Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. zachodniopomorskie – opinie o hotelach
  4. Dziwnów – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel&Spa Stary Dziwnów

Hotel&Spa Stary Dziwnów – opinie 3-gwiazdkowy

Kościelna 40, 72-400 Dziwnów, Polska

Nr 40 z 109 hoteli w mieście Dziwnów

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 212 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,1

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    8,9

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 14 listopad 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania były bardzo dobre i różnorodne. Do pełni szczęścia zabrakło większego wyboru warzyw, przede wszystkim sałat lub gotowych sałatek.

    Bardzo miła obsługa, hotel fajnie położony. Poza sezonem cisza i spokój. Basen fajny, sauna sucha i łaźnia parowa nie za duże, ale w zupełności wystarczające. Darmowy, zamykany parking również był dużym atutem.

    Pobyt: listopad 2022

  • Ocena dodana: 20 październik 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa ,super jedzenie bardzo smaczne.Strefa spa rewelacja ,czysto.Pokoje fajne ,wygodne łóżko.Bylam tu juz trzy razy i pewnie jeszcze przyjade z chęcią😀.

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 25 wrzesień 2022

    9,0
    Jestem zadowolony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Musiałbym się czepiać.

    Świetny hptel. Dpbre położenie. Obsługa właściwie ok. Cena akceptowalna.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 24 wrzesień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, bardzo smaczne śniadania, wszystko na plus :)!

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 14 wrzesień 2022

    9,0
    Prawie same superlatywy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 9 noclegów

    Trochę zbyt wąskie łóżka.

    Sniadania fantastyczne , kolacje jeszcze ciekawsze, co prawda fatalnie trafilismy wybierająć jagnięcinę, zapomniałem ,ze baran z reguły jest bardzo tłusty. Odradzam. Ale pozostałe potrawy świetne. Chyba najładniejszy obiekt przedwojenny utrzymany w świetnym stanie. Personel - super.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 8 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez uwag.

    Gorąco polecam. Basen, łaźnia parowa, sauna i świetna kuchnia.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 5 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic takiego nie bylo

    Wszystko

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 31 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny hotel na pogodę i niepogodę. Pyszne śniadanie. Super oferta spa. Miły personel. Polecamy.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 27 sierpień 2022

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super

    Super

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 25 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drące się na śniadaniu dziecko. Codziennie. Nie była to wina hotelu oczywiście, a rodziców którzy na te wrzaski nie reagowali

    Ważna była akceptacja zwierząt, prywatny parking i śniadania ( bardzo smacze, a szczególnie serniczek ). Restauracja w hotelu miała bardzo klimatyczny wystrój. Szef wszystkich szefów na tarasie, czyli Pan Kot dopełniał uroku. Restauracja oferowała bardzo dobre jedzenie i drinki. Pokoje czyste, łóżka wygodne. W pokojach panowała cisza.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 24 sierpień 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 5 noclegów

    Łóżko małżeńskie za wąskie, do tego brzegi materaca były opadające, co jeszcze dodatkowo zwężało szerokość łóżka, za cenę pokoju jaką zapłaciłem, uważam że powinna obejmować obiadokolację za którą dodatkowo trzeba było zapłacić 65,00 zł od osoby.

    Śniadania bardzo dobre, lokalizacja również, bardzo miła obsługa

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 19 lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszem śniadania , przemiła Pani na recepcji

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 14 lipiec 2022

    9,0
    SUPER
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 4 noclegi

    HOTEL SUPER, ZABIEGI EKSTRA I BARDZO MIŁA OBSŁUGA

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 9 lipiec 2022

    9,0
    Wakacje w Dziwnowie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak expresu. Kawa z termosu, to nie to samo. Wnętrza wymagałyby odświeżenia.

    Lokalizacja. Blisko plaży, choć na szczęście nie na niej. Monitorowany, zamykany parking. Urozmaicone śniadania. Bez tłumów. Balkon.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 17 czerwiec 2022

    10
    Znakomita organizacja, na pewno wrócę
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    nic nie przychodzi mi do głowy

    śniadanie było obfite i bardzo dobre

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 10 czerwiec 2022

    10
    hotel idealny na krótki wypad :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    obiekt jak najbardziej na plus, zadbany, czysty pokój, bardzo miły i pomocny personel :)

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 5 czerwiec 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła i profesjonalna obsługa, w pokojach czysto i pyszne śniadania.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 1 czerwiec 2022

    9,0
    Pobyt w Dziwnowie, to tylko w hotelu Stary Dziwnów&Spa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 4 noclegi

    Niektóre wykładziny podłogowe można by już wymienić.

    Hotel zasługuje na 4 gwiazdki. Ma udogodnienia , których niekiedy nie posiadają hotele 4 gwiazdkowe. Głównie chodzi mi o basen, jakuzzi, sauny,sejf w pokoju, klimatyzację indywidualną, parking na tyle miejsc ile jest pokoi.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 12 maj 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak kawy z expresu na sniadaniach

    Ogólnie wszystko spoko

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 6 maj 2022

    8,0
    Pobyt krótki ( 3 dniowy) ale ogólnie rzecz biorąc zadawalający.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg

    Śniadanie b.dobre. Łożka ok, czysto w pokojach, TV ale mało kanałów, więc się nie nastawiajcie, że przy złej pogodzie coś pooglądacie, mały parking na kilka aut wokół hotelu , bez żadnego płotu czy innego zabezpieczenia terenu.

    ze względu na nowo budowane hotele, wielo piętrowe apartamentowce, dojście do plaży nie jest takie proste, wszędzie pozagradzane siatkami, płotami z napisem teren budowy lub teren prywatny, z tego obiektu by dojść na plaże trzeba się nieco nachodzić, dla kogoś z kulami było by to trudne do wykonania.

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 4 maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce. Obsługa na medal. Odpoczęłam zrelaksowałam się. Fajne miejsce również dla maluszków. Polecam bardzo bardzo. Chętnie tam wrócimy raz jeszcze.

    Miła obsługa, samo miejsce, basen.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 2 maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super śniadania ! Miły i pomocny personel Ładna strefa wellness Bardzo czysto i kameralnie Polecam !

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 25 kwiecień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    klimatyczne miejsce na Ziemi

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 25 kwiecień 2022

    10
    Polecam
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi

    Bardzo dobre wyżywienie, śniadania urozmaicone. obiad w restauracji l`carta - polecam.

    Pobyt: kwiecień 2022

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: