Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Jantar – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Willa Magnolia

Willa Magnolia – opinie

ul. Bursztynowa 1, 82-103 Jantar, Polska

Ocena

Na podstawie 70 opinii o hotelu

9,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,5

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    9,8

  • Personel

    9,9

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    10

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 42

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    10
    Niepowtarzalne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Miejsce pod każdym względem idealne. Od samego powitania da się wyczuć wielką otwartość i sympatię do gościa, widać że właścicielom prowadzenie tego miejsca sprawia dużą przyjemność. Ogród przepiękny, zadbany z ogromną ilością miejsc do spędzania wolnego czasu, zaciszne altany, stoliki, hamaki dosłownie wszystko czego można potrzebować podczas wypoczynku. Co ważne posesja jest ogromna w stosunku do ilości pokoi przez co nie ma mowy o tłoku czy braku intymności. W środku wita nas przyjemny zapach, stylowe i gustowne wnętrze. Pokoje idealnie wyposażone i przygotowane tak by gościowi niczego nie zabrakło. Żałuję tylko, że nie miałem możliwości pobyć dłużej. Jednego jest pewien: Willa Magnolia to moje miejsce na Mierzei Wiślanej.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    Szczerze polecamy i dziekujemy, chetnie wrocimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Comfort
    • 2 noclegi

    Bardzo przyjemny pobyt, wlascicielka przemila i pomocna. Obiekt bardzo ladny i zadbany, czysto i pachnie nowoscia. Bardzo dobrze wyposazona kuchnia (zarowno w pokoju, jak i ta wspolna) sa reczniki i suszarka do wlosow. Ogrod zadbany z wieloma atakcjami, miejscem na grilla i filizanke kawy w spokou. Widac, ze wlasciciele wkladaja w to miejsce cale serce. Jedynyne do czego mozna sie doczepic to plaskie poduszki i cienkie sciany, jednak nic nie bylo w stanie popsuc mega pozytywnego wrazenia.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    10
    co tu dużo pisać... przyjedź i przekonaj się sam a na pewno nie zawiedziesz się ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    spokojna okolica, idealna na wypoczynek. obiekt położony nad samym morzem. pokoje świetnie wyposażone, niczego nie brakuje. bardzo mili właściciele. z chęcią tu jeszcze raz przyjadę ;)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 4 lutego 2018

    10
    Będziemy dobrze wspominać ferie zimowe nad morzem;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Superior
    • 7 noclegów

    Jeśli chodzi o rzecz,która przydałaby się rodzinie z dziećmi to pralka i suszarka;)))))Ale to już taki luksus bez którego można się obejść;)

    Wszystko;)Na początku widać piękny teren wokół willi.Następnie piękne urządzone wnętrze,stylowe i nowoczesne,czyściutko,tuż po przekroczeniu progu wita cię miły zapach.Pokoje wyposażone tak,że nie trzeba z nich wychodzić,aby się umyć,przygotować sobie posiłki i wygodnie zjeść;)Do tego miła obsługa służąca chętnie pomocą i radą.Chętnie jeszcze kiedyś skorzystam;)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2017

    9,6
    Ładnie urządzone pokoje oraz taras z huśtawkami idealne, aby...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ściany w pokojach są cienkie, przez co niesie się dźwięk.

    Ładnie urządzone pokoje oraz taras z huśtawkami idealne, aby odpocząć i zrelaksować się. Bardzo blisko do morza - około 10 minut spacerem do plaży. Sympatyczni i pomocni właściciele.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 września 2017

    10
    Gustownie urzadzone pokoje, piekny ogrod z miejscem na...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gustownie urzadzone pokoje, piekny ogrod z miejscem na odpoczynek i na grila, pokoik zabaw dla dzieci a obok kacik "czytelniczy" - swietne pomysly na uatrakcyjnienie pobytu. No i przemila wlascicielka dbajaca o kazdy detal 😀

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 21 września 2017

    10
    Doskonaly!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt urzadzony z duzym smakiem i wyczuciem oraz dbaloscia o detale. Niezwykle czysty! Gospodarze sa niezwykle mili i wyrozumiali, a takze pomocni we wszystkich aspektach pobytu. Wspaniale miejsce! Sama zapewne wroce!

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2017

    10
    Na romantyczny weekend lub wypad z dziećmi
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Comfort
    • 3 noclegi

    Przepiękne miejsce, zamknięty parking na terenie obiektu,plac zabaw dla dzieci. Przesympatyczni właściciele. Niezwykle czysto, obiekt nowy. Polecam każdemu. W pokoju czajnik, lodówka, a oprócz tego ogólnodostępna kuchnia na terenie obiektu.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 22 maja 2017

    9,2
    Ładny wystrój całego obiektu, bardzo czysto, Pani...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Zasłony w oknach mogłyby bardziej zaciemniać pokój, ponieważ dzieci wstają skoro świt:)

    Ładny wystrój całego obiektu, bardzo czysto, Pani właścicielka bardzo sympatyczna i otwarta. Super pokoik zabaw dla dzieci i plac zabaw, na którym nawet dorośli mogą się pobawić razem z dziećmi.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 20 kwietnia 2017

    8,8
    Ogólnie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi

    Coś, co jest plusem, może być minusem;) Ponieważ willa jest bardzo dobrze wyposażona i przystosowana dla rodzin z małymi dziećmi, myślę, że wiele rodzin z dziećmi ją odwiedza. To z kolei w sezonie może być uciążliwe dla rodzin lub par szukających spokoju. Płacz i krzyk dzieci potrafią zepsuć najlepszy urlop;)

    Bardzo ładnie urządzony teren, wiele udogodnień dla dzieci. Teren zamykany na noc (ochrona samochodów). Pokoje urządzone ze smakiem, dobrze wyposażona kuchnia. Pokój zabaw dla dzieci, biblioteczka z książkami, zewnętrzny plac zabaw dla dzieci. Przemili właściciele:)

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2017

    8,3
    Dobry wybór w Jantarze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Suite z 1 sypialnią
    • 4 noclegi

    Łóżka niezbyt wygodne i bardzo płaskie poduszki. Ale i tak spaliśmy mocno.

    Niezwykle miła obsługa. Dużo przestrzeni w ogrodzie, gdzie dzieci mają gdzie się bawić. biegać, czy grać w piłkę - doceniliśmy widząc, że nie jest to standard w okolicy. Pokój zabaw jest doskonałą opcją na deszcz. Łóżeczko niemowlęce było dostępne, mimo iż wcześniej nie zgłaszaliśmy potrzeby. Mimo, że do plaży na pieszo jest kawałek, to jest to bardzo fajny spacer przez wydmy i las - przyjemność sama w sobie.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 28 marca 2017

    10
    Polecam, czysto schludnie i miła właścicielka - idealne miejsce do wypoczynku
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    idealne miejsce na wyjazdm, , nie ma potrzeby nic poprawiać

    przemiła właścicielka, wszystko można uzgodnić, aneksy kuchenne w pokojach, wszystko nowe ładne i czyste. Idealne miejsce do wypoczynku

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    10
    Chcę tu wracać ;-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Willa Magnolia to przykład, jak powinny się przygotować inne obiekty do tego rodzaju wypoczynku! Od pierwszego kroku związanego z rezerwacją byłam zauroczona serdecznym przyjęciem gościa. Otrzymałam telefon z potwierdzeniem rezerwacji i gotowością do wsparcia w razie najmniejszej wątpliwości. Przemili i uczynni Gospodarze a ich obiekt perfekcyjnie przygotowany do przyjęcia gości. Brak często występujących w takich obiektach zakazów ograniczeń i zastrzeżeń dla gości a w ich miejscu znaki i dekoracje dobrze kojarzące się z wypoczynkiem ;-) Wnętrze całego obiektu jak i pokoju harmonijnie zaprojektowane i spójnie urządzone, a do tego z dbałością o każdy szczegół mogący się przydać podczas pobytu. Dostępna jest nawet dobra literatura do poczytania (nie jakieś przypadkowe odrzuty, które zwykle spadają z domowej biblioteczki). Do tego życzliwa nienachalna obecność i gotowość do wsparcia w razie potrzeby. Będziemy tu wracać;-) 10/10

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    10
    Sylwester 2016
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Comfort
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja. Bardzo mili i pomocni właściciele. Czysto, przytulnie, ciepło w pokoju (pobyt w grudniu). Wystrój wnętrz gustowny, bez zbędnych mebli i przedmiotów. Do plaży jakieś 10-15 minut spacerkiem przez las. Polecamy!

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2017

    10
    Miejsce gdzie pomyśleli o tym co może być Ci potrzebne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Na miejscu wszystko co może być Ci potrzebne podczas wypoczynku. Od czajnika elektrycznego, mikrofalówki, przez sztućce, kieliszki do wina i korkociąg. Wszystko bez wychodzenia z pokoju. Idealne miejsce gdy chcesz coś przygotować do jedzenia. Polecam w 100%

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    10
    Obiekt piękny i bezpieczny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak uwaga w

    Obiekt piękny i bezpieczny. Sympatyczni i troskliwi gospodarze

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    10
    Bardzo mila obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mila obsługa Pokój czysty i bardzo dobrze wyposażony Polecam :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Bardzo mili gospodarze, nie było problemu w związku z...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo mili gospodarze, nie było problemu w związku z opóźnionym wykwaterowaniem; pokój bardzo czysty, odpowiednio nagrzany, ogólnie super

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    10
    Przemili gospodarze.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio typu Superior
    • 4 noclegi

    Przemili gospodarze. Świetna bezstresowa atmosfera. Bardzo czysto i bardzo komfortowo. Polecam z czystym sumieniem

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2018

    9,2
    Znakomite miejsce na pobyt rodzinny lub z grupą przyjaciół.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Konieczność płacenia gotówką.

    Otoczenie- miejsca do swobodnej rozmowy i wypoczynku. Dbałość o szczegóły. Wyjątkowa czystość.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    10
    Perfekcyjnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    10
    Super lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce zabaw dla dzieci. Blisko morza.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Właścicielka rewelacyjny człowiek. Cisza spokój zero problemów:)) Miejsce godne polecenia !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio typu Comfort
    • 1 nocleg

    Czyste nowoczesne pokoje świetnie wyposażone. Czysta wykrochmalona pościel idealny porządek , świetnie wyposażona kuchnia. Blisko na plaże.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    10
    Gorąco polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gorąco polecam.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 28 października 2017

    9,6
    Pokoje bardzo czyste, wygodne, przyjemne, obsługa bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje bardzo czyste, wygodne, przyjemne, obsługa bardzo miła i sympatyczna

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 20 października 2017

    10
    Pobyt bardzo udany. Jeżeli wrócę do Jantaru, ponownie wybiorę to miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko super; warto zwrócić uwagę na fajną przestrzeń rekreacyjną obiektu (ogród).

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    Pobyt uważamy za udany, polecamy każdemu :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior Suite z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękna i spokojna okolica ;) przestronny i w pełni wyposażony apartament;) Polecam;)

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2017

    10
    Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi - wyjątkowy plac oraz...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi - wyjątkowy plac oraz pokój zabaw.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 16 maja 2017

    10
    Polecam!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ładne wnętrze, czysto i przyjemnie.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 27 marca 2017

    10
    Willa czyściutka, pachnąca, piękne wnętrza i do tego jeszcze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Willa czyściutka, pachnąca, piękne wnętrza i do tego jeszcze biblioteczka. Polecam gorąco

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 5 lutego 2017

    10
    polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Odwiedziłem juz wiele hotelików ,ale pierwszy raz się spotkałem z takim czystym i przyjemnym.Polecam

    Pobyt: Luty 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 5 lipca 2015

    8,8
    Bardzo dobry standard.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Bardzo dobry standard. Czysto i ładnie. Świetne wyposażenie aneksu kuchennego. Rewelacyjny plac zabaw dla dzieci. I oczywiście przemili Gospodarze! Będziemy wracać :)

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2015

    10
    Lokalizacja bardzo fajna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Lokalizacja bardzo fajna. Cicha okolica. Do morza idzie się przez las piękną trasą (spacerkiem z 20 minut). Hotel udostępnia wszystko czego możesz potrzebować. Świetne zaplecze dla kogoś z dziećmi (pokój zabaw, na dworze piaskownica huśtawki i boisko). Miła obsługa. Słowem wypas. Wrócimy na pewno. Pobliska plaża cicha i spokójna. Bez budek, jarmarku i innego syfu.

  • Ocena dodana: 20 lutego 2015

    10
    Przemili i pomocni właściciele, dbałość o każdy szczegół,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Przemili i pomocni właściciele, dbałość o każdy szczegół, miły i prosty design, sala zabaw dla dzieci - dobrze wyposażona, możliwość przyrządzania własnych posiłków, do niczego nie można się przyczepić!

  • Ocena dodana: 17 maja 2016

    9,6
    Cicho, czyściutko, bardzo mili gospodarze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Cicho, czyściutko, bardzo mili gospodarze. Polecam.

  • Ocena dodana: 1 maja 2016

    10
    Bardzo dobry standard, bardzo mili właściciele.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Bardzo dobry standard, bardzo mili właściciele.

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2016

    10
    Wszystko bylo na 10!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Brak:)

    Wszystko bylo na 10!!!

  • Ocena dodana: 6 marca 2016

    7,9
    Pokój zabaw oraz plac zabaw dla dzieci sprawiają, że...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Pokój zabaw oraz plac zabaw dla dzieci sprawiają, że pensjonat szczególnie przyjazny dla rodzin z dziećmi.

  • Ocena dodana: 5 maja 2015

    9,6
    Obiekt doskonale odpowiada na potrzeby rodzin z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Obiekt doskonale odpowiada na potrzeby rodzin z dziećmi.

  • Ocena dodana: 5 maja 2015

    9,6
    Praktyczne wyposażenie, brak zbednych rzeczy,czystość.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Praktyczne wyposażenie, brak zbednych rzeczy,czystość.

  • Ocena dodana: 26 marca 2015

    9,2
    wanienka do mycia plus łóżeczko turystyczne były dla nas...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    wanienka do mycia plus łóżeczko turystyczne były dla nas miłym udogodnieniem :)

  • Ocena dodana: 23 lutego 2015

    9,6
    Wszystko było ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    po sezonie brak w pobliżu smażalni ryb ale to nie wina Willi Magnolia

    Wszystko było ok

Obiekt ma także 33 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 42

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: