Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Warszawa – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Towarowa Residence

Towarowa Residence – opinie

ul. Towarowa 35, Wola, 00-869 Warszawa, Polska

Nr 1662 z 2 016 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2078 opinii o apartamencie

7,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    6,8

  • Komfort

    6,8

  • Lokalizacja

    8,3

  • Udogodnienia

    6,8

  • Personel

    7,4

  • Stosunek jakości do ceny

    7,2

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    5,8
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Można byłoby popracować na poprawienie kilku rzeczy np. Karnisz który ledwo co jest przymocowany naroznik który jest rozwalony i niewygodny.

    Lokalizacja

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    2,5
    Wielokrotnie korzystałem dotychczas z tej formy noclegu, ale...
    • W parze
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Wielokrotnie korzystałem dotychczas z tej formy noclegu, ale w tym obiekcie niczego nie da się ocenić pozytywnie. 1. Czystość absolutnie nie do zaakceptowania, szczególnie w łazience gdzie w spoinach był wielomiesięczny kamień, brud i grzyby. W kabinie łazienkowej zamiast drzwi ohydna folia. Kąpiel z poczuciem narażenia się na choroby skórne. Żona nie zdecydowała się na to ryzyko. Kąpiel powodowała "zalanie" łazienki, co z kolei stanowiło problem z wyjściem spod prysznica. W łazience brak było jakiegokolwiek dywanika bądź dodatkowego ręcznika na podłogę. Szuflady w łazience oraz w kuchni brudne. 2. Braki w wyposażeniu. Jest pralka, ale brak jest suszarki na pranie. Jest żelazko ale nie ma deski do prasowania. Patelnię w dużo lepszym stanie można znaleźć na złomowisku. Nie dość, że zniszczona to jeszcze brudna ze śladami jedzenia. Aby korzystać z łyżeczek do herbaty to musiałem interweniować telefonicznie. Coś takiego jaki kieliszki do wina to chyba abstrakcja dla właściciela. Nie miałem śmiałości aby o to prosić. Sztućce, talerze, szklanki oraz garnki w śladowych ilościach. 3. Niesprawny telewizor. Mimo interwencji telefonicznej zaraz po przyjeździe to usterka została usunięta wieczorem następnego dnia. 4. Niewygodna rozkładana sofa. Dodatkowo po jej rozłożeniu widoczna była porozrywana tkanina. 5. Karnisz z zasłoną, przy jej zasuwaniu bądź rozsuwaniu sprawiał wrażenie, że może się oberwać.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    9,6
    Wszystko super
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość, proces zamieldowania (w innych mieszkaniach nie potrzebno iść gdziesz po klucz czy wypewniać ankiety, co wygodnie przy zamieldowaniu w nocy)

    Wszystko super

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    5,0
    W obiekcie śmierdziało fajkami.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W obiekcie śmierdziało fajkami.balkon był zalany czymś kulejącym pewnie alkoholem. Na zasłonach w salonie była widoczna krew. Dwa łóżka w salonie były Krzywe/ pokrzywione. Przykrycie dwóch łóżek w salonie było poplamione czymś.podloga brudna. W łazience prysznic uszkodzony tzn słuchawka uszkodzona woda leciała wszędzie aż po sufit.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    4,2
    Rozczarowanie
    • W parze
    • Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój przypominający standardem hotel robotniczy. Zużyte i odrapane wyposażenie, brak żarówki w lampie przy łóżku, tylko jedna działająca w łazience. Telewizor nie działa. Brak deklarowanego wyposażenia w kuchni. Mimo ustalenia godziny wymeldowania na 11.00 o 10.00 wizyta zdziwionego Pana z obsługi którego nie poinformowano. Niestety podanego do kontaktu telefonu nikt nie odebrał. Wielokrotnie wynajmowałam apartamenty w tym budynku. Z oferty tej firmy już nigdy nie skorzystam bo słowo apartament nie jest adekwatne do miejsca w którym byłam zmuszona spędzić dwie doby

    Lokalizacja

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    5,8
    O ile brudną kanapę można było przeżyć, tak brudna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    O ile brudną kanapę można było przeżyć, tak brudna poplamiona pościel i prześcieradło były delikatnie mówiąc mocną przesadą. Ręczniki również nie wyglądały na czyste.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    5,0
    Nie polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Najgorsze było łóżko i pościel. Pościel, kołdra i poduszki zużyte, Pościel wygladała na nieświeżą i niewypraną. Zużyta bardzo mała poduszeczka nie była komfortowa. Pościel była tak okropna, że poduszki owijałyśmy swoimi ręcznikami. W lokalu było czuć papierosy. W kuchni był zatkany zlew. Brak normalnych wieszaków zaskoczył nas. Były tylko druciane z pralni. Brudne rolety w sypialni. Kiepskie oświetlenie apartamentu. Ciemno i brak lampek do czytania przy łóżku i przy stole.

    Położenie obiektu bardzo dobre. Blok i czystośc bloku bardzo dobre. Przyzwoita łazienka.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    6,7
    Dobra baza wypadowa, blisko do stacji metra, a przysta
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na miasto (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na pierwszy rzut oka wszystko było ok, jednak jak się już rozpakowaliśmy zaczęliśmy zauważać brud, który był wszędzie. Łazienka - w jednej z szafek brudny ręcznik po poprzednich gościach, w szafie w sypialni wrzucona (nawet nie poskładana) pościel po poprzednich gościach, w kuchni praktycznie brak szklanek i talerzy - znalazły się w zmywarce, ale nie umyte. Pościel wyprana ale z plamami. Generalnie jeśli chodzi o czystość - bardzo słabo.

    Dobra baza wypadowa, blisko do stacji metra, a przysta

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 listopada 2018

    7,1
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Łazienka powinna być lepiej posprzątana - za pralką kłęby kurzu i brudu. Nie korzystałam z kuchni, pościel powinna być lepszej jakości, żeby łatwo ustalić czy jest ona czysta czy też nie. W apartamencie jest deska do prasowania, ale niestety stopa żelazka była przypalona co uniemożliwiało korzystanie z niego. Klamkę wejściową do apartamentu należy dokręcić, ponieważ obawiałam się, że zostanę z nią w ręku.

    Świetne położenie wszędzie blisko, apartament przestronny, klucze odebrałam bez problemu. Warto zaznaczyć, że w apartamencie było ciepło kiedy przyjechałam.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    3,3
    Dobra lokalizacja apartamentu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dziury w ścianach. W łazience zardzewiała szafka, wciśnięty do środka przycisk spłuczki toalety, totalnie brudne lustro. W sypialni niezabezpieczone kontakty, z których wystają kable (przy dzieciach wystarczy moment i tragedia gotowa, zamiast karnisza prowizoryczna rurka pcv. Łóżko dla karłów: wysokość łóżka ok 30cm ustawione bezpośrednio na ziemi, wiec praktycznie śpi się na podłodze- tragedia w użytkowaniu. W salonie bark możliwości zasłonięcia okna- urwana roleta. W kuchni stary zakamieniony czajnik z zepsuta klapka do zamykania i brudna mikrofalówka. Jestem zażenowana tym co zastałam w apartamencie. Zgłaszam reklamacje.

    Dobra lokalizacja apartamentu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    4,6
    pokój 21 do remontu asap !!!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    łóżko to żart !!! materac jest już tak zapadnięty że nie ma możliwości na nim spać. Żarówka w łazience przepalona. Lodówka stara bardzo....burczy jak samolot....łazienka kiepska, prysznic do wymiany (zardzewiały i prawie wypada ze ściany).

    widok z okna na PK

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    7,9
    Bardzo dobra lokalizacja, Na parterze kilka lokali...
    • Grupa
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi

    Brak miejsca postojowego w cenie, koniecznie trzeba doposażyć obiekt w żarówki, oraz uzupełnić np szklanki. W kabinie prysznicowej przy ścianie zaczyna wyłazić grzyb.

    Bardzo dobra lokalizacja, Na parterze kilka lokali gastronomicznych + dwa sklepy. mieszkanie bardzo ciepłe.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    4,2
    Brudno, grzyb i pająki na materacu na kanapie.
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Brudno, grzyb i pająki na materacu na kanapie. Niestety w takich warunkach nie dało się nocować. Poniosłam dodatkowe koszty za nocleg w innym hotelu. Nie polecam. Na stronie z ofertą zdjęcia odbiegają od rzeczywistości.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    5,8
    Nie polecę znajomym. Dużo traci przez drobnostki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 5a
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tragiczna rogowka(luzko)plecy bolą do dziś. 2 szklanki 2 talerze bylismy z dzieckiem. Jeżeli chodzi o czystość to ktoś przez środek pokoju przejechał mopem. Rezerwowalem towarowa otrzymałem jaktorowska. Nie działał czujnik otwierający dzwi z parkingu do windy.

    Dobra lokalizacja. Pralka.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    5,4
    Ogólnie polecam , jak dla mnie głównym kryterium była lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Skoro pobyt jest opłacony z góry , wszystkie dane osobowe są już podane przy kupnie oferty to po co wypełnianie jeszcze karty meldunkowej w obskurnym biurze na 21p . W dodatku biuro oddalone od apartamentu o ponad km.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    8,3
    Ogolnie wszystko Ok. Kilka małych poprawek i będzie super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klamka do drzwi balkonowych ledwo się trzymała. Sam spróbowałem ją dokręcić. Przydałoby się kilka krzeseł aby zjeść śniadanie z rodziną przy stole. Z dwóch krzeseł dostępnych jedno było pęknięty.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    4,2
    Niestety zdjęcia nie oddają rzeczywistości
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W mieszkaniu było brudno i zimno mimo włączonych kaloryferów. Okno w sypialni się nie zamykało i mimo że usterka została usunięta to było to rozwiązanie połowiczne gdyż nadal nieszczelność była na tyle duża aby wpływało to na obniżoną temperaturę w pomieszczeniu. W łazience uszkodzone drzwi od kabiny prysznicowej powodowały iż podczas kąpieli cała łazienka zalana była wodą.

    Lokalizacja oraz lokale w okolicy jak również bliskość marketu LIDL.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    7,5
    Lokalizacja, cisza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zameldowanie. Biuro w innym miejscu. Idziesz tylko po to żeby wpisać imię i nazwisko numer telefonu czyli dane które już mają z Booking.

    Lokalizacja, cisza.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,2
    Zaraz obok wyjścia z budynku znajduję się sklep spożywczy,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg

    Drzwi balkonowe w salonie bardzo ciężko było zamknąć. Co prawda udało nam się to zrobić jednak w przypadku, gdyby było inaczej to czekałaby mnie noc przy otwartych drzwiach, a wiadomo, że listopadowe noce nie należą do tych najcieplejszych.

    Zaraz obok wyjścia z budynku znajduję się sklep spożywczy, sklep monopolowy oraz restauracja. Do przystanku tramwajowego jest ok 100-150 metrów co również jest świetnym udogodnieniem. Z Dworca Centralnego można dojechać tramwajem nr 22.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    7,5
    Ogólnie jestem zadowolony
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Łazienka, parę poprawek należy zrobić, źle działał prysznic. Zmieniłbym poduszki, są za małe i pościel na jaśniejszą, np. białą i ręczniki na białe.

    Dobra lokalizacja

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    7,9
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Można byłoby wymienić łóżko w sypialni, i poprawić szczelność okien a tak to bez zarzutu :)

    Bardzo dobry stosunek ceny do jakości, nowoczesny budynek z ochroną, dobrze skomunikowane blisko centrum, mieszkanie przestronne, czyste, plus za sklepy i lokale gastronomiczne na dole budynku

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 listopada 2018

    10
    Pobyt cudowny!!!
    • W parze
    • Apartament – ul. Jaktorowska 5/53
    • 3 noclegi

    Wyposażyć szafę w lepszej jakości wieszaki na ubrania.

    Bardzo wygodne łóżko. Piękny widok z balkonu, zwłaszcza nocą. Bardzo czysto i nowocześnie. Wszystkie sprzęty sprawne. Na pewno tu wrócimy, gdy następnym razem będziemy w Warszawie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    4,5
    Klucze do apartamentu były nie dostępne na terenie obiektu...
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klucze do apartamentu były nie dostępne na terenie obiektu mimo iż w apartamentowcu jest recepcjonistka. Bez względu na pogodę, z walizkami trzeba odebrać klucze kilka przecznic dalej. W kuchni brak kubków, szklanek. Okna w salonie bez możliwości zasłonięcia-oberwane rolety.W sypialni karnisz spadający razem z zasłoną.Materac w łóżku to ģąbka tak zużyta, i zapadnięta że trudno jest wypocząć. Szkoda źe nikt nie dba o obiekt ,bo mieszkanie jest przestronne i dobrze położone.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    4,2
    NIE POLECAM
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg

    NIE POLECAM CZYTAĆ PROSZĘ CAŁOŚĆ ! ! ! Znieczulica na problem z lejącą się wodą w łazience. Chociaż zdaliśmy sobie sprawę, że mogło to się już zadziać duuużo wcześniej. Obiekt wybraliśmy bo prezentował się naprawdę nieźle- kanapy, sypialnia, tv. Fajnie urządzone można by rzec. Jednak nic bardziej mylnego- wszystko uszkodzone- na kanapie a w zasadzie "ach" strach było umieścić tyłek- wszystko fruwalo, ruszało się na boki. Meble nadawały się na śmietnik... Czy naprawdę tak ciężko wymienić je na zwykle z ikei za 300 złotych? Podróżowała z nami znajoma, która musiała na niej spać... Wstydu się najedliśmy. Do tego smród w całym mieszkaniu- woda lała się pod zlewem w łazience. Niby tylko troszkę i powolutku, ale z mopem trzeba było biegać. TAK Z MOPEM I DO TEGO ŚMIERDZĄCYM. Widać, że problem łazienki był bagatelizowany od x czasu bo mop był używany przed nami. Najlepsza była odpowiedź Pani z Ukrainy (tak dzwoniliśmy niezwłocznie)- przykro mi nie możemy nic zrobić, bo nasz technik / naprawiacz już skończył swoją pracę. Nawet nie usłyszeliśmy słowa przepraszam, nie mówiąc już nic o jakiejś drobnej rekompensacie. Jak dobrze, że nas pół nocy nie było w mieszkaniu bo byśmy tam nie wytrzymali... Najlepszy był fakt, że jak bylismy odebrać klucz to też dzwonił niezadowolony klient... Kto by pomyślał, że za 3 godziny to my będziemy dzwonić z problemami.. NIE POLECAM Lepiej dorzucić 50 złotych i mieć komfort.

    Dosyć fajna lokalizacja, blisko do tego aby zwiedzić miasto, zjeśś coś dobrego, sklepy w pobliżu. I to tyle.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    3,8
    Ktos z booking powinien bardziej kontrolowac co sie dzieje w apartamentach bo to psuje opinie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W kazdym pokoju brakowalo zarowek. W lazience byla jedna zarowka ktora dawala malo swiatla. Mieszkanie wymaga remontu. Drzwi balkonowe lataja na lewo i prawo. Smierdzialo papierosami mimo iz w obiekcie byl zakaz palenia tytoniu. Rolety byly po urywane co uniemozliwialo zasloniecie okien. Gdy czytalem opinie o obiektach nie dowierzalem. Po pobycie w obiektach moge powiedzieć to samo co poprzedni wynajmujacy apartament

    Ciezko powiedziec czy cos mi sie spodobało poniewaz na kazdym ktoku bylem rozczarowany.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    3,3
    Biznes
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko, lokal który dostałem nawet nie widniał w galerii zdjęć całego obiektu. Smród, brud, nie wygodne łóżko o kanapie już nie wspomnę oraz brak papieru toaletowego co uważam ze jest podstawą. Żałuje tylko ze się spieszyłem z wynajmem i nie spojrzałem na opinie obiektu które są takie same jak moja. Nie polecam.

    Nic.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 30 października 2018

    9,2
    Wygodny apartament w bardzo dobrej lokalizacji
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 5 noclegów

    Konieczność odbioru kluczy w innej lokalizacji, jedynie w ograniczonych godzinach. Sposób odbioru kluczy (dodatkowe zbieranie danych osobowych o klientach).

    Bardzo dobra lokalizacja, wygodne łóżko, przestronny apartament, szybki dostęp do Internetu, parking podziemny (za dopłatą).

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,1
    Tylko dwie noce z rodzinką na dłużej nie namówie siebie i innych
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Poprawić Odbiór kluczy wymienić materac w sypialni , wymienić waż od prysznica naprawić wersalkę dokupić kieliszków naprawić telewizor a najlepiej wymienić na większy

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    7,1
    Nie oczekiwalismy luxusu ale wyposazenie bylo bardzo zuzyte
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 7 noclegów

    Bardzo brudna kanapa, obrzydzenie bylo siadac na niej. W lazience wanna b. gleboka zakonczona ostrym rantem, przy wyjsciu obtarlam sobie ludo, napewno nie dla starszych ludzi jak my. Posciel tez nie byla w odpowiednim stanie. Gdybym mial przyjechac jeszcze raz to tylko lazienka z prysznicem pokazanym na zdieciach.

    Lokalizacja OK i metraz apartamentu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    3,3
    Perypetie apartamentowe
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ciagle usterki awarie. Wszystko sie sypalo i rozpadalo. Szafy polamane . Zaluzje nie daja sie opuszczac. Brak firanek. A na koncu wysadzilo licznik i nie bylo pradu. Brakowalo żarówek w pokojach i łazience

    Podobalo mi si3 jedynie zdanie kluczy od apartamentu bo mogkem wrzucic je do skrzynki na listy

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    3,8
    Mieszkanie nie było od ulicy więc było cicho.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi

    W dużym pokoju plamy na sofach, które się nie rozkładały. Na szczęście były czyste prześcieradła, które można było położyć na nich, bo strach było dzieci posadzić. Chyboczące, sofy - jedna nóżka była krótsza od drugiej. W kuchni ledwo stojące, chyboczące się krzesła i stół. Na szczęście pościel i ręczniki były czyste. W łazience bardzo ciemno. Brak światła nad umywalką. Zagrzybiały, przeciekający prysznic. Niewygodne łóżka. Brak lampek nocnych. Zapleśniały czajnik.

    Mieszkanie nie było od ulicy więc było cicho.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    6,7
    Srednio
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament – ul. Jaktorowska 5/53
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pod łóżkiem było brudno. Stare śmieci itp. Hałas od 8 rano. Spowodowany jakimiś remontami w budynku.

    Lokalizacja świetna. Szybka interwencja po zgłoszonym problemie z internetem.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    7,9
    Dekoder nie miał sygnału, nie działały kanały telewizyjne...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Dekoder nie miał sygnału, nie działały kanały telewizyjne ani wifi w pokoju. Musiałem podłączać się do wifi z innego pokoju (110) które ledwo miało zasięg i nie działało tak jak trzeba - to był dla mnie duży minus. Wszystko pozatym było OK.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 19 października 2018

    5,4
    Średnio
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trafil mi sie tym razem apartamen sredniej czystosci i zapachu ( wilgoci stechlizny), nie bylo mikrofali. W lazience mala kabina i poroniona zaslonka, ktora przykleja sie do ciala podczas kapieli. Poza tym zapadniety i niezbyt wygodny materac. A od tygodnia nie moge sie doprosic o fakture. I minusem jest to, ze musze gdzieś w inne miejsce tluc sie z bagazem po klucze i zameldowanie

    Dobra lokalizacja, spory przestronny apartament

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    7,1
    pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    problemy z wi-fi ( rozwiązane ), brak właściwego wyposażenia kuchni, braki w oświetleniu

    bardzo dobra lokalizacja, względnie ciche miejsce, czysta łazienka i kuchnia

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    10
    Whisky Live Warsaw było super!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było pokali do piwa ;)

    Dojazd do wszystkich punktów które nas interesowały był bez przesiadki, praktycznie z pod samego apartamentu. Duży taras z wyjściem zarówno z sypialni jak i salonu. Na parterze 4 różne restauracje, fresh market i sklep z dobrymi alkoholami

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    3,3
    Czystość pozostawiała wiele do życzenia, pajęczyna na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Czystość pozostawiała wiele do życzenia, pajęczyna na ścianach, brak jakiejkolwiek ściereczki do naczyń, za mała ilość ręczników, , tumany kurzu pod łóżkiem, zagrzybiała zasłona prysznicowa i mega nie wygodne łóżko w pokoju dziennym. Twarde jak decha, stare skrzypiące, połamane deski w środku... Ogólnie za 460 zł za dwie noce spodziewałam się czegoś lepszego.. Nie polecam!!!!! dotyczy to niby "apartamentu" 77. i do tego jeszcze odbiór kluczy w innym miejscu.Masakra!!!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    3,8
    Nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dużo do życzenia pozostawia czystość, jakość obslugi słaba. Meldowanie w innym miejscu, bez bagażu nie staniwiłoby dużego problemu, brak rzeczników, po obietnicy dostarczenia nikt się nie pojawił.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    3,3
    Cena nie adekwatna do jakości ,nie powinno się to nazywać...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Cena nie adekwatna do jakości ,nie powinno się to nazywać apartament tylko tanie noclegi pracownicze ,strasznie brudno ,mieszkanie zniszczone ,nie wspomnę o pościeli na której było zwymiotowane .Dzwoniąc do Pani odpowiedziała ,że rano przywiezie świeże pościele ??? co mam spać w brudnej skandal skandal!!!! Po kłótni i nerwach Pani dowiozła z łaską świeżą pościel ok godziny 23 nie racząc nawet zobaczyć w jakim stanie otrzymałem pościel.Pani poinformowała ,że skończyła prace i już jest po godzinach .Za taką cenę i takie warunki skandal !!!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    6,3
    W tej cenie sa mieszkania o duuuuzo lepszym komforcie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie raczej do remontu. Sporo niedorobek m.in. zamiast zamkniecia kabiny prysznicowej zaslonka z poprzedniej epoki. Brak oświetlenia do czytania - wszystkie zarowki energooszczedne wiec byl polmrok, co utrudnialo mi prace przed komputerem. A wystarczyloby dolozyc porzadna lampke biurkową. Na plus ładny widok i lokalizacja.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    8,3
    Bardzo miła i pomocna obsługa. Z pobytu jestem zadowolony.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Kontrola, czy osoba rezerwująca wcześniej apartament wyrzuciła śmieci. Został pełny kosz i pudło po pizzy.

    Wystarczający aneks kuchenny, duży salon połączony z kuchnią. W apartamencie była możliwość wyjścia na balkon. Pomocne osoby sprawujące nadzór nad hotelem.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    7,9
    Fajne mieszkanko na kilkudniowe zwiedzanie Warszawy z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg

    W jednym z apartamentów śmierdziało papierosami. Słabo wyposażona kuchnia. Zameldowanie się w innym budynku, dla mnie nie był to problem, ale bez samochodu z walizkami to duże utrudnienie.

    Super lokalizacja, przestronne pomieszczenia, spokojna okolica, darmowy parking pod blokiem, całkiem fajny standard mieszkania, darmowe dobrze działające WIFI, TV i blisko sklep i restauracje, pizzerie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    9,6
    Polecam. Zaskoczyłam się bardzo pozytywnie wysokim poziomem usługi.
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Wyposażenie kuchni wymgałoby drobnego uzupełnienia o worki na śmieci, noże, deske do krojenia i kubki, ale wyłącznie celem zapewnienia komformtu użytkujacym w ilości większej niż 2 osoby.

    Komfortowe mieszkanie. Dobra lokalizacja z bliskim dostępem do środków transportu miejskiego. Schludnie i czysto. uzyskałam szybka i sprawną pomoc w organizacji przyjazdu i przekazania kluczy do lokalu pomimo bardzo późnej godziny przyjazdu. Dziękuję.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    7,9
    Obawiałam się co zastanie nas po przyjeździe (biorąc pod...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 3 noclegi

    Obawiałam się co zastanie nas po przyjeździe (biorąc pod uwagę tak niską cenę) jednak mieszkanie naprawdę było super! Kuchnia była w pełni wyposażona, było czysto i cicho. Dodatkowo tarasik(bez żadnych widoków-od razu wielki blok, przynajmniej odgłosy ulicy były mniej dokuczliwe). Ogólnie oceniam bardzo dobrze!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    7,9
    Mieszkanie ma super wannę , mieszkanie jest duże , wspaniały...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie ma super wannę , mieszkanie jest duże , wspaniały balkon z dużą wygodna kanapa jednak wewnątrz ma smutny szary kolor ściany a oświetlenie nie daje komfortu jasności tylko ponurosci.Szkoda bo ma ogromny potencjał i mogłoby być przepięknym mieszkaniem .Kilka bardzo drobnych zmian uczyni cuda i sprawi przyjemność przebywania w nim.W salonie jedną szyba okienna nie ma rolety... więc sąsiad widzi wszystko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    8,8
    Ogólnie apartament czysty i zadbany, bardzo dobry punkt...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudny piekarnik, przypalone żelazko, brak mikrofali, braki w wyposażeniu kuchni ( patelnia, deska do krojenia ), jeden ręcznik do wszystkiego

    Ogólnie apartament czysty i zadbany, bardzo dobry punkt komunikacyjny

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    10
    Warszawka częściowo zaliczona. Może jeszcze jeden weckend przy ładnej pogodzie i będzie oki
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 2 noclegi

    tapczan mógby być bardziej konfortowy, wszystko pozostałe ok!!!

    super miejsce, bezproblemowe zdanie kluczy do obiektu, czysto w pokoju. Śmiało mogę polecić i sam z chęcią jeszcze raz skorzystam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    7,5
    Ogólnie obiekt czysty i zadbany, ale materac w sypialni to...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z tarasem
    • 2 noclegi

    Ogólnie obiekt czysty i zadbany, ale materac w sypialni to porażka, za tę cenę spodziewałem się materaca z prawdziwego zdarzenia, a nie gąbki. Strasznie mnie to rozczarowało, w przeciętnej klasy hotelu bym się lepiej wyspał. Przy tak wysokiej cenie oczekuje się wyższego poziomu- porównywalnego do hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    8,8
    Bardzo wygodna sofa do spania, bardzo czysto.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 3 noclegi

    Brak suszarki, ciągłe remonty sąsiadów, wiercenie do 23, imprezy do 5 nad ranem z karaoke ;) , więc zatyczki do uszu są konieczne !

    Bardzo wygodna sofa do spania, bardzo czysto. Generalnie bardzo przytulne mieszkanie. Szybki internet.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    7,1
    Blisko do centrum dobra komunikacja.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie o niskim standsarcie, zniszczone.Zapachy z barów na dole ,średnia przyjemność mieć zamknięte okno przez cały czas.

    Blisko do centrum dobra komunikacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    7,5
    dla sredniowymagajacych OK !!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z widokiem na miasto (2 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    lozeczko mozna by solidniesze tam wstawic ....!!! fajna kuchnia -jadnak zbyt skromna zastawa...(-; no i te nasze kabiny prysznicowe dla krasnoludkow (...tyle ze to mankament prawie wszystkich obiektow...) poza tym ...ok!

    Czysciutko przestrzennie ,fajny balkon oddzielany szyba od zewnetrznego halasu i wiatru....

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    4,6
    NIc.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament – ul. Jaktorowska 5/48
    • 1 nocleg

    Po pierwsze, klucze niby odbiera się na ul. Łuckiej o czym nie jest napisane przy rezerwacji. Po drugie faktycznie ich się tam nie odbiera ponieważ w rzeczywistości są w skrzynce na klucze. Na ul Łucką idzie się podpisać jakiś dokument i dowiedzieć się jaki jest kod do skrzynki na klucze. Te informacje mogłyby zostać przesłane maile zamiast informacji aby zgłosić się po klucze na ul. Łuczką.

    NIc.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    7,9
    Przestronne pokoje i świetny, bardzo duży balkon, osobna...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wersalki "hustaja" się przy śniadaniu, jednej z nich nie dało się rozłożyć, była źle poskręcana. Nieszczelny prysznic, po każdym użyciu, zalana łazienka. Tak nie mam zastrzeżeń

    Przestronne pokoje i świetny, bardzo duży balkon, osobna kuchnia, zaopatrzona.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    3,3
    Brudno. Jestem też rozczarowana brakiem/nie działaniem podstawowego wyposażenia apartamentu.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Obsługa przydzieliła błędny numer apartamentu. Apartament był brudny, wyglądał na nieposprzątany. Brudna, poplamiona sofa w salonie, pomięta pościel, kołdry zmechacone, brudne, zachlapane farbą (!) żelazko nie nadające się do użytku, deska do prasowania także kompletnie niezdatna do użytku. Brak podstawowego wyposażenia w kuchni, szklanek, widelców, nie mówiąc o kieliszkach czy otwieraczu do wina. Brak ścierki do naczyń czy ręcznika papierowego, brak suszarki do naczyń. Brak tabletek do zmywania, co wyklucza zastosowanie zmywarki. Gąbki do naczyń zużyte, brudne. Po interwencji telefonicznej obsługa zapewniła dwa dodatkowe widelce i brudną ścierkę do naczyń... Nie działał telewizor (brak fonii), nie działała też suszarka do włosów. Absolutnie nie polecam.

    Lokalizacja jest bardzo dobra. Taras duży. Miejsce ciche i bezpieczne.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2018

    8,3
    Było SUPER. Warszawa warta zwiedzania. POLECAM Muzeum POLIN!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg

    Nie było nigdzie informacji że odbiór kluczy po godz.13.00. Od 11.00 Przez 30min wędrowałem po biurowcu od stróża do biura u góry od biura do prywatnego mieszkania na dole (bo mnie Pani z Ukrainy niedokładnie skierowała) i znowu od stróża do administratora wieżowca do góry. Po czym w końcu się dodzwoniłem że klucze odbieramy po 13.00 P.S. Drzwi z balkonu można by naprawić. Tak poza tym SUPER.

    Budynek blisko przystanku. Pod budynkiem sklep Fresh Market. Dodatkowo pod budynkiem znajdują się restauracje, pizzeria oraz jakaś tajaska knajpka. Przecznicę dalej jest Muzeum Powstania Warszawskiego.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    5,8
    Straszne łóżko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko miało połamany stelaż wróciliśmy po 20 godzinnej podróży i nawet nie mieliśmy jak odespać bo łóżko się zapadało. Porysowali mi samochód na parkingu podziemnym...

    Lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    6,7
    Mieszkanie dość przestronne i dobrze wyposażone
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przy odbiorze kluczy, na recepcji Pan który był, przywitał mnie bardzo nie miło, całkowity brak kultury osobistej. Po wejściu do mieszkania (pomimo, ze była Pani sprzątająca) było bardzo brudno. Pościel śmierdziała, ewidentnie nie była zmieniona, na podłodze i dywanie były widoczne brudy.

    Mieszkanie dość przestronne i dobrze wyposażone

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    3,8
    Bardzo niski standard, stare zużyte meble.
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo niski standard, stare zużyte meble. Niewygodne łóżka. Popękane szklanki i kieliszki. Brak czajnika, żelazka. Przydałaby się herbata, woda... Przynajmniej w tej cenie ...

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    3,3
    Nie zamierzam nigdy wiecej skorzystać z oferty tego obiektu
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg

    Brudna, smierdząca łazienka, zniszczone kanapy w pokoju, odbiór kluczy tragiczny - trzeba jechać 2 km od obiektu, poszukać miejsca do zaparkowania odebrać klucze i dopiero można dostać się do obiektu

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    4,2
    Niepolecam tego apartamentu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    1) podłoga była brudna - przeszłam się w białych skarpetkach- były czarne 2) drzwi balkonowe od pokoju sypialnego były zepsute I tym samym wiało przez nie. 3) zapach w mieszkaniu był okropny (dobrze ze tylko tam spałam) 4) w łazience nie było żarówki nad lustrem wiec z porannym makijażem byl problem 5) słuchawka pod prysznicem zepsuta - tryskało z każdej strony 6) okropnie niewygodne lozko- sprężyny wbijały się w plecy 7) problem z garażem - nie mogłam wjechać na miejsce parkingowe bo szeroko postawiały się samochody plus problem z kluczykiem od bramy

    Nic

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    2,9
    Jednym slowem skandal!! Uwazajcie na to lokum - bardzo dziwna dyrekcja!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 8
    • 1 nocleg

    Mimo wczesniejszej prosby o przedluzenie pobytu za pomoca wyslanego formularza na stronie hotelu jak I nagrania sie nia skrzynce glosowej zostalem potraktowany jak bandzior, ktory nie chce opuscic lokum. Wpierw wlascieciel wyslal ukrainskiego dresa aby mnie wyrzucil, po czym pozniej zjawil sie z policja!! Kategorycznie ostrzegam kazdego przed pobytem tu.. Brak lozka, a w zamian niewiadomo jak rozkladana sofa z wielkimi I dosc znaczacymi plamami czy odbior kluczy w recepcji oddalonej o 5km to juz pikus w porownaniu jak zostalem potraktowany.. Chamsko, ordynarnie I ponizej jakiej kolwiek krytyki!!

    Nic

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    7,9
    Może być...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 5a
    • 2 noclegi

    Bardzo słabe wyposażenie kuchni w przybory kuchenne, z czystością też mogło by być lepiej.

    Można powiedzieć że jest ok jak za re pieniądze może być. Ogólnie jest ok.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    7,5
    Świetna lokalizacja, przestronny apartament, wszystko co...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, przestronny apartament, wszystko co potrzeba na miejscu. Widok z okien niespecjalny, bo na sąsiedni blok, ale nie jedzie się do Warszawy, by siedzieć w pokoju.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    2,5
    Tragedia!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Serdecznie NIE POLECAM. Zaczynając od kwestii zameldowania się, na stronie internetowej informacja aby w razie potrzeby kontaktować się od godziny 12:00 niestety odzewu brak, panie nie podnosiły słuchawki, po dojechaniu na miejsce odbioru kluczy, Panie siedzialy w najlepsze niestety kilku krotne telefony nie zostaly odebrane. Po odebraniu kluczy i wejsciu do "Apartamentu" wielkie rozczarowanie... 300zl za dwie noce to zart przy tym co nas zastalo po wejściu. Zaczynając od kwestii wizerunku zdjęcia na stronie w zaden sposób nie odzwierciedlaly tego co zobaczylismy.. Po wejsciu do łazienki, niesamowity smród. Zostawione wiaderko z mopem ktory przeżył juz wystarczająco dużo i powinien byc zmieniony przeszlo miesiąc temu... Brak papieru toaletowego w tej cenie... Nie domykajace się drzwi w kabinie prysznicowej powodowalo ciągle zalewanie lazienki.. Uszkodzone drzwi balkonowe, brak mikrofalówki, brak kawy i cukru ktory zawsze w innych Apartamentach się znajdował w podstawowym wyposażeniu kuchni.. Naczynia po prostu smierdzialy, po nalozeniu śniadania nieprzyjemny zapach nie dawal spokoju, niestety okazalo się ze byly przetarte najprawdopodbniej brudną smierdzacą gąbka bądz scierka... Kolejna sprawa, informacje znajdujące się na drzwiach w pokoju jie byly zgodne informacjami podanymi przy odbiorze kluczy. Parking według kartki w pokoju kosztowal 20zl a w biurze u Pań 40... Za opoznienie ze zadaniem kluczy kazda rozpoczęta godzina to kwota 100zl, naprawdę przykre ze za tak orkopne warunki ktoś jest wstanie naliczac tak wysoką opłatę. SERDECZNIE NIR POLECAM i życzę popracowania nad warunkami.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    3,8
    Generalnie nie polecam i osobiście więcej się tam nie pojawię. Można znaleźć coś lepszego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Generalnie mieszkanie było zaniedbane. Widać że chodzi tylko o maksymalizację zysku przy zerowych nakładach. W łazience praktycznie brak wentylacji ( mała zapchana kratka ), mieszkanie po zalaniu ( wyczuwalny zapach stęchlizny, ślady prowizorycznego usuwania śladów zalania ( napęczniałe futryna łazienki, meble łazienkowe ). Pościel była tak zużyta że pranie niewiele pomaga. Żelazko nie nadawało się do użytku ( przypalona stopa ), zmywarka nie była przymocowana do mebli, powyrywane gniazdka, brak żarówek w oprawach czy abażuru na lampie, zniszczone i poplamione meble, w szafie tylko dwa wieszaki, czajnik nadaje się do wymiany lub porządnego odkamienienia. Na pewno nie jest to obiekt na rodzin z dziećmi, co najwyżej dla młodych którzy wieczorami poza spaniem zamierzają tam pić i przeżywać kaca, a w ciągu dnia nie przebywać w mieszkaniu. Telewizja satelitarna to raczej "śmiech" - u siebie na antenie zewnętrznej mam więcej programów i w lepszej jakości niż w tym lokalu. A wystarczyłoby żeby ktoś z obsługi zamieszkał tam jeden dzień i wiedziałby wszystko co trzeba naprawić.

    Lokalizacja obiektu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    4,6
    Najgorszy z 10 w których byłem w tym roku
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    odbiór kluczy w innej lokalizacji, brak żelazka, bardzo mało miejsca na przygotowanie posiłków, pojedyncze sztućce, brak noży do krojenia, brak ściereczki/ręcznika kuchennego, mało garnków, garnki zużyte, brak zasłony w sypialni, mało miejsca na garderobę (jedno skrzydło szafy), tylko dwa wieszaki na ubrania, niesprawny prysznic (ukręcone pokrętło uniemożliwiające korzystanie), kiwający się wyłącznik w łazience (złamana zasada hermetyczności)

    sprawnie wystawiona faktura; blisko mojego miejsca pracy, przestronne wnętrze

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    8,3
    Ułożenie pokoi w apartamencie, duży taras i do sklepu tylko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zmywarka zepsuta i brudna i sporo mrówek chodziło po kuchni

    Ułożenie pokoi w apartamencie, duży taras i do sklepu tylko zjechać windą no i wszędzie blisko.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    7,9
    doskonałe miejsce na krótki 3-4 dniowy pobyt. stosunek jakości do ceny wyśmienity
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    na korytarzu czuć było zapachy z restauracji na dole, wcześnie rano robiło się dość głośno z racji dużego ruchu (spodziewaliśmy się tego więc nie był to dla nas problem)

    doskonała lokalizacja, wszystko pod ręką, na parterze restauracje, sklepy, spacerem można dojść do zamku, grobu nieznanego żołnierza, starego miasta, parking strzeżony tuż obok, blisko metro, pobranie i zdanie kluczy bezproblemowe, panie w biurze bardzo pomocne

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    9,2
    Ogólnie pobyt był udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ul. Jaktorowska 5a
    • 2 noclegi

    Niestety na duży minus zasługują poduszki, które to były tylko imitacją poduszek bo był to zwitek jakiejś sztucznej waty włożony bezpośrednio do poszewki. Wyglądało to bardzo nieestetycznie i było niehigieniczne, a o wygodzie już nie wspomnę. Wyspać się można było tylko na pufach dołączonych do sofy na które wcześniej położyłem ręcznik. Było by też korzystnie, gdyby właściciel dołożył do wyposażenia koc tak by prześcieradło nie leżało bezpośrednio na sofie.

    Czysto i schludnie, kuchnia bardzo dobrze wyposażona począwszy od talerzy, sztućców i czajnika po lodówkę, kuchenkę i mikrofalówkę i oceniam ją na 5 . W pokoju duża szafa TV i dość wygodna duża sofa-ocena na 5, Łazienka jest obszerna i wyposażona nawet w pralkę - ocena 5.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    5,4
    Apartament bardzo dobrze zlokalizowany, wygodny. Łazienka jednak wymagająca pilnego remontu.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nistety zapach w łazience i stan kabiny prysznicowej pozostawiał wiele do życzenia.

    Apartament był przestronny, wygodny. Dobrze zlokalizowany w mieście.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    8,3
    Polecam
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pierwszy raz spotykam się z opcją by odbierać klucze do apartamentu samemu z biura. Niepotrzebne utrudnianie podróżującym z walizkami.. Pierwsze wrażenie jest ważne a taka opcja nie pomaga. Nieprzyjemny zapach w łazience. Brak ręczników kuchenych.

    Mieszkanie na weekend super. Dwie sypialnie, balkon.Blisko do centrum. W budynku znajdują się 4 restauracje różnego typu oraz sklep. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    7,5
    Bardzo nieestetyczna pościel, cała wygnieciona.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi

    Bardzo nieestetyczna pościel, cała wygnieciona. Zamiast kołdry, cienkie koce. W pokoju z TV stolik z Ikei za 39zł cały zniszczony ( podziurawiony ). W łazience brzydki zapach z rur.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    7,5
    Nigdy więcej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na miasto (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    1. Oberwany karnisz w salonie 2. Brudne naczynia ( garnek z zaschniętą zupą, reszta wyjęta nie umyta że zmywarki i tylko opłukana, a zmywarka zostawiona śmierdząca po brudnych naczyniach. 3. Krzesła plastikowe w salonie klejące się od brudu 4. Lustro nad stołem wytarte ale rama wprost odrażała ketchupem i resztkami jedzenia 5. Brak 4 żarówek w żyrandolach 6. Nie działający telewizor 7. Brudne ściany

    Duży taras z widokiem na miasto

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    7,1
    Mieszkanie i jego lokalizacja
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudne podłogi, brak odpowiedniego wyposażenia w kuchni, np. łyżeczek, ściereczki, zepsuta słuchawka prysznicowa, brak pościeli dla dziecka i w zasadzie miejsca do spania dla niego (9lat).

    Mieszkanie i jego lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    5,8
    Apartament świetnie położony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament (2 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament ma swoje lata świetności za sobą, co nie jest niczym złym. Natomiast poprzepalane żarówki, zapchane odpływy i urwane klamki skutecznie irytują. Dodatkowo wyposażenie kuchni składa się z 4 różnych kubków i garści różnych pogietych sztućców i zmywarki do której nie ma ani jednej kapsułki. Nawet taka drobna rzecz jak brak ręczniczka kuchennego powoduje rozczarowanie.

    Apartament świetnie położony. Na parterze znajduje się kilka restauracji i sklep. W pobliżu przystanek tramwajowy z bezpośrednim połączeniem do centrum. Okolica spokojna.

    Pobyt: Sierpień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Towarowa Residence zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: