Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casa Vale Del Rei

Almargem, 8800-228 Tavira, Portugal

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 110 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Heel charmant, zalig relax
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, je hebt wel een auto nodig.

    Super charmante "finca" met heel hulpvaardige eigenaars, zalig ontbijt, ruime kamers met heerlijk groot bed, airco. Heel de dag koffie, water, mandje met vers fruit gratis ter beschikking.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    B&B in een idyllische omgeving met een pracht van gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De bed and breakfast ligt in een mooie omgeving en heeft een prachtige tuin. Het heeft een zwembad waar het leuk vertoeven is. Het ontbijt is super. Geraldine en Robin werken zich echt uit de naad om iedereen een leuke vakantie te bezorgen. Geraldine is een heel toffe gastvrouw die authentiek is, ze speelt geen rolletje, ze is soms ook een beetje 'cheeky', maar dat hebben we graag. De bedden waren heel comfortabel. Kortom ik denk niet dat je hier kan verblijven zonder deze mensen en de bed and breakfast enorm te appreciëren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Knus verblijf met Engelse charme , vlakbij de stranden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Erg charmante kamers , wel wat gedateerd (weinig stopcontacten etc).

    Typisch English breakfast elke morgen, super ! Erg vriendelijke eigenares. Mooie ligging net buiten Tavira , stranden op 5 km afstand. Zalige bedden rond verzorgd zwembadje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Super gastvrije gastvrouw en -heer, geweldig ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super gastvrije gastvrouw en -heer, geweldig ontbijt, prachtige kamers en prachtig huis, tuin en zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Locatie om terug te bezoeken .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !

    De rust, perfecte ligging, gastvrijheid, verzorgd ontbijt, een eitje zoals je het vraagt, net, zeer goed bed, top

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Rustig paradijselijk plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige paradijselijke omgeving met grote, gezellige kamer, mooi zwembad, fantastisch ontbijt en een schat van een gastvrouw!

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    10
    Wij voelden ons enorm thuis bij Géraldine en haar man!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij voelden ons enorm thuis bij Géraldine en haar man! Niets was haar teveel! Het ontbijt was geweldig, er stond de ganse dag fruit, koffie, thee en koekjes klaar die je mocht nemen wanneer je er zin in had. Met tegenzin vertrokken we naar onze volgende locatie...

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    10
    Zeer gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer gastvrij.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    10
    Heerlijk ontbijt, persoonlijke aandacht, rust, dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt, persoonlijke aandacht, rust, dicht bij strand en stad Tavira

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: