Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Warszawa – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Varsovia Apartamenty Kasprzaka

Varsovia Apartamenty Kasprzaka – opinie

31 Kasprzaka, Wola, 01-234 Warszawa, Polska

Ocena

Na podstawie 963 opinii o hotelu

9,0

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    8,8

  • Udogodnienia

    9

  • Personel

    8,9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2019

    10
    Czysto super wyposażenie ale pokój o podwyższonym...
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto super wyposażenie ale pokój o podwyższonym standardzie nie do końca w sypialni łóżko pojedyńcze a w pokoju rozkładana sofa niezawygodna twarda w pokoju standard są wygodniejsze

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    9,6
    1. Obsługa i personel recepcji, restauracji oraz śniadań na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    1. Rezerwacje składane przez Booking nie obejmują bezpłatnego parkingu 2. Przedłużenie doby hotelowej do godziny 14:00 nie zostało odpowiednio przekazane następnej zmianie personelu recepcji oraz SLP. To drobnostka, która w końcowej ocenie pobytu jest nieistotna.

    1. Obsługa i personel recepcji, restauracji oraz śniadań na poziomie przewyższającym standardy. 2. Czystość obiektu oraz bogate wyposażenie aneksu kuchennego w apartamencie (brakowało jedynie kieliszków do wina)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    8,3
    Wszystko na najwyższym poziomie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wygodne łóżko(kanapa) (spało się jak w dziurze)-wygniecione po środku. Brak ręcznika kuchennego i serwetek. (Skoro jest zestaw naczyń, płyn do mycia, gąbka, wkład do zmywarki,to czemu nie ma tego). Zimno. Skoro wiadomo o przyjeździe gościa,to po co otwierać okna - na dworze było na minusie. Dzięki Bogu, klimatyzacja w 1,5 trochę nagrzała pokój.

    Wszystko na najwyższym poziomie!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    8,8
    Bardzo miłe miejsce, planuję zatrzymać się tu ponownie, podczs kolejnej wizyty w Warszawie:-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Przydałyby się kieliszki, których brakuje w wyposażeniu kuchni... (zwłaszcza w Sylwestrowy wieczór :-))

    Apartament bardzo przyjemny, urządzony schludnie i nowocześnie, nieźle wyposażona kuchnia. Duży plus za bezpłatny parking podziemny :-) Miła obsługa... Kiedy okazało się, że kuchenka w naszym pokoju nie działa, natychmiast dostaliśmy możliwość skorzystania z kuchni w sąsiednim apartamencie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    9,6
    Apartament nowy, czysty, wyposażony w aneks kuchenny ,...
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Konieczność skorzystania z płatnego parkingu 28 zł za dobę.

    Apartament nowy, czysty, wyposażony w aneks kuchenny , zmywarkę . Jasny , fajny balkon, miła obsługa w recepcji.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    2,5
    Śniadanie ok.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zarezerwowanłem pokój 4 osobowych i dostałem 2 osobowy z podwójnym łóżkiem i rozkładaną sofą dla 4 facetów. Udało się znaleźć jakieś kołdry w szafie i jakoś przespać. Co ciekawe drugi pokój wynajęty dla 1 osoby był identyczny.

    Śniadanie ok.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    9,2
    Ogółem bardzo udany wyjazd, korzystaliśmy tylko z oferty...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Najmniejszy z apartamentów 21m2 jest faktycznie mały, trzeba mieć tego świadomość, że jest to tak naprawdę pokój hotelowy z aneksem. Nie mniej jednak spełnia oczekiwania.

    Ogółem bardzo udany wyjazd, korzystaliśmy tylko z oferty spania - bez śniadań. Apartament dobrze urządzony, zawiera wszystko co potrzebne (może dziwić brak piekarnika - ale za to jest świetna mikrofalówka, która jest w stanie go zastąpić ponieważ ma wiele funkcji) - nie wiem jak jest w innych apartamentach ponieważ korzystaliśmy z najmniejszego 21m2. Widać, że obiekt jest nowy, nowoczesny wystrój robi pozytywne wrażenie, obsługa jest bardzo miła.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    6,7
    Dobry stosunek jakości do ceny, bardzo ładne i zadbane...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa - po zameldowaniu zgłosiliśmy uszkodzony pilot do telewizora, nie zostało to naprawione do końca pobytu, 3 godziny przed wymeldowaniem nie było prądu w pokoju, obsługa nie zdążyła go naprawić do końca naszego pobytu.

    Dobry stosunek jakości do ceny, bardzo ładne i zadbane wnętrze ośrodka, jak i apartamentu

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    9,2
    Pobyt udany ze względów osobistych polecam ten apartament wygodne lozka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak szklanek na wino szampan oraz kieliszków na wodke

    Śniadania co prawda nie jedliśmy bo mieliśmy własne ale wygodne lozko zapenilo nam komfort.Pokój był naprawdę czysty w porównaniu tych apartamentów które wcześniej odwiedziliśmy.Mysle ze nie raz tam jeszcze będziemy.☺☺☺polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    9,2
    4 dni w Varsovii
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W trakcie pobytu zepsuła się spłuczka w toalecie i nie można było spuścić wody. Poinformowałem o tym personel hotelu, podjęli próbę naprawy ale widocznie się nie udało. Nikt nie zaproponował nam niczego w zamian za taką niedogodności.

    Czystość, wystrój apartamentu, dobrze wyposażony aneks kuchenny, lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    9,2
    Dostaliśmy pokój na 9 piętrze.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Dostaliśmy pokój na 9 piętrze. Jadąc windą po walizki, włączył się alarm pożarowy..winda gwałtownie zjechała na poziom 0. Przez pół godziny nie było możliwości dostania się do pokoju. Jak windy zaczęły pracować, to trzeba było jeszcze 15 minut w pokoju siedzieć po ciemku bo nie działało światło Mało sympatyczny ochroniarz - chciałam zostawić samochód przed recepcją aby ustalić gdzie jest moje miejsce parkingowe. Nieuprzejmie zwrócił uwagę, że mamy się stąd zawijać

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    10
    Godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła obsługa. Mimo początkowych problemów z pokojem (nie był do końca posprzątany), po zgłoszeniu tego na recepcji, pokój został automatycznie zmieniony. Świetnie skomunikowane z centrum miasta, przystanek autobusowy dosłownie dwa kroki od obiektu. Piękny widok z okna i przepyszne śniadania. Gorąco polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    9,2
    Jest dobrze
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowy apartament w dobrej lokalizacji. Miła obsługa.

    Nie umyta dobrze podłoga co było widać po skarpetkach. Cena na Sylwestra bardzo wysoka. Reszta super.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    7,5
    Bywałem w lepszych obiektach, było po prostu okej, nic szczególnego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W dniu zameldowania rozmawiałem z kimś z recepcji odnośnie dostępności pokoju z Wanna. Powiedziano mi że pokój który zarezerwowałem będzie miał wannę, na miejscu okazało się że pokój o podwyższonym standardzie posiada wannę więc wymagało to dopłaty. Śniadanie w restauracji było okej. Pomijam fakt pomieszanych tabliczek z opisami dań, z tego co widziałem było tylko jedna dostępna ciasto, a kawę trzeba było zamawiać bezpośrednio u barmana co ma też swoje plusy i minusy. Około godziny dziesiątej zabrano nam prąd, bo jak to powiedziała recepcjonistka „ nie wyłączyliśmy czujki stąd też awaria, prąd będzie do godziny jedenastej „. Brak hotelowych kapci, dwa różne komplety sztućców w restauracji, recepcja z plastiku, niedoinformowani recepcjoniści o pokojach i wyposażeniu.

    Checkin’ checkout

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    9,2
    Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Bardzo przyjazny obiekt w świetnej lokalizacji dla podróżujących bez samochodu.Miła i pomocna obsługa.Smaczne śniadania.Bardzo dobrze wyciszone pokoje.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    4,2
    Za takie pieniądze nie polecam, kasa w błoto i kupa nerwów
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sprzątanie pokoju było słabe. Nie wymieniono ręczników, zapomniano o śmieciach, brak prondu. Słaba jakość wykończenia wnętrz, tandetne meble. Następnym razem będę wolał dołożyć 300 zł i spac w Hiltonie gdzie jest basen i o wiele lepsza lokalizacja. Ogrzewanie nastawione na 30 stopni a w apartamencie zimno. Windy hałasują jak by miały się rozlecieć. Pierwsze przyjście pod apartament i okazuje się ze karta nie działa.

    Nic mnie nie zachwycilo

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    6,7
    Całkowita ocena dostateczna.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa na recepcji fatalna nie przyjemne podejście do klienta tego recepcjonistów trzeba jeszcze nauczyc-poprawić. Płatny parking tez nie zbyt dobrze ze nie można przed hotelem zostawic samochodu tylko podziemia za dodatkowa opłata.

    Czystośc, wygodne lozko, lokalizacja na plus!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2018

    7,5
    Zaliczam do udanych i szczerze polecam, świetny obiekt a błędy ludzkie zawsze się zdarzają ;)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 13 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo iż pokój był dla niepalących obostrzone 500 zlotowa karą to drugiego dnia swojego pobytu zauważyłem na kapie łóżka po srodku wypalenie od żaru papierosowego... A na balkonie oznakę zagaszonego papierosa o fugę płytek. Fakt że nie zauważyłem tego jak przyjechałem sugerowałby że mógł to zrobić ktoś z personelu sprzątającego gdyż codziennie jak włączałem telewizor to był na innych kanałach niż jak wychodziłem... Wiem że każdy powinien mieć chwilę przerwy a także nie przeszkadza mi fakt że ktoś pracuje przy muzyce ukraińskiej jednak fakt wypalenia kapy trochę mnie zirytował.

    Pokój świetnie przygotowany do mieszkania przez okres dwóch tygodni. Kuchnia choć mała dla jednej osoby w zupełności wystarczy do przyrządzania śniadań czy kolacji. Łazienka czysta wygodna. Pokój z dużą szafą która pomaga w utrzymaniu porządku z rzeczami. Łóżko wygodne z możliwością zmiany pełnowymiarowego łóżka w małą kanapę. Pełnie normalnego funkcjonowania uzupełniała pralnia z pralkami i suszarkami. Co prawda widać że niektórzy mieli chyba pierwszy raz styczność z suszarkami bo żeby użyć suszarki to musiałem ją odmulic z proszku do prania który ktoś wsypał do suszarki i nieoczyszczonego a wręcz powiem zapchanego filtra, ale jak już sobie ogarnąłem pozostałości po ludzkich błędach to suszarka odwdzięczyła mi się pięknie wysuszonym praniem. Ale to nie wina obiektu tylko ludzkiej niewiedzy. Może proponował bym zarządzającym wielkimi literami napisać na urządzeniach - to jest pralka a to jest suszarka oraz czynności jakie trzeba wykonać krok po kroku żeby ich użyć oraz oczyścić przed i po użyciu... Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 24 grudnia 2018

    10
    Bardzo udany pod względem zrealizowanych spotkań w firmie, jak również pod względem poznawczym ludzi
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Lepiej nic nie poprawić, przynajmniej w tym roku.

    Nowoczesny wystrój. Swoboda dostępu do urządzeń kuchennych w apartamencie. Idealnie dobrana pora śniadania, na każde spotkanie odpowiednio wcześniej można się posilić bez obciążania organizmu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    6,3
    Apartament przyjemny, czysty, nowocześnie urządzony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ubogie wyposażenie kuchni w naczynia np. brak patelni, tylko jeden garnek, brak kieliszków. Łóżko wygodne, ale pościel i/lub materac wykonane z materiału, który nie przepuszcza powietrza

    Apartament przyjemny, czysty, nowocześnie urządzony. Dużym atutem jest miejsce garażowe, niestety dodatkowo płatne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    9,2
    Bardzo czysto, cicho , spokojnie , pokoik świetny , wszystko...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Czasami czuć było zapachy gotowania z innego pokoju, ale tylko w pewnych godzinach.

    Bardzo czysto, cicho , spokojnie , pokoik świetny , wszystko nowe .

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    9,2
    pokoj i lazienka, nowy, czysty, urządzony w porządku,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    jedyne minusy to wielkosc pokoju, moglby byc wiekszy i odleglosc do centrum-za daleko na spacer

    pokoj i lazienka, nowy, czysty, urządzony w porządku, pościel i ręczniki ok, jako że meldowalam sie po polnocy dobe przedluzono do 13

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    5,4
    Dobra lokalizacja, smaczne śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słaba obsługa dziewczyn w recepcji, brak dodatkowej pościeli i ręczników w pokoju, na dostarczenie trzeba było czekać ok 30 minut ( dodam że meldowaliśmy i około 23:30 i trzeba było czekać, żeby można położyć się spać), na balkonie bardzo brudno pety i butelki po piwie.

    Dobra lokalizacja, smaczne śniadanie

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    10
    Bardzo polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Malutki minus za żelazko :) zwykłe, nieparowe

    pobyt bez śniadania, więc kuchni nie ocenię, ale apartament urządzony w dobrym stylu, bardzo czysto, ogólnie jestem naprawdę miło zaskoczona, że za taką cenę tak wysoki komfort.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    7,1
    Robi wrazenie
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wiele do życzenia pozostawia czystosc. Pod lozkiem znaleźliśmy zużyte prezerwatywy. W apartamencie bylo brudno, w dodatku trafilismy na uszkodzoną kabine prysznicowa (zalało całą łazienkę). Panie na recepcji nic nie ogarniają.Windy ciagle sie psuly. Jedno wielkie zamieszanie. Mimo wszystko chetnie tam wroce jesli ktos to wszysyko doprowadzi do porządku:)

    Nowy, naprawdę robiący wrażenie obiekt, urzadzony ze smakiem. Apartament ladny, przemyslany i dobrze wyposażony. Bliskosc sklepu, restauracji, pizzeri i parkingu to również duzy atut.Piekny widok z okien na Warszawę.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    9,2
    Odpoczelam, zamierzam wrocic.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedna karta. Jestem osoba palaca, wiec wychodzac, zostawiam druga osobe w ciemnosciach.

    Blisko centrum, przemily Personel. Dobry dojazd do roznych punktow Warszawy.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    10
    Super nowoczesne i bogato wyposażone wnętrze , miło było...
    • Grupa
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Super nowoczesne i bogato wyposażone wnętrze , miło było wypić herbatę o poranku w pokoju nie musząc schodzić do restauracji . wygodne łóżko - przy tak krótkim pobycie jest to na prawdę dużo ! przede wszystkim bardzo czysto ! na Pewno jeszcze tam wrócę .

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    7,9
    - wyposażenie aneksu kuchennego,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    - mrugający (całą noc!) czujnik dymu niepozwalający spać! - może to mało istotne, ale w windzie było strasznie zimno, - głośna wentylacja

    - wyposażenie aneksu kuchennego, -nowoczesna łazienka, - wygodne łóżko, - przy zamkniętym oknie, dobre wyciszenie pomimo bliskości ruchliwej ulicy - parking w garażu płatny, ale można zaparkować przed hotelem bez dodatkowej opłaty

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    8,3
    + lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - szumiąca 24h/24h wentylacja, której nie można wyłączyć - migające diody od czujników dymu przeszkadzające w spaniu

    + lokalizacja + czystość + miły personel + wygodne łóżko

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    8,3
    Wystrój holu, restauracji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój urządzony w ten sposób, że było bardzo mało miejsca. Niedziałająca płyta indukcyjna. Mały wybór menu śniadaniowego.

    Wystrój holu, restauracji. Lokalizacja idealna na wyjazd na targi.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    8,3
    Śniadanie rewelacja z przemiłą obsługą!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Szum wentylacji pokoju- wrażenie jakby sąsiad brał wieczny prysznic:)

    Śniadanie rewelacja z przemiłą obsługą! Czystość bez zarzutu. Odległość od centrum akceptowalna, tym bardziej że pod obiektem przystanek z bezpośrednią komunikacją.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    9,6
    Pokój w miarę komfortowy dla 1 osoby;
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - W nocy w pokoju migają jasne diody czujników przeciwpożarowych. Może coś możecie z tym zrobić? - lepsze wykorzystanie wind - w godzinach szczytu można czekać nawet 5-6 minut na windę!

    Pokój w miarę komfortowy dla 1 osoby; Świetne śniadania; Parking podziemny

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 30 listopada 2018

    9,6
    Nasz nowy faworyt w tej lokalizacji
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 4 noclegi

    Łóżko nie było wybitnie komfortowe (choć żadne z nas nie obudziło się obolałe, jak potrafi być w niektórych hotelach), a drzwi od łazienki z trudem się zamykały. W jednym momencie w ogóle wystawały poza obrys framugi, przez co nie dało się ich zamknąć, ale na szczęście wróciły na swoje miejsce.

    Mały apartament to wspaniały kompromis między ciasnym pokojem hotelowym, a wynajmowaniem niezależnego mieszkania. Obsługa jak w hotelu, całodobowa recepcja, serwis sprzątający - pełen komfort, a jednocześnie mamy odrębną sypialnię, przytulny salon i świetnie wyposażony kącik kuchenny (piekarnik, pełna płyta indukcyjna, zmywarka + wszystkie niezbędne naczynia, sztućce itd., do tego stolik jadalniany). Idealne rozwiązanie dla rodziny z małym dzieckiem - można spokojnie położyć dziecko w sypialni (zmieściliśmy łóżeczko turystyczne) w ciszy, ciemności i spokoju, a samemu siedzieć sobie w salonie bez obaw, że rozmowa czy światło obudzą malucha. Z drugiej strony, kiedy wracaliśmy z wypadu na miasto, salon bardzo dobrze służył za przestrzeń do zabawy dla dziecka. Miejsca było dość dla wszystkich, a układ pomieszczeń i umeblowanie - funkcjonalne. Dobrze, że nasz zwyczajowy hotel do odwiedzin w EXPO XXI był tym razem pełny - znaleźliśmy nowego faworyta i następnym razem zaczynamy szukanie noclegu od Varsovii.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    7,1
    Dobre wyposażenie, czystość.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi

    Łóżko, wąskie i za miękkie jak na moje standardy, da się przeżyć ale gdyby wyjazd trwał dłużej niż 3 - 4 dni to byłby już problem. W apartamencie niepotrzebnie przekombinowany designerski stolik. Wystarczyłby w jego miejsce zwykły i mniej problematyczny w przemieszczaniu produkt ikeowy. Jest to o tyle duży problem że owego stolika nie ma gdzie umieścić po rozłożeniu kanapy.

    Dobre wyposażenie, czystość. Miła obsługa. Bardzo fajne śniadanie zwłaszcza omlet smażony przez kucharza na miejscu. Apartament pomimo niewielkiego metrażu dobrze wyposażony. Żelazko i Suszarka w pokoju na +

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    10
    GORĄCO POLECAM !!!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Nie było takich elementów.

    Absolutnie fenomenalny obiekt za rozsądne pieniądze. Zwykłe pokoje w hotelach nie mają szans z pokojami w Varsovia. Gustownie urządzone, funkcjonalne (wyposażona kuchnia, sprzęt do prasowania) i z doskonałą lokalizacją.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    8,3
    ludzie są ważni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na śniadaniu nikt nie mówił po polsku: na pytanie o talerze wskazano mi toaletę, choć słowa te są brzmieniowo zupełnie niepodobne. Chleb był w środku kamieniem lodowym - bo ktoś źle odgrzał. Nie szło się również do obiektu dodzwonić. Personel jest niedoinwestowany.

    Same apartamenty ładne, czyste, funkcjonalne. W miarę niedrogie jak na to, co oferują. Dobra lokalizacja. Śniadanie obfite i urozmaicone. Naprawdę miło.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    9,6
    Bardzo ładne pokoje, dobrze wyposażone.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 4 noclegi

    Podczas meldowania recepcjonistka była niezbyt miła, jednak później się okazało, że to był tylko wyjątek. Dość długi czas oczekiwania przy recepcji.

    Bardzo ładne pokoje, dobrze wyposażone.. Śniadania wyśmienite - bardzo duży wybór. Hotel dość blisko centrum. Niska cena, jak na Warszawę, w stosunku do jakości. Poza jednym wyjątkiem - bardzo miły personel.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    8,3
    Przy kolejnej wizycie w Warszawie pewnie skorzystam po raz kolejny z obiektu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Brakło mi informacji przy robieniu rezerwacji, że dostępny jest darmowy parking w podziemiach obiektu. Może gdzieś przegapiłem tę informację

    Fajny wystrój holu i smaczne jedzenie w restauracji.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Proponuję wprowadzenie do śniadania produktów bez laktozy lub mleka roślinnego. Byloby to wspaniałe udogodnienie.

    Szybkość windy, sprzątanie, kosmetyki

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    8,3
    Dobre polaczenia komunikacyjne spod hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    W lazience na podlodze byly plamy, ktorych prawdopodobnie nie dalo sie zmyc co niestety wplynelo na odczucia wizualne.

    Standard bardzo dobry, mozliwosc zostawienia auta na parkingu podziemnym - super sprawa, wystroj holu jak i pokoju bardzo ladny.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    6,7
    Idea aparthotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gdybym nie wiedział, ze obiekt jest nowy, nigdy bym się nie domyślił. Pokój powierzchownie wyczyszczony, ale miejscami lekko wrośnięty brud. Cały balkon w petach i popiele z papierosów (cały obiekt dla niepalących). Do tego smród papierosów napływający przez wentylacje. To akurat wina gości, nie hotelu. Ale istotnie przeszkadza w usypianiu.

    Idea aparthotelu. Kuchenka, naczynia, czajnik, kawa, herbata, woda. Nie najgorsze kosmetyki. Wygodne łóżko. Dobry tv z wieloma kanałami i smart tv

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    5,0
    Porażka zepsute ogrzewanie mróz na dworze a w mieszkaniu można było zamarznac. Nie szanują klienta
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Executive Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel mógłby być bardziej zaradny nagłych sytuacjach Ogrzewanie się zepsuło nikt nie potrafił nam pomóc porażka. I głupia propozycja obsługi typu damy pokój 4 osobowy a nas było 5os śmieszni. A w ramach rekompensaty wcisneli parking za darmo. Ogólnie bym się nie doczepił ale gdy personel hotelu obiecuje chociaż coś do ogrzania a ma nas w D... I nawet się nie odezwie to porażka nie szanują klienta

    Łóżka były bardzo wygodne i świetny widok z okien

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    9,2
    Niewielki ale bardzo funkcjonalny apartament ze świetnym...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niewielki ale bardzo funkcjonalny apartament ze świetnym wyposażeniem, wygodna łazienka. Budynek nowy, dobry parking i recepcja która ułatwia meldunek i wystawia fakturę na miejscu. Polecam!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    9,6
    Gdyby nie pogoda udany pod każdym względem. Cóż jesień/zima.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie było takiej rzeczy!

    Rewelacyjne apartamenty! Wszystko pachnące nowością. Super wyposażone. Pełny komfort. Śniadanie doskonałe. W sumie nie najgorsza lokalizacja. Przy najbliższej okazji z przyjemnością tam wrócę.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    6,3
    Bardzo dobrze wyposażone apartamenty, czystość bez zarzutu.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi

    Duża dezorganizacja, chaos i problemy w komunikacji. Brak odpowiedzi na maila z zapytaniem dotyczącym rezerwacji. Po kontakcie telefonicznym, przekazaniu wszelkich informacji co do zmian w rezerwacji, chęci dokupienia śniadań, opłacenia całości rezerwacji wraz ze śniadaniami przy zameldowaniu po przybyciu okazało się to wielkim problemem. Problemy z wspólnym rozliczeniem rezerwacji, śniadania nie zostały doliczone do naszej rezerwacji, po wyjaśnieniu i opłaceniu śniadań w kolejnym dniu w recepcji przez dalszą cześć pobytu restauracja nie miała na ten temat żadnej informacji, byliśmy odsyłani od recepcji do restauracji w celu wyjaśnienia sprawy (obsługa dopiero na prośbę podjęła kontakt telefoniczny między restauracją a recepcją). Finalnie przy wymeldowaniu pojawiły się problemy z nierozliczonymi śniadaniami.

    Bardzo dobrze wyposażone apartamenty, czystość bez zarzutu. Bardzo dobra lokalizacja i komunikacja z centrum.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    7,5
    Wyjazd na weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament bardzo ładny , widać ze nowy. Mam tylko pare zastrzeżenia 1. zabudowany całkowicie balkon ze szkła co ogólnie powoduje dyskomfort oraz uczucie klatki 2. Nocna czujka dymna migająca cały czas na kolor zielony. Ogólnie nie robiło by to problemu gdyby nie fakt ze w nocy dioda w tej czujce jest tak mocna, ze rozświetla cały apartament i przeszkadza w spaniu 3. Ogólny zakaz palenia na terenie całego obiektu oraz brak palarni lub jakiegoś wyznaczonego do tego celu miejsca. Dla osób palących jest to dość duży dyskomfort kiedy trzeba za każdym razem z apartamentu wychodzić na ulice 3. Parking nie wliczony w tak dość duża cenę za dobę. A dodatkowo płatny nie małe pieniądze.

    Apartament bardzo ładny , idealny na wypad na weekend dla dwojga. Widać ze jest to nowy nie używany apartament. Wszystko w środku wykończone z dokładnością co do szczegółów.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,2
    polecam super miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    niestety nie było takich sytuacji lub momentów, może jakby szukać n siłę to coś by się znalazło. Jednak uczciwie nie było sytuacji z których byłbym niezadowolony.

    Wszystko super, ładne wnętrze i wygodne łóżko. Pomysł z aneksem kuchennym fajny a miłe zaskoczenie że były naczynia. Jednym słowem miejsce spełniło moje oczekiwania a nawet byłem zaskoczony - ale bardzo miło zaskoczony standardem.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    10
    świetne rozwiązanie sofa między łóżkiem a tv!
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    śniadanie nie było zbyt dobre. chociaż młody kucharz co robił omlety był bardzo miły i się starał, to szef kuchni w czarnym stroju przy gościach zwrócił mu uwagę, że boczek czy tam coś chyba był za długo w piecu. był dla niego nie miły. Nie zwraca sie uwagi personelowi przy gościach, klientach itp. to nieprofesjonalne. Kucharz był zestresowany tą uwagą i widać było,, że sie denerwuje, jednak widać było, ze gotuje z sercem.

    świetne rozwiązanie sofa między łóżkiem a tv!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    9,6
    Bardzo elegancki hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo elegancki hotel. Pokój czysty, przytulny. Na duży plus własny aneks kuchenny. Jeżeli chodzi o lokalizację to dobra miejscówka gdyż przystanek komunikacji miejskiej pod nosem, więc wszędzie można się dostać. Polecam każdemu kto zdecyduje się odwiedzić stolicę, bo ja na pewno tam wrócę jak tylko będę w Warszawie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 17 listopada 2018

    8,3
    Dobre i wystarczające śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    lokalizacja, otoczenie hotelu, zbyt daleko do centrum.

    Dobre i wystarczające śniadanie. Znakomite wyposażenie pokoi. Nowoczesny architektura wewnętrzna wystrój i estetyka.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    9,6
    100% zadowolenia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Sympatyczny personel, pyszne śniadanie. Restauracja w obiekcie godna polecenia. Wszystko nowe i świeże. Łóżko wygodne, smart TV, aneks kuchenny z mikrofalówką i pełnym osprzętem. Myślę, że nieraz tu wrócę

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    5,0
    Nie działająca deszczownica, rozklekotany prysznic
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Nie działająca deszczownica, rozklekotany prysznic Nie działający dozownik do mydła pod prysznicem. Jest korkociąg - nie ma kieliszków Jest deska do prasowania i żelazko - nie ma suszarki do włosów Migająca dioda czujki pożarowej centralnie nad łóżkiem nie pozwala spać. Za dogi parking.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,6
    udany pobyt było super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje bardzo ładne, nowocześnie urządzone. Kuchnia dobrze wyposażona, wszystko było pod ręką. Fajna restauracja na miejscu, bardzo dobre lunche

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,2
    Bardzo podobał mi się układ przestrzeni apartamentu,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Jedynym zastrzeżeniem był hałas w hotelu, mam nadzieję, że to było jednorazowe.

    Bardzo podobał mi się układ przestrzeni apartamentu, wszystko się zmieściło - nawet przy dużym stole, ogromnym łóżku. Duży plus za ogromną, wygodną pościel, możliwość zmiany temperatury pomieszczenia, kosz na śmieci w łazience, szafy, sprzęt do prasowania i co najważniejsze - wspaniale wyposażony aneks kuchenny z płytą, zmywarką, mikrofalówką, lodówką!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,6
    Znakomity hotel, robi wrażenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Executive Suite
    • 2 noclegi

    Znakomity hotel, robi wrażenie. Obsługa bardzo miła. Nasz apartament składał się z dwóch sypialni, salonu z kuchnią i dwóch łazienek. Wszystko nowe, czyste. łóżka wygodne. W łazienkach mydło, suszarka, codziennie czyste ręczniki. W apartamencie znajduje się nawet żelazko. Duży balkon oszklony. Śniadania rewelacja ! codziennie świeże pieczywo, jajka na twardo, płatki, naleśniki, nutella, dżemy, jajecznica, wędliny, sery, kiełbaski, jogurty, owoce, słodkie bułki. Do tego kawa/herbata/soki. Wszystko pyszne ! Dodatkowo można zjeść obiad dwudaniowy za 29 zł ! Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Szkoda, że nie jest w samym centrum Warszawy, ale obok hotelu jest przystanek i cały czas kursują autobusy dowożące w różne części miasta. Jednym słowem : POLECAM !

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    9,6
    Ekskluzywne apartamenty w dobrej cenie.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Okropny zapach w zmywarce, brak ręcznika na podłogę przed wanną. Brak darmowego miejsca parkingowego. Pracownicy recepcji nie potrafili niestety udzielić mi niezbędnych onformacji co do faktury i opłaty przez firmę mojego pobytu.

    Dobra cena w stosunku do jakości. Bardzo wgodny, duży i czysty apartament. Bardzo smaczne i urozmaicone śniadanie. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    10
    Z checia tu wroce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stosunek jakości do ceny, czasem warto dołożyć więcej dla takiego komfortu, piękny wystrój hotelu, pokoju i restauracji, profesjonalna obsługa i świetna lokalizacja, blisko do Pałacu Kultury i Nauki i Złotych Tarasów serdecznie polecam!!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 listopada 2018

    9,6
    Całkiem dobra opcja!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament średniej wielkości ale wystarczający dla jednej, dwóch osób. Bardzo dobre śniadanie w formie bufetu. Podziemny parking dla zmotoryzowanych. Myśle ze będę tam wracał :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 listopada 2018

    8,8
    nowoczesny i zadbany obiekt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    malutka sypialnia zle zaprojektowanie wnętrze (nisko zawieszone lampy przy aneksie, brak wiatrołapu i miejsca na buty,wieszak, )

    nowoczesny i zadbany obiekt dobre sniadania wanna

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 listopada 2018

    10
    Z wielką chęcią skorzystam znów z noclegu w tym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Jedynym minusem jest to, iż drzwi do mojego pokoju zostały zamknięte na klucz (przez przypadek) gdy bardzo Mi się śpieszyło.

    Hotel od samego wejścia sprawia nie zwykłe wrażenie na gościu. Piękne fotele w holu. Miła recepcja i bardzo pomocna. Pokoje przestronne. Wygodne łóżko. Duża szafa. Przestronna kuchnia, świetnie wyposażona. Piękny widok z balkonu. Hotel blisko przystanku autobusowego oraz dość blisko dworca zachodniego. Bardzo przytulny. Czuć domową atmosferę, nie odczułem jak bym spał w hotelu tylko czułem się dosłownie jak w domu. Dzięki szybkiej reakcji Pani z recepcji udało mi się zdążyć na autobus mimo wcześniejszych problemów z zamkniętymi drzwiami do pokoju.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    9,2
    Obiekt stosunkowo nowy wiec wszystko lsni.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystosc, obsluga, mizliwosc pozostawienia samochodu na oarkinguu podziemnym pi wymeldowani

    Obiekt stosunkowo nowy wiec wszystko lsni. Lozko wygodne, obsluga mila i bardzo pomocna. Co do sniadania-kazdy znajdzie cos dla siebie. Duzy wybor.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 listopada 2018

    8,8
    Nowoczesny hotel ze świetnym śniadaniem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Mankamentem jest usytuowanie hotelu przy bardzo ruchliwej drodze - ul. Kasprzaka. Okna wychodzą na ul. Kasprzaka przez co przy otwartych lub uchylonych oknach w pokoju jest dość głośno. Brak możliwości spania przy otwartym oknie.

    Nowy hotel w nowym apartamentowcu. Pokój nowocześnie urządzone z aneksem kuchenny wyposażonym w czajnik. zlewozmywak, zmywarkę, piekarnik. Dzięki temu pobyt był bardzo wygodny. Ogromny plus za świetne, bardzo bogate i zróżnicowane śniadanie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 listopada 2018

    9,6
    Świetna lokalizacja, apartament czysty i bardzo nowocześnie...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    W naszym apartamencie nie było prądu w gniazdkach, co zauważyliśmy dopiero rano (światło działało ok). Ponieważ nocowaliśmy tylko jedną noc, po prostu zgłosiliśmy awarię na recepcji przy wyprowadzce. W zasadzie nie był to dla nas duży problem, ale przy dłuższych pobytach lepiej sprawdzić od razu czy wszystko działa :)

    Świetna lokalizacja, apartament czysty i bardzo nowocześnie urządzony, wygodne łóżko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,5
    Miło spędzony czas w fajnym apartamencie
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    2 godziny czekałem na doniesienie pościeli dla dziecka. Musiałem zejść do recepcji dwukrotnie. Za drugim razem dopiero otrzymałem pościel

    Czysty, nowy apartament

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Byłam mile zaskoczona wyglądem oraz wnętrzem, szczególnie ta...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Jedyny minus, że nikt nie uprzedził, że miejsce parkingowe jest dodatkowo płatne.

    Byłam mile zaskoczona wyglądem oraz wnętrzem, szczególnie ta woda przy recepcji. Zdjęcia na stronie zdecydowanie nie oddają uroku tego miejsca. Super miejscówka jako miejsce do wypoczynku i do pracy. Blisko do centrum. Polecam!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    7,5
    Apartament bardzo fajny :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byliśmy na weekend-na recepcji Pani poinformowała nas,że śniadanie będzie w sobotę i niedzielę do g.11--ej .w sobotę było ok -jedzenie smaczne,a obsługa też w porządku..W niedzielę przyszliśmy ok 10.30- już było dużo braków w serwowanym jedzeniu i pustawo.Czekałam sporo na Pana,który robi jajecznicę i dopiero po zwróceniu uwagi( przez najprawdopodobniej kierownika sali)-Pan niezbyt chętnie, ale się ruszył-to jeszcze nie było takie rażące, dopiero gdy przyszła córka-ok.10.45-personel zaczął wszystko dosyć szybko zabierać na kuchnię-to jest po prostu skandal-jeżeli śniadanie ma być do 11-ej,to niech tak będzie .O 10.55-wszystko zniknęło.Byliśmy w wielu miejscach,ale nigdy do tej pory nie spotkaliśmy się z tym,żeby wcześniej zabierać śniadanie,było odwrotnie-w innych hotelach,restauracjch-zawsze jeszcze kilka minut po czasie poczekali ,żeby zdążyć zjesć....A szkoda,bo apartament w Varsovii naprawdę fajny :) I z chęcią wrócilibyśmy do Varsovii :)))

    Apartament bardzo fajny :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 26 października 2018

    9,2
    Świetny standard
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Proces meldowania z płaceniem nieco za długi, parking otwarty, trochę trwało szukanie przypisanych miejsc.

    Duży, nowoczesny apartament, świetnie wyposażona kuchnia, nowoczesna łazienka, bardzo dobre ręczniki. Sympatyczna obsługa. Wifi, duży LCD, parking podziemny.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    9,2
    Cicho, dobra lokalizacja, parking, czystość, w pełni...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus tego miejsca to droga restauracja Nie domykające się drzwi od prysznica co powodowało powódź w łazience po kąpieli

    Cicho, dobra lokalizacja, parking, czystość, w pełni wyposażona kuchnia i łazienka

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    9,2
    Wspaniałe miejsce na wypoczynek i podróż służbową.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Szybkość obsługi w recepcji szczególnie jak jest się z dzieckiem oraz poprawne odnotowywanie, czy nocleg jest opłacony czy nie. Miałam chwile grozy jak Pani poprosiła mnie o zapłatę, kiedy już zapłaciłam wcześniej.

    Jestem zachwycona apartamentem. Bardzo czysto. Super, że był zestaw jak w hotelu tzn. woda, herbata, kawa. Tak na szybko po podróży człowiek mógł dojść do siebie :) Bardzo dobre śniadanie - duży wybór i piękna restauracja.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    10
    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Ogólnie trudno się czegoś doczepić..dwa małe szczegóły nie wpływające na ocenę: -Jak dla mnie dość drogi parking. -Jedzenie pozostawione w "mikrofali" po poprzednich gościach

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Bardzo dobra komunikacja, szybki i bezpośredni dojazd do centrum środkami komunikacji miejskiej (przystanek przed wejściem do hotelu).

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    9,2
    Obiekt bardzo ładnie urządzony, nowoczesny.
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Obiekt bardzo ładnie urządzony, nowoczesny. Apartament czysty. Idealny na krótki pobyt w Warszawie. Ogrzewanie działało bez zarzutu. Polecam, nie ma się do czego przyczepić.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    8,8
    Obiekt nowy, pachnący nowością.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    Podczas pobytu przez chwile brakowało prądu, podobno włączył się alarm przeciwpożarowy. Nic poza tym nie przychodzi mi do głowy. Byłem tam tylko dwie noce i nie było żadnych innych problemów.

    Obiekt nowy, pachnący nowością. Czysto. Łóżko bardzo duże i wygodne. Kuchnia dobrze wyposażona.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    10
    Zdecydowanie warto!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Standard wysoki, obsługa na wysokim poziomie, śniadania bardzo duży wybór, w cenie miejsce postojowe w garażu podziemnym, blisko centrum. Rewelacja,polecam!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    10
    Fajny apartament, idealny dla pary, wygodne łóżko, duży plus...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było w jak najlepszym porządku.

    Fajny apartament, idealny dla pary, wygodne łóżko, duży plus za aneks kuchenny, dzięki któremu mozna sobie przygotować obiad czy kolacje. Niedaleko do centrum. Blisko do przystanków komunikacji miejskiej.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    7,1
    Nieprzespana noc
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Zarówno w pokoju - tuż przy łóżku, jak i w łazience przez cała noc , był ciągły szum z kanałów wentylacyjnych ( przy wyłączonej klimatyzacji) , również miganie "błyskawicą" z czujników przeciwpożarowych - jest to zdecydowania dyskwalifikacja hotelu na przyszłość . Hotel parking posiada , ale dodatkowo jest płatny 38 zł/dobę-ta informacja powinna być napisana w ofercie hotelu i dostępna przed zrobieniem rezerwacji.

    Czyściutki , nowy obiekt. Gustownie urządzony. Duże , wygodne łóżko .

    Pobyt: Październik 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!