Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Wrocław – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Wroclaw Inn Apartments

Wroclaw Inn Apartments – opinie

Rynek 19, Stare Miasto, 50-101 Wrocław, Polska

Ocena

Na podstawie 578 opinii o apartamencie

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,1

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,9

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    9,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    10
    "
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi

    "-" Niektóre sprzęty wymagają już odświeżenia, ale nie stanowi to utrudnienia pobytu w apartamencie. Mały minus za prysznic na piętrze - niezbyt dobre rozwiązanie odpływu wody. Poza tym wszystko ok :-)

    "+" Apartament położony w ścisłym centrum Wrocławia, wszędzie blisko. Bardzo wygodne łóżko, łatwy sposób odebrania kluczy, aneks kuchenny w pełni wyposażony, dobry kontakt z właścicielem.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 13 grudnia 2018

    7,1
    Jestem bardzo zadowolona - gównie z lokalizacji i okazyjnej ceny
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Jedyne zastrzeżenie - łazienka.. Niezbyt czysto i insekty. Warto poprawić, bo kobiety nie lubią zaniedbanych łazienek :-)

    Lokalizacja jedyna w swoim rodzaju! Z widokiem na płytę Rynku. Apartament bardzo przestronny - było wszystko, co potrzeba na tak krótki pobyt. Bardzo ciepło. Komfortowe wejście bez kontaktu z zarządzającym. Szybki kontakt smesowy. Jedyne zastrzeżenie - łazienka.. Niezbyt czysto i insekty. Warto poprawić, bo kobiety nie lubią zaniedbanych łazienek :-)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    8,8
    Zakopane>Jarmark Świąteczny>Szczecin
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byliśmy jedna noc wiec nie było czasu na narzekanie. Na szybko to.. napewno klimatu i atmosfery dodała by drewniana podłoga ,polska tv. Dla kierowców info. Parking podziemny w okolicy jest Zbyt niski na auto (SUV)z bagażnikiem dach. 450l \

    Lokalizacja -świetna kamienica a w niej mieszkanie na pierwszym pietrze wysokie na ponad cztery metry z widokiem na rynek. Urządzone z gustem ,świetne ręczne malowidła uliczki na jednej ze ścian ,z wyposażenia niczego nie brakuje,nadaje się również na dłuższe pobyty. Łóżko wygodne No i dwie toalety, prysznic na antresoli .Okres zimowy a w mieszkaniu było ciepło. właścicielka konkretna :-)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    9,6
    Schitterende ligging.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Schitterende ligging. De kamers en badkamer zijn ruim en schoon. Appartement was met alle nodige faciliteiten. Doskonale polozenie. Pokoje i lazienka przestronne i czyste. Apartament bardzo dobrze wyposazony.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    8,8
    Kontakt z gospodarzem.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 3 noclegi

    Wymienić sofę w salonie, jest zużyta. Uszkodzona płyta kuchenna, brak możliwości włączenia.

    Kontakt z gospodarzem. Obsługa rezerwacji. Lokalizacja apartamentu. Aranżacja wnętrza.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    10
    Wybrałem się na code::dive
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 2 noclegi

    - Dość ciasna łazienka - mało komfortowe umiejscowienie muszli na prawdę blisko zlewu, kłopotliwe dla wyższych osób - Budynek był bez windy - dla mnie nie problem (pokój na drugim piętrze), ale warto mieć to na uwadze

    + Doskonała lokalizacja obiektu - rynek, blisko do każdego miejsca + Bezobsługowe zameldowanie i wymeldowanie - brak kolejki :) + Doskonały kontakt ze strony obiektu + Kompletne wyposażenie (nie tylko "stałe", ale też wszystkie rzeczy potrzebne na czas pojedynczego pobytu) + Sypialnia za osobnymi drzwiami + Zaskakująco cicho wewnątrz pokoju mimo bezpośredniego sąsiedztwa z rynkiem

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 listopada 2018

    9,2
    Świetna Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament dwupoziomowy
    • 1 nocleg

    Apartament trochę podniszczony . Można byłoby trochę zadbać o czystość . Białe skarpetki po przejsciu kilku metrów po salonie były czarne :P ,także dobrze byłoby zwrócić na to uwagę

    Świetna miejscówka na samym rynku . Apartament jak najbardziej do polecenia ,świetny kontakt z właścicielką .

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    8,8
    Pobyt udany w apartamencie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak naziemnej tv , chcialem poogladac mecz Polski na tvp1 , byla owszem tv satelitarna ale kanaly kodowane.

    Lokalizacja swietna, komfortowy apartament

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    9,6
    Imprezowy weekend ze znajomymi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Loft
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nowocześnie urządzony apartament, zaopatrzony w najpotrzebniejsze rzeczy. Lokalizacja w samym centrum Wrocławia idealna dla osób które nie znają miasta .

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    9,6
    Genialne miejsce, na pewno wrócimy!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Loft
    • 1 nocleg

    Genialne miejsce! Wszędzie blisko, bo w samym rynku, a widok z okna mega :) Łóżko wygodne, apartament komfortowy i czysty, a kontakt z gospodarzem bardzo szybki i bezproblemowy. Dużo miejsca, wystrój elegancki i urokliwy, a na wyposażeniu ręczniki, telewizor, sprzęt kuchenny, naczynia i dostęp do internetu. Do tego cena adekwatna do jakości. Zabrakło jedynie czasu na cieszenie się urokami tego miejsca! Na pewno wrócimy :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    5,5
    Rozczarowanie, niski komfort
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Stan i czystość łazienki są nie do zaakceptowania. Łazienka wymaga generalnego remontu i porządnego sprzątania. Wnętrze rozczarowuje a nazywanie lokalu apartmentem budzi oczekiwania, które nie przystają do stanu wnętrza. To jest po prostu stare mieszkanie, które wymaga generalnego remontu. Nie da się tego ukryć przy pomocy kilku detali, np. fajnej lampy syfitowej czy miło zaaranżowanego kącika do spania. Lepiej zabukować hotel, który oferuje znacznie wyższy standard.

    Widok za oknem, centralna lokalizacja to na pewno atuty lokalu. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Plusem może być to, ze w lokalu są trzy łóżka - pod kątem większej liczby gości.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    5,8
    Sposób załatwiania formaności.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety dużym minisem jest to, że dokonując rezerwacji nie ma zdjęć konkretnego apartamentu, co wprowadza w błąd przy ocenie standardu I dokonania wyboru. Dokonując rezerwacji myślałam, że wybieram inny apartament. Lokalizacja dobra, aczkolwiek przy panujacych temperaturach I konieczności otwierania okien głośno, czasem do rana. Ale jest to oczywiste rezerwujac apartament w samym centrum. Niestety większość sprzętów wyeksplatowana - lodowka nie chłodziła, mokrofala nie grzała. Standrad podstawowy. Cena zdecydowanie za lokalizacje bo za standard na pewno nie.

    Sposób załatwiania formaności.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2018

    8,8
    Wspanialy widok na rynek, czystosc, wygodne lozka, dobrze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Loft
    • 2 noclegi

    Wspanialy widok na rynek, czystosc, wygodne lozka, dobrze zaplane wnetrze z mozliwoscia otwarcia okien z roznych stron i takim podzialem przestrzeni, ze 4 osoby sobie nie przeszkadzaja.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    9,2
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Kuranty wieży ratuszowej - co piętnaście minut cieniutki dzwonek co godzinę WIELKIE BIM-BAM. Pół biedy o 1. w nocy. ALe o 7 było już 7 razy:) ... ale da się przeżyć

    Widok z okna, wyposażenie apartamentu. Klasa. No i oczywiście lokalizacja w samym rynku

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 lipca 2018

    9,2
    -Lokalizacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    -Malutki minusik za brak rezerwacji miejsca parkingowego, Pani nie dopilnowała tego ale na szczęście sprawa została bardzo sprawnie rozwiązana dlatego moja opinia jest zdecydowanie pozytywna!

    -Lokalizacja!!! Apartament w sercu miasta, przy rynku. -Apartament ładnie urządzony, stylowe wnętrze. -Piękny widok z okna :) -Bardzo dobre wyposażenie (kubki, talerze, kawa, herbata, lodówka, suszarka do włosów) -Dobry kontakt z Panią zarządzającą apartamentem.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    10
    Było super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżka były bardzo wygodne. Apartament jest przy rynku więc wszystkie atrakcje w zasięgu ręki. Salon z widokiem na rynek, a sypialnia jest zlokalizowana po drugiej stronie mieszkania więc nie przeszkadza gwar na rynku. Na pewno skorzystam z tej lokalizacji ponownie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    8,8
    Lokalizacja perfekcyjna!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Penthouse
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeżeli masz bagaż, nastaw się na „ciężki spacer farmera po schodach” stare budownictwo to brak windy... i brak parkingu ale coś za coś...

    Lokalizacja perfekcyjna! Trudno o lepszą.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2018

    10
    Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się wrócić do Wrocławia, może na kolejny Nocny Półmaraton.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Loft
    • 1 nocleg

    Kontakt z właścicielem. Lokalizacja. Wykończenie mieszkania. Dbałość o klienta, zainteresowanie. Przepiękny apartament ze wspaniałym widokiem na Rynek.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 22 maja 2018

    10
    Komfortowo i wygodnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Brak bezpłatnego parkingu w pobliżu apartamentu. W bliskim sąsiedztwie znajduje się płatny parking z tego względu należy doliczyć około 25 zł do doby hotelowej.

    Świetna lokalizacja - z okna widać Stary Rynek, apartament czysty, dobrze wyposażony. Bardzo dobry kontakt z osobą zarządzającą apartamentem.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    6,7
    Wrocław ok, apartament tylko z nazwy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Stan łazienki pozostawia wiele do życzenia. Kabina prysznicowa jest przystosowana dla bardzo szczupłej osoby. Nigdzie nie ma informacji i może trudno mieć o to pretensję, ale mycie się w tej kabinie należy do mało komfortowej czynności. Jestem szczupła i jakoś poszło, ale szczupły i wysoki mężczyzna musi się nieźle postarać aby tam się zmieścić. Poza tym, stan wszystkich sanitariatów prosi się o wymianę, łącznie z kabiną i zlewem w aneksie kuchennym. Są naprawdę zniszczone i użytkowanie ich jest nieprzyjemne. O odświeżenie proszą się również fotele i ściany. Całość utrzymana jest w czystości, ale ogólne wrażenie jest jednak niekorzystne. Brak jest również informacji, że wejście jest na wysokie 3 piętro, co było by dość istotne dla kogoś, kto podróżuje z dużym bagażem. Zaskoczona byłam również tym, że otrzymałam potwierdzenie rezerwacji apartamentu, który zupełnie inaczej wyglądał na zdjęciach, gdzie urządzony był nowocześnie. Tymczasem ten zastany był w klimacie muzealno-nijakim. Zatem, dobrze byłoby dopytać ze szczegółami, co tak naprawdę zastaniemy na miejscu, bo tłumaczenie, że zdjęcia pokoi mogą się różnić, nie powinno usprawiedliwiać takich rozbieżności między ofertą a stanem faktycznym. Nie jest to uczciwe. Tego miejsca nie polecam. Zdjęcie profilowe nie odpowiada faktycznemu wyglądowi tego lokum.

    Lokalizacja i metraż apartamentu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 15 maja 2018

    9,6
    Fantastyczny pobyt w samym sercu Wrocławia!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Rewelacyjna lokalizacja w samym Rynku! Piękny widok z okna na Rynek. Dobrze wyposażone, czyste mieszkanie. Bez problemów z odbiorem i zdaniem kluczy - super pomysł ze skrytkami! Przemiła i pomocna Pani Karolina. Gorąco polecam!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 10 maja 2018

    6,7
    Świetna lokalizacja, ale za tą cenę apartament wymagający ulepszenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Penthouse
    • 1 nocleg

    Na zdjęciach apartament wygląda super, w rzeczywistości jest już bardzo zużyty: zarwane łóżka, niedziałająca klimatyzacja (co w upalany dzień było dość uciążliwe), grzyb pod prysznicem, niedziałające kontakty, stare baterie w pilocie do tv. Brakowało też drzwi do sypialni, przez co każde pomieszczenie (salon, sypialnia, antresola na której jest 2 sypialnia) było otwarte i brakowało prywatności. W lodówce był słoik ogórków po kimś, a w szafkach nieumyte talerze. Za tą cenę nie spodziewałam się takich uchybień.

    Świetna lokalizacja jako baza wypadowa do zwiedzania centrum miasta. Ładny widok z okna na rynek. Przestronne pomieszczenie. Lodówka z kostkarką do lodu ratowała nas w upalny dzień. Dobry kontakt z uprzejmą właścicielką.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    9,6
    Perfekcyjna lokalizacja,kawa i herbata w apartamencie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Perfekcyjna lokalizacja,kawa i herbata w apartamencie. Świeża pościel,ręczniki.Bardzo blisko do wielu ciekawych miejsc. Apartament bardzo dobrze wyposażony i wyciszony. Godny polecenia!!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    bardzo udany pobyt, piękna pogoda i emocje sportowe jako cel wyjazdu
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Lokalizacja, Widok z okna, cała kamienica w samym Rynku!! taki klimat!! schody jak w zamku, bardzo pomocna Pani Karolina, super obsługa gości, polecam, na nasz krotki pobyt i krotkie przebywanie w pokoju to wszystko zupełnie wystarczające, czysto i super lustro w pokoju

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 marca 2018

    10
    Rewelacja
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    brak takich kwestii - wszystko było OK

    Podczas krótkiego pobytu we Wrocławiu ( byliśmy na meczu POL-NIG) mieliśmy przyjemnośc gościć w super apartamencie. Lokalizacja w samym rynku blisko do ścisłego centrum , restauracji, knajpek i wszystkich atrakcji . Na miejscu bardzo czysto, apartament bardzo zadbany. Bardzo miła właścicielka lokalu , pomocna . Polecam serdecznie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 marca 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi

    - z soboty na niedziele poniżej była ostra impreza do 5 rano, ale to pewnie urok samego centrum

    - wygodne łóżka - stosunkowo duża przestrzeń - widok z 3 piętra na ratusz i rynek zdecydowanie zachwyca - przyzwoicie wyposażona kuchnia - wygodny odbiór kluczy - dobry kontakt z personelem

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 17 marca 2018

    7,5
    Dobre miejsce w centrum Wrocławia
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Łatwo się potknąć o podwyższone progi do kuchni i łazienki, słychac ludzi chodzących po schodach

    Ładne przestrzenne mieszkanko w centrum Wrocławia, duże wygodne łóżko

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 11 marca 2018

    10
    Powyżej oczekiwań! Zdecydowanie polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    Genialna lokalizacja! z okna piękny widok na rynek. Apartament duży, czysty i wygodny. Bez najmniejszych kłopotów trafiłem na miejsce. Kluczy odbierać nie musiałem, dostałem kody smsem. Świetna obsługa, pozdrawiam serdecznie przemiłą i pomocną Panią Karolinę ;)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 3 marca 2018

    6,3
    :/
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Penthouse
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament wymaga remontu, szczególnie łazienka.

    Bardzo dobry kontakt z właścicielką - przemiła osoba. Bezproblemowe odebranie kluczy. Rewelacyjna lokalizacja. Duży metraż.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 24 lutego 2018

    10
    Wrocław fantastyczny- do zwiedzania, architektura, lokale, komunikacja; najlepiej z Wroc.Inn Apart.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Lokalizacja- rewelacja, samo serce miasta; Organizacja- sms powitalny, klucze w skrytce, instrukcje, zorganizowanie parkingu; Apartament- przestronny, przyjemnie urządzony, wszystko sprawne, bardzo czysto; Wifi- bardzo dobre, może trochę mało kanałów TV, no ale nie pojechaliśmy do Wrocławia oglądać telewizji ;-)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2018

    7,5
    Było bardzo czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    Apartament nie ma nic wspólnego ze zdjęciami zamieszczonymi na booking. Łazienka 2 gwiazdki poniżej standardu reprezentowanego na tych zdjęciach.

    Było bardzo czysto.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2018

    9,2
    zdecydowanie godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi

    - saszetki szamponu i żelu pod prysznic były dla mnie za małe, ale zakładam, że nie wszyscy myją długie włosy każdego dnia i biorą prysznic 2x dziennie :)

    zdecydowanie godny polecenia - absolutnie rewelacyjna lokalizacja, z widokiem na rynek, co dla nas oznaczało możliwość obserwowania jarmarku świątecznego - piękny apartament, piękne meble w dawnym stylu, z umiarem, bez przytłoczenia, w salonie jest poczucie bardzo dużej przestrzeni - duże wygodne łóżko - czysto bez zarzutu

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2017

    7,9
    Lokalizacja w samym centrum, przestronne wnętrza.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Reakcja na psa przy powitaniu, nigdzie nie było wzmianki, że tylko yorki są akceptowanymi zwierzętami, a poczułam się jakbym przyjechała z kucem zamiast psa.

    Lokalizacja w samym centrum, przestronne wnętrza.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 11 listopada 2017

    10
    Przyjemny apartament w sercu miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Miło było wrócić do jednego z apartamentów Wroclaw Inn. Świetna lokalizacja, liczne udogodnienia, czystość i sympatyczny kontakt z Panią Karoliną to największe atuty tego miejsca.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 1 listopada 2017

    9,2
    Pozytywnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Wymienic wykladzine , przydało by sie rowniez wymienic mikrofale poprostu szpeci ten ładny apartament swoim wygladem . Telewizor trzeszczy mysle ze to kwestia polaczenia z dekoderem. Zamiast zaslon w stylu PRL mozna by było dac rolety abo zaluzje. Ogolnie pomimo tych uwag jestem zadowolony.

    Witam! Apartament w bardzo dobrej lokalizacji to jest (jego najwiekszy atut). Lazienka duza i czysta, toaleta rowniez czysta. Lozko bardzo wygodne i duze . Widok z okna niesamowity. Mieszkanie cieple bez wilgoci. Polecam

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 21 października 2017

    10
    Rewelacyjny apartament we Wrocławiu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Wszystko nam się podobało!!!!

    Pobyt we Wrocławiu i dokładnie w tym apartamencie uważamy za jeden z najbardziej udanych wyjazdów. Wszystko było idealne. Zakwaterowanie w samym centrum..lepszego nie ma!!! Warunki idealne , wszystko na najwyższym poziomie.Właścicielka miła, sympatyczna , bezproblemowa.Wrócimy na pewno i polecamy serdecznie wszystkim znajomy jak i innym osobom odwiedzającym Wrocław.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 11 października 2017

    9,2
    Udany pobyt :-)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Jedyną niedogodność podczas pobytu w tym obiekcie, stanowił częściowo niedrożny odpływ brodzika - to powodowało, że w czasie korzystania z prysznica, moje stopy pozostawały zanurzone w słabo odprowadzanej przez odpływ wodzie.

    Wyborna lokalizacja z bezpośrednim widokiem na Stary Ratusz - nieopodal pozdrawia nas również Pan Fredro z pomnika ;-) Sam apartament jest przestronny, łóżko nie jest wysiedziałe, za to bardzo wygodne, również dla wysokich osób. Gustowne, punktowe oświetlenie w wielu miejscach całego apartamentu, spełnia oczekiwania miłośników także jasnych wnętrz. Właścicielka jest bardzo uczynną osobą o wysokiej kulturze osobistej :-)

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 października 2017

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Śniadanie w pobliskiej restauracji Breadway. Jedzenie dobre, ale w jakość obsługi i czystość należałoby jeszcze b.dużo poprawić.

    Bardzo dobra lokalizacji, przy samym Rynku. Przestronny, b.czysty apartament. Super kontakt, bezproblemowy odbiór i zdanie kluczy.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    10
    Świetne miejsce, w którym można poczuć atmosferę miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja. Wspaniały widok z okna na Rynek. Łatwy i wygodny odbiór kluczy - zaszyfrowana skrytka jest dobrym pomysłem. Apartament niezwykle gustownie urządzony a zarazem czysty i przytulny.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 9 października 2017

    9,6
    Dobre miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Na www powinna być informacja, że to 3. piętro bez windy. Dla mnie OK, ale nie dla wszystkich, zwłaszcza jeśli ktoś przyjedzie z większym bagażem.

    Bardzo kontaktowa i miła Właścicielka. Piękny widok z okien na Rynek. Duży i ładnie wyposażony apartament, bardzo wygodny. Jest wszystko, co powinno być. Cicho i spokojnie, pomimo bezpośredniego sąsiedztwa Rynku.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 22 września 2017

    10
    Idealne miejsce na wypoczynek w samym sercu Wrocławia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Przepięknie, stylowo urządzony, przestronny apartament z niesamowitym widokiem na Stary Rynek. Doskonały kontakt z przemiłą, pomocną właścicielką, idealnie rozwiązana kwestia odbioru kluczy - czekały w szyfrowanym schowku przy apartamencie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 22 września 2017

    10
    POLECAM! I fully recommend!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    For those who need absolutely quite - this is not the place :) Okna na rynek, więc nie ma całkowitej ciszy. Za to jest całkowite zaciemnienie - dobre rolety :)

    PERFECT!! The best, nice, fast, friendly service I have ever seen! Super serdecznie polecam. Szybki, bezproblemowy i miły kontakt.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2017

    10
    Lokalizacja rewelacyjna, widok z okna na pomnik A.
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Lokalizacja rewelacyjna, widok z okna na pomnik A.Fredry na rynku. Apartament zadowoli najbardziej wymagających. Świetnie urządzony, bardzo czysty. Przepiękne meble. Białe, skórzane, wygodne fotele. Biała sofa. Duży, płaski tv. Aneks kuchenny super urządzony i wyposażony. Super łazienka z białymi ręcznikami.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    8,3
    Lokalizacja świetna, wszędzie blisko, Pani Karolina bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Lokalizacja świetna, wszędzie blisko, Pani Karolina bardzo miła, widok z okna prosto na Ratusz i Rynek, sklepy spożywcze tuż pod nosem. Jedyny minus to trzecie piętro i brak windy. Jeśli chodzi o jedzenie to polecam restaurację Chłopskie Jadło-wszystko było bardzo dobre:) Najtańsze taksówki to Ryba-taxi. Polecam:)

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2017

    10
    Wrocławski Rynek na wyciągnięcie ręki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Przemiła Pani fantastycznie nas pokierowała do obiektu. Świetny pomysł na przekazanie kluczy za pomocą skrytki z kodem. Czyste pokoje i toaleta, Bardzo dobre wyposarzenie. Przepiękny widok na wrocławski rynek. Miejsce parkingowe pod samymi drzwiami. Naprawdę warto! Pozdrawiam KM

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2017

    10
    Miło spędzony czas, mnóstwo atrakcji w mieście.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klatka schodowa i podwórko za budynkiem.

    Bardzo dobra lokalizacja, przepiękny apartament świetnie wyposażony pełna swoboda i przesympatyczna właścicielka

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 lipca 2017

    9,2
    Świetna lokalizacja dla tych , którzy lubią by coś się...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja dla tych , którzy lubią by coś się działo wokół nich - Wrocław tętni życiem. Widok bezpośrednio na rynek- przepiękny. Dobra baza wypadowa do zwiedzania Wrocławia . Mieszkanie wg. opisu właścicielka bardzo uprzejma i pomocna. Szczerze polecam

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 lipca 2017

    10
    Bardzo wygodny i duży apartament w świetnej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Brak

    Bardzo wygodny i duży apartament w świetnej lokalizacji. Bardzo miła Pani z obsługi. Wzorcowe rozwiązanie w zakresie kluczy-schowek na kod przy drzwiach. Bardzo polecam

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 lipca 2017

    9,2
    Wrocław piękny, nawet w lekkiej mżawce.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg

    Bardzo przyjazna gospodyni mieszkania. Miejsce znakomite - z widokiem na rynek. Apartament bardzo duży. Jedno duże łóżko do spania. Nie dla osób z dużym bagażem lub z trudem pokonujących schody, bo to 3 piętro w domu bez windy. W pełni wyposażona kuchnia (gdyby ktoś chciał samodzielnie gotować). Chętnie skorzystamy ponownie.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2017

    10
    Fantastyczne miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny i przestronny apartament, przepiękny widok na rynek, brak problemów z odbiorem kluczy i przrsympatyczna właścicielka! Nie było problemu z pozostawieniem walizek czy małym przedłużeniu doby. Bardzo Polecam!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2017

    10
    Świetny apartament z widokiem na Rynek!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Bardzo ładny apartament w najlepszej lokalizacji z widokiem na Ratusz. Znajduje się w samym sercu starego miasta. Pod nosem sklepy oraz wiele wyjątkowych, klimatycznych knajpek. Apartament czysty i wyposażony we wszystko czego można potrzebowac podczas wizyty w mieście. Zdecydowanie lepsza alternatywa niż hotel. Polecam!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    5,5
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klatka schodowa Stare, podniszczone meble Łazienka

    Lokalizacja Wygodne materace

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 13 lutego 2019

    10
    Wszystko w najlepszym porządku
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duża przestrzeń

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    10
    Super !
    • W parze
    • Loft
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Zameldowanie i wymeldowanie poprzez kod Lokalizacja Urządzenie wnętrza Czystość Dobre wyposażenie kuchni, łazienki

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Lokalizacja, wielkość apartamentu, cena, klimat, wyposażenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dzwony co godzinę w nocy

    Lokalizacja, wielkość apartamentu, cena, klimat, wyposażenie

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    9,6
    Rewelacyjna lokalizacja i ładne wnętrza - polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zapach z łazienki/ toalety niezbyt przyjemny ale to pewnie za sprawą kanalizacji.

    Rewelacyjna lokalizacja i ładne wnętrza - polecam

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2019

    9,6
    Bliskość Starego Rynku, wystrój wnętrza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja widok z okna

    Bliskość Starego Rynku, wystrój wnętrza.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2019

    10
    Lokalizacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko gra. super lokalizacja. Czysto.

    Lokalizacja!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2019

    10
    lokalizacja jest super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    lokalizacja jest super.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2019

    10
    Apartament czysty, wygodny zgodny z opisem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czysty, wygodny zgodny z opisem. Położenie w samym sercu starego miasta. Dobry kontakt z właścicielem. Polecam.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    10
    Na pewno tu wrócę. Idealne miejsce na nocleg w dogodnej lokalizacji. Widok Rynku z okna - bezcenny!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    -

    Przepiękne widoki z okna (lokalizacja świetna!). W apartamencie bardzo czysto. Łóżka niesamowicie wygodne.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    8,3
    lokalizacja idealna, wszedzie blisko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg

    dzwony kościoła mogą przeszkadzać w porządnym wyspaniu.

    lokalizacja idealna, wszedzie blisko.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    9,6
    Świetny kontakt z zarządcą obiektu, wszystko w 101%...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Świetny kontakt z zarządcą obiektu, wszystko w 101% przekazane. Naprawdę polecam.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    Bardzo mocno polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niema takiej rzeczy

    Przede wszystkim widok z okna na rynek. Apartament ciepły, czysto i przede wszystkim bardzo miła obsługa 😊

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Położenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Super lokalizacja i widok z okna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja i widok z okna.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    8,3
    Brak polskich kanałów tv.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi

    Brak polskich kanałów tv. Jedynie wybór kanałów arabskich :-(

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    9,6
    Jest dobrze
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Penthouse
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie bylo nic takiego

    Ogolnie pobyt udany, lokalizacja lepiej byc nie moze, ladnie, czysto

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 października 2018

    9,6
    Położenie i widok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Loft
    • 1 nocleg

    Brak windy.

    Położenie i widok

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    10
    Lokizacja w samym rynku, czysto, przestronnie, dobrze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokizacja w samym rynku, czysto, przestronnie, dobrze wyposazony,bardzo dobry kontakt i blisko wszedzie🙂

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    8,8
    Urokliwy apartament przy rynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi

    Nie dzialal telewizor.Mielismy ogromne trudnosci w znalezieniu miejsca do zaparkowania.

    Doskonala lokalizacja przy rynku.Ladny wystroj apartamentu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 września 2018

    10
    Wyjątkowo przyjazny i pomocny gospodarz.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyjątkowo przyjazny i pomocny gospodarz. Rewelacyjna lokalizacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    10
    2 pietra
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    2 pietra

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    9,6
    Bardzo ładne mieszkanie, czyste.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Loft
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładne mieszkanie, czyste. Fantastyczna lokalizacja na rynku starego miasta. Piękny widok z okna na rynek z fontanną.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    10
    Piękne miejsce w centrum miasta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Loft
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne miejsce w centrum miasta. Widok z okna niezapomniany.

    Pobyt: Sierpień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Wroclaw Inn Apartments zrobionych przez Gości