1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. podkarpackie – opinie o hotelach
  4. Lutowiska – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie U Eskulapa

U Eskulapa – opinie

Posada Górna, Lutowiska 58, 38-713 Lutowiska, Polska

Nr 5 z 15 hoteli w mieście Lutowiska

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 136 opinii o hotelu

9,0

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,6

  • Komfort

    9,0

  • Lokalizacja

    9,0

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    9,1

  • Bezpłatne WiFi

    6,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 4 Listopad 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uprzejmi właściciele, czystość obiektu, lokalizacja, segregacja śmieci, sauna.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 17 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny z balkonem
    • 4 noclegi

    Zajeżdżamy na parking i od razu pierwsze wrażenie - porządek, zadbany teren wokół domu. Gospodyni bardzo miła. Idziemy do pokoju przez część wspólną gdzie jest miejsce na integrację oraz przez wspólną kuchnię (dobrze wyposażona), można samemu coś upichcić jeśli ma się ochotę.. Pokój jest duży, przytulny, pięknie wysprzątany - widać włożony wysiłek. Łazienka przestronna. Wyposażenie pokoju nowe. Z balkonu widok na zielone wzgórze. Jest miło, spokój i cisza. Bardzo dobra lokalizacja jako miejsce do dalszych podróży lub wędrówek, 20-30 minut samochodem od głównych szlaków w Bieszczadzkim Parku Narodowym. Miejsce godne polecenia!

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 9 Październik 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Skosy na podsuficie koło zlewu :) trzeba uważać

    Fajne, ciche i spokojne miejsce. Sauna sucha- fajna sprawa, polecam. Pokoje duże i przestronne.

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 2 noclegi

    Spokojne miejsce do odpoczynku po długich wycieczkach po górach. W ogrodzie altanka z miejscem na grilla lub ognisko, parking dla gości. Blisko dwa dobrze zaopatrzone sklepy spożywcze i nieduża restauracja. Bardzo polecam :)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 7 Wrzesień 2020

    9,0
    Pobyt uważam za udany!!! Bardzo!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny
    • 5 noclegów

    To akurat nie dotyczy miejsca wypoczynku a dojazdów na szlaki.Jeśli nie chcecie podróżować własnym autem to jest lekki problem.

    Bardzo mili ludzie. Nie było zbyt wiele mozliwości spotkań a to akurat dobrze świadczy o gospodarzach.. Nie czuło się przy tym ingerencji w wypoczynek. Gospodyni bardzo sympatyczna a gospodarz pomocny. Bardzo fajna miejscówka...kot,pies...bardzo łagodne zwierzaki. Polecam gorąco!!!

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 7 Wrzesień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne do czego można się przyczepić to... Za mała kołdra xd łóżko 160cm a kołdra tylko 140... No trochę słabo

    Bardzo mili właściciele, bardzo smaczne śniadania, piękny ogród! No bajka

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zadbany teren wokół domu, przestronne pokoje, czysto. Śniadania smaczne, kuchnia dobrze wyposażona, więc mozna sobie robić również samemu. Bardzo udany pobyt.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 28 Sierpień 2020

    10
    Zdecydowanie polecam. Cisza, spokój, pięknie polożone i niezwykle mili i uczynni Gospodarze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 6 noclegów

    Śniadanie przewyższyły nasze oczekiwania. Gospodarze bardzo się starali, zebyśmy w żadnym wypadku nie wyszli głodni, a i jakość i ilość produktów była bardzo wysoka

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 23 Sierpień 2020

    8,0
    Fajne miejsce na wypad w góry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 7 noclegów

    Super lokalizacja cicho spokojnie ,smaczne śniadania bardzo mili i kontaktowi gospodarze

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2020

    9,0
    Na pewno tam wrócimy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 11 noclegów

    Raczej wszystko było OK!

    Dzienne śniadania- pychota. Spokój w okolicy. Pełen relaks.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 2 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko :) Gorąco polecam , cisza i spokój :) Dzieciaki zachwycone basenem :)

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny
    • 5 noclegów

    bez uwag

    Śniadania bardzo pożywne, warto było się na nie zdecydować, bo na długo dostarczały energii podczas górskich wędrówek. Właściciele bardzo mili. Bardzo czysto, atmosfera wręcz domowa. Cicha okolica, ale jednocześnie w miarę blisko do miasta, sklepów i głównej drogi. Spokojnie mogę polecić.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 14 Czerwiec 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt drogie śniadanie do ilości produktów i różnorodności

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 11 Czerwiec 2020

    9,0
    Zdecydowanie na TAK!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wielkość pokoju i bardzo wygodnie usytuowany parking.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 2 Czerwiec 2020

    8,0
    Sympatyczne miejsce w dobrej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny
    • 4 noclegi

    Trochę niezrozumiała "polityka" śmieci - kosze ustawione na zewnątrz budynku i brak mniejszych pojemników w pokoju/kuchni (jedynie bio). Ogrzewanie zmienne, niekoniecznie dopasowane do aury. A z drobnostek, to w telewizorze są jedynie programy TVP :) i trochę za dużo skosów, jak na mój gust

    Bardzo fajna lokalizacja do wycieczek górskich. Wspólna kuchnia dobrze wyposażona, zwłaszcza indukcja.

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 11 Maj 2020

    10
    EXTRA
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 3 noclegi

    Wszystko w jak najlepszym porządku

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Pokój duży i przestronny, wygodne spanie. Balkonik a z niego fajny widok. Część ogólnodostępna bardzo dobrze wyposażona, a dla malkontentów lub na bardzo deszczowe dni chyba z 50 kanałów telewizji satelitarnej :-)

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 16 Luty 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Bardzo dużo miejsca w pokojach. Mili gospodarze służący pomocą. Wyjątkowa okolica ze wspaniałymi widokami.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 14 Listopad 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość na obiekcie, ciepłe, przestronne pokoje i łazienki.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 1 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było niczego takiego. Moze mały tv bo z łóżka ciezko cos zobaczyć ale nie jechałem oglądać telewizji.

    Przestronny pokój. Duży aneks kuchenny, akurat trafiliśmy ze nikogo nie było ale miejsce jest super. Dobra baza wypadowa.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 28 Październik 2019

    7,9
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobry kontakt z właścicielem, czysto, schludnie i świetna lokalizacja. Wszystko co potrzeba.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 15 Październik 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Woda pod prysznicem mogłaby być cieplejsza oraz włączyć ogrzewanie.

    Cisza, spokój, dużo miejsca jest gdzie spędzić czas.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 11 Październik 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 3 noclegi

    Smaczne i bardzo ładnie podane śniadania. Cicha i spokojna lokalizacja na uboczu, a równoczesnie blisko do sklepu. 5 min pieszo.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 7 Październik 2019

    9,0
    Dla osób szukających prawdziwego odpoczynku, ciszy i spokoju. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny z balkonem
    • 2 noclegi

    Ostoja świętego spokoju, z dala od zgiełku, w otoczeniu przyrody. Wnętrze klimatyczne, pokoje wygodne. Przemiła Pani Gospodyni, smaczne posiłki (naleśniki palce lizać).

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2019

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 3 noclegi

    Super lokalizacja i cisza oraz wspaniałe, czyste powietrze

    Pobyt: Wrzesień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: