Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. wielkopolskie – opinie o hotelach
  4. Kalisz – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Seven 7

Hotel Seven 7 – opinie 3-gwiazdkowy

Częstochowska 77, 62-800 Kalisz, Polska

Nr 24 z 30 hoteli w mieście Kalisz

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 416 opinii o hotelu

7,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8

  • Komfort

    7,3

  • Lokalizacja

    7,5

  • Udogodnienia

    7,3

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    7,7

  • Bezpłatne WiFi

    7,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    3,3
    OMIJAĆ TEN OBIEKT Z DALEKA , STANOWCZO MA ZA DUŻO GWIAZDEK , I TO JEST ZŁUDNE
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Studio
    • 1 nocleg

    zarezerwowałem studio , po przyjeździe okazało się że rezerwacja jest nie aktualna i zaproponowano mi w tej samej cenie pokój o niższym standardzie , pokój był w złym stanie poprosiłem o zmianę pokoju i otrzymałem pokój o najniższym standardzie , z uwagi na późną godzinę zostałem w tym pokoju. Podsumowując zostałem oszukany i przestrzegam innych , w tym obiekcie klient się nie liczy

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    4,6
    Śniadanie wystarczające , dość duży wybór .
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Niestety po prostu noclegownia , obiekt na uboczu , przerobiony z pom biurowych . Cena zawyżona do jakości noclegu . Obsługa miła , standart średni .

    Śniadanie wystarczające , dość duży wybór .

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    7,5
    Ładny hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Ładny hotel. Kawałek od centrum, ale w dogodnym miejscu. Pokój wystarczająco duży, dobrze wyposażony. Śniadanie smaczne. Zakwaterowanie i wykwaterowanie szybkie i sprawne. Personel sympatyczny. Polecam na szybki pobyt w mieście.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    4,2
    W zasadzie chyba nic, może niskie ceny w barze.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wiem kto dał 3 gwiazdki ale to mocno przesadzona klasyfikacja. Ze zdjęć wynikało, że hotel może być 3 gwiazdkowy. Gdybym wiedział że obiekt ma jedną gwiazdkę ocena byłaby inna. Zamówiłem pokój o podwyższonym standardzie i jedyna różnica był metraż i to że mogłem się gratisowo napić małego piwa, sprite, wody po jednej butelce i zjeść marnej taniej jakości paluszki. Meble w pokoju to najtańsza z możliwych tandeta, łóżko stare niewygodne, materac dramatyczny - klękając czułem deski. Wykładzina na podłodze brudna, zaplamiona. Czuć było zapach kurzu i nieświeżości. Ale nie to było najgorsze, ani też śniadanie, które było bardzo słabe. Najgorszy był brak intymności w hotelu. Leżąc w łóżku miałem wrażenie, że jestem na korytarzu a idąc po korytarzu że jestem u kogoś w pokoju. W jednym momencie uczestniczyłem w fajnym seksie bez wiedzy i zgody jakiejś pary z pokoju nr 16 :) być może ktoś także miał okazje „uczestniczyć” w moich doznaniach :)Rano słychać było jak panie z personelu się komunikują miedzy piętrami za pomocą tradycyjnej dobrze znanej każdemu czyli darcie ryja....: Annnkaaaaa..... Lokalizacji nie będę oceniał bo sam jestem sobie winien, że nie sprawdziłem ale jak ktoś nie lubi ciemności i ma wrażenie, że za rogiem czai się zło to tam może takie wrażenie odnieść. Także tego.... jak wspomniałem nie czepiałbym się gdybym wiedział że jadę do takiego właśnie standardu a nie do 3 gwiazdek.

    W zasadzie chyba nic, może niskie ceny w barze....

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 października 2018

    4,2
    restauracja = catering, w efekcie wszystko zalane tłuszczem;
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg

    restauracja = catering, w efekcie wszystko zalane tłuszczem; w pokoju mieszzkali palący = wszystko przesiągnięte dymem nikotynowym; pościel, ręczniki, obrusy w restauracji - wszystko wymaga dobrego prania, może jest czyste ale nie sprawia takiego wrażenia, wszystko bure

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    7,5
    - dwa osobne pokoje
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 3 noclegi

    - mało miejsca na kosmetyki w łazience - mało kontaktów w pokojach

    - dwa osobne pokoje - duża łazienka - wygodna sofa / kanapa - lodówka - dobre śniadanie - bezproblemowy parking pod hotelem - grzejniki działające w nocy

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    2,9
    Nie polecam :( nie ta cena za ten standard!
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Dawno nie mieliśmy tak niewygodnego noclegu :( Łóżko dwuosobowe, gdzie jedna osoba nie ma dojścia do łóżka to nieporozumienie, tym bardziej że na portalu nie ma zdjęcia z takim rozwiązaniem! Mini kołdra na jedną osobę. Przyjechaliśmy bardzo późno i zorientowaliśmy się już będąc przygotowanymi do snu. Co prawda Pani z recepcji na drugi dzień stwierdziła, że gdybyśmy zgłosili, daliby druga kołdrę... to znaczy, że ktoś kto przygotowuje pokój nie wie, ze jednoosobowa kołdra jest za mała dla dwóch osób? O poranku ze snu wyrwały nas nieznośne hałasy z placu sąsiadującego z hotelem. Nie ta cena na ten standard :( Stół szwedzki... taki jak przygotowany został dla pierwszych gości, tak mam wrażenie do 9.00 nikt niczego nie uzupełnił... rozgardiasz i resztki... na szczęście w miarę duży wybór, więc dało się coś złożyć... Brak uważności i staranności w wykonywanej pracy.

    Czysta łazienka, szybkie wi-fi

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    4,2
    Dobry na jedną noc w trasie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Daleko od centrum przy pieszych wędrówkach, hotel o niskim standardzie, wyposażenie niskobudżetowe, brak klimatyzacji, niesprawne rolety i spłuczka w toalecie.

    Obsługa starała się być uprzejma. Parking tuż pod budynkiem hotelu. Cicha okolica.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Telewizor nie był podłączony, Pani Kierownik prosiła, by zająć się tym samodzielnie, "po męsku", aczkolwiek kabel nie sięgał do kontaktu - nie było fizycznej możliwości podłączenia go.

    Pokój wygodny, czysty. Śniadanie bardzo smaczne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    4,6
    Smród papierosów, hałas, gorąco.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak klimatyzacji. W pokoju z 50 stopni. O 6:30 rano trzeba wyjść z pokoju, bo nie można w nim wytrzymać. W całym hotelu i pokoju śmierdzi papierosami. W łazience pajęczyny. Śniadanie ok, ale bez szału. Z ciepłych rzeczy tylko kawa i 2 parówki (gdy przyszedłem w połowie śniadania).

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    4,6
    Bardzo głośny hotel, trudno się wyspać.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośny hotel. Szczególnie prysznice i toalety słychać na tyle głośno, że są w stanie obudzić w środku nocy i nie mówię tu o łazience w naszym pokoju, tylko łazienkach w innych pokojach. Koszmar. Przydałyby się też nowe dywany i malowanie ścian.

    Miałem gdzie spać...

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    7,9
    Dobre miejsce na noc lub dwie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobre miejsce na noc lub dwie. Cena adekwatna do komfortu. Dobre śniadanie wydawane aż do 10:30. Pani na bierząco donosi brakujące produkty. Bezpłatny parking.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    7,9
    Polecam hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel w cichym miejscu na uboczu ale kursują autobusy do centrum. Na piechotę do Rynku ok 2 km, spacerkiem spokojnie mozna dojść. Dobre, urozmaicone śniadania w cenie noclegu. Obsługa miła. Polecam

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2018

    5,0
    ?
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    pokój w fatalnym stanie przypominał hotel robotniczy z lat 80 , do remontu i naprawdę nie wiem skąd w hotelu trzy gwiazdki to jakaś pomyłka .

    lokalizacja ok. śniadanie smaczne urozmaicone ,miła obsługa .

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 czerwca 2018

    5,4
    Śniadania smaczne, łóżka małe, jest duszno, a ściany przenoszą dźwięk - nie polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Kiedy jest ciepło na dworze to w pokoju jest strasznie duszno, ponieważ nie ma klimatyzacji, a lodówka w pokoju robi za piecyk. Musieliśmy ją wyłączyć bo grzała niemiłosiernie. Ściany czy też drzwi przenoszą hałasy z korytarza i innych pokoi Np idzie ktoś korytarzem i puszcza bąka - a Ty to słyszysz! Jakaś para seksuje piętro wyżej - też słyszysz - także średnio. Łóżka dwuosobowe są wąskie i pościel jest za krótka. Już wolałbym zatrzymać się w jakimś domu pielgrzyma.

    Śniadania smaczne a w obiekcie czysto. Nie spotkaliśmy żadnych udogodnień.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    4,2
    Niezadowolona
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój zupełnie nie zgodny z oczekiwaniem w stosunku do ceny, brudno, toaleta w bardzo zlym stanie, okropny zapach. W pokoju mrówki w zatrważających ilościach. Okna klejące się, strach dotykać. Zdecydowanie nie polecam!

    Bardzo dobre śniadanie

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    8,8
    Miły hotelik
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kawa niestety lurowata i mało smaczna. W naszym łóżku w jednym miejscu było stałe wgniecenie, ale nie wpłynęło to specjalnie na komfort spania. Nie wiem czy w okolicy są jakieś restauracje bo nie mieliśmy czasu na ich szukanie.

    Ogólnie hotel wystarczający na kilka nocy. Miła obsługa. Czysto. Smacznie.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    9,6
    super hotelik na jedną noc
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Mieliśmy łóżko małżeńskie i tylko jedną wąską kołdrę i małe niewygodne poduszki

    Dobra lokalizacja, czysto, smaczne, urozmaicone śniadania - na jedną noc rewelacja

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 3 marca 2018

    4,2
    Pobyt służbowy.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko mocno zużyte. Warunki sanitarne poniżej normy. Ręczniki czyste ale też bardzo zniszczone. W pierwszy dzień pobytu śmietnik w łazience zastalam ze śmieciami poprzedniego lokatora.Śniadanie w normie. Mały wybór ale było w miarę smaczne. Miła obsługa recepcji. Uważam że cena zbyt duża do panujących tam warunków.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    7,5
    Nocleg i śniadania super. Firma cateringową dostarczająca obiad nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jest możliwość zjedzenia kolacji, ale dostarcza ja firma cateringowa. Nie polecam.... jedzenie nie jest smaczne. Lepiej zjeść w centum cokolwiek niż iść spać na glodnego.

    Śniadanie smaczne, czyste pokoje jak i łazienka.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2018

    10
    Bardzo dobry hotel z bardzo smacznym - urozmaiconym śniadaniem.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo miły personel , pokoje i łazienka czyste , duża - wygodna kabina prysznicowa co w dzisiejszych czasach nie jest często spotykane . Łóżko wygodne. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości . Śniadanie bardzo dobre , duży wybór jedzenia miło zaskakuje ! , bardzo dobra kawa z ekspresu.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2018

    6,3
    Lubię małe hotele, które dbają o swój styl, niestety tym razem jestem lekko rozczarowany.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Źle działający pilot do tv, zatykająca się umywalka, niedostatecznie ciepła woda w godzinach wieczornych. Takie rzeczy powinny być sprawdzane przez osoby sprzątające i usuwane na bieżąco.

    Smaczne, urozmaicone śniadanie, ale wystrój raczej jadalni niż restauracji mógłby być bardziej przytulny i oryginalny, bardzo miły i profesjonalny personel, czystość pokoju na odpowiednim, normalnym poziomie.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2017

    7,9
    Zdecydowanie na plus poprawa jakości śniadania.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Cienkie ściany, ale na szczęście każdy przestrzega ciszy nocnej.

    Zdecydowanie na plus poprawa jakości śniadania. Ekspres oraz jajecznica w podgrzewaczu, nareszcie. Bardzo uprzejmy i profesjonalny personel. Jeżdżę tam już kilka lat i podoba mi się to, że hotel się rozwija. Stosunek jakości do ceny na bardzo dobrym poziomie.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 3 listopada 2017

    7,5
    ogólnie ok :)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Kiepskie śniadanie, mały wybór produktów i słaba kawa ;( Brak restauracji w obiekcie. Brak ogrodzonego parkingu. Brak windy. Ciasna łazienka. Uważam, że cena noclegu była za wysoka jak na oferowany standard hotelu.

    Hotel znajduję się w dość dobrej lokalizacji, sprawny dojazd z centrum. Duże, wygodne łóżko. Możliwość zamówienia kolacji z zewnętrznej restauracji z możliwością rozliczenia z noclegiem. Parking blisko budynku

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 27 października 2017

    7,5
    Idealny na krótki wypad służbowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Słabo oświetlona droga do hotelu ale to już nie wina samego hotelu.

    przemiła pomocna obsługa, bezpłatny i duży parking. 4 minuty spacerem do stacji benzynowej, kurs taksówką na rynek około 10 - 15 zł. Szybki internet idealny na krótki wyjazd. Hotel nie mieści się przy drodze więc cisza i spokój. Śniadanie wliczone w cenę.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 26 października 2017

    6,0
    .Przepyszne śniadania i miła obsługa to atuty tego hotelu i dzięki temu mój pobyt był w miarę udany.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    Droga prowadząca do hotelu nie oświetlona i pełna dziur i wyboi . Warto się tym zainteresować niektórzy goście czasami też spacerują .Można tylko pozazdrościć wspaniałego i fachowego personelu

    Pokoje wymagają odświeżenia a przynajmniej p.Nr.11( stara poplamiona wykładzina brudne ściany Pierwsza reakcją to zmiana hotelu ale przemiła obsługa przekonała mnie do pozostania . Wspaniała obsługa

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 24 października 2017

    7,1
    Odpowiedni na krótki pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na jedną - dwie noce polecam, natomiast przy dłuższym pobycie można pomyśleć o trochę wyższym standardzie. Cena nie do końca adekwatna do wystroju, mogłoby być taniej.

    Miła obsługa, w miarę czysty pokój, super śniadanie.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 7 października 2017

    9,2
    Ładny pokój, z barkiem do dyspozycji za 139 zł - jest OK.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    W barku było Piwo, które poprzedni gość wypił, dolał wody i założył kapsel i nikt tego nie zauważył z obsługi - śmieszna sytuacja. Paluszki marki aro - tragedia. Łazienka - sufit wymagana remontu - pomalowania, reszta raczej w porządku.

    Ładny pokój, z barkiem do dyspozycji za 139 zł - jest OK. Śniadanie normalne, różnorodne potrawy, w tym na ciepło. Duży TV, LCD. Łóżko wygodne.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 26 września 2017

    7,1
    Służbowo na jedną noc.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Brak kuchni.Dania można zamówić przez katering.Mało profesjonalnie z uwagi na ilość znanych osób które odwiedziły ten hotel. Łazienka woła o remont.

    Miła sympatyczna Pani w rejestracji(obsługuje też bar).

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 13 września 2017

    9,2
    15 minut na piechotę do zabytkowej części miasta. Polecam.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Budowa w pobliżu hotelu, utrudnione przejście (brak chodnika). Trudno dostępne gniazdka w salonie i sypialni. Aby pracować na komputerze trzeba wysoko sięgnąć za telewizor do gniazdka. Na łóżku jest jedna kołdra, trochę za wąska dla dwóch osób. Na prośbę dostaliśmy dodatkową.

    Bardzo przyjemny pokój z wydzieloną częścią dzienną. Herbata, kawa, woda i czajnik. Free mini bar. W sypialni dodatkowy telewizor. Rolety w oknach. Czysto, wygodne łóżko. Śniadanie obfite i smaczne. Hotel nie posiada własnej restauracji, ale można zamówić w bufecie katering (kilka dań do wyboru). Bardzo miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 10 września 2017

    7,1
    Śniadanie, bardzo różnorodne, czystość na stołówce i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ciszy nocnej. Krzyki i niedwuznaczne odgłosy prawie do rana z pokoju obok. Trudno było odpocząć i zasnąć.

    Śniadanie, bardzo różnorodne, czystość na stołówce i zaangażowanie pani kucharki, żeby niczego nie brakowało. Co chwilę sprawdzała i wszystko donosiła. Super! Atmosfera i uprzejmość personelu.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    9,6
    Doskonałe miejsce dla podróżujących w celach zawodowych
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pyszne śniadanie, dobrze zorganizowany pokój, dobry dostęp do Internetu, przemiła Kadra :) Lokalizacja- pozornie na uboczu miasta (cisza i spokój), ale niedługi spacer do ciekawych miejsc w Kaliszu. Mimo braku restauracji w Hotelu- szybka dostawa do pokoju znakomitego menu z zaprzyjaźnionej restauracji.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2017

    7,9
    Udany pobyt w Kaliszu, miasto i okolice godne zwiedzenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Brak restauracji, która pojawia się w informacji o hotelu, że jest na miejscu, a okazuje się jednak cateringiem z innej restauracji.

    Bardzo uprzejme Panie pracujące w recepcji, miłe i uczynne. Smaczne śniadanie, duży wybór. Cicha okolica na uboczu.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 2 lipca 2017

    10
    śniadanie wyśmienite personel najlepszy jaki można sobie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    śniadanie wyśmienite personel najlepszy jaki można sobie wyobrazić pobyt znakomity wszyscy pracownicy sympatyczni najwyższej kultury osobistej i slowa. Polecam .Caly personel o jakim każdy pracodawca śni i takich ma pozdrawiam i plecam

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 22 czerwca 2017

    5,8
    Taki nijaki
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji mozliwosc zamowienia jakiegos jedzenia na dowoz w plastikach ogrodek malo przyjemny zero kwiatow

    Zdjecia z booking com nie sa adekwatne do rzeczywistego wygladu hotelu

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2017

    8,8
    Pobyt rodzinny bez naprzykrzania sie domownikom, odwiedziny bliskich, ale i grobów na 3 cmentarzach
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadania smaczne i dobrze przygotowane, kawa dobra,,łóżko wygodne obsługa miła. Możliwość wypicia piwa zimnego o każdej porze. Atmosfera intymna i życzliwa. Obsługa uprzejma. Następnym razem też tam się zatrzymam.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2017

    8,8
    Bardzo fajny pobyt , jestem po wrażeniem ,że w ekonomicznej...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    To nie jest wina hotelu , ale vis a vis budowa i .....rano samochód od razu na myjnie...

    Bardzo fajny pobyt , jestem po wrażeniem ,że w ekonomicznej cenie jest barek do dyspozycji w pokoju , miły personel , bardzo dobre sniadania , świetna lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 8 maja 2017

    7,9
    zadowoleni
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Lokalizacja hotelu. W maju 2017 trwa budowa osiedla domków jednorodzinnych na przeciwko hotelu.

    Śniadanie podane wyjątkowo ładnie, smaczne, duży wybór dań, Pani z obsługi na bieżąco dokładała brakujące potrawy. Wygodna łazienka, czysto. W pokoju bardzo wygodnie, bo jest na przykład półka na walizkę i krzesła dla dwóch osób. W recepcji super obsługa, bardzo chętna do pomocy. Bardzo podobał nam się pomysł z wypożyczalnią rowerów.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    7,1
    Kalisz zawiódł
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Beznadziejna lokalizacja, w dni powszednie budzi huk maszyn pracujących na budowie obok, mimo iż mieliśmy okna z przeciwnej strony. Okolica nieciekawa, daleko od jakiejkolwiek restauracji.

    Śniadania smaczne, świeże. Miła obsługa. Czysto.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    9,6
    Udany pobyt w Kaliszu.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Nie mam co NAPISAĆ !!!!!!!!

    Po pierwsze obsługa bardzo pomocna w rozwiązywaniu spraw . Posiłki w pełni zaspakajały apetyt i smakowały Porządek w pokoju utrzymany mimo wolnych dni Udany .

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2017

    7,1
    Zadowolenie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 4 noclegi

    Standard trochę jak w akademiku, ale doskonałe śniadania rekompensują wszystko za taką cenę

    Dla mnie super lokalizacja (blisko pracy), cisza wieczorami, możliwość wypoczynku.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 23 marca 2017

    9,2
    Czysto, ciepło, śniadanie w formie bufetu - jest z czego...
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji na miejscu - dania przywożone są z jakiejś zaprzyjaźnionej restauracji. Na plus że można to podpiąć pod fakturę za nocleg. My nie skorzystalismy bo i ceny nas do tego nie przekonały (schabowy 35zl jak mnie pamięć nie myli). Wolelismy zjeść na mieście.

    Czysto, ciepło, śniadanie w formie bufetu - jest z czego wybierać i na bieżąco uzupełniane. WiFi na poziomie 5Mb.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 22 marca 2017

    7,9
    Dobra miejscówka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Trochę sfatygowane poduszki i widok za oknem na plac zawalony gruzem i złomem.

    Bardzo ładny pokój, przestronna łazienka. Na śniadanie duży wybór i jedzonko dobre. Za taką cenę warto skorzystać

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 13 marca 2017

    6,7
    Bardzo miła i komunikatywna Pani w recepcji w dniu9 marca...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo miła i komunikatywna Pani w recepcji w dniu9 marca,Pani obsługująca śniadanie dba o to,aby przez cały czas był pełny zestaw oferowanych produktów.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 6 marca 2017

    7,9
    Dobra lokalizacja, przesympatyczne panie na recepcji, dobre jedzenie.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Brak czujki swiatła na korytarzu, przez co smuga swiatla pod drzwiami zakloca sen. Brak ciapkow - byc moze to nie ten standard, ale przydałyby sie.

    Śniadanie bardzo smaczne, pokój schludny i czysty. Cicho i spokojnie. Blisko centrum - dobry dojazd autem, dużo miejsc parkingowych.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 3 lutego 2017

    6,7
    Hotel dla niewymagających Panów na delegacji :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel o średnim standardzie, wysłużony. Wymaga remontu łazienek. Dobry, ale na przystanek w trakcie delegacji. Nie jest w centrum, czym chwalą się właściciele, ale poza. (Do Rynku jest 15 minut autem). Cena adekwatna do standardu. Nadrabiają smacznym śniadaniem.

    Cicho i spokojnie.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2017

    8,3
    Miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Piwo w minibarku mogło być we wszystkich pokojach alkoholowe.

    Miła obsługa. Wszystko załatwione sprawnie, szybko i bezproblemowo. Barek w cenie pokoju.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2016

    8,8
    Niezmiennie czysto ;-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 1 nocleg

    Szkoda, że w hotelu nie ma jakiegoś małego pomieszczenia (przytulnego) dla dzieci, czy siłowni bądź jacuzzi/sauny - przy dużej częstotliwości moich odwiedzin Kalisza byłoby to dla mnie korzystne. Tym razem na śniadanie zeszliśmy trochę później i wszystko było odrobinę podeschnięte-może można by użyć jakieś pokrywki na tace i talerze z wędlinami, przekąskami, czy serem?

    To mój kolejny pobyt w tym obiekcie. Każdorazowo bywam w pokojach o zróżnicowanym standardzie. Tym razem byłem z rodziną w dwupokojowym apartamencie. Dla rodziny 2 + 1 (3,5-latka) rozwiązanie idealne! Niezależnie od wybieranego pokoju, to co jest niezmiennie na plus: czystość w pokojach, świeża pościel, pachnące ręczniki, uczciwe dogrzanie pokoju.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    8,3
    Bardzo dobre śniadania, czysto.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokojach bardzo zimno.

    Bardzo dobre śniadania, czysto.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    4,2
    Śniadanie jako takie, ale warunki fatalne, brudno, zimno i...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Nie polecam nikomu ani jednej nocy

    Śniadanie jako takie, ale warunki fatalne, brudno, zimno i ciemne światło

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 listopada 2018

    8,3
    Polecam i Wszystko Ok , Sniadanie Bardzo dobre :)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Polecam i Wszystko Ok , Sniadanie Bardzo dobre :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    8,3
    Wygodnie, bardzo mila obsluga oraz pyszne sniadanie, dobry...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel troche na uboczu.

    Wygodnie, bardzo mila obsluga oraz pyszne sniadanie, dobry stosunek jakosci do ceny !

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 23 listopada 2018

    4,2
    Brudno, brak restauracji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudno, brak restauracji.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    8,3
    Brak restauracji na miejscu, ale można było zamówić obiad za...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji na miejscu, ale można było zamówić obiad za pośrednictwem recepcji

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Spokój, lokalizacja, przesympatyczna obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokój, lokalizacja, przesympatyczna obsługa

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    7,1
    Pobyt ok.
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Zanieczyszczone kratki wentylacyjne w łazience.

    Smaczne śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    8,8
    Duży wybór kanałów w TV
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak czajnika w pokoju.

    Duży wybór kanałów w TV

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    6,3
    brak restauracji w hotelu
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    brak restauracji w hotelu

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    7,9
    Pokój ok.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój ok. Wygodny, duże łóżko, dostęp do minibaru w cenie. Na jedną noc jak najbardziej polecam. Dobre śniadanie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 października 2018

    9,2
    Podczas następnego pobytu w Kaliszu nie bedę szukał innego obiektu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo miły i pomocny personel. Znakomite i urozmaicone śniadanie. Gorąco polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    5,8
    Miła i sympatyczna obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dla dwóch osób zbyt mały pokój. Jedno krzesło,jedna nocna szafka .

    Miła i sympatyczna obsługa

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    6,7
    Dobre śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel leży daleko od Centrum miasta.

    Dobre śniadania.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    9,2
    Bardzo dobry hotel na uboczu w cichym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg

    Bardzo dobry hotel na uboczu w cichym miejscu. Czysto, w miarę szybki internet.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    8,8
    Pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje maleńkie, ale wszystko co potrzebne było na miejscu

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    7,9
    Pobyt udany. Wszystko ok.Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Śniadanie było smaczne, pokój przytulny, wygodnie, czysto.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 września 2018

    7,5
    Wszystko było ok.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wszystko było ok. Polecam :-)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    7,9
    Zbyt małe łóżko
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt małe łóżko

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    10
    Domowa atmosfera.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Domowa atmosfera.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2018

    4,6
    Brudno .
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudno .

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    8,8
    Bufet
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za słabo wyciszone pokoje

    Bufet Udogodnienia w pokoju

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    9,6
    Super
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super śniadanie, przemiła obsługa. Bardzo dobra relacja ceny do jakości. 100% ponowna wizyta.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    8,8
    Bardzo miła i pomocna obsługa smaczne śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo miła i pomocna obsługa smaczne śniadanie

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    7,1
    OK, budzetowo ale dobre sniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Srednia okolica hotelu ale za to cisza bo daleko od ulicy

    Sniadania bardzo ok - swietne wedliny

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    8,8
    Bardzo miła obsługa w hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa w hotelu. Pokoje czyste. Śniadanie smaczne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    5,8
    Pobyt ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W łazience brak suszarki. W pokoju bardzo duszno.

    Bardzo miła obsługa hotelowa. Bezpłatny parking przy hotelu. Dobre śniadanie. Cisza w hotelu.

    Pobyt: Sierpień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: