Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o hotelach
  4. Kraków – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Royal

Hotel Royal – opinie 3-gwiazdkowy

Św.Gertrudy 26-29, Stare Miasto, 31-048 Kraków, Polska

Nr 198 z 287 hoteli w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 3659 opinii o hotelu

8,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8

  • Komfort

    7,7

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    7,5

  • Personel

    8,1

  • Stosunek jakości do ceny

    8

  • Bezpłatne WiFi

    8,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    6,3
    Sniadanie OK, parowki i jajecznica moglyby byc cieple, ale...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Wyposazenie pokoi i lazienki raczej mizerne; np. brak miejsca na polozenie walizki; mala umywalka i mala kabina prysznicowa w ogromnej lazience bez odpowiedniej ilosci wieszakow na reczniki

    Sniadanie OK, parowki i jajecznica moglyby byc cieple, ale to szczegol :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    10
    Wspaniała lokalizacja, klimatyczny hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Łózka wygodne, pokój bardzo przestronny. Jest to stary budenek i zaaranzowany w stylu PRL ale czysto, ciepło, cicho. Łazienka ze wszystkimi udogodnieniami. Mimo bezposredniego sasiedztwa linii tramwajowej nie bylo slychac odglosow ulicy. Lokalizacja wymarzona.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    7,9
    doskonałe miejsce dla zwiedzających Kraków, zarówno pieszo jak i komunikacją
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    brak wieszaka na kurtki, brak półek na rzeczy w szafie (dwie szafy, ale na koszule/płaszcze), brak lodówki (puste miejsce po niej), różnica pomiędzy opisem na booking.com a wyposażeniem - może śmieszne, ale podanego w opisie "wino/szampan", a nie było.

    obfite i urozmaicone śniadanie, doskonała lokalizacja, miła i kompetentna obsługa

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 17 stycznia 2019

    10
    Jestem niezmiernie zadowolona z wyboru tego hotelu. To miejsce gdzie chce się wracać. Polecam :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dużym plusem był czajnik oraz lodówka w pokoju. Sam pokój jest utrzymany w szlachetnej aranżacji, w którym można czuć się dostojnie ale również swobodnie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    7,5
    Nie wybacze slabego internetu który czasami ograniczal mnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Internet slabiutki. Ogólnie bardzo slaby zasieg. Nie moglem sprawdzic poczty. Na wiosce mam znacznie lepszy internet niz w hotelu w centrum Krakowa…(

    Ladny budynek. Jak przystalo na Krakow. Wnetrze tez ciekawe.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    10
    Miejsce do którego będziemy wracać
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking nie jest wliczony w cenę noclegu, o czym nie wiedzieliśmy wcześniej. Dodatkowo płatny 50 zł/doba

    Lokalizacja wyborna, na samych plantach, obok Wawelu. Przy samym hotelu wygodny parking. W hotelu domowa i przytulna atmosfera. Obsługa w restauracji, recepcji i portierni bardzo miła i sympatyczna. Śniadanie wyborne, każdego dnia urozmaicane, kawa z automatu ale w restauracji za ścianą mozna zamówić dobrą kawę z dobrego ekspresu. W restauracji polecamy dobry makaron z łososiem w asyście szpinaku, pyszny, świerzy i dwa razy tańszy niż obok w mieście. Pokój bardzo duży, wysoki, doświetlony i cichy. Zamówiliśmy dwa pojedyncze łóżka gdyż opcja małżeńskiego pokoju nie była juz dostępna, okazało sie ze łóżko pojedyncze ma 160 cm szerokości!!! Kolejnym razem nocujemy w tym samym miejscu

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    6,7
    Lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Niestety w pokojach było bardzo zimno. Nie działały kaloryfery. Przy temperaturze na zewnątrz - 3 st. C w pokoju było poniżej 12 st. Wstawiono dodatkowy kaloryfer elektryczny, który nic nie pomógł. Na śniadaniu potrawy na ciepło były zimne.

    Lokalizacja. Blisko Wawelu obok ul. Grodzkiej. Duże przestronne pokoje. W hotelu panuje spokój i cisza.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2019

    9,2
    Wszystko ok, byłem w tym hotelu po raz enty :) Śniadania smaczne i urozmaicone.Doskonała lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Wiadomo że trochę trzeba "połazić" czasem po pięteze zanim się dotrze do pokoju , ale to wiedziałem

    Wszystko ok, byłem w tym hotelu po raz enty :) Śniadania smaczne i urozmaicone. Doskonała lokalizacja, blisko Kazimierza i Rynku. Pokój cichy, łóżka wygodne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    8,3
    Ogólnie pobyt bardzo udany, polecam każdemu, kto chce odpocząć w centrum Krakowa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Trochę głośno, ciemna, niezbyt czysta winda, drabina oraz wiadra w korytarzu sprawiały na początku wrażenie, jakby hotel był w remoncie (albo jakby był to hostel). W pokoju powinna być też kawa, a nie dwie torebki herbaty. Byłoby super, gdyby śniadanie, czy obiad można było zamówić do pokoju. W tak dobrej restauracji karty nie powinny być drukowane na kartkach papieru.

    Bardzo dobre śniadania, kuchnia na wysokim poziomie, polecam zjeść kolację w hotelu, będzie o wiele smaczniej niż w niejednej restauracji w rynku. Miła obsługa, bardzo miłe Panie Kelnerki (trochę zbyt często zbierają talerze, wręcz spod nosa, ale przynajmniej jest czysto!), duże pokoje, bardzo czyste łazienki, a sam hotel, w bardzo krakowskim klimacie! Świetna lokalizacja, samo centrum, blisko zarówno kazimierza, jak i dworca.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    6,7
    Warto wybrać ten hotel ze wzgledu na lokalizację i przyzwoity stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wysokie pokoje przez co panuje dziwna akustyka, puste ściany na 4m w górę nie pomagają; mogłoby być czyściej w pokoju, trochę przykurzone zakamarki; brak półek w szafie tylko drążek na wieszaki, trudno się wypakować z walizki, chyba że na podłogę w szafie lub pokoju; drogi parking pod hotelem, 50 zł za dobę.

    Lokalizacja - zdecydowanie największy atut obiektu, bliskość Wawelu, Rynku i dzielnicy Kazimierz, przystanek przy hotelu; poza tym ładnie odnowiona łazienka w pokoju, przyzwoite (choć nie rewelacyjne) śniadania, bardzo ciepło w pokoju (jeśli ktoś lubi zimą się dogrzać), ogrzewanie zadowoli największego zmarzlucha!!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    8,8
    Bardzo miła i kulturalna Pani w recepcji, duży, czysty pokój...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Bardzo miła i kulturalna Pani w recepcji, duży, czysty pokój, czysta łazienka, bardzo blisko do centrum. Obsługa i menu w restauracji podczas śniadania znacznie lepsze niż podczas mojej poprzedniej wizyty (nie wiem co się zmieniło, ale smakowało znacznie lepiej)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    6,3
    Lokalizacja na 10 i tyle.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Pokój był słabo posprzątany a ręczniki w łazience brudne po poprzednich gościach ! Restauracja opisana jako Hotelowa tak na prawdę jest lokalem obok dostępnym dla wszystkich co skutkowało brakiem miejsc oraz brakiem możliwości rezerwacji stolika na wieczorna kolację.

    Miła obsługa w restauracji (śniadania) oraz smaczne i różnorodne śniadania.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    9,2
    Wszystko oprocz łóżka
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko pojedyncze w pierwszym pokoju nie stabilne przy każdorazowym przewróceniu się na bok łóżko (materac ze stelażem ) przechylało się.

    Wszystko oprocz łóżka

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2018

    7,5
    Kraków zawsze jest piękny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kaloryfer był zapowietrzony więc dano nam do pokoju elektryczny grzejnik. Ale zimą kaloryfery mają grzać. Po to są.

    Pokój ładny i duży Łóżka bardzo wygodne Dobre śniadania

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2018

    10
    Bardzo miły pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    w łazience bardzo czuć kanalizacją

    Bardzo dobry hotel, duże miłe pokoje, bardzo ciepło, świetna lokalizacja i parking na miejscu co dla mnie było wyznacznikiem wyboru hotelu, smaczne i urozmaicone śniadania

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2018

    8,8
    Jako były krakowianin, odwiedzajjący swoje kochane miasto od...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Jako były krakowianin, odwiedzajjący swoje kochane miasto od czasu do czasu, najchętniej zatrzymuje się w Waszym hotelu, nic nie zmieniajcie , tak dalej trzymajcie. Sobie życzę aby ceny się nie zmieniały, a gdy potrzebuję, miejsce u Was znajdę. Pozdrawiam serdecznie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    9,2
    Solidny europejski standard
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    * panie z recepcji - powolne i niekontaktowe, zainteresowane bardziej ekranem swojego komputera aniżeli gośćmi, * trzaskające drzwi na korytarzach - przydałoby się zamontować spowalniacze

    * czystość, * lokalizacja - u stóp Wawelu, * śniadania, zwłaszcza znakomite wędliny i pieczywo, * genialna secesyjna fasada pierwszego z budynków - aktualnie w remoncie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    7,1
    Hotel w bardzo dobrej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólnie wrażenie średnie jesli chodzi o wystrój pokoju i korytarz.

    Pokój był duży i przestronny, łóżka bardzo wygodne, niezwykle uprzejmy i pomocny personel, urozmaicone śniadanie. Atutem jest lokalizacja przy Wawelu, 5 min do Sukiennic,

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    8,3
    Dobry stosunek jakości do ceny, super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Przydałoby się więcej wieszaków na ręczniki w łazience

    W porównaniu z rokiem poprzednim poprawiło się śniadanie i przede wszystkim za całe pozytywne wrażenie odpowiada przemiła pracownica restauracji śniadaniowej (był to weekend), która wszystkich wita uśmiechem, pomaga zrobić kawę i ogólnie dba o gości. Sprawia, że chce się do tego hotelu wrócić, żeby znów ją spotkać. Pokój był bardzo duży i komfortowy, a łóżka wygodne. W pokoju była woda mineralna i zestaw do parzenia herbaty.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    8,3
    Dobry hotel na krótki pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Wysłużone materace i poduszki, niestety spało się mało komfortowo, delikatnie rzecz ujmując. Współpracownicy też narzekali na niewygodne materace i zbite, twarde poduszki.

    Pyszne śniadania świetna lokalizacja, bardzo czysto, codziennie wymieniane ręczniki. Trafił nam się bardzo duży pokój, choć wiem, że nie wszystkie " dwójki" takie są.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    8,8
    W centrum, wszędzie blisko.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tapeta w pokoju odstrasza, łóżka nie wygodne, cena za parking dla samochodów przy hotelu to jest jakieś nieporozumienie NIE POLECAM lepiej zaparkować na ulicy

    W centrum, wszędzie blisko. Miły personel, cena adekwatna do lokalizacji, fajne dobre śniadanie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    9,2
    Wysoko oceniam dbałość o czystość w pokojach.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 3 noclegi

    Wysoko oceniam dbałość o czystość w pokojach. Kilkakrotnie zatrzymywałam się w tym hotelu. Zawsze była bardzo zadowolona z poziomu obsługi, czystości, pysznych i obfitych śniadań. Obecnie w trakcie remontu, goście nie doznają jego uciążliwości - to bardzo duży plus (choć standard pokoi jest nieco niższy). Serdecznie polecam Anna z Lublina

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    5,8
    Dobra lokalizacja, czysto.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Absolutnie unikać rezerwacji pokoju od strony głównej ulicy i linii tramwajowych. Każdy przejeżdżający tramwaj powodował trzęsienie się ścian pokoju i hałas, niemożność zmrużenia oka w nocy.

    Dobra lokalizacja, czysto.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 listopada 2018

    8,3
    Świetna miejscówka na zwiedzanie centrum Krakowa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę za surowy, "wojskowy" wystrój. Niewyszukane śniadania z niedopracowaną organizacją.

    Świetna lokalizacja. Widok na sąsiadujacy z hotelem Wawel. Położenie w centrum ale w parku. Blisko i na Rynek i na Kazimierz.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,5
    Pobyt był udany jednak powinni dołożyć większej staranności co do obsługi Klienta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokój na 3 piętrze mieliśmy okazję nocować w jednym z nich "317" na koszt firmy. Ciemny, zapach stęchlizny prawdopodobnie od wykładziny. Poprosiliśmy o zamianę z względu na uciążliwy zapach, Pan zaproponował pokój od strony ulicy i powiedział, że tam będzie gorzej bo nie damy rady z dźwiękiem jeżdżących tramwajów, więc możemy sobie przewietrzyć jak wyjdziemy na miasto. Skończyło się na tym że spaliśmy przy otwartym oknie. Łożka bardzo niewygodne. Ponadto od początku hotel wiedział że w sobotę mamy prywatną rezerwację w pokoju o innym standardzie, rano się przypomnieliśmy zwalniając pokój ok godziny 8:00, zostawiając bagaż w przechowalni i mówiąc że wracam ok 13:00. Niestety po powrocie musieliśmy jeszcze godzinę czekać, dopiero po naszej uwadze Pani zadzwoniła żeby go posprzątano w pierwszej kolejności.

    Śniadanie bardzo smaczne, pokój na 4 piętrze w szczególności 411 przewyższają standard ***, duży, wygodne łóżko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 października 2018

    6,7
    Jak na trzy gwiazdki to można spodziewać sie trochę wiecej.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Jak na trzy gwiazdki to można spodziewać sie trochę wiecej.Pajęczyny pod meblami,kabina prysznicowa niedomykająca się i na dole ze śladami wilgoci.Śniadania od 6:30 do 10 ale o godz 8:00 wszystko jest już zimne bo jest przywożony catering a nie robione na miejscu,Na pewno jest to doskonała lokalizacja.Blisko do rynku a jeszcze bliżej na Wawel.Dość cicho.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    9,6
    obsługa, czytelne oznakowanie wewnątrz dużego budynku,...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 3 noclegi

    brak zastrzeżeń

    obsługa, czytelne oznakowanie wewnątrz dużego budynku, smaczne i urozmaicone śniadania, możliwość przygotowania kawy i herbaty w pokoju, woda mineralna w pokoju,

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Hotel Royal - Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Cena za parking przy hotelu.

    Pyszna kawa na śniadanie. Bardzo szerokie łóżko pojedyncze, świeżutka pościel, cisza - można się było porządnie wyspać. Pokój przestrzenny z wysokim sufitem. Miła obsługa zarówno w recepcji jak i przy śniadaniu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    5,8
    Śniadania były dobre oraz super lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobało mi się to, ze w ofercie na stronie był parking, a gdy przyjechaliśmy na miejsce z małym dzieckiem, to nie mogliśmy na nim zaparkować, ponieważ nie było miejsc i był dodatkowo płatny. Materace w łóżkach niestety są już w złym stanie. Na korytarzach kurz jest nawet na tabliczkach powieszonych na ścianach.

    Śniadania były dobre oraz super lokalizacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    7,5
    Jestem zadowolona z pobytu
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Schody przy wejściu!!! Brak pomocy portiera w przeniesieniu walizki przez wejściowe schody. Powinna być jakaś kładka, żeby można było przejechać ciężką walizką zamiast wnosić ją po schodach. W łazience powinno być więcej wieszaków i półek, żeby można było gdzie położyć czy powiesić ręczniki i swoje rzeczy. Cena jest trochę za wysoka.

    Smaczne, urozmaicone śniadania. Bardzo dobra lokalizacja. Parking przy hotelu. Bardzo duży pokój i łazienka.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    8,8
    kompetentna, uprzejma obsługa, możliwość pozostawienia...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    sala, w której serwowane są śniadania może okazać się zbyt mała w razie natłoku gości, z uwagi na remont trzeba obejść budynek żeby trafić do recepcji, jednak mimo tego, że budynek jest duży i nie jest w całości wykorzystany na hotel, to jest czytelnie oznaczony, więc z poruszaniem się nie ma problemów

    kompetentna, uprzejma obsługa, możliwość pozostawienia bagażu na recepcji pod opieką, smaczne śniadania, czyste pokoje, czajnik, woda mineralna w pokoju, lokalizacja blisko do centrum tj. Wawel, Grodzka, Kanonicza, tuż przy hotelu jest parking

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    6,7
    Niesmaczne, plastiki na stołach, ponury wystroj lokalu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 3 noclegi

    Poprawić informację dla gośći, w pokoju brak nr tel do recepcji, brak oznaczenia kanałów telewizora, pokoje ciemne, hałas od ulicy, naprzeciw wejścia kanciapa ochrony--wizytówka hotelu?, brudne schody wejściowe, brzydki zapach w wejściu. budynek przygnębiający na zewnątrz, elewacja!!

    Niesmaczne, plastiki na stołach, ponury wystroj lokalu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    4,6
    Lokalizacja na 6+.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Pokoje wymagają odswiezenia i są po prostu brudne- zadeptane dywaniki, zacieki na kafelkach na scianach, wlosy (poprzednich gosci/obslugi?) na poscieli i w lazience. Dostalismy lozeczko dla dziecka, ktore sie po prostu rozpadalo. Po zwroceniu uwagi- zostalo wymienione na porzadniejsze, ale kurczę- brudne. Brzydzilam sie polozyc tam niemowlaka. Sniadania- jedne z najgorszych jakie jadlam w hotelach. Parówki/kiełbaski- najgorszy sort z mozliwych. Lokalizacja taka ze kilka metrow dalej ludzie stoja w kolejkach by miec miejsce w restauracji pod Wawelem, a w hotelowej restauracji pustki.

    Lokalizacja na 6+.Jeżeli zależy Ci tylko na tym, aby wszędzie było blisko goraco polecam. Obsluga bardzo w porządku. Widac ze hotel ma potencjal, ale ktos kto nim zarządza nie dba ani o swoich pracownikow, ani o gosci. Szkoda- mam nadzieję, że kiedys zobaczę ten hoteldobrze propserujacy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    9,6
    Super lokalizacja, bardzo blisko na Wawel i na Rynek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Business
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cena za parking.

    Super lokalizacja, bardzo blisko na Wawel i na Rynek. W tym samym budynku jest piwiarnia znanej sieci. Internet działa bardzo dobrze. Śniadania standardowe.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    9,6
    Dobry standard pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tymczasowa recepcja i inne niedogodności związane z remontem, ktore jednak z pewnością wkrótce znikną .

    Dobry standard pokoju. Czystość. Wydajna klimatyzacja. Smaczne śniadanie. Jedna z najlepszych lokalizacji w mieście. Hotel jest w trakcie przebudowy i mozna sie spodziewać jeszcze lepszej jakości tej oferty w przyszłości.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    10
    Polecę znajomym i wrócę do tego hotelu na pewno!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Business
    • 3 noclegi

    śniadania trochę do poprawy. Liczyłam na bardziej urozmaicone. Jajecznica słaba, ale kawa i ciasto z owocami bardzo dobre. Ostatecznie, głodni nie wychodziliśmy.

    Idealna lokalizacja dla osób, które nie chcą tracić czasu na przemieszczanie się komunikacją. Obok Wawel, troszkę dalej słynny Kazimierz, Sukiennice za pasem... Lepiej siedzieć pod Sukiennicami na kawce i spacerkiem wracać do hotelu, niż w tym samym czasie jechać tramwajem, bo dalej jest trochę taniej. Szkoda czasu, delektujmy się atmosferą.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    9,2
    Bardzo dobra lokalizacja, przy Wawelu, przy Plantach,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bardzo dobra lokalizacja, przy Wawelu, przy Plantach, niedaleko do Starówki, blisko na Kazimierz. Budynek secesyjny, wielki pokój, czystość OK. Śniadania w formie bufetu, obfite.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 lipca 2018

    5,0
    smaczne i urozmaicone śniadania w formie bufetu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    brak klimatyzacji w pokoju. Hałas tramwajów za oknem w czasie nocnym. Parking płatny - za drogi! Obsługa bufetu mało uprzejma

    smaczne i urozmaicone śniadania w formie bufetu

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam! Hotel położony w samym centrum. Przestronny, czysty i dobrze wyposażony pokój. Wygodne łóżka. Bardzo dobre śniadanie. Przy następnej wizycie w Krakowie na pewno ponownie wybiorę tę hotel.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    8,3
    Wspaniałe położenie i zabytki miasta osładzają niedogodności
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje od strony ulicy powinny mieć okna dźwiękoszczelne i klimatyzacje odgłos tramwajów w godzinach nocnych jest bardzo silny

    Położenie obiekt wykończenie miła obsługa i przedewszystkim wspaniałe otoczenie

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    7,9
    Polecam bo warto odwiedzać to miasto😀
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Palenie tytoniu przy wejściu do obiektu przez personel security, brak sztućców w pokoju, tylko jeden klucz do pokoju na całą rodzinę, niesprawna lodówka i brak możliwości jej wymiany lub naprawy.

    Dobre i urozmaicone śniadanie w hotelu, doskonała lokalizacja hotelu jako miejsce wypadowe do zwiedzania zabytków grodu Kraka, dobrze funkcjonująca komunikacja publiczna w Krakowie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    9,6
    Bardzo udany pobyt. Wrócę tu z przyjemnością.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wiem, że nie przyjeżdża się oglądać tv ale można poprawić sygnał .

    Podobało mi się wszystko. Super lokalizacja. Obsługa miła i pomocna. Czysto,pokoje duże ,łóżka olbrzymie. Śniadanie( w formie bufetu) pyszne, w dużych ilościach donoszone przez personel . Polecam.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2018

    7,1
    Wszystko prócz tego co nam się nie podobało
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zwracaj uwagę na to jakie ma pokój udogodnienia ( dokładnie). - brak lodówki - widok taki jak na zdjęciach ( jeżeli w udogodnieniach nie jest zapisane ze masz widok na miasto, to będziesz miał widok na mury i okna) - śniadanie nieświeże bułki, reszta była ok. - miejsca przy niektórych stolikach za małe. Pod ściana po lewej stronie.

    Wszystko prócz tego co nam się nie podobało

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 22 czerwca 2018

    8,8
    Wyjeżdżałem zadowolony.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Zbyt miękkie materace.Źle się spało.

    Duża powierzchnia pokoju.Śniadanie znakomite.Bliski chociaż niezbyt tani parking. Blisko Starego Miasta, Wawelu i Kazimierza. Warto wrócić na krótki pobyt.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    5,4
    Wybrałabym inny hotel na kolejny pobyt.
    • Ze zwierzęciem
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    obiekt ma lata świetności dawno za sobą, brak lodówki w pokoju, brak klimatyzacji, dziwne zapachy na korytarzu (chyba wykładziny), obecnie trwa remont frontu - wejście od tyłu schodami - mieliśmy dużo bagaży - bardzo fatalna sprawa. Okropne śniadania, nieświeże pieczywo. HORRENDALNIE drogi parking - 65 zł za dobę! Bardzo głośno przy otwartych oknach, duszno w pokoju przez brak klimatyzacji.

    chyba tylko lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    9,2
    Dawny luksus
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie miało stosunkowo mało opcji wegetarianskich

    Klimat dawnego splendoru, duże przestrzenie, świetna lokalizacja, widok na Planty, przyjazna obsługa

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 26 maja 2018

    9,6
    Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel na recepcji pomoże w każdej chwili. Dostarczyli wazon na bukiet do pokoju. Woda w szklanych butelkach. Posciel jak snieg. Moja księżniczka była zachwycona)))

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 24 maja 2018

    5,8
    Całkiem dobre śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Wygląda na to, że kondycja hotelu słabnie... Duża jego część jest nieczynna. Recepcja jest prowizoryczna. Restauracja na dole jest zamknięta. Niestety hotel nie informuje o tych niedogodnościach.

    Całkiem dobre śniadanie.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    5,4
    głośny pokój, hałas przez całą dobę kursujących tramwajów,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    głośny pokój, hałas przez całą dobę kursujących tramwajów, prosiłem o cichy pokój otrzymałem bardzo głośny z wytłumaczeniem że innych nie było zaś hotel był prawie pusty i posiadał dużo cichy pokojów, od strony Plantów.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2018

    10
    lokalizacja, pokój, obsługa recepcji
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    śniadanie jeżeli spotyka się większa grupa gości brakuje miejsc, , stoliki ustawione ciasno, obsługa nie zawsze szybko uzupełnia produkty na półmiskach

    lokalizacja, pokój, obsługa recepcji

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 21 kwietnia 2018

    7,9
    Dobry hotel, świetna lokalizacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju było duszno, a otwarcie okna było problemem, z uwagi na ogromny hałas z ulicy😢

    Świetna lokalizacja, pyszne śniadanie, pokój i łazienka czyste i przestronne.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    7,9
    Ładny hotel z przestronnymi pokojami ale na parking nie ma co liczyć.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Wynajęcie parkingu to totalna porażka dla hotelu tej kategorii. Nie ma możliwości wczesnejszej rezerwacji, bo parking wynajmowany jest na godziny dla ludzi z poza hotelu. Jeżeli przyjedziesz na miejsce i akurat będzie wolne miejsce, to masz szczęście, natomiast jeśli opuścisz je na chwilę, mimo że zapłaciłeś za dobę może być już zajęte. Zarabianie podwójnie na parkingu - moim zdaniem nie uczciwe. Druga kwestia to śniadanie, mimo, iż bardzo zróżnicowane to nie koniecznie świeże (zimna jajecznica i posklejanie, nieświeże owoce).

    Doskonała lokalizacja hotelu, ładny wystrój, bardzo duży, przestronny, czysty i dobrze wyposażony pokój.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    9,0
    Pobyt udany, hotel w super lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    śniadania do 10:30 a jak się o 10:10 skończyły dodatki to już ich nikt nie dokładał. o 10:20 zaczęto chować ekspres do kawy. Można było z tym chwilę poczekać, odnosiło się wrażenie jakby obsługa chciała przyspieszyć posiłek gości. W bardziej oblegane dni może być problem z parkingiem (hotelowy na ok 20 aut) poboczne uliczki zajęte w 100%

    przestronne pokoje, doskonała lokalizacja, czysto. Osoby lubiące ciepło muszą mieć na uwadze że mury kamienic sprawiają że w środku jest chłodniej niż w nowoczesnych hotelach, ale w lato to jest tylko na plus.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    6,3
    Pobyt typowo słuzbowy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Pokój od strony ulicy nie gwarantował dobrego snu. Od bardzo wczesnych godzin porannych ruch tramwajowy powodował pobudkę. Brak wyciszenia i szczelności okien spowodował , że spac mozna było do godziny 6 rano.

    lokalizacja, obsługa. Nowoczesna łazienka, bardzo wygodny materac w łożku.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2018

    7,1
    Wyjazd służbowy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Brudne zasłony i firanki, sporo kurzu. Głośno chodzący wentylator łazienkowy - podejrzewam że zepsuty. Pokój miałam dostać cichy - niestety był od strony ulicy, gdzie bardzo słychać tramwaje, dodatkowo remonty w hotelu były sporym ciążeniem. Te informacje powinny być zawarte w trakcie zakupu i na stronie hotelu.

    Dobrej jakości śniadania. Łazienka czysta. Sam pokój bardzo przyjemny. Bezpiecznie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 29 marca 2018

    6,3
    Smaczne śniadanie, fantastyczna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Niezbyt ciekawy stan budynku. Wydaje mi się, że te 3 gwiazdki mocno na wyrost. Byłem w lepszych 2 gwiazdkowych hotelach. Buda dla portiera tuż przy wejściu... Tego nawet nie skomentuję. Do tego nie działające karty magnetyczne. Dodatkowo przebiega w pobliżu linia tramwajowa, co powoduje wibracje i niemożność zaśnięcia. Nie wiem, czy nie doczytałem, ale dla osób zmotoryzowanych dodatkowo 50 zł parking za dobę było zaskoczeniem. Uprzedzam.

    Smaczne śniadanie, fantastyczna lokalizacja. Łazienka w dość dobrym standardzie, duże i wygodne łóżko.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 24 marca 2018

    8,8
    Śniadanie bogate,obsługa przemiła i kontaktowa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Część pokoi nie wychodzi na Wawel, a na ulicę z szynami trwmwajowymi. Warto to wziąć pod uwagę, jeżeli ktoś szuka cichego miejsca. Okna pokoju są wprawdzie szczelne, ale nie wiem, jak w związku z tym sytuacja wygląda latem. Ja za tę stonę pokoi hotelowych daję 4-, pewnie osoby, które miały pokój ze spokojniejszej strony dałyby piątkę...

    Śniadanie bogate,obsługa przemiła i kontaktowa.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    7,1
    Mam nadzieję że tylko mnie się trafił pokój lux który z luxem nie miał nic wspólnego. :-(
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Schowana recepcja w bocznym pomiesczeniu. Pokój kompletnieniefunkcjonalny - brak biurka !!!. na jedymym stoliku, stoi urządzenie do przygotowania kawy I herbaty. Brak bagażnika na walizkę :-(. kiepsko.

    Lokalizacja hotelu wymarzona + obszerny parking w centrum miasta najmocniejsze atuty. Odnowiony hotel utrzymny w fajnym stylu :-)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    10
    Byłem bardzo miłe powitany w recepcji.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Parkowane przy hotelu kosztuje 50 PLN.

    Byłem bardzo miłe powitany w recepcji. Obsługa była szybka. Potem udałem się do windy, by dostać się na trzecie piętro. Pokój robi wrażenie. Bardzo wysoki sufit. Duże okna. Jest czysto i przyjemnie. Telewizja, szerokie biurko, stolik z dwoma krzesłami. WIFi super. Łazienka wygląda ładnie. Śniadanie wyśmienite.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 6 marca 2018

    7,9
    Na pewno rychło tu wrócę.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Nie było nic takiego, co by mi się nie podobało.

    Pokój wygodny, łazienka nowoczesna, miła, bardzo czysta. Podobało mi się to, że w pokoju jest kilka lamp. Dzięki temu można było oświetlać tylko potrzebną część pokoju, a przez to pokój był przytulniejszy. Odpoczynkowi po intensywnym dniu nie sprzyjał tylko głośny stukot tramwajów dochodzący przez okna. Ale to jedyny mankament.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    7,5
    Pomimo zaznaczenia opcji "transport z lotniska",...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pomimo zaznaczenia opcji "transport z lotniska", przedstawiciel hotelu nie skontaktował się w celu przedstawienia oferty / omówienia ewentualnych możliwości. Potwornie zimno w pokoju - bardzo marne ogrzewanie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    7,1
    Absurdalnie drogi parking dla gości, duże pokoje, wygodne łóżka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem oburzony traktowaniem klienta z samochodem. Przyjechaliśmy późnym wieczorem do obiektu, zapłaciliśmy 50zł za dobę postoju po czym się okazało, że to tylko do końca doby hotelowej i jeszcze kolejne 25zł musiałem dopłacić. Ostatecznie drożej niż i tak absurdalnie droga oferta parkingów w okolicy, w których miałbym 24h postoju, a nie do południa.

    Przestronne pokoje, wygodne, duże łóżko i doskonała lokalizacja na plus.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 20 lutego 2018

    9,2
    Królewski poziom hotelu Royal.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    brak lodówki/minibarku i sejfu w pokoju.

    lokalizacja najlepsza z możliwych, tuż pod murami Wawelu, parking dostępny dla gości, bardzo dobre śniadanie, apartament przestronny, czysty i z pieknym widokiem oraz balkonem!.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    10
    Wrócę za rok😀
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok na Wawel ( sąsiedztwo przez ulicę). Lokalizacja w historycznym budynku . W środku : przestronne pokoje z nowoczesnym wyposażeniem . Ogromne , z wygodnym materacem łóżka małżeńskie ;) .

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    6,7
    Na jedną służbową noc jest wystarczający, wakacje dla mnie odpadają.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Zasłony i okropne ciężkie narzuty które są wylęgarnią kurzy i roztoczy. Wystarczyło podnieść narzutę i cały pył wraz z kurzem latał po pokoju.

    Lokalizacja na duży plus.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    7,5
    Przyjemnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju najzwyczajniej śmierdziało. Nawet kilkakrotne wietrzenie nie pomogło. Płatny parking:50 zł za dobę!? Takie informacje powinny być jasno napisane, szczególnie że hotel chwali sie parkingiem.

    Cena, położenie hotelu.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 8 lutego 2018

    9,2
    Bardzo przyjemny hotel, w starym stylu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemny hotel, w starym stylu. Śniadanie bardzo dobre i duży wybór. Rewelacyjne położenie hotelu, same centrum Krakowa. Jakość adekwatna do ceny. Polecam

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    6,7
    Smaczne śniadania a hotel blisko centrum. Jednak cena za parking pozostawia wiele do życzenia.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Pokój zimny !!! a zasięg wi-fi słaby i zrywa. Do tego parking płatny 50zł to moim zdaniem bardzo drogo i mocno wpływa na łączna cenę pokoju i całkowitą jego ocenę. Lokalizacja to to czym wygrywa ten hotel.

    Śniadanie fajne i smaczne

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 2 lutego 2018

    9,6
    Zdecydowanie na plus była lokalizacja i śniadania-warto...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusem problem z ciśnieniem ciepłej wody,co było trochę bez sensu, oraz personel palący na schodach przed wejściem do hotelu...a hotel szczyci się zakazem palenia.

    Zdecydowanie na plus była lokalizacja i śniadania-warto wykupić oraz raczej miła obsługa.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 1 lutego 2018

    9,2
    Okej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Szkoda, ze za parking trzeba placic... Pani z recepcjii powiedziala, ze "to jest centrum Krakowa, nie mozna sobie wyobrazac, ze parking bedzie darmowy" - okej, rozumiem, jednak przez to nigdy nie wroce, jest to dla mnie bardzo dziwne, bo w kazdym hotelu w , ktorym nocowalam a bylo ich wiele, parking byl bezplatny dla gosci hotelowych. Wielka szkoda, bo czlowiek czuje sie tak, jakby chcieli zedrzec jak najwiecej "kasy".

    Wyjazd naprawde udany. Panie na sniadaniu bardzo mile i usmiechniete, natomiast Panie z recepcjii chyba mialy zle dni...

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    4,6
    Nieprzyjemnie, brudno, niesmacznie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niekompetentna obsługa. Niesmaczne śniadanie i kawa. W obiekcie jest po prostu brudno. Zapach w przydzielonym nam pokoju odrażający. W tym obiekcie jest po prostu brudno, a szkoda. Bo obiekt ma potencjał.

    Jedynie lokalizacja tego obiektu jest czymś pozytywnym.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2018

    7,1
    Lokalizacja idealna, wszędzie blisko.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fatalny odbiór tv, wieczorem niektórych kanałów nie można oglądać i kaloryfery mogłyby troszkę lepiej grzać, miałam ciepłe skarpety wiec dałam rade:)

    Lokalizacja idealna, wszędzie blisko. Pokój był na 3 pietrze wiec było w miarę cicho. Śniadania -bogaty wybór i bardzo smaczne

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2018

    9,6
    Jedzenie bardzo smaczne, obsługa bardzo miła i pomocna w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    w hotelu było mało typowej austriackiej kuchni, ale na stoku pod dostatkiem :)

    Jedzenie bardzo smaczne, obsługa bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, włącznie z oprowadzaniem po hotelu i ''pokazaniem wszystkiego palcem''. Bravo. Pokoje i łazienki bardzo komfortowe szczególnie te drugie. Pościel miękka i pachnąca. Super.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2018

    5,8
    Śniadanie smaczne
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokryte lodem schodki wejściowe do hotelu, na których upadłem i mocno się potłukłem. Wcześniej osoba sprzątająca polała je wodą na mrozie (temp. zewnętrzna -7 st. C)

    Śniadanie smaczne

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    7,0
    Bardzo przyjemny pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Deluxe
    • 4 noclegi

    Zdecydowanie do poprawy profesjonalizm obsługi bufetu śniadaniowego!!!Dziewczyny pracujące jakby za karę,mało dyskretnie ale hałaśliwie dokonujące porządków na stole bufetowym nie bacząc na obecność i komfort gości.Powszechnie używane w takich miejscach zwroty grzecznościowe niestety nie miały zastosowania!Wielka szkoda dla wizerunku hotelu.

    Śniadania były bardzo smaczne-duży asortyment,wszystko co powinno znależć się w śniadaniowym menu a było jeszcze więcej!Mam na myśli zaskakująco duży wybór świeżych owoców/arbuz,melon,kiwi,pomarańcza,winogron/.Super!!

    Pobyt: Styczeń 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Hotel Royal zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: