobra lokalizacja, duże mieszkanie, ale sypialnia oddzielona tylko kotarą, co przy małych dzieciach śpiących wcześnie było niekomfortowe... dobra restauracja Mąka i Woda serwująca smaczne i warte 50zł śniadania (chociaż Vincent obok jest znakomity); czysto.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 3 Październik 2017

    8,3
    świetna lokalizacja i format ale są tez znaczne braki jakościowe
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    jedno poważne zastrzeżenie - materac był wyleżały, wygnieciony, już nierówny i miejscami zapadający się. to już nie przystoi w tego typu obiekcie. poza tym nawet abstrahując od lekko starzejącego się wystroju to pękające brzydkie fugi i silikony w łazience tez nie powinny mieć miejsca. mimo to jednak było bardzo czysto, ale wymagane jest odświeżenie jakościowe.

    świetna lokalizacja w centrum Warszawy, z której blisko jest w zasadzie wszędzie. bardzo miły personel, a studio okazało się duże i przestronne. spokojnie wystarczy nawet na dłuższy pobyt dla 2 osób lub rodziny z małymi dziećmi.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2017

    10
    Cały pobyt uważam za bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 3 noclegi

    Dodać do wyposażenia szklanki lub kufle do piwa, więcej wieszaków na ubrania.

    Bardzo ładny apartament nr 402, z dużym tarasem. Bardzo wygodne łóżko. Codziennie świeża dostawa kawy. Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników. Ładny wystrój całego obiektu. Jedyny minus to zbyt wysokie ceny w restauracji "Mąka i woda"- stosunek jakości i ilości do ceny.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 17 Sierpień 2019

    9,6
    Świetny, duży apartament, miła i życzliwa obsługa ;
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny, duży apartament, miła i życzliwa obsługa ;) Świetny widok z okien ;) Polecam

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 5 Sierpień 2019

    7,5
    Kolejny udany wyjazd do Warszawy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament Exceptional
    • 2 noclegi

    Przy zameldowaniu, recepcjonistka mogłaby chociaż spróbować się uśmiechnąć

    Lokalizacja fantastyczna, naprawdę bardzo czysto

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 4 Sierpień 2019

    8,8
    Lokalizacja i funkcjonalność
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja i funkcjonalność

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 31 Lipiec 2019

    9,6
    nie dotyczy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament Exceptional
    • 2 noclegi

    nie dotyczy

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 26 Lipiec 2019

    8,8
    Lokalizacja dobra
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Studio typu Premium
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2019

    10
    Polecam to miejsce dla rodzin.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Suite
    • 1 nocleg

    Bardzo dobra lokalizacja.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 21 Lipiec 2019

    9,6
    Bardzo miła obsługa.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mi się podobało

    Bardzo miła obsługa. Pokój naprawdę czysty. Wszystko zgodne z opisem

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 21 Lipiec 2019

    7,5
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 16 Lipiec 2019

    10
    Polecam. Jak będę szukał noclegu w Warszawie zacznę o tego miejsca.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja. Warunki hotelowe.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 14 Lipiec 2019

    9,2
    Czystość i funkcjonalność
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość i funkcjonalność

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 14 Lipiec 2019

    10
    Śniadanie urozmaicone, produkty wysokiej jakości.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Śniadanie urozmaicone, produkty wysokiej jakości. Studio bardzo duże i komfortowe. Z pewnością wrócimy!

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 9 Lipiec 2019

    10
    Świetna lokalizacja, studio przestronne i czyste, bardzo...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja, studio przestronne i czyste, bardzo przyjazny personel

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2019

    8,8
    Cicho, świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łączone materace w dużym łóżku

    Cicho, świetna lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 28 Czerwiec 2019

    7,9
    Pobyt w przyjemnej atmosferze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Premium
    • 2 noclegi

    Brak ładnego widoku z okna, brak w łazience wentylacji.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 17 Czerwiec 2019

    9,6
    Lokalizacja
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 16 Czerwiec 2019

    8,8
    Wielkość o funkcjonalność apartamentu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wielkość o funkcjonalność apartamentu. Dobre restauracje w obiekcie.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 6 Czerwiec 2019

    10
    Rewelacyjny apartament oraz lokalizacja. Polecam w 100%
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Premium
    • 1 nocleg

    Smaczne śniadania, duży wybór potraw. Hotel w samym centrum, jednocześnie w miejscu zapewniającym ciszę i spokój.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 4 Czerwiec 2019

    10
    Doskonałe miejsce, polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 2 noclegi

    Doskonałe miejsce, polecam.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 20 Maj 2019

    9,6
    Udany wyjazd na rocznicę.
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Wszystko było zadowalające.

    Dobra lokalizacja oraz świetne śniadanie. Świeże oraz dobrej jakości owoce. Wanna jest dużą zaletą.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 16 Maj 2019

    9,6
    Wyjazd weekendowy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 2 noclegi

    Czas na zmianę materacy.

    Idealnie położony hotel. Super restauracja na dole. Parking bez problemu.

    Pobyt: Maj 2019

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Mamaison Residence Diana zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: