Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Willa Jaśkowy Dworek

Jaśkowa Dolina 57A, Wrzeszcz, 80-286 Gdańsk, Polen

#15 van de 135 B&B's en herbergen in Gdańsk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 504 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Het hotel is schoon en het ontbijt was uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is schoon en het ontbijt was uitgebreid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Het ontbijt werdt niet bijgevuld, en er lag geen fruit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt werdt niet bijgevuld, en er lag geen fruit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Slaapkamer goed. Bar was slecht
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig bier aan de bar

    Bedden zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,8
    Hygiëne en kleinschaligheid, waardoor problemen snel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was geen lift. En geen hulp voor de koffers. Voor ons dames een probleem.

    Hygiëne en kleinschaligheid, waardoor problemen snel opgelost werden. Alles werd dagelijks goed aangevuld.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    9,2
    de prima medewerking die ik kreeg van een personeelslid,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de afstand tot de oude stad was wel wat ver

    de prima medewerking die ik kreeg van een personeelslid, meer dan ik redelijkerwijs mocht verwachten.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    10
    Fantastisch bed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fantastisch bed!

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    10
    Wifi was soms weg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was soms weg. Airco produceerde nogal wat decibels. Zonder airco was het te warm en moest raam open met als gevolg veel straatlawaai.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    10
    Elke keer dat ik in Gdansk ben verblijf ik daar,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Elke keer dat ik in Gdansk ben verblijf ik daar, Proper, vrij recent, gezellig en goed qua prijs!

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    10
    Vrij nieuw modern hotel, heel proper met symphatiek...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vrij nieuw modern hotel, heel proper met symphatiek personeel prijs/ kwaliteit uitstekend!

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: