Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bayside Salgados

Herdade Dos Salgados - Vale Rabelho, 8200-424 Albufeira, Portugal

#172 van de 419 vakantiewoningen in Albufeira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 583 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,3
    Lekker rustig, gezellig, leuk ingericht en een prachtige omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat wel echt minder was is dat je om de 3 dagen nieuwe handdoeken krijgt. Wij douchen 2 keer per dag minimaal dus dat was voor ons niet te doen. Wanneer wij terug gaan willen we we overleggen dat we iedere dag nieuwe handdoeken krijgen. Strijkplank. Er is alleen een tafelmodel aanwezig dus je kan je kleding niet echt goed strijken. We komen zeker terug, de bovenstaande punten zijn makkelijk op te lossen.n

    We hebben heel erg genoten van onze vakantie. Ons appartement was lekker ruim! Grote woonkamer, fijne badkamer, grote kledingkast (weinig hangers) en een fijn balkon/tuin. De mensen van de receptie waren ook heel erg vriendelijk. Een aantal problemen waar wij tegen aan liepen waren binnen een dag opgelost, super! En de locatie was voor ons ook ideaal... rustige omgeving niet in de drukte vol uitgaansmuziek. Auto is wel nodig vinden wij indien je ondernemend bent. Er is wel een shuttlebus van het hotel evt. Wij hebben liever ons eigen vervoer. Zwembad is ook leuk en het ziet er allemaal ook mooi en goed onderhouden uit. Er zijn supermooie stranden in de omgeving te vinden. Met de auto kan je de hele kust af!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Fantastisch!!!!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk beviel ons alles.De schone kamers goede bedden, prachtige zwembad .Aardig personeel. Wij hebben top dagen gehad bij Bayside Salgados. En komen zeker terug . De prijs was ook aantrekkelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,6
    Propere,ruime appartement,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt voor 6,5€ p.persoon moest zo vroeg mogelijk ontbijten anders was er geen keuze,ontbijt was zeer sober

    vriendelijk personeel,propere kamer,mooi en verzorgd zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 7 nachten

    De kamers waren wel wat gehorig. Een kleine tip van onze kant aan de eigenaar: plaats viltjes onder de stoelen zodat het verschuiven van het meubilair niet zoveel lawaai maakt op de stenen ondervloer. Ook misten wij een comfortabele zitgelegenheid in de woonkamer.

    Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Een wat gedateerd appartementen complex, echter erg schoon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    WiFi geen enkele dag in het appartement kunnen gebruiken. Hoe dichter naar het restaurant hoe beter de WiFi!!!

    Een wat gedateerd appartementen complex, echter erg schoon en van alle gemakken voorzien. De ligging redelijk dichtbij mooie zandstranden en een Natuurgebied!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Het ontbijt is goed de Kramer is netjes en heel erg schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt is goed de Kramer is netjes en heel erg schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Alles was perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,3
    Appartement was erg comfortabel met een prettig terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement was erg comfortabel met een prettig terras.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    ik ben zeer tevreden over Bayside Salgados zeker een aanrader Alles was TOP
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Studio
    • Verbleef 5 nachten

    er viel NIETS tegen

    het ontbijt was goed !! alles wat je nodig hebt voor een goed ontbijt. bediening was zeer goed heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,4
    Ligging en de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement kaal en ongezellig,handdoekken en beddengoed waren niet echt schoon

    Ligging en de prijs

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bayside Salgados

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: