Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Zakopane – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie VIP Apartamenty Stara Polana 2

VIP Apartamenty Stara Polana 2 – opinie

Nowotarska 24, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 1134 opinii o apartamencie

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,8

  • Komfort

    8,8

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    8,5

  • Stosunek jakości do ceny

    8,4

  • Bezpłatne WiFi

    8,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    Lokalizacja od Krupówek dalej niż się spodziewaliśmy ok. 15min spacerem. W pokoju obok fotela i pod nim kurz. Basen bardzo mały z zimną wodą, jedna z saun była niestety nieczynna.

    Obsługa bardzo miła, gdy mieliśmy problem z płytą indukcyjną od razu Pani z recepcji przyszła z pomocą, również nie było problemu do kontaktu z taxi. Apartament duży z balkonem. Nowoczesny wystrój. Blisko biedronka

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 15 lutego 2019

    7,5
    Bardzo dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak kabiny prysznicowej.Brak pralki.Kurz na meblach.Zaplamiona i niewymiarowa pościel.Ciasne parkingi.

    Bardzo dobra lokalizacja.Dobrze wyposażona kuchnia.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    8,8
    Na ostatnią chwilę ale nawet ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słabe wykończenie obiektu. Brak możliwości otwarcia zamrażarki. Wypadający kontakt w sypialni. Brak pralki. Zepsute żaluzje. Odpadające pojedyńcze kafelki. Porysowana podłoga jakimś czarnym czymś. Puszka bezpieczników niezabezpieczona.

    Basen na miejscu. Parking podziemny. Lokalizacja obiektu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    2,5
    Zła wentylacja basenu - okropny smród chloru w pokoju , po...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zła wentylacja basenu - okropny smród chloru w pokoju , po 22:00 nie do wytrzymania . Personel nie widział żadnego problemu . Przerwałam pobyt w obiekcie po jeden dobie

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    5,8
    Poza miejscem pobytu czyli apartamentem , bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów

    Niestety zawiodłem się stanem apartamentu , Szczotka do zamiatana połamana , mop płaski wiadro do mopa , na mopa okrągłego , okap zdewastowany : żarówki nie ma kable wiszą , fotele : nie dało się siedzieć można było wylądować na podłodze , konserwator musiał przyjść poskręcać na wkręty żeby dało się użytkować. Żaluzją na oknie katastrofa : zachlapana , na bocznych oknach brak żaluzji a zasłonki na gwozdzki zaczepiane .szafa duża ale niestety tylko 3 wieszaki . generalnie skąpe umeblowanie , podsumowując apartament nr 125 bardzo zaniedbany. Za te pieniądze spodziewaliśmy się czegoś innego.

    Lokalizacja , miejsce parkingowe w garażu , obsługa ,

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    9,2
    Wypoczęłam w świetnych warunkach i mogę polecić ten obiekt innym!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 4 noclegi

    Położenie przy dość hałaśliwej, zakorkowanej ulicy. Dostęp do basenu/sauny/jaccuzi - szkoda, że nie ma bezpośredniego połączenia korytarzy mieszkalnych z tymi atrakcjami. Zbyt mało wyraźnie oznakowana recepcja.

    Bardzo ładnie urządzony pokój, dwa telewizory z dostępem do Internetu, świetnie wyposażona kuchnia, wygodne łóżko i materac, śliczna łazienka, ciepło w pokoju, piękne oświetlenie, cisza w sypialni (wyciszone drzwi do sypialni).

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2019

    7,1
    Zdecydowanie czystość obiektu pozostawiała wiele do życzenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zdecydowanie czystość obiektu pozostawiała wiele do życzenia. Dodatkowo dużo rzeczy zniszczonych - tapeta odchodzi, listwy odchodzą, dziury w ścianach, meble lekko zniszczone. Gdyby nie to to byłby na prawdę fajny apartament.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    7,5
    Bardzo dobra lokalizacja , apartamenty ladnie urzadzone,
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak pralki w apartamencie , dziurawe reczniki , peknieta sciana w apartemencie , brudne zaslony i tylko jdno miejsce parkingowe gdzie do apartamentu 6 osobowego przyjechalismy dwoma.autami . Drugiego samochodu nie moglismy postawic.na parkingu pomimo tego.ze były wolne miejsca

    Bardzo dobra lokalizacja , apartamenty ladnie urzadzone,

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    9,6
    Pobyt super, dobra lokalizacja, wyposażenie apartamentu...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt super, dobra lokalizacja, wyposażenie apartamentu spełniło oczekiwania. Dostępność łóżeczka turystycznego, basen i sala zabaw oceniam jako duży plus.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    8,8
    Duży czysty apartament.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Detale... typu pourywane zasłony...ogrzewanie podłogowe w łazience...to nie wada :-) ale w łazience jest strasznieeee gorąco jak w saunie.

    Duży czysty apartament.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    10
    Będziemy chetnie wracac do vip apartamenty 😉😊
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jesteśmy bardzo zadowoleni wszystko na wysokim poziomie. Apatramenty przestronne robią duze wrażenie. Juz nie dlugo przyjezdzamy znowu. 😉😊 apartamenty bardzo nas urzekly a zima w Zakopanym zaskoczyla .

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    5,0
    - lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - pod prysznicem zatkany odpływ , katastrofa . - sofa rozkładana prosiła się śmietnik.. - w nocy około 4 razy budził nas ktoś dzwonkiem do drzwi ponieważ mylił to ze światłem. - brak tv w sypialni

    - lokalizacja - garaż podziemny

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    4,6
    ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W apartamencie brud, kurze, pozostawione brudne naczynia w zmywarce, w łazience szczoteczki... W pokojach zimno kaloryfery pozakrecane dop po jakimś czasie się zagrzalo gdy je rozkrecilismy na max (byliśmy z rocznym dzieckiem) Zwisajace ogromne sople lodu, które w każdej chwili mogą spaść na głowę....nie polecamy...

    Ładne wnętrza apartamentów

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    7,5
    Świetna lokalizacja, wygodny przestronny i świetnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sprane wręcz szare ręczniki, zbyt miękki materac w sypialni

    Świetna lokalizacja, wygodny przestronny i świetnie wyposażony apartament. Bardzo miła obsługa! Polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    5,8
    Ogólnie w Zakopanem super. Pogoda dopisała. Dzieci zadowolone bo dużo śniegu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    I jeszcze jedno. Parking na jedno auto. A drugim autem było ciężko gdzieś zaparkować za darmo.

    Śniadań tam nie ma. Łóżka wygodne w sypialniach. Kanapa nie😂.Ponadto na 6 osób salon z aneksem za mały i łazienka tez. Mało szaf do schowania rzeczy.Obowiazkowo na tyle ludzi powinna być osobno toaleta.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 28 grudnia 2018

    5,4
    Lokalizacja bardzo dobra,nowocześnie urządzone apartamenty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płaciłam za pobyt dla trzerech osób plus małe dziecko a wygodnie mogły przespać się tylko dwie z dzieckiem.Sofa dla kolejnych dwóch osób niewygodna,pościel dla jednej osoby.W nocy zimno.Jedyne co mi się najbardziej podobało to lokalizacja.

    Lokalizacja bardzo dobra,nowocześnie urządzone apartamenty.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 28 grudnia 2018

    10
    Wszystko było Ok oprócz jednego - Hotel jest nieoświetlone...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było Ok oprócz jednego - Hotel jest nieoświetlone I kiedy wieczorem zajechaliśmy na podaną ulicę Mieliśmy problem z lokalizacją hotelu A tak poza tym na pewno polecimy ten hotel znajomym.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    7,5
    Czysto i przyjemnie, nowoczesny design, doskonale...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Awaria odpływu pod prysznicem i długie oczekiwanie na rozwiązanie problemu - na następny dzień, przez to nie mogliśmy się umyć wieczorem !

    Czysto i przyjemnie, nowoczesny design, doskonale wyposażenie aneksu kuchennego włączając naczynia dla dzieci. Do pełni szczęścia brakowało łóżeczka turystycznego i krzesełka domkarmienia. Doskonały standard.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    5,8
    Pobyt super poza wygodnym pokojem .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Dzwoniąc do recepcji powiadomiono ,że pokój ma ok. 20m . Na miejscu okazało się ,że to pokój to jakaś skrytka nie więcej jak 8 m . Porażka .Nie można , minąć się z drugą osobą która musi wejść na wysokie łózko. Nie rozumiem na co takiej wielkości pokój w apartamentach .Jawne oszustwo

    Obiekt świetny .

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    8,0
    Polecam apartament dla grupy ale dla 4 max 5 osób
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Powinny byc dwa miejsca parkingowe, jeśli zamawia apartament 6 osobowa grupa...tyle osób nie przyjedzie jednym autem. Kanapa dwuosobowa niepraktyczna..do spania tylko dla jednej osoby ....przydałby sie narożnik rownież do odpoczynku na tyle osób

    Miejsce apartamentu, wszędzie blisko

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    7,1
    Lokalizacja, czystość,pokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ukryta cena za sprzatanie pokoju za 2 noce 120zł. Poczulem sie oszukany.W innych obiektach tego typu nie spotkałem sie z czymś takim. Cena całkowita okazuje sie być niecałkowita. basen kiepski, sauny nie działały.

    Lokalizacja, czystość,pokój.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    4,6
    Lokalizacja super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój studio był około 10m2.Jest bardzo nie wygodny, telewizor po lewej stronie od łóżka. Bardzo ciasno. Widok na parking. Pokój znajduje się koło basenu (nie przyjemny zapach chloru) Obsługa bardzo nie sympatyczna. (Pani blondynka) Pokój był brudny(kurze, włosy na pościeli) Pani pokojowa powiedziała "To tylko włos, chyba z pralni".

    Lokalizacja super. Basen + jakuzzi (spoko jeżeli nie ma dzieci)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    10
    Odpoczynek w tych apartamentach mogę polecać jak najbardziej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza i spokój w obiekcie pozwoliła nam spędzić rodzinnie czas i wypocząć. Obiekt jest położony w świetnej lokalizacji , wszędzie bliziutko ;) Najbardziej podobało mi się to że jest parking podziemny i każde auto ma przypisane miejsce ;)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    2,5
    Cisza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudno.brakowalo wyposażenia kuchennego mieliśmy w pokoju na 4 osoby .4lyzki i jeden noz.kubki brudne.nie polecę tego nikomu.w basenie było nie fajnie zimna woda chodzi miał być ogrzewany basen a było strasznie zimno .

    Cisza.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    6,3
    Czystość, estetyka, parking
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieadekwatna wielkość basenu do ilości Gości, nieczynna sauna przez cały pobyt, a miejsce wybraliśmy że względu na SPA. Pokoik mikroskopijny, brak kuchenki mimo, że rezerwowalismy pokój z aneksem.

    Czystość, estetyka, parking

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,9
    Wszystko pieknie a jednak cos nie tak
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przeszkadzały mi zepsute drzwi balkonu. Rezereuje sie apartament z balkonem po to by z niego korzystać. W ofercie byla łazienka z wanna z hydromasażem. Okazało sie ze niczego takiego nie ma . Basen wyglada na spory tylko na zdjeciach 😉

    Apartamenty czyste, wygodne i ładne Lokalizacja rewelacyjna.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Lokalizacja była zaskakująco dobra (6 minut od Krupówek).
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 3 noclegi

    W ofercie obiektu była informacja o basenie, niestety jest on strasznie mały.

    Lokalizacja była zaskakująco dobra (6 minut od Krupówek). Łatwość użytkowania obiektu sprawiała, że człowiek czuł się jak u siebie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    7,1
    Komfortowo
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak szamponu i żelu pod prysznic; Brak szlafroków; Dziwna kara (200zł) za m. in. nie wyniesienie śmieci, przy czym są wysokie koszty sprzątania; Mało miejsca na basenie.

    Świetna lokalizacja; Aranżacja apartamentu; Wygodne łóżko i sofa; Parking podziemny; Sauna; Sala zabaw; Idealny dla rodzin z dziećmi.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 października 2018

    7,9
    Apartament ma w ofercie ekspres do kawy i mikrofale której...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament ma w ofercie ekspres do kawy i mikrofale której nie było. Doliczona cena 90 zł za sprzątanie apartamentu, jest nieco zawyżona, gdyż podczas pobytu nikt z personelu nie zajrzał nawet żeby ogarnąć mieszkanie, wymagane jest wyniesienie śmieci przez gości i pozostawienie w ogólnym porządku apartamentu, co było dla nas jest logiczne ale za co aż 90zl ?

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    9,6
    Piękny przestronny apartament, zadbany i bardzo dobrze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 3 noclegi

    Można by pomyśleć o powiększeniu basenu a w szczególności jacuzzi mogła by być jeszcze jedna.

    Piękny przestronny apartament, zadbany i bardzo dobrze wyposażony. Na pewno się tam jeszcze wybierzemy.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    10
    Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bawialnia malutka ale bardzo fajna. Minus to to że wchodzą za duże dzieci wtedy kiedy są dzieci w wieku 1,5-2lata. A rodzice nie pilnują tych dzieci starszych. Małe dzieci są popychane i zrzucane z atrakcji kiedy zwróciłam uwagę opiekunowi starszemu dziecku zero reakcji głową w telefonie.

    Pobyt bardzo udany. Apartament i obsługa bardzo przyjemna. Cisza spokój i odpoczynek. Bawialnia dla dzieci to świetne rozwiązanie dla urwisów. W pokojach czysto i przyjemniej. Parking jest gwarantowany dla każdego pojazdu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 12 października 2018

    10
    świetnie trafiony w 100% co do obiektu i pogody
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi

    osoby które śpią w salonie nie maja komfortu dyskrecji ponieważ ustawienie wypoczynku jest centralnie na widoku przy wejściu do samego apartamentu jak i osób korzystających z drugiego pokoju a chcących skorzystać w godz późniejszych z łazienki. powinna być tam ustawiona jakaś dyskretna ścianka zasłaniająca śpiących w salonie ;-) wszystko

    dużo przestrzeni w całym apartamencie, wygodna i bardzo czysta łazienka i cały lokal, super położenie- blisko centrum,nowoczesny i super wyposażony obiekt w dobrej cenie - polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 12 października 2018

    9,6
    Wyposażenie kuchni , Klima, telewizory w obydwu pokojach
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pościel trzeba było samodzielnie ubrać, były zbyt małe poszewki na poduszki, na jedyną kołdrę brakowało pościeli. Okno balkonowe źle wyregulowane, nie domykało sìę.

    Wyposażenie kuchni , Klima, telewizory w obydwu pokojach

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Wygodne łóżka apartament przestronnym dużo miejsca widok na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament dwupoziomowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodne łóżka apartament przestronnym dużo miejsca widok na Giewont z tarasu wszystko super 😊. Blisko do Krupówek - polecam gorąco. Panie w recepcji bardzo miłe 😊

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    6,3
    Nie dajcie się oszukać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    A więc tak serdecznie nie polecam tego rzekomego apartamentu. Płaci się za sprzątanie pokoju a zostaje się w łazience oraz na łóżku długie czarne włosy i mnóstwo kurzu pod łóżkiem. Nie dokończony kontakt z którego wystawaly kable, który nawet nie jest zabezpieczony. W ofercie było również podane że będzie ekspres do kawy którego niestety nie było oraz ogrzewanie( wraz z mężem musieliśmy chodzić w bluzach po pokoju a do łazienki bez grubszego sweterka nie można było wejść) Nazwa VIP Apartament to tylko nazwa, nic nie ma wspólnego z VIP. Pokój w budynku recepcji to porażka, ze względu iż w tym samym budynku znajduje się basen, w pokoju jak i na korytarzu roznosi się okropny zapach chloru oraz notorycznie słuchać hałasy dzieci i dźwięk wiertarki za ściany. Brak jakiejkolwiek suszarki na naczynia. A co do basenu to nie dajcie się oszukać zdjęciami bo wygląda na wszechstronny, natomiast możecie się strasznie rozczarować ponieważ jest tylko jedno jacuzzi na max 4 osoby, nie wielki basen z zimna woda oraz dwie sauny z których jedynie możecie być zadowoleni. Cena za "APARTAMENT" jest strasznie wygórowana co do rzeczywistości. Ah no tak i najważniejsze rezerwując pokój zapiszcie sobie wszystkie informacje oraz zdjęcia pokoju aby później dostać ten właściwy.

    Wyłącznie lokalizacja i sauna.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    8,8
    Jak dla nas ok, bo tylko tam nocowaliśmy :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Jeden apartament słabo wyposażona kuchnia, (przybory, brak piekarnika, mini lodówka !!!)

    Fajne przestronne apartamenty, dobra lokalizacja, miła obsługa Sauna i basen ok !

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 28 września 2018

    7,1
    Apartament bardzo ładnie urządzony i wyposażony we wszystkie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 10 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament dla trzech dorosłych osób śpiących osobno był za ciasny:(Sypialnia jest bez okna.Na zdjęciach wyglądał na bardziej przestronny.Jacuzzi było przez większość naszego pobytu tak oblegane że skorzystaliśmy z niego tylko raz.Basen również jest bardzo mały jak na taka ilość korzystających .

    Apartament bardzo ładnie urządzony i wyposażony we wszystkie niezbędne sprzęty .Usytuowanie obiektu również bardzo dobre.Obsługa kompetentna.Generalnie jesteśmy zadowoleni chociaż są minusy...

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    7,5
    Super miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieliśmy apartament ośmio osobowy a stanowisko parkingowe tylko jedno powinne byc wolne miejsca na dodatkowy pojazd gdyż przyjechalismy na dwa auta taki mały minus za to.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    7,1
    Ładnie, czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas w salonie, sypialni od samego rana (samochody - pomieszczenia od ulicy, bardzo mało dźwiękoszczelne okna, sąsiedztwo straży pożarnej, z której często wyjeżdżają samochody na sygnale. Miejsce parkingowe zbyt wąskie, żeby kierowca wysiadł swoimi drzwiami (samochód kompaktowy).

    Ładnie, czysto. Fajnie rozplanowany apartament.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    7,1
    Ogólnie jesteśmy zadowoleni, najbardziej z położenia apartamentu w centrum / wszędzie blisko/
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi

    Brak uchylnego okna.Możliwość wietrzenia tylko w czasie obecności w pokoju /Drzwi balkonowe, niski parter/. Brak półki w łazience. Podłoga podczas pierwszego wejścia nie była czysta a sprzątanie kosztuje każdego 120 pln. Basen to raczej duża wanna . Zdecydowanie za mały na taki obiekt.

    Materac w łóżku był niezwykle wygodny.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    10
    Przestronny, nowocześnie urządzony apartament w bliskiej...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny, nowocześnie urządzony apartament w bliskiej odległości od centrum. Miejsce parkingowe w garażu podziemnym. Duży balkon , gdzie również można spędzić czas (krzesła, stolik).

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    10
    REWELACJA
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    NIE BYŁO TAKIEJ RZECZY ;-) WSZYSTKO SUPER

    WSZYSCY JESTEŚMY ZADOWOLENI. APARTAMENT BYŁ REWELACYJNY. POLECAMY WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE. NA PEWNO TAM WRÓCIMY NA KOLEJNE MILE SPĘDZONE WAKACJE. POZDRAWIAMY

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    5,8
    Sypialnia bez okna
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament tuż obok basenu,w ciągu dnia słychać kąpiących się. Basen to raczej żart, trudno znaleźć w nim miejsce, o relaksie lepiej nie myśleć. Pomieszczenie z podwójnym łóżkiem bez okna i wyntylacji, bardzo duszne, bez naturalnego światła. Brak pilota do TV.

    Dobra lokalizacja. Apartamen jest nowy i czysty.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    10
    Polecamy to miejsce. Komfort i wypoczynek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Wszystko nam się podobało. Nie znaleźliśmy ani jednej rzeczy do której można by się przyczepić. Fantastycznie.

    Apartament bardzo komfortowy, bardzo dobrze położony, wszędzie bliziutko. Pobyt w apartamencie był bardzo przyjemny ii relaksujący. Szczerze polecam wypoczynek własnie w tym miejscu w Zakopanem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    9,2
    Apartament czyściutki i funkcjonalny .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czyściutki i funkcjonalny . Lokalizacja w centrum Zakopanego więc blisko wszędzie . Napewno jeszcze następnym razem przyjedziemy w to miejsce .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    5,4
    Moja rodzina napewno nie wróci.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ignorancja personelu odnośnie zgłaszania (nie)czystości w pokoju. W zamrażalniku , małym, było pełno lodu i szkła ponieważ komuś wcześniej wybuchła butelka. Nie posprzątane. Nie mogliśmy z niego korzystać. Mimo zgłaszania pobytu z dziećmi zastaliśmy pęknięta szklana szafkę oraz nie zasłonięte kable w puszce na ścianie. Metr nad ziemią. Basen na zdjęciu w miarę duży,w zeczy i to maleństwo wiecznie pełne ludzi i dzieci.

    Ładnie urządzone. Blisko do centrum i sklepu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    10
    Bardzo przyjemnie, czysto, atrakcje dla dzieci (basen, mini...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 3 noclegi

    Parking ciasny, nawet jeśli przyjeżdża się większą grupą dwoma samochodami wynajmując apartament z dwoma sypialniami, przysługuje tylko jedno miejsce parkingowe. Poza tym polecam.

    Bardzo przyjemnie, czysto, atrakcje dla dzieci (basen, mini plac zabaw), bardzo dobra lokalizacja. Jednak dla osób, którym nie przeszkadza hałas z ulicy czy rozmowy sąsiadów zza ściany. Brak klimatyzacji.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    6,3
    Basen I sauny bardzo fajna sprawa, zwlaszcza po ciezkim dniu...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ekspresu, brak suszarki na ubrania ,brak tostera, zaplamione rolety , brak rolety w jednej z sypialń , niesprawna mikrofalówka i pyta indukcyjna. Cena nie była warta tego apartamentu „VIP Apartament Julia” klatka 14 mieszkania 125☹️ W niższej cenie moi znajomi z naprzeciwka klatka 11 mieli klimatyzacje i niczego nie brakowało apartament na najwyższym poziome Polecam 👍

    Basen I sauny bardzo fajna sprawa, zwlaszcza po ciezkim dniu dla rodzin z dziećmi

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    9,6
    Piękne, pomieszczenia, wygodne łóżka, kuchnia doskonale...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 5 noclegów

    Basen, oraz sala zabaw na zdjęciach wydawała się większa.

    Piękne, pomieszczenia, wygodne łóżka, kuchnia doskonale wyposażona. Czysto, elegancko, wygodnie.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    10
    nie miła pani
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 4 noclegi

    Pani pracująca w recepcji w tej na wprost opryskliwa nie miała zachowanie jak by pracowała tam za kare (pani przy sobie )

    Klimat blisko do krupówek parking basen miła pani wydająca klucze do pokoju przemiła pani na basenie

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    10
    pobyt zaliczam do udanych lecz zbyt krótko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów

    brakowało możliwości wykupienia np. śniadanka pomimo że apartamenty są wyposażone w kuchnię i można przygotować sobie samemu

    wszystko-, miejsce ciekawe apartamenty ładnie urządzone , blisko wszędzie, personel służy pomocą udogodnienia dla dzieci super z przyjemnością jeszcze w przyszłości skorzystam z tego miejsca

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 lipca 2018

    5,0
    Nie podobało mi się i jestem zawiedziony
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pseudo spa okazało się basenem dla dzieci, w apartamencie gorąco ze względu na jedno okno na cały apartament i brzydki zapach chloru z basenu. Miejsce parkingowe to też jakaś żenada

    Lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    10
    profesjonalne podejscie do klienta basen i kulki dla...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    profesjonalne podejscie do klienta basen i kulki dla najmlodszych dla urozmaicenia czasu- male ale zawsze jest. bez wachania przyjade tam jeszcze raz.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    10
    Komfortowy, czysty i przestronny apartament, dodatkowa...
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super. Jedyny drobny minus to brak kilku saszetek kawy i herbaty, bo przy wyjeździe 1-2 dniowym nie pamięta się o tym.

    Komfortowy, czysty i przestronny apartament, dodatkowa toaleta przy dwóch sypialniach to spory atut. Bardzo wygodne łóżka, duży balkon/taras. Wyposażenie i wystrój na wysokim poziomie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    8,3
    Fajne miejsce, blisko centrum, duży apartament, niestety...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Fajne miejsce, blisko centrum, duży apartament, niestety balkon z którego był widok na góry był zamknięty / uszkodzone drzwi/ i basen dopiero od 14-22 (szkoda dzieciaki od rana nie mogły się doczekać). Nie ma możliwości postawienia auta w obiekcie jeżeli ktoś będzie przed 15- każde miejsce przypisane do apartamentu. Reszta super.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 10 lipca 2018

    9,6
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Musieliśmy sami ubrać sobie pościel na jednym łóżku. Pokój niezbyt duży, ale daliśmy radę.

    Było czysto. Fajnie, że jest plac zabaw dla dzieci i basen. Basen jest malutki, no ale jest. Szkoda, że basen otwarty jest dopiero od 14. Pokoje są nowoczesne.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 lipca 2018

    10
    Godne polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, blisko dworca i Krupówek. Bardzo estetycznie urządzone i w pełni wyposażony apartament (zmywarka, pralka, ekspres do kawy, w każdym z pokoi telewizoritd.) Profesjonalna obsługa biura recepcji .

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 6 lipca 2018

    7,5
    Lokalizacja na wielki plus,wszędzie blisko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Liczne usterki wewnątrz apartamentu, w jednym z pokoi zepsuta roleta , spadająca za każdym razem przy próbie użycia. W drugim pokoju brak sznurka regulacyjnego rolete. Ręczniki posiadają liczne plamy użytkowania, w salonie problemy z rozłożeniem kanapy. W kuchni brak ręcznika papierowego. Basen i sauna jest w osobnym budynku. Woda dość zimna a metraż basenu mały.

    Lokalizacja na wielki plus,wszędzie blisko. Budynek nowoczesny , każdy apartament posiada własne miejsce parkingowe. Duży metraż apartamentu obecność dwóch balkonów.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    10
    Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Już na dzień dobry wita nas uśmiechnięty personel. W razie jakichkolwiek problemów zawsze chętnie służy pomocą. Sam apartament znajduje się w świetnej lokalizacji, wszędzie blisko. Pomieszczenia urządzone nowocześnie i praktycznie. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. W razie niepogody dzieci mogą poszaleć „na kulkach” albo wraz z rodzicami zrelaksować się na basenie. Na pewno jeszcze tu wrócimy!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    6,3
    Dużo miejsca
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 7 noclegów

    Okap nie działa Bardzo wąskie miejsce parkingowe - max segment B Bardzo niskie ciśnienie ciepłej wody Brak mebli na balkonie Szare ręczniki Brak informacji że ekspres jest kapsułkowy - Tassimo.

    Dużo miejsca Basen Plac + sala zabaw dla dzieci Parking podziemny

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2018

    9,6
    Bardzo nowoczesny apartament, wygodne łóżka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Balkon przy ruchliwej ulicy. Uchwyt na suszarkę nie był przymocowany do ściany. Brak klimatyzacji. Problem z odbiorem programów telewizyjnych i internetu przez telewizory.

    Bardzo nowoczesny apartament, wygodne łóżka.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    10
    Polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ciężko do czego kolwiek się przyczepić. Jedynie papieru toaletowego mogło by być więcej.

    Bardzo dobrze wyposażone apartamenty, dobry sprzęt, duże przestrzenie. Sauna, basen i jacuzzi w ogólnej dostępności. Gorąco polecam !

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    9,6
    Duży apartament, dwa balkony, dwie łazienki, dużo miejsca.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus - rezerwacja dla 6 osób przygotowano 4 miejsca do spania, a dwa pozostałe były do samodzielnego przygotowania (pościel była, ale nieprzygotowana).

    Duży apartament, dwa balkony, dwie łazienki, dużo miejsca. Całkiem niezła lokalizacja. Ogólnie polecam.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 2 czerwca 2018

    6,3
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość na średnim poziomie, apartament dla 6 osób z 3 łyżeczkami i 3 nożami.Personel mało elastyczny jeżeli chodzi o miejsca postojowe, przez cały nasz pobyt większość miejsc pustych nawet za dodatkową dopłatą nie można postawić drugiego samochodu.Okno balkonowe w salonie z kuchnią bez klamki, skręcone na śrubę, tak wiec w żaden sposób nie można przewietrzyć pomieszczenia. Niedziałający wentylator w łazience. Moim zdaniem apartament VIP to tylko z nazwy...

    Lokalizacja

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 1 czerwca 2018

    10
    Standard apartamentu bardzo wysoki, czysto, nowocześnie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard apartamentu bardzo wysoki, czysto, nowocześnie,wygodne łóżka,widok na góry, apartament znajduje się 10min od Krupowek i 15min od Gubałówki, dla nas wspaniała lokalizacja,wszędzie blisko,a jednak zacisznie,można korzystać z basenu i sali zabaw dla dzieci,co jest ogromnym plusem , polecam

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 maja 2018

    6,3
    7.2/10 <- postarajcie sie lepiej na przyszłość
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Jest parę dużych niedociągnięć które zostawiają po sobie niesmak.. wystające ze ściany kable pod napięciem nad łóżkiem w pokoju który jest już udostępniony (i nie tani), brak rolet w oknie (przeźroczysta zasłona) w połączeniu z halogenem który całą noc świeci w okno nie daje spać (ochroniarz nie mógł wyłączyć tych świateł jako że na terenie calego VIP Apar.. nie działa oświetlenie z lamp). W łazience dwa wolne wieszaki (pokój dwuosobowy - cztery ręczniki), brak półki na akcesoria toaletowe, brak klimatyzacji. Basen z jacuzzi i sałnami otwarty do godz. 22:00, nonstop wypełniony malutkimi dziećmi (powinna być ustalona godzina od której dzieci mają już zakaz wstępu np. 19:00 aby dorośli mogli się zrelaksować..). Od godz. 11 (wymeldunek) do godz. 15 (początek zameldowania) poprosiłem panią z recepcji czy mogę jeszcze zostawić auta na parkingu (wielki korek na drodze, a chcieliśmy pójść zrobić zakupy przed odjazdem) Pani kategorycznie odmówiła nam takiej możliwości).

    Czysto, schludnie, podstawowe akcesoria do potraw i napoi w pokoju, duży prysznic oraz wysokie, wygodne, duże łóżko.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    9,6
    Lokalizacja czystość wystrój wygoda parking winda
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak mikrofalówki (było napisane ze jest) tak samo z ekspresem do kawy.. brak mimo informacji ze znajduje się w apartamencie

    Lokalizacja czystość wystrój wygoda parking winda

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 15 maja 2018

    9,2
    Dobrze, ale nie bezproblemowo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety nie otrzymaliśmy zarezerwowanego apartamentu. Urzekający na zdjęciach wykończony w drewnie przestronny apartament zamieniono na zwykłe, ładne mieszkanko i NAWET NAS NIE SPYTANO O ZGODĘ. Zachowanie obsługi nieco nas rozczarowało, zgłosiliśmy pomyłkę, jednak wszystko wskazywało na to, że pani dokładnie wiedziała, że daje nam inne mieszkanie, chyba licząc na to, że się nie zorientujemy lub nie będziemy z tego tytułu robić problemu. Problem jednak był taki, że zależało nam na tym jednym konkretnym i gdyby nie on, to wcale nie skorzystalibyśmy z oferty Starej Polany. Zarezerwowaliśmy go dwa miesiące przed pobytem, a potem dostaliśmy informację, że "przyjechał do niego właściciel". Serio? Za ową "pomyłkę" otrzymaliśmy rabat, niestety niesmak pozostał. Przy kolejnych wizytach w Zakopanem ofertę Starej Polany potraktujemy raczej jako ostateczność, bo zwyczajnie tak się klientów nie traktuje.

    Apartamenty są ładne, czyste i przestronne. Wygodne i przyjemne łazienki, całe niezbędne wyposażenie.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    Przestronne mieszkanie w dobrej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie bardzo przestronne i czyste. Lokalizacja świetna, bardzo dużo sklepów w okolicy. Bliska odległość od Krupówek i dworca PKP. Do każdego apartamentu przydzielone jest jedno oznaczone miejsce.

    Dużym atutem mieszkania jest bezpłatny dostęp do basenu, sauny, łaźni parowej, jacuzzi oraz niedużego placu zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 13 maja 2018

    10
    Wypoczynek ze strumieniem w tle
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Superior
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt położony nad strumykiem, dojście do Krupówek zajmuje Ok 10 minut ale można obrać trasę malowniczą ulicą Sinkiewicza. Przesympatyczna pani w recepcji, wszystko zgodnie z opisem. W apartamencie 2 sypialnie obok siebie oraz 2 łazienki, ale z dobrze wygłuszonymi ścianami - idealne dla 4 osób :D nasz apartament akurat posiadał balkon z widokiem na strumyk w dole, którego szum umilał wieczorny odpoczynek. Polecam!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 maja 2018

    7,9
    Pobyt udany, pogoda świetna. Polecam Zakopane
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małe ciśnienie wody w prysznicu, problem z otwieraniem zamka do drzwi, kanapa nie nadawała się do spania, problem z parkingiem (zajęte miejsce, po interwencji zwolnione) uszkodzone drzwi wew,

    Świetna lokalizacja, blisko centrum, duża przestrzeń, wygodna do siedzenia kanapa, sauna i jacuuzi, wyposażenie kuchni

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 maja 2018

    7,9
    ogólnie zadowolony
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 4 noclegi

    telewizory w pokojach nie emitowały sygnału stąd ilość dostępnych kanałów w pokojach okrojona lub całkowity brak. temat zgłoszony w 2 dniu. do wyjazdu (4 dzień) bez rezultatu

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    8,3
    Super apartament z malutkimi usterkami (koniecznie do poprawy). Ogółem polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament sam w sobie piękny. Niestety przy przyjeździe zastaliśmy odpadającą klamkę przy drzwiach od łazienki, zepsute, nie otwierające się drzwi od balkonu w jeden sypialni. Deska do prasowania również nie do użytku (zepsuta). Uszkodzenia zostały zgłoszone - klamka nie została naprawiona, balkon również a szkoda ponieważ pozostałe elementy apartamentu są wyśmienite...

    Wygląd/wystrój, wyposażenie, świetna lokalizacja, basen + sauna na terenie obiektu mały lecz bardzo czysty i przyjemny.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2018

    10
    Amartament czysty, bardzo komfortowy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na 3 noce 2 z głośnymi imprezami

    Amartament czysty, bardzo komfortowy. Wszędzie blisko. Dzieciaki najbardziej zadowolone z basenu. Brakowało jedynie krzesełek na balkonach. Napewno jeszcze wrócimy :-)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 17 kwietnia 2018

    10
    Wspaniale
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 3 noclegi

    jedynie co bliskość szpitala i jadące na sygnale karetki i helikopter , ale to nie była przeszkoda ponieważ każdemu może się coś przydażyć a to ratuje nasze życie . OK

    Wygoda , prywatność , widoki , garażowanie samochodu , internet , bardzo dobrze wyposażona kuchnia , akceptowana odległość do krupówek i było fajnie .

    Pobyt: Kwiecień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu VIP Apartamenty Stara Polana 2 zrobionych przez Gości