Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Willa Aqua

Willa Aqua – opinie

ul. Wilków Morskich 4, 84-104 Jastrzębia Góra, Polska

Ocena

Na podstawie 104 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    8,7

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2020

    10
    Rewelacja!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Usytuowanie przy głównej drodze (hałas samochodów) - poza tym super :)

    Czystość, wygodne łóżko, balkon, bliskość morza, oddalenie od centrum

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 21 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładny obiekt. Przemiła obsługa. Czysto i bardzo ładnie. Świetnie wyposażona kuchnia

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 20 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyna uwaga, ale dotycząca lokalizacji to jest to daleko od plaży. Zejście najbliższe bardzo strome, a kolejne przez Wąwóz Lisi Jar. Ale miejsce samo w sobie bardzo fajne :)

    Super apartament, bardzo przestrzenny i wygodny.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 20 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, blisko do morza, mili wsladciciele

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, świeżo, ładnie, cała reszta też ok.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2020

    10
    Bardzo udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak zastrzeżeń

    Wszystko czyste zadbane i przemyślane. Mały ale dobrze zorganizowany plac zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 6 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    :)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super obiekt. Polecamy

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2020

    10
    Już na wstępie zostaliśmy bardzo miło przyjęci przez Panią właściciel. Pokoje zadbane, czyste.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Już na wstępie zostaliśmy bardzo miło przyjęci przez Panią właściciel. Pokoje zadbane, czyste, a w kuchni wszystko co niezbędne. Jednym słowem REWELACJA!

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 14 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 12 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemili, pomocni gospodarze. Czysty, przytulny pokój, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Polecamy, idealne miejsce na wypoczynek 🙂

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, czystości rewelelacja, atrakcyjne ceny. Polecam

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 30 Czerwiec 2020

    10
    Polecam to miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok.

    Warunki znakomite .Mili gospodarze .Czystość przewyższa inne obiekty w których przebywałem.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce na wypoczynek. Bardzo miła i pomocna gospodyni. Dziękujemy.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    super miejsce i bardzo zadbane!! 🙂🙂🙂

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 17 Wrzesień 2019

    10
    Super pobyt i warunki lokalowe, jedynie pogoda nie dopisała.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Jedynie pogoda i ale to nie zależało od właścicielki.

    Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Jak już pisałem w 2018 roku- ( jest to mój drugi pobyt na maratonie Hel - Rozewie) wyposażenie bardzo dobrego gatunku tak że po roku praktycznie nie widać śladów zużycia. Bardzo blisko latarni morskiej gdzie była meta maratonu a to było główne moje kryterium. Właściciele bardzo mili i niekonfliktowi. W pokojach bardzo czysto. Nawet moja żona była zdziwiona jak obsłudze udaje się utrzymać w takim stanie szyby w kabinach prysznicowych. Bardzo polecam ten obiekt.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2019

    10
    Pobyt udany i warunki mieszkaniowe znakomite.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 7 noclegów

    Podobało nam się wszystko, tylko trochę daleko do morza i w sezonie letnim trzeba nieść leżaki lub coś do leżenia na plażę. Ale trochę spaceru nikomu nie zaszkodzi.

    Lokalizacja super, cicho i spokojnie. Dobrze, że nie w centrum bo robiliśmy fajne spacerki. Wyżywienie we własnym zakresie, ale nie było problemu. Doskonale wyposażona kuchnia i można było w pełni przygotować każdy posiłek. Polecam wszystkim zainteresowanym pobytem w tym miejscu.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 4 Wrzesień 2019

    8,8
    Było dobrze, ale
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobało nam się, że w opisie apartamentu była informacja, że każdy pokój posiada w pokoju lodówkę okazało się jednak, że lodówka znajduje się tylko na jadalni(dodam, że wybierając miejsce na wypoczynek zastanawialiśmy się nad willa aqua i jeszcze jednym miejscem, ale w tym drugim lodówka znajdowała się tylko w jadalni i to przeważyło, ze wybraliśmy właśnie Aqua) Dodatkowym plusem byłoby wyposażenie pokoi w czajnik.

    Było bardzo czysto, gospodarze mili i życzliwi, dobre miejsce na podobyt z dziećmi (chociaż zejście 18 i 19 do plaży niekoniecznie) W wyposażeniu pokoju przydatny parawan i koc. Ogólnie warto odwiedzić to miejsce Zejście do plaży: 18-brak plaży, trudne zejście 19-trudne zejście 20,21,22- nie zachwyciły nas zdecydowanie polecamy nr 23 -podjazd dla wózków i bardzo duza plaża

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 4 Wrzesień 2019

    10
    Rewelacyjnie spędzony czas!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowy, czysty pokój. Duża, łazienka z wygodnym dużym prysznicem. Ogólnodostępna kuchnia, wyposażona w podstawowe sprzęty. Gril dostępny i płac zabaw dla dzieci też ok. Dla nas było ważna, możliwość zrobienia prania, bo jechaliśmy dalej. Okolica bez jarmarkowych straganów. Zejścia na plażę przepiękne, choć strome, ale to urok Jastrzębiej. Właściciele bardzo mili. Jednym słowem polecam!

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji

    Piekny pokój, czysto, bardzo dobra lokalizacja, cisza i spokój, wszystko czego potrzebujesz jest pod ręką, obsługa gości 10/10

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 26 Sierpień 2019

    7,9
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak lodówki w pokoju, mimo że teoretycznie każdy pokój jest w nią wyposażony.

    Świetna lokalizacja, bardzo blisko zejście na plażę. Obsługa w porządku. Pokój jak na zdjęciach, bardzo przyjemny.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 25 Sierpień 2019

    10
    Jeśteśmy bardzo zadowoleni, atrakcyjna cena
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 4 noclegi

    trochę uciążliwy nocą hałas jeżdżących samochodów, woda mogłaby być cieplejsza

    Warunki super, fajny plac zabaw dla dzieci oraz pokoik. Jesteśmy bardzo zadowoleni

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super. Serdecznie polecam.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2019

    9,2
    Miło spedzony czas z rodziną.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 11 noclegów

    brak

    Obiekt czysty ,pachnący pokoje wyposażone w niezbędne przybory. Przyjazny dzieciom.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2019

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt krotki urlop 😎

    Polecam wszystkim bardzo mila obsluga czysciutko i blisko do plazy

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 5 Lipiec 2019

    10
    Polecam wszystkim :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 3 noclegi

    Prześliczny nowy budynek , z komfortowymi pokojami , przesympatyczna właścicielka , cisza , spokój i wszystko czego trzeba :) Polecam :)

    Pobyt: Czerwiec 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: