Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Apartamentos Gaivota 4-sterren

Avenida Infante Dom Henrique Nº103, 9500-764 Ponta Delgada, Portugal

#24 van de 38 hotels in Ponta Delgada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 454 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,4
    Wij hebben de hoogste prijs betaald en het balcon had geen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Landzicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat onze vrienden veel minder hebben betaald en aan de voorkant zaten.

    Wij hebben de hoogste prijs betaald en het balcon had geen zitje en we keken naar een bouwval.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,3
    tof verblijf in centrum van ponta delgada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    hier en daar zie je wat veroudering (bv gordijnen, kastjes)

    het hotel heeft kamers en appartementjes. wij hadden een appartementje dat zeer ruim en goed ingericht was (een aanrader als je van ruimte houdt). de ligging van het hotel is super. ook het uitzicht was prima (op de jachthaven).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,9
    Het ontbijt was erg goed en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De goedkopere en tevens kleinere kamer zit aan de achterkant en je kijkt uit op een plek waar een pand is gesloopt. Op zich geen ramp als je toch niet op het kleine balkon gaat zitten voor het uitzicht.

    Het ontbijt was erg goed en uitgebreid. De locatie was prima. Dicht bij restaurants en de haven. Leuk gebied om 's avonds uit te gaan. De kamer was schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Vers fruit bij ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze koffie bij ontbijt en muffe lucht binnen

    Vers fruit bij ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    geen tuin of zwembad

    zeer goed gelegen. vriendelijk personeel jammer dat er geen zwembad of tuin met terras is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,5
    Centrale ligging op het eiland, genoeg restaurantjes op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een kamer met zee-zicht gereserveerd maar dat bleek bij aankomst anders te zijn. Gelukkig is dit probleem op dag 2 opgelost door naar een andere kamer te verhuizen.

    Centrale ligging op het eiland, genoeg restaurantjes op loopafstand. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    7,9
    Prima hotel op een goede locatie om de stad te verkennen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prima hotel op een goede locatie om de stad te verkennen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: