Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. warmińsko-mazurskie – opinie o hotelach
  4. Mikołajki – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Mikołajki Resort Hotel & Spa Jora Wielka

Mikołajki Resort Hotel & Spa Jora Wielka – opinie 3-gwiazdkowy

Jora Wielka 54c, 11-730 Mikołajki, Polska

Nr 6 z 21 hoteli w mieście Mikołajki

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 560 opinii o hotelu

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,9

  • Komfort

    8,7

  • Lokalizacja

    8,1

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,6

  • Bezpłatne WiFi

    7,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 25 marca 2019

    10
    Hotel położony na dużym terenie, dookoła panuje cisza i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    W pokoju nie działała nocna lampka, strefa basenowa nie za duża, podejrzewam że w sezonie może być problem z pomieszczeniem gości hotelowych w 8 os jacuzzi. Poza tym naprawdę polecam.

    Hotel położony na dużym terenie, dookoła panuje cisza i spokój, miejsce na ognisko oraz prywatna plaża. Pokoje czyste, śniadania w porządku. Polecam i chętnie wrócę :)

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 25 marca 2019

    8,8
    Hotel przepięknie położony, pokoje czyste,duże, bardzo ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel z basenem i SPA a trzeba było dodatkowo płacić za szlafroki. Hotel polecam tylko rodzinom z dziećmi, szczególnie małymi. Nie da się spokojnie posiedzieć w jacuzzi z dziećmi w pieluchach, woda w basenie chłodna.

    Hotel przepięknie położony, pokoje czyste,duże, bardzo wygodne łóżka. Pokój z tarasem więc miło posiedzieć przy pięknej pogodzie. Teren piękny, liczne place zabaw dla dzieci. Jedzenie smaczne, śniadania z dużym wyborem. Do tego jeziorko i drewniany pomost.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 24 marca 2019

    10
    Profesjonalna obsługa spelniajaca wszystkie prośby, dwie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne do czego można sie przyczepić to słaba temperatura w jacuzi i przyciski do jego włączania

    Profesjonalna obsługa spelniajaca wszystkie prośby, dwie sale zabaw dla dzieci - extra. Czyste pokoje, wspaniałe otoczenie.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 10 marca 2019

    10
    Wysoki stosunek jakości do ceny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju zabaw dla dzieci przydałoby się trochę zabawek (samochody , lalki, jakaś kuchnia ? Dostępne jedynie klocki i piłki )

    Wysoki stosunek jakości do ceny. Byliśmy zaskoczeni, że wszystko wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. Perfekcyjnie czysto- zarówno w pokojach, jak i w części wspólnej czy na basenie. Przepyszne śniadania , duża przestrzeń, swoboda, miejsce idealne dla rodzin z dziećmi.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 4 marca 2019

    10
    Były to świetny wypoczynek ❤
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania smaczne w formie bufetu za to duzy plus 😊 obiad podany super i tez smakowity😄 W pokojach czysto, bardzo wygodne łóżka i przstronna łazienka.Plac zabaw dla dzieci bezpieczny synek zadowolony❤. Byliśmy pierwszy raz jesteśmy mile zaskoczeni i na pewno jeszcze tam pojedziemy .

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 3 marca 2019

    10
    Super odpoczynek - POLECAM
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Nie mam uwag.

    Cicha i spokojna okolica, super śniadania, dostęp do basenu i saun, świtene zabiegi SPA !!!!!! Bardzo miła obsługa, jeszcze tam wrócimy- naprawdę POLECAM !!!!!!

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 26 lutego 2019

    7,9
    Jednodniowy pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rozmiar basenu w odniesieniu do całego obiektu pozostawia wiele do życzeni.

    Dwie sale zabaw dla dzieci, syn w wieku 2,5 roku był w swoim żywiole. Sauny w części basenowej. śniadania jak na 3 gwiazdki spełniły oczekiwania

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 25 lutego 2019

    7,1
    Spodziewałam się więcej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spodziewałam się wyższego standardu i szczerze mówiąc hotel trochę mnie rozczarował. Pokoje nieduże, standard średni. Mnóstwo ludzi. Momentami czułam się jak w pensjonacie na koloniach a nie jak w hotelu. Obsługa średnia. Starają się, ale podejście do klienta odbiega od dobrych hoteli. Jedzenie takie sobie, raczej stołówkowe. Ciągle czegoś brakowało, a obsługa nie nadążała uzupełniać. W karcie tylko kilka drinków, najbardziej znanych w lokalach. Nic nowego, fajnego z czym kojarzyło by się to miejsce. Na basenie Pan mi powiedział że ma kluczyk tylko do szafki w szatni męskiej, jakoś sobie musimy z mężem przekazać ubrania. Ogólnie mnie nie zachwycił. Ładny obiekt ale musi jeszcze mocno popracować nad jakością świadczonych usług jeśli chce mieć klientów. Nie wiem z czego to wynikało, ale w hotelu było dużo rodzin pochodzenia Ukraińskiego. Ich dzieci rozrabiały a mój dwuletni syn się ich niestety bał.

    Miejsce przystosowane dla dzieci. Dwie sale zabaw, krzesełka do karmienia, talerze i sztućce dla dzieci, brodzik oprócz normalnego basenu. W hotelu czysto. Przyjemna strefa wypoczynku z fotelami. W sobotę był koncert fortepianowy na żywo.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    8,3
    Bardzo przyjemny obiekt z fantastycznym personelem i miłym SPA.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Jedyne co mi nie odpowiadało to wszechobecne dzieci, nie pozwalało to na komfortowy wypoczynek we dwoje poza pokojem, zabrakło przestrzeni tylko dla dorosłych. Pary podróżujące bez dzieci mogą odczuwać dyskomfort.

    Śniadanie było świetne, nie mam nic do zarzucenia. Bardzo czysto i przyjemnie. Fantastyczny personel i dostępność SPA. Cisza otaczająca obiekt fantastyczna, urocze miejsce.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    10
    Idealne miejsce do wypoczynku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak szlafroków na basen, nie wymagam, ale miło by było gdyby się jednak tam znalazły, sporo hoteli o takim standardzie je posiada i daje każdemu.

    Śniadanie bardzo smaczne, pokoje czyste, komfortowe. Basen przyjemny i do wyboru 3 sauny, więc jest gdzie się zrelaksować. Dodatkowo graliśmy w bilard za minimalną opłatą. Jest też "pokój zabaw" dla najmłodszych, więc dzieci się nie nudziły. Okolica idealna by wypoczać, cisza, spokój.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    9,6
    Cudowne miejsce i bardzo dobry hotel szczególnie za taką cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 2 noclegi

    Basen czynny do 21 a sauna wyłączona była raz o 20:30. Było sporo śniegu i dużo dzieci - hotel mógłby zorganizować kulig, chętnie byśmy skorzystali.

    Piękne położenie, bardzo miły personel, smaczne i urozmaicone śniadania. Hotel przyjazny dzieciom.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    7,1
    Tak sobie....
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety, mimo kierowania się wcześniejszymi, dobrymi ocenami, nie obyło się bez wpadek które przecież można byłoby latwo wyeliminować. .. A mianowicie, nieco skromny i szwankujący już sprzęt w sali ćwiczeń, jaccuzi z uszkodzonym panelem sterowania, jeden (niestety platny) i wyslużony już stół bilardowy z uszkodzonymi kijami. Zestawy gier dla dzieci i doroslych mocno zdekompletowane... Niby drobne rzeczy, ale w innych ośrodkach nie spotkalem się z takim dyskomfortem, a przecież tak niewiele trzeba. Aha, natomiast szokujący jest fakt że trzeba dopłacić 20 zl za zatrzaśnięcie się drzwi podczas opuszczania pokoju i wynoszenia bagaży już o godzinie 11.01. To jest maly szok ! Generalnie: byliśmy, skorzystaliśmy, ale kolejny raz to już raczej nie...

    Ładne położenie obiektu i sporo atrakcji wodnych szczególnie w sezonie letnim. Urozmaicone śniadania, dobra obsluga.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    7,1
    nice but not perfect
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    dodatkowe oplaty za pieska, cena nie jest wiadoma? na stronie opis... ze jest mozliwa oplata ale nie wiadomo ile.... dowiemy sie dopiero na miejscu.. ;) niestety syf w jacuzze dostalem uczulenia....

    lokalizacja swietna, jedzonko pyszne, mila atmosfera...

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    9,2
    Miła obsługa na basenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Na śniadaniu brakowało mi kawałka czegoś słodkiego do kawy - jakieś ciastko najlepiej ;-)

    Miła obsługa na basenie. Nie było problemów z przedłużeniem doby do 14.00 :-) Czyste pokoje, wygodne materace, ładna okolica. Smaczne śniadanie, choć...

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 30 listopada 2018

    7,5
    Wysokie stężenie chloru w jacuzzi powodujące szczypanie oczu...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wysokie stężenie chloru w jacuzzi powodujące szczypanie oczu i mdłości u dzieci. Obsługa twierdzi że wszystko jest zgodne z normami. Poza tym OK. ziby

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    8,3
    Krudko trwały odpoczynek po trzy tygodniowym wysiłku
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Małym mankamentem jest szutrowa droga dojazdowa

    Podobała mi się obsługa, śniadanie było wyśmienite co bardzo ważne pracownicy nie zaglądali w posiłek, w toaletach było czysto i były środki czystości. Obsługa hotelowa nie robiła problemu w kwestii podania kawy przed otwarciem baru.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    9,6
    Najlepsze miejsce w Mikołajkach!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Intensywny zapach chloru na basenie.

    Smaczne i urozmaicone śniadania i obiady. Każdy mógł wybrać to na co miał ochotę. Bardzo dobra kawa. Miła i pomocna obsługa ktora cały czas pilnował porządku i czystości. Przepyszne drinki. Miejsce dla rodzin z dziećmi rewelacja, duża przestrzeń, kilka placów zabaw. Dzieci nie mogą się nudzić, a i dla rodziców znajdzie się chwilą na relaksujący masaż.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    8,8
    Hotel do którego chętnie wrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bufet kolacyjny nie zachwycił. Dania chłodne zamiast gorące. Cena nie jest warta tego co oferuje hotel. 49 zł za osobę jest zbyt wygórowaną ceną. Recepcja dokonując rezerwacji powinna uwzględnić to, że osoby przebywające bez dzieci nie życzą sobie sąsiedztwa rodzin z dziećmi za ścianą a tym bardziej dzieci biegających i wrzeszczących na korytarzu. Hotel jest na tyle duży, że można gości rozlokować w różnych skrzydłach. Restauracja czynna w godzinach 13-16 oraz 20-22. Takiej informacji brakowało przy rezerwacji.

    Czystość i wyposażenie pokoi. Rewelacyjne SPA. Sauny sucha, parowa i aromatyczna. Basen (trochę mały ale można skorzystać) i jacuzzi. Sala fitness. Lokalizacja oddalona od miasta. Zielony teren wokół. Hotel dla rodzin z dziećmi ale pary również znajdą coś dla siebie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    10
    Hotel idealny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było czegos co mi się nie podobało :)

    Hotel rewelacja! Idealny dla rodzin z dziećmi. Wyżywienie, czystość, obsługa na duzy plus. Zdecydowanie polecam :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,2
    Jedno z tych miejsc, do których chce się wracać :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Obiekt na uboczu, ale posiadający wszystko czego potrzeba do wypoczynku aktywnego i do leniuchowania :) Strefa wspólna barowo-wypoczynkowa wprost zachęca do spędzenia tam czasu. Miły i pomocny personel. Z pokojów na parterze można wyjść prosto na zewnątrz. A do tego Śniadanie Mistrzów! Pyszne i przebogate!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    6,3
    Piękna okolica.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Wszechobecne dzieci: bieganie i krzyki. Taki hałas podczas śniadania, że po 2 minutach ma się ochotę wyjść. Zero spokoju, ciężko wypocząć w takim miejscu. Zero kultury na basenie, tatusiowe z dziećmi skaczą, chlapią i zajmują cały basen i jaccuzi, nie zwracając uwagi na innych ludzi. Basen otwarty tylko od 9 do 21. Gdyby był do późniejszych godzin, dorośli ludzie mieliby możliwość popływania bez wrzeszczących dzieciaków. Masażyści wykorzystywani do cna, od rana do wieczora pracują z 5 minutowymi przerwami, a więc na posprzątanie gabinetu. Popołudniu wykonują więc masaże byle jak. Zamówienia z karty można składać dopiero od 20 do 22, jeśli ktoś nie chce korzystać z bufetu.

    Piękna okolica. Duży parking.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    7,9
    Piękny obiekt ,czysto, bardzo dobre posiłki .
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa mało zachęcająca, wręcz jakby im klient przeszkadzał, tylko recepcja miła choć nie dają pełnych informacji przy zameldowaniu. Przez trzy dni i nie skorzystałam z basenu ani z masaży. Na basen brak szlafroków należy przyjść w ciuchach i się przebrać więc nie nazywamy tego "SPA" . Na masaże brak miejsc co było nieprawdą , ewidentnie pani na basenie nie zachęca do wydania u nich pieniędzy.

    Piękny obiekt ,czysto, bardzo dobre posiłki .

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 17 listopada 2018

    7,9
    Wszystko jest ale jakość słaba
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minus taki że wszystkie te powyższe elementy hotelu są niskiej jakości. Basen: Woda w brodziku zimna, basen wyłożony jakimś „gumolitem”, ratownik nie reaguje na skaczące do wody osoby. Pokoje: odpadający tynk, komary wbite w firanki, korytarz też wymaga poprawy.j Jedzenie: dobre, ale obsługa nie ogarnia, pomidor rozpaćkany na podłodze leżał przez cały czas obiadu w miejscu widocznym bo obok ekspresów do kawy, a obsługa przechodziła obok. Przy tej cenie można powiedzieć że można przymknąć oko, ale wiem, że w sezonie to cena jest 2x wyższa i już ta cena nie jest adekwatna do jakości.

    Plus taki że jest basen, sala zabaw, spore pokoje, dobre jedzenie, miła obsługa w recepcji. Duży plus za świetny koncert fortepianowy. Cena: Zakładając że zapłaciliśmy 180 zł za dobę dla 2 osób dorosłych.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,2
    Bardzo polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Nie podobało mi się to, że nie mogliśmy zamówić kolacji, jedyna dostępna opcja to obiadokolacje w formie szwedzkiego stołu, wybór był duży, ale jeśli któś pojawia się w hotelu ok 18 i ma ochotę na lekką kolacje to i tak musi zapłacic za opcję szwedzkiego stołu.

    Bardzo podobał mi się obiekt, jego estetyka i wygląd. pokoje są przestronne i ładnie urządzone. w całym obiekcie jest bardzo czysto . Obiekt skierowany jest dla rodzin z dziecmi i to było zauważalne, bardzo fajne atrakcje oferuje małym gosciom. Jest super basen, pokoj zabaw i inne udogodnienia. Jest bardzo zadowolona i chetnie tam wrócę

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    9,2
    Idealne miejsce na weekendowy relaks za miastem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    - Przyjemny, ale niestety zdecydowanie za mały jak na tak duży obiekt basen. 4 osoby w basenie to już tłok

    - Przepiękna okolica - dookoła lasy, jeziora, cisza i spokój - Smaczne i bogate śniadania - Przemiła obsługa - Bogata oferta dodatkowych atrakcji, m.in. dla dzieci

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    9,6
    miejsce godne polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    bardzo przyjemne miejsce tak dla par jak i dla rodzin z dziećmi .czyste pokoje. strefa spa wystarczająca. sauny bardzo czyste. - śniadania i obiady w formie bufetu urozmaicone i smaczne. obsługa miła i pomocna .

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    9,2
    Hotel, pokoje przestronne, czyste, plac zabaw dla dzieci w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Swietny hotel, pyszne jedzenie, super miejsce dla rodzin z dziećmi. Dostępny plac zabaw dla dzieci z kulkami oraz basen z brodzikiem. Pokoje czyste, zadbane oraz przestronne.

    Hotel, pokoje przestronne, czyste, plac zabaw dla dzieci w środku oraz na zewnątrz hotelu. Basen z brodzikiem dla dzieci. Smaczne, urozmaicone jedzenie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    8,3
    OK :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W zasadzie bez incydentów, jedynie małe problemy w pokoju z otwarciem/zamykaniem drzwi na taras.

    5 dniowy pobyt udany, z dala od zgiełku, na miejscu wszystko co niezbędne: smaczne śniadanie, spa, teren całego kompleksu dobrze zorganizowany, kort, siatkowka, koszykówka, nożna, jezioro - oddzielone kąpielisko, wędkarstwo możliwe. Polecam dla osób lubiących "intensywny odpoczynek". Osobiście najwięcej czasu spędziłem na rowerze - możliwość przechowania.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    6,3
    Śniadania dość bogate lecz ilość osób w weekend...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen, strefa mokra bardzo mała. Maciupki basenik, ciężko było się zrelaksować bo tłok robił się już przy kilku osobach

    Śniadania dość bogate lecz ilość osób w weekend przytłaczająca

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    8,3
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Recepcjonistka podczas check-in nie tryskała energia ani uśmiechem, oraz nie przekazała przydatnych oraz podstawowych informacji typu gdzie jest serwowane śniadanie, w jakich godzinach, godziny otwarcia strefy spa itd. Mieliśmy wrażenie , ze ta Pani jest tam "za karę " i ze po co tu przyjechaliśmy. Podczas śniadań obsługa nie nadążała ze sprzątaniem i wymiana nakryć na czyste, było tam trochę jak w jakimś chlewiku - za to ogromny minus.

    Dość bogaty wybór jeżeli chodzi o ofertę śniadań. Miłe, klimatyczne centrum SPA, cudowna i malownicza okolica, która sprzyja wypoczynkowi. Piękne tereny zielone. Polecam na relaks!:)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 października 2018

    10
    Wszystko ok! Polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super hotel - personel, śniadania, Spa, pokój zabaw dla dzieci i przede wszystkim lokalizacja 😊 gra gitarka, gra muzyczka i cały hotel tańczy 😁 pozdrowienia z Gdańska 😀

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    7,5
    Menu a la carte w restauracji powinno byc dostepne przez...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Menu a la carte w restauracji powinno byc dostepne przez caly czas, a nie od godziny 21. Mialem do wyboru albo miec glodne dziecko do 21 albo zjesc watpliwej jakosci bufet za 49(!) zl za osobe, takze dziecko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    8,8
    Relaks dla mniej wymagających
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przy takim obłożeniu hotelu mało pracowników i miejsca w SPA - w sobotę raczej nie ma szans, aby się dostać. Miejscami trochę zaniedbany hotel. Porysowane ściany na całą długość korytarza, w pokoju ściana zalana (zdaje się) szampanem, narzuta na łóżka przy ziemi przypalona.

    Idealne miejsce, aby się zrelaksować - cisza i spokój. Dobre śniadania. Możliwość dokupienia obiadokolacji w rozsądnej cenie 49 zł. Przy korzystaniu ze SPA w dniu wymeldowania nie ma problemu z przedłużeniem doby hotelowej do 14.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    7,5
    Super Hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Raczej nic takiego nie bylo.mogly bys czysciej w pokoju .komary na suficie.jest to hotel 3* mysle ze powinno tego nie byc.sama pracuje w hotelu 4* unas bylo by to nie dopuszczalne.

    Hotel duzy przestronny.Miejsce dla dzieci ,basen,.Sniadania swietne.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    10
    Polecamy z małym dzieckiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel pięknie położony, fajnie dostosowany do rodzin z małymi dziećmi. Pobyt z dwulatkiem był rewelacyjny, sala zabaw to marzenie. Bardzo smaczne posiłki, miła obsługa, wygodne łóżka i działające wifi :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    8,8
    Bardzo fajny hotel dla rodzin, mniej idealny dla par.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jajka na śniadanie były średnie. Brak szlafroków. Kort tenisowy był nierówny i uważam że stać temu hotelowi na porządny kort. I bardzo proszę personel hotelu: uśmiechajcie się! Czasem się czułem że tam jestem przeszkodą a nie mile widziabym gościem.

    Lokalizacja; nie zbyt daleko od Mikołajek ale wystarczająco daleko żeby był spokój i relaks. Pokój był ładny i wszystko co jest potrzebne tam było; safe, czajnik, filiżanki, fotele na taras. Bufet śniadaniowy był dużym plusem. Do basenu i sauny chętnie chodziliśmy wieczorami gdzie można było odpocząć i się zrelaksować.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    8,8
    Miły wypoczynek w przyjemnym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 7 noclegów

    Żałuję, że nie można wykupić posiłku w ciągu dnia (lunchu) na zasadzie szwedzkiego stołu (tak jak w przypadku śniadania i obiadokolacji), a jedynie dania z karty. Baseny bardzo fajne i ładnie zaanranżowane ale woda w brodziku dla dzieci mogłaby być trochę cieplejsza. Szkoda też, że nie ma alejki z kostki wokół całego obiektu, uatracyjniłoby to spacery, szczególnie z dzieckiem w wózku.

    Dobra lokalizacja, atmosfera, bardzo miła obsługa, super plaża i plac zabaw, możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego i sportowego.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    10
    Śniadania były niezwykle smaczne , duży wybór każdy znajdzie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadania były niezwykle smaczne , duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie. Fantastyczny basen z saunami . Obiekt dla wszystkich zwłaszcza dla rodzin z dziećmi .

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    9,0
    Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Z miłą chęcią powtórzymy nasz urlop.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    Minusem jest tylko dojazd do hotelu.

    Posiłki były bardzo smaczne. Każdy mógł wybrać coś dla siebie. Otoczenie hotelu bardzo ładne. Widać, że jest zadbane. Plaża czysta, można korzystać z rowerków wodnych, czy kajaków, a także z innych sportów. Siłownia na dworze i w hotelu to samo dotyczy placu zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2018

    8,3
    Sauny ok,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadania - zimne jajka zarówno sadzone jak i jajecznica. Brak szlafroków w pokojach - do spa idzie sie w tym co się ma. Lokalizacja - oczywiście cicho ale to nie są Mikołajki, nazwa wprowadza w błąd. Droga dojazdowa - ok 1km piaszczystej, nierównej drogi.

    Sauny ok, Cisza ok, Atrakcje dla dzieci ok.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    7,1
    Weekendowy wypad
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Dania w podgrzewaczach nie były nawet ciepłe oprócz zup,było to dosyć denerwujące.

    śniadania urozmaicone smaczne lecz potrawy,które powinny być przynajmniej ciepłe były zimne.Łóżka bardzo wygodne

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    8,8
    Na pewno wrócimy ❤️
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak żelazka w pokoju. Brak szlafroków, przez co ze strefy basenu do pokoju trzeba było iść w mokrym ręczniku. Mieliśmy pokój na parterze, gdzie na „tarasie” nie było stolika ani krzeseł, co na pewno jest minusem, gdyż z chęcią posiedzielibyśmy na świeżym powietrzu, tym bardziej, że w pokojach na 1 pietrze stoliki i krzesła były. Na minus godziny otwarcia strefy basenów (9-21), z chęcią posiedzielibyśmy w jacuzzi do późniejszej godziny :)

    Śniadanie smaczne, dla każdego coś dobrego :) Łóżka bardzo wygodne. Czysto i schludnie. Obsługa na plus. Okolica cicha i spokojna, naprawdę można wypocząć.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    6,3
    Odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Chłodne posiłki ,brak informacji o regionie i okolicy.Brak szlafroków i szklanek w pokoju.Personel spa bez entuzjazmu,niezachęcajacy do skorzystania mimo wysokich cen.Masaze Ok ,ale brak „zaopiekowania się „klientem.

    Śniadanie smaczne,wygodne łóżka,bar i restauracja oraz otoczenie hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    5,4
    Smaczne jedzenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji. Było bardzo gorąco i w pokoju temperatura nie do zniesienia. Za tę cenę pobytu brak klimatyzacji to duże rozczarowanie.

    Smaczne jedzenie. Położenie obiektu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    5,8
    Słoneczna pogoda obroniła część marudnrj opinii. Bez tego - sepuku z łuku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 11 noclegów

    Wrzask, ciągły wrzask małych dzieci. Jeśli jesteście parą bez dzieciaków, lub z dzieciakami nastoletnimi pod żadnym pozorem nie spędzajcie tam urlopu. Zwariujecie. Ilość dzieci od 0 do 5-6 lat przerażająca. Ich rodzice nawet tego nie słyszą, są przyzwyczajeni, my już się odzwyczailiśmy i oczekiwaliśmy przysłowiowego spokoju ... no i pudło :)

    Fajny bufet śniadaniowy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    10
    Pobyt ZNAKOMITY !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Obiekt przewyższył nasze oczekiwania pod każdym względem. Cisza, spokój i wszystko co potrzebne do wypoczynku pod ręką. Bardzo smaczne posiłki, wspaniały widok z okna, wystrój hotelu i pokoi. Baseny hotelowe rewelacyjne. Na plus należy jeszcze zaliczyć obsługę hotelową. Polecam spa - masaż wykonany przez młodego chłopaka niestety nie pamiętam imienia Pana - był znakomity. Posiłki bardzo smaczne oraz bogata różnorodność ich. Wspaniały widok z okna, wystrój hotelu i pokoi. Teren ogromny, zadbany z placem zabaw dla najmłodszych, boiskiem do siatkówki . Na plus należy jeszcze zaliczyć obsługę hotelową. Dziękuję Państwu za bardzo miłą obsługę - mój pobyt był bardzo udany. Na pewno tam wrócimy :) :) :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    5,8
    Plaza i cisza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Opieka nad dziecmi slaba jak i jakosc sprzatania. Na 3 dni nie posprzatano ani razu.brak dobreo utrzymania obiektu na zewnatrz i wewnatrz. Sporo uszkodzen i slaby wizerunek z zewnatrz.

    Plaza i cisza.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    7,9
    Śniadania smaczne ale codziennie praktycznie to samo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Mały wybór na obiadokolacji. Lepiej jechać do miasta. Na suficie w pokoju mieliśmy mnóstwo zabitych komarów. Brak klimatyzacji ale dało się wytrzymać. Na basenie przestawiony zegar żeby wszyscy wychodzili wcześniej.... Kiepski dojazd, nie polecam obniżonym autem, można coś urwać.

    Śniadania smaczne ale codziennie praktycznie to samo. Pokoje czyste, cały personel bez zastrzeżeń. W hotelu wszyscy z dziećmi, hotel na odludziu wiec jeśli inne atrakcje oprócz tych które są w hotelu trzeba dojechać samochodem do Mikołajek.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    7,5
    Rewelacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dojazd ostatnie kilka kilometrów.

    Obiekt bardzo ładny i nowoczesny.Wygodne łóżka,miły personel,śniadania i obiadokolacje w formie bufetu bardzo smaczne.W pobliżu plaża.rowery,leżaki i dania z grilla.Jak dla mnie bardzo dobre miejsce na wypoczynek .Polecam.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    7,5
    Pokoje dobrze wyposażone, komfortowe.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji w sali fitness. Mało stolików na dworze - w okresie letnim miło by było zjeść śniadanie na zewnątrz.

    Pokoje dobrze wyposażone, komfortowe. Czysto. Smaczne posiłki. Bliskość jeziora, prywatna plaża, możliwość wynajęcia kajaka, roweru itd.na terenie ośrodka. Dostępność leżaków.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    8,3
    Bardzo smaczne i różnorodne śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    2 km drogi do hotelu z każdej strony jest bardzo złej jakości, o czym niestety hotel nie informuje na swojej stronie. Jest to droga polna z licznymi nierównościami lub dziurami. Trzeba jechać 5 km na godzinę żeby nie uszkodzić samochodu.

    Bardzo smaczne i różnorodne śniadania. Hotel świetny dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo zajęć i atrakcji dla dzieci. Piękna okolica.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    9,2
    Super obiekt w ciekawej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    jedyny mankament to drzwi do sąsiedniego pokoju przez które wszystko słychać

    śniadania bardzo smaczne i urozmaicone . łożka bardzo wygodne , czystość w pokojach i łazience na 5 . Gorąco polecam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 lipca 2018

    8,3
    Idealny na parę dni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania smaczne, ale mało różnorodne. Dziennie to samo. Basen malutki, o 9 rano dało się popływać później już niestety ciężko. Zdecydowanie atrakcje hotelu przygotowane tylko dla dzieci.

    Zostały spełnione nasze życzenia. Mieliśmy pokój z łóżkiem małżeńskim, balkonem i klimatyzacja. Bardzo za to dziękujemy. Hotel w idealnym miejscu jeśli chodzi o lokalizację. Cisza i spokój blisko jeziora. Czysto, obsługa bardzo miła i kompetentna.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    7,9
    Opinia :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dojazd (droga polna z dziurami), intensywny zapach chloru na basenie (ciężko wytrzymać 10min na leżakach)-szczypia oczy.

    Śniadania (duży wybór), obsługa, strefa spa, sauny, duże klimatyzowane pokoje, blisko jezioro z leżakami.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2018

    7,9
    Idealne miejsce na pobyt z rodziną i wyciszenie się od pracy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przy dłuższym pobycie monotonne śniadania. Kelnerzy troszeczkę za szybko zabierali talerze- nie komfortowe podczas posiłku.

    Prywatna plaża i teren - super. Obiekt idealny na pobyt rodzin i znajomych, grupę przyjaciół. Dużo atrakcji - basen i jacuzzi super, sauna na plus - 3 rodzaje, boiska do tenisa, siatkówki, piłki nożnej. Dużo terenu zielonego. Sala zabaw dla dzieci, parasole, blisko przyrody. Pokój ładny, czysto, zadbane. Łazienka czysta. Blisko Mikołajek, Mrągowa, Rynu itd.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    7,5
    Przemiła obsługa, bardzo wygodne łóżka, bardzo smaczne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Generalny poziom czystości pozostawiał trochę do życzenia, wi-fi bardzo słabe i notorycznie gubi sygnał.

    Przemiła obsługa, bardzo wygodne łóżka, bardzo smaczne śniadania, piękna okolica.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    8,3
    Hotel super, jedzenie dobre,pokoje czyste obsługa miła.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja-nad małym.jeziorem?stawem? Z mętna wodą na szczęście większy akwen jakieś 100m od hotelu. Dookoła pustkowie

    Hotel super, jedzenie dobre,pokoje czyste obsługa miła.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    9,6
    Bardzo przyjemne miejsce w Mikołajkach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Ostatni etap drogi dojazdowej do obiektu to zakurzona droga gruntowa, ale nie było tragedii. Brak klimatyzacji w pokojach za tą cenę to pewna wada w upalne dni.

    Bardzo dobre śniadania i lokalizacja też całkiem dobra, cisza i spokój jakiej potrzebowałam, nawet spora ilość dzieci w hotelu nie była odczuwalna ( nie było ich słychać) co też jest dużym plusem. Polecam ten obiekt.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    6,7
    Jesteśmy zadowoleni, jednak z uwagi na brak klimatyzacji w upały raczej nie wrócimy do hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Byliśmy w upały, a w hotelu nie ma klimatyzacji. Nie było czym oddychać. W pokoju był mały wiatrak. Dodatkowo dojazd do hotelu (ok. 3) po piaszczystej drodze.

    Jedzenie bardzo smaczne. Duży wybór. Piękna plaża. Personel bardzo pomocny

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 8 czerwca 2018

    7,1
    Udogodnienia, dostęp do jeziora i boiska do gry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa barmana który nie potrafi zrobić żadnego drinka. Moja cosmopolitain składało się z wódki i soku porzeczkowego. I barman z wielka nie chcecie robił drinki do tego był nie miły ! Proszę popracować na obsługa również przestrzeń restauracyjna podczas śniadania była okropnie brudna !

    Udogodnienia, dostęp do jeziora i boiska do gry

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 30 maja 2018

    7,5
    bardzo miłe miejsce, orzyjazne dla rodzin z dziećmi, polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 2 noclegi

    dopracowac czystość, wykładziny podłogowe wymagają wymiany lub prania

    Bardzo dobra sala zabaw dla dzieci, otoczenie hotelu wyjątkowo zadbane, ogromna przestrzen, strefa basenów bardzo miła ale było przed sezonem wiec liczba gości niewielka, w sezonie pewnie tłok,

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 2 maja 2018

    8,3
    Relax: )
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odpowiednie miejsce na odpoczynek z dziećmi. Plac zabaw, trampolina, kulki, boisko i możliwość korzystania z gier planszowych sprawiają, że obiekt jest bardzo przyjazny dzieciom.Mila i pomocna obsługa. Śniadania bardzo obfite duży wybór dań. Bardzo duży plus za obecność serów białych w tym typu klinek :). Strefa relaksu basen, sauna i masaże, również polecam a w szczególności masaż...mogłyśmy jednocześnie z córką korzystać z tej atrakcji.Mam nadzieję zagościć tu ponownie :)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2018

    9,2
    Pośrodku niczego, ale blisko wszędzie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Drogi dojazdowe do hotelu - brak asfaltu na odcinku drogi przy wjeździe do wioski, radzę jechać ostrożnie.

    Dostęp do basenu i jackuzzi. Bilard za 2zł. Pomocna obsługa. Dobre śniadania. Możliwość wypożyczenie rowerów za dodatkową opłatą.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2018

    7,5
    Mazurskie klimaty
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przydałoby się kilka bocznych pomostów dla wędkarzy, jest jeden ale od razu przy plaży

    Lepiej niż w Gołębiewskim, kameralniej i mniej ludzi, bardzo dobre śniadania, obiady, miła obsługa, dużo atrakcji dla dzieci, wokół lasy do spacerów, urokliwe jeziorko.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    5,0
    Raczej dla mało wymagających
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szlafroki tylko dla gości którzy korzystają ze Spa, inni musieli przebierać się w szatni basenowej i nieść mokre gatki do pokoju.

    W samym hotelu. ..chyba nic. pogoda dopisała i to poprawiło mój nastrój.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2018

    8,8
    Polecam rodzinom z dziećmi oraz osobom chcącym wypocząć z dala od zgiełku dużego miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 1 nocleg

    Brak klimatyzacji w pokojach. Minusem jest również dojazd do hotelu - około 1,5 km jedzie się po drodze szutrowej. Ponadto obsługa hotelu powinna bardziej zadbać o stan balkonów w pokojach tj drewniane wykończenie pokryło się zielonym nalotem oraz tu i ówdzie widać pajęczyny.

    Hotel bardzo niewiele odbiega standardem od położonego w pobliżu czterogwiazdkowego Hotelu Roberts Port (latem może być uciążliwy brak klimatyzacji w pokojach). Oprócz tego praktycznie wszystko było powyżej oczekiwań tj jedzenie, wyposażenie hotelu oraz baza sportowo rekreacyjna. Wifi hula w całym hotelu aż miło.Reasumując stosunek jakości do ceny według mnie rewelacyjny.POLECAM

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2018

    8,8
    Udany wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słaby wybór potraw śniadaniowych. Woda mineralna oraz herbata w pokoju dostępna tylko pierwszego dnia w pozostałe dni pobytu niestety brak. Brak szklanek do wody.

    Ładny wystrój hotelu.Teren wokół również piękny.Obsługa bardzo pomocna.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    8,3
    Polecam na weekend :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na sniadanich byl straszny tłok przez co trzeba bylo czekac na dostępny stolik.

    Miła obsługa, czysty pokoj, wszystko w jednym miejscu czyli basen, sala zabaw dla dzieci, drink bar itd.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2018

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo duzo udogodnien dla dzieci oraz przystepna cena. Fajne polozenie przy jeziorze z prywatna plaza, placem zabaw na powietrzu i w hotelu oraz dobrym basenem i saunami.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 8 marca 2018

    7,5
    Hotel czysty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klubu nocnego lub innego miejsca gdzie można spędzić czas poza pokojem. Niestety zostaje samo lobby gdzie jest ograniczona ilość miejsc i w ogóle nic poza tym.

    Hotel czysty. Zadbany, i utrzymany w wysokim standardzie. Śniadania w standardowej formie ale bardzo smaczne. Do dyspozycji gości mini siłownia! Obsługa bardzo miła i stajaca w 100% na wysokości zadania!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 6 marca 2018

    8,8
    Mikołajki z zimowej scenerii dały mozliwość podładowania "akumulatorów" - wrócimy!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 2 noclegi

    Brak możliwości wypożyczenia szlafroków. Hotel tłumaczył się tym iż nie ma takiej ilości i wypożycza wyłącznie gościom, którzy korzystają z zabiegów. Brak przeprowadzania "edukacji" gości w zakresie saun. Standardem osoby w saunie w mokrych kostiumach, lub zastanawiające się przy otwartych drzwiach czemu w saunie jest tak gorąco.

    To nasz drugi pobyt w Resorcie w Mikołajkach. Nie napotkaliśmy problemów z wcześniejszym zameldowaniem - pokój był gotowy. Identycznie z wymeldowaniem - późniejsze 2h wymeldowanie oferowane użytkownikom Genius. Śniadania - zdaje się ze lepiej niż za pierwszym razem - nie było braków, obsługa na bieżąco uzupełniała dania. Plus za śniadanie dostępne do 10:00, nie trzeba się zrywać rano, a w końcu byliśmy tam wypocząć. Basen i okolice - ok, czysto. Sauny w pełnej gotowości.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    9,6
    Mikołajki Resort&Spa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój nie był do końca posprzątany po poprzednich użytkownikach

    Atrakcje dodatkowe: Sauny,baseny,koncert fortepianowy, siłownia, stół do ping ponga, sceneria wokół obiektu, i śniadanie które przerosło moje najśmielsze oczekiwania i to wszystko w cenie pobytu😱 🤗❤️

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 lutego 2018

    10
    TO jest miejsce z którego nie chce się wyjeżdzac a wracać chce się zawsze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    CUDOWNE miejsce... nie zdążyliśmy stamtąd wyjechać a już rezerwowaliśmy Majówkę - tym razem na wyjazd z dzieckiem. Niesamowita atmosfera, przepyszne jedzenie, uśmiechnięty personel, czyściutko w pokoju i wszędzie uśmiechnięte i zadowolone twarze pozostałych podróżujących.. Nie chciało się wyjeżdżać. Naprawdę warto, miejsce odpowiednie dla każdego - dla par, rodzin z dziećmi i dla osób starszych. Dodam, że jestem na restrykcyjnej diecie eliminującej wiele produktów a mimo to miałam dużo rzeczy do wyboru, co tylko świadczy o ilości jedzenia i jego różnorodności. POLECAM w 100%

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    7,5
    Smaczne śniadania, wygodne łóżka, czyste pokoje.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Smaczne śniadania, wygodne łóżka, czyste pokoje. Bogata oferta SPA. Hotel blisko Mikołajek znajdujący się w leśnym zaciszu. Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    10
    Ogolnie wszystko bylo super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobalo mi sie to ze musialem juz wracać😁

    Ogolnie wszystko bylo super. Jedzenie smaczne, obsluga miła i bardzo szybko zareagowała na słaba chlodzaca lodowke.

    Pobyt: Luty 2018

Wyświetlono 1 – 75

Goście ocenili również te obiekty: