Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Władysławowo – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Villa Dominik

Villa Dominik – opinie

ul. Brzozowa 20, 84-120 Władysławowo, Polska

Ocena

Na podstawie 260 opinii o hotelu

8,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,8

  • Komfort

    8

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    7,8

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 3 Październik 2019

    10
    Przestronna sala zabaw dla dzieci, restauracja na parterze z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje nie były na bieżąco sprzatane podczas pobytu

    Przestronna sala zabaw dla dzieci, restauracja na parterze z bardzo dobrym jedzeniem. Przede wszystkim praktycznie przy samej plaży. Dodatkowy plus to taras na dachu budynku z widokiem na morze. Bardzo miła obsługa. Z pewnością tu jeszcze wrócimy 😊

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 16 Wrzesień 2019

    4,6
    Ze względu na przykre doświadczenia ze śniadaniem. Zdecydowanie nie polecam. Śniadanie oceniam na 1.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jesteśmy drugi raz gośćmi tego pensjonatu tym razem bardzo się rozczarowaliśmy i zdecydowanie nie wrócimy już ponownie do tego hotelu. Dostaliśmy pokój na pierwszym pietrze, brak podjazdów na wózki i windy był dla nas dużym utrudnieniem. Wozek wraz z dzieckiem musieliśmy wnosić po schodach. Pokój był bardzo mały ledwo zmieściło się lozeczko dziecięce i wozek pokój byl także chłodny. Największym minusem okazało się śniadanie w restauracji, które było w cenie pobytu. Dostaliśmy sałatę z robakami. Małymi czarnymi muszkami. Po zwróceniu uwagi kelner zabrał talerz. Nie otrzymaliśmy natomiast nowej porcji ale resztkę porcji na która składało się bułka szynka, ser jeden kawałek pomidora i dwa plasterki ogórka i kilka rzodkiewki tym razem już bez tej sałaty z robakami. Dla mnie jest to niedopuszczalne. Warzywa na śniadaniu nie były umyte- stad te muszki. Zdecydowanie nie polecam!!!! Tym bardziej, ze te śniadania jedzą tez dzieci a nikt nie chciałby chyba dać takie śniadanie swojemu dziecku.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2019

    7,9
    Polecam dla rodzin, które chcą mieć lokum blisko morza i centrum atrakcji
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Standard wykończenia pokoi odbiega niego standardom, które są przedstawione na zdjęciach booking.

    Bardzo miły i pomocny personel. Ze wszystkim można się zwrócić.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2019

    8,8
    Polecam , na pewno jeszce tam wrócę!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Raczej nic , do lekkiej poprawki poduszki w pokojach _ choć to ocena subiektywna. Przydałby się jakiś system do wywieszania np. mokrych po plaży ręczników na balkonach( składana suszarka itp.).

    Świetna lokalizacja , śniadania bardzo dobre i bogate - choć porcjowane. Czyściutko , pachnąco , obsługa w recepcji przemiła i bardzo pomocna. Śniadania bardzo smaczne , a personel w restauracji nieziemsko PRZEMIŁY i pomocny. Skorzystaliśmy też z obiadów , w bardzo konkurencyjnej cenie, choć jednego dnia ktoś na kuchni chyba nie miał weny dewolaj bez wyciekającego masełka i spieczony na suchy wiór i nagetsy dla dzieci prawie spalone. Ta mała wpadka jednak nie zaważyła na pozytywnej ocenie obiektu i restauracji. W pokojach ręczniki , leżaki plażowe, parawany , filiżanki , czajnik , lodówka . Miłym zaskoczeniem były kosmetyki w łazience , ślicznie pachnące jak w hotelu) .Możliwość bezpłatnego korzystania z sauny , siłowni i jacuzzi.POLECAM!!!

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 2 Wrzesień 2019

    8,3
    Personel jest bardzo uprzejmy, miły i uśmiechnięty nawet po całym dniu ciężkiej pracy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy
    • 4 noclegi

    j.w.

    Śniadanie w formie szwedzkiego stołu jest zdecydowanie dogodniejszą formą. W serwowanych śniadaniach musieliśmy dokupować pieczywo (lubimy). Synowi brakowało płatków na mleku, ponieważ były tylko w zestawie dla dzieci. Lokalizacja fantastyczna.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 25 Sierpień 2019

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus to troszkę mały parking, jednak do przeżycia.

    Świetna lokalizacja. Hotel dwa kroki od morza, dookoła knajpki i sklepiki. Wszystko na wyciągnięcie ręki. Pokoje ładne, czyste, wystarczająco duże. Łóżko wygodne. Na dachu bardzo fajny taras widokowy, a na dole siłownia, jacuzzi, sauna. Śniadania bardzo dobre w przyjemnej restauracji. Zdecydowanie pobyt udany, na pewno wrócimy.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2019

    6,3
    Bardzo małe pokoje w pierwszym budynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja blisko plazy i centeum miasta. Parking na posesji. Czyste pomieszczenia. Miła obsługa. Ładny widok z okien w drugim budynku.

    Bardzo małe pokoje w pierwszym budynku. Mikroskopijna łazienka. Gorąca woda w łazience pozostawia dużo do życzenia. Widok z pierwszego budynku na zaplecze dachów pawilonów handlowych.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2019

    6,7
    Fajny pensjonat ale w tej cenie oczekiwałem troszkę więcej.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Niestety trafiłem na bardzo mały pokój z miniaturową łazienką (choć posiadała wszystko co powinna) Pokój posiadał wspólny balkon z pokojem sąsiednim, co nie jest zbyt komfortowe. Co gorsza trafił mi się sąsiad co chrapał cała noc (non-stop) i gdyby nie stopery byłoby ciężko się wyspać. Podejrzewam że kiedyś te dwa pokoje były jednym i zostały przedzielone tylko cienką ścianką. Jak dla rodziny z dziećmi te pokoje pasują jak ulał. Dodam, iż rezerwowałem bardzo późno nocleg, w szczycie sezonu i tylko taki pokój prawdopodobnie został (rezerwowałbym wcześniej, miałbym większy wybór pokoi z pewnością)

    Obsługa bardzo miła. Lokalizacja pensjonatu rewelacyjna (praktycznie pierwszy obiekt przy wejściu na plażę) Parking na 14 aut na terenie posesji (we Władysławowie to rzadkość) Urokliwa restauracja zlokalizowana na terenie pensjonatu (z widokiem na główny deptak) Bardzo dobre śniadania (zamiast Szweckiego stołu około 10 pakietów śniadań do wyboru) Bardzo ładny widok z okien w drugim budynku pensjonatu (ten w głębi wśród drzew)

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 14 Sierpień 2019

    9,2
    Perfekcyjny porządek w pokoju, darmowy dostęp do strefy spa...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój na tyle mały, że drzwi od łazienki po otwarciu uderzały w łóżko. Dodatkowo telewizor umieszczony w dość nietypowym miejscu (ponad drzwiami), co uniemożliwiało oglądanie w innej pozycji niż leżącej.

    Perfekcyjny porządek w pokoju, darmowy dostęp do strefy spa (sauna i jacuzzi), lokalizacja bardzo blisko morza.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 11 Sierpień 2019

    10
    Bardzo dobra lokalizacja blisko do plaży obsluga zawsze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 13 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    No moze jedynie brak windy ale nie jest to sprawa pierwszoplanową

    Bardzo dobra lokalizacja blisko do plaży obsluga zawsze uśmiechnięta i gotowa do pomocy wspanialy taras na dachu hotelu co daje dodatkowa atrakcje o każdej porze dnia i nocy 😊 jedzenie zawsze świeże bardzo dobre polecam super miejsce

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 2 Sierpień 2019

    9,2
    Pobyt uważam za udany, myślę, że jeszcze tu wrócę 😁👍
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To, że przy rezerwacji na Booking. com podano informację o śniadaniu w formie bufetu, a na miejscu okazało się, że to zestawy śniadaniowe 😰

    Taras na dachu willi !!!!!

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2019

    10
    super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy
    • 5 noclegów

    Pobyt super, doskonałe miejsce 2 min do morza, obfite śniadania, przemiła obsługa.Byliśmy już kilkakrotnie we Władysławowie, ale nareszcie trafiliśmy na obiekt który spełnił nasze oczekiwania. Na pewno tam wrócimy. Dziękujemy

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2019

    7,1
    Dostęp do strefy wypoczynkowej, fajnie urządzony taras,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Pokoje w willach nadmorskich powinny mieć w standardzie balkon, lub na tyle przestronną powierzchnię, aby mokra odzież i ręczniki mogły szybko wyschnąć. Tutaj niestety pokój był malutki i nie mieliśmy przestrzeni, by powiesić coś do wyschnięcia, łazienka mimo otwartego okna również nie była przewiewna i nigdy nie zdążyliśmy wysuszyć kostiumu i ręczników na plaże, nawet po delikatnym zamoczeniu. W takim przypadku balkon byłby wskazany:) Zastanowienia wymaga również czystość samego jacuzzi. Na resztę absolutnie nie możemy narzekać.

    Dostęp do strefy wypoczynkowej, fajnie urządzony taras, bardzo blisko plaży - zdecydowanie obiekt godny polecenia.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 9 Lipiec 2019

    10
    Bardzo polecam , pokoje czyste , jedzenie bardzo dobre , na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak windy

    Bardzo polecam , pokoje czyste , jedzenie bardzo dobre , na prośbę bez problemu włączone jacuzzi , super placyk zabaw dla dzieci , piękny widok z tarasu . Nie ma się do czego przyczepić .

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2019

    9,6
    Ogólnie jestem zadowolona. Cena bardzo korzystna,. Chętnie przyjadę tu znowu. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji

    Obsluga mila i zawsze pomocna. Śniadania wyborne. Na miejscu za dodatkową opłatą obiady i kolacje. Lokalizacja obiektu znakomita - 5 mimut od plaży Zmiana pościeli i ręczników na życzenie (nawet codziennie). Sprzęt plażowy w wyposażeniu pokoju..

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2019

    7,5
    Bliskość plaży, wyposażenie łazienki, bardzo wygodne łóżka,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Nieprzyjemny zapach spalonego oleju z sąsiadujących punktów gastronomicznych, straszny zaduch na korytarzu, , brak wygodnego dostępu do gniazdek w pokoju, ograniczenie przy śniadaniu do jednego napoju, brak dodatku w zakresie owoców, czy sałatek

    Bliskość plaży, wyposażenie łazienki, bardzo wygodne łóżka, balkon

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2019

    8,3
    w ofercie na śniadanie miał być bufet szwedzki a...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi

    pokój 2 osobowy a jedno krzesło w pokoju , drugie plastikowe na balkonie, brak podstawowego zestawu herbata + kawa.

    w ofercie na śniadanie miał być bufet szwedzki a zaproponowano 6 zestawów do wyboru, wszystko dobrze tylko jeśli poprosiłam o szklankę wody to już nie mogłam dostać herbaty ani kawy. Z taką propozycją spotkałam się po raz pierwszy.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2019

    5,4
    Śrerdni hotel , troche warunki jak na obozie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Brak ciśnienia w kranach , ciepła woda jak na lekarstwo , w weekend brak serwisu pokojowego , brak klimatyzacji w pokoju ,

    BLISKOŚC DO PLAZY , CISZA ,

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 24 Czerwiec 2019

    10
    Polecam ten obiekt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę czasem trzeba czekać aż pojawi się w kranach ciepła woda.

    Blisko morza. Czysto. Miły personel. Obfite śniadania i świeże produkty. Jestem zadowolona z kilkudniowego pobytu. Chętnie tam wrócę.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 10 Czerwiec 2019

    10
    Wspaniałe miejsce z przepysznymi śniadaniami.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Standard
    • 2 noclegi

    Wspaniałe miejsce z przepysznymi śniadaniami. Blisko do zejścia na plażę oraz aleję gwiazd sportu. Dla dzieci sala zabaw oraz sauna i jacuzzi . Personel przemiły i bardzo pomocny. Na pewno wrócimy jeszcze nie raz!

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 9 Czerwiec 2019

    7,5
    Mnie się podobało :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mała łazienka i brak klimatyzacji w pokoju to chyba jedyne do czego mogłam się doczepić ale w naszym klimacie pewnie sporadycznie byłaby potrzebna :)

    Bardzo uprzejme przywitanie z upominkiem na początek pobytu. Miła obsługa spełniająca nasze każde życzenia. W pokojach wygodne łóżka, wnętrze obiektu bardzo czyste, a rano podane smaczne śniadania. W obiekcie do dyspozycji gości leżaczki, parawan na plażę, sauna, siłownia. Położenie blisko plaży, bankomatu, sklepów i gastronomii. Dobra lokalizacja. Wszystko w jak najlepszym porządku.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 4 Maj 2019

    7,1
    Super miła obsługa, lokalizacja, czystość
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Śniadania podawane w zewnętrznej restauracji z tylko tzw barem letnim co przy niektórych warunkach atmosferycznych nie jest dobrym rozwiązaniem (zwłaszcza jak wieje i jest zimno) + zapach wielokrotnie smażonego oleju którym się przesiąka. Na plus fakt że śniadanka pyszne i podane przez miłą obsługę.

    Super miła obsługa, lokalizacja, czystość

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 2 Maj 2019

    4,2
    Panie w recepcji miłe bez zarzutu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sniadania na zewnatrz w odkrytym zimnym barze.Jakosc potraw nie najlepsza. Brak sprzatania pokoi. Telewizor nie nadajacy sie do ogladania zaniki sygnalu. Parking platny 20 zl dziennie ;brak mozliwosci parkowania przy ulicy. Willa zlokalizowana przy ruchliwej i glosnej ulicy.

    Panie w recepcji miłe bez zarzutu.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 26 Styczeń 2019

    9,2
    Pensjonat godny polecenia. Będziemy tam wracać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Śniadania smaczne, choć mogłyby być bardziej urozmaicone, ale to taki drobny szczegół. Miła i sympatyczna obsługa w obiekcie. Pokoje bardzo dobrze wyposażone.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 4 Styczeń 2019

    8,8
    bardzo udany
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi

    To co napisałam wcześniej ,brak organizacji w restauracji i dodajcie więcej jakichkolwiek półeczek ,wieszaków szczególnie w pokojach o małych rozmiarach .Joanna

    Świetna lokalizacja , bardzo blisko morza , bardzo uprzejmy personel, bardzo miła atmosfera , bardzo smaczne jedzenie jednakże zupełny brak organizacji w restauracji. Joanna

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 17 Listopad 2018

    10
    Będziemy do "Was" wracać .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Pobyt w Villi Dominik po raz drugi !! Obiekt położony blisko plaży . Czysto , możliwość codziennego sprzątania . Pokoje wyposażone dobrze ,wystarczająco . Śniadanie w Restauracji Dziewiątka wliczone w cenę , na posiłki można przejść "w kapciach" -połączone budynki. Korzystaliśmy także z obiadów w restauracji Dziewiątka .Pyszne !!!! Obsługa obiektu miła . Polecamy

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 Listopad 2018

    10
    Świetna lokalizacja: bardzo blisko plaży, wokół deptaki,...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja: bardzo blisko plaży, wokół deptaki, restauracje. Spędziliśmy nasz 3 dniowy wyjazd (poza sezonem) w Willi z psem, nie brakowało miejsc do spacerów. Dodatkowy atut obiektu to własna restauracja czynna jako jedna z nielicznych poza sezonem, w której można dobrze zjeść w przystępnych cenach. Bardzo uprzejmy personel, smaczne i urozmaicone śniadania. Polecamy :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 Listopad 2018

    8,8
    Warto
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko podwójne to były złączone dwa łóżka pojedynczy po między którymi była niezbyt wygodna szpara. Cena za saunę której część była w przebudowie. Mały wybór piwa w restauracji.

    Lokalizacja genialna ok.50m od plaży do tego taras widokowy. Bardzo pomocna obsługa. Obfite śniadania w cenie do tego 10% zniżki w restauracji.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 Listopad 2018

    9,2
    Polecam! Genialne miejsce nad morzem!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -Bardzo wygodne łóżko; -czysta i przyjemna łazienka; -miła obsługa; -pyszne jedzenie; -restauracja w ośrodku; -Świetna lokalizacja - blisko morza i "wszystkiego"; -prywatny parking na terenie willi.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 Listopad 2018

    9,6
    Rzetelny personel, który nawet poza sezonem dla o to, by pobyt gościa był komfortowy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Mimo, że w ośrodku byłem poza sezonem, to ośrodek był dyspozycyjny dla gości jak w pełni sezonu. Kuchnia działała od rana do nocy, codzienny serwis sprzątający, całodobowa recepcja i bardzo przyjazny personel

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 Listopad 2018

    7,9
    Zawiodłem się sniadaniem.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zawiodłem się sniadaniem... Na jednym ze zdjęć szwedzki stół, a nie miało to odzwierciedlenia w rzeczywistości. Czas oczekiwania ok 20 min. Rozumiem, że po sezonie gości mniej, ale standardy powinno się trzymać....

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 Październik 2018

    9,2
    Nie drogie, a zarazem luksusowe miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -Brak zastrzeżeń-

    >Miła obsługa >Czysty pokój z balkonem >Znakomita lokalizacja, bardzo blisko plaży i nie daleko od dworca PKP >Pyszne śniadania

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 Wrzesień 2018

    8,3
    Miły pobyt w dobrej lokalizacji.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Obsługa w restauracji kompletnie niezainteresowana gośćmi. Nic dziwnego, że pomimo dobrej lokalizacji (przy pasażu prowadzącym nad morze - świeciła zupełnymi pustkami. Byliśmy (nie wliczając śniadań) jeden raz. Po kilkuminutowym oczekiwaniu przy pustej sali, przenieśliśmy się na obiad gdzie indziej.

    Pokój mały, ale bardzo czysty - szczególnie łazienka. Świetna lokalizacja - b. blisko plaży. Dobre, urozmaicone śniadania (bufet). Miły personel (pomijając obsługę w restauracji). Możliwość zabrania ze sobą zwierząt - dla nas b. istotna.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2018

    9,6
    "Świetne miejsce-POLECAM !!!"
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bardzo polecam to miejsce. Śniadanie pyszne, duży wybór Pokoje przyjemne, czyste, z łazienką,dobrze wyposażone (leżak i parawan na plaże) łóżko wygodne Świetna lokalizacja, blisko plaża. Bardzo miły personel

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 Wrzesień 2018

    7,9
    Willa z plusami i minusami
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Lokalizacja przy jednej z głównych ulic w centrum turystyczno-barowym z widokiem z okna pokoju na tyły sąsiadujących skumulowanych sklepiko- kontenerów z często włączającą się głośno klimatyzacją? lub innym wentylatorem? ,nocne imprezy w okolicznych barach-dla osób spragnionych ciszy i spokoju-niekoniecznie, dla amatorów życia nocnego -jak najbardziej. Brak reklamowanych saun, dostępna jedynie sauna infrared. Kawa z ekspresu dostępna jedynie odpłatnie.

    Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Lokalizacja blisko plaży. Na dachu świetny taras z widokiem na morze, jednak dostępny po przejściu łącznikiem do sąsiedniej Willi Dominik II, która wydaje się reprezentować wyższy standard. Miły i bardzo pomocny personel, zwłaszcza Panie w recepcji.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 Wrzesień 2018

    9,2
    Polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój dość ciasny, po wstawieniu bagaży pozostawało niewiele miejsca na poruszanie się.

    Obiekt blisko praktycznie wszystkiego, plaży sklepu, lokali gastronomicznych, to było wygodne. Pokoje bardzo czyste, obsługa bardzo miła, chętnie doradzała w razie potrzeby.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 Sierpień 2018

    7,9
    Przyjazny, pomocny personel - czysty, szchludny hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy
    • 7 noclegów

    Słychać dźwięki nocnego życia w sezonie, ale da się wytrzymać:)

    Czysto, nie oszczędza się na ogrzewaniu jeżeli jest chłodno, dobre śniadania i możliwość zjedzenia smacznego obiadu w restauracji. Pomocny i miły personel. Hotel niedaleko morza i dużego parku.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 Sierpień 2018

    7,9
    Jestem zadowolony
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy
    • 4 noclegi

    Może to drobnostka, ale mnie to przeszkadzała tzn. brak jakichkolwiek haczyków w łazience przy zlewie i prysznicu. Nie miałem gdzie powiesić ręcznik. Brak "wieszaka" na papier toaletowy- to naprawdę kiepsko, bo papier leżący na grzejniku to słabe.

    Śniadania smaczne. Obiekt blisko wejścia na plaże, a to duży atut. Czysto i schludnie.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2018

    8,3
    Położenie w centrum, blisko wszędzie, niestety jak to w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Brak windy, szczególnie dla osób, które mają problrmy z poruszaniem się. Balkon, który był na dwa pokoje, bez żadnego przedzielenia.

    Położenie w centrum, blisko wszędzie, niestety jak to w centrum, trzeba się liczyć z nocnym hałasem. Śniadanie OK. Obsługa na recepcji super miła i pomocna.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2018

    10
    Razem z mężem i 3-letnią córką mieliśmy ogromną przyjemność...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny mankament to mały parking , ale na szczęście w pobliżu polecono nam inny parking.

    Razem z mężem i 3-letnią córką mieliśmy ogromną przyjemność spędzić 4 dniowy urlop. Pokoje rzeczywiście są małe , ale nie po to jadę na urlop aby siedzieć w pokoju :) było bardzo czysto, pokoje codziennie sprzątane. Lokalizacja jest genialna! Wszędzie blisko, do morza parę kroków, w okolicy dużo barów i stoisk. Żaden hałas nam nie przeszkadzał dziwne żeby było cicho przy tak ruchliwej ulicy. Przepiękny taras widokowy z którego widać morze i miasto. Śniadania bardzo smaczne. Obsługa bardzo miła i pomocna. Z czystym sumieniem polecam.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2018

    10
    Super miejsce, super odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Do śniadania w cenie powinna być kawa z ekspresu. Musieliśmy za nią dopłacić co było trochę dziwne.

    Pensjonaty świetnie położony, przy samym centrum. Bardzo fajna restauracja na dole. Plaża w pobliżu niestety nie do odpoczynku, chyba, że ktoś lubi parawaning 😁

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2018

    10
    Obiekt położony blisko plaży, monitorowany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 6 noclegów

    Trochę za mały parking i w sezonie może być problem z zaparkowaniem samochodu.

    Obiekt położony blisko plaży, monitorowany. Czyste i schludne pokoje, codziennie sprzątane. Smaczne śniadania. Miła i sympatyczna obsługa. Na pewno tam jeszcze wrócę.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 Sierpień 2018

    8,8
    Obiekt położony w bardzo dogodnym miejscu, bardzo blisko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Trzyosobowy
    • 5 noclegów

    Widok z pokoju na ogródek restauracji, brudne zaniedbane parasole. Bardzo malutki parking - dodatkowo płatny 20 złoty.

    Obiekt położony w bardzo dogodnym miejscu, bardzo blisko plaży, pokój duży 3 osobowy, łazienka zadbana, leżaki na stanie pokoju. Śniadania wliczone w cenę pokoju - codziennie to samo do jedzenia, smaczne. Ogólnie na plus.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 Sierpień 2018

    7,1
    Super lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Budynek po kilku modernizacjach, niekoniecznie udanych, trochę zużyty. Mały pokój, wyposażenie i łazienka czysta ale czasy świetności mają już za sobą. Jedna z pań w recepcji wyraźnie jest tam za karę. Po wejściu najwięcej dowiedziałem się jakie nakazy i zakazy obowiązują w budynku

    Bardzo dobra lokalizacja. Blisko plaży i w centrum

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 Sierpień 2018

    7,5
    Więcej plusów niż minusów, ale obiekt mógłby mieć lepiej rozplanowane pokoje 😉
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -należy zgodzić się z wcześniejszymi komentarzami, że pokoje są mikroskopijne jednak ilość mebli wstawiona na taki metraż zadziwia(„gratulacje” dla projektanta ;) Okazuje się, że w ok 18m2 wstawia się duże łóżko, szafę, stolik, toporne krzesło,szafkę z lodówka i tv. Rozumiem, że chodzi o udogodnienia, ale gdyby ktoś mądrze rozplanował rozkład zapewne poruszanie się po pokoju czy choćby rozstawienie walizek nie byłoby problemem. -wspólne balkony nie są odgrodzone, przez co sąsiedzi zaglądają sobie do okien, brakuje wieczornej intymności kiedy można spokojnie odpocząć na balkonie bez konieczności współdzielenia go z sąsiedztwem.

    +bardzo blisko plaży +smaczne śniadania +zapewniony pełny sprzęt plażowy +bardzo czysto, serwis sprzątający na wysokim poziomie +położenie w centrum miasta ma swoje plusy i minusy- ja oceniam położenie w centrum na plus, natomiast osoby które szukają spokoju i ciszy nie powinny decydować się na ten obiekt bo będzie im doskwierał hałas.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 Sierpień 2018

    7,5
    Bardzo dobre śniadania w idealnej lokalizacji restauracji -...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Ograniczona liczba miejsce parkingowych (zarówno w hotelu jak i w okolicy), po nasłonecznionej stronie budynku brak klimatyzacji w pokojach. Wieczorami (w sezonie) okolica bardzo głośna do ok. godz. 23.

    Bardzo dobre śniadania w idealnej lokalizacji restauracji - tuż przy drodze na plażę, rano przyjemnie zacienione miejsce na tarasie restauracji. Wyjście z hotelu praktycznie tuz przy samej plaży. Wyposażenie na plażę (parawan, leżaki) przygotowane w pokojach. Sam lokal czysty i schludny.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2018

    7,5
    Pokoje czyste, codziennie sprzatane, ręczniki wymieniane.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania codziennie takie same, owoce do śniadania co drugi dzień, soki uzupełniane dopiero na życzenie. Przy wysokich temperaturach na zewnątrz w pokoju bardzo ciężko wytrzymać brak chociażby wiatraka. Internet w pokoju nie działa. Parking za mały i płatny dodatkowo 20 zł za dobę. Cena za pokój przy rezerwacji przez booking wyższą o 20 zł także lepiej rezerwować bezpośrednio przez stronę

    Pokoje czyste, codziennie sprzatane, ręczniki wymieniane. Lokalizacja idealna można powiedzieć że przy plaży, wszędzie blisko.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2018

    9,2
    Obsługa bardzo sympatyczna,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małym minusem był brak parkingu wewnątrz obiektu. Tzn. parking jest ale brakuje miejsc.

    Obsługa bardzo sympatyczna, Obiekt, tak jak w opisie, Na plaże minutkę spacerkiem - bardzo blisko, Śniadania przepyszne, Jak najbardziej polecam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2018

    7,5
    Miły wypoczynek w przyjaznym miejscu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 7 noclegów

    Zbyt mały i bardzo duszny pokój , dość głośny hałas dobiegający z ulicy do późnych godzin nocnych (np. głośne podawanie numerów zamówień w barze naprzeciwko)

    Smaczne śniadania , wygodne łóżka , dogodne położenie, bliskość plaży, dbałość o czystość, dyskretna i pomocna obsługa

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2018

    7,1
    Śniadania się b.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Śniadania się b. popsuły ,jestem w Dominiku 3 raz .W czerwcu i na początku lipca były ok ale teraz to prażka .Pan po troszku coś dokłada i pilnuje żeby nie przesadzić, niewielki wybór .Wydaje mi się ze przy pełnym obłożeniu i 360zł za dobę spodziewałbym sie czegos wiece a przynajmniej tego co było wczesniej. Przemiłe panie w recepcji i bardzo pomocne

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 Lipiec 2018

    5,8
    Możliwość przyjazdu z psem choć dopłata 20zł za noc za psa...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W ofercie jest informacja o wi fi którego nie było zgłoszenie do recepcji poskutkowało tylko informacja, że nic teraz nie da się zrobić.Telewizja nie działała nie dało się przez cały pobyt nic obejrzeć bo ciągle pojawiał się czarny ekran z komunikatem brak sygnału lub obraz zacinał się,że oglądanie nie miało sensu.Ja Widoku na morze nie miałam.Przy korzystaniu z prysznica zamiast cieplej wody zaczynała lecieć zimna. Wiem że inni goście też mieli ten problem.Obiekt jest pozamykany co powoduje iż na piętrach jest niewyobrażalnie gorąco i duszno nie ma możliwości otwarcia okien na korytarzach. Nie polecam tam pokoi bo można nabawić się przegrzania.Straszny hałas z knajp obok miałam akurat widok na restauracje po drugiej stronie drogi.Parking płatny dodatkowo 20zł za dobę.Za psa też płacimy 20zł za dobę.Po mimo zgłaszania usterek nikt nie zareagował dowiedziałam się że jest Piątek to prawie Weekend a w Weekend nikt tego nie naprawi.Tyle. Śniadania Ok choć bardzo ubogo w produkty,monotonni.

    Możliwość przyjazdu z psem choć dopłata 20zł za noc za psa to dużo.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2018

    7,5
    Lokalizacja , miła obsługa hotelu ,dobre jedzenie,śniadania...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko mało wygodne i trzeszczace, brak uchwytu na powieszenie sluchawki prysznicowej oraz duszność w pokoju wynikająca z braku klimatyzacji a otwieranie okna problematyczne.

    Lokalizacja , miła obsługa hotelu ,dobre jedzenie,śniadania w cenie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 Lipiec 2018

    6,7
    Śniadanie smaczne,lokalizacja obiektu b.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Pokój bardzo mały dla dwóch osób, widok z okna z pokoju na zaplecze sąsiadujących barów i restauracji brak parkingu dla gości pensjonatu

    Śniadanie smaczne,lokalizacja obiektu b.dobra,łóżka wygodne

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2018

    8,8
    Obiekt zadbany, pokoje czyste, dobrze przygotowane do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania moglyby być bardziej urozmaicone. Natomiast byly one smaczne

    Obiekt zadbany, pokoje czyste, dobrze przygotowane do wypoczynku, lazienka przestronna, meble ok

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2018

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    śniadania bardzo słabe, ciepłe dania przez cały pobyt te same to znaczy jajecznica i parówki, pierwszy raz spotkałam się aby nie było nic słodkiego do śniadania, żadnych owoców ani jogurtów.

    obiady przepyszne, personel bardzo chętny do pomocy i uprzejmy. wszyscy uśmiechnięci, lokalizacja bardzo dobra, przy samym morzu. łóżka wygodne i zasłony zaciemniające pokój co dla mnie bardzo ważne. Bardzo czysto.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2018

    7,5
    Może za rok...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 7 noclegów

    Obiekt jest w trakcie rozbudowy/modernizacji, w związku z czym występują utrudnienia na parkingu (podczas pobytu na plaży mieliśmy kilka telefonów, aby przyjść i przestawić samochód...) Pierwszego dnia dostaliśmy pokój o wymiarach jednoosobowego, który nie był przeznaczony dla dwóch osób, niestety konieczna była zamiana pokoju. W łazience nie ma ani jednego wieszaka, pod prysznicem nie ma uchwytu na słuchawkę prysznicową. Nie da się praktycznie oglądać telewizji, cały czas są zakłócenia. Podobno nic się z tym nie da zrobić. WiFi również praktycznie nie ma, nie da się korzystać. Więc informacje o bezpłatnym WIFI i tv w pokoju są praktycznie bezużyteczne bo ich nie ma :( Śniadanie monotonne, praktycznie codziennie to samo. Niestety dla osób nie jedzących mięsa zostaje żółty i biały ser oraz pomidory i ogórki. Kawa jest dostępna tylko rozpuszczalna. Jeśli ktoś chce kawę z expressu to trzeba dopłacić. Szczerze mówiąc nie spotkałam takich praktyk do tej pory. Kiedy chciałam powąchać potrawę i uniosłam talerzyk, została mi zwrócona uwaga (chyba przez właściciela), że wystarczy pytać co to jest, a nie wąchać. Na drugi dzień spytałam Pani obsługującej tego dnia, co to za produkt na talerzu i ona nie wiedziała co powiedzieć. Poszła szukać jakiegoś Pana, który zaczął jej tłumaczyć co jest na którym talerzu. Pewnie za rok, gdy już skończą się remonty wszytko będzie ok, ale na dzień dzisiejszy nie :( Może miałam pecha :(

    Obiekt jest przy samej plaży, więc największym atutem jest lokalizacja. Pokój 3 osobowy był bardzo duży, a łózka wygodne. W łazience dobre ręczniki hotelowe, suszarka, mydło do rąk. Obsługa bardzo miła, zarówno Panie w recepcji, jak i w restauracji, również panie sprzątające. Bardzo ładny jest taras na dachu, z którego widać morze. Są tam fajne leżaki, hamak itp. w skrzyni poduszki i koce dla wygody korzystających :) Smaczne produkty na śniadaniu.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2018

    4,2
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Na stronie podana jest informacja o pokojach z widokiem na morze. W rzeczywistości znaczna większość pokoi z widokiem na zaplecze knajp tj.stojące kontenery. Pomimo zamkniętego okna do pokoju co chwilę dobiega głos z mikrofonu o numerze zamówienia, a przez cały czas szum z klimatyzatorów knajp. Pokoje bardzo małe ze słabo wyciszonymi ścianami (słychać bardzo dokładnie co dzieje się u sąsiadów). Balkon wspólny dla wielu pokoi. Brak windy. Bardzo duży problem z dostępnością miejsc postojowych, co w rzeczywistości oznacza ich brak.

    Lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 Czerwiec 2018

    9,2
    Polecamy wszystkim.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miękkie łóżka po nocy bolą plecy. Ale stosunek ceny do jakości - super. Brak windy i bagaże na drugie piętro przy dłuższym pobycie w dodatku z dziećmi może być problematyczne. Parking płatny 20 zł/ dobę. Sporo.

    Bliskość do plaży. Atut. Mimo pobliskich barów względna cisza w pokoju. Leżaki i parawan w pokoju. Super. Pyszne urozmaicone śniadanie też zasługuje na duży plus.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 7 Maj 2018

    9,2
    Jesteśmy bardzo zadowoleni. Szkoda że to tak daleko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 7 noclegów

    Nie ma zasadniczych zastrzeżeń. Poza faktem nie zakończonego na czas remontu (przebudowy) pozostałe elementy nie budziły żadnych obiekcji.

    Okres pobytu wypadł w trakcie prac wykończeniowych. W związku z tym opinia jest skażona pewnymi brakami i drobnymi ograniczeniami wynikającymi z tego faktu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 Maj 2018

    7,5
    Nie polecam ze względu na hałas, standard wysoki, lokalizacja super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 7 noclegów

    Hałas !!!! Okna na jakieś zapyziałe kontenery, obok dudniąca klimatyzacja z baru i z drugiego budynku. Nie do zniesienia przy otwartym oknie - a w budynku nie ma klimy więc pobyt w pokoju masakra - nawet w nocy dudni. Za tę cenę podobny standard w spokoju i ciszy do wyboru bez problemu. Kończy się chyba jakaś mała przebudowa - mnóstwo porozkładanych rzeczy - raczej nie powinny być widoczne dla gości. Ściany chyba z papieru, rodzina z trojką dzieci za ścianą - właściwie jakby mieszkała z nami. Wieczorem brakowało ciepłej wody chwilami. Cyrk z miejscami parkingowymi, których jest za mało - a dodatkowo nie ma organizacji tego parkingu.

    Wygodne łóżka, czysto, duży pokój, możliwość codziennego sprzątania, ładna łazienka, dobre śniadania ( może nieco monotonne ale dobre). Super lokalizacja. Lodówka, czajnik, kubki. leżaki, parawan

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 Maj 2018

    8,3
    Majówka 2018
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 6 noclegów

    Dwa ogromne pająki na korytarzu w drodze na śniadanie. Źle zorganizowany sposób parkowania- więcej samochodów niż miejsc parkingowych pomimo opłaconego z góry miejsca (wystarczyłoby wprowadzić tabliczki z napisem rezerwacja i np. numerem rejestracyjnym)

    Bardzo smaczne śniadania, duży wybór, smaczna kawa. Miła i przyjazna obsługa.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 3 Luty 2018

    9,6
    Polecam na sezon letni i zimowy.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Smaczne, urozmaicone śniadania serwowane przez miły personel. W całkiem przestronnym pokoju bardzo czysto, ciepło ( byliśmy w zimie) oraz wygodne materace i łóżka.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 8 Styczeń 2018

    9,2
    Stosunek jakości do ceny na 10.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    przydałby się parking dla gości na miejscu(przy ulicy może pojawić się problem z zaparkowaniem)

    Stosunek jakości do ceny na 10. Bardzo czysto( nawet w 4 gwiazdkowych hotelach się nie spotkaliśmy z tak czystymi pokojami). Miła obsługa. Widać, że obiekt dopiero rozwija się w kierunku turystów, ale idzie mu to bardzo sprawnie. Blisko restauracja w której są serwowane śniadania(duży wybór, smaczne) Blisko plaża, sklepy, bankomat.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2018

    9,2
    Bilard ,pilkarzyki, bliskość do morza, wejście bezpośrednie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko miało być jedno podwójne a niestety były dwa zsuniete i nie dało się spać razem w dwie osoby oraz lampki przy lozkach przez to że łóżka były zsuniete uniemozliwialy siedzenie obok siebie , tylko każdy na swoim łóżku

    Bilard ,pilkarzyki, bliskość do morza, wejście bezpośrednie do restauracji, bardzo miła obsługa na recepcji

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 Styczeń 2018

    7,1
    Średnio..
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    Bardzo mała powierzchnia pokoju i łazienki. W łazience można z ledwością się obrócić, a otwierając drzwi z łazienki zajmujemy dosłownie pół pokoju. W pokoju łóżko małżeńskie, mini stolik i jedno krzesło, szafa i brak miejsca na cokolwiek. Dodatkowo kompletnie niewyciszony budynek, brak poczucia intymności w pokoju, chcąc nie chcąc żyjemy życiem sąsiadów, ponieważ słychać dosłownie wszystko (każdą rozmowę, seks, telewizję z pokoju obok). Śniadania średnie, monotonne, w ogóle nieurozmaicone, mały wybór. Codziennie ten sam repertuar: szynka, ser, biały ser, pomidor, ogórek, jajecznica, parówki, dżem, kawa, herbata, napój. Co dziwne, nie było wody do śniadania. Bardzo nie podobał mi się fakt, że goście hotelowi nie mogli zarezerwować stolika na obiad lub kolację. Przychodząc do restauracji (a raczej baru) od strony hotelu, do której wstęp mieli wszyscy z ulicy, za każdym razem trzeba było czekać na wolny stolik. Obsługa nie chciała zarezerwować stolika i trzeba było stać i patrzeć, jak inni jedzą i czekać, kiedy skończą. Bardzo niekomfortowe zarówno dla nas, jak i dla osób jedzących. Bardzo niewielki parking na terenie obiegu, wzdłuż drogi też miejsca parkingowe pozajmowane. Sądzę, że w szczycie sezonu znalezienie wolnego miejsca graniczy z cudem. Obiekt akceptuje zwierzęta, aczkolwiek do restauracji nie wolno ich wprowadzać.

    Z pozytywów: obsługa obiektu bardzo miła i sympatyczna, łóżka bardzo wygodne (twarde materace), zadowalająca czystość w pokojach, codzienne sprzątanie i na życzenie wymiana ręczników.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 Styczeń 2018

    10
    Bardzo miłe przyjęcie po przyjeździe jak i w czasie wyjazdu...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bardzo miłe przyjęcie po przyjeździe jak i w czasie wyjazdu z obiektu - wielkie podziękowania dla Pań oraz Pana pracujących w recepcji. Po przyjeździe dostaliśmy wszystkie niezbędne informacje, wskazówki oraz zostaliśmy odprowadzeni do części w której był nasz pokój. Bardzo dobre jedzenie w restauracji. Szczerze Polecamy.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 10 Listopad 2017

    8,8
    Udany weekend we Władysławowie !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    W pokoju brakowało stolika, można by zawiesić tv na ścianie dzięki temu szafka pełniła by taką funkcję.

    Miła obsługa, pokój i łazienka czyste. Obiekt położony w centrum, blisko do plaży, śniadania serwowane w restauracji, do której przechodzi się przez łącznik.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 20 Październik 2017

    9,2
    Mój pobyt był bardzo udany i miły.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 4 noclegi

    Płatne parkowanie na terenie willi. W moim pokoju bardzo brakowało malutkiej bocznej lampki i szafki nocnej przy łóżku.

    Położenie bardzo blisko morza, smaczne śniadanie, od miłego personelu uzyskiwałam odpowiedź na każde pytanie. Codzienne sprzątanie pokoju to duża zaleta w moich oczach.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 2 Październik 2019

    5,8
    Bardzo dobra lokalizacja, śniadanie obfite i smaczne.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Pokój niestety zbyt ciasny , długi wypoczynek byłby męczący

    Bardzo dobra lokalizacja, śniadanie obfite i smaczne.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2019

    8,3
    Blisko do morza, śniadania,
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Małe pokoje

    Blisko do morza, śniadania,

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2019

    10
    Śniadania pysze , duży wybór
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    zamontować klimatyzację w pokojach .

    Śniadania pysze , duży wybór

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2019

    10
    Super hotelik polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super hotelik polecam

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2019

    9,2
    Super :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Brak windy, brak codziennego sprzątania pokoju

    Przemiły personel, super śniadania, ekstra lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 21 Sierpień 2019

    8,8
    Bardzo miła obsługa, przepyszne jedzenie, bardzo dobra...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę problem z przepływem ciepłej wody w pryszniciu

    Bardzo miła obsługa, przepyszne jedzenie, bardzo dobra lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 8 Sierpień 2019

    7,1
    Lokalizacja, dobre śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    hałas, ciasne pokoje

    Lokalizacja, dobre śniadania

    Pobyt: Sierpień 2019

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!