Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Felix 3-sterren

ul. Omulewska 24, Praga Poludnie, 04-128 Warschau, Polen

#96 van de 198 hotels in Warschau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3348 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Rustig hotel met goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer - 2 aparte bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkonrailling verroest en geen stoelen op balkon, ligt naast bouwterrein waar je overigens niets van hoort.

    Mooie rustige ligging, bewaakte parkeerplaats, lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,9
    Het was heerlijk daar te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - 2 aparte bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het hotel te komen met de auto. De straat was opgebroken en daar was niets op de site over te lezen.

    In het centrum gelegen, grote kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Mooi hotel, wat verder van het centrum verwijderd, maar zeker aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lux Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is niet optimaal. Het dekbed voor 2 personen is eigenlijk net iets te klein, maar dat is slechts een detail.

    Ruime kamer met een comfortabel bed. Hygiëne was prima. Douche was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,0
    Niet voor een tweede keer !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte veel te klein, broodjes taai en kaas bij aanvulling al vergeeld/uitgedroging verschijnselen. Receptie voor een groot hotel, onderbezet 1/2 personeel...lange wachttijden daardoor. Uitchecken was tot 12.00 uur, kwamen ruim van te voren terug...kamerskeutels al geblokkeerd. Kamer/badkamer sober maar voldoende.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Aangenaam en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Aan de receptie werd ons gevraagd of we met euro's of zloty's wilden betalen. Toen we euro's kozen bleek de prijs van de kamers plots hoger te zijn zonder dat we hierover werden geïnformeerd.

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Prima verblijf voor een stedentrip en fijn dat de auto op de prive parking kan staan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De railing van de balkons waren verroest. Het hotel lag toch wel wat ver van de stad verwijderd dat wisten we wel maar als je ter plaatse bent is het toch anders. Met de bus/tram overigens een snelle verbinding. Deze stopt 10 min lopen van het hotel.

    Het ontbijt was super veel keus je kon s morgens een omelet, warme wafel of pancakes laten bakken met ingredienten/beleg naar wens. veel vleeswaren, kaas en ander beleg, fruit museli en yoghurt. Rustige kamer wel warm, maar met de balkondeur open heerlijk. Iedere dag werd er een flesje water pp neergezet. Kussens waren dun maar wij hebben extra kussens gevraagd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    6,3
    Standaard keten hotel, niet voor lange tijd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit gezien de ligging een half uur buiten het centrum te hoog. Uitzicht op rommelig terrein houdt niet over. Binnenzijde hotel ziet er goed uit, maar de buitenkant en balkons kunnen wel een renovatie gebruiken

    Rustige ligging, goed ontbijt, personeel spreekt behoorlijk Engels, aar zeker niet iedereen, maar openbaar vervoer kaartjes koop je bij automaten,

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    5,8
    ik was blij dat ik maar voor 1 nacht geboekt had!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen airco in de kamer en tegenover was een bouwplaats, waar van 7 tot 20 uur gewerkt wordt ,en een drukke straat zo dat je met ramen dicht slapen moet. Tijdens mijn verblijf is om 20 uur stroom uitgevallen zo dat ik in het donker opgesloten zat op de achtste verdieping. Geen avondeten dus en ook geen internet. De volgende ochtend hebben we geen uitleg of verontschuldigingen gekregen. Het bed was slordig opgemaakt met een plastick ondelaken.

    het ontbijt was super lekker en uitgebreid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,2
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Geen airco in kamer, was toevallig een erg warme dag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco in kamer, was toevallig een erg warme dag

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    6,3
    Inchecken duurt lang.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken duurt lang. Men kan de gegevens van Booking.com nooit vinden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    9,2
    We Komen graag terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk, uitgebreid ontbijt en prima bedden! Rustige locatie en een bewaakte parkeerplaats voor de deur

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,9
    Aardig hotel voor een prima prijs, bewaakt parkeerterrein
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine hoofdkussens Eten in restaurant lekker maar naar verhouding veel te duur

    Aardig hotel voor een prima prijs, bewaakt parkeerterrein

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    Lokatie t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De wijk Praga Poludnie zelf.

    Lokatie t.o.v. diverse eindbestemingen ten oosten van Warschau is prima. Wijk zelf is nietszeggend. 's Avond hier en daar zelfs onguur aandoend.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    Het was schoon en de bedden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kennis van Engels en de onvriendelijkheid van het personeel achter de balie. Wij hadden 3 kamers geboekt en het was heel moeilijk om op één rekening alles te betalen. Hebben zeker een half uur aan de balie gestaan voordat ze dat voor elkaar hadden.

    Het was schoon en de bedden waren prima. Ligging van het hotel was goed. . Vlakbij de halte van de tram die je zonder over te stappen naar het centrum bracht. Lijn 9. Om de hoek was er ook een grote Lidl.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel en een goede kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie. Lopen naar het centrum is te ver. Bijna niemand kan Engels dus een kaartje voor de tram of bus was moeilijk

    Vriendelijk personeel en een goede kamer.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    6,3
    goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    op een avond stelden we bij aankomst om 20 uur vast dat de roomservice onze kamer vergeten was. Aan de receptie werd ons laconiek gezegd dat we te laat waren om te klagen, dat we dat 's morgens maar moesten gedaan hebben ????? zelfs een noodpakket handdoeken konden ze niet geven.

    goede prijs kwaliteit gezellig ontbijt zeer rustige (veilige?) omgeving. arme stad met rijk verleden en veelbelovende toekomst

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    7,5
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen opmerkingen.

    Geweldig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,9
    Hotel in rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor de parking van het hotel

    Hotel in rustige buurt. Zeer uitgebreid enlekker ontbijt. Zeker zijn prijs waard.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    10
    Net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat ver van de stad

    Net hotel

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,5
    op 20 minuten van het centrum met de tram.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    op 20 minuten van het centrum met de tram. met de taxi veel langer vanwege zeer druk verkeer.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    10
    Goede ligging tot het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi voor slechts 30 min

    Goede ligging tot het centrum

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: