1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Władysławowo – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Villa Dominik

Villa Dominik – opinie

ul. Brzozowa 20, 84-120 Władysławowo, Polska

Ocena

Na podstawie 143 opinii o obiekcie B&B

8,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,6

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    8,2

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,0

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 14 Czerwiec 2022

    9,0
    Ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minimalistyczne pomieszczenia.

    Obsługa, lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 27 Wrzesień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking, dość ciasny. Płatny.

    Bardzo blisko morza i punktów z gastronomią

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Było bardzo blisko do morza. Samo centrum.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 18 Wrzesień 2021

    8,0
    Bardzo przyjemnie spożytkowany czas.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Niedostateczne wygłuszenie pokoju, słychać szcególnie dzieci z innych pokoi oraz przy otwartym oknie głośny szum w nocy z pobliskich agregatów, wentylacji restauracji.

    Bardzo dobra lokalizacja, piękny widok na może z tarasu na dachu. Duży wybór samcznych produktów na śniadaniach. Wygodne łóżko. Lodówka, czajnik, parawan i leżaczki w wyposażeniu pokoju. Bardzo miły i profesjonalny personel.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 5 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak minusów

    Lokalizacja Rewelacja - wszędzie blisko ! Pyszne śniadania i akceptacja piesków :) Właściciele przesympatyczni :)

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 4 Wrzesień 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - Bardzo mały pokój dwuosobowy. - Widok z balkonu (śmietnik) oraz brak prywatności na balkonie (balkon podzielony na 3 części). - Zapach w pokoju i łazience. - Brak windy (my byłyśmy na pierwszym piętrze, ale współczuję komuś kto musi wnosić walizki wyżej).

    - Lokalizacja (blisko morza, w centrum atrakcji). - Sympatyczni pracownicy. - Smaczne śniadania.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie bardzo dobre. Blisko morza, lokali gastronomicznych itp.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fajna lokalizacja, blisko do morza, parking (nie trzeba szukać w okolicy, szkoda jednak że płatny). Dużym atutem jest salka zabaw dla dzieci! 😊

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 29 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak sprzątania w czasie pobytu.

    Bardzo miły personel. Lokalizacja idealna - blisko plaży i wszystkich restauracji i sklepów. Apartament bardzo wygodny dla większej rodziny.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 28 Sierpień 2021

    9,0
    Polecam - w centrum, przy plaży, przystępna cena, przemili ludzie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne niedociągnięcia to czystość w pokojach... Niby posprzątane, ale niezbyt dokładnie... W dobie wszędobylskich ładowarek - trochę mało gniazdek prądowych...

    Fantastyczni ludzie! Bardzo uprzejmi, pomocni, zawsze z ciepłym uśmiechem na twarzy. Zostałyśmy obie bardzo miło przyjęte (pobyt z dorosłą córką). Znakomite usytuowanie obiektu! W samym centrum miasta i bardzo blisko plaży. Zamknięty parking jest na miejscu lub zaraz obok. Śniadania w cenie - proste, niezbyt wyszukane, ale wystarczające, bardzo smaczne, normalne. Pokój wyposażony w małą lodówkę, czajnik, kubki, suszarkę do włosów, ręczniki, a także sprzęt plażowy. Z pewnością w tej cenie nie znalazłabym nic lepszego w tej okolicy. Nawet jeśli można byłoby się do czegoś przyczepić - to zaangażowanie oraz serdeczność obsługi - sprawia, że pobyt staje się naprawdę przyjemny i nie pamięta się o drobnych niedociągnięciach. Mogę polecić 'Willę Dominik' z czystym sercem!

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słaby internet.

    Obsługa. Była naprawdę wyjątkowo miła i pomocna.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2021

    9,0
    Doskonała lokalizacja i pyszne śniadania, personel bez zarzutu. Czyściutko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Stan niektórych urządzeń - słuchawka prysznicowa, której nie można zamocować, chybotliwa półeczka w łazience , mało dostępnych kontaktów elektrycznych .

    Doskonała lokalizacja. Personel uprzejmy i pomocny. Czystość bez zarzutuSniadanka rozmaite i bardzo smaczne. Obiekt godny polecenia. Mimo bliskiej odległości od lokali z karaoke i muzyką do białego rana, okna są na tyle szczelne, że można spać bez problemu.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 26 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking przecznicę dalej. Obiekt przy dość ruchliwej ulicy.

    Półki i haczyki w łazience, czystość, odległość od plaży. Przesympatyczna obsługa. Leżaki i parawan na wyposażeniu.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2021

    9,0
    Bardzo polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kabina prysznicowa w łazience jest bardzo wąska.

    Przemiły personel.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    Bardzo serio traktowani goście. Musieliśmy ze względów zdrowotnych skrócić pobyt. Nie było żadnych problemów ze zwrotem wpłaconych pieniędzy, chociaż w umowie zapisano "bez możliwości rezygnacji z rezerwacji". Pobyt bardzo udany. Hotel i obsługa na najwyższym poziomie. Dziękujemy.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2021

    8,0
    Pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Płatny parking, wifi w pokoju bardzo słabe, brak balkonu

    Śniadania bardzo dobre i urozmaicone.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2021

    10
    Napewno wrócę 🥰
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystkosuper,brak zastrzeżeń

    Lokalizacja super, zaskoczyła tylko dodatkowa opłata za parking co nie bylo zaznaczone przy rezerwacji,na miejscu okazuje się ze należy dopłacić. Należałoby tylko poinformować że parking platny wczesniej przy rezerwacji.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 5 Lipiec 2021

    10
    Personel super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje mogłyby byc troszke przytulniejsze. Kilkoma drobiazgami mogłyby byc milszy i cieplejszy . Dodatkowe oplaty za parking....

    Personel . Miły ,uśmiechnięty ,zadowolony, grzeczy,pomocy...w calej Polsce nie spotkalqm takich ludzi 😉Chce się tam byc. Na dole super restauracja. Smacznie i świeżo.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 5 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, idealna, wszędzie blisko🥰 Pensjonat godny polecenia. Czysciutko, zarządzający baaardzo mili ludzie. Śniadania iście królewskie. Polecam serdecznie

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 7 noclegów

    Potrafi być głośno od strony głównej ulicy w nocy.

    Śniadanie i obsługa na medal :)

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2021

    7,0
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Podczas pobytu brak sprzątania pokoju . Chociaż zmiotka mogłaby być w łazience

    Lokalizacja ,

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 27 Czerwiec 2021

    10
    Najlepiej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam tu co wpisać.

    Byłam dopieszczona jak w domu u mamuni, nie spodziewałam się, po prostu pobyt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, na pewno tu wrócę.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 27 Czerwiec 2021

    9,0
    Bardzo przyjemne miejsce
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja. Poranny spacer na plaże z psem to minutka drogi. Bardzo smaczne śniadanie. Obsługa hotelu absolutnie cudowna. Wszyscy uśmiechnięci o pomocni ❤️

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 18 Czerwiec 2021

    10
    Wspaniałe wakacje, blisko morza, pyszne śniadania i cudowna obsługa!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało :)

    W Villi Dominik śniadania były przepyszne, wszystko było świeżo przygotowane, pięknie podane i smaczne. Tak, jak powiedziałam Paniom w kuchni, Villa Dominik ma najlepszą jajecznicę na świecie :) Rodzice zachwycali się pyszna kawą każdego ranka, Tata małą czarną, a Mama puszystym cappuccino. Obsługa hotelu przesympatyczna, Panie z obsługi kuchni zawsze uśmiechnięte, bardzo miło rozpoczyna się w Villi Dominik każdy dzień. Nasza ulubiona Pani Ewelinka z recepcji od pierwszego telefonu i przez cały nasz tygodniowy pobyt umilała nam każdy dzień, wszystko o co poprosiliśmy, otrzymaliśmy z uśmiechem na twarzy za co stokrotnie dziękujemy :) Dzięki pomocy Pani Ewelinki, każdego wieczoru mogłam korzystać z sauny na podczerwień którą uwielbiam. Rodzice już planują kolejne wakacje w Villi Dominik jeszcze w tym roku, bliskość do plaży, pyszne śniadania i kawka oraz cudowna obsługa przekonały ich ze chcą tu spędzić więcej czasu :) Ja im tylko mogę pozazdrościć ponieważ nie będę mogła tu z nimi być ale mam nadzieje ze też uda mi się znowu tutaj zagościć i poodpoczywać za rok. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i ciepło pozdrawiamy całą załogę !!! Brawo Team Villa Dominik !!! :)

    Pobyt: Czerwiec 2021

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!