Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residencial Santo André

Rua Santo Ildefonso 112, União de Freguesias do Centro, 4000-464 Porto, Portugal

#122 van de 198 B&B's en herbergen in Porto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 448 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,3
    geschikt voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijt mogelijkheid. Kamer was op de bovenste verdieping ,alleen per trap bereikbaar. Oude inrichting, electriciteit : slechts hier en daar een stopcontact

    In het centrum van de stad (Porto) Gelukkig bleek er een ondergrondse parkeergarage aanwezig, anders was parkeren niet mogelijk geweest. Deze parkeergarage was niet gemeld door booking.com

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,5
    Uiteindelijk toch een fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidsoverlast. Ik had een kamer aan de voorzijde, boven een druk terras. Ik kon gelukkig later upgraden naar een rustige kamer aan de achterzijde met zelfs de luxe van een balkon.

    De locatie. De gastvrouw en gastheer. De netheid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,3
    Schoon en modern.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    aangename kennismaking met een leuke stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    centrale ligging, dagelijkse kameropmaak, vriendelijke host

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Kleinschaligheid en vriendelijkheid en de locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,2
    Prima accomodatie, goede prijs kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms lawaai van de straat

    Vriendelijke eigenaren en locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,2
    Ligging is geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oordopjes zijn noodzakelijk

    Ligging is geweldig

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het gebouw is wat verouderd (afbladderende verf en vochtplekken) en het was er nogal koud.

    Vriendelijk personeel. De uitbaters spreken amper Engels, maar voldoende om zich verstaanbaar te maken. Prima locatie om de stad te verkennen. De kamer is netjes en je vindt er alles wat je nodig hebt. Degelijk basiscomfort tegen een zeer lage prijs.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,9
    Locatie was top, aan de rand van het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Pand is verouderd, verf bladdert van de kozijnen af en het is erg gehorig.

    Locatie was top, aan de rand van het oude centrum. Eigen badkamer, was erg schoon.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, goede locatie, propere eigen douche...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Amper het vermelden waard, maar als ik dan toch iets nadeligs kàn vernoemen is dat het gedeelde toilet. Dat komt echter vaak voor in Portugal, dus namen we dat er gewoon bij. Verder is de buurt nogal lawaaierig, maar je zit dan ook in de stad dus moet je geen stilte verwachten. Met de rolluiken naar beneden kon je het geluid wel goed buiten houden. Persoonlijk hou ik ook niet van een zachte matras en deze was zeer zacht, maar ik heb niet gevraagd of er ergens een hardere was. Het personeel spreekt niet echt Engels of Frans maar we verstonden elkaar wel en ze waren zeer vriendelijk. Verder niets op aan te merken.

    Vriendelijk personeel, goede locatie, propere eigen douche en een klein terrasje (wat we niet gevraagd hadden). Het is een vrij klein gebouw, maar alles is slim ingericht waardoor het wel comfortabel is. Weinig op aan te merken en dus een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou er opnieuw naartoe kunnen gaan.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,3
    Vriendelijke ontvangst en heel schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden een 4 persoonskamer maar de 2 bedden waren grote 1 persoonsbedden. We pasten er niet in 1 volwassene en 1 kind per bed ging ook niet.

    Vriendelijke ontvangst en heel schoon

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Het was een propere kamer en de bedden werden netjes...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beperkte kennis van het Engels bij de uitbaters/het personeel. Gelukkig praat mijn vriendin Spaans. Deze taal konden zij goed, waardoor we alle info hadden gekregen.

    Het was een propere kamer en de bedden werden netjes opgemaakt. De handdoeken werden dagelijks verschoond. We hadden alles wat we nodig hadden. De uitbaters/het personeel waren zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    Heerlijk in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Moeilijk parkeren in het centrum

    Heerlijk in het centrum Heel aardig personeel

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,1
    Eenvoudig hotel voor een zeer gunstige prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren wel erg klein. Maar matrassen waren daarentegen prima!

    Eenvoudig hotel voor een zeer gunstige prijs

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: