Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Axis Porto Business & Spa Hotel 4-sterren

Rua Maria Feliciana nº 100, 4465-283 Porto, Portugal

#61 van de 142 hotels in Porto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3562 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Vette 10
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles een 10 : locatie dicht bij metro. Heel vriendelijk personeel. Ontbijt en diner niets op aan te merken. Zeer schoon hotel , overal netjes. Vette 10

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    valt niets te bedenken

    Zeer uitgebreid ontbijt, prima kamers met mooi uitzicht, personeel was top, kregen op de dag van vertrek een lunchbox mee, omdat we al vroeg moesten vertrekken. Afstand tot metrostation was lopend prima te doen, dus de ligging is ook geen probleem!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Mixed feeling
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De spa faciliteiten zijn slecht. Te weinig plaats - slechts 4 ligstoelen. Water was eerder frisjes ( maar aangekondigd ) - de douche naast de Hamam - hier was het licht stuk en de douchetub verwijderd. Kinderen liepen al schreeuwend rond - niet erg en normaal maar maakte dat er van rust niet veel sprake was ..... Historie van badmuts en slippers is verkapte vorm van betalen ( 10€)

    Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Kamer ruim, bedden ok, badkamer enige schoonheidsfoutjes met afgebroken steun in het bad - ziet men toch als men poetst niet ??? Rustig en een super comfortabel bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    tof zwembad met sauna maar slechts 4 ligstoelen! ik kwam er eens relaxen met boek en pintje maar kon opnieuw vertrekken wegens alle zetels bezet. Ik kan toch moeilijk op de grond gaan zitten,! De volgende keer had ik meer geluk!

    heerlijk ontbijt, schone kamer, heel goed hotel!! metro station kleine km verder, goede verbinding naar centrum. toffe spa!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    Volgende keer kiezen we een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite met Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sofabed is erg slecht, locatie is ver weg van het centrum en dan is een goed restaurant in het hotel belangrijk maar het (a la carte) eten was ronduit zeer slecht van kwaliteit. Prijzen voor spa te hoog plus dat kinderen onder 16 geen toegang hebben.

    Kamers zijn redelijk ruim

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Groot hotel met enorm ontbijtbuffet, ondergrondse parking en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Groot hotel met enorm ontbijtbuffet, ondergrondse parking en wellness. Om de stad te bezoeken was de metro op wandelafstand en gemakkelijk te doen. Alles viel heel goed mee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    ongelooflijk zulke behulpsame medewerkers,ze behandelen je...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    ongelooflijk zulke behulpsame medewerkers,ze behandelen je echt als een persoon,en niet omdat je geld hebt betaald,ze hebben echt alle moeite voor mij gedaan afgelopen maaandag de 07e augustus toen ik wegens verbranden lngen nog niet mocht vliegen en nog steeds niet(2 jaar gewleden voor 50% verbrand in mijn huis in povoa de varzim in rua de seculo 55./ 57 men gaf mij nog geen 5 % kans om te overleven zo zwaar was ik verbrand mijn rug de achterkant van mijn benen en mijn handen,iedereen ziet natuurlijk dat ik verbrand ben hier maar men behandeld mij als een normaal mens net als ieder ander,dat doet mij goed en ik boek steeds bij,als je langere tijd blijft kun je hier zeker op de prijs als die al niet te laag is 35% korting krijgen voorbeeld ik zou voor vrijdag 11 zaterdag 12 en maandag 13 en voor dinsdag 14 augustus 2017 660.00 euro moeten betalen, en ze hadden echt nog maar twee kamers vrij en zaterdag zou de kamer over de 200.00 euro komen,hedb een prijs gemaakt van 415.00 euro omdat er ook van de twee duurdere dagen zeg 2 nachten voor 395.00 euro maar nu omdat het hotel de overige twee nachten niet overvol is voor bijna 250.00 euro goedkoper uit,en je kunt hier naaar spa voor massage etc,maar ik ga naar het zwembad en de sauna en turkse bad voor 3 euro per keer of voor 5 euro per etmaal,ik doe dus per etmaal is 24 uur voor 5 euro en dan zwem ik s,ochtends even en ga dan ontbijten erg uitgebreid en goed en dan om 10.00 uur naar de sauna en dan om een uur of 5 is 17.00 a 17.30 uur en dan voor de avondfilm om half negen nog 1 x 10 a 15 minuten sauna en 15 minuten zwemmen is 3 x voor 5,00 euro als ik iedere keer zou moeten betaken zou ik waarschijnlijk maar 1 keer gaan,is wat afgelegen m aart in 5 a 10 minuten ben je bij een groot metro station en in 20 minuten in het centrum casa de musica of je neemt een taxi naar het centrum is 8 kilometer prijs ongelooflijk 6.50 euro kun je niet voor reizen normaal in nederland ben ik daarvoor minimaal 25.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Plezierig hotel, met basis faciliteiten maar een beetje afgelegen locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel ligt erg ver van de metro. Je moet zeker een 10 - 15 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde station. Als je een hele dag hebt gewandeld in Porto valt dit dan wel tegen als je terug moet naar het hotel. Het duurde ongeveer 20 minuten om in het centrum te komen met de metro. Ontbijt was ok. Niet heel erg uitgebreid wat ik van een 4 sterren zou verwachten. Er was roerei, spek, worstjes en warme groente. Daarnaast had je keuze uit verschillende soorten brood. Je kon dit onder de rooster leggen wat wel een eeuwigheid duurde. Je kon ook een eitje laten bakken maar dit werd niet actief verteld of aangeduid. Als je een omelet wilde moest je bijbetalen... Er was genoeg keuze uit fruit en zoete hapjes. De koffie was helaas teleurstellend. Overal in Portugal kan je een heerlijk kopje koffie krijgen maar bij het ontbijt was het gewone zetkoffie.. De kamer had wel wat onderhoud nodig. Zo was het rooster in de badkamer als verroest en het verf was ervan afgebladerd.

    Er is genoeg parkeergelegenheid rondom het hotel. Het is dus niet nodig om een parkeerplek te reserveren of te betalen voor een parkeerplek aangezien er genoeg gratis parkeergelegenheid is. Personeel is erg vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen. Kamers zijn erg ruim en het balkon was ook erg groot met een prachtig uitzicht op de stad. Als je dit hotel boekt vraag dan ook om een kamer op een hogere etage. Ontbijt was ok, en niet te druk. Vaak zie je bij hotels dat het megadruk is en dat je soms zelfs op een tafeltje moet wachten. Gelukkig was dat bij Axis niet het geval.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Prima 4 sterren hotel op 15 min wandelen van de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtruimte te klein; wie na 9u30 komt ontbijten staat in de wachtrij.....of was dit nu enkel te wijten aan het feit dat het goede vrijdag en paaszaterdag was?

    Prima 4 sterren hotel op 15 min wandelen van de metro. Ontbijt en dinner zijn OK. We hebben geen gebruik gemaakt van de spa/welness.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    8,8
    Geweldig -8
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik aankwam mijn kamer was er nog niet klaar moest nog even wachten totdat ze mij een anderen kamer aanboden.

    De kamer was geweldig, het personeel was ook super vriendelijk en heel professioneel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,5
    Goed hotel voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    De presentatie van het avondeten was goed, alleen de pizza viel een beetje tegen. De televisie was minder. Een aantal zenders deden het niet waaronder Discovery en Eurosport. Ook hing de televisie op een lastige plek om vanuit bed rustig te kunnen kijken.Wel mogelijkheid om tegen betaling films te kijken. De buurt is n opbouw, maar hier hebben we geen enkele hinder van ondervonden.

    Voldoende keuze bij ontbijt, lunch en diner. Vriendelijk personeel en de kamer was in prima staat. Toilet en bad schoon en netjes. Kamer werdt netjes schoongehouden. Loopafstand naar metro was prima te doen, wel wat slechte stoepjes hier en daar. Meerdaagse ticket openbaar vervoer is een aanrader. (wel inchecken maar niet uitchecken voor iedere rit).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,8
    Fantastisch hotel voor een heel goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond buffet vond ik niet bijzonder, maar zeker niet slecht. Ook zelf je water koken vd thee bij het ontbijt vond ik niets.

    Mooie grote kamer en mooie badkamer. Goede bedden, mooi uitzicht en mogelijkheid om zelf koffie en thee te maken. Uitgebreid ontbijt met veel zoetigheid, maar ook ei en bacon. Heerlijk vers fruit en lekkere yoghurt. Metro op loopafstand (ongeveer 10 min lopen), vlakbij het ziekenhuis.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    9,2
    Ruime en nette kamer, zeer vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime en nette kamer, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker en uitgebreid ontbijt, op wandelafstand van de metrohalte die direct naar het centrum rijdt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Heel mooie kamer en ontbijt, maar spa gebruik te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    -Veel bijbetalen voor gebruik van de spa faciliteiten - Als diner niks voorzien voor vegetariërs - de aangeraden Porto kelders waren niet waar we naar vroegen en één ervan was zelfs gesloten die dag

    Ontbijt en de kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,5
    Ligging… Is niet ver van een tram, die je naar het centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging… Is niet ver van een tram, die je naar het centrum van Porto kan brengen. Het ontbijt is lekker en zeer uitgebreid, wordt heel de tijd bijgevuld… Parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    Prima locatie t.o.v. de luchthaven en Porto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was het zwembad tegen betaling en badmuts verplicht.

    Het bed was echt comfortabel, de douche was uitstekend en het ontbijt was erg goed. Het is een hele fijne locatie om Porto te bezoeken (stukje lopen en 15 min. met de metro) en ideaal gelegen t.o.v. de luchthaven.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    10
    Prachtig hotel/prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed gelegen dicht bij metro en onze auto kon buiten bij het hotel blijven staan (gratis)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,2
    topper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    ons verblijf was te kort om er iets over te zeggen

    Heel comfortabele en ruime kamer. Uitstekend bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    De spa was zalig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spa was zalig. Alleen de verplichte badmuts voor ons gelde niet voor iedereen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    De lichaamsmassage en wellnes
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant

    De lichaamsmassage en wellnes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,3
    Prima ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Vriendelijk en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Vriendelijk en mooie kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,5
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Goed hotel met lekker ontbijt en goede koffie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    Goede prijskwaliteits verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Prettig ontvangst

    Strategisch gelegen zakenhotel nabij uitvalswegen .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Zou het niet weten.

    Zoals messtal, het personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,3
    |Het plastic onderlaken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    |Het plastic onderlaken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    De vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De vriendelijkheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, trage wifi, dit zijn minpuntjes

    Hygiene, luxueus, lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    erg warm in het hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    erg warm in het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    Bedcomfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was ruim maar erg harde matras

    Klantvriendelijkheid, hygiene en goed eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Fijn hotel, prima faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen zwembad

    Uitzicht en heerlijke bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,5
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten parkeren, zwembad. Badmuts van 5 euro.

    Ruime kamer. Balkon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Heerlijke kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Goed hotel ver van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie. Ver van centrum. Metroverbinding was prima zoals vermeld.

    Ontbijt was Top! Kamer ruim en comfortabel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,6
    Fijn hotel goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is wat minder

    Kamers zijn mooi dicht bij de metro direct naar het centrum zonder overstap.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    9,2
    Ideale ligging om Porto te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was uitgebreid. Kamer super proper.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,2
    Het was fantastisch voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren pico bello en het was een zalig bed. Ontbijt was ook lekker !!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,6
    Subliem relaxen!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,6
    vriendelijk personeel ,nette kamers
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    de bediening aan de bar duurde zeer lang

    vriendelijk personeel ,nette kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    9,2
    het restaurant ,het eten ,de bediening .
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    de bar : 45 minuten wachten op 2 cocktails

    het restaurant ,het eten ,de bediening .. allemaal prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Alles was perfect in orde en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Alles was perfect in orde en verzorgd

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,8
    Uitstekend verblijf voor uw citytrip naar Porto!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer en een uitstekend ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,9
    Goed hotel buiten het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is 10 minuten lopen naar de metro en dan nog 25 minuten naar het centrum

    Ontbijt en spa

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,5
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    wel eindje van het centrum

    lekker ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    Luxe maar ver van het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van centrum

    Luxe en rustig

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    9,6
    Dit is een super hotel vanwege de attitude naar de klant toe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een persoonlijk foutje van een bediener van het ontbijt: na het halen van wat extra boter aan het buffet was mijn tafel compleet afgeruimd inclusief het gesmeerde brood... Je kan echter zo'n persoonlijke fout niet echt op het hotel verhalen, de service blijft uitmuntend.

    Dit is een super hotel vanwege de attitude naar de klant toe. Stek u voor: je komt aan en je stelt vast dat je eigenlijk de verkeerde datum hebt gereserveerd, nl de nacht die net voorbij is... In feite is de nacht vooruit betaald. Zonder ook maar één probleem werd de nacht overgeboekt, ik heb niets moeten bijbetalen en kreeg prompt de luxekamer die oorspronkelijk gereserveerd was.!!!

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    7,1
    Locatie, en ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Parking, indien je laat arriveert. Dan kan je rondom het hotel bijna niet meer parkeren. Er is wel een parking, maar uiteraard betalend.

    Locatie, en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    9,2
    Heerlijk groot en fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een avond diner zat inclusief, maar was niet heel erg lekker. Zou volgende keer in Porto zelf wat gaan eten.

    Heerlijk groot en fijn bed. Afstand naar de Metro was goed te doen. 10 minuutjes lopen en 15 minuten met de metro. Je stapt midden in de stad uit en de metro's rijden heel het weekend ook 's nachts terug. Heerlijk en uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    10
    Zeer modern hotel met veel comfort en luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt uit het centrum maar er is goede metro verbinding

    Zeer modern hotel met veel comfort en luxe. Ontbijt en diner waren geweldig. Spa uitstekend

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,8
    Het ontbijt was uitstekend met goed personeel die alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iedere dag grote touringcars die hun moter lieten draaien voor het hotel waarschijnlijk voor de airco maar voor ons als hotelgasten met balkon niet prettig als we ons daar ophielden

    Het ontbijt was uitstekend met goed personeel die alles prima bijhielden ondanks drukte

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    8,3
    Wij kregen een grotere kamer als dat we geboekt hadden,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kan niks verzinnen

    Wij kregen een grotere kamer als dat we geboekt hadden, vriendelijk personeel en erg behulpzaam, prima ontbijt en ook het diner was zeer goed, metro op 10 min lopen en rechtstreekse lijn naar het centrum

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    onze kamers waren in orde - personeel was zeer vriendelijk...
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    het buffet s avonds, vonden wij niet goed.

    onze kamers waren in orde - personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    8,8
    Massage (extra), zeer goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets meer variatie in ontbijt zou mogen. Weinig Engelstalige kanalen op TV.

    Massage (extra), zeer goed bed.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    Goed ontbijt ruime keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed ontbijt ruime keuze. Goede wifi verbinding. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,6
    Het personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi connection

    Het personeel

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,6
    Modern hotel voorzien van alle comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Snelheid WiFi zou iets beter gekund hebben

    Modern hotel voorzien van alle comfort

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Goede keuken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Goede keuken

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,6
    De faciliteiten die worden aangeboden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dat laat werd vermeld dat de massage tot 2 keer toe niet door kon gaan

    De faciliteiten die worden aangeboden

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: