Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Atalaia Sol 4-sterren

Estrada da Atalaia, lote n 1, 8600-281 Lagos, Portugal

#107 van de 194 vakantiewoningen in Lagos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 140 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    Heerlijk relaxed, rustig en gelegen in een omgeving waar veel te doen is. Je hebt wel auto nodig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 13 nachten

    Schoonmaak. Dagelijks worden prullenbakjes geleegd en regelmatig het bed opgemaakt. Prima. Maar omdat wij er een langere periode (2 weken) verbleven was de badkamer eigenlijk wel een keer aan een schoonmaakbeurt toe.

    Heerlijk rustig gelegen accommodatie. Kleinschalig en alles wat je nodig hebt is aanwezig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Heerlijk zwembad met losse jacuzzi en een relaxbank.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon en appartement waren wat aan de kleine kant.

    Heerlijk zwembad met losse jacuzzi en een relaxbank. Iedere dag wordt je appartement schoongemaakt. Supermercado dichtbij, slechts een paar minuutjes met de auto. Voor een gezin is een appartement beneden leuker, omdat je dan aan het zwembad zit. Met balkon heb je een mooi uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van het verblijf was ongeveer een half uurtje lopen van het centrum af. Wij hebben om deze reden een scooter gehuurd.

    De appartementen/studio's waren schoon en gezellig ingericht. Je had er alles wat je nodig had en het uitzicht op het zwembad vanaf het balkon was erg mooi. Ook was er een verwarmde jacuzzi aanwezig. Het was heerlijk om hier 's avonds nog even in te zitten. De kust is erg mooi om op de scooter te verkennen. Het complex is luxe en heel erg schoon. Zeker een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,6
    Heerlijk voor een mini-trip (golf)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koude wind 'savonds maar als ongelovige kon ik dat niet veranderen

    Heerlijk helder schoon water in het zeer ruime zwembad en de gastvrijheid van de (czechische) manager(v). Tevens de uitstekende ligging in een uiterst rustig deel van de stad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Goed, niet te groot, complex met heerlijke tuin, annex...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukenuitrusting mag iets uitgebreider, als je zelf wat wil doen.

    Goed, niet te groot, complex met heerlijke tuin, annex zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Geslaagd en aanrader voor vrienden en familie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 2 comfortabele eenpersoonsbedden. De slaapbanken voor de kinderen waren weinig comfortanel.

    Geweldig verzorgd zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    7,5
    Het zwembad, de mooie tuin en het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer en de watertemperatuur (koud water). Ook was er 1 ochtend heel veel lawaai omdat vanaf ongeveer 8 uur met heel veel luidruchtige apparatuur in de tuin werd gewerkt. 1 van de 2 ochtenden was hierdoor niet echt een vakantieochtend.

    Het zwembad, de mooie tuin en het uitzicht.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: