1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Karpacz – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Willa Fen

Willa Fen – opinie

M.Skłodowskiej Curie, 3a, 58-540 Karpacz, Polska

Ocena

Na podstawie 161 opinii o hotelu

9,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,8

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    9,5

  • Personel

    9,9

  • Stosunek jakości do ceny

    9,4

  • Bezpłatne WiFi

    8,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 27 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne czyste pokoje i ogród. Pyszne śniadania i przemiła obsługa,. Właściciel, który zawsze służy pomocą i chętnie wymienię kilka zdań z gośćmi. Polecam

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 20 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Przemiła obsługa, cisza i spokój. Znakomite, różnorodne śniadania. Razem z żoną serdecznie polecamy!

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 18 Czerwiec 2022

    10
    Pobyt !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niezwykłe, urokliwe miejsce pełne harmonii, które znajduje się w cichej, spokojnej okolicy z widokiem na malownicze góry. Udana aranżacja wnętrz. Czystość, dbałość o klienta i wysokie standardy. Przesympatyczny właściciel który dba o każdy detal. Śniadanie przepyszne, codziennie świeże z szerokim wyborem dań. Nic dodać nic ująć. Polecamy z czystym sumieniem!

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    👍

    Doslownie wszystko

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 29 Maj 2022

    10
    Jestem zadowolony
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 19 Maj 2022

    10
    Miejsce, w którym można odpocząć.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Bardzo czysty obiekt w pięknym zaciszu. Przemiła i pomocna obsługa właściciela i pracowników serwująca pyszna śniadania.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 5 Maj 2022

    10
    Pobyt bardzo udany. Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 3 noclegi

    Więcej programów w TV.

    Śniadania bardzo dobre i ciekawie podane, pieczywo świeżutkie i wyśmienite desery! Kawa i herbata do dyspozycji cały dzień. Lokalizacja bardzo dobra,cicho, blisko do centrum i tras spacerowych.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 3 Maj 2022

    9,0
    Wspaniałe miejsce pobytu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko jest na swoim miejscu.

    Bardzo finezyjnie przygotowane śniadanie. Personel bardzo miły. Widać że zadowolenie klienta jest najważniejszym priorytetem dla właścicieli. Fajnie ze jest całodobowy bezpłatny dostęp do kawy i herbaty. Pokoje wraz z całym hotelem są znakomicie urządzone i wystylizowany zarówno kolorystycznie.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 6 Marzec 2022

    10
    Pensjonat godny polecenia w najwyższym standardzie !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nieskazitelna czystość, wysoki standard obiektu, bardzo bogate i pyszne menu śniadaniowe (z dużą ilością wyrobów własnych), dbałość Właściciela o zadowolenie każdego gościa !

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 14 Luty 2022

    10
    pobyt uważamy za wybitnie udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepiękny, ciepły wystrój. czysto i pachnąco. właściciele przesympatyczni. śniadanka wyborne.

    Pobyt: Luty 2022

  • Ocena dodana: 2 Luty 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepiękne wnętrza!!!. Śniadania pyszne, szwedzki stół wyglądał przepięknie. Przemili i sympatyczni właściciele. Z chęcią tu wrócimy :-)

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 31 Styczeń 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pogoda🤣

    Właściciele przesympatyczni. Wystrój wnętrz przepiękne kolory. Śniadania przepyszne świeże do wyboru do koloru. Wieczorem miło spędzony czas przy barze z drinkiem polecam drink Madera 😁🍹

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 8 Styczeń 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Suite
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super, bylismy z rodziną, maluszkiem 6 m, bez problemu. Obiekt czysty,zadbany, bardzo mili właściciele. Gorąco polecam i mam nadzieję że jeszcze tam wrócimy

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 8 Styczeń 2022

    9,0
    Można wypocząć! Spokojne, bardzo wygodne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wybitne śniadania, kameralny klimat, ciche pokoje

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 31 Grudzień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Wszystko na najwyższym poziomie personel i właściciele przemili zawsze sluzacy pomoca

    Pobyt: Grudzień 2021

  • Ocena dodana: 26 Październik 2021

    9,0
    Znakomity
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciele przemili :) Polecamy

    Wystrój

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 21 Październik 2021

    10
    Rewelacja - naprawdę warto !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Generalnie wszystko na doskonałym poziomie. Obsługa - dbałość Właścicieli o komfort pobytu gości perfekcyjny. Dawni nie spotkaliśmy takiego podejścia. Czystość na doskonałym poziomie, śniadania przepyszne. zdecydowanie polecamy.

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 18 Październik 2021

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak zastrzeżeń

    Z całego serca polecam. Pokoje bardzo gustownie i nowocześnie urządzone, wszędzie bardzo czyściutko. Śniadania, no cóż...obłędne, wybór ogromny a wszystko bardzo smaczne i pięknie podane. Każdy znajdzie coś pysznego dla siebie. Na każdym kroku można liczyć na życzliwość i uśmiech. Super miła atmosfera. Jeszcze raz polecam.

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 4 Październik 2021

    10
    Rewelacja! Przepyszne śniadania, czyściutko, wygodnie i baaaardzo sympatyczni właściciele.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe Suite
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobre śniadania, przemili właściciele, bardzo czysto i komfortowo.

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 5 noclegów

    Byliśmy na tygodniowym urlopie w Willa Fen. Gospodyni bardzo miła, dbająca o gości i o komfort wypoczynku. Bardzo czyste i ładne pokoje na wysokim standardzie. Śniadania różnorodnie komponowane i smaczne, każdy (dosłownie) znajdzie coś dla siebie.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 27 Wrzesień 2021

    10
    Cudowny pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super.

    Śniadania były obłędne, bardzo pomysłowe i różnorodne! Jajecznica na zamówienie była pyszna (zostaliśmy zapytani czy mamy ochotę, co było przemiłe). Poza tym pokoje czyste i pachnące, w całym obiekcie błogi spokój. Mega wygodne łóżko! I piękny wystrój. Nawet suszarka do włosów była w wyposażeniu. Kawałek do centrum, zależy od której strony się idzie. Tak to nic dodać nic ująć. Dziękujemy :)

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 26 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Śniadanie wybitne: smacznie, pomysłowo, autorsko, całe mnóstwo różności home made. Goście Vage będą zachwyceni. Świeże, smaczne pieczywo. Obiekt urządzony z dbałością o szczegół, pomyślunkiem i zdecydowanie nie "po taniości". Przyzwoity parking + teren do relaxu z wygodnymi meblami. UWAGA: w pokoju nie ma czajnika ALE w jadalni do dyspozycji jest dobry expres do kawy + oczywiście różne herbaty. To też na plus. Z drink baru nie korzystałem ale wyglądał zasobnie :)

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 26 Wrzesień 2021

    10
    Kameralnie i cudownie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piekne wnetrza, pyszne sniadania, kazdego dnia inne propozycje. Przyjemny oogrod ze strefa relaxu. Naprawde swietne miejsce.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2021

    10
    Piękne miejsce, naprawdę na świetnym poziomie, nowoczesne, stylowo urządzone! Kolory niesamowite.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Śniadania na najwyższym poziomie! Wszystko było przepyszne i świeżutkie! Polecam!

    Pobyt: Wrzesień 2021

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!