Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casa das Pipas / Quinta do Portal

Celeirós do Douro, 5060-909 Sabrosa, Portugal

#1 van de 3 hotels in Sabrosa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 196 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    mooie ligging op wijnlandgoed, Restuarant: vast 4 gangen menu wisselend per dag, zeer smakelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden deze accommodatie geboekt, omdat er een goed restaurant bij zat. Toen we gingen dineren, bleek er een vast 4 gangenmenu dagelijks geserveerd te worden. Wij hadden een a la carte restaurant verwacht. Het menu was zeer smakelijk. Prijs 37.50 pp. Het zwembad was niet verwarmd, wat te koud is in september. We hebben bovenstaande met de manager besproken, die weinig open stond voor onze kritiek.

    Prachtige ligging met uitzicht over de wijngaarden, huiselijke sfeer, veel gemeenschappelijke ruimten buiten je eigen kamer, die je kunt gebruiken, kleinschalig. Wijnproeverij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    We staf was super aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We staf was super aardig. Toen we s avonds op een bedje bij het zwembad naar de sterren lagen te kijken je de eigenaar met twee glaasjes wijn naar ons toe. Helemaal af! De locatie en de faciliteiten zijn ook top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Geweldig uitzicht vanaf het balkon van onze kamer over de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldig uitzicht vanaf het balkon van onze kamer over de wijngaard. Bij de boeking zit ook een toer door de wijnkelder met uitleg over Quinta do Portal en een proeverij! Ontbijt was goed en voor een frisse duik kan je zo het zwembad in. Genoten!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Mooie locatie waar je tot rust kan komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De wijnproeverij viel een beetje tegen. Korte rondleiding in de kelders en dan aan je lot overgelaten.

    Het avond eten in het restaurant van het hotel was TOP !! Zeker doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Heerlijke locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk was er niets dat tegenviel. Maar als het toch moet, sommig personeel sprak erg slecht Engels en eigenlijk alleen Portugees.

    Erg nette, ruime en comfortabele kamers met een prachtig uitzicht over de wijngaarden. Het ontbijt is uitgebreid en grotendeels zelfgemaakt. Heerlijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    10
    Bezoek Douro valei
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving, de kamers, het ontbijt, het diner en de gastvriendelijkheid was prima. Wie van wijn/port en lekker eten houdt wordt hier verwend. Wij hebben er een geweldig mooi verblijf gehad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,2
    Heerlijk ontbijt, zeer mooie ligging kortom een prachtige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een haardrogers.

    Heerlijk ontbijt, zeer mooie ligging kortom een prachtige locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    Erg mooie locatie, luxueus huis en goede service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg mooie locatie, luxueus huis en goede service! De echte port-ervaring.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    Ongelooflijke toplokatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    NIETS

    PERFECT

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    Diner en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 single bedden

    Diner en vriendelijkheid

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    6,7
    Heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden deze lokatie geboekt om een wijn-excursie te krijgen en te wandelen in de wijngaarden. De rondleiding duurde maar 10 minuten en had niets gezelligs. Teleurstelling. Lokatie koud en kil.

    Heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    10
    Zalig diner!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zalig diner! Zeer gastvrij ontvangst.

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    9,6
    Lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bed was wat hard.

    Lekker eten. Hartelijk personeel, Melissa.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: