Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. podlaskie – opinie o hotelach
  4. Kiermusy – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Kiermusy Dwór Łabędzie

Kiermusy Dwór Łabędzie – opinie

Kiermusy 16, Kiermusy, 16-080 Kiermusy, Polska

Nr 1 z 2 hoteli w mieście Kiermusy

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 150 opinii o hotelu

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,6

  • Lokalizacja

    9,7

  • Udogodnienia

    9,5

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,6
    Szczerze polecamy wszystkim szukającym ciszy i obcowania z naturą.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Wszystko co było spełniło nasze oczekiwania, oby tak dalej!!

    Bardzo urokliwe, ciche miejsce, idealne, aby odreagować i odetchnąć czystym powietrzem, można się wyciszyć, super miejsce. Bardzo dobre, urozmaicone śniadania i lokalnymi potrawami. Bardzo sympatyczna i pomocna właścicielka i fantastyczne psiaki! Szczerze polecamy to miejsce!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,6
    Bajka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W sumie nic nie bylo takiego, zeby sie nie podobało. Lekkie zmiany bym zrobila ale nie istotne na weekendowy wyjazd

    Sniadania byly przepyszne Okolica sliczna

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    9,6
    Super miejsce do wypoczynku i do pracy !!!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Internet dosyć słaby. Woda w łazience mogła by być cieplejsza. Brak TV w pokoju.

    Lokalizacja i obiekt - super. Śniadanie bardzo dobre z lokalnymi produktami. Blisko do dobrej restauracji. Personel bardzo uprzejmy i pomocny.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    10
    Łokalizacja, wygodne pokoje, łóżka, pościel, pyszne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wieczornego posiłku i brak możliwości korzystania z kuchni

    Łokalizacja, wygodne pokoje, łóżka, pościel, pyszne śniadania, rowery no i przemiły właściciel. Zdecydowanie polecamy to miejsce na odpoczynek.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    4,6
    Suczka L cieszyła się najbardziej
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Skrzypiące łóżko, pewnie ze wzgledu na swoje lata. Ciągle,, uciekająca '' poduszka spod głowy, bo nie miała oparcia w szczycie. Łazienko-kuchenka z lodówką wciśnietą pod blat z umywalką, czajnikiem i dwoma kubkami na herbatę, które stały na blacie obok umywalki. Przed przyjazdem trzeba zjeść obiad lub kolację poza stanicą. Dziwny telefon od zarządcy w sprawie coolera 🤭😂

    Okolica, śniadanie?

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    7,1
    śniadania rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    bardzo póżno śniadanie - dopiero od 9.00, na stronie jest że sniadanie od 8.30 jak ktoś chce zwiedzać, aktywnie spędzać czas to trochę póżno

    śniadania rewelacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2018

    10
    Romantyczny weekend we dwoje w ostoi ciszy i spokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Piękne położenie obiektu. Przemiła obsługa. Bardzo smaczne i obfite śniadanie - każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Pokoje pięknie urządzone, a przede wszystkim bardzo czyste. Piękny widok z okna na lokalne łąki, cisza, spokój, czyli to czego poszukuje się w takich miejscach.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    10
    Cisza, spokój i relaks na łonie natury.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Dwór Łabędzie całkowicie nas ujął. To naprawdę fantastyczne, bajecznie położone miejsce, a cisza, spokój i sielankowość otoczenia, sprawiają, że to idealna opcja dla szukających wyciszenia. Sam dwór ma dużo klimatu, pokoje są przestronne i wygodne, a dodatkowym dużym atutem są serwowane codziennie pyszne i urozmaicone śniadania. Na miejscu dostępne są także rowery i kajaki (chociaż nie zawsze), a po sąsiedzku do dyspozycji jest również basen. Wyjechaliśmy bardzo zadowoleni.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    10
    Jest to wspaniały obiekt dla wszystkich tych, którzy w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów

    Jest to wspaniały obiekt dla wszystkich tych, którzy w czasie wyjazdu pragną kontaktu z naturą, którzy chcą odpocząć od hałasu, od telewizji, od cywilizacji. Widok z okien w każdym kierunku to łąki. Nie ma hałasu pochodzącego od samochodów, możne leżeć, siedzieć, czytać, odpoczywać, spacerować, odwiedzać okolicę obfitującą w niezwykle ciekawe miejsca. No i śniadania - po prostu brak słów na opisanie różnorodności i ilości. Cudowne miejsce, któremu Małgosia z pieskami i kotkami nadaje niepowtarzalny charakter. Dziękujemy Małgosiu, Liso, Soniu, Walenty, Gratisku, Agatko. Mam nadzieję, że do zobaczenia. Justyna, Marcin, Zuzia.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    10
    wszystko wspaniale, czysto, wspaniale sniadania, cisza,kazdy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nic

    wszystko wspaniale, czysto, wspaniale sniadania, cisza,kazdy ma swoj kacik intymny. Pani Malgosia ktora tym zarzadza stwarza niepowtazalna rodzinna atmosfere. Najlepsze miejsce w jakim bylismy.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    10
    Przepyszne sniadniania,przygotowane z lokalnych produktów.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepyszne sniadniania,przygotowane z lokalnych produktów. Taras jest przemiłym miejscem na wypoczynek,wsrod śpiewu ptaków,z cudownym widokiem na starorzecze. Choc atrakcji w okolicy nie brakuje można tam spędzić cały dzień. Pani która zastępował właścicielkę podczas naszego pobytu była bardzo pomocna.Nawet kalosze dla mnie znalazła, gdy powiedziałam, że wybieram się na poranny spacer nad Narwią. Mam jedną małą sugestie dla właścicieli -można pomyśleć o lezakach na taras,tak aby było jeszcze przyjmiej. Miejsce godne polecenia dla tych którzy szukają wytchnienia od codziennego zgiełku, chwili dla siebie,kontaktu z przyroda .

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    7,9
    Udany pobyt. Mimo, że pogoda spłatała figla to jest to miejsce warte polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Zabrakło mi jaj sadzonych czy zwykłej jajecznicy. O kawę z ekspresu trzeba poprosić. W pokojach brak jest telewizora. Nie jestem zwolennikiem oglądania TV podzas takich wyjazdów ale za 400 zł za pokój to powinien być standard. Dworek nie jest położonay nad brzegiem Narwi jak sugeruje opis czy zdjęcia ale nad stawem, zapewne po rozlewiskach.

    Bardzo dobre śniadania - bardzo duży wybór, wszystko smaczne i swieże. Sporo też lokalnych wyrobów (sery, miód, pasztet z wątróbek, herbata miętowa). Kokolica przepiękna. Blisko karczma z dobrym jedzeniem i obsługą.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 13 lipca 2018

    10
    Polecam. Cudowne miejsce. Zapewne tam wrócimy ponownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Wspaniałe widoki, spokój i cisza sprzyjająca wypoczynkowi, doskonałe miejsce na relaks i wyciszenie. Gospodarze serdeczni i pomocni, w szczególności Pani Małgosia - przesympatyczna osoba (bardzo dziękujemy). Cały dworek stylowo i klimatycznie urządzony, wszystko do siebie pasujące, estetyczne, gustowne, czyste oraz zadbane. Przepiękne położenie nad rozlewiskiem Narwi, wśród przyrody w otoczeniu przyjaznych psiaków i kotów. Natomiast z drewnianego tarasu, na którym można posiedzieć i odpocząć, roztacza się przepiękny widok na okolicę, pełną różnorodnego ptactwa. Śniadania różnorodne, pełne lokalnych smacznych produktów. Bardzo duży plus dla zamontowanych w oknach moskitier Spędziliśmy tam cudowny urlop, z dala od zgiełku i gonitwy. Cudowny wypoczynek i wyciszenie. Polecam wszystkim pragnącym spokoju i wypoczynku.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    9,6
    Rowerzyści. Zadbajcie o mapy okolicy przed przyjazdem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    To nie wada, to cecha. W tej okolicy sporo much ( pomimo gniazd jaskółek na tarasie (!)) i komarów. Problem do opanowania.

    Śniadania świetne, z pomysłem, niebanalne. Wszystko bardzo smaczne i świeże Stylowy wystrój. Miła atmosfera

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    9,6
    Myślę że tu powrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Domowa atmosfera, wyjątkowa troska o dobre samopoczucie gości. Dworkowe klimaty i wystrój wnętrza, który przenosi nas w przeszłość. Kilka miejsc do zobaczenia w pobliżu plus rzeka - nic tylko oddać się błogiemu lenistwu i relaksowi.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 kwietnia 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja wśród nadnarwiańskich łąk, pyszne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wszyscy lubią przeładowany ilością bibelotów dworkowo-muzealny wystrój wnętrz. Rzecz gustu.

    Świetna lokalizacja wśród nadnarwiańskich łąk, pyszne śniadania z niewiarygodną ilością rozmaitości

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Trzeba tu być!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Wspaniałe stylowe pokoje z pięknymi łazienkami, idealny duży taras nad jeziorem, śniadanie jak w święta i najlepsza na świecie obsługa z Panią Gosią na czele - na pewno będziemy wracać!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    10
    Wspaniałe miejsce na odpoczynek , wyciszenie, spacery.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Niesamowicie przyjazna atmosfera , pyszne , urozmaicone, wykwintne śniadania ....każdy znajdzie tu coś dla siebie, pokoje urządzane ze smakiem , każdy szczegół ma swój urok no i ten wspaniały kominek.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    9,6
    Idealne miejsce do wypoczynku, cisza, przyroda i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Idealne miejsce do wypoczynku, cisza, przyroda i roztaczające się widoki nastrajają relaksacyjnie. Byliśmy ponad godzinę wcześniej, bez problemu otrzymaliśmy klucze. Pokój rustykalny, utrzymany w klimacie całego dworku. W pokoju lodówka, radio, czajnik bezprzewodowy i zestaw do samodzielnego parzenia herbaty. Łazienka wygodna, zaopatrzona we wszystkie potrzebne kosmetyki i suszarkę. Na dole wspólny salon z kominkiem, możliwość skorzystania z książek, przewodników, kart i gier planszowych. No i te śniadania, wszystko świeże, duży wybór, naprawdę pyszne. Bardzo sympatyczna właścicielka i Pani "zarządzająca" dworkiem. Polecam zwierzolubom, bo jest co głaskać :), ale wszyscy bardzo dbają, żeby zwierzęta nie przeszkadzały gościom. Parking na terenie obiektu, nieźle działające wi-fi w pokoju.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2017

    10
    Wspaniały wypoczynek w rodzinnej atmosferze.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Wspaniałe miejsce, życzliwa atmosfera. Pokoje czyste, zadbane i przestronne. Z pokoju piękny widok. Dookoła natura, cisza i spokój. Jedzenie pyszne i pięknie podane.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    10
    Wsi spokojna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Idealne miejsce dla każdego, kto chce uciec od codzienności: ciche, spokojne... Przepyszne śniadania, Pani Małgosia jako dobry duch Stanicy i 5 spragnionych miłości futrzaków. Czego chcieć więcej...

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 8 października 2017

    8,3
    Wyjątkowa lokalizacja- spokój, cisza, przyroda.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    ..od takich miejsc wymagam dużo, zwłaszcza, że byłam jedynym gościem. Można było zapytać wieczorem gdy przyjechałam, czy może napiłabym się herbaty? Zaproponować choćby kanapkę, bo dookoła urocza, ale pustka:( W standardzie nie ma oczywiście innych posiłków niż śniadanie, wiec co do zasady nie powinnam mieć pretensji, ale...od takich miejsc można oczekiwać więcej.

    Wyjątkowa lokalizacja- spokój, cisza, przyroda. Idealne dla biegaczy:). Komfortowy pokój, duża łazienka. Przytulne wnętrza. Na pewno wybrałabym na wakacje, bo to był wyjazd służbowy. Pani przyjmująca gości miła, ale...

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 26 września 2017

    10
    Fantastyczni gospodarze którzy traktują Cię jak kogoś...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Fantastyczni gospodarze którzy traktują Cię jak kogoś najbliższego albo przyjaciela. Po prostu uchylają nieba. Jedzenie smaczne, świeżutkie i ta kawa robioną przez Właścicielkę - bajka. Wokół cisza i spokój. Żadnych hałasów, no po prostu chciało by się tu zostać na stałe. Kawka na tarasie z widokiem na las i niebo cóż chcieć więcej. Polecam z całego serca. Ja tu będę wracał i to nie raz.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    9,6
    Tuż nad wodą
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Doskonała lokalizacja - tuż nad Narwią. Na rowerach można dojechać do Tykocina. Rewelacyjne miejsce do odpoczynku w otoczeniu natury i do obserwacji przyrodniczych. Gości zabawiają w Stanicy sympatyczne koty i psy.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    9,6
    Niesamowite miejsce stworzone przez niesamowitych ludzi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Atmosfera w Stanicy była wyjątkowa i to wszystko dzięki właścicielom, którzy dzięki swojej obecności, niesamowicie pozytywnej energii dodawali jeszcze większego uroku miejscu.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    Wspaniałe, magiczne miejsce, przemili właściciele, pyszne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Wspaniałe, magiczne miejsce, przemili właściciele, pyszne śniadania, nic dodać ... Nie ma lepszego miejsca w tym regionie Polski na kilkudniowy ,,wypad'' we Dwójkę...

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 1 września 2017

    10
    Prezent na wypoczynek dla rodziców okazał sie strzałem w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 10 noclegów

    Wszystko w jak najlepszym porządku. To miejsce nie ma wad :)

    Prezent na wypoczynek dla rodziców okazał sie strzałem w dziesiątkę. Super miejsce, fantastyczna Pani Małgosia. Śniadania obłędne. Będę pamiętać o tym miejscu :) Pozdrawiam

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2017

    10
    Wystrój, swojska, przemiła właścicielka i śniadania o jakich...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystrój, swojska, przemiła właścicielka i śniadania o jakich się nie śniło :) Poza tym spokój i bardzo bliski kontakt z naturą. Obiekt bardzo przyjazny zwierzętom.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 24 lipca 2017

    10
    ,,Niebo na ziemi"
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów

    Że po pobycie w Stanicy musieliśmy wracać do rzeczywistości :(

    Wszystko było super. Zapomnieliśmy jaki jest dzień tygodnia, bo czuliśmy się jak w niebie. Nawet spotkaliśmy Anioła, była nim Pani Gospodyni . Co tu więcej pisać , polecamy to miejsce do wypoczynku. No oczywiście śniadanka perfect, bo przygotowywane przez panią M. nie mogły inaczej smakować. :)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 23 lipca 2017

    10
    Było Cudownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Wszystko mi się podobało.!!!!!!!!

    Duży wybór na śniadanie, zarówno na ciepło , dla jaroszy i dla smakoszy. Pyszne słodkości do kawy spożywanej na tarasie. Pomoc właścicielki w zorganizowaniu cudownego lotu balonem.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 22 lipca 2017

    10
    Absolutny balsam dla duszy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Przeboskie śniadania, wspaniały wystrój, genialna atmosfera, fantastyczna menadżerka - p. Małgorzata. Zieloność, błogość, cisza, spokój, cud i malina. Będę często wracać, a najchętniej zostałabym tam na zawsze.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 17 lipca 2017

    9,6
    letni wieczór
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    bardzo smaczne i urozmaicone śniadanie, W całym domu, lekko zagraconym starymi pięknymi meblami panuje atmosfera ziemiańskiego dworku. Dużo miłych detali w pokojach - porcelanowa zastawa do herbaty i czekoladowe cukierki dla gości, a w łazience wilgotne chusteczki.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 2 lipca 2017

    10
    Znakomite miejsce na wypoczynek.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Nic.

    Cisza i spokój, bardzo dobre śniadania, przyjazny i uczynny personel, bardzo wygodne łóżko, wyposażenie pokoju, duża łazienka z wanną. Jednym słowem - super.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2017

    10
    Miejsce i Ludzie, do których się tęskni jeszcze przed wyjazdem.
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    "Śniadanie, niezwykle smaczne, łóżko niewymownie wygodne", to podpowiada komputer, ale tak naprawdę, w tym miejscu czaruje styl, otoczenie, śpiew ptaków i przede wszystkim, wyjątkowa Małgosia i przesympatyczna Ewa.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2017

    10
    Zjawiskowo!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepiękna lokalizacja,klimatyczny dom,cisza,spokój,można naprawdę odpocząć.Przemiła,pomocna gospodyni,pyszne śniadania,wokół cudowna przyroda.Jesteśmy zachwyceni.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 29 maja 2017

    10
    Perfekcja...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Cóż powiedzieć - PERFEKCJA w pełnym tego słowa znaczeniu. Czysto, schludnie, miło, niesamowita serdeczność i otwarcie na gości. Piękne wnętrza, przepiękna okolica - tu naprawdę można się zrelaksować po trudnościach dnia codziennego. Smaczne posiłki. Polecam, polecam, polecam.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 20 marca 2017

    9,2
    Polecam !!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Brak telewizora w pokoju. Niezbyt smaczny gatunek serwowanej kawy( jak dla nas).

    Bardzo klimatycznie urządzone wnętrza, czysto. Miła obsługa,smaczne urozmaicone śniadanie, bezpłatny pobyt psa, wi-fi . Rozlewiska Narwi za oknami.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    10
    Wspaniały stosunek do zwierząt, brak tv, cisza i spokój...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniały stosunek do zwierząt, brak tv, cisza i spokój pozwalające na relaks. Znakomite śniadanie z lokalnych produktów. Przemiła Gospodyni!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2018

    10
    Jak zwykle super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak zwykle super. Super miejsce, super śniadanie, żadnych uwag. Będziemy na pewno wracać.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    10
    Świetne miejsce do smakowania Podlasia , polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    NIE znalazłam takiej rzeczy .

    Miejsce , do którego się wraca ! Oczywiście dotyczy to osób ceniących sobie ciszę i subtelny klimat .

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    10
    Przemiła obsługa i bardzo dobre śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Przemiła obsługa i bardzo dobre śniadanie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    9,2
    Żałujemy, że mogliśmy spędzić tylko 1 dzień w tak pięknym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Położenie obiektu oraz jego otoczenie. Wyjątkowy klimat tego miejsca.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    10
    Zamierzam tu powrócić.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 8 noclegów

    Wszystko.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    10
    Polecamy:-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Pobyt oceniamy bardzo dobrze, czysty pokój i łazienka, bardzo przyjazna atmosfera. Śniadania wspaniałe, pyszne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    9,2
    Bardzo śliczny obiekt, położony w cudownym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Wszystko było bardzo ok.

    Bardzo śliczny obiekt, położony w cudownym miejscu. Cisza i spokój. Przemili właściciele.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    10
    Rewelacyjne śniadania, bardzo miła gospodyni, totalne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Rewelacyjne śniadania, bardzo miła gospodyni, totalne wyciszenie na łonie natury, bliskość atrakcji turystycznych

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    8,8
    Bardzo miła atmosfera. Świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Troszkę ciasno, ale taki styl.

    Wszystko.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    9,2
    👍
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealne miejsce dla osób ceniących ciszę i spokój .Przesympatyczna pani prowadząca obiekt :) .

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    9,2
    Cisza i spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów

    Brak możliwości przygotowania własnych posiłków.

    ŚNIADANIA BARDZO SMACZNE, WIDAĆ ŻE PANI MAŁGOSIA WKŁADA CAŁE SERCE W TEN OBIEKT.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    10
    Dobra może nie wiedziałem nic pisać tylko powiem Ja na pewno...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra może nie wiedziałem nic pisać tylko powiem Ja na pewno nie dotknę

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    10
    Super wszystko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super. Ewentualnie więcej info o możliwości wycieczkach w okolicy.

    Super wszystko.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    10
    Śniadanie, wystrój no i najważniejsze spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Śniadanie, wystrój no i najważniejsze spokój.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    kwintesencja Podlasia - slow, przyjaznie i z klimatem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    nic nie trzeba zmieniac

    wszystko

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    Cudowne miejsce i cudowni ludzie😄.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce i cudowni ludzie😄. Spokój, przestrzeń, pyszne śniadania, idealne miejsce na krótszy i dłuższy wypoczynek.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    Wspaniały
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi

    Nic nie można poprawić

    Najlepsze śniadanie w historii wyjazdów do jakichkolwiek hoteli w Polsce

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 26 marca 2018

    10
    Świetne miejsce na relaks offline :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wi-Fi to czysta teoria. Jeśli ktoś sie nastawia na prace zdalną to niech o tym zapomni.

    Pokoje, lokalizacja, obsługa, śniadania.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    10
    Dobre, obfite śniadanie przy kominku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobre, obfite śniadanie przy kominku

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    10
    Wspaniała atmosfera, pyszne śniadania, idealne miejsce na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów

    Wspaniała atmosfera, pyszne śniadania, idealne miejsce na wyciszenie i odpoczynek.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2017

    10
    Klimatyczny dworek w pięknej okolicy, śniadania bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Klimatyczny dworek w pięknej okolicy, śniadania bardzo smaczne, duży wybór regionalnych produktów. Obsługa miła i pomocna. Bardzo polecam!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 20 października 2017

    10
    Uroczy zakątek i gościnni właściciele
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 5 września 2017

    10
    Mały raj na ziemi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Mały raj na ziemi. :)

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    10
    Cisza, spokój, sielsko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój, sielsko

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2017

    9,6
    Piękne, klimatyczne miejsce, bardzo miła obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Piękne, klimatyczne miejsce, bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2017

    10
    Miejsce, śniadanie, obdluga
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dla dzieci odrobinę zbyt nudno

    Miejsce, śniadanie, obdluga

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 27 lipca 2017

    9,6
    super wystrój, bardzo miły i pomocny personel, czysto, cicho...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    pogodę ;)

    super wystrój, bardzo miły i pomocny personel, czysto, cicho i smaczne, różnorodne śniadanie z kawą na życzenie

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 lipca 2017

    10
    Cisza piękna zieleń zadbany ogród pokoje piękne stylowe...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza piękna zieleń zadbany ogród pokoje piękne stylowe zadbane śniadania królewskie pani Małgorzata super kobieta pies jest mile widziany

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 lipca 2017

    8,8
    Śniadanie wyjątkowe!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Śniadanie wyjątkowe!

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 24 lipca 2017

    9,6
    Znakomite miejsce na odpoczynek w ciszy i spokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    znakomite śniadanie, wspaniały wiecz na werandzie

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 21 lipca 2017

    10
    Piękne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne miejsce. Bardzo miły personel. Polecam.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 16 lipca 2017

    8,8
    przyroda na wyciagnięcie ręki
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Przepyszne, bardzo urozmaicone śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 9 lipca 2017

    10
    Cudowne miejsce, klimatyczne wnętrza, genialne śniadania,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce, klimatyczne wnętrza, genialne śniadania, fenomenalna atmosfera. Dbałość o gościa na 150 %. Będę tam wracać!

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 30 czerwca 2017

    8,8
    Milutko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Przebogate śniadanie i bardzo gościnni właściciele. Zwierzęta w obiekcie sprawiały, że było jeszcze przyjemniej.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 15 maja 2017

    10
    Polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacja , nic dodać nic ująć !!!

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 28 marca 2017

    10
    Relaks na rozlewiskach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Super sniadania, swietnie przygotowany obiekt w starym stylu - wiele pieknych , starych mebli . Cudowna atmosfera i bardzo ladne polozenie

    Pobyt: Marzec 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 24 lutego 2016

    10
    Rewelacyjne miejsce na ucieczkę od cywilizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Rewelacyjne miejsce na ucieczkę od cywilizacji. Rodzinna, ciepła atmosfera, cisza spokój i wieczory przy kominku... Jedyne czego żałujemy, że tydzień minął za szybko!

Obiekt ma także 36 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Kiermusy Dwór Łabędzie zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: