Rezydencja Na Szymoszkowej – opinie

Droga na Szymoszkową 3, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 223 opinii o apartamencie

9,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    10

  • Komfort

    9,8

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    9,8

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 75

  • 10 września 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Aranżacja całego obiektu robi wrażenie. Teren wokół również cieszył oko;) Miejsce do grillowania i plac zabaw dla dzieci-bardzo fajnie pomyślane udogodnienia. Pokoje czyste i urządzone ze smakiem.

  • 24 sierpnia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Że światło w kuchni było zbyt mocne, tzn. Przydałoby się oddzielne na kuchnię, oddzielne nad stołem. I generalnie możliwość łatwiejszej adaptacji światła do potrzeb, więcej źródeł światła. Nie podobalo mi się też automatyczne wyłączanie światła na balkonie o 22:00

    Właściwie wszystko było ok, poza małym drobiazgiem o którym niźej

  • 28 lipca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 4 noclegi

    Minusów nie ma

    1. Czystość - dotyczy każdego zakamarka apartamentu oraz obiektów wspólnych (korytarze, otoczenie budynku, SPA). 2. Lokalizacja - pieszo około 10-15min do Krupówek od strony kolejki na Gubałówkę. 3. Widok z balkonu - prosto na Giewont :) 4. Sauna i jacuzzi - klimatycznie :) 5. Właścicielka rezydencji - uprzejma, pomocna. 6. Dużo zieleni dookoła. 7. Duży parking. 8. W pobliżu świetna Karczma Sopa - pysznie i niedrogo.

  • 11 lipca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Rewelacyjne miejsce! Bardzo ładnie urządzone apartamenty z pięknym widokiem na Giewont! Bardzo dobry kontakt. Bezpłatny parking na miejscu. 15 minut spacerem do centrum. Blisko sklepy i całkiem przyzwoita karczma. Polecam! Everything's ok! Very nice and comfortable apartments with beautiful views. Quiet vicinity. To the center a 15-minute walk. I would highly recommend!

  • 12 marca 2017

    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Niezwykle sympatyczna właścicielka - Pani Magda :-). Bardzo dobry kontakt z gośćmi, doskonałe i wiarygodne źródło informacji o atrakcjach, miejscach wartych odwiedzenia, W obiekcie ciepło, bardzo wygodne łóżka, ładna łazienka z dużą wanną, funkcjonalna lodówka. Dostęp do jacuzzi. Mocna 10-tka :-)). Dziękujemy! Agata, Maciej i Małgosia

  • 8 marca 2017

    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny i czysty apartament, dobrze wyposażona kuchnia, sprawne wi-fi. Bardzo miła i pomocna właścicielka. Wrócę tu podczas mojej następnej wizyty w Zakopanem.

  • 31 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Można by dodać filiżanki na kawę ale czepiam się bo kubki i cała zastawa kuchenna była ok! piękna i stylowa

    Serdecznie polecam wypoczynek w tej rezydencji.Czysto,miło,pachnąco i cieplutko.Fajne spa(byliśmy mile zaskoczeni)Bardzo mili i sypatyczni gospodarze.Mieliśmy cudowne widoki z jednej strony na Giewont(prosto z łóżka i z wanny i z kuchni)a z drugiej strony na Gubaówkę.Blisko do stacji narciarskiej na Polanie Szymoszkowej i na Krupówki ok.1km.Polecam my wrócimy napewno!

  • 24 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach, przemiła pomocna gospodyni, sauna i jaccuzi rewelacyjne. Widok z pokoju Żółty narciarz wprost na Giewont. Ta Pani wie jak rozpieszczać swoich gości. Pozdrawiamy Marta i Artur z Poznania.

  • 24 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce, gorąco polecane! Właściciele to przemili i bardzo pomocni ludzie. Wszystko było idealne - pokój sterylnie czysty, łóżko wygodne i cała rezydencja zawsze miło pachniała. Na pewno tam wrócimy!

  • 21 grudnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Niezwykle miła gospodyni, piękny pokój w góralskim klimacie. Czysto, schludnie, kuchnia wyposażona we wszystko co potrzebne. Jacuzzi i sauna były dodatkowymi atutami domku. Gorąco polecam jeżeli szukacie odpoczynku i relaksu!

  • 20 grudnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Miejsce zdecydowanie godne polecenia, wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach, przemiła Pani Włascicielka, można poczuć sie jak w domu:) sauna i Jacuzzi to dodatkowe świetne udogodnienie, szczególnie po całym dniu w górach

  • 12 grudnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    niepotrzebnie były dwie mniejsze kołdry zamiast jednej dużej.

    Bardzo ładny czysty apartament, dobrze wyposażony aneks kuchenny, piękne widoki z okna, wygodne łóżko, do dyspozycji jacuzzi i sauna/łaźnia parowa, duży przestronny parking. W łazience niczego nie brakowało, a wanna była ogromna.

  • 8 grudnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Żadnych zastrzeżeń, kapitalne miejsce, klimat i obsługa. Pani Magdalena niesamowicie uprzejma, profesjonalna i pomocna. Miejsce jest niesamowite, standard bardzo wysoki - w wykończenie włożono kawałek serca - nie jest to zwykle, typowe, katalogowe miejsce noclegowe. Polecamy!!!!

  • 20 listopada 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gorąco polecam! Przemiła i pomocna Właścicielka. Pokoje czyste i urzadzone w pięknym stylu. Kazdy detal dograny. To miejsce sprawia, ze człowiek wypoczywa.Na pewno wrócimy!

  • 22 października 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Spa czynne tylko w godzinach 17-22 sauny włączane tylko i wyłącznie na życzenie gości. Jeśli ktoś korzysta z suchej sauny wie że owa sauna bardzo długo się nagrzewa. Moja rada - jeśli chcesz mieć gorącą saune daj znać właścicielce około 1,5 godziny wcześniej by ją włączyła.

    Czyściutko i spokojnie. Około 2km od krupówek i Gubałówki. Właścicielka bardzo miła i pomocna.Szlafroki do sauny w pokojach.

  • 7 października 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo polecam tą Rezydencję.Byliśmy zaskoczeni przemiłą właścicielką,pokoje czyste i ze smakiem urządzone. Cudowne miejsce to - spa,zwłaszcza wieczorem,gdy wracaliśmy z gór. Napewno tam wrócimy😀

  • 16 września 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealnie by było gdyby spa było dostępne rownież rano ;)

    Bardzo miła Pani gospodyni :) Idealnie dopracowane szczegóły. Nastrojowe świeczki wieczorem tylko dodawały uroku :-)

  • 13 września 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Nawet choćbym chciała, to nie miałabym się do czego przyczepić ;)

    Budzisz się rano wypoczęty/-a w wygodnym łóżku, robisz śniadanie i wyruszasz w góry na cały dzień, po którym chwilę relaksu spędzasz w gustownie urządzonym spa i tak dalej.. spełnienie marzeń :) Pani Magda od pierwszej rozmowy telefonicznej wywołała uśmiech na mojej twarzy, tak samo ciepło przyjęła nas do swojego obiektu. Nigdy nie było problemu z kontaktem z właścicielką, która zawsze w miarę swoich możliwości pomoże i doradzi . Apartament jest urządzony z wyczuciem smaku, nie jest ani za duży ani za mały a przede wszystkim jego wygląd i wyposażenie nie odbiega od tego, co zostało nam zaoferowane. Ponadto znaleźliśmy w nim wszystko, co było nam potrzebne. Niczego nie brakowało. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za pobyt i do zobaczenia przy następnym naszym wypadzie do Zakopanego.

  • 24 sierpnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Piękne, efektowne i urządzone ze smakiem wnętrza, na zewnątrz też bardzo ładnie. Pokój spa do dyspozycji gości - równie gustowny. Właścicielka bardzo miła. Świetnie wypoczęliśmy i na pewno tam wrócimy.

  • 26 lipca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Apartament lsnil czystoscia. Cale wyposazenie nowe i urzadzone ze smakiem. Bardzo cicho, dobra lokalizacja - tylko 12 min spacerem od Krupowek. Bardzo mila i pomocna wlascicielka. W apartamencie sa reczniki, szlafroki, suszarka do wlosow,herbata, lodowka i plyta grzewcza: mozna przygotowac sniadanie lub obiad. Dobry stosunek jakosci do ceny: juz zarezerwowalam kolejny pobyt.

  • 12 lipca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    bardzo klimatyczne miejsce, uroczo urządzone, w otoczeniu ogrodu, cicha okolica, a jednocześnie bardzo blisko do centrum i do przystanku autobusowego, sauna, przemiła właścicielka

  • 29 czerwca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 3 noclegi

    Nie ma nic do poprawki, idealne miejsce!!

    Polecamy wszystkim to fantastyczne miejsce, na pewno jeszcze wrocimy! wygodne łóżko, kazdy pokój wyposażony w aneks kuchenny, czysto i przyjemnie plus do tego bardzo miła właścicielka, która potrafi zadbać o każdego gościa :)

  • 16 czerwca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Do aneksu kuchennego dodałabym mikrofalówkę, no i nieco wydłużyła czas otwarcia pokoju SPA..

    Pokój SPA super, aż nie chciało się wychodzić. Wszędzie czyściutko i wszystko na jak najwyższym poziomie.

  • 17 maja 2016

    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Szkoda że pokój spa był czynny tylko w godzinach 17-21 bo zazwyczaj w tych godzinach siedziało się w jakiejś knajpce na Krupówkach . miło by było gdyby można wejść do jacuzzi np. do północy :)

    Bardzo czyste pomieszczenia i wygodne łóżka :) pensjonat prowadzi młode małżeństwo które jest baaaardzo sympatyczne :) a pokój spa jest fantastycznym dodatkiem :) po całodziennych wycieczkach przyjemnie się wracało do ciepłego pokoiku. Naprawdę gorąąąco polecam. My spędziliśmy tam miesiąc miodowy i mamy fajne wspomnienia :)

  • 26 kwietnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 3 noclegi

    Polecam jak najbardziej Rezydencje na Szymoszkowej ! Pokoje na wielkie 6+, łóżka bardzo wygodne. Spa na dole obiektu jest super pomysłem, po wycieczkach miło było się odprężyć.

  • 26 kwietnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Bardzo wysoki standard, spokojna lokalizacja, blisko centrum, klimatyczny apartament ( beżowy jelonek) z kompleksowym wyposażeniem w stylu zakopiańskim, duży parking pod apartamentem, super spa. Wszystko zasługuje na wielki plus, na pewno wrócimy !!!

  • 20 kwietnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    W zasadzie nie ma sie do czego przyczepic nawet jesli bym bardzo chcial. Super obsluga i przepiekne mieszkanie.

    Mieszkania bylo niesamowite, piekny wystroj oraz niesamowita prywatnosc w pieknym miejscu.

  • 12 kwietnia 2016

    • Grupa
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    male gabaryty pomieszczen i malo swiatla dziennego w apartamentach

    spokojna lokalizacja, jednoczesnie dosc blisko centrum, super spa, nietuzinkowe klimatyczne apartamenty

  • 10 kwietnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja. Piękny, bardzo czysty apartament z kompletnym wyposażeniem. Śliczne widoki. Przestronny parking. Obsługa miła. Z pewnością tam wrócimy i serdecznie polecamy.

  • 5 kwietnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Wspaniałe miejsce, przemiła obsługa, piękne wnętrza łaczące funkcjonalną nowoczesność z góralską tradycją. Wszystko nowe, przygotowane na przyjęcie gości z dużą dbałoscią o szczegóły. Bardzo przyjemny pobyt, na pewno wróce:)

  • 21 lutego 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce na wypoczynek z rodziną. Bardzo czyste i nowoczesnie urzadzone pokoje. Przemiła obsługa, cudowne widoki z okna. 15 minut pieszo do Krupówek. Blisko sklep spożywczy i stok narciarski. Bardzo polecam i napewno tam wrocimy :-)

  • 16 lutego 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nowy obiekt, swietna lokalizacja, 2 km od Krupówek, dystans do pokonania przyjemnym spacerem, nie trzeba jezdzic samochodem. Bardzo blisko do stoku na Polanie Szymoszkowej. Duży parking pod apartamentami bez dodatkowych opłat. Apartamenty nowiutkie, swieze, czyste, swietnie wyposazone (lodowka, kuchenka, garnki, naczynia, otwieracz do butelek, herbata, chusteczki, suszarka - wszystko co jest potrzebne do wygodnego pobytu. Obsluga mila. W obiekcie dostepne sa rowniez sauny ale nie zdazylismy z nich skorzystac z uwagi na wiele innych atrakcji zaplanowanych na ten pobyt. Chetnie wrocimy i serdecznie polecamy!

  • 16 lutego 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    maciupeńkim minusem jest lokalizacja, od centrum troszkę daleko, ale na Polanę Szymoszkową i na Gubałówkę rzut beretem :)

    obsługa bardzo miła, w obiekcie znajduje się spa dostępne dla gości - co było dla nas znakomitym relaksem po wycieczkach w górach, wystój wnętrz - z gustem i smakiem. Stały kontakt telefoniczny w razie pytań - to było super.

  • 15 lutego 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Bardzo dobre miejsce, przyjemne i w klimacie zakopiańskim, ale jednocześnie nowoczesne apartamenty. Wspaniałe spa, dobra lokalizacja. Wszystko perfect! Z pewnością powrócimy!

  • 9 listopada 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament był gotowy przed planowanym czasem naszego przyjazdu! Świetna obsługa i czystość na najwyższym poziomie!

  • 31 października 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok z okna.

  • 31 października 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartamet w zakopiańskim klimacie z nutą nowoczesności, bardzoo czysto. przemiła obsługa .

  • 17 września 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój, ład i porządek, wyposażenie apartamentu, strefa SPA

  • 11 września 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto schludnie, bardzo mili właściciele. Wspaniałe SPA

  • 2 września 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takiej rzeczy

    Wszystko

  • 21 sierpnia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi

    Cały pobyt w apartamencie był wspaniały. Bez żadnych minusów :-)

  • 26 lipca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Świetne miejsce na wypoczynek! Pozytywne opinie nie kłamią :)

  • 16 czerwca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 5 noclegów

    Wszystko jak na zdjęciach, bardzo czysto. Wysoki standard.

  • 13 czerwca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 5 noclegów

    Wszystko idealnie

  • 12 czerwca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przytulnie, stylowo,czyściutko,bardzo wygodnie,miło. Spa mega klimatyczne. Doskonałe miejsce na wypady w góry i regenerację po :)

  • 10 czerwca 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Fajny klimat, wygodnie, komfortowo, cicho, obiekt zaprojektowany ze smakiem.

  • 28 maja 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Znakomitym Hotel wystrój pokoi nadaję klimat gor :)

  • 21 maja 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Ciepłe powitanie! Piękny dom! Деская zabaw! Bardzo вежлевый i uprzejmy personel! Przytulność! Komfort!

  • 29 kwietnia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 6 noclegów

    Świetna lokalizacja, wspaniały klimat obiektu, przemiły Gospodarz, piękny widok z okna. Nie można się do niczego przyczepić.

  • 18 kwietnia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Kuchenka mikrofalowa byłaby idealnym dopełnieniem udanego wyjazdu spędzonego w Rezydencji na Szymoszkowej.

  • 13 kwietnia 2017

    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podrozowalam sama i jestem bardzo zadowolona.Parze doradzalabym jednak większy apartament.

  • 5 kwietnia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Wszystko

  • 22 lutego 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Wspaniałe miejsce na pobyt we dwoje :) Byliśmy zachwyceni! ;)

  • 6 lutego 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mi się podobało

    Ładnie czysto gustownie

  • 31 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń, wszystko było idealnie

    Cudowne miejsce, przemili właściciele, czystość na najwyzszym poziomie

  • 28 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Wszystko super.Rezydencja godna polecenia.

  • 26 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem
    • 4 noclegi

    wystrój, wyposażenie i wielkość apartamentu

  • 25 stycznia 2017

    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam wszystkim !!! Wymagającym i ceniącym sobie prywatność, czystość, komfort, ciszę, itd 😃😃😃 100%

  • 16 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa Pani Właścicielki oraz wspaniały obiekt na wypoczynek. Polecam 😀

  • 9 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Funkcjonalny i komfortowy apartament z klimatem. Polecam!

  • 5 stycznia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa

  • 11 grudnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ciche miejsce wygodne, pokój miły gustowny

  • 15 listopada 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Doskonały standard.

  • 11 listopada 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 4 noclegi

    Serdecznie polecam to miejsce, bardzo wysoki standard, dodatkowe udogodnienia typu SPA rewelacyjne, świetne apartamenty polecam !!!

  • 9 października 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Bardzo miła i pomocna gospodyni.

  • 2 października 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowy pokój, dobrze wyposażona kuchnia. Czysto. Do naszej dyspozycji były sauny i jacuzzi.

  • 27 września 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z antresolą i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sauna i jacuzzi były miłą niespodzianką. Niezwykły widok na Giewont

  • 15 września 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto Super SPA

  • 28 sierpnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 2 noclegi

    Brak zastrzeżeń

    Wszystko

  • 2 sierpnia 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem (2 osoby dorosłe)
    • 7 noclegów

    Wszystko super,miła obsługa,czyściutkie i klimatyczne spa

  • 28 lipca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem i widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Bardzo czysto i komfortowo .Super miejsce na odpoczynek ,na pewno tu wrócimy

  • 25 lipca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament rodzinny z antresolą
    • 3 noclegi

    Perfekcja w każdym calu polecam to miejsce na wypoczynek.

  • 6 lipca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    polecam,w takich warunkach naprawdę można odpocząć

  • 6 lipca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z wanną (2 osoby dorosłe)
    • 10 noclegów

    Że trzeba było już wyjeżdżać... ;)

    Aby wszystkie obiekty w PL były w ten sposób prowadzone. Ogromne uznanie dla Pani Gospodyni! Na pewno wrócimy!

  • 28 czerwca 2016

    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak. Pralka mikrofalówka suszarka na Pranie deska do prasowania

    Widok z okna i balkonu . Miła obsługa .piękny domek

Wyświetlono 1 - 75