Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Szklarska Poręba – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Willa Janina

Willa Janina – opinie

Obrońców Pokoju 3, 58-580 Szklarska Poręba, Polska

Ocena

Na podstawie 45 opinii o hotelu

8,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    8,7

  • Stosunek jakości do ceny

    8,1

  • Bezpłatne WiFi

    6,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 31

  • Ocena dodana: 17 marca 2019

    9,2
    Polecamy i dziękujemy za miły pobyt!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na góry
    • 3 noclegi

    W pokoju zdecydowany brak szafy do przechowywania ubrań W łazience brak drzwi w kabinie prysznicowej

    Dostępny, dobrze wyposażony aneks kuchenny Cicha i spokojna okolica Personel szanujący prywatność

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Bardzo miła i pomocna właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Bardzo miła i pomocna właścicielka. Pokój był specjalnie dostosowany do naszych potrzeb dzięki czemu mogliśmy spędzić kilka bardzo miłych dni w rodzinnym gronie. Blisko do centrum. Perfekcyjna czystość.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    8,8
    Miła właścicielka, blisko centrum i stoku, z dworca PKP...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła właścicielka, blisko centrum i stoku, z dworca PKP można dojść pieszo do obiektu zaletą było położenie powyżej lini smogu, który zalegał nad miastem. Cicha spokojna okolica

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    7,9
    Miła właścicielka,mile wspominam pobyt.W dobrym miejscu blisko do centrum☺
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mozna by bylo poprawic wentylacje w lazience, po kapieli woda dlugo utrzymywala sie na podlodze.I ogrzewanie bylo troche zimno. Łóżko dla dwoch osob troche tez za male.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    6,7
    Ładny ogród.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na góry
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na pierwszy rzut oka ładnie, ale niestety w pokojach pająki,na ścianach pajeczyny, kurz na meblach. Zapach wilgoci w pokoju.

    Ładny ogród. Dostępność tarasu z widokiem na góry. Nowoczesny wystrój pokoju.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    8,8
    Świetne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Willi JANINA z kilku powodów : świetna lokalizacja, blisko centrum w spokojnej dzielnicy z pięknym widokiem na góry i dolinę, bardzo sympatyczni właściciele, duży przestronny pokój z pięknym widokiem utrzymany w czystości, możliwość przygotowania sobie posiłku w wspólnej kuchni, piękny ogród z miejscem na grilla oraz parkingiem na posesji. Naprawdę polecam i z chęcią wrócę do tego miejsca :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 2 maja 2018

    10
    Willa Janina położona blisko sklepów spożywczych oraz parku rozrywki dla dzieci i dorosłych.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój taki sam jak na zdjęciach, schludnie oraz bardzo czysto. Balkon dostępny dla wszystkich z przepięknym widokiem. Kołdry ciepłe, łóżko miękkie i wygodne. W kuchni całe wyposażenie jedynym minusem może być brak kuchenki. Właścicielka bardzo miła - Polecam ❤️

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    5,8
    Nie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trzeba zdejmować buty w korytarzu chodzi się po mokrych kafelkach balkon zamknięty bo grzeją gazem kurki od wody skręcone wszystko żeby jak najmniej zużyć słaba wentylacja brodzik z kafelek ślisko a na dodatek zatkany pokoje klitki kuchnia bez kuchenki właścicielka wchodzi do pokoju sprząta odlacza sprzed wpierty w gniazdka ładowarki itd.

    Czysto

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2018

    7,1
    Spontaniczny Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi

    Łóżko mało wygodne ( za miękkie). Czasem dziwny zapach w pokoju. Brak kuchenki - ale właścicielka podgrzewa na swojej - nam zrobiła jajecznicę :). Łazienka trochę zimna i słabo leciała woda.

    W pokoju (nr 3) czysto. Na 3-4 dni dobre miejsce na nocleg. WiFi dostępne i o dobrym zasięgu. Blisko centrum.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła właścicielka,wszędzie bardzo czysto,bezpłatny parking.Duzy jasny pokój.Blisko centrum.Na pewno jeszcze skorzystamy i będziemy polecać to miejsce.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2018

    8,8
    Bardzo udany pobyt. Właściciele bardzo mili.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na góry
    • 3 noclegi

    Czasem dziwny zapach w pokoju. Choć nie było chłodno w pokoju, dla mnie kaloryfery były za zimne, uniemożliwiały np. podsuszenie czapki czy rękawiczek na szybko.

    W pokoju czysto i przyjemnie. Łóżko wygodne. Bardzo ładny widok na góry z okna. Na 2-3 dni dobre miejsce na nocleg. WiFi dostępne.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2019

    7,1
    Wszystko było ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort
    • 3 noclegi

    Okno w kuchni wstawić :)

    Wszystko było ok. Brakowało tylko okna w kuchni :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    10
    Warunki świetne,
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Warunki świetne, a Pani Janina mistrzostwo świata i okolic polecam serdecznie , na pewno tam jeszcze wróce.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2019

    9,6
    Czysto, ładnie, bardzo miła właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W kuchni przydałaby się kuchenka chociaż taka na 1 palnik ;)

    Czysto, ładnie, bardzo miła właścicielka.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    7,5
    Polecam wszystko w porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam wszystko w porządku

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    6,3
    Elastyczność przyjazdu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka

    Elastyczność przyjazdu. Miła gospodyni.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 maja 2018

    7,1
    Widok z okna na góry, czysty i zadbany pokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Widok z okna na góry, czysty i zadbany pokój.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 20 lutego 2018

    7,9
    Możliwość skorzystania z kuchni oraz darmowy parking
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dywany w pokojach oraz nakaz ściągania obuwia na korytarzu

    Możliwość skorzystania z kuchni oraz darmowy parking

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 14 lutego 2018

    9,6
    W zupełności miejsce pobytu poprawne.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 1 nocleg

    Wszystko było w porządku

    W STOSUNKU DO CENY WARUNKI BARDZO DOBRE.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    8,0
    czysto, blisko do centrum
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 2 noclegi

    brak szafek na rzeczy osobiste. wszystko trzeba trzymać w walizce

    czysto, blisko do centrum

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2018

    8,8
    Świetne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Comfort
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak kuchenki, nie ma śniadań, mimo że występują w ofercie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2018

    7,9
    Widok na gory
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zimno

    Widok na gory

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2018

    7,9
    Uprzejma właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z widokiem na góry
    • 6 noclegów

    Wolny internet.

    Uprzejma właścicielka.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 11 lutego 2016

    5,8
    + widok z okna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    - hałas - słychać ludzi w innych pokojach i telewizor na górze - zimna łazienka - niesmaczne śniadanie - dodatkowo płatny parking (informacja jest podawana przy rezerwacji, ale pomimo to dodatkowo płatny parking to rzadkość przy rezerwacji w tym przedziale cenowym)

    + widok z okna

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2016

    5,4
    Właścicielka lokalu bardzo miła ale to chyba zrozumiałe
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    cena do jakości jest wielkim nieporozumieniem Cena nie wiele mniejsza jak za apartament Płatny parking-(śmiech na sali) Ogólnie na dzień dzisiejszy nie polecam ze względu na wysoką ceną i ukrytymi kosztami parkingu Mało tego na miejsce przyjechaliśmy o godz 10;30 za co Ta miła Pani nam chciała doliczyć 40 zł za 1,5 godziny heheh Pozdrawiam.

    Właścicielka lokalu bardzo miła ale to chyba zrozumiałe

  • Ocena dodana: 3 marca 2015

    8,8
    Na pewno lokalizacja, widoki z okna, bardzo miła i pomocna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę

    Płatny parking, o którym nigdzie nie było mowy podczas rezerwacji.

    Na pewno lokalizacja, widoki z okna, bardzo miła i pomocna właścicielka, ogólnie sam obiekt. Bez zastrzeżeń generalnie.

  • Ocena dodana: 1 lutego 2015

    9,6
    Bardzo miła Pani (właścicielka domu), Pokoje czyste, dużo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Troszkę słaby zasięg sieci WI-FI. Ten model routera ma antenki wbudowane na stałe :)

    Bardzo miła Pani (właścicielka domu), Pokoje czyste, dużo miejsca, dobre ogrzewanie. Wszystko tak jak być powinno. POLECAM !!!

  • Ocena dodana: 29 marca 2016

    7,9
    lokalizacja, cena/jakość
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    lokalizacja, cena/jakość

  • Ocena dodana: 14 lutego 2016

    8,3
    Pokój przestronny i ciepły.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Pokój przestronny i ciepły. Piękny widok z posesji na góry. Mili właściciele. Właściciel pomógł nam,gdy nasz samochód odmówił posłuszeństwa.

  • Ocena dodana: 6 lutego 2016

    4,2
    W pokojach zimno, w łazience bardzo zimno , ciuchy po...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    W pokojach zimno, w łazience bardzo zimno , ciuchy po nartach nie miały szans przeschnąć , dzieci spały w grubych bluzach

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2016

    8,3
    Bardzo życzliwi właściciele, czysto, dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Bardzo życzliwi właściciele, czysto, dobra lokalizacja.

Obiekt ma także 17 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 31

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: