Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over DoubleTree by Hilton Lisbon Fontana Park 4-sterren

Eng. Vieira da Silva 2, Arroios, 1050-105 Lissabon, Portugal

#204 van de 329 hotels in Lissabon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 313 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

  • Betaald WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,2
    mooi hotel maar kwa prijs/kwaliteit geen Hilton waardig. 2 * sterren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 9 nachten

    De verzorging van de kamers zeer slecht, wel het bed opmaken, nieuwe handdoeken, maar geen stof gezogen of badkamer toilet schoongemaakt 9 dagen lang. als er om een taxi wordt gebeld door het hotel betaal je voor deze service 2 euro aan het hotel. Overlast van geluid zowel van de straat, met de ramen gesloten 3de verdieping hoor je alles op straat, praten van passerende voetgangers, overlast van geluid als zijnde Buren door de dunne wanden. Zombere gangen zwarte muren en plafonds

    Het ontbijt was zoals je verwacht europeaans. de ligging vlak bij centrum(loopafstand + 30min).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Alles was tip top inorde geregeld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het toilet is redelijk donker! Meer verlichting zou op zijn plaats zijn.

    Alles was tip top inorde geregeld! Van het moment dat we binnenstapten tot we weer moesten uitchecken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    9,6
    Veel ruimte en comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Privacy op de kamers. Vanuit de slaapkamer zie je door de glazenwand de volledige douche en de wastafel en wanneer je je staat te douchen zie je de straat, de slaapkamer en gelukkig ook de tv. Toiletdeur idem van donker glas zonder sponning. Tevens ontging me het nut van een spiegeltoilet van (spiegels van vloer tot plafond).

    Bewust voor dit hotel gekozen vanwege de omvang van de kamers. Deze was groot, met een heerlijk kingsize bed. We hebben geen last gehad van geluiden van de straat. Het ontbijt was heerlijk met veel keuze. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wa hadden een vroege vlucht en bij aankomst werd er meteen gekeken of ze al een schone kamer konden aanbieden (wat ook gelukt is).

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,3
    Prijs/ Kwaliteit heel goed! Prima ontbijt! Aan te raden8
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden soms last van een blaffende hond in de buurt. Daar het vast tapijt was kon je in de hoeken zien dat daar niet precies werd gestofzuigd. Wij hadden een ligbad, je kon je er wel in douchen maar dan was een hele plek in de badkamer nat, er moest een verdere wand zijn!

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel ! Heel goed onthaald bij het inchecken, een rijk aan soorten bij het ontbijt en verzorg afgewerkt!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    goed, enkel jammer van de slecht onderhouden badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer op zich was volledig in orde, de badkamer daar in tegen was een grote tegenvaller... witte "schimmel" op het zwarte plafond in het douche/bad, ramen vol met vlekken en vegen, verf naast de badkamer spiegel helemaal bol (van het vocht), niet genoeg ventilatie de kamer is de 2de dag ook helemaal niet opgefrist geworden ook al waren we sinds vroeg in de ochtend weg en hing het "now is the time to clean" hangertje aan de klink buiten... wegens de kwaliteit van de badkamer en het niet komen kuisen/verversen van handdoeken etc vind ik dit niet "hilton" waardig helaas....

    het personeel was zeer vriendelijk en ten alle tijden klaar om te helpen met welke vragen dan ook

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Kamers zeer gehorig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zeer gehorig. Kamers hebben een opknapbeurt nodig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kasten in de kamer en de bediening van de douchekraan.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel in alles. Niets was teveel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,4
    goed voor 1 nacht - langer wilde ik er niet blijven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    onder bed werd niet gestofzuigd - dus vuil

    lunch was heel goed maar aan de dure kant / dichtbij metro - handig om Lissabon te verkennen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,5
    Als er een kamer met beter uitzicht zou zijn is de gastvrijheid alle reden om terug te komen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • King Deluxe Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    "Kamer met zicht op de stad" (upgrade) geeft alleen uitzicht op een vervallen betonnen gebouw.

    Erg vriendelijk en bereidwillig personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,8
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Privéterras
    • Verbleef 3 nachten

    ligging

    super kamer met balkon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Vriendelijk personeel, prima ontbijt, schoon, goede ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, prima ontbijt, schoon, goede ligging t.o.v. metro en vliegveld.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    8,3
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer deur van glas schraapte over se vloer. Werd snel verholpen maar door t gewicht was t dag erna t euvel terug. Constructie foutje?

    Aardig personeel

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,2
    De service bij aankomst was top, het ontbijtbuffet was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers, met name de badkamer en het toilet, zijn vrij donker. Douchen moet je in het bad (wel met een vlakke bodem); in- en uitstappen kan voor sommige mensen wat lastiger zijn.

    De service bij aankomst was top, het ontbijtbuffet was geweldig, de kamers waren comportabel, toen we een probleem met het doorspoelen van het toilet hadden werd het zeer goed opgelost.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Ontbij is wat aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbij is wat aan de dure kant. Voor de rest een goed verblijf. Itt tot wat op de website staat wat ver van Barrio alto, maar met een taxi goed te doen!

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    8,8
    We verbleven 3 nachten in Doubletree by Hilton Lissabon en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We verbleven 3 nachten in Doubletree by Hilton Lissabon en het was super. Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en een late check-out zonder toeslag

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    9,6
    uitzonderlijk vriendelijk personeel, top bar en barkeeper en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen uitzicht wat de moeite waard was, maar aangezien dat ook niet van belang was, telt deze niet mee ;-)

    uitzonderlijk vriendelijk personeel, top bar en barkeeper en een goed restaurant. Mooie kamers in stijlvol sober design.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    9,6
    Goed en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warme kamer.

    Goed en uitgebreid ontbijt. In het weekend live muziek erbij. Goede bedden. Grappig om iemand te zien douchen door de glazen wand.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,7
    Prima kamer en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechts 2 liften die erg klein en langzaam zijn hetgeen zorgt voor behoorlijk lang wachten

    Prima kamer en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Conform boeking zouden we uitzicht over de stad hebben en dat klopt niet, want we sliepen 3 hoog met uitzicht op ander gebouw tegenover de straat.

    bed

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    7,1
    Mooie, verzorgde kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te veel personeel in vrij kleine ontbijtruimte. Zeer drukke bedoening

    Mooie, verzorgde kamers

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    Het design
    • Vakantiereis
    • Groep

    Luidruchtige andere gasten

    Het design Heel goed bed Kamer mooi en kompleet aangekleed Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    Mooie kamers met uitstekende faciliteiten (heel fijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen.

    Mooie kamers met uitstekende faciliteiten (heel fijn kingsize bed, bad, privéterras, betaalbare roomservice). Zeer gastvrij personeel.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: