Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Gdańsk – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Zefiro Stajenna

Zefiro Stajenna – opinie

Stajenna 5A, 80-842 Gdańsk, Polska

Ocena

Na podstawie 400 opinii o hotelu

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,6

  • Komfort

    8,6

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,5

  • Personel

    8,4

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    10
    Pokój nr 4
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus to tylko to że poduszki cienkie. Ja lubię spać wysoko więc dla mnie za mała poduszka.

    Pokój ciepły, bardzo czysty i przyjemny. W nowoczesnym klimacie. Wejscie do pokoju na PIN. Wygodne łózka. W pokoju TV, czajnik, kubki i łyżeczki. W łazience bardzo czysto. Dostepne ręczniki, suszarka i mydło. Ogolnodostępna kuchnia. Bardzo blisko do dworca głównego PKS i PKP. Blisko do centrum miasta. Blisko sklepy. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno tam wrócę.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2019

    10
    Spędziliśmy w Zefiro Stajenna tylko jedną noc, ale to...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 12)
    • 1 nocleg

    Jedyne na co można narzekać to grubość ścian oddzielających pokoje- wszystko słychać, a w naszym wypadku mieliśmy bardzo głośnych sąsiadów, co oczywiście nie jest winą hotelu.

    Spędziliśmy w Zefiro Stajenna tylko jedną noc, ale to wystarczyło aby przyszłe odwiedziny bookować tylko w tym hotelu. Położenie idealne, wszędzie blisko. Czysto i świeżo w pokoju i łazience. Czajnik, kawa, herbata, telewizor, suszarka do włosów na wyposażeniu. Cena i standard rewelacyjne. Drzwi do hotelu i pokoju na kod, który otrzymuje się wcześniej na maila.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2019

    8,8
    Jest to lokal bez obsługi co ma swoje zalety.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Deluxe z dodatkowym łóżkiem i prywatną łazienką (nr 8)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jest to lokal bez obsługi co ma swoje zalety. Mianowicie można się zameldować o dowolnej godzinie. Za bardzo niską kwotę mamy wysoki standard, mega czysty pokój z łazienką oraz wspólną również mega czystą i fajnie wyposażoną kuchnią.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    9,2
    Bardzo dobra lokalizacja, miejsce dla niewymagających podróżnych.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 2)
    • 1 nocleg

    Po przyjściu w pokoju panował nieprzyjemny zapach, który udało się wywietrzyć dopiero po godzinie intensywnego wietrzenia. Niezbyt udanym rozwiązaniem są też blaszane szafki nocne- z sąsiednich pokoi głośno słychać nawet położenie na nich telefonu.

    Szybkie, bezproblemowe zameldowanie i wymeldowanie. W pokoju było dość czysto i komfortowo.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    7,9
    Jestem zadowolona, jednak mogłoby być lepiej.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 12)
    • 3 noclegi

    Podana była informacja o widoku na miasto/ punkt orientacyjny - jednak widokiem z okna był co najwyżej chodnik i nogi przechodniów. Brak szafki, więc nie można było się nawet rozpakować. Bardzo małe poduszki.

    Lokalizacja w centrum miasta, chwila spacerkiem na stare miasto, za co wielki plus. Bardzo wygodne, wysokie łóżko. Wielkie lustro, kontakty przy łóżku, bardzo ładne panele, ogólnie pokój bardzo schludny i przyjazny. Wielki plus za dwie osobne kołdry

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    8,3
    Super lokalizacja, trzeba zwalczyć pająki i sprzątnąć podwórko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Junior Suite z prywatną łazienką (nr 3)
    • 2 noclegi

    Wszystkie podłogi kamienne, szafki przy łóżkach blaszane = straszna akustyka. Wejście do hotelu po stromych schodach - nie dla dzieci, osób starszych, itd. Słabe żarówki przy łóżku. Rozkładana sofa tragicznie twarda. W pokoju małe pająki i pajęczyny za szafkami. Widok na bardzo zaśmiecone podwórko.

    Wygodna łazienka, czyste ręczniki, gniazdko elektryczne w dobrym miejscu nad blatem - do komputera i do czajnika. Wygodne podwójne łóżko. Czysty korytarz, dobrze oświetlony. Doskonała lokalizacja.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2018

    9,6
    Najlepszy stosunek Cena do Jakość
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 1 nocleg

    Brakowało jednorazowych kosmetyków - szampon, żel do kąpieli.

    Zadbane i przestronne pokoje, bardzo wygodne łóżko, suszarka w łazience, świetna lokalizacja - 10min od Starego Miasta, 15 min od dworca i SKM.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 22 grudnia 2018

    7,5
    Na plus: lokalizacja, bardzo dobre WiFi, łóżko wysokie i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 2)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na minus na pewno: brak wentylatora w łazience, do tego jeden z ręczników był brudny. Poduszki cienkie jak kołdra więc niezbyt dobrze się spało. Mam też zastrzeżenia do osoby która w ostatni dzień odgarniała wejście ze śniegu - skoro pada śnieg to schody też warto odgarnąć i czymś posypać ;)

    Na plus: lokalizacja, bardzo dobre WiFi, łóżko wysokie i wygodne, brak karty czy klucza do pokoju to też plus, bo przynajmniej nie było czego zgubić - wystarczyło pamiętać kod ;)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 22 grudnia 2018

    9,2
    Bardzo ladny, czysty pokoj.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 12)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt troche zepsulo nam wymeldowanie. Informacja jest na stronie, ze wymeldowanie jest do godziny 11, ale juz od 10.30 do naszych drzwi dobijala sie pani sprzataczka ponaglajac nas do wyjscia. Zostawilo to pewien niesmak. Rowniez w obiekcie sa bardzo cienkie sciany, slyszalysmy kazde zdanie sasiadow ktorzy tez byli dosyc glosni, a nad nami ktos chyba zorganizowal przemeblowanie bo przez 3 godziny slychac bylo bardzo glosne szuranie meblami,chociaz to juz nie jest wina wlascicieli obiektu. Zainwestowalabym rowniez w kieliszki do wina w kuchni :)

    Bardzo ladny, czysty pokoj. Wifi działało bez zarzutu, lozko wygodne, telewizor sprawny, wszystko w jak najlepszym porządku. Wejscie na kod, bo w obiekcie nie ma recepcji co dla mnie rowniez jest jak najbardziej na plus.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2018

    9,0
    Polecam na krótki wypad...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 9)
    • 2 noclegi

    Pojedyncze łóżko jest dość wąskie :(

    Lokalizacja na szóstkę. Blisko wszędzie (PKP, historyczne centrum, Muzeum II Wojny) + można pod obiekt podjechać samochodem. Sprawny system dostępu, dostajesz kod, wchodzisz. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii na ten temat, to naprawdę działa! Czysto, ładna łazienka, czajnik + saszetki z herbatą, kawą. Ciepło. Free wifi. Na krótki pobyt idealnie! Nie oczekujcie romantycznych wnętrz i wspaniałego widoku z okna :)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    8,8
    Pęlne zadowolenie! Wrócimy tam na pewno!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 12)
    • 2 noclegi

    Brak zastrzeżeń!

    Świetna lokalizacja: wszędzie blisko! Pokój miał wszystko to, co jest potrzebne do szczęścia (przynajmniej naszego!): łazienkę, czystą pościel, spokój i poczucie prywatności. Ogólnie, wg. mnie, genialny pomysł na nocleg: zero kontaktu z personelem, jeśli nie ma takiej potrzeby. Wszystko przygotowane na naszą wizytę, zero ingerencji, podany numer tel. jeśli byłyby jakieś zastrzeżenia. Jestem pod wrażeniem i z czystym sumieniem polecam ten nocleg, tym bardziej, że jest blisko dworca kolejowego oraz Starego Miasta!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    9,6
    Ok!!!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Cienkie sciany..albo drzwi

    Nie ma sniadan,ale lokalizacja,czystosc, i warunki super. uwaga na nieco cienkie sciany i niestety przebijaja glosy z pokoi obok

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    9,2
    Szczerze polecam wszystkim niedzdecydowanym! Zwłaszacz dla tych podróżujących samodzielnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 1 nocleg

    Miałam problem, żeby znaleźć to miejsc. Baner/ szyld "ginął" wśród innych banerów umieszczonych na tym budynku. Za pierwszym razem przechodząc obok tego budynku zwyczajnie nie zauważyłam baneru/ logo Zefiro na budynku.

    Dużym udogodnieniem były drzwi zamykane na hasło (zamiast tradycyjnego klucza). Podobał mi się również prosty a zarazem nowoczesny wystrój obiektu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 listopada 2018

    10
    Swietna jakosc i lokalizacja
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Deluxe z dodatkowym łóżkiem i prywatną łazienką (nr 8)
    • 4 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja przy Starym Miescie. Pokoj czysty i calkiem przestronny z oddzielna lazienka. Jest takze przyzwoicie wyposazony jak na ten standard. Bylo w nim cicho i cieplo, tak wiec nawet zimowe pobyty nie sa problemem. Obsluga raczej telefoniczna, gdyz na miejscu pojawia sie tylko osoba sprzatajaca pokoje. Do pokoju mozna sie dostac samemu wpisujac PIN. W obiekcie jest wspolna kuchnia, jesli chcemy sobie cos przygotowac we wlasnym zakresie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    10
    Fantastyczny nocleg
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja fantastyczna, blisko starówki a cisza i spokój, zielona okolica, 5 min spacerkiem jest Bar Turystyczny i bardzo smaczne śniadanie w bardzo niskich cenach. Obsługa bardzo miła i pomocna. W pokoju czysto, ciepło, są ręczniki, kubki, suszarka i co najważniejsze łazienka! W życiu już nie pojadę do hostelu gdzie jest przeważnie wspólna łazienka za tą samą, albo i wyższą cenę. A brak śniadania to na prawdę nie problem ;)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    5,8
    Średnio
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem (nr 1)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość pozostawała wiele do życzenia, problem z wejściem do obiektu, jakiś błąd z kodami, halasliwi lokatorzy, sam system wejścia bardzo hałaśliwy, zwłaszcza jak pokój jest zaraz obok drzwi wejściowych

    Bliskość do miasta

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    8,8
    Bardzo dobrze wyposazony pokoj i wszystkie potrzebne rzeczy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 3 noclegi

    Bardzo niemila sprzataczka. Sehr unangenehme und freche Putzfrau.

    Bardzo dobrze wyposazony pokoj i wszystkie potrzebne rzeczy w kuchni dostepne Sowohl das Zimmer als auch die Küche sehr gut ausgestattet. Alles was man während des Urlaubs braucht, steht zur Verfugung.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    9,6
    Super na jedną noc
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Z zewnątrz zupełnie niepozorny obiekt, ale w środku jest bardzo dobrze. Idealne miejsce na jedną noc w Gdańsku. Bardzo dobra cena, blisko Starego Miasta. Mogliśmy zostawić plecak przed zameldowaniem.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    10
    Dobra miejscowka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 6)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce rewelacyjne, wszędzie blisko i doskonale polaczenia: blisko dworzec PKP sam obiekt czysciutki, wygodny i komfortowy.Swietna jakość w dobrej cenie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    6,7
    Ładny pokój.
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ogrzewania, przez co w pokoju bardzo zimno. Ponadto, niedokładnie wyczyszczona łazienka. Słychać było bardzo dokładnie wszystkich sąsiadów. Brak szafy.

    Ładny pokój.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 października 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 10)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja i standard pokoi.czysciutko i schludnie.duzy plus za możliwość wcześniejszego zakwaterowania.super kontakt z właścicielem.polecam!!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    10
    Ładny hostel w dobrej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 2 noclegi

    Przez cały jeden dzień nie było prądu (podobno w całej okolicy), ale właściciel mógłby się ubezpieczyć na taką ewentualność, bo uprzykrzyło mi to znacznie pobyt.

    Hostel jest usytuowany bardzo blisko dworca kolejowego oraz starówki. Pokój czysty, całkiem nowy, wszystko było w porządku, poza jednym wyjątkiem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 28 września 2018

    7,5
    Cena jakość ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 10)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo cienkie ściny, słychać było o czym rozmawiają sąsiedzi. Dodatkowo odbywała się impreza i nie dało się spać, a nikt z personelu nie jest tam obecny żeby interweniować. Było też zimno bo kaloryfery nie grzeją.

    Lokalizacja, system bezkluczykowy, cena

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    7,5
    Dobre miejsce, nawet na awaryjny nocleg.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 9)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zimno bardzo - nie działające kaloryfery

    Przyjemny, nieduży pokój w dobrej lokalizacji, który udało się zarezerwować godzinę przed przybyciem. Wygodne łóżka.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    7,9
    Pokoje ładnie urządzone :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -Wilgoć w pokoju która sprawiała dyskomfort, - pokój nie był posprzątany dokładnie, - źle oznakowany obiekt przez co w nocy trudny do znalezienia - pokój znajduje się w piwnicy więc nawet nie można odsłonić zasłon ale nasz błąd nie sprawidzilismy, że to suterena

    Pokoje ładnie urządzone :) Kuchnia dobrze wyposażona Lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    9,6
    Super obiekt. Serdecznie polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nowoczesny designe.Czyste pokoje. Brak obsługi nie przeszkadzał żeby się dostać do obiektu o późnej porze. Drzwi wejściowe i do pokoju na kod otrzymany mailem rewelacja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    10
    Cudowne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 13)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super, a w tej cenie to już w ogóle bajka :) przydałby się otwieracz do piwa/korkociąg :)

    Super lokalizacja, czysto, przyjemnie, wyposażona kuchnia, ciepło, wygodne łóżka, dużo kanałów w telewizji. Polecamy gorąco! Rewelacyjne miejsce.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    9,6
    Bardzo wygodne łóżka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 10)
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne łóżka. Przemili Pani pokojowa oraz właściciel. Fantastyczna lokalizacja, 10 minut do dworca głównego, 7 minut do starego miasta. W pobliżu można zjeść przepyszne pierogi w O. Mandu. Dobrze wyposażona kuchnia. Stylowo urządzony obiekt. Serdecznie polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    8,8
    Apartament w centrum miasta, czysty ,dostepny aneks...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 1 nocleg

    Brakowalo mi w lazience malej szafki na kosmetyki i przybory do mycia.

    Apartament w centrum miasta, czysty ,dostepny aneks kuchenny , bardzo wazne, bo mozna samemu przygotowac posilek, napic sie herbaty czy kawy, Brakowalo mi w lazience malej szafki na kosmetyki przy umywalce. Super miejsce. Polecam

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    9,2
    wróce, kiedy tylko nadarzy się okazja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 3 noclegi

    Bliskosć centrum to główy atut. Drzwi otwierane na podany pin - to już przyszłość - chwała Wam za to mam nadzieję, że wszędzie to będzie zastosowane wzorem Was - tu macie znaczną przewagę. poza tym bliskość centrum to poważny argument

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 9)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce godne polecenia, ale trafiliśmy na trochę niedosprzątany pokój. Czysta pościel, ręczniki, opróżniony kosz, ale brodzik i umywalka wymagały umycia, podłoga też pozostawiała wiele do życzenia, stół pochlapany kawą. Szkoda, bo to psuje pierwsze wrażenie. Za oknem boisko szkolne, co może nieco przeszkadzać lubiącym dłużej pospać.

    Lokalizacja super, 10 minut spacerem do dworca, starego miasta, stoczni. Wygodne łóżka, suszarka do włosów, czajnik, wieszaki, sporo miejsca w pokoju, przyzwoicie wyposażona ogólnodostępna kuchnia. Wszystko nowe i estetyczne. Bardzo miły i pomocny personel. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 12 września 2018

    6,7
    Świeżo wyremontowany pokój, możliwe było zameldowanie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 13)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszechobecna wilgoć, nieprzyjemny zapach utrzymywał się w pokoju przez cały pobyt, w łóżku i pod prysznicem zauważyliśmy włosy po poprzednich lokatorach, ogólnie sporo kurzu w każdym zakamarku.

    Świeżo wyremontowany pokój, możliwe było zameldowanie szybciej niż zadeklarowano w ogłoszeniu. Dobrze wyciszone pokoje, nie słyszeliśmy obecności sąsiadów.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    7,5
    Schludnie, skromnie, nowocześnie, ładnie, widać, że nowe.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 2 noclegi

    Widok z okna... (niski parter). Pająki! Nie ma przechowalni bagażu, a w pokoju jest tylko jedna mała szafka.

    Schludnie, skromnie, nowocześnie, ładnie, widać, że nowe.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    8,3
    Bardzo fajna lokalizacja, super obsługa, przyjemne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 1 nocleg

    Pani sprzątająca mogłaby się bardziej przykładać do sprzątania. Obiekt nowy, świeży i całkiem fajnie wykończony. Niestety jak tak będzie sprzątany, szybko zostanie zapuszczony...

    Bardzo fajna lokalizacja, super obsługa, przyjemne wykończenie. Jest wszystko co potrzeba.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    10
    Personel jest tak mily, ze w momencie kiedy przyjaciolka...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 6)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel jest tak mily, ze w momencie kiedy przyjaciolka zostawila w hotelu dwie kurtki przesymaptyczny Pan dowiozl je do restauracji w ktorej beztrosko rozkoszowalysmy sie smakami przepysznego jedzenia.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    9,6
    Obiekt położony 10 min pieszo od targu rybnego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe Junior Suite z prywatną łazienką (nr 3)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt położony 10 min pieszo od targu rybnego. Pokoje czyste i bardzo przytulne. Ręczniki, toaleta i czajnik na wyposażeniu pokoju, dodatkowo do podłączenia mała lodówka. Sypialnia i salon osobno. Wszystko idealne. Polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    8,8
    Zadowolona, kolejny raz chętnie zamieszkam w tym obiekcie :)
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 2 noclegi

    Brak półeczek w pokoju i łazience, w łazience przydałby się taborecik na rzeczy i wieszaczek nie tylko na ręczniki. Pokoje trochę akustyczne, ale nie potrafię powiedzieć czy z góry z bloku mieszkalnego czy obok z pokoju obiektu słychać było rozmowy wieczorne a nawet płacz malutkiego dziecka. Braka informacji personalnych o właścicielach, personelu. Brak numeru 5A !

    Dogodna lokalizacja blisko Starego Miasta i Dworca Głównego, chociaż pierwsze dotarcie nie było łatwe, uliczka ma zaledwie kilka numerów i niewiele osób, nawet Pani mieszkająca w pobliżu 10 lat nie potrafiła jej zlokalizować. Czysto, telefoniczny kontakt w sprawach do wyjaśnienia błyskawiczny.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2018

    9,0
    Turystycznie świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 11)
    • 5 noclegów

    W pokoju 2 osobowym brak szafy - jedynie brak szafy.

    Turystycznie świetna lokalizacja. Wygodny aneks kuchenny na -1. Dla mnie idealny klucz elektroniczny - wszystko na kod.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    9,6
    Obiekt jest nowy, położony w centrum(wszędzie blisko) w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 3 noclegi

    przydałoby się sprzątniecie pokoju przy pobycie dłuższym niż 1 dzień, lub wyraźna informacja gdzie można wyrzucić śmieci lub znaleźć odkurzacz :)

    Obiekt jest nowy, położony w centrum(wszędzie blisko) w przyzwoitej cenie, bardzo wygodne łóżko.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    7,9
    Bardzo sympatyczny właściciel, który starał się usunąć...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie do końca czyste podłogi, zwłaszcza w łazience.

    Bardzo sympatyczny właściciel, który starał się usunąć jakiekolwiek niedogodności. Super oświetlenie w łazience.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    7,1
    Dobre wyposażenie, ogólnie dobry standard, lokalizacja...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 11)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na podłodze w pokoju piasek (niestety nie było skąd wziąć szczotki, żeby sobie zamieść); kod do drzwi dostałem dopiero po 15 - ani minuty wcześniej, mimo prośby; brak firanki w oknie, które było przy chodniku - albo trzeba zasłaniać zasłoną i włączać światło, albo wszyscy zaglądali do środka

    Dobre wyposażenie, ogólnie dobry standard, lokalizacja bardzo pozytywna, na miejscu kuchnia

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    10
    Bardzo udany pobyt naprawdę wszędzie bardzo blisko, cisza, spokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 5)
    • 1 nocleg

    proponuję wyposażyć łazienkę chociaż w małą ścierkę do podłogi

    Czystość, bardzo wygodne łóżko, wspaniała lokalizacja, ogólnie dostępna kuchnia bardzo dobrze wyposażona

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    9,6
    Czysto schludnie cicho, wszystko niezbędne jest, kuchnia na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 11)
    • 6 noclegów

    Brakuje zmiotki i szufelki, przydałaby się w pokoju.

    Czysto schludnie cicho, wszystko niezbędne jest, kuchnia na dole, wejście na pin - dla mnie idealnie. Wszędzie bliziutko, blisko do SKM i PKP.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    rewelacyjnie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 2 noclegi

    Wspaniale i jeszcze raz wspaniale.Brakło tylko informacji o mieście w języku polskim. Była w innych. Możliwe że był ale Polacy sobie go pożyczyli. Chyba to też nastawienie Gdańska na turystów niepolskich.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    9,2
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 6 noclegów

    Niewielki minus za brak szafy (szafki, kilku półek, komody) na ubrania.

    Perfekcyjna lokalizacja - kilka minut spacerem i jest się wszędzie, gdzie trzeba być w Gdańsku. Spokój, cisza i czystość rodem z "perfekcyjnej pani domu". Obsługa - rewelacja! Polecam

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    8,8
    Pokój czysty, schludny i ładny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 2)
    • 4 noclegi

    Jedyny minus to fakt, że były upały, a w pokoju uchylny był tylko mały lufcik.

    Pokój czysty, schludny i ładny. Dobra lokalizacja - 10 minut spacerem od starego miasta. W dniu przybycia byliśmy na miejscu wcześniej i nie było problemu z pozostawieniem bagaży.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    6,3
    Ładne pokoje z łazienką i to wszystko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju było głośno , było Od strony ulicy. Okna zamknąć nie mogłyśmy bo było strasznie duszno A klimatyzacji ani wiatraka nie było. Strasznie sie kurzylo i mieliśmy cały zakurzony pokój. Nie wiedziałam że przez cały pobyt nikt nie posprzata A byłyśmy 5 dni. Ładne pokoje z łazienką ale męczył nas pobyt.

    Ładne pokoje z łazienką i to wszystko.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,5
    Jedynym (choć znaczącym) minusem był parking, na którym- to...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 5)
    • 2 noclegi

    Jedynym (choć znaczącym) minusem był parking, na którym- to fakt- można było znaleźć wolne miejsca, jednak był płatny, a ciężko było znaleźć jakąś bezpłatną alternatywę :( Przy dłuższych pobytach może być to uciążliwe, gdyż wyraźnie podwyższa to koszta.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    9,6
    Polecam! Wszystko było jak w najlepszych porządku! :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką – niski parter (nr 14)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja, blisko śródmieścia. Pokój dla pary idealnej wielkości z łazienka. Możliwość dogadania się na wcześniejsze odebranie pokoju niż jest to napisane w godzinach zameldowania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 lipca 2018

    7,5
    Na jedną noc super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 6)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W oknie tylko zasłony brak rolety lub firanki, a wysoki parter. Minusem również brak możliwości otwarcia okna tylko górny uchył a pokój bez klimatyzacji przez co w nocy duszno.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja: blisko dworca PKP, starego miasta,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Deluxe z dodatkowym łóżkiem i prywatną łazienką (nr 8)
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja: blisko dworca PKP, starego miasta, Muzeum II Wojny Światowej i Europejskiego Centrum Solidarności (wszędzie Można dojść spacerem w 10 min). Cicha uliczka bez tłumów turustów. Pokoje skromne ale czyste. Uprzejmy i pomocny personel.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    8,3
    + standard pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem (nr 1)
    • 1 nocleg

    Brak klimatyzacji i możliwości uchylenia/ otworzenia okna

    + standard pokoju +świetna lokalizacja +Wspaniała właścicielka, wszystko można było z nią załatwić :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 lipca 2018

    10
    Mega super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Deluxe z dodatkowym łóżkiem i prywatną łazienką (nr 8)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój bardzo ładny, świerzy bardzo czysto, wygodne łóżka. Wszystko na miejscu. Pobyt nasz był z dziećmi które były bardzo zadowolone i nie chciały wyjeżdżać. Dodatkowo świetna lokalizacja i spokojna okolica ;)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    9,2
    Lokalizacja naprawdę dobra - Targ Rybny blisko, fabryka...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 6)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja naprawdę dobra - Targ Rybny blisko, fabryka pizzy i dobrze jedzenie. Parking pod budynkiem dostępny, w obiekcie bardzo cicho naprawdę zdarza się to rzadko że obiekt jest tak dobrze wyciszony. Dogodna możliwość przyjazdu i wyjazdu ze względu na pin dzięki któremu dostaniemy się do pokoju i budynku. Pokoje czyste i nowoczesne. Obsługa bardzo miła :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 1 lipca 2018

    10
    Szybki i zabawny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 5)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miły i uczynny właściciel niezwykle uczynny, dostarczający wino o 6 rano i odsylajacy klucze o których się zapomniało 😀 Pokój bardzo czysty i przyjemny. Polecam w 💯%

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2018

    10
    Polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było idealnie, świetny kontakt z właścicielem, zestaw do zaparzania kawy i herbaty co jest na bardzo duży plus, świetna lokalizacja. Serdecznie polecam.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    10
    Piękny czysty pokój, bardzo nowocześnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny czysty pokój, bardzo nowocześnie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    9,6
    Polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Junior Suite z prywatną łazienką (nr 3)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok.

    Czystość, spokój, wszędzie blisko, niedrogo- same zalety, żadnych uwag nie nam.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    10
    hotel w samym centru blisko sklepy ,gastronomia ,bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 5)
    • 3 noclegi

    hotel w samym centru blisko sklepy ,gastronomia ,bardzo blisko do dworca Super Polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    7,5
    Obiekt w dobrej lokalizacji, czysto i przyjemnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 2)
    • 1 nocleg

    Obiekt w dobrej lokalizacji, czysto i przyjemnie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    7,9
    czysto spokojnie nie ma problemu z parkingiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Junior Suite z prywatną łazienką (nr 3)
    • 1 nocleg

    czysto spokojnie nie ma problemu z parkingiem

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    7,9
    Poza tym ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe Junior Suite z prywatną łazienką (nr 3)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak lodówki i np. mikrofalówki

    Poza tym ok

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    10
    Było fajnie, urok pobytu zakłóciła kradzież parówki z kuchni ogólnej ( nie jest to winą hostelu)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 2 noclegi

    Podobał mi się wszystko

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    10
    Jak zawsze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 7)
    • 1 nocleg

    Jak zawsze. Wygodnie. Szybka rezerwacja i szybka odpowiedź od obiektu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    10
    Czysto, dużo przestrzeni, szybkie wifi
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, dużo przestrzeni, szybkie wifi

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    9,6
    Czysto,shludnie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mi się podobalo

    Czysto,shludnie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    9,2
    Bardzo miła obsługa, hotel czysty a miasto piękne!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem (nr 1)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, hotel czysty a miasto piękne! Serdecznie polecam ☺.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    7,5
    Materac w łóżku już za mocno wygnieciony oraz poduszki,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem (nr 1)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Materac w łóżku już za mocno wygnieciony oraz poduszki, które były tak płaskie, że nie było różnicy czy była czy nie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    9,2
    Dla turystów akurat
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 10)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez uchybień

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Dla prawdziwych turystów. Bliskość Starego miasta i Dworca.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    7,5
    Super lokalizacja ;
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 12)
    • 2 noclegi

    Pokój nie był dokładnie posprzątany ;(

    Super lokalizacja ;)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 25 października 2018

    10
    Bez problemowa obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką (nr 6)
    • 1 nocleg

    Bez problemowa obsługa. Dobra lokalizacja. Miło i przytulnie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    10
    Wspaniałe miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 4)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość na najwyższym poziomie, miła obsługa, lokalizacja, wygodne łóżko

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    8,3
    Jestem zadowolony z pobytu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką (nr 2)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak parkingu hotelowego. Brak szafy na ubrania.

    Czystość,prywatna łazienka, dobrze wyposażona kuchnia . Lokalizacja blisko Starówki .

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    8,8
    Pobyt zaliczony do udanych :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką – niski parter (nr 12)
    • 1 nocleg

    Więcej słońca

    Telewizor

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 września 2018

    9,6
    Wszystko ok żadnych niemiłych rozczarowań
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem (nr 1)
    • 2 noclegi

    Wszystko ok żadnych niemiłych rozczarowań

    Pobyt: Wrzesień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!