1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Jastrzębia Góra – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Willa Aqua

Willa Aqua – opinie

ul. Wilków Morskich 4, 84-104 Jastrzębia Góra, Polska

Ocena

Na podstawie 115 opinii o hotelu

9,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9,4

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2021

    10
    Świetna opcja dla osób , które cenią sobie bezproblemowy kontakt i wysoki standard pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 6 noclegów

    Nie było takich rzeczy

    Lokalizacja, miła obsługa, wysoki standard pokoju. Bardzo dobry internet.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 5 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 10 noclegów

    Kolejny wspaniały pobyt w Willi Aqua. Wypoczynek udany. Czystość obiektu na najwyższym poziomie. Wszystko świeżo odmalowane. Po każdym kliencie oprócz standartowego sprzątania, myte są okna :) Ogród duży i zadbany. Kuchnia ogólnodostępna wyposażona we wszystko co potrzebne. Gorąco polecam. Na pewno wrócimy w to miejsce. Dziękujemy :)

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Perfekcyjna czystość , kuchnia w pełni wyposażona , mega wygodne łóżka

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 28 Czerwiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super obsługa. Mega czysto. Polecam wszystkim.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 26 Czerwiec 2021

    10
    Pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zawieszający się internet, ciężki wjazd dla motorów oraz parking z kamieni ale Pani właścicielka była bardzo miła i pozwoliła stanąć na kostce przy wejściu 🙂

    Blisko do różnych atrakcji, bliskość do morza

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 12 Czerwiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo bardzo czysto, pokoje ładne, gospodarze mili. Gorąco polecamy, my już planujemy powrót do Willi Aqua.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 10 Czerwiec 2021

    10
    Miło zaskoczony
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Obiekt bardzo zadbany, czysty oraz dobrze wyposażony, przemili właściciele, cicha i piękna okolica, blisko morza

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 7 Czerwiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gospodarze bardzo uprzejmi. W obiekcie perfekcyjnie czysto, pokoje przestronne i komfortowe. Rewelacyjny stosunek jakości do ceny.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2020

    10
    Rewelacja!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Usytuowanie przy głównej drodze (hałas samochodów) - poza tym super :)

    Czystość, wygodne łóżko, balkon, bliskość morza, oddalenie od centrum

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 21 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny obiekt. Przemiła obsługa. Czysto i bardzo ładnie. Świetnie wyposażona kuchnia

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 20 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, blisko do morza, mili wsladciciele

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, świeżo, ładnie, cała reszta też ok.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2020

    10
    Bardzo udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak zastrzeżeń

    Wszystko czyste zadbane i przemyślane. Mały ale dobrze zorganizowany plac zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 6 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 1 nocleg

    :)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super obiekt. Polecamy

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2020

    10
    Już na wstępie zostaliśmy bardzo miło przyjęci przez Panią właściciel. Pokoje zadbane, czyste.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Już na wstępie zostaliśmy bardzo miło przyjęci przez Panią właściciel. Pokoje zadbane, czyste, a w kuchni wszystko co niezbędne. Jednym słowem REWELACJA!

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 14 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 12 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemili, pomocni gospodarze. Czysty, przytulny pokój, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Polecamy, idealne miejsce na wypoczynek 🙂

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, czystości rewelelacja, atrakcyjne ceny. Polecam

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 30 Czerwiec 2020

    10
    Polecam to miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok.

    Warunki znakomite .Mili gospodarze .Czystość przewyższa inne obiekty w których przebywałem.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce na wypoczynek. Bardzo miła i pomocna gospodyni. Dziękujemy.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    super miejsce i bardzo zadbane!! 🙂🙂🙂

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 17 Wrzesień 2019

    10
    Super pobyt i warunki lokalowe, jedynie pogoda nie dopisała.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Jedynie pogoda i ale to nie zależało od właścicielki.

    Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Jak już pisałem w 2018 roku- ( jest to mój drugi pobyt na maratonie Hel - Rozewie) wyposażenie bardzo dobrego gatunku tak że po roku praktycznie nie widać śladów zużycia. Bardzo blisko latarni morskiej gdzie była meta maratonu a to było główne moje kryterium. Właściciele bardzo mili i niekonfliktowi. W pokojach bardzo czysto. Nawet moja żona była zdziwiona jak obsłudze udaje się utrzymać w takim stanie szyby w kabinach prysznicowych. Bardzo polecam ten obiekt.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2019

    10
    Pobyt udany i warunki mieszkaniowe znakomite.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 7 noclegów

    Podobało nam się wszystko, tylko trochę daleko do morza i w sezonie letnim trzeba nieść leżaki lub coś do leżenia na plażę. Ale trochę spaceru nikomu nie zaszkodzi.

    Lokalizacja super, cicho i spokojnie. Dobrze, że nie w centrum bo robiliśmy fajne spacerki. Wyżywienie we własnym zakresie, ale nie było problemu. Doskonale wyposażona kuchnia i można było w pełni przygotować każdy posiłek. Polecam wszystkim zainteresowanym pobytem w tym miejscu.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 4 Wrzesień 2019

    8,8
    Było dobrze, ale
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobało nam się, że w opisie apartamentu była informacja, że każdy pokój posiada w pokoju lodówkę okazało się jednak, że lodówka znajduje się tylko na jadalni(dodam, że wybierając miejsce na wypoczynek zastanawialiśmy się nad willa aqua i jeszcze jednym miejscem, ale w tym drugim lodówka znajdowała się tylko w jadalni i to przeważyło, ze wybraliśmy właśnie Aqua) Dodatkowym plusem byłoby wyposażenie pokoi w czajnik.

    Było bardzo czysto, gospodarze mili i życzliwi, dobre miejsce na podobyt z dziećmi (chociaż zejście 18 i 19 do plaży niekoniecznie) W wyposażeniu pokoju przydatny parawan i koc. Ogólnie warto odwiedzić to miejsce Zejście do plaży: 18-brak plaży, trudne zejście 19-trudne zejście 20,21,22- nie zachwyciły nas zdecydowanie polecamy nr 23 -podjazd dla wózków i bardzo duza plaża

    Pobyt: Sierpień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: