Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casa de Estoi

Rua Engº Joaquim Belchior, 80, 8005 - 463 Estói, Portugal

#2 van de 7 hotels in Estói

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 395 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,6
    Parel van een herenhuis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Enige kleine minpuntje: onze kamer lag vooraan aan de straatkant, en daar hadden we 's ochtends wel wat lawaaihinder van het verkeer dat zich door de smalle straatjes wurmt op weg naar Faro.

    Prachtig authentiek gebouw. De zeer hartelijke verwelkoming startte met een drankje en een rondleiding doorheen het gebouw. 'This is not a museum, please feel as if it were your home'. Je mag ronstruinen tussen het antieke meubilair, in de kelder drankjes nemen van de honesty bar, poolbiljart spelen,... Allemaal zeer relaxed en mooi. Op een paar 100m ligt ook het prachtige palacio; een heel andere prijsklasse, maar ook als je er niet verblijft mag je daar even gaan rondkijken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    Heerlijk ontbijt, Catharina was uiterst vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, Catharina was uiterst vriendelijk en attent. Zeer vriendelijk en warm onthaalt. Fijne korte rondleiding van het huis met de geschiedenis.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    10
    Fantastisch , een klein paleisje alles was van de stichter zelf nog aanwezig, zelfs de koets.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wat gehorig voor verkeer maar de tweede avond kreeg ik een kamer aan de achterkant . Geweldig !

    Het is een juweel in de kroon. De service was onvoorstelbaar, heb ik zelden meegemaakt. ALLES bij het ontbijt en MEER ! Zeer vriendelijke Hostess , ging tot over de lijn. IK kan het daar alleen maar aanbevelen. Ga zeker terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,6
    Uniek logeren in een historisch herenhuis op het kerkplein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De koffie bij het ontbijt was niet voldoende warm. Het TV toestel op de kamer dateert van de vorige generatie en mag wel vervangen worden.

    Dit historisch pand is een uniek logeer adres. Catharina, de dame die de uitbating verzorgd, is super vriendelijk en staat klaar om je op al wenken te bedienen. S'morgens staat een zeer uitgebreid ontbijt buffet voor je klaar. Je bent hier op 15 rijden van de luchthaven van Faro en het paleis van Estoi is op 5 min wandelen. Een paar lokale, goedkope en leuke eetgelegenheden op 5 min wandelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    Prima voor een kort verblijf. Gelegenheid om ergens te eten is minimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden geattendeerd op een goed restaurant in het plaatsje maar er werd verzuimd te vertellen dat er gereserveerd moest worden.

    Het huis, de inrichting, vriendelijke ontvangst. Zwembad met ligstoelen, hoewel we er door de temperatuur geen gebruik van konden maken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Ondanks ambiance en personeel viel het verblijf wat tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging aan een drukke straat geeft veel geluidsoverlast en het zwembad is een vergrote badkuip. Tevens zijn de ligbedden veel te hard. Jammer.

    Het personeel is zeer gastvrij en tot helpen bereid. Van de ambiance van het huis raak je onder de indruk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    een openbaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was heerlijk en de kamers zeer origineel de ontvangst was uitstekend, met een rondleiding in het hotel en uitleg over de vroegere bewoners. Slechts 7 kamers, dus kleinschalig. Fijne mensen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Een charmant verblijf met een familiegeschiedenis en een klein, verfrissend zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer warme ontvangst door de gastvrouw. Zij gaf ons de tip om te gaan dineren in het eenvoudig restaurantje 15 meter verderop in de straat. Er was geen echte menukaart, maar we hadden de keuze tussen kip of vis. Met vier personen hebben we nog geen 40 euro betaald voor lekkere verse vis met frietjes (incl. wijn). Dit was het echte Portugal!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Zeer gevarieerd ontbijt met enorm aanbod vers fruit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad is eerder een "afkoelingskuip", gezien de oppervlakte van de binnenplaats is een groter zwembad ook niet echt mogelijk. Frigo op de kamer was niet zo proper achtergelaten.

    Zeer gevarieerd ontbijt met enorm aanbod vers fruit! De 'gastvrouw' doet er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. Statig en koel herenhuis met ook vele faciliteiten binnen: schaakhoek, TV-kamer, bar in de kelder, biljarttafel ... Op wandelafstand van poussada

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Weg van de drukte in een mooie casa met hartelijke ontvangst !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    Uitgebreid ontbijt, alles aanwezig. Zeer hartelijke ontvangst door Catarina en ze helpt je met elke vraag, o.a. waar te gaan eten of wat te doen in de buurt... Elke dag een glimlach en een praatje bij het ontbijt. Geen hotel-gevoel, eerder pension. Heel mooie casa in een dorpje weg van de toeristische drukte. Zeker auto nodig, want er is geen openbaar vervoer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,8
    aangenaam, huiselijk en bovendien een goede ligging om de omgeving te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het antieken, krakende bed : tekort voor mijn man; voor mij was de matras aan vervanging toe

    heerlijk ontbijt met lokale gerechten; heel vriendelijk onthaal ; je komt er "thuis"

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Heel aardig, maar kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We arriveerden er vanaf het vliegveld op een zondagavond om 9 uur en hadden nog niet gegeten. Het bleek dat de drie restaurantjes in het plaatsje allemaal dicht waren en het hotel zelf was niet bij machte ook maar iets aan voedsel te produceren. Zelfs geen chips uit een zakje. Het werd dus zonder eten naar bed. We hadden geen zin meer om weer terug te rijden naar Faro. Men vergat ons helaas te wijzen op de aanwezigheid van een Pousada in hetzelfde plaatsje met een open restaurant. Een gemiste kans, jammer.

    Authentieke accommodatie, mooi en statig oud patriciërs huis. Zeer rustige omgeving in een plaatsje waar absoluut niets te doen was. Werden ontvangen met een drankje. Goed ontbijt; aardig personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,6
    Perfect verblijf in prachtig herenhuis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Antieke bedden waren groot genoeg maar een moderner bed slaapt toch beter !

    Prachtig herenhuis met de originele meubels , warm en bijna familiale ontvangst , mooie ligging centraal in rustig dorp , goed ontbijt . Voor die prijs excellent !!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    10
    Aanrader bij een bezoek aan Faro.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Zeer vriendelijke ontvangst door Catharina. Mooie grote kamer. Zeer lekker ontbijt,vers geperst fruitsap,zelf gemaakte appelsiencake, veel vers fruit... Voldoende handdoeken aan het zwembad, klein maar lekker verfrissend. Fles water op de kamer. Inde bar kun je jezelf bedienen en gewoon noteren! Leuke snackbar op het pleintje tegenover het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Heerlijk om uw vakantie aan de Algarve te beginnen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, we zouden er zo weer naar toe gaan.

    Omdat onze vlucht pas in de avonduren arriveerde hadden we deze locatie uitgekozen. Slechts 10 km. van Faro . Een geweldige ontvangst. Katharina vertelde ons de hele geschiedenis van dit historische pand. Omdat we drie nachten verbleven kregen we een ruime kamer. Op loopafstand waren er drie restaurants waaronder een hele lokale. We hebben genoten van het heerlijke ontbijt. De schone lakens en de prima badkamer. Estoi is een klein plaatsje ,maar ligt dicht bij de snelweg en je bent zo overal in de Algarve via deze weg.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,8
    prijs kwaliteit ...top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    kamers zijn beetje klein en gedateerd, maar best ok

    heerlijk ontbijt, fantastische huisvrouw....zeer behulpzaam , vriendelijk , ideale uitvalsbasis voor fietser zoals ik !!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,9
    Prachtig oud huis in het centrum(pje) van Estoi, tegenover...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer met een double bed gereserveerd maar helaas kregen we 2 losse bedden. Wel met heerlijke matrassen.

    Prachtig oud huis in het centrum(pje) van Estoi, tegenover de kerk, aan een pleintje. Oorspronkelijk woonde er een rijke familie. Mooie met antiek ingerichte kamers. Meerdere restaurants op loopafstand.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,6
    Heel mooi hotel in oude stadsvilla met zeer enthousiast personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In Estoi zelf is niet heel veel te doen.

    Heel mooi hotel in oude stadsvilla. Rondleiding gekregen, bijzonder aardige en enthousiaste dame die ons ontving. Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Gastvrouw

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    10
    Een aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was perfekt

    Alles

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    voor een weekeind prima, maar voor een langer verblijf niet eerste keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    niets, het was precies wat we verwachtten.

    de vriendelijkheid en zorgzaamheid van de gastvrouw.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    Fantastisch plekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen. Voor mensen die moeilijk te been zijn, kan de toegang wel moeilijk zijn.

    Leuke ontvangst, fijne kamer, overnachten in een uniek historisch pand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,2
    Fijn hotel, saaie plaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Je wil in Estoi niet dood gevonden worden.

    Gastvrijheid in hotel. Goed ontbijt. Goede kamer. Goede eetgelegeheid vlak bij (gelukkig)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Het authentieke karakter van deze B&B is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Veel lawaai langs de straatzijde en keiharde bedden.

    Het authentieke karakter van deze B&B is prachtig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    geweldig mooi huis maar veel lawaai van auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lawaai door weg direct aan huis, geen privacy bij ontbijt.

    het karakter van het huis, koelte sfeer en indeling

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Goed en eenvoudig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was fel verouderd

    Goed en eenvoudig ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was lastig op te hangen.

    Hotel in een oud familiehuis. Prima ontbijt. Zeer vriendelijke gastvrouw. Airco op de kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    Zeer aan te bevelen...super bb met locaal restaurant op 100 m
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super gastvrouw...

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,6
    We schrokken als we voor de ingangsdeur stonden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    We schrokken als we voor de ingangsdeur stonden... Echter eens geopend was het een openbaring. Heerlijk sfeer ook mede door de enthousiaste medewerkster. Het ontbijt is fantastisch met vers fruit lekkere huisgemaakte cake enz. Ruime parkeergelegenheid op 50m van het hotel. Een aanrader.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    Uitstekende service, supervriendelijk en hulpvaardig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze matras kon wel wat beter.

    Uitstekende service, supervriendelijk en hulpvaardig personeel. Kleiner hotelletje waar je je onmiddellijk thuis voelt. Lekker ontbijt met allemaal verse producten. Prachtige binnenhuisinrichting (salons, kamers, enz..). Rust van een klein dorp maar goede uitvalsbasis naar drukkere centra (Faro, Olhao, Tavira, enz..)

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    9,6
    Wij kregen de suite aan de prijs van een gewone kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi werkte niet

    Wij kregen de suite aan de prijs van een gewone kamer en ontbijt inbegrepen voor de totale prijs van 72 euro. Daarenboven was het ontbijt fantastisch

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    9,6
    De ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    De inrichting is authentiek, maar een moderne boxspring om op te slapen heeft toch mijn voorkeur

    De ontvangst De sfeer van het oude statige huis Het ontbijt Het thuisgevoel

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    8,8
    Mooi huis, goed ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Mooi huis, goed ontbijt, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,8
    De gastvrijheid en de kleinschaligheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    De gastvrijheid en de kleinschaligheid.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    9,2
    de inrichting, de eigenaars / gastvrijheid / ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de inrichting, de eigenaars / gastvrijheid / ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,8
    ontvangst was persoonlijk, rondleiding door de casa, mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat lawaaiierig van de straat

    ontvangst was persoonlijk, rondleiding door de casa, mooi zwembadje op de binnenplaats, leuke eet suggestie

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,6
    Service was ongekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Service was ongekend. De beheerder is warm, ontzettend vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    10
    Het was een heerlijke thuisbasis na een ontdekking in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Het was een heerlijke thuisbasis na een ontdekking in het binnenland en de kust van de Algarve.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    10
    Het totaal concept.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het totaal concept. Het huis, het personeel, het zwembad, het ontbijt. Een echte mediterrane sfeer!!!

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    9,6
    Ontbijt: super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ontbijt: super Smaakvol authentiek ingericht huis Vriendeijk en behulpzaam

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Casa de Estoi

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: