Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Zamek Czocha

Sucha, 59-820 Leśna, Polen

#4 van de 8 hotels in Leśna

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1422 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Mooie beleving van overnachten in een kasteel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi kasteel. Te bezoeken waard. Onze kamer was op de derde verdieping (via trappen) . Beleving van in een slot te slapen, maar kamer niet zo geweldig. Klein, konden net 2 bedden in. Een klein raampje zonder gordijn. Wel mooi uitzicht vanuit dit raam. Eigen mooie badkamer op de gang. WiFi op de kamer werkte niet. Wel elders in het gebouw. Goed ontbijt en goed restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,8
    Mooie locatie, matig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen bij aankomst niet de kamer die we hebben geboekt. We werden in een kamer gestopt met 3 losse bedden waarvan 1 heel. Na geklaagd te hebben konden we pas de volgende dag een andere kamer krijgen. Personeel was geïrriteerd over ons klagen en was niet zo vriendelijk. Uiteindelijk de volgende dag een andere kamer dit was iets beter naar Poolse maatstaven. Zonde van zo'n mooie locatie.

    Mooie locatie, beneden aan het meer kun je kajakken en waterfietsen huren en is een klein restaurant waar je heerlijke vis kunt eten. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,3
    Heel goed
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en diner waren erg goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,3
    top
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Diner was uitstekend

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    4,6
    Begin geen hotel als je het niet aan kan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was heel onvriendelijk en ze moeten Engels leren. Nog nooit zijn we zo slecht ontvangen nooit gaan we nog terug!

    Het kasteel zelf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je niet in kasteel kon overnachten en geen raam kon open

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie was geweldig! Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    Goed ontbijt en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt en mooie omgeving. Ik kom er ieder jaar een paar dagen , want ik ben er graag.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,5
    Mooi hotel voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte en bij het hotel kasteel en hotel. Gehorig, maar dat is logisch in zo'n oud pand

    Mooie locatie. Goede prijs. Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,4
    Leuk om een keer in een kasteel geslapen te hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    communcatie (slecht Engels en/of Duits van personeel)

    Leuk om een keer in een kasteel geslapen te hebben

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,9
    Deze locatie is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden zijn oud en slecht, geen lift (best lastig wanneer je op de zolderverdieping moet slapen), ontbijtkamer een beetje te klein.

    Deze locatie is geweldig! Een prachtige kasteel in een prachtige omgeving. Daarnaast een lekker ontbijtje

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,8
    De romantische ambiance.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De romantische ambiance.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: