Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Calema Avenida Jardim 3-sterren

Avenida da Catalunha, 8900-294 Monte Gordo, Portugal

#14 van de 22 vakantiewoningen in Monte Gordo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1561 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    Goede locatie, paar minuten naar het strand wandelen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In studio met twee bedden: waren geen bedden maar banken met onder de sprei het beddegoed. Was redelijk comfortabel maar niet erg ruim voor lange mensen.

    Goede locatie, paar minuten naar het strand wandelen. Heeft klein zwembad. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Verse sinaasappelsap zou mooi zijn; de Portugese sinaasappels zijn de beste ter wereld.

    Eenvoudig maar goed ontbijt. Ruime appartementen. Gezellig en knus bij binnenkomst. Vriendelijke mensen bij de receptie. Je voelde je er meteen thuis. Dichtbij het bos waar je prachtig kunt wandelen, hardlopen of fietsen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Goede locatie, gedateerd, maar schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het aparthotel is gedateerd, maar wel schoon.

    Prima locatie, vijf minuten lopen van strand/centrum/casino/supermarkt. Het is allemaal wel verouderd, maar zeker bruikbaar. Keuken klein, maar je kunt er wel een maaltijd bereiden. Zwembad is klein, maar wel prima. We verbleven in een 2 slaapkamerappartement en het kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar het is nog wel ruim voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Heerlijke vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten

    Het hotel is wat ouder, sommige deuren klemden wat.

    Bij aankomst kregen we een upgrade, nu hadden we lekker veel ruimte. Dagelijks kwam de schoonmaak langs en werden de handdoeken zo nodig ververst.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,1
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Ik heb geen klachten.

    Wij hadden ontbijt erbij maar dat was vrij karig. De kamers zijn netjes en schoon. Iedere dag werd er schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Personeel bij de receptie is zeer behulpzaam. Wij vragen altijd naar een appartement in de nieuwbouw. Waren met familie en er werd geregeld dat we op dezelfde etage zaten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Prijs/kwaliteit- verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groepen sporters, hierdoor niet echt vakantiegevoel

    Prijs/kwaliteit- verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    6,7
    Oke
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar 5 min warm water. Erg gehorige appartementen

    Ruim appartement, hond was welkom

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Ik ben hier al verschillende keren geweest dat zegt genoeg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Harde matrassen

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,3
    Prima locatie, goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    beetje oudbollig

    Prima locatie, goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    Kamers goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was ons naar ons zin. Voor die prijs.

    Kamers goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,9
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiezet apparaat was niet aanwezig en niet te verkrijgen.

    Prijs verhouding kwaliteit goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,4
    Met paar aandachtspunten kan het best een goed aparthotel zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verwarmd zwembad. Zowel binnen als buiten koud water. Verder karig ontbijt. Geen bubble bad,geen sauna alles deed het niet.

    Kamers best ruim.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keukeninrichting. Minimaal een waterkoker.

    Goed ontbijt. Eenvoudig maar voldoende. Appartement met 1 slaapkamer was ruim. Elke dag service. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    3,8
    Wij vonden het op alle fronten onder de maat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles. Het was absoluut niet wat wij ons van een prettig vakantieverblijf voorstellen. Schande dat primavera, neckerman en kras zo'n slecht hotel in hun reispakket opnemen

    Wij vonden het op alle fronten onder de maat. Een studio, waar je niet eens een normaal bed had, het stonk er bovendien hevig naar een insectenverdelgingsmiddel er was geen wifi op de kamer en eigenlijk stond het geheel mijlenver af van wat wij ons als een fijn verblijf voorstellen. Een dikke nul wat ons betreft!!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    8,8
    Vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gezeur van vooral oudere gasten. Die overal op letten en waarbij het hardwerkende personeel niets goeds kan doen. Vooral omdat ze denken omdat ze er al meerdere malen geweest zijn bepaalde privileges hebben opgebouwd.

    Vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,9
    We hadden een groot 3- kamerappartement met 2 badkamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vele sporters die na een training met bezwete lijven het zwembad instapten, en hun workout in de gangen en hal van het hotel deden.De lokale gym die in het hotel zit, met de bijkomende sporters.

    We hadden een groot 3- kamerappartement met 2 badkamers.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    5,8
    Het ruime appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van de sport school met luide muziek. Geen WiFi in het appartement. Appartement niet echt schoon, b.v. De koelkast moesten wij ontdooien en schoon maken.

    Het ruime appartement. Het balkon op het zuiden

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    6,7
    Ruime slaapkamers en twee badkamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Betalen voor sport en saunafaciliteiten

    Ruime slaapkamers en twee badkamers.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,5
    alles is goed gegaan
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles is goed gegaan

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    5,0
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is een erg verouderd hotel. Mag wel iets aan gedaan worden.

    Niets

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    binnenbad met heerlijk warm water.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    snookertafel was buiten gebruik. jammer

    binnenbad met heerlijk warm water. lekker ontspannend

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,1
    De hartelijkheid en goede service.
    • Zakenreis
    • Stel

    Ligt aan een drukke binnenstraat.(verkeer!)

    De hartelijkheid en goede service. Wij komen er al een aantal jaren voor ca. een week of 10 dagen.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,2
    Alles beviel wel!
    • Gezin met jonge kinderen

    Alleen jammer dat je in de kamers geen wifi hebt. Maar dat mocht de pret niet drukken.

    Alles beviel wel!!!

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: