1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Władysławowo – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Villa Dominik

Villa Dominik – opinie

ul. Brzozowa 20, 84-120 Władysławowo, Polska

Ocena

Na podstawie 198 opinii o obiekcie B&B

8,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,9

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    8,2

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    8,0

  • Bezpłatne WiFi

    7,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 18 Czerwiec 2021

    10
    Wspaniałe wakacje, blisko morza, pyszne śniadania i cudowna obsługa!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało :)

    W Villi Dominik śniadania były przepyszne, wszystko było świeżo przygotowane, pięknie podane i smaczne. Tak, jak powiedziałam Paniom w kuchni, Villa Dominik ma najlepszą jajecznicę na świecie :) Rodzice zachwycali się pyszna kawą każdego ranka, Tata małą czarną, a Mama puszystym cappuccino. Obsługa hotelu przesympatyczna, Panie z obsługi kuchni zawsze uśmiechnięte, bardzo miło rozpoczyna się w Villi Dominik każdy dzień. Nasza ulubiona Pani Ewelinka z recepcji od pierwszego telefonu i przez cały nasz tygodniowy pobyt umilała nam każdy dzień, wszystko o co poprosiliśmy, otrzymaliśmy z uśmiechem na twarzy za co stokrotnie dziękujemy :) Dzięki pomocy Pani Ewelinki, każdego wieczoru mogłam korzystać z sauny na podczerwień którą uwielbiam. Rodzice już planują kolejne wakacje w Villi Dominik jeszcze w tym roku, bliskość do plaży, pyszne śniadania i kawka oraz cudowna obsługa przekonały ich ze chcą tu spędzić więcej czasu :) Ja im tylko mogę pozazdrościć ponieważ nie będę mogła tu z nimi być ale mam nadzieje ze też uda mi się znowu tutaj zagościć i poodpoczywać za rok. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i ciepło pozdrawiamy całą załogę !!! Brawo Team Villa Dominik !!! :)

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 17 Czerwiec 2021

    9,0
    Alina
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Smaczne i bardzo obfite i urozmaicone śniadania, pyszna kawka, codziennie owoce podane do śniadania, przemiły personel i lokalizacja przy samej plaży

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja. Mila obsługa

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 4 Czerwiec 2021

    9,0
    Jestem zadowolona z pobytu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Bardzo smaczne posiłki. Super lokalizacja.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 10 Wrzesień 2020

    10
    Zdecydowanie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak windy

    Przemiła i pomocna obsługa, smaczne śniadania, kawa z ekspresu ciśnieniowego, bliskość plaży i restauracji, dosyć nowoczesny wystrój pokoju, czysto, sala zabaw dla dzieci

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 7 Wrzesień 2020

    10
    Pobyt kilkudniowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    ---

    Super lokalizacja, przemila obsługa, czystość obiektu, pyszne i urozmaicone śniadania -wielki pozytyw dla Villi Dominik!

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 5 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszne i obfite śniadania, przemiła obsługa, komfortowe i czyste pokoje. Polecam! :)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 27 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja przy samym wejściu na plaże, bardzo dobre śniadania.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    NIE MA TAKIEJ RZECZY

    SNIADANIE BARDZO DOBRE A LOKALIZACJA SUPER.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 10 Sierpień 2020

    9,0
    Obiekt polecam na nocowanie i wypoczywanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak luster w pokojach. Jeśli na ścianach brak miejsca, proponuję nakleić lustra na drzwi szaf lub drzwi. Brak dużych luster to spore utrudnienie przed wyjściem z pokoju. Mało jest także gniazdek w pokoju oraz praktyczny brak haczyków - przy rozpakowywaniu - przydatne na torebkę damską itp. Łazienki urządzone różnie. Z mniejszym lub większym brodzikiem, z półkami/szafką lub bez (brak-skutkuje bałaganem w trakcie pobytu bo nie ma gdzie postawić sobie kosmetyków).

    Śniadanie smaczne i urozmaicone. Lokalizacja świetna, wszelkie atrakcje na wyciągnięcie ręki. Wygodne łóżka. Wysokiej jakości pościel i mięciutkie ręczniki. Trafiliśmy na brak środków kosmetycznych w łazience ale to raczej przypadek. Dobre ciśnienie wody i ciepła woda bez ograniczeń. W obiekcie czysto i higieniczne. Bardzo miły i pomocny personel. Leżaki i parawan dla gości w każdym pokoju.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 7 Sierpień 2020

    10
    Było bosko, cudownie. Jesteśmy zachwyceni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać.

    Śniadania przepyszne. Lokalizacja znakomita 200 metrów do plaży. Z tarasu na dachu widać morze. Cudownie.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 2 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszna kawa i bardzo dobre śniadania, obsługa rewelacyjna, bardzo miła i sympatyczna.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 22 Lipiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój dwuosobowy
    • 7 noclegów

    Problemem była woda ciepła w pokoju ale problem szybko został naprawiony w zadawalajacy sposob

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 24 Styczeń 2020

    8,0
    Pobyt tak nam się podobał, że w kwietniu wracamy do boli i Dominik i to w zwiększonym rodzinie skład
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było nic do zarzucenia

    Jedzenie było bardzo dobre, ilościowo czasami nie do przejedzenia. Jedzenie świąteczne jedne z lepszych co jedliśmy, smak ryb wspominamy do dzisiaj. Łóżka wygodne, bóle kręgosłupa nie pojawiły się.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 9 Styczeń 2020

    10
    Doskonała lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 4 Styczeń 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Dostaliśmy bardzo mały pokój, niby trzyosobowy ale moim zdaniem nadawał się jedynie dla pary.

    Bardzo smaczne i duże śniadania. Fajne jacuzzi i sauna na terenie obiektu. Miła obsługa. Pokój z zabawkami dla dzieci idealny, kiedy pogoda za oknem nie sprzyja spacerom.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 1 Styczeń 2020

    9,0
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ściany między pokojami wydawały się być bardzo cienkie, ponieważ słychać było nawet kichnięcie sasiadow.

    Smaczne i bogate śniadanie, przemiła Pani z recepcji, w pokojach czysto, no i możliwość skorzystania z sauny - bajer :)

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2019

    7,5
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju brak chociażby herbaty oraz wieszaka na kurtki. W dniu przyjazdu bardzo padało i nie było co zrobić z mokrymi rzeczami. Korzystaliśmy z sauny - niezamykana łazienka, brak przesłon i drzwi do pomieszczenia z prysznicami - dla mnie osobiście bardzo niekomfortowe, brak dodatkowych ręczników. Pewnie niewiele da się z tym zrobić, ale bardzo uciążliwe są hałasy z sąsiadujących pokoi, słychać każdą rozmowę czy kichnięcie. Wymeldowanie do godziny 10, mimo że śniadanie do 11 - spowodowało to bardzo duży tłok i hałas na śniadaniu. Brak ekspresu do kawy w strefie śniadaniowej.

    Wygodne łóżko, dużo kanałów w tv, bardzo miła obsługa, miły i sprawny kontakt telefoniczny i przez fb, sauna i możliwość jej rezerwacji tylko dla nas (świetny relaks), smaczne śniadanie, bardzo dobra lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 3 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje nie były na bieżąco sprzatane podczas pobytu

    Przestronna sala zabaw dla dzieci, restauracja na parterze z bardzo dobrym jedzeniem. Przede wszystkim praktycznie przy samej plaży. Dodatkowy plus to taras na dachu budynku z widokiem na morze. Bardzo miła obsługa. Z pewnością tu jeszcze wrócimy 😊

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Małe pokoje

    Blisko do morza, śniadania,

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2019

    7,9
    Polecam dla rodzin, które chcą mieć lokum blisko morza i centrum atrakcji
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Standard wykończenia pokoi odbiega niego standardom, które są przedstawione na zdjęciach booking.

    Bardzo miły i pomocny personel. Ze wszystkim można się zwrócić.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    zamontować klimatyzację w pokojach .

    Śniadania pysze , duży wybór

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2019

    8,0
    Polecam , na pewno jeszce tam wrócę!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Raczej nic , do lekkiej poprawki poduszki w pokojach _ choć to ocena subiektywna. Przydałby się jakiś system do wywieszania np. mokrych po plaży ręczników na balkonach( składana suszarka itp.).

    Świetna lokalizacja , śniadania bardzo dobre i bogate - choć porcjowane. Czyściutko , pachnąco , obsługa w recepcji przemiła i bardzo pomocna. Śniadania bardzo smaczne , a personel w restauracji nieziemsko PRZEMIŁY i pomocny. Skorzystaliśmy też z obiadów , w bardzo konkurencyjnej cenie, choć jednego dnia ktoś na kuchni chyba nie miał weny dewolaj bez wyciekającego masełka i spieczony na suchy wiór i nagetsy dla dzieci prawie spalone. Ta mała wpadka jednak nie zaważyła na pozytywnej ocenie obiektu i restauracji. W pokojach ręczniki , leżaki plażowe, parawany , filiżanki , czajnik , lodówka . Miłym zaskoczeniem były kosmetyki w łazience , ślicznie pachnące jak w hotelu) .Możliwość bezpłatnego korzystania z sauny , siłowni i jacuzzi.POLECAM!!!

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super hotelik polecam

    Pobyt: Wrzesień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!