Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agro-Turismo - Quinta do Pinheiro

Rua do Instituto, 6300-080 Cavadoude, Portugal

#1 van de 1 hotels in Cavadoude

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 102 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    de rust en het feit dat de dochter des huizes zeer vloeiend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de aanduiding langs de weg er naar toe, dit was een beetje onduidelijk omdat er maar 1 bord langs de doorgaande weg stond terwijl wij via de andere kant kwamen dan de meeste gasten volgens de dochter des huizes. Het bed dat een twee persoons bed moest zijn was erg smal, maar dit stond in de boekingsvoorwaarden maar wij hadden juist de kleinste maat

    de rust en het feit dat de dochter des huizes zeer vloeiend engels sprak. de ruimte van het appartement en de goede ligging van het zwembad, de mogelijkheid om overdekt te parkeren en het feit dat je in het appartement kon ontbijten en zelf je eten kon bereiden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Mooie landelijke locatie. Zeker na een stedentrip een aanrader om nog even te na te genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren denken wij de eerste gasten van het seizoen. Alles rook een beetje muf. De wifi was niet optimaal. Bed was een beetje aan de harde kant.

    Leuke locatie met prachtig uitzicht. Heerlijk landelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    9,6
    Fijne rustige accomodatie in een mooie omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je aan komt rijden denk je niet in eerste instantie dat je goed zit. Oprit met voorhuis straalt niks uit. Eenmaal verder kom je bij de accomodatie waar niks op aan te merken is!

    Rustige mooie omgeving. Groot huisje voor twee personen met alle faciliteiten. Prive zwembad! De eigenaresse was top!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    3,3
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te harde bed .Ontbijt basic .Badkamer inrichting roestig .Schoonmaak enkel op aanvraag .Geen balkon, geen uitzicht , geen haardroger .Personeel incompetent .Geen factuur bij afrekening

    niets

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    rust en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi heeft niet al te best bereik

    rust en locatie

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    5,0
    Zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel vliegen... bazin quinta bood wijn.. water aan en vroeg achteraf 10 euro voor fles vino verdo...sterk overdreven

    Zwembad.. hoewel veel vliegen

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    Sfeer en comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sfeer en comfort

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    9,6
    de rust en gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rust en gastvrijheid

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: