Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Convento Nossa Senhora do Carmo 4-sterren

Freixinho, 3640-120 Freixinho, Portugal

#1 van de 1 hotels in Freixinho

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 218 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 10 september 2016

    9,6
    ik wil er terug naartoe gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    prachtig verblijf in oude klooster mooie kamers stijlvol ingericht lekker avondmaal en ontbijt dat je kan nuttigen in gezellige patio ook restaurant binnen prachtig ingericht

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Prijs/ kwaliteit. Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Voor ons was dit super .Alles was top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,6
    Je waant je terug in de tijd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige locatie. Oud klooster nu in stijl als hotel ingericht. Diner-buffet in de oude kerk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,6
    Slapen.in klooster is super hier!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie, eten in buffet vorm en goedkoop maar niet top. Kamers waren wel super. Echt een aanrader en voor die prijs helemaal fantastisch.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    de historie van dit oude klooster maakt het tot een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren iets te vroeg om in te checken en de kamer was nog niet klaar. Geen probleem, maar in plaats van even op de bar te wijzen als plek om te wachten of de mogelijkheid bieden om te lunchen in het restaurant werden we min of meer buiten gezet om te wachten. Het dorp is net een spookstad, maar langs de rivier is het prachtig wandelen.

    de historie van dit oude klooster maakt het tot een bijzondere locatie. Het restaurant biedt o.a.een heerlijk uitgebreid buffet. Kamers zijn authentiek ingericht en de badjassen lagen klaar.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: