Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o hotelach
  4. Iwkowa – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Zagroda na Pacanach

Zagroda na Pacanach – opinie

Iwkowa 842, 32-861 Iwkowa, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Iwkowa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 25 opinii o apartamencie

10

Poszczególne oceny

  • Czystość

    10

  • Komfort

    10

  • Lokalizacja

    9,8

  • Udogodnienia

    10

  • Personel

    10

  • Stosunek jakości do ceny

    10

  • Bezpłatne WiFi

    10

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 21

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    10
    Bardzo dobrze wypoczęłam i nabrałam energii na następny tydzień.Mogę tam wracać i ładować baterie :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Nie było takich rzeczy które by mi się nie podobały.

    Wspaniała okolica, bardzo wygodny apartament do wypoczynku i pracy. Przemili gospodarze. Polecam wszystkim zarówno tym co chcą wypoczywać w gronie znajomych jak i tym którzy chcą wypoczywać rodzinnie. Apartament przystosowany na wypoczynek z dziećmi. Gospodarze pomyśleli o bezpieczeństwie maluchów montując balustrady zabezpieczające schody. Na koniec wypoczynku otrzymałam od gospodarzy drobny prezent. Bardzo miły gest.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    10
    Wspaniałe miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce. Polecam wszystkim, którzy szukają ciszy i chcą uciec od miastowego zgiełku. Codzienny widok na góry, wyposażenie, dużo zabawek i czytanek dla dzieci, które nie mają jak się nudzić w Zagrodzie na Panacach. Obiekt bardzo czysty i zadbany widać włożone tam serce, właściciele wspaniali, chętnie tam wrócimy :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    10
    Cudowne miejsce na odpoczynek od miejskiego zgiełku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Pobyt bardzo udany, mimo iż krótki - pozwolił nabrać nowych sił. Domek wyposażony z dbałością o szczegóły we wszystko co było potrzebne, bardzo czysty. Przy domku duży taras i miejsce na samochód. Dodatkowo jest możliwość spędzenia aktywnie czasu - gospodarze zadbali o różnorodność sprzętu sportowego. Można również korzystać z basenu. Pani Kasia bardzo życzliwa - jeszcze raz dziękuję za okazaną pomoc! Polecam z czystym sercem!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2018

    10
    Fajnie byłoby wrócić tam na dłuższy pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Przestronny i przytulny dom, urządzony z wielką dbałością o detale w cichym malowniczym zakątku, na zalesionym zboczu góry z pięknym widokiem. Ciekawe turtystycznie okolice. Mili i pomocni właściciele. Było cudownie nawet, gdy nie dopisywała pogoda. Kominek, wygodna kanapa. Sauna. Ciekawe książki. Sarny za oknem. Cisza!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 27 lutego 2018

    10
    Genialne miejsce na rodzinny wypoczynek!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Cudowne miejsce! Spędziłam z rodziną w Zagrodzie 4 zimowe dni. Fenomenalne warunki i nadzwyczaj mili, troskliwi i pomocni właściciele. Polecam wszystkim, na których kojąco działa las, cisza i widok gór!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 20 lutego 2018

    10
    Bardzo miło spędzone ferie w zagrodzie na pacanach!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    Wspaniała lokalizacja, cisza, las, super atrakcje i zabawki dla dzieci. Taras, kominek i przestronne wnętrza. Bardzo mili gospodarze zorganizowali warsztaty dla dzieci i super ognisko! Dziękujemy i na pewno wrócimy!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2017

    10
    Piękne widoki, pełny wypoczynek, kontakt z naturą
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 7 noclegów

    Dopiero co wróciliśmy, a już tęsknię za tarasem :) . Wymarzony wypoczynek, dla osób szukających wyciszenia od gwaru wielkomiejskiego, pięknych widoków i kontaktu z naturą :) . Cisza i spokój , nie można w tym miejscu się nudzić, zapewniony pełny wachlarz "narzędzi", dla szukających rozrywki i zabaw z rodziną i znajomymi. Polecam !!!

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 31 maja 2017

    10
    Niebo z widokiem na raj
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Rzadko bywa tak, żeby zdjęcia i opis oddawały rzeczywistość w stu procentach, a już tak, żeby ta rzeczywistość okazała się jeszcze lepsza niż w zaprezentowanej ofercie - zdarzyło mi się po raz pierwszy. Zagroda na Pacanach jest miejscem wyjątkowym - w bezpośrednim sąsiedztwie lasu, z przepięknym panoramicznym widokiem na góry, który podziwiać można z wygodnego leżaka na nowoczesnym tarasie, z pięknie urządzonymi pomieszczeniami, w pełni wyposażoną kuchnią, dużym zielonym ogrodzonym terenem, sauną leśną i drewnianą balią (do której wskoczyć można, by schłodzić rozgrzane ciało), placem zabaw dla dzieci, ogródkiem ziołowym, z którego można korzystać, stodołą sportową wyposażoną w sprzęty do badmintona czy ping-ponga, rowerami, których można używać (także z dziećmi, ponieważ gospodarze dysponują fotelikami). Miejsce jest przyjazne dla dzieci, w domu znajdują się: mała wanienka, fotelik do karmienia, zabawki i książeczki dla maluchów. Kilka dni wypoczynku w Zagrodzie na Pacanach to poranki przy śpiewie ptaków, śniadania na tarasie z widokiem na spowite poranną mgłą szczyty gór, wieczory w saunie pod gwiaździstym niebem i popołudnia spędzone na wycieczkach pieszych czy rowerowych (trasy tuż obok domku) po niezwykle malowniczej okolicy Beskidu Wyspowego. Jeśli dodamy do tego bardzo sympatycznych właścicieli - łatwo zrozumieć, dlaczego będziemy tam wracać.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 11 lutego 2017

    9,6
    Cisza, spokój, ekologia, bardzo relaksujące miejsce,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów

    Cisza, spokój, ekologia, bardzo relaksujące miejsce, przytulne, komfortowe, z dużą dbałością o szczegóły, ciekawa biblioteczka dla dużych i małych, bardzo pomocni właściciele.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2017

    10
    Świetna lokalizacja na spokojny odpoczynek z pięknym...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Świetna lokalizacja na spokojny odpoczynek z pięknym widokiem oraz lasem dookoła. Bardzo dobrze urządzony apartament, wszystko co potrzebne było na miejscu.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2018

    10
    cudownie napewno tam wrócę
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    nie ma takiej rzeczy, która by mi się nie podobała

    wszystko

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 22 listopada 2017

    10
    Komfortowy pobyt w otoczeniu przyrody.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Nic takiego nie było.

    Wspaniała lokalizacja, cisza, komfort obiektu, przepiękne widoki, ogromnie mili i uczynni gospodarze.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2017

    10
    Raj
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niesamowite miejsce. Cudowni i przemili Właściciele. Dom ultra czysty i świetnie wyposażony. Przestronny i wygodny. Wracam za rok :) Dziękuję!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 9 lipca 2017

    10
    usytuowanie obiektu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 7 noclegów

    usytuowanie obiektu

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2017

    9,6
    sielskie wczasy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    obiekt super, dużo miejsca, zabawki dla dzieci, dobrze wyposażony. dzieci mogły pobiegać po dworze, jest basen, stól do tenisa, ogłnie super.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    10
    Idealne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój, śpiew ptaków...tego nie da się opisać to trzeba przeżyć 😄

    Pobyt: Maj 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 29 maja 2016

    10
    Czysto, przestronnie, komfortowo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Czysto, przestronnie, komfortowo. Właściciele dyskretnie dopieszczający gości. Piękna okolica, przygotowane porządne rowery. Sauna, stół do tenisa stołowego, plac zabaw. Można usiąść na tarasie i patrzeć, jak rosną zioła w skrzynkach... Pobyt krótki, ale akumulatory naładowane:). Pani Kasiu, dziękujemy! Powodzenia!

  • Ocena dodana: 23 maja 2016

    10
    Serdecznie polecamy!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Serdecznie polecamy! Wspaniałe miejsce na pobyt z niemowlakiem. Cisza, spokój, czyste powietrze, przepiękne widoki. Do tego apartament wyposażony we wszystkie potrzebne sprzęty. Urządzony gustownie i funkcjonalnie zarazem. A do tego świetnie zaopatrzona biblioteczka i mili właściciele.

  • Ocena dodana: 10 maja 2016

    10
    Podobał mi się sam design obiektu, łatwość kontaktu z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Podobał mi się sam design obiektu, łatwość kontaktu z sympatycznymi właścicielami, przepiękna okolica,spokój i cisza a także teren bezpieczny dla dzieci. Polecam, na pewno wrócę tam jeszcze raz. Byliśmy tam przez 3 dni, a i tak nie nacieszyliśmy się pobytem.

  • Ocena dodana: 21 marca 2016

    10
    Bardzo przemyślane i świetnie dopracowane w szczegółach...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Bardzo przemyślane i świetnie dopracowane w szczegółach miejsce (łącznie z biblioteczką na każde gusta oraz zabawkami dla dzieci), gotowe na przyjęcie gości szukających spokoju i kontaktu z przyrodą. Gospodarze bardzo pomocni, zaangażowani i dbający o komfort. Bogate wyposażenie apartamentu - sprzęty wysokiej klasy; świetne na krótsze i dłuższe pobyty. Gorąco polecamy i dziękujemy za gościnę!!!!!!!

  • Ocena dodana: 10 maja 2016

    10
    Niezwykle uprzejmi gospodarze, sauna pod nosem, czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Niezwykle uprzejmi gospodarze, sauna pod nosem, czysto. Idealne miejsce aby odpocząć

Obiekt ma także 4 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 21

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!