Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Rezydencja Na Szymoszkowej – opinie

Droga na Szymoszkową 3, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 256 opinii o apartamencie

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,7

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    9,7

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9,4

  • Bezpłatne WiFi

    9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 75

  • Ocena dodana: 19 października 2018

    7,9
    Fajne miejsce ze strefą Spa na wypoczynek w Górach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spa powinno być dostępne przez cały dzień a nie od 17- 21 i to po wcześniejszym poinformowaniu właścicielki, że chce się z niego skorzystać. Cena dość wysoka Kołdry były za duże w stosunku do wielkości łóżka , niewygodny materac

    Ładny pokój, w wyposażeniu czajnik, garnki, patelnie, talerze, kubki, lodówka , sól, pieprz, herbata, kawa, cukier i sztućce, ponadto ręczniki i mydło w łazience, spokojna okolica, ładny widok, parking, do centrum Zakopanego 20 minut pieszo, plus za duża wannę w pokoju i telewizor w sypialni ( turkusowa sosna), Spa to najmocniejszy punkt obiektu ( dwie sauny i jacuzzi) niestesty w jacuzzi czuć było nieprzyjemny zapach pleśni.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    10
    Z czystym sumieniem polecam każdemu kto ceni wygodę, spokój i relaks 😁
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wad

    Super lokalizacja, piękny pokój (turkusowy Jelonek) bardzo komfortowo urządzony przestronny, było w nim wszystko czego było potrzeba, cała rezydencja naprawdę robi wrażenie, a strefa Spa rewelacyjne dopełnia całości, właścicielka bardzo uprzejma i sympatyczna, był to naprawdę trafny wybór, z szystym sumieniem polecam każdemu kto ceni wygodę, spokój, relaks Z pewnością Jeszcze tam wrócimy 😁

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    10
    Warunki świetne (piękny klimatyczny wystrój), czystość...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Warunki świetne (piękny klimatyczny wystrój), czystość pierwsza klasa, miła i pomocna właścicielka, Sauna i SPA rewelacja, duży parking, duży ogród z placem zabaw dla dzieci, lokalizacja bardzo dobra. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    10
    Serdecznie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mi się podobało

    Ogromny ogród z placem zabaw dla dzieci, strefa spa, wnętrze apartamentu, nieskazitelna czystość, bardzo miła i pomocna gospodyni, świetna lokalizacja( bardzo blisko do Krupówek) parking,

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2018

    10
    Ładnie, czysto, klimatycznie, dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Ciężko się do czegokolwiek przyczepić.

    Bardzo ładny wystrój, klimatycznie. Gospodyni bardzo miła i pozytywna. Duży parking ogrodzony, czystość na bardzo wysokim poziomie. Można było zostawić auto na parkingu rezydencji po wymeldowaniu.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2017

    10
    Wspaniale!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Łóżko mogłoby być trochę większe lub wystarczyłaby na taką szerokość tylko jedna pościel – przez dwie pościele było nam trochę ciasno. Ale to taki maleńki mankament :)

    Przemiło spędziliśmy czas! Pokoje były doskonale wyposażone, SPA bardzo kameralne i przyjemne, a właścicielka bardzo pomocna i sympatyczna. Wydaje mi się, że podłogi w pokoju były podgrzewane (nie jestem pewna) — generalnie wszystko cudownie. Zdecydowanie będziemy wracać! :)

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2017

    9,6
    Pobyt bardzo udany, jestesmy zadowoleni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Godziny otwarcia SPA. SPA otwarte w godz.17-21 bez mozliwosci korzystania we wczesniejszej lub troche pozniejszej porze. Przy dluzszym pobycie mogloby brakowac pralki, żelazka i deski do prasowania oraz kuchenki mikrofalowej.

    Komfort w apartamencie,czystosc,lokalizacja.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 19 listopada 2017

    8,3
    Czysto, blisko, tylko lozka niewygodne
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    lozka BARDZO niewygodne, double bed na dwie osoby przypominal mi raczej single. Brak pralki, mikrofalowki i piekarnika. Pokoje troche mniejsze niz myslalysmy

    Mozna powiedziec ze jest prawie sterylnie! Czystosc pierwsza klasa! Nie ma sie do czego doczepic. SPA bardzo mile ale laznia parowa zimna i nie korzystalam z tego powodu. Bardzo blisko Krupowek, sklep spozywczy, muzeum stylu Zakopianskiego.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 10 września 2017

    7,9
    Aranżacja całego obiektu robi wrażenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Aranżacja całego obiektu robi wrażenie. Teren wokół również cieszył oko;) Miejsce do grillowania i plac zabaw dla dzieci-bardzo fajnie pomyślane udogodnienia. Pokoje czyste i urządzone ze smakiem.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2017

    9,6
    Super, na pewno tam wrocę :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Że światło w kuchni było zbyt mocne, tzn. Przydałoby się oddzielne na kuchnię, oddzielne nad stołem. I generalnie możliwość łatwiejszej adaptacji światła do potrzeb, więcej źródeł światła. Nie podobalo mi się też automatyczne wyłączanie światła na balkonie o 22:00

    Właściwie wszystko było ok, poza małym drobiazgiem o którym niźej

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 28 lipca 2017

    10
    Wspaniale. Miejsce, do którego warto wrócić.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 4 noclegi

    Minusów nie ma

    1. Czystość - dotyczy każdego zakamarka apartamentu oraz obiektów wspólnych (korytarze, otoczenie budynku, SPA). 2. Lokalizacja - pieszo około 10-15min do Krupówek od strony kolejki na Gubałówkę. 3. Widok z balkonu - prosto na Giewont :) 4. Sauna i jacuzzi - klimatycznie :) 5. Właścicielka rezydencji - uprzejma, pomocna. 6. Dużo zieleni dookoła. 7. Duży parking. 8. W pobliżu świetna Karczma Sopa - pysznie i niedrogo.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 11 lipca 2017

    10
    Rewelacyjne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Rewelacyjne miejsce! Bardzo ładnie urządzone apartamenty z pięknym widokiem na Giewont! Bardzo dobry kontakt. Bezpłatny parking na miejscu. 15 minut spacerem do centrum. Blisko sklepy i całkiem przyzwoita karczma. Polecam! Everything's ok! Very nice and comfortable apartments with beautiful views. Quiet vicinity. To the center a 15-minute walk. I would highly recommend!

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 12 marca 2017

    10
    Miejsce godne polecenia :-))
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Niezwykle sympatyczna właścicielka - Pani Magda :-). Bardzo dobry kontakt z gośćmi, doskonałe i wiarygodne źródło informacji o atrakcjach, miejscach wartych odwiedzenia, W obiekcie ciepło, bardzo wygodne łóżka, ładna łazienka z dużą wanną, funkcjonalna lodówka. Dostęp do jacuzzi. Mocna 10-tka :-)). Dziękujemy! Agata, Maciej i Małgosia

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 8 marca 2017

    10
    Polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny i czysty apartament, dobrze wyposażona kuchnia, sprawne wi-fi. Bardzo miła i pomocna właścicielka. Wrócę tu podczas mojej następnej wizyty w Zakopanem.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    10
    Na narty do Zakopanego
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Można by dodać filiżanki na kawę ale czepiam się bo kubki i cała zastawa kuchenna była ok! piękna i stylowa

    Serdecznie polecam wypoczynek w tej rezydencji.Czysto,miło,pachnąco i cieplutko.Fajne spa(byliśmy mile zaskoczeni)Bardzo mili i sypatyczni gospodarze.Mieliśmy cudowne widoki z jednej strony na Giewont(prosto z łóżka i z wanny i z kuchni)a z drugiej strony na Gubaówkę.Blisko do stacji narciarskiej na Polanie Szymoszkowej i na Krupówki ok.1km.Polecam my wrócimy napewno!

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2017

    10
    Perfekcja i profesjonalizm. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach, przemiła pomocna gospodyni, sauna i jaccuzi rewelacyjne. Widok z pokoju Żółty narciarz wprost na Giewont. Ta Pani wie jak rozpieszczać swoich gości. Pozdrawiamy Marta i Artur z Poznania.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2017

    10
    Wspaniałe miejsce, gorąco polecane!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce, gorąco polecane! Właściciele to przemili i bardzo pomocni ludzie. Wszystko było idealne - pokój sterylnie czysty, łóżko wygodne i cała rezydencja zawsze miło pachniała. Na pewno tam wrócimy!

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 21 grudnia 2016

    9,6
    Klimatycznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Niezwykle miła gospodyni, piękny pokój w góralskim klimacie. Czysto, schludnie, kuchnia wyposażona we wszystko co potrzebne. Jacuzzi i sauna były dodatkowymi atutami domku. Gorąco polecam jeżeli szukacie odpoczynku i relaksu!

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2016

    10
    Super miejsce z klimatem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Miejsce zdecydowanie godne polecenia, wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach, przemiła Pani Włascicielka, można poczuć sie jak w domu:) sauna i Jacuzzi to dodatkowe świetne udogodnienie, szczególnie po całym dniu w górach

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2016

    9,6
    Dobre miejsce na wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    niepotrzebnie były dwie mniejsze kołdry zamiast jednej dużej.

    Bardzo ładny czysty apartament, dobrze wyposażony aneks kuchenny, piękne widoki z okna, wygodne łóżko, do dyspozycji jacuzzi i sauna/łaźnia parowa, duży przestronny parking. W łazience niczego nie brakowało, a wanna była ogromna.

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2016

    10
    Na szymoszkowej - Z czystym sumieniem do polecenia!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Żadnych zastrzeżeń, kapitalne miejsce, klimat i obsługa. Pani Magdalena niesamowicie uprzejma, profesjonalna i pomocna. Miejsce jest niesamowite, standard bardzo wysoki - w wykończenie włożono kawałek serca - nie jest to zwykle, typowe, katalogowe miejsce noclegowe. Polecamy!!!!

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 20 listopada 2016

    10
    Gorąco polecam !!!! Wspaniałe miejsce !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gorąco polecam! Przemiła i pomocna Właścicielka. Pokoje czyste i urzadzone w pięknym stylu. Kazdy detal dograny. To miejsce sprawia, ze człowiek wypoczywa.Na pewno wrócimy!

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    10
    Bardzo przyjemny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo klimatycznie , wyposażony aneks kuchenny. Jacuzzi i saunna.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Jeden z lepszych pobytów. Fantastyvznie spędzony czas.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma takich rzeczy.

    Strefa spa wyjątkowo klimatyczna. Pokoje urządzone w fantastycznym stylu. Bardzo czysto. Obsługa bardzo miła.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    Apartamenty godne polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak minusów :)

    Czystość, funkcjonalność nawet niewielkich apartamentów, dobre wyposażenie, piękny widok na góry, świetne spa :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    8,8
    Lokalizacja jest plusem, trochę na uboczu i w ciszy a jednak...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 7 noclegów

    Lokalizacja jest plusem, trochę na uboczu i w ciszy a jednak blisko centrum. Czysta łazienka, możliwość korzystanie z sauny i jacuzzi wliczona w cenę

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    9,6
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma czego się przyczepić ☺

    Wszystko na 100% zarówno czystość jak i personel. Właścicielka przesympatyczna i pomocną. Dbający o każdy szczegół.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Polecam

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    10
    .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Bardzo dobrze wyposażony pokój.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    Fantastyczna Pani Gospodarz, zawsze wita uśmiechem!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Za szybko kończy się urlop ;(

    Fantastyczna Pani Gospodarz, zawsze wita uśmiechem! Bardoz polecam! :)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 maja 2018

    10
    Urlop po weekendzie majowym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Wszystko czyste i nowiutkie Spa Wyposażenie Lokalizacja Uprzejmość właścicieli. Parking.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 marca 2018

    9,2
    Brak śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak śniadania

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 7 marca 2018

    9,2
    Pobyc był super tylko z jedna wadą..............za krótko. Obiekt godny polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 3 noclegi

    Nie ma takiej opcji aby się można było czepiać

    Długo można było by opisywać , a w skrócie to wszystko w tej Rezydencji jest zrobione ze smakiem :)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    10
    Czysto, uroczo, wygodne lozka a widok z okna sprawia że...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, uroczo, wygodne lozka a widok z okna sprawia że dzień staje się jeszcze piękniejszy:)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 lutego 2018

    9,6
    Wszystko było na 5+
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Łóżko

    Wszystko było na 5+

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    9,2
    REWELACJA
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Super kontakt z rezydentką, Świetne widoki z okna, Po całym dniu wędrówek górskich sauna i Jakuzzi w których można zregenerować siły. POLECAM :)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    9,6
    Cudownie ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne łóżko i wielka wanna ;)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Dobra lokalizacji, czystosc

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    10
    Polecam wszytkim !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto , duże jacuzzi Wszytko w bardzo dobrym stanie

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 7 lutego 2018

    9,6
    Czystość i strefa spa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość i strefa spa

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 6 lutego 2018

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła i bardzo pomocna Właścicielka, wygodny parking, niezwykle czysto i przyjemnie. Położony bardzo blisko Polany Szymoszkowej. Polecam

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    10
    Idealna czystość w całym obiekcie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealna czystość w całym obiekcie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2018

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Uprzejmość gospodyni

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2018

    10
    Wspaniale spędzony czas
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudne miejsce, przesympatyczna, miła i bardzo pomocna właścicielka 😊 polecam gorąco!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2018

    8,8
    Czystość komfort i spokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spa zbyt krótko otwarte 23 cia byłoby idealnie czasem woda niezbyt ciepła

    Czystość komfort i spokój

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 24 grudnia 2017

    10
    Wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2017

    10
    Bardzo polecam ten obiekt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo polecam ten obiekt. Bardzo miła atmosfera, doskonale i klimatyczne miejsce.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 9 listopada 2017

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament był gotowy przed planowanym czasem naszego przyjazdu! Świetna obsługa i czystość na najwyższym poziomie!

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 31 października 2017

    10
    Bardzo udany romantyczny wyjazd.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok z okna.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 31 października 2017

    10
    Apartamet w zakopiańskim klimacie z nutą nowoczesności, ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartamet w zakopiańskim klimacie z nutą nowoczesności, bardzoo czysto. przemiła obsługa .

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 17 września 2017

    10
    Nic dodać, nic ująć ! W 100% polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój, ład i porządek, wyposażenie apartamentu, strefa SPA

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    10
    Uroczo
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto schludnie, bardzo mili właściciele. Wspaniałe SPA

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 2 września 2017

    10
    Piękne miejsce,wystrój apartamentu przewyższył moje oczekiwania, wspaniałe spa , spokój cisza
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takiej rzeczy

    Wszystko

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2017

    10
    Wspaniały czas spędzony w wspaniałym miejscu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi

    Cały pobyt w apartamencie był wspaniały. Bez żadnych minusów :-)

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 26 lipca 2017

    10
    Można jechaćw jjljjkkjnccm
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Świetne miejsce na wypoczynek! Pozytywne opinie nie kłamią :)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 16 czerwca 2017

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 5 noclegów

    Wszystko jak na zdjęciach, bardzo czysto. Wysoki standard.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2017

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 5 noclegów

    Wszystko idealnie

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2017

    10
    Przytulnie, stylowo,czyściutko,bardzo wygodnie,miło.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przytulnie, stylowo,czyściutko,bardzo wygodnie,miło. Spa mega klimatyczne. Doskonałe miejsce na wypady w góry i regenerację po :)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2017

    10
    To moja stała miejscówka z Zakopanym :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Fajny klimat, wygodnie, komfortowo, cicho, obiekt zaprojektowany ze smakiem.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 28 maja 2017

    10
    Znakomitym Hotel wystrój pokoi nadaję klimat gor :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Znakomitym Hotel wystrój pokoi nadaję klimat gor :)

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 21 maja 2017

    10
    Ciepłe powitanie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Ciepłe powitanie! Piękny dom! Деская zabaw! Bardzo вежлевый i uprzejmy personel! Przytulność! Komfort!

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2017

    10
    Świetna lokalizacja, wspaniały klimat obiektu, przemiły...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 6 noclegów

    Świetna lokalizacja, wspaniały klimat obiektu, przemiły Gospodarz, piękny widok z okna. Nie można się do niczego przyczepić.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    10
    Kuchenka mikrofalowa byłaby idealnym dopełnieniem udanego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Kuchenka mikrofalowa byłaby idealnym dopełnieniem udanego wyjazdu spędzonego w Rezydencji na Szymoszkowej.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 13 kwietnia 2017

    10
    Podrozowalam sama i jestem bardzo zadowolona.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podrozowalam sama i jestem bardzo zadowolona.Parze doradzalabym jednak większy apartament.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2017

    10
    Fajna miejscówka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Wszystko

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 22 lutego 2017

    9,6
    Wspaniałe miejsce na pobyt we dwoje :) Byliśmy zachwyceni!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Wspaniałe miejsce na pobyt we dwoje :) Byliśmy zachwyceni! ;)

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 6 lutego 2017

    10
    Gorąco polecam napewno tam wrócę ... miła uczciwa atmosfera
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mi się podobało

    Ładnie czysto gustownie

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    10
    Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń, wszystko było idealnie

    Cudowne miejsce, przemili właściciele, czystość na najwyzszym poziomie

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2017

    10
    Polecam Rezydencje dla ludzi ktorzy cenia sobie spokoj i komfort
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Wszystko super.Rezydencja godna polecenia.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2017

    7,5
    ferie 2017
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem
    • 4 noclegi

    wystrój, wyposażenie i wielkość apartamentu

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2017

    10
    Gorąco polecam !!!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam wszystkim !!! Wymagającym i ceniącym sobie prywatność, czystość, komfort, ciszę, itd 😃😃😃 100%

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2017

    10
    Miła obsługa Pani Właścicielki oraz wspaniały obiekt na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa Pani Właścicielki oraz wspaniały obiekt na wypoczynek. Polecam 😀

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2017

    10
    Funkcjonalny i komfortowy apartament z klimatem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Funkcjonalny i komfortowy apartament z klimatem. Polecam!

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2017

    9,6
    Miła obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2016

    9,6
    Fajne
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ciche miejsce wygodne, pokój miły gustowny

    Pobyt: Grudzień 2016

Obiekt ma także 65 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 75