Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o hotelach
  4. Iwkowa – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Zagroda na Pacanach

Zagroda na Pacanach – opinie

Iwkowa 842, 32-861 Iwkowa, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Iwkowa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 18 opinii o apartamencie

10

Poszczególne oceny

  • Czystość

    10,0

  • Komfort

    10,0

  • Lokalizacja

    9,9

  • Udogodnienia

    10,0

  • Personel

    10,0

  • Stosunek jakości do ceny

    9,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 18

  • Ocena dodana: 7 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak negatywów

    Lokalizacja, spokój, wygoda i okoliczny las to atuty tej lokalizacji. Polecam.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 3 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super wyposażona kuchnia Standard pokoi (od drewnianych podłóg, podgrzewanej łazienki, po przytulna pościel, kocyki...) Taras i zieleń Basen nie tylko dla najmłodszych Warzywa w ogródku Gry dla dzieci 👌 Bardzo mili Gospodarcze - dziękujemy

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 26 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce! Apartament bardzo zadbany, w pełni wyposażony, można poczuć się jak w domu :) Właściciele przemili, bardzo pomocni. Dziękujemy za wspaniały pobyt i już nie możemy doczekać się powrotu :)

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 28 Czerwiec 2020

    10
    Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak.

    Bardzo dobre warunki zakwaterowania- dwie przestronne sypialnie, kuchnia wyposażona w sprzęt umożliwiający samodzielne przygotowywanie posiłków. Domek usytuowany obok lasu, na uboczu, dla ludzi ceniących sobie ciszę i spokój. Dużo udogodnień (nie tylko dla dzieci), zabawki, książki, piaskownica, zjeżdżalnia i basen. Z tarasu widok jak z pocztówki. Otwarci i życzliwi gospodarze. Dziękujemy za udany pobyt, mamy nadzieję, że do zobaczenia.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 22 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza. Spokoj. Cieplo. Kominek. Wlasciciele 🙂

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 31 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Wspaniałe miejsce na wypoczynek poza miastem, cisza i spokój. Dom wyposażony bardzo komfortowo oraz z wielką dbałością o szczegóły. Gościnność oraz życzliwość właścicieli przeogromna! W czasie naszego pobytu okazali się bardzo pomocni. Chciałbym tylko takich ludzi spotykać na swojej drodze.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2019

    10
    Udany wypoczynek. Bardzo mili gospodarze. Pyszne lokalne produkty - chleb, mleko, ser, jajka :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Cisza, spokój, śpiew ptaków, las, góry.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 27 Kwiecień 2019

    10
    Byliśmy na Pacanach już dwa razy. Zawsze żałowaliśmy, że nasz pobyt był zbyt krótki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    -

    Dom jest przepięknie położony, komfortowo wyposażony i bardzo przestronny, okolica malownicza, a Gospodarze niezwykle sympatyczni.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 7 Kwiecień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystrój, czystość, taras

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Wspaniałe miejsce dla osób szukających ciszy, spokoju, kontaktu z naturą. Kameralny obiekt dysponuje komfortowymi, pięknie urządzonymi apartamentami z kominkiem. Obiekt położony jest w przepięknym miejscu, w lesie. Z okien roztacza się piękny widok. Gospodarze są w stałym kontakcie z gośćmi. Na pewno wrócimy w to cudowne miejsce.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 Październik 2018

    10
    Bardzo dobrze wypoczęłam i nabrałam energii na następny tydzień.Mogę tam wracać i ładować baterie :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Nie było takich rzeczy które by mi się nie podobały.

    Wspaniała okolica, bardzo wygodny apartament do wypoczynku i pracy. Przemili gospodarze. Polecam wszystkim zarówno tym co chcą wypoczywać w gronie znajomych jak i tym którzy chcą wypoczywać rodzinnie. Apartament przystosowany na wypoczynek z dziećmi. Gospodarze pomyśleli o bezpieczeństwie maluchów montując balustrady zabezpieczające schody. Na koniec wypoczynku otrzymałam od gospodarzy drobny prezent. Bardzo miły gest.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 7 noclegów

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 28 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 20 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 7 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 18 Luty 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Luty 2019

Wyświetlono 1 – 18

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!