Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Krynica-Zdrój – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Willa Potok

Willa Potok – opinie

Piłsudskiego 71 , 33-380 Krynica-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 130 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    8,8

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    8,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    8,8
    Czysto, schludnie, mili właściciele.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problemem było łóżko, niby podwójne, ale materace rozjezdzaly się. To taki jedyny spory minus.

    Czysto, schludnie, mili właściciele. Na plus czekajacy w pokoju symboliczny szampan.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    Willa położona w bardzo dobrej lokalizacji, blisko do parku,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Willa położona w bardzo dobrej lokalizacji, blisko do parku, restauracji i sklepów. Pokoje bardzo czyste i przestronne, świetnie wyposażone, łóżka wygodne. Polecam :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    9,2
    Kawa, herbata w pokoju, po butelce wody z uzdrowiska, czyste...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Studio z aneksem kuchennym i balkonem (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    W łazience była uszkodzona roleta w oknie, ale Polak potrafi, znalazł się kawałek sznurka i ciach. W wynajmowanych miejscach wole raczej prysznic, wiadomo szybciej plus higiena, trafiliśmy akurat na pokój z wanną, wąż od prysznica był krótki, trzeba było na kucka przy baterii się polewać. To drobnostka, może przy dłuższym pobycie by wkurzało. W łazience było chłodno, przy pobycie z dziećmi trzeba by wynegocjować jakiś grzejnik.

    Kawa, herbata w pokoju, po butelce wody z uzdrowiska, czyste ręczniki. W pokoju aneks kuchenny co bardzo lubie. Pokój w sam raz nie był ciasny. Wykładzina dodaje ciepła wnętrzu, wystrój estetyczny, hotelowy. Cena za osobę w tym standardzie bardzo zadowalająca. Widziałem też dużą świetlicę/kuchnię z ekspresem do kawy, nie korzystaliśmy ale to duży plus. Podwórko z altanką do posiedzenia i grill.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    10
    Obiekt położony bardzo fajnie - nie w samym centrum , a...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Według mnie , w tej cenie jedyne o co bym prosiła , to aby wszystko pozostało bez zmian !!!

    Obiekt położony bardzo fajnie - nie w samym centrum , a naprzeciw bardzo ładnego parku. Mimo , że przy głównej ulicy,to całkowicie nie docierały odgłosy ulicy.Bardzo wygodne łóżka , malutki aneks kuchenny ,balkonik I bardzo funkcjonalna łazienka . Czystość na najwyższym poziomie! Bardzo przytulna jadalnia z nieograniczonym dostępem do ekspresu do kawy (dla mnie bomba !),no I na koniec perełka:ŚNIADANIA po prostu wspaniałe !!!Wszystko bardzo dobrej jakości , pyszniutkie I świeże .Poza tym owoce I ciasto , przepyszne pieczywko I wędliny , oraz miejscowe sery ! Właściciel serwuje w dodatku przez siebie zrobioną pyszną jajecznicę !- No I ja to szanuję!!!Polecam wszystkim serdecznie! Pan bardzo kontaktowy I serdeczny !Ja na pewno tam wrócę!!!Pozdrawiam !!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    10
    Miejsce do którego warto powrócić :)
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo dłuższego zastanowienia - brak rzeczy na ktore moglibyśmy narzekać :)

    Ciche spokojnie miejsce idealne na chwile relaksu. Pierwszy raz od dawna mieliśmy możliwość zabrania naszej kochanej Lori (pies) na wspólny wypad za miasto. Blisko centrum, Park Słotwiński znajdujący się po drugiej stronie ulicy. Śniadania z prawdziwych regionalnych produktów za co ogromny plus. Zawitamy tam niedługo na dłużej. Naprawdę bardzo fajne miejsce

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 10 października 2018

    10
    Rewelacja !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce położone blisko centrum (5min spacerkiem) Bardzo sympatyczny właściciel Śniadania dostosowane pod gościa Mimo że doba hotelowa kończy się o 11 nie było problemu z późniejszym wymeldowaniem Parking zamykany na noc Możliwość przyjechania z psem

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    10
    Bardzo polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt w Willi Potok był niezwykle przyjemny i udany przede wszystkim dzięki bardzo pomocnemu właścicielowi i jego osobistemu podejścia do gości. Śniadania byly przepyszne, różnorodne, przygotowywane z regionalnych produktów (serowane bylo nawet wlansorecznie pieczone ciasto, mniam!). Pokoje czyste, przytulne, wyposażone w zestaw ręczników i kosmetyków. Standard hotelowy :) Mogliśmy również przyjechać z psem co bylo bardzo dużym udogodnieniem. Obok willi znajduje sie park - idealnie na porannny spacer z pupilem. Na terenie znajduje sie grill ,kanapy i stoliki. Od willi jest bardzo blisko (max 10 min spacerem) do centrum Krynicy. Bardzo polecamy to miejsce i na pewno bedziemy wracać!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    8,8
    Całkiem Okej
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pensjonat jest przy głównej drodze wjazdowej do Krynicy, przejeżdżające samochody niestety trochę przeszkadzają. Nie było też niestety możliwości zamówienia śniadania, ponieważ podczas naszego pobytu personel był na urlopie.

    Sympatyczny kierownik, bezproblemowy kontakt, duży parking, czyste pokoje.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    9,6
    Fantastyczne miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 6 noclegów

    Fantastyczne miejsce szczególnie dla rodzin z dziećmi. Wiele udogodnień trampoliny, zjeżdżalnie, piaskownia oraz miejsce do grilowania. Fantastyczna i przemiła właścicielka. Bardzo udany pobyt.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    9,6
    Krynica - Zdrój
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W willi przywitał nas bardzo miły i pomocny właściciel :-) Warunki lokalowe i lokalizacja - super. Spokojne miejsce - warte polecenia :-) Jeśli nadarzy się okazja to z miłą chęcią tu wrócimy albo polecimy innym znajomym :-)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    8,3
    Ładny ogród obok budynku, blisko do Parku Słotwińskiego,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dość duży hałas od strony głównej drogi ( my mieliśmy akurat taki pokój).

    Ładny ogród obok budynku, blisko do Parku Słotwińskiego, pokoje czyste z miłym zestawem powitalnym (kawa, herbata, słodycz)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    10
    Jeżeli będę kiedykolwiek jeszcze gościł w Krynicy-Zdroju, to na pewno zatrzymam się w Willi Potok!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio z aneksem kuchennym i balkonem (3 osoby dorosłe)
    • 9 noclegów

    Lokalizacja przed samym centrum, przez co unika się codziennego zgiełku. Wszędzie blisko. Wygoda i czystość przede wszystkim. Tym się kierowałem i to otrzymałem. Polecam!!!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 czerwca 2018

    10
    Moja Mama wyspała się jak rzadko kiedy!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Moja Mama wyspała się jak rzadko kiedy! Łózka są bardzo wygodne (materace i poduszki są świetne!). Miałyśmy mini kuchnię, a w niej garnki, talerze i czajnik. Śniadania i kolacje robiłyśmy same - jadłyśmy na dużym tarasie (był stolik i krzesła). Bardzo ładne otoczenie willi, wieczorem pięknie oświetlone. Było dużo miejsca do siedzenia, piękna altanka. Jedynym małym minusem był oglądany mecz Polska - Columbia - ale to nie była wina telewizora w pokoju! I wszędzie blisko (obok willi były przystanki busów). Dziękujemy Bardzo Właścicielom!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2018

    8,8
    Śniadanie jak w innych opiniach cudowne, bardzo obfite,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i tarasem (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    Na obiekcie brakowało miejsca dla dzieciaków (jedyny minus) - choćby mały plac zabaw - huśtawka, zjeżdżalnia.

    Śniadanie jak w innych opiniach cudowne, bardzo obfite, różnorodne o bardzo dobrej jakości produktów - ocena 6/6. Pokój czystszy przestronny, wygodne łóżka, wstaliśmy wyspani. Elastyczny personel/właściciel. Widziałem grill i altankę do posiedzenia wieczorem. Na obiekcie brakowało miejsca dla dzieciaków (jedyny minus). Chętnie wrócimy.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 2 czerwca 2018

    10
    Świetne miejsce na rodzinny wypad
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój przestronny i czysty, doskonale sprawdził się w przypadku pobytu z małym dzieckiem, a wielki taras jest cudownym miejscem na relaks z kawka. Śniadanie absolutnie przerosło nasze oczekiwania - pyszne i więcej niż obfite :) Polecamy!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    9,2
    Fantastyczna obsługa obiektu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 2 noclegi

    Fantastyczna obsługa obiektu. Doskonały kontakt z personelem przed oraz w trakcie pobytu. Śniadanie powyżej naszych oczekiwań - bardzo smaczne i urozmaicone. Pokój dokładnie taki jak na zdjęciach i wyposażony z troską o szczegóły oraz czysty.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 12 maja 2018

    10
    Polecamy naprawdę warto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Oferta TV.

    Lokalizacja,smaczne śniadania,niezwykle uprzejmy personel,dziekuje za mozliwość obejrzenia meczu ligi mistrzów pomimo trudności technicznych niezależnych od właściciela. Dziękujemy Panie Kornelu za pobyt.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 25 lutego 2018

    10
    Zdecydowanie rekomenduje :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dziękuję ślicznie za goscinę. Wracamy ponownie za rok! Pokoje bardzo czyste i komfortowe. Jest możliwość zakupu śniadania. Dodatkowe wyposażenie pokoju to czajnik, talerze, sztućce, ręcznik, TV. Czyli niczego nie brakuje. Blisko jest do centrum i przystanku (na stoki). Pomieszczenie gospodarcze na sprzęt sportowy. Właściciele meeeeega. Dziękuję

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 22 lutego 2018

    8,8
    Z czystym sumieniem polecam ten obiekt wszystkim.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i balkonem (4 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Z czystym sumieniem polecam ten obiekt wszystkim. Właściciele bardzo uprzejmi i pomocni, pokoje czyste i przytulne, a śniadania bardzo smaczne. Pewnie jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiamy.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2017

    4,2
    Właścicielka to porażka.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyjątkowo fatalne przyjęcie. Obrażono mnie. Niestety byłem zmuszony tam pozostać, dopłacić za drugą osobę, choć w mailu załączonym wyrażnie pisałem, że podróżuję z żoną.

    Śniadania dobre, łóżko fatalne.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2017

    7,1
    Dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 1 nocleg

    Brak śniadania, mimo że było w ofercie za dodatkową opłatą. Gospodarze lekko "znużeni" sezonem.

    Dobra lokalizacja. Duży pokój z aneksem jadalnym.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    10
    Super, szczerze polecamy!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i tarasem (4 osoby dorosłe)
    • 8 noclegów

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Potok. Wszystko w ofercie jest zgodne z opisem. Właściciele bardzo uprzejmi. Willa jest blisko centrum (10 minut spacerkiem). Park na spacerki z pieskiem bardzo blisko.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 lipca 2017

    10
    Bardzo dobry stosunek jakość cena
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z aneksem kuchennym i tarasem (3 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo sympatyczni gospodarze. Przestronne i czyste pokoje. Pies bez dodatkowych opłat. Blisko centrum (10min) spacerkiem. Park po drugiej stronie ulicy.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 26 lipca 2017

    6,7
    Brak informacji!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 2 noclegi

    Nie poinformowano nas o tym, że dostaniemy inny pokój niż zamawialiśmy. Zamawialiśmy pokój z dwuosobowym łóżkiem, a dostaliśmy 3 osobne pojedyńcze łóżka. Gdyby ktokolwiek z Gospodarzy zadzwonił i poinformował nas o zaistniałej sytuacji (awaria, pomyłka, cokolwiek), to moglibyśmy zdecydować czy chcemy nocować w Willi Potok czy nie. Ale skoro zapłaciłam od razu za pobyt, bez możliwości bezpłatnego odwołania rezerwacji, to nie należała mi się szczera, wcześniejsza informacja. A romantyczny wyjazd z narzeczonym już nie był taki piękny.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 15 maja 2017

    9,6
    Weekend majowy w Krynicy ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio z aneksem kuchennym i balkonem (3 osoby dorosłe)
    • 5 noclegów

    Willa znajduje się przy bardzo ruchliwej drodze. Dzieci biegając mogą wybiec prosto na drogę. Może warto by wprowadzić obowiązek zamykania bramy po wyjedzie?

    Czyste pokoje, miła obsługa, odległość od centrum Krynicy.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    10
    udany weekend majowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z aneksem kuchennym i tarasem (3 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Podobał się nam przestronny apartament z aneksem kuchennym z lodówką z palnikami i zlewem przy małych dzieciach bardzo nam się przydał, dzieci mogły się się swobodnie bawić na prawie 26m kw, duża łazienka czysta, rolety w oknach i ogromny taras. Mile nas zaskoczyło wysprzątanie pokoju kiedy wróciliśmy zmęczeni po całodniowej wycieczce. Właściciele obiektu przemili, bardzo pomocni i naprawdę rozumiejący turystów, wiele podróżujemy, ale pierwszy raz jesteśmy pozytywnie zaskoczenie przychylnością właścicieli ,nie przeszkadzało im, że doba hotelowa się kończy tylko zależało im na naszym komforcie i wypoczynku, nie musieliśmy się spieszyć. Serdecznie dziękujmy, na pewno wrócimy tam nie jedne raz.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 12 marca 2017

    8,3
    Dobre miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 7 noclegów

    Zbyt miękkie materace, brak mebla łazienkowego do przechowywania przyborów kosmetycznych.

    Duży, przestronny pokój, bardzo smaczne śniadania i przesympatyczna obsługa, bardzo czysto, sympatyczni właściciele, duże podwórko-wygodne parkowanie.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 15 lutego 2017

    8,3
    Miejsce godne polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i balkonem (4 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    Aneks kuchenny mógłby posiadać jakiś blat, lokalizacja z jednej strony dobra bo blisko stoku Słowiny ale najbliższy sklep mógłby być bliżej.

    Generalnie pokój posiada wszystko co potrzeba, parking dosyć przestrzenny, miła obsługa, ciepło

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    6,3
    Wygodne łóżka
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z aneksem kuchennym i tarasem (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W łazience zimno. Brak mydła. Nie działająca lodówka.

    Wygodne łóżka

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    8,8
    Jedną z niewielu w Krynicy kwater gdzie zapłacić można kartą.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedną z niewielu w Krynicy kwater gdzie zapłacić można kartą.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    9,6
    Był świetny
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    OK

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 października 2018

    10
    Bardzo fajne miejsce, miła obsługa, bezproblemowe...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo fajne miejsce, miła obsługa, bezproblemowe zameldowanie, pyszne śniadania. Wrócimy tam na pewno

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    10
    SUPER
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    PYSZNE ŚNIADANIA BYŁO WSZYSTKO, CO BY TO CHCIAŁ

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    8,8
    Generalnie obiekt mozna polecić
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wygodne łóżka (za bardzo czuć było sprężyny)

    Bezproblemowe zameldowanie, duży parking, lokalizacja, balkon.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    BYŁO SUPER
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    ŻADNYCH NEGATYWNYCH UWAG ☺

    BYŁO SUPER

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    8,3
    Ogólnie pobyt udany bez przykrych niespodzianek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i balkonem (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakowało w tzw aneksie kuchennym srodkow czystosci typu plyn do.naczyn gabka jakies sciereczki

    Czystość i dobra lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    9,2
    Obiekt czysty, z przyjaznym i pomocnym właścicielem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt czysty, z przyjaznym i pomocnym właścicielem. Kameralna atmosfera, wieczorem można posiedzieć przy grillu. Bardzo dobra lokazlizacja.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    10
    Rewelacyjne śniadania i bardzo sympatyczna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjne śniadania i bardzo sympatyczna obsługa.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    9,6
    Spędziliśmy kilka wspaniałych dni w pięknym miejscu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    pokój miał okna od ulicy na której jest duży ruch

    czyste i przyjemne pokoje,łazienka również czysta i duża z dużym prysznicem

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 lipca 2018

    10
    Wypoczynek ! Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie bardzo smaczne !! Aż chciało się wstawać rano z bardzo wygodnego łóżka ;D

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    9,2
    Znakomity personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Znakomity personel

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Gospodarz wykazał się dużą wyrozumiałością i pomocą przy realizacji dodatkowych próśb

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Duża wyrozumiałość i pomoc w realizacji dodatkowych próśb.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    10
    super śniadania, przemiły gospodarz, willa blisko parku...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i balkonem (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    super śniadania, przemiły gospodarz, willa blisko parku zdrojowego. Polecam!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 czerwca 2018

    8,8
    Śniadanie było pyszne
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie było pyszne

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 15 maja 2018

    7,5
    Dobry apartament
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i tarasem (4 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudna wykładzina

    Wygodne łóżko duży pokój

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    8,8
    Bardzo sympatyczni gospodarze, bardzo czysto, przestronny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 5 noclegów

    Bardzo sympatyczni gospodarze, bardzo czysto, przestronny pokój, wygodna narciarnia.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 25 lutego 2018

    10
    Bardzo przyjemne miejsce , blisko do wszystkiego, super spędzony czas!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok

    Czystość pokoi, przytulne miejsce, świetną lokalizacją, przede wszystkim wspaniali właściciele!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    9,2
    Bardzo mili właściciele.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i balkonem (4 osoby dorosłe)
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili właściciele. Przestronny, czysty dwupokojowy apartament z bardzo dobrym WI-FI. Świetna lokalizacja - wszędzie blisko.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2018

    10
    Miła atmosfera, pyszne śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami, aneksem kuchennym i balkonem (4 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła atmosfera, pyszne śniadania

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2018

    9,2
    Swietne miejsce na nocleg. Goraco polecam!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Studio z aneksem kuchennym i balkonem (3 osoby dorosłe)
    • 2 noclegi

    Slaby internet

    Bardzo mili i goscinni gospodarze. Dobre sniadania

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    Bardzo udany wyjazd,wspaniali gospodarze.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Wspaniała atmosfera,pokój czysty łóżko wygodne,śniadania bardzo smaczne.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    9,6
    Bardzo sympatyczna Pani Gospodyni!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z aneksem kuchennym i tarasem (3 osoby dorosłe)
    • 3 noclegi

    Bardzo sympatyczna Pani Gospodyni! :)

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2017

    7,5
    obiekt zbyt blisko głównej ulicy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z aneksem kuchennym i tarasem (3 osoby dorosłe)
    • 1 nocleg

    obiekt nie najnowszy, przy głównej ulicy, może dokuczać hałas

    duży pokój, spora łazienka i taras

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2017

    10
    Rodzinnie i przesympatycznie!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
    • 1 nocleg

    Fantastyczne miejsce! Przesympatyczni właściciele! Wszystko było idealne! Bardzo dziękujemy!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2017

    9,6
    Czysto,komfortowo,schowek na buty i narty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi

    Czysto,komfortowo,schowek na buty i narty. Śniadania b.dobre i urozmaicone. Przemili właściciele. Polecam:)

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2017

    10
    BARDZO UDANY WYPOCZYNEK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio z aneksem kuchennym i balkonem (3 osoby dorosłe)
    • 4 noclegi

    ŚNIADANIA BARDZO DOBRE, BARDZO MIŁA OBSŁUGA, LOKALIZACJA BARDZO DOBRA - POLECAM

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 15 maja 2016

    9,6
    Bardzo dobre śniadania z opcją na ciepło.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Mogło być odrobinę cieplej.

    Bardzo dobre śniadania z opcją na ciepło. Forma szwedzkiego stołu na bogato :-) Właściciele bardzo mili. Pokój czysty i duży z wielkim tarasem. Aneks kuchenny świetnie wyposażony.

  • Ocena dodana: 13 maja 2016

    10
    Apartament przestronny, wygodnie urządzony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Apartament przestronny, wygodnie urządzony. Aneks kuchenny bezapelacyjnie bardzo przydatny, szczególnie w naszej sytuacji (wyjazd z dzieckiem). Lokalizacja bardzo dobra - z jednej strony centrum z drugiej zaś w otoczeniu parku a ponadto duży ogród do dyspozycji gości. Duży plus za bezpieczny, zamykany parking. Właściciele pomocni i mili dostępni zawsze pod ręką. Śniadania zamówiliśmy na miejscu w pensjonacie - był smaczne i duże (szwedzki stół). Na pewno wrócimy latem jak i zimą :) Dziękujemy raz jeszcze Pani Elu i Panie Waldemarze :)

  • Ocena dodana: 11 marca 2016

    10
    Pensjonat położony jest w dobrym punkcie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Pensjonat położony jest w dobrym punkcie. Łatwy dojazd. Bezpłatny parking dla gości. Dobry pkt. wypadowy na narty, piesze wycieczki w góry, spacery po centrum Krynicy. Pokoje czyste, przestronne, jasne. Szybki internet. Bardzo mili i pomocni właściciele.

  • Ocena dodana: 15 lutego 2016

    10
    Właściciele przemili i bardzo sympatyczni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Właściciele przemili i bardzo sympatyczni.Śniadanka wyśmienite,pokój przestronny i bardzo czyściutki,łazienka również.Łóżka duże,bardzo wygodne.Okolica bardzo ładna,spokojna i do centrum bliziutko.Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim.Dziękujemy za miły pobyt

  • Ocena dodana: 5 lutego 2016

    9,6
    Bardzo łatwy dojazd do obiektu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Bardzo łatwy dojazd do obiektu. Przestronny, wygodny parking dla wszystkich gości. Duży zadbany teren zielony wokół budynku. Pokój przestronny, jasny, przytulny, wygodny i dobrze wyposażony. Zadbana wykładzina na podłogach w całym budynku. Funkcjonalny aneks kuchenny. Łazienka nowoczesna, czysta utrzymana w przyjaznej kolorystyce. Przemili właściciele zawsze gotowi do pomocy. Smaczne, bogate śniadania podane w sali kominkowej.

  • Ocena dodana: 3 lutego 2016

    10
    Pokój i łazienka czyściutkie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Pokój i łazienka czyściutkie. Pościel i ręczniki świeże i pachnące. Pokój wyposażony w wysokim standardzie. Bardzo ładne, zadbane, wysokiej klasy meble. Wygodne łóżko, przy którym stoją szafki z nocnymi lampkami. W pokoju było również biurko, fotel, szafa oraz stolik z krzesłami, przy którym można było wypić poranną kawę. W pokoju znajdowała się również lodówka i czajnik elektryczny. W pokoju ciepło. Ponadto w pokoju był telewizor i WIFI. Wszystkie sprzęty działały bez zastrzeżeń. Ponadto Właściciele zapewniają swobodny dostęp do bardzo miłej sali z kominkiem, gdzie można wypić kawę, czy zjeść posiłek. U Właścicieli można wykupić bardzo smaczne śniadania i obiady. Na terenie obiektu zapewniony jest również bezpłatny parking i narciarnia, która bez problemu pomieści wszystkie zimowe sprzęty. Obsługa na najwyższym poziomie. Właściciele uśmiechnięci, chętni do pomocy, zawsze służący radą i informacją na temat wydarzeń i rozrywek w Krynicy. Nieczęsto spotykam się tak miłą, a jednocześnie profesjonalną obsługę. Cena jest bardzo niska biorąc pod uwagę tak wysoki standard wyposażenia pokoi i świetną obsługę oraz doskonałą lokalizację. Zdecydowanie POLECAM :)

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2016

    9,6
    Super obiekt, bardzo ładne i duże pokoje, apartamenty z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Super obiekt, bardzo ładne i duże pokoje, apartamenty z aneksem kuchennym, nowocześnie urządzone. Bardzo dobre i urozmaicone śniadania. Właściciele serdecznie i sympatyczni, wychodzą naprzeciw potrzebom gości. Podpowiadają, co warto zobaczyć. Wygodny parking na terenie posesji, dobrze działające Wi-Fi. Generalnie na pewno tam jeszcze wrócimy.

  • Ocena dodana: 14 września 2015

    5,8
    Lokalizacja- blisko centrum
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Pokój był zimny, kaloryfery nie grzały (w nocy było poniżej 5 st.), ściany odrapane, w łazience na fudze pojawił się grzyb, w lodówce w pokoju brudno, w małym telewizorku tylko kilka kanałów, na śniadanie do picia kawa lub herbata bez np. soków

    Lokalizacja- blisko centrum

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2015

    10
    Znakomity wypoczynek w wysokiej klasy pensjonacie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Nie ma takiej rzeczy

    Znakomity wypoczynek w wysokiej klasy pensjonacie. Właściciele to niesamowicie mili gospodarze dzięki którym każdy dzień jest miłym wspomnieniem wspaniałego wypoczynku. Polecamy wszystkim Willę Potok.

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2015

    5,8
    Mili właściciele - w pokojach i łazience czysto !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Pensjonat znajduje się kilka metrów od głównej drogi wjazdowej do miasta jest głośno, a w upalne dni sporo kurzu. Szczeka pies sąsiadów.

    Mili właściciele - w pokojach i łazience czysto !

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2015

    4,6
    wyposażenie łazienki i aneksu kuchennego
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    1.Olbrzymim dyskomfortem jest rozkładana kanapa - za krótka i bardzo niewygodna 2. Brak stołu do spożywania posiłków; jedynie mały, okrągły stolik przydatny tylko do wypicia kawy przez 2 osoby 3. Nieustający hałas (również w nocy) od przelotowej ulicy

    wyposażenie łazienki i aneksu kuchennego

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2015

    10
    Pokój czysty, urządzony w ciepłych i przyjaznych barwach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Pokój czysty, urządzony w ciepłych i przyjaznych barwach. Ładna, jasna łazienka. Komfortowe miejsca do parkowania na terenie . Blisko do sklepów i restauracji oraz do atrakcji sportowych. Miła obsługa.

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2015

    8,8
    Dobre położenie, uprzejmi gospodarze.
    • Podróżujący w pojedynkę

    Kłopoty z jakością połączenia wi-fi (miałem pokój na parterze). Pomogło dopiero uzyskanie kabla sieciowego od gospodarzy - połączenie kablowe było już ok.

    Dobre położenie, uprzejmi gospodarze.

  • Ocena dodana: 11 lutego 2016

    9,0
    Przemili właściciele,dobre,smaczne śniadania,wygodne łóżko w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Przemili właściciele,dobre,smaczne śniadania,wygodne łóżko w czystym,miłym pokoju.

  • Ocena dodana: 16 września 2015

    8,3
    Właściciele bardzo mili i sympatyczni ludzie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Właściciele bardzo mili i sympatyczni ludzie. Pokój na poddaszu do którego prowadzą wąskie kręte schody bardzo podobał się zwłaszcza dzieciom.

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2015

    10
    Okolica bardzo ładna nie daleko centrum cisza spokój polecam...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Okolica bardzo ładna nie daleko centrum cisza spokój polecam ☺

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2015

    8,3
    Sympatyczna obsługa, duży, przestronny apartament z balkonem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Usytuowanie przy głównej drodze do centrum, bardzo duży ruch uliczny i hałas.

    Sympatyczna obsługa, duży, przestronny apartament z balkonem.

  • Ocena dodana: 19 lipca 2015

    10
    Dziękuję za wspaniały pobyt :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Dziękuję za wspaniały pobyt :)

Obiekt ma także 54 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: