Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Warszawa – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Warsaw Central Apartments

Warsaw Central Apartments – opinie

Aleja Niepodległości 245/8, Śródmieście, 02-009 Warszawa, Polska

Nr 1036 z 1 970 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 39 opinii o apartamencie

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,2

  • Komfort

    8,6

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    9

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 15

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    9,2
    Dobrze usytuowany, nowoczesny i odpowiedni dla wszystkich.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mały minus za miejce do przechowywania. W łazience brak półeczek i w pokoju też brak szafy, ale to tylko moje zdanie i nie wpływa na całokształt oceny.

    Obiekt blisko dworca Warszawa Centralna. Wszędzie można dojść lub dojechać. Cena jak na stolicę bardzo przystępna. Pokoje czyste, nowoczesne. Aneks kuchenny to duży plus. Okolica spokojna. Polecam wszystkim pobyt w tym obiekcie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    9,2
    Bardzo ładnie urządzony pokój, dbałość o szczegóły.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Spodziewałem się, że będzie to samodzielne mieszkanie, a okazało się, że jest to jeden z pokoi w dużym mieszkaniu. Ale w niczym to nie umniejsza tej ofercie.

    Bardzo ładnie urządzony pokój, dbałość o szczegóły. Miła obsługa, bardzo dobry kontakt przed zameldowaniem. Bardzo bogate wyposażenie aneksu kuchennego.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Mogę śmiało polecić każdemu kto wpada na kilka dni do Wawy,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mogę śmiało polecić każdemu kto wpada na kilka dni do Wawy, świetne położenie - jeden przystanek od centrum, nie ma nawet potrzeby szukać, bo mieszkania znajdują się przy samym przystanku 🙂 przemiła obsługa, apartament bardzo czysty, a na łóżkach spało się nam lepiej niż w domu. Byliśmy z dzieckiem więc nawet netflix wypełnił swoje zadanie. Polecam każdemu, za tą cenę rewelacja!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 8 lutego 2019

    8,8
    Było super, dzieci zadowolone, wrócimy jeśli będzie okazja :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi

    Lokalizacja świetna - przystanek tramwajowy pod blokiem. Odbiór i zdanie kluczy bezproblemowe. Pokój z aneksem kuchennym wraz z podstawowym wyposażeniem. Dostępne ręczniki, czysta pościel, w łazience kosmetyki. Bardzo dobry i szybki kontakt - P. Kasia :-) Nie było problemu z wcześniejszym zameldowaniem ani z trochę późniejszym opuszczeniem pokoju. Cicho - pokój od podwórka.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    9,2
    Ładne, świeże, przestronne pokoje.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Bardzo słabo wygłuszone pokoje, ale to chyba po prostu taki typ kamienicy... Słychać wszystko co się dzieje w sąsiednich pokojach, co wieczorem/nad ranem może być przeszkadzające. Dla mnie uciążliwe były również odgłosy z ulicy - tramwaj, samochody (nie jestem przyzwyczajony do odgłosów miasta), więc zatyczki do uszu bardzo się przydały :)

    Ładne, świeże, przestronne pokoje. Super design jak za tą cenę! Płytki patchworkowe w kuchni mnie urzekły :) Lokalizacja super, zaraz obok przystanek tramwajowy, pieszo również do centrum bardzo blisko. Pokój dobrze wyposażony - znalazłem nawet potrzebne mi w danej chwili nożyczki, co jest bardzo rzadkie w hostelach!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    10
    Świetne apartamenty na kilkudniowy pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty, śliczny pokój. Mały, ale w pełni wyposażony aneks kuchenny. Duża łazienka i okno na całą ścianę, przez co bardzo jasno w pokoju. Wygodne łożka. Dostęp do Wi-fi. Lokalizacja wspaniała, jeden przystanek tramwajem od dworca centralnego, a przystanek po drugiej stronie ulicy. Tuż obok bramy mały sklep spożywczy.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2019

    9,2
    Apartament i jego lokalizacja spełniły moje oczekiwania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Sąsiedzi słuchający głośno telewizji mogą być problemem. Ale to już nie wina właścicieli, takie budownictwo.

    Bardzo ładnie urządzony i czysty apartament w doskonałej lokalizacji. Miły personel, dobry kontakt w razie pytań. Miejsce idealne na pobyt w celach turystycznych.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    10
    Wspaniale.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 3 noclegi

    Wycieraczka do butów przed pokojem ale to taki mały szczegół.

    Pokój był bardzo ładny i czysty, cicho, ciepło, dużym atutem jest aneks kuchenny oraz wyposażenie, wszędzie blisko. Polecam wszystkim, kto chcę spędzić czas bez żadnych zbędnych obciążeń.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    9,6
    Ogólnie miło oceniam warunki, w których przyszło mi wypoczywać i spędzać noclegi.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Brak ogólnodostępnych kanałów telewizyjnych w telewizorze.

    Praktycznie wszystko co jest niezbędne do wypoczynku zostało zapewnione.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    9,6
    Czysty i wygodny pokój, wyposażony we wszystko co potrzeba.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty i wygodny pokój, wyposażony we wszystko co potrzeba. Wszędzie blisko, czyli idealnie na kilka dni pobytu w Warszawie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    10
    Świetnie wyposażony i klimatyczny pokój z wielkim plusem...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetnie wyposażony i klimatyczny pokój z wielkim plusem jakim jest netflix

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 1 lutego 2019

    10
    Apartament czysty i przytulny.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czysty i przytulny. Znakomita lokalizacja była jego dużym atutem.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    9,2
    bardzo dobra lokalizacja (blisko Dworca Centralnego) i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 4 noclegi

    metalowe szafki nocne i metalowy stolik oraz wieszak nad łóżkiem

    bardzo dobra lokalizacja (blisko Dworca Centralnego) i bardzo życzliwa właścicielka

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    10
    Fajne, czyste miejsce blisko Centralnego z Netflixem!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fajne, czyste miejsce blisko Centralnego z Netflixem!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    10
    Polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Znakomita lokalizacja! Bardzo przyjemne miejsce. Czysto, cicho, miła obsługa.

    Pobyt: Listopad 2018

Obiekt ma także 5 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 15

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!