Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Hostelino

Hostelino – opinie

Krasickiego 11, Górny Sopot, 81-836 Sopot, Polska

Ocena

Na podstawie 165 opinii o hostelu

8,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,2

  • Komfort

    8,6

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    8,8

  • Bezpłatne WiFi

    8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 26 września 2022

    9,0
    Hostel spełnił w 100% moje oczekiwania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, bardzo czysto, obiekt przyjazny zwierzętom. Bardzo dobry kontakt z właścicielką.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 17 września 2022

    10
    dziekuje, bylo super i czulam sie zadbana
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszystko bylo ok

    przyjazny kontakt z hostami

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 13 września 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośno jednej nocy,Krzyki, hałas niemożliwe spanie. ⁸

    Bardzo dobra lokalizacja,w samym centrum.Czysto i miła obsługa. Cicha okolica.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 9 września 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogółem bardzo dobrze sie tam czułam. Mały minus, że w pokoju jest trochę ciemno, wejście i jednocześnie okna są z poziomu ziemi, wiec drzewa i murek trochę przysłaniają światło dzienne. Przydałaby się w łazience jakąkolwiek szafka na rzeczy, ale to już drobiazg.

    Przesympatyczna właścicielka, dobra lokalizacja 4min od dworca, ok 10 min spacerem do Monciaka, ok 15 do plaży. Czysto i przyjemnie. Wyposażona wspólna kuchnia. Fajny ogródek z tarasem do posiedzenia. Fajnie, polecam.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 2 września 2022

    9,0
    Udany pobyt, świetny kontakt z właścicielką, przyjazna okolica.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Lokalizacja super! Blisko dworca PKP i SKM oraz Monciaka. Spokojna okolica.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Czteroosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Skrzypiące łóżka.

    Korzystna lokalizacja, miła właścicielka.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko do morza, sklepów, centrum handlowego a zarazem cisza i spokój. Idealne miejsce dla par, rodzin i przyjaciół. Ogromny plus za możliwość przyjazdu z psem( w naszym przypadku dwoma ) Właścicielka bardzo sympatyczna, empatyczna, dostępna i bardzo pomocna

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hostelino to urokliwe miejsce z ładnym naturalnym ogrodem. Dostęp do kuchni ułatwia przygotowanie śniadań i kolacji. Podobają mi się miejsca wypoczynku w ogrodzie - dwa tarasy.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2022

    10
    krótki, ale na dłuższy rownież bym wróciła :-) lokalizacja bardzo fajna, kawałek od Monciaka a jednak cichutko i przytul
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    pomimo dużej grupy młodych ludzi, było naprawdę cicho i kulturalnie.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2022

    10
    Pobyt udany, idealne miejsce na odpoczynek ze znajomymi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Czteroosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, blisko na dworzec oraz do centrum i morza. Przemiła obsługa.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 28 lipca 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Czteroosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce, przepiękny taras, spokój, świetny klimat! Do tego dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Polecamy

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 27 lipca 2022

    8,0
    Bardzo fajny pobyt. Super obsługa, lokalizacja, stosunek jakości do ceny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W większości mieszka się w pokojach. Mi przypadł mały domek na terenie posesji. W domku niestety pachniało wilgocią. Gdyby nie to, byłabym zadowolona.

    Lokalizacja bardzo dobra, bardzo miła, uczynna obsługa. Pani dzwoniła wcześniej, żeby mi wyjaśnić potencjalne niedogodności. Otwartość na zostawienie auta, bagażu, dłużej po wymeldowaniu. Miły ogródek. Świetna cena do jakości.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 14 lipca 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja. Właścicielka bardzo miła. Dostaliśmy możliwość zostawienia bagażu wcześniej niż godzina zameldowania, jak i po godzinie wymeldowania.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 27 czerwca 2022

    10
    Polecam serdecznie wszystkim!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Czteroosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniała właścicielka i personel. Czysty i wygodny pokój. dobrze wyposażona kuchnia. Czysta łazienka z suszarką do włosów. Super antresola i salon. Świetna lokalizacja.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce, czysto, blisko morza, przemiła właścicielka, fajny ogród, miejsce godne polecenia 😊

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 1 czerwca 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To był nasz pierwszy pobyt w tym miejscu i bardzo jesteśmy zadowoleni.Miejsce spokojne i dobrze zlokalizowane.Obiekt przygotowany odpowiednio dla gości.Właścicielka miła i życzliwa

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 29 maja 2022

    8,0
    lokalizacja bardzo korzystna, właściciele bardzo przyjemni jednak moza popracować nad czystością prysznicy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    czystość w łazience

    lokalizacja

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 24 maja 2022

    10
    Super spędzony czas dający tak obecnie potrzebne wytchnienie!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, chętna do pomocy, otwarta i na każdym kroku czuć było pełne zainteresowanie gośćmi. Super system za i wykwaterowania co daje dużą swobodę działania. Będziemy z żoną bardzo miło wspominać ten wyjazd i liczymy, że jeszcze nie raz tam zawitamy. Polecamy :)

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 21 maja 2022

    9,0
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce zgodne z opisem. Czysto, kuchnia z pełnym wyposażeniem. Bardzo dobry kontakt z właścicielką.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 19 maja 2022

    10
    Pobyt przebiegł bezproblemowo.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Wieczorem gdy dotarłem do hotelu okazało się że prawdopodobnie mój wspólnik który miał przyjechać rano do miasta prawdopodobnie przyjedzie wieczorem dzień - niestety nie miałby gdzie się zatrzymać. Zadzwoniłem późnym wieczorem do Pani Właścicielki czy dałoby się aby wcześnie nad ranem albo późno w nocy mógł skorzystać z łóżka które miałem w pokoju. Nie było z tym żadnego problemu - Pani Właścicielka skontaktowała się z pracownikami i w ciągu dziesięciu minut dostarczyli pościel i poprosili abym przekazał wspólnikowi kod do furtki.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 28 września 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła właścicielka

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 20 września 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto i przytulnie, bardzo miła obsługa 🙂

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 16 września 2021

    8,0
    Bardzo sympatycznie, domowa atmosfera
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Do dyspozycji taras i patio oraz bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Otoczenie zieleni w ogrodzie.

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 13 września 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -klimat pokoju -czystość -uprzejma właścicielka

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 11 września 2021

    10
    Klimatyczny pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort z łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak negatywnych opini.

    Miejsce klimatyczne.Bardzo miła właścicielka. Godne polecenia.

    Pobyt: wrzesień 2021

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: