Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Moura Only for Two

Rua Cardeal Neto, 10, 8600-537 Lagos, Portugal

#73 van de 194 vakantiewoningen in Lagos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 48 beoordelingen over dit appartement

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    2,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    10
    Een prachtige plek om te ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt, ruime kamer, lekker zwembad, de sfeervolle, bijzondere, kleurige moorse inrichting: prachtig. Een prettige gastvrouw, klantvriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,3
    Goede ligging, schoon, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid en slechte kwaliteit ligbedden bij het zwembad

    Goede ligging, schoon, goed ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    We hebben een heerlijk, ontspannen verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prachtige kamer, prima ontbijt. Heerlijke sfeer. Host Petra heel aardig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het bed erg hard

    Met veel liefde ingericht en gerund hotel!

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,3
    Verrukkelijk ontbijt, vers fruit, verse broodjes,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ietwat onaangename geur van de kamer, mogelijk door de ouderdom van het gebouw.

    Verrukkelijk ontbijt, vers fruit, verse broodjes, verschillende kazen, ham, confituren, yoghurt, vers fruit allerhande, verschillende koffie !... Rondom OK Binnen de stadsmuren , dus dichtbij de gezelligheid

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    7,5
    Ruime kamer met leuke Marrokaans/Moorse details.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamer met leuke Marrokaans/Moorse details. Duidelijk dat dit niet van recente datum was. Het ontbijt was zeer uitgebreid en van goede kwaliteit en werd geserveerd op het dakterras.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,7
    Het ontbijt, lekker vers fruit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het mag hier en daar wel wat opgeknapt worden.... Boven waar er ontbijt geserveerd wordt, de kamer zelf ook, met name het bad.

    Het ontbijt, lekker vers fruit

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    3,8
    Het ontbijt was niks op aan te merken meisje was heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vervallen gebouw in een achterbuurt heel veel straatlawaai ook vervallen binnen geen verlichting niks gezelligheid veel te duur voor wat het is

    Het ontbijt was niks op aan te merken meisje was heel vriendelijk en het was uitgebreid

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Het familiere en de gemoedelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze vullen niet altijd tijdig aan bij het ontbijt en een zacht gekookt ei is altijd hard gekookt ook als je op voorhand vraagt voor een zeer zacht gekookt De bedden zijn tamelijk hard

    Het familiere en de gemoedelijkheid

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    Fantastisch ontbijt op leuk dakterras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Omdat het (vriendelijke) meisje dat er was bij het inchecken geen Engels sprak bestond het inchecken uit het uitreiken van de sleutel. Een Engelstalige map op de kamer met uitleg over ontbijt, parkeermogelijkheden en info over Lagos zou veel helpen. Ik vond de kamers heel erg leuk, maar sommige dingen zijn wel aan vervanging toe.

    Fantastisch ontbijt op leuk dakterras. Veel vers fruit (ook kersen en aardbeien), vers sinaasappelsap, keuze uit ca. 6 warme gerechten met ei. Grote appartementen voor 2 personen. Wij hadden er 2 + studio op de begane grond. Vanuit 1 appartement spring je zo het zwembad in. Gezellig ingericht. Leuke patio. Zwembad toch groter dan ik op grond van de foto had verwacht. Vriendelijk hardwerkend personeel. Ik voelde me er thuis en vond het er heel leuk.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    8,8
    Als je in de Algarve aan de kust verblijft, is de meest...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, maar je moet er als gast wel mee rekening houden dat je in een heel oud huis verblijft en dat je dus niet niet mag verwachten dat alles conform de eisen van 2015 functioneert. Daar is overigens prima mee te leven ...

    Als je in de Algarve aan de kust verblijft, is de meest logische keuze zo'n dertien-in-een-dozijn toeristen appartement. Maar als je daarnaast ook nog eens vol wilt genieten van wat een prachtig stadje als Lagos te biden heeft, is Casa da Moura een prima accommodatie. Een authentiek oud huis, midden in de ommuurde middeleeuwse stad, met een klein aantal ruime en goed geoutilleerde appartementen. Om de hoek van alles wat Lagos leuk maakt: fijne restaurantjes, kroegen, bezienswaardigheden, en ook stranden. Wij hebben we er een hele fijne tijd gehad.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    9,6
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat het zwembad niet operationeel was. Maar je kon wel lekker buiten zitten.

    Ontbijt. Supervriendelijk personeel. Relaxte sfeer. Erg sfeervolle accommodatie. En een rustpunt in de stad.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    6,3
    -perfect ontbijtbuffetje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -dat 't personeel géén andere taal spreekt dan Portugees is wel problematisch! -dat 't nogal stinkt in 't appartement -zwembad wordt niet schoongehouden

    -perfect ontbijtbuffetje -personeel is vriendelijk en behulpzaam -lakens en handdoeken worden geregeld vernieuwd

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,1
    De stilte, het ontbijt en hoe mooi de accommodatie is.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De baas of manager hebben wij gedurende 6 dagen niet gezien. Alleen de schoonmaaksters die ook het ontbijt verzorgden. Er was helaas hierdoor geen mogelijk om info te vragen over bijvoorbeeld de omgeving oid.

    De stilte, het ontbijt en hoe mooi de accommodatie is.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    8,8
    Gezellig hotel in centrum van Evora.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, voldeed aan onze verwachtingen.

    Gezellig hotel in centrum van Evora.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles viel mee!

    Heerlijk ontbijt. Sfeervol logement.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,3
    Sfeervol, kleinschalig hotel met vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Sfeervol, kleinschalig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel en fantastisch ontbijt.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    8,8
    De inrichting, prachtig dakterras en geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer groot maar vooral hard bed. Voor ons veels te hard.

    De inrichting, prachtig dakterras en geweldig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,7
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Licht in de kamer , was somber , donker

    Ontbijt was prima

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,1
    De inrichting en de Moorse stijl.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad met vervuild water en het beschimmelde fruit dat op de kamer lag;

    De inrichting en de Moorse stijl.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Heerlijke rustige nachten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijke rustige nachten

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    10
    We hadden een heerlijke rustige kamer ''Fez"...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    We hadden een heerlijke rustige kamer ''Fez" aan de achterkant. Heel ruim met aparte slaapkamer!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,3
    De leuke inrichting van het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    De leuke inrichting van het appartement

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,5
    Je waant je echt in Marokko.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer rook wat muf.

    Je waant je echt in Marokko. Mooi ingericht en super ontbijt op t dak.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Moura Only for Two

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: